Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a baj hogy (249 db)

Mi lehet a baj? Hogyan tegyem könyebbé az angolt?

suliba is ezt tanulom már vagy 7 éve

Legjobb válasz: én is így voltam, aztán a magántanárnak szóltam, hogy ne elõre haladjunk, hanem inkább foglalkozzunk az alapokkal, hogy azok erõsek legyenek. Így aztán magabiztosabb lettem. Lehet keresni angol levelezõpartnereket (penpalparty.com például), akikkel a napi dolgokról levelezel, és az élõ nyelvben használt szavakat és kifejezéseket tanulsz! Sok sikert!

én is így voltam, aztán a magántanárnak szóltam, hogy ne elõre haladjunk, hanem inkább foglalkozzunk az alapokkal, hogy azok erõsek legyenek. Így aztán magabiztosabb lettem. Lehet keresni angol levelezõpartnereket (penpalparty.com például), akikkel a napi dolgokról levelezel, és az élõ nyelvben használt szavakat és kifejezéseket tanulsz! Sok sikert!

Mi lehet a baj? Mit tegyek ez ellen, mert én azt akarom hogy hiányozzon és ne szűnjenek meg iránta az érzéseim?

Mi lehet a baj? Mit tegyek ez ellen?A barátom és én köztem közt 200 km távolság van de minden nap beszélünk,2 hetente szoktunk találkozni olyankor nagyon jó vele.De amikor nem vagyok vele, akkor nem mindig érzem úgy hogy hiányzik. De máskor meg nagyon.

Legjobb válasz: Hát ez rendes kapcsolatokban is elõfordul, távkapcsolatban meg pláne, hogy vannak ilyen ingadozásotok, de ha igazán szeretitek egymást akkor nem lesz baj. Amikor találkoztok csináljatok programokat, hogy legyenek közös élményeitek, amikbe tudtok "kapaszkodni" és vágyakozni, hogy milyen jól is éreztétek magatokat.

Hát ez rendes kapcsolatokban is elõfordul, távkapcsolatban meg pláne, hogy vannak ilyen ingadozásotok, de ha igazán szeretitek egymást akkor nem lesz baj. Amikor találkoztok csináljatok programokat, hogy legyenek közös élményeitek, amikbe tudtok "kapaszkodni" és vágyakozni, hogy milyen jól is éreztétek magatokat.
Naná, hogy szūk :) )) KOMOLY VÁLASZ.
Az a baj, hogy a síkosítóról megfelejtkeztek. Az az alapvetõ probléma. Viszont, az is tény, hogy pár napig általában szokott kellemetlen lenni a wczs pl... ez egyénfüggõ.. ha annyira nem tetszik a dolog, legyél csak aktív, én is az ilyenek miatt állok az aktív oldalon.
ne legyen olyan vad a partnered:D nekem nem szokott ilyen porblémám lenni.
Szerintem elsõ sorban kérd meg a partnered hogy csinálja óvatosabban, meg ujjazzon meg elõtte vagy valami.
Semmi baj nincs ezzel, ne akarj rajta változtatni! ;) Nekem tetszene. 22/F
hehe ezzel én is így vagyok, csak én 27/F, és ha egy csinos csaj szemezik velem/mosolyog, egybõl elkapom a fejem és elszégyellem magam.. pedig "jól" nézek ki, sok csajjal voltam már kapcsolatban, de egyszerûen ilyennek születtem..
Szia! Szerintem ne szégyeld, ha elpirulsz. Amikor egy lány kissé zavarba jön/elpirul/mosolyog, az olyan nõies. Sajnos a mai világban éppen az a baj, hogy eltûntek a "leánykák", és átvették a helyüket a rosszlányok, akiknek a jellemében egyre kevesebb emberség van. Kérdésedre válaszolva, ez talán azért van, mert valamennyire érzékenyebb lelkivilággal rendelkezel, és a klasszikus udvarlási formák még megérintenek, és nem hagynak hidegen. Nem gondolom, hogy köze lenne ennek az önbizalomhiányhoz.
Állati jó tudni, hogy vannak még ilyen lányok is. :) A többség ott sem pirul, ahol már lilulni illene. :)
Nekem csak az olyan lány kéne, aki elpirul, mert onnan látom, hogy nõies és megérinti a dolog.Csak olyanhoz közelednék, aki kissé érzelemdúsabb, mert én is az vagyok.Ne szégyelld, hogy vannak érzelmeid.Olyan nagy probléma manapság, hogy nem merjük kimutatni az érzéseinket, mert cikinek tartjuk!
szerintem aranyos 17/F (és nem azért írtam oda hogy várjam hogy rám írj, mert nem csajozni szeretnék.. ITT NEM, csak azért hogy tudd a veled egyidõsek között is van olyan akinek ez tetszik)
Megnyugtatò olvasni hogy van akik még értékelik ezt mert én is ilyen vagyok:)

Nagy Baj van! Nem megy a gta san andreas . Beindítom és rákattintok a T-bone - nevűre amit mentettem és itt a baj hogy nem tölt be csak félig . és nem tok vele mit tenni . Mit tegyek? .

