Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a baj (559 db)

Mi lehet a baj? Mit tegyek ez ellen, mert én azt akarom hogy hiányozzon és ne szűnjenek meg iránta az érzéseim?

Mi lehet a baj? Mit tegyek ez ellen?A barátom és én köztem közt 200 km távolság van de minden nap beszélünk,2 hetente szoktunk találkozni olyankor nagyon jó vele.De amikor nem vagyok vele, akkor nem mindig érzem úgy hogy hiányzik. De máskor meg nagyon.

Legjobb válasz: Hát ez rendes kapcsolatokban is elõfordul, távkapcsolatban meg pláne, hogy vannak ilyen ingadozásotok, de ha igazán szeretitek egymást akkor nem lesz baj. Amikor találkoztok csináljatok programokat, hogy legyenek közös élményeitek, amikbe tudtok "kapaszkodni" és vágyakozni, hogy milyen jól is éreztétek magatokat.

Hát ez rendes kapcsolatokban is elõfordul, távkapcsolatban meg pláne, hogy vannak ilyen ingadozásotok, de ha igazán szeretitek egymást akkor nem lesz baj. Amikor találkoztok csináljatok programokat, hogy legyenek közös élményeitek, amikbe tudtok "kapaszkodni" és vágyakozni, hogy milyen jól is éreztétek magatokat.
Tanulj meg írni, pl. Valószínûleg hozzád hasonlóan sekélyes fiúkkal ismerkedsz. Komolyodj meg, és keress egy normális pasit (ritka).
Hát azz is lehet hogy meg nem találtad meg az igazit, de az is hogy a viselkedésen egy kicsit kéne változtatnod...Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kommentárokat!bár nem tudom miért kritizáltad meg azt hogy hogy írok sztem csak megkéne tanulnod h mit jelentenek a rövidítése cöhh Ja és nem tudom miért ítélsz elsõre miért mondod h sekélyes vagyok sztem te magadból indulsz ki..
A legutóbb én így jártam. a srác azt hozta fel kifogásként h én rózsaszín elkényeztetõs világban élek, és õ nem hiszi h ki tud hozni engem onnan. Hiába mondtam h nem vagyok olyan amilyennek gondol, nem adott esélyt se a bizonytásra. pedig állítólag az elején komolyan gondta velem, de akkor én nem vettem komolyan. mikor meg már komolyan vettem volna, már késõ volt

Több mint egy fél éve szeretnénk babát de valamiért nem akar összejönni. A vizsgálatok szerint minden oké! Mi lehet a baj? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia!Elõször is próbálj meg nem arra gondolni,hogy valami baj van!Én amikor abbahagytam a gyógyszert,úgy fogtam fel,hogy majd jön ha jönni akar a pici!Úgyis akkor fog jönni,amikor eljön az ideje!Sokan mondták már,hogy próbálkoztak egyre görcsösebben és semmi!Majd amikor már szinte feladták és esélytelennek tartották,akkor jött hirtelen!Nem írtad,hogy szedtél e fogamzásgátlót elötte!Az nagyban befojásolja,hisz még hónapokig védettséget nyújt!Átlagban 3 hónapig véd még!Ha szedtél,akkor viszont olyan,mintha csak 3 hónapja próbálkoznátok!Az még messze nem utal bajra!:)Tudom rossz ez a türelmetlenség én is mindig vártam,hogy megbetegszem e!Peddig tényleg úgy fogtam fel,hogy egy éven belül majd csak összejön,mégis csalódott voltam mindig amikor megjött!Estleg számold ki mikor vagy a legtermékenyebb és azokon a napokon mindent bele!Sok sikert nektek!

Szia!Elõször is próbálj meg nem arra gondolni, hogy valami baj van!Én amikor abbahagytam a gyógyszert, úgy fogtam fel, hogy majd jön ha jönni akar a pici!Úgyis akkor fog jönni, amikor eljön az ideje!Sokan mondták már, hogy próbálkoztak egyre görcsösebben és semmi!Majd amikor már szinte feladták és esélytelennek tartották, akkor jött hirtelen!Nem írtad, hogy szedtél e fogamzásgátlót elötte!Az nagyban befojásolja, hisz még hónapokig védettséget nyújt!Átlagban 3 hónapig véd még!Ha szedtél, akkor viszont olyan, mintha csak 3 hónapja próbálkoznátok!Az még messze nem utal bajra!:) Tudom rossz ez a türelmetlenség én is mindig vártam, hogy megbetegszem e!Peddig tényleg úgy fogtam fel, hogy egy éven belül majd csak összejön, mégis csalódott voltam mindig amikor megjött!Estleg számold ki mikor vagy a legtermékenyebb és azokon a napokon mindent bele!Sok sikert nektek!
Fél év? Az még nem olyan sok idõ. Mi is azóta próbálkozunk, viszont én gyógyszert szedtem, tehát mintha csak három hónapja lenne. Ne görcsölj rá, össze fog jönni!
Szia! Szerintem se görcsölj rá! Nekem 1 évig kellett próbálkozni, hogy összejöjjön, már én is bebeszéltem magamnak, hogy tuti valami bajom van...és aztán egyszer csak összejött, pont akkