Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a gyógyszert (157 db)

Gyereket szeretnénk a párommal, de nem sikerül, most késett 2 hetet és kaptam rá gyogyszert! Mit tegyek a gyogyszer után?

ezután mi lesz? mindent csaináljunk ugy ahogy kell? félid?ben hajrá bele.? vagy lehet h nme lesz peteérésem?? aki tud segitsen..

Legjobb válasz: Egy ovulációs mikroszkóp vagy teszt sokat segítene.:)

Egy ovulációs mikroszkóp vagy teszt sokat segítene.:)
Szia! Nem értem a kérdést. Milyen gyógyszert kaptál?
Az én javaslatom ha van idõd és energiád, hõmérõzd magad, nézd a peteérésedet, amit a tested jobb esetben jelez a középidõben fehérfolyással, vagy ovu tesztez. Én 10 hónap probálkozás után mondhatom azt, hogy beláttam hibába csinálok bármit a baba jönni fog, ha õ is úgy gondolja, és a 9. hónaptól eldöntöttem, hogy nem érdekel. És láss csodát ma reggel teszteltem pozítivat a 10. hónap végén. Ja se az idõpontott, sem az peteérést, semmit nem figyeltem, csak szerelmeskedtünk a férjemmel szeretetben:) :) :)
Szia, én márc-ban hagytam abba a gyógyszert, a doki javaslatára két hónapig e vitamint szedtem, majd az elevitet kezdtem el, most tartunk a 3. hónapnál és az elsõ védekezés nélküli együttlét után terhes lettem. Lehet, h ez szerencse kérdése is, de szerintem a vitaminok is besegítettek.Próbáld meg ezt is... ja és persze, mindent bele!!!

Mit tegyek? A gyógyszer amit kaptam semmit sem ér.

Folyamatosan tele van az orrom.Szó szerint.Nagyon idegesít?.Pervekbe tellik kifújni,rendesen belefáradok,teljes er?b?l kell fújni,és ha nagy ritkán sikerül teljesen kifujnom,akkor max 5 perc és megint újra tele.Egész éjszaka nem tudtam aludni miatta.Arcüreg gyulladásom volt,most két napig jó volt,most pedig megint olyan sárgászöldes s?r? váladékkal van tele.Mit csináljak vele?Ez elviselhetetlen.

Legjobb válasz: Inhalálj! Ha nincs készüléked, egy nagy fazékban tégy fel vizet forrni, lehet bele sót tenni, vagy kamillát. Leveszed a tûzhelyrõl, fölé hajolsz, egy pléddel betakarod a fejed, és ha már nem annyira forró, de gõzöl, ezt beszívod. Nekem mindig használ, kitisztulnak a járatok.

Inhalálj! Ha nincs készüléked, egy nagy fazékban tégy fel vizet forrni, lehet bele sót tenni, vagy kamillát. Leveszed a tûzhelyrõl, fölé hajolsz, egy pléddel betakarod a fejed, és ha már nem annyira forró, de gõzöl, ezt beszívod. Nekem mindig használ, kitisztulnak a járatok.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Mennyi ideig csináljam?
1 alkalom 15 perc. Kúra, amíg csurog a takony.
Igen, mikor taknyod-nyálad egybefolyik:) ) Kb 15 perc után elfogy a gõz is. Ezt meg lehet ismételni.Nem kell kapkodni a levegõt, nehogy szédikélj, hanem mélyeket lélegezni. Apukám, ha érezte a nyavalya közeledtét, héjában fõtt krumpli fölé hajolt, azt inhalálta, talán hosszabb ideig gõzölgött. Jobbulást!

Már egy hete tart a menstruációm, fogamzásgátló tabletta mellett. Ráadásul még tabiszünet előtt jött meg. Mi lehet az oka, és mit tegyek? (A gyógyszert az előírtaknak megfelelően szedtem)

Legjobb válasz: Keresd fel a dokidat, vagy kérdezd meg telón. Egyébként nem normális...Max ha csak nemrég szeded (1-3 hónapja). Mert akkor még elõfordulhat ilyen. Utána azonban tabit kell váltani, ha máskor is jelentkezik.