Legjobb válasz: De amikor ellromlott akkor azt is elmondom hogy érdekes mert pont aznap töltöttem le a Gta San Andreas Mods - ot és a bugatti - t leinstalláltam vele . lehet hogy ez a baj ? nem tom szóval kérlek válaszoljadtok . :"( :"( .

A kérdező hozzászólása: De amikor ellromlott akkor azt is elmondom hogy érdekes mert pont aznap töltöttem le a Gta San Andreas Mods - ot és a bugatti - t leinstalláltam vele . lehet hogy ez a baj ? nem tom szóval kérlek válaszoljadtok . :"( :"( .
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=Ii0apl7nrOE Ilyen programom van ez bezavarhat vagy baj lehet ?? . :"(:"( . hm ?? . kérem válaszoljatok még ma . :"I:"I .
telepítsd újra nekem is volt ilyen
A kérdező hozzászólása: de megtettem de már 2 gyára telepítettem és ugyan az a probléma . :"(:"( . miért ? .
nem tudom más mentes mûködik?
A kérdező hozzászólása: Hát sajna nem . :"(:"( .
Helo! Fontos hogy ha a mód miatt van és fel van telepítve akkor töröld le!A vezérlõpult->Programok telepítése és törlésénél keresd meg a programot és uninstaláld! fontos, hogy ahova telepíted a san andreast (meghajtó)->programfiles->Rockstargames->GTA sanandreas ez a mappa üres legyen ne legyen benne semmi amikor telepíted.Tedd ujra a programot és próbáld + újra.
Ahogy irta az elöttem lévõ a modok bajt okoznak jah meg a MAGYAROSÍTÁS!!!
A kérdező hozzászólása: megvan jah köszike . :D:D . megy . :D:D .
hány éves vagy?
apad lehetne
Figyelj!Ha lefekszel vele, akkor még szerelmesebb leszel, és a pasi úgy használ ki ameddig csak jólesik neki, te meg hatalmasat csalódsz.Õ csak a fiatal husit látja benned, nem a gyermekei anyját.Ne légy naiv és buta, szerintem te többet érdemelsz!
én elhiszem neked, de nem hinném hogy igaziból egy ilyen pasira vágysz! én 15évesen vesztettem el, és azóta is együtt vagyunk a párommal!õ most 19éves!õ is szûz volt, és nagyon bensõséges lett a kapcsolatunk, mert együtt vesztettük el...és annak ellenére hogy sokáig nem tudta berakni, mert nem fért be, úgymond bénáztunk, csodálatos volt...érzelmes, gyengéd, figyelmes...azóta is agy szexelünk, persze van mikor a vad dugás jön be nekünk, de nem szabad olyannal elveszteni, aki nem érdemli meg!
a szüzességedet ne olyannal veszd el, aki csak a szexet akarja tõled! hidd el, hiába kívánjátok egymást, akkor nem érzelmes és gyengéd szex lesz, mint ahogy megtapasztalhatnád a szerelmeddel, hanem állatias baszás..így meg nem akarhatod elveszteni a szüzességed! meg egy 40év fölötti pasi...hát...anyum 45éves, és én is 17vagyok...bár te tudod!
énis megtettem ezt 17 évesen egy 36évessel, és nem bántam meg =) jó volt a szex, türelmes volt, odafigyelt, nem naon várt el semmit, örülök, h nem egy korombelivel tettem... bár sajnos velem is megtörtént h belezúgtam kissé, míg neki csak szeretõ voltam (felesége van). Szóval azt mondom, hogy ha kívánjátok egymást és nem akarsz örökkön örrökké várni az "igazira", nyugodtan tedd meg, csak légy észnél nagyon, nehogy túlságosan beleszeress!
így szexelünk, bocsi:)
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazad van de én még, ráadásul szeretem is öt nagyon
sztem felejtsd el, ez egy pedofil állat!! fúj, milyen már egy 40évessel szexelni:O:O apám annyi.. anyum fiatalabb ennél a pasinál, akivel TE le akarsz feküdni...méghozzá anyum 34. még arra is azt mondanám h durva, 34 meg 17, na de 40 meg 17.. túlzás sztem.. ne menj bele... annyi helyes korodbeli srác van, akinek nem csak szexre kellenél!
A kérdező hozzászólása: okés irok
utsó váalszoló vagyok, ha kérdésed van a témában írj csak emailt nyugodtan =)
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat de máer belezugtam teljesen és neki is van élettársa
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok és még szüz
Hát ha neked elég csak a szex, akkor tedd meg. De ha normális kapcsolatra vágysz és nem akarod, hogy kihaszáljanak (de ha lefekszel vele, mégjobban belezúgsz, ergo jobban ki fog tudni használni) akkor legyen eszed. Neki csak arra kellesz, ahogy ezt ki is jelentette. Szerintem kellene, hogy legyen annyi önbecsülésed, hogy ne csak erre tartsd magad jónak. De te tudod. Csak aztán nehogy qrva nagyot csalódj és heteken át sírj.

