Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a szidalmakat (1 db)

Mit tegyek? Türjem a szidalmakat?

Párommal 1 éve vagyunk együtt! 4 hónapos terhes vagyok!

Legjobb válasz: Ez várható volt szerintem,a volt feleség nem nyeli le egykönnyen h a volt férje már mást szeret. Egyszerû féltékenység.Ne is foglalkozz vele! Tudom,ez nem könnyû,de ezzel pont azt akarja elérni,hogy tönkretegye a boldog perceiteket.Ne hagyd! Ne is reagálj a levélre,lássa azt h te magasról teszel rá.Ezzel érheted el legkönnyebben h leszálljon elõbb utóbb rólatok.

Ez várható volt szerintem, a volt feleség nem nyeli le egykönnyen h a volt férje már mást szeret. Egyszerû féltékenység.Ne is foglalkozz vele! Tudom, ez nem könnyû, de ezzel pont azt akarja elérni, hogy tönkretegye a boldog perceiteket.Ne hagyd! Ne is reagálj a levélre, lássa azt h te magasról teszel rá.Ezzel érheted el legkönnyebben h leszálljon elõbb utóbb rólatok.
Sajnos van ilyen eset, a "kedves" támadó fél intelligencia-hiányára vezetném vissza a problémádat :) . Véleményem szerint a legtöbb, amit tehetsz, hogy elengeded a füled mellett, e-mail címet változtatsz, a levelit olvasatlanul törlöd, kidobod, stb. Egészen egyszerûen nézz át rajta, ne reagálj és egy idõ után nem tud kivel harcolni és megunja. Vannak ilyen harcos típusú nõk, akik a saját hiábikat is rád vetítik és sosem ismerik be, ha õk követnek el valamit. Kerüld a kommunikáció minden formáját velük. Többet nem tehetsz. Egy ideig lehet, hogy még durvábbak lesznek, mert nem veszed fel a gõgjüket, de idõvel talán már látják, hogy nincs rajtad fogás és felhagynak az akciójukkal. Semmi más céljuk nincs ezzel, csak az, hogy ha nekik nem jó, akkor neked se legyen jó... Nem minden ember örül más boldogságának. Részben megértem, hogy õk elvesztettek valakit, de gondolom az õ hibájukból is származik, hogy a férj lelépett. A saját kapcsolatodra és a közös gyerekre koncentrálj!
A kérdező hozzászólása: Én megértem a feleséget is. Mert én se örülnék fordított helyzetbe. De a feleség is tehet arról, hogy elhagyta a férje. Õk sose beszéltek meg semmit. A felesége mondta nekem. Mi meg mindenben kikérjük egymást véleményét, és beszélgetünk sokat. Ilyen vagyok. Érdekel mi van a párommal. A felesége meg elhanyagolta. 3 gyerek mellett gondolom neki se volt könnyû, de akkor miért nem ültek le megbeszélni a problémákat. A felesége nem várhatja el tõlem, hogy én hozzam helyre a házasságukat. Köszönöm a válaszokat. Nyugodtabb vagyok.
Ugyanilyen a szituációt a másik oldalról kellett szemlélnem - így semmi bíztatót nem tudok mondani. Gondolkozz a másik fejével is.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csajok ti mit szólnátok ha a barátotok egyszercsak elkezdene korrektort esetleg alapozót is használni?

Életkort is írjatok!

15

Szerintetek van még értelme?

Nos a helyzet az, hogy kb. 2 hónapja szakítottam a volt barátommal. 1 évet és 1 hónapot jártunk. Eleinte nem akartam vele járni, nem tudom, de nem foglalkoztam vele. Az után elkezdtünk beszélgetni, egyre többet, hivogatott, egyszer-kétszer visszautasítottam, hogy nem szeretnék kapcsolatot, de mivel sokat beszélgettünk, meg minden, valahogy mégis megpróbáltam vele mert szimpatikusnak tűnt. Lassan beleszerettem, azt hittem tényleg ő az igazi, hisz odavoltam érte, nagyon megszerettem, férfit láttam benne. De kb. egy fél év után észrevettem, hogy nagyon féltékeny, évfolyamtársaimmal ha beszéltem (fiúkkal) akkor mindig megszólt, vagy mindig a munkahelyére kellett elmenjek hozzá, hogy lásson s egy ideig mentem is, meg próbáltam alkalmazkodni nem szóltam semmit. El kezdett kisajátítani, amúgysem jártam sehova, de ha nem csak vele foglalkoztam kiakadt. Kiakadt, hogy ha vele vagyok ne beszéljek másokkal, hanem vele foglalkozzak. Pedig vele foglalkoztam, de nem tudom, nem volt neki elég. Pár hónapon keresztül ez volt, s tűrtem, mert majd változik ez gondoltam, de csak rosszabbodott. Már nem volt olyan mint az elején. Ha hozzám jött haza, akkor ha nem vártam, vagy nem mentem elé a buszhoz megszólt, ha egyes családtagjaim hívtak telefonon mikor nála voltam, akkor is rámszólt, hogy tegyem le. Elég sokat gondolkodtam, meg ettem magam ezen, hisz szerettem őt, de megváltozott, leláncolt, pedig nem jártam másokkal el, de neki ez is sok volt, hogy néha otthon szerettem volna aludni s nem nála. Néha szükségem volt egyedüllétre, mert nem hagyott időt hogy hiányozzon, mert egész nap csak SMS-eket küldött, s ha nem írtam vissza (mert órán voltam) leszólt, hogy miért nem válaszolok, de mindig ez volt. Ezt megelégeltem, s bár hosszabb vívódás után szakitanom kellett vele. Õ volt a második párom, de nem bírtam, hogy lekötött ennyire, hogy nem tudtam vele menni komolyabb társaságba mert ő más személyiség, bulizósabb, úgymond kevésbé kulturált. Nos amióta szakítottunk, azóta mind próbálkozik, meg kérlel, hogy béküljünk ki, hogy ő megváltozik, rájött min csúszott el, és tudna javítani stb. De valahogy nem tudok már bízni benne, hisz nem egyszer szakítottunk már (rövid időre) az év alatt. Szerintetek változna? Igazából nem tudok hinni ebben. Próbálnám elfelejteni, tovább lépni, ismerkedni s élni az életem, de mindig ír. Én speciel nem hinném, hogy működne, s szerintetek ?

4

Ha az önsajnálás a legférfiatlanabb dolog, akkor az emósoknak miért van barátnőjük?

Sokan mondják itt, hogy nincs olyan csúnya ember, akinek ne lenne párja meg hogy a nők nem a külsőre mennek és ebből levezetik az okosságot, hogy azért nincs az itteni kérdezőknek barátnőjük és nem kellenek senkinek, mert önsajnálók és síránkoznak.

Akkor olyanoknak miért van, akik még az ereiket is felvagdossák akkora világfájdalmuk van? Ez üti az egész gondolatmeneteteket, nem?

17

Kinek akar hazudni azzal, hogy szereti?

Annyi meg annyi olyan kérdést olvasok itt és látok az ismerőseim között, hogy
- megcsaltam, de szeretem
- mindig veszekszünk, de szeretem
- nem kívánom már, de szeretem
- folyton semmibe vesz, de szeretem
- más felé kacsingtok, de szeretem
stb...

Ezekkel kinek akar hazudni az adott illető? Magának vagy annak, akinek mondja?

2

Ha egy srác csúnya de értelmes, akkor lehet esélye egy szép de buta lánynál?

Vagy a külső tulajdonságok fontosabbak?

18

Most jöttem csak rá, hogy hazudtak nekem a szüleim, rokonaim. Nem vagyok jóképű sem átlagos, csúnya görény vagyok? Mit tegyek? (lent)

Az a helyzet, hogy már 23 éves vagyok, sose volt még bnőm, a szerető szüleim és rokonaim elhitettél velem, hogy nem a külsőmmel van a baj, hanem hogy nem járok rengeteget emberek közé, stb. Akár még ismerős is lehet a sztori sokaknak..

A tény, hogy világ életemben sosem fogadtak igazán el szociális körökben, és hogy ez mind az én hibám, mindez csak hazugság volt. Nem az a baj amilyen vagyok, hanem az AMI vagyok, egy csúnya pasi. És erre most éreztem rá igazán :/

Ti mit javasoltok? Küzdjek tovább az álmomért, hogy legyen egy szerető társam, vagy temetkezzek inkább a munkámba és fogadjam el a tényt, hogy nem születtem túl esztétikusnak?

24/F

10

Borsod megyéből van itt lány aki még szingli?

Születésem óta ebben a megyében élek, számos városban laktam/jártam már, iskola, egyetem, munkahelyek miatt, és mindig azt tapasztalom hogy minden korombéli lány megtalálta már a párját. Van olyan aki még nem, és ha igen akkor miért nem?
27F

4

Szakított velem a barátnőm de nem tudom a konkrét indokot szerintetek mi lehetett?

egyik nap be jelentette hogy szakítani akar mert szerinte túl keveset beszélek vele pedig a legelején meg beszéltük hogy ha bármi bántja a másikat őszintén szólunk de előtte semmi baja nem volt velem sokat nevettünk, beszélgettünk szórakoztunk ez lényegébe egyik napról a másikra jelentette be de rá egy nappal meg más kapcsolatban volt előtte találkozott az illetővel de annyit mondott, hogy csak egy régi barát szerintetek is csak be kavart a hátam mögött ? ez gyötör a legjobban mert nem tudom mi lehet az igazság :/

10

Hogyan ismerkedhetnék lányokkal? (biszex)

Az a helyzet, hogy eléggé visszahúzódó tudok lenni ismerkedési téren és a társkeresőkben nem tudom mennyire bízhatnék meg. Már volt barátom és barátnőm is rövid ideig de most komolyabb kapcsolatot szeretnék egy lánnyal. Ti mit tanácsoltok mit tegyek? Hogyan viselkedhetnék vagy mire figyeljek más lányokkal kapcsolatban, hogy tetszem e nekik? Ha esetleg lenne itt a válaszolók között olyas valaki akit érdekelnék akkor pivátban nyugodtan rám írhat. 17L

1

Mit lehet tenni az irreális elvárások ellen?

Már nem vagyok tini.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!