Keresd fel a dokidat, vagy kérdezd meg telón. Egyébként nem normális...Max ha csak nemrég szeded (1-3 hónapja). Mert akkor még elõfordulhat ilyen. Utána azonban tabit kell váltani, ha máskor is jelentkezik.
A kérdező hozzászólása: Hát pont most kezdeném el az 5. levéllel. Az elsõ 3 hónapban meg semmi gond nem volt...
szigorú diéta, ... ennyi...
elõzõ vagyok, csak a tápját és vizet kapjon...meg a gyógyszereit... ennyi a titok...
ha egy kutya beteg. általában elõször az étvágya megy el. Erõltetni nem is lehet, hogy egyen. Add a gyógyszereit, figyeld, hogy vizet igyon eleget és az orvosod biztosan elõírta a diétát, amit elõször lehet neki adni.
máj, hús, joghurt
A kiskutyáknak bélproblémánál a diéta párolt csirkemell rizzsel, semmi más.
Fõzhetsz neki húslevest is, fûszerek nélkül, csontokkal, mindennel, amit szeret. Azt már csak ellefetyeli :) Egy picit megpróbálhatsz mûanyag fecskendõvel adni neki, kell egy kis tápanyag a víz mellé. Jobbulást a kutyusnak!

Mit tegyek? A fogamzasgatlotol a beka******alatt van a libidom. Valamit tudtok ami segitene, a gyogyszert abbahagyni nem szeretnem. Nem izgulok fel, vagy csak nagyon nehezen, ez biztos a gyogyszertol van, mert az elott nem volt ilyen.

Legjobb válasz: Most lehet le fogtok pontozni, de személyes tapasztalat!! Tavasszal én is ebbe a helyzetbe kerültem, semmi nem lehetett rám hatni. Szétmentünk, bár nem emiatt. A gyógyszer számlájára írtam... Gondolkodtam az abbahagyáson de nem tettem mert ugye a pozitív dolgok... és édesanyámmal beszéltem, õ azt mondta hogy bizony számít a partner...! Közben éltem az életem, ismerkedtem, majd jött a mostani párom. Elkezdtünk randizgatni, összejöttünk és mintha kicseréltek volna, több mint fél év után sincs semmi gond! Néha az is elég ha egy hosszabb csókot váltunk, meg is lepõdik hogy én kezdeményezek. Az elõzõ barátomnál a gond 4 hónap után jelentkezett! Aztán rájöttem hogy sokat számít a másik fél ebben igaza van édesanyámnak, ha jobban belegondolsz biztos vannak dolgok amiket nem tudtatok úgy megbeszélni, apró sértõdések, odavetett dolgok amik bizony nem tetszettek. Ezek is nagyon tudnak hatni a nõkre, én is mióta bármit! meg tudunk beszélni, megnyíltam, elmondom ami nyomja a lelkem nincs ilyen gondom. És sokat számít hogy áll õ ehhez! És a hormonok erre csak rátesznek. Én nem hagytam abba, nem cseréltem le, mégis mûködik minden, egy harmonikus kapcsolat kell amiben nem görcsölsz, amiben nem elvárás semmi hanem élvezet, nincsenek elnyomott dolgok, megbeszéletlen helyzetek. Én egy alapos, mindenre ami nyomaszt kiterjedõ beszélgetést ajánlok elõször, bármi ami nyomja a lelked mondd el neki!