Mit tévők legyünk? A barátommal 5hónapja vagyunk együtt és már lefeküdtünk csak hogy az a baj hogy a barátom nem birja sokáig az aktust, max 1 percig. Mit tegyek?

Probáltunk már mindent .. előjátékkor ő kezd velem.. de én nekem nem hagyja hogy sokáig csináljam mert simán elmenne. ha szexelünk akkor se birja tovább 2percél. csak normális ötleteket szeretnék! köszönöm

Legjobb válasz: ha az a baj hogy regota volt csajjal akkor az idovel helyre jon csak sokat kell szeretkezzetek :)

ha az a baj hogy regota volt csajjal akkor az idovel helyre jon csak sokat kell szeretkezzetek :)
akkor meg hadjad hogy az elojateknal menjen el es utanna fogjatok neki a szexhez.akkor biztos jobbat teljesitt majd.
kérdezõ! érdekel a Suifan´s Kwang? , ha igen akkor privátra írj...én használom mertnekem is vannak problémáim evvel...de már sokmindent próbáltam eredménytelenül...ez az egy ami bevállt és 20-30 percig bírom vele..
Ha te csinálod neki, az nem önkielégítés... Tanuljon egykis önkontrollt.
A kérdező hozzászólása: attól függ.. ha én csinálom akkor 3-4perc ha õ akkor kb 7-8
Hm... És az önkielégítés meddig tart neki? (már ha tudod azt)
Mentholos rágót rágjál max 2-3 percig, majd a farkát szopjad 30-40 másodpercig. Majd ezután dugjatok, tovább fogja bírni.
A kérdező hozzászólása: Próbáltuk .. de SAJNOS hiába.. volt hogy egymás után vagy 4-5menetet "csináltunk" de sikertelenül. ugyanúgy , ugyan olyan gyorsan elmegy.. függetlenül a menetek számával. kérdeztem hogy ez mégis mitõl lehet és csak annyit mondott h elõttem rég volt csajjal..pontosabban majdnem egy éve. de mondta hogy azért végzett önkielégitést de egyszerüen õ se érti hogy mitörténhetett vele. 20éves a barátom.
Mondd meg neki, hogy elõtte végezzen önkielégítést, vagy csináljon 2 (akár több) menetet.

Mi lehet a baj mit tegyek hogy elmúljon és tudjak videókat nézni a youtubeon?

Szóval valamiért a youtube videói közepén vízszintesen egy zöld csík van és mintha meg lenne osztva a kép az összes videóban mert két kép van amin ugyanaz látszik.(A videó kártyám illeszt?programja és az adobe flash player is fel van telepítve) Mellesleg itt mondjuk semmi baj sincs a videókkal:

Legjobb válasz: Pedig valami kodek ütközés lesz szerintem. Valószínûleg rossz kodeket használ a böngészõd. Valami kodek-packot raktál fel? Vagy valami böngészõbe beépülõ lejátszót? Azt sem írtad milyen böngészõt használsz. Az Internet Explorerhez másik flasht kell letölteni, mint a többi böngészõhöz, pl. a Firefoxhoz, Operához. Lehet, hogy csak ennyi a baj.

Pedig valami kodek ütközés lesz szerintem. Valószínûleg rossz kodeket használ a böngészõd. Valami kodek-packot raktál fel? Vagy valami böngészõbe beépülõ lejátszót? Azt sem írtad milyen böngészõt használsz. Az Internet Explorerhez másik flasht kell letölteni, mint a többi böngészõhöz, pl. a Firefoxhoz, Operához. Lehet, hogy csak ennyi a baj.
A kérdező hozzászólása: Mozillát meg google choreot de mind a kettõnél ugyanaz a helyzet nem jó egyiknél sem a youtube...
A kérdező hozzászólása: Áh' szedtem le egy másik flash playert 2.8 helyett 3.1 MB és jó köszi a tippet :d

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!