Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a szidalmakat (1 db)

Mit tegyek? Türjem a szidalmakat?

Párommal 1 éve vagyunk együtt! 4 hónapos terhes vagyok!

Legjobb válasz: Ez várható volt szerintem,a volt feleség nem nyeli le egykönnyen h a volt férje már mást szeret. Egyszerû féltékenység.Ne is foglalkozz vele! Tudom,ez nem könnyû,de ezzel pont azt akarja elérni,hogy tönkretegye a boldog perceiteket.Ne hagyd! Ne is reagálj a levélre,lássa azt h te magasról teszel rá.Ezzel érheted el legkönnyebben h leszálljon elõbb utóbb rólatok.

Ez várható volt szerintem, a volt feleség nem nyeli le egykönnyen h a volt férje már mást szeret. Egyszerû féltékenység.Ne is foglalkozz vele! Tudom, ez nem könnyû, de ezzel pont azt akarja elérni, hogy tönkretegye a boldog perceiteket.Ne hagyd! Ne is reagálj a levélre, lássa azt h te magasról teszel rá.Ezzel érheted el legkönnyebben h leszálljon elõbb utóbb rólatok.
Sajnos van ilyen eset, a "kedves" támadó fél intelligencia-hiányára vezetném vissza a problémádat :) . Véleményem szerint a legtöbb, amit tehetsz, hogy elengeded a füled mellett, e-mail címet változtatsz, a levelit olvasatlanul törlöd, kidobod, stb. Egészen egyszerûen nézz át rajta, ne reagálj és egy idõ után nem tud kivel harcolni és megunja. Vannak ilyen harcos típusú nõk, akik a saját hiábikat is rád vetítik és sosem ismerik be, ha õk követnek el valamit. Kerüld a kommunikáció minden formáját velük. Többet nem tehetsz. Egy ideig lehet, hogy még durvábbak lesznek, mert nem veszed fel a gõgjüket, de idõvel talán már látják, hogy nincs rajtad fogás és felhagynak az akciójukkal. Semmi más céljuk nincs ezzel, csak az, hogy ha nekik nem jó, akkor neked se legyen jó... Nem minden ember örül más boldogságának. Részben megértem, hogy õk elvesztettek valakit, de gondolom az õ hibájukból is származik, hogy a férj lelépett. A saját kapcsolatodra és a közös gyerekre koncentrálj!
A kérdező hozzászólása: Én megértem a feleséget is. Mert én se örülnék fordított helyzetbe. De a feleség is tehet arról, hogy elhagyta a férje. Õk sose beszéltek meg semmit. A felesége mondta nekem. Mi meg mindenben kikérjük egymást véleményét, és beszélgetünk sokat. Ilyen vagyok. Érdekel mi van a párommal. A felesége meg elhanyagolta. 3 gyerek mellett gondolom neki se volt könnyû, de akkor miért nem ültek le megbeszélni a problémákat. A felesége nem várhatja el tõlem, hogy én hozzam helyre a házasságukat. Köszönöm a válaszokat. Nyugodtabb vagyok.
Ugyanilyen a szituációt a másik oldalról kellett szemlélnem - így semmi bíztatót nem tudok mondani. Gondolkozz a másik fejével is.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem kell a srác, akiben tényleg minden megvan ahhoz, hogy jó egyen nekem?

Egyszerűen minden megvan benne, mégsem vagyok szerelmes, eddig mindig én szakítottam, sose voltam még szerelmes senkibe (22évesen). Velem van a baj? Egy jégcsap lennék?

7

Szerintetek valamit akar még tölem a volt párom?

Legtöbb ismerösöm ezt mondta:
"Egy pasi nem hiába akar találkozni a volt barátnőjével"

A exemmel 2 éve szakitottunk az volt az indok hogy még élnünk kell (gimi szerelem volt, 6 évig tartott)
Amióta vége lett 2x találkoztunk mind a kétszer az éreztem abból ahogy beszélt és nézet hogy érez még irántam.

Kiderült hogy van barátnője közben nekem is lett párom.

1-2 havonta rám ir facebookon ilyenkor 1-1,5 óráig beszélünk és mindig én mondom azt hogy mennem kell...Rengetegszer idézük fel a múltat és mindenre emlékszik még!
Ma újra fogunk találkozni mert jó pár hónapja mondja hogy találkozunk, most én mondtam hogy jó lenne találkozni és beszélgetni.
Elvisszük a kutyáimat sétálni.

Azt tudom hogy a szüleinek sem mondta meg hogy velem találkozik ma mert Anyukájával nagyon jóba vagyunk és pont tegnap hivott.

Szerintetek érez még irántam vagy csak barátkozni akar?

4

Fiúk, ha valakinek azt mondjátok, nem akartok összejönni vele, akkor az végleges?

Ha amúgy külsőre tetszik és vonzódtok hozzá.

5

Az miért van, hogy ha írsz egy lánynak egy hosszú levelet akkor ő mindig kevesebbet ír vissza tartalmilag meg mindenhogy?

Elvárják, hogy esszét írjak nekik, azt pár soros üzenetben letudnak. Már jól megfigyeltem mindig ez van. Tőlem miért várják el, hogy többet tegyek egy kapcsolatért, mikor elvileg egyenjogúság van... papíron. Általában 2-3x annyit írok mindig. Persze nem hülyeségekkel töltöm meg.

12

Hogyan lehet ezen túljutni?

Egy köpésre lakunk az exemmel. ÉS többet nem fogjuk egymást látni. Megharagudott rám, szakított, és több hónapja nem beszélünk. Mint ember hiányzik, de nem írhatok rá, mert nem kíváncsi rám, legalábbis ezt gondolom. Tanács? Kíváncsi is vagyok mi van vele. Valaki hasonló cipőben?

8

Ilyen lenne egy normális kapcsolat nem?

Én azt várnám el, hogy néha egymás kedvébe járjunk, és megtegyünk egymásért olyat, amit amúgy nem tennénk. Pl elmenni egy koncertre, amit ő annyira nem szeret, de egyszer kibírhatná a kedvemért. Én meg elmennék vele egy színházi előadásra, amihez nem feltétlen van túl sok kedvem, de a kedvébe szeretnék járni, és 1 hónapban egyszer kilehet bírni. Stb, stb...

Legyen az kirándulás, egy mozifilm megnézése, főzés, vagy bármi más. Az lenne az alap, hogy a másik kedvébe is járjunk néha nem?
Én így gondolom, és kíváncsi vagyok hogy általánosságba ti mit gondoltok erről. Próbálom a barátnőmet is meggyőzni...

5

Srácok ti van hogy képet küldötök magatokról a barátnőtöknek?

Feszítős vagy meztelen kép. Illetve csajok, ti kaptok ilyeneket?

5

Mit vegyek/adjak a barátomnak?

Nemsokára fél évesek leszünk, a barátommal. Szeretnék neki valami aprósággal kedveskedni. Tudnátok ötleteket adni?:) (14/L).. Mellesleg a barátom 15.

1

Mit birnék az izgulás ellen tenni?

Együtt vagyunk a barátommal egy ideje, de holnap alszunk először együtt. Én még sosem izgultam ennyire, már rendesen hányingerem van, ott tartok, hogy lemondom az egészet. Vele szeretnék lenni, meg nem is a szex miatt félek, nem vagyok már szűz.. Mit birnék tenni, hogy ne izguljak ennyire? 19éves vagyok, ő20.

5

Mi az első benyomásotok vagy véleményetek a csajról (kép)?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/131023/_n_letrajz_k_p_www.ke..

26

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!