Most lehet le fogtok pontozni, de személyes tapasztalat!! Tavasszal én is ebbe a helyzetbe kerültem, semmi nem lehetett rám hatni. Szétmentünk, bár nem emiatt. A gyógyszer számlájára írtam... Gondolkodtam az abbahagyáson de nem tettem mert ugye a pozitív dolgok... és édesanyámmal beszéltem, õ azt mondta hogy bizony számít a partner...! Közben éltem az életem, ismerkedtem, majd jött a mostani párom. Elkezdtünk randizgatni, összejöttünk és mintha kicseréltek volna, több mint fél év után sincs semmi gond! Néha az is elég ha egy hosszabb csókot váltunk, meg is lepõdik hogy én kezdeményezek. Az elõzõ barátomnál a gond 4 hónap után jelentkezett! Aztán rájöttem hogy sokat számít a másik fél ebben igaza van édesanyámnak, ha jobban belegondolsz biztos vannak dolgok amiket nem tudtatok úgy megbeszélni, apró sértõdések, odavetett dolgok amik bizony nem tetszettek. Ezek is nagyon tudnak hatni a nõkre, én is mióta bármit! meg tudunk beszélni, megnyíltam, elmondom ami nyomja a lelkem nincs ilyen gondom. És sokat számít hogy áll õ ehhez! És a hormonok erre csak rátesznek. Én nem hagytam abba, nem cseréltem le, mégis mûködik minden, egy harmonikus kapcsolat kell amiben nem görcsölsz, amiben nem elvárás semmi hanem élvezet, nincsenek elnyomott dolgok, megbeszéletlen helyzetek. Én egy alapos, mindenre ami nyomaszt kiterjedõ beszélgetést ajánlok elõször, bármi ami nyomja a lelked mondd el neki!
Sok mindent nem tudsz tenni, vagy abbahagyod, vagy gyógyszert váltasz, vagy eltûröd. 23n
utolsó nagyon igazad van hasonló helyzetbe voltam énis de megoldodott és nem cseréltem le a gyógyszerem
Utolsó! Senki sem mondta, hogy ezért kell a vérvétel. A fentiek arra reagáltak, hogy az orvos mindenfajta vizsgálat nélkül ír fel gyógyszert.
Az orvos nem tudja a vérvétel alapján sem megállapítani, hogy csökkenni fog-e a gyógyszertõl a libidója. Sosem értettem, hogy ezt honnan veszik a nõk... Azzal annyit tud megnézni, hogy normálisan mûködik-e a mája.. Védekezz gumival és kész.
Keress másik orvost. Vagy fogadd el, hogy így élet le a következõ éveket.
Akkor válts nõgyógyászt is, a lelkiismeretesebbje nem ír fel tablettát vérvétel nélkül. Te tudod társz-e vagy váltasz, szerintem megérné másikat feliratni.
A kérdező hozzászólása: eleg sz*r:(
Vagy abbahagyod, vagy tûröd. Más megoldás nincs.
A kérdező hozzászólása: olyat szedek amiben nagyon keves a hormon, es amugy nagyon jo, mas mellekhatasa nincsen, semmi csak ez.azert nem valasztom most az orvost, mert vizsgalat nelkul irja fel a gyogyszert ami neki tetszik..
Mondd el a nõgyógyásznak. Tudom, hogy ciki, de nem fog meglepõdni, nem te vagy az egyetlen ezzel a problémával. Ír fel másikat.
Valóban elõfordulhat libidó csökkenés...de az h szinte nullán áll azt nem lehet kizárólag a fogamzásgátlóra kenni, rengetek oka lehet még. A vérvétel pedig nagyon fontos, úgyhogy nem ártana ha megcsinltatnád. Nem kell hozzá nõgyógyászhoz menni, elmész a háziorvoshoz és kérsz beutalót teljes vérképre, a legfontosabbat megtudod belõle...hogy hajlamos vagy e trombózisra, mert ha igen akkor nem árt ha más módszert választasz védekezésre. Továbbá a vérvételbõl kiderül a hormonszinted is, így már sokkal nagyobb a valószínûsége, hogy olyan gyógyszert kapsz aminek nem lesznek ilyen bosszantó mellékhatásai. Egyébként minnél több ösztrogént tartalmaz a gyógyszer annál nagyobb a valószínûsége h csökkeni fog a libidót, mert ez köti meg és pusztítja el azokat az "anyagokat" amitõl peteérésed lesz és ezzel párhuzamosan ami a nemi vágyat is elõidézi. Szóval irány egy értelmes nõgyógyász.

Tisztelt Doktor úr! Szombat óta fájdalmas ha pisilek! Forró vízben fürdök azóta, de ma véreset pisiltem, fájni nem fáj semmim csak ha pisilek! Másodjára már nagyon sötét volt a véres vizeletem! Kérem, segítsen mit tegyek! Milyen gyógyszert javasol? Köszön

Tisztelt Doktor úr! Szombat óta fájdalmas ha pisilek! Forró vízben fürdök azóta, de ma véreset pisiltem, fájni nem fáj semmim csak ha pisilek! Másodjára már nagyon sötét volt a véres vizeletem! Kérem, segítsen mit tegyek! Milyen gyógyszert javasol? Köszönettel, Heni!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Véres vizelet esetén antibiotikumkezelés javasolt, ezért forduljon urológus szakorvoshoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Véres vizelet esetén antibiotikumkezelés javasolt, ezért forduljon urológus szakorvoshoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Szombat óta fájdalmas ha pisilek! Forró vízben fürdök azóta, de ma véreset pisiltem, fájni nem fáj semmim csak ha pisilek! Másodjára már nagyon sötét volt a véres vizeletem! Kérem, segítsen mit tegyek! Milyen gyógyszert javasol? Köszön

Tisztelt Doktor úr! Szombat óta fájdalmas ha pisilek! Forró vízben fürdök azóta, de ma véreset pisiltem, fájni nem fáj semmim csak ha pisilek! Másodjára már nagyon sötét volt a véres vizeletem! Kérem, segítsen mit tegyek! Milyen gyógyszert javasol? Köszönettel, Heni!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Véres vizelet esetén antibiotikumkezelés javasolt, ezért forduljon urológus szakorvoshoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Véres vizelet esetén antibiotikumkezelés javasolt, ezért forduljon urológus szakorvoshoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
aspirin, algópyrin, vagy bármilyen fájdalomcsillapitó

Nagyon fáj a nyirokcsomóm már 2hete. Mit tegyek? Milyen gyógyszert szedjek?

Orvosnál voltam, mondta, hogy nem tudja, mi lesz ennek a kimenetele, ha lázas leszek menjek vissza. Ez volt múlt héten hétf? délben. 5 órára belázasodtam, 7fele mentünk ügyeletre ? írt fel antibiotikumot, elszedtem, és még mindig fáj! egyébként csak 2napig voltam lázas...

Legjobb válasz: igyál mézes forró teát, gõzöld az arcod, nyalogass mézet (a méz segít az immunrendszered megerõsítésében)

igyál mézes forró teát, gõzöld az arcod, nyalogass mézet (a méz segít az immunrendszered megerõsítésében)

Iszonyúan fáj a fejem. A halántékomnál és a homlokomnál. Mit tegyek? Bevettem gyógyszert is

Legjobb válasz: front van tuti azért.illóolajat próbáltad már? esetleg egy kis fejmasszázs is jó lehet.pihenj,lazits ugy sokkal kevésbé fáj

front van tuti azért.illóolajat próbáltad már? esetleg egy kis fejmasszázs is jó lehet.pihenj, lazits ugy sokkal kevésbé fáj
Mérj egy vérnyomást.
Ha a fájdalom tényleg iszonyú, nemcsak egyszerûen kellemetlen, és ez elõször fordul elõ, akkor sürgõsen orvoshoz kell fordulni.
nekem 3 napja fáj a fejem, este így fekszem, reggel így kelek.nálunk a családban csak én vagyok fejfájós, remélem "csak" front....
Ha nem egyedül vagy, akkor kérj meg valakit, hogy fogja a fejed a két keze közé, az egyik a homlokodon a másik meg a tarkód fölött legyen és nyomja össze. Csak arra figyeljen hogy az egész tenyerével csinálja, és ne csak a közepével mert úgy fáj. Érezni fogod, hogy milyen nyomás esik jól, és hidd el tényleg jó! Nekem oviban csinálta az óvónõm, és azóta is használom ezt a praktikát.
Hideg vízzel dörzsöld be a halántékod.Nekem kiskorom óta beválik, csak most tudtam meg, hogy valami energetikai izé-mizé van ott.Remélem, segít:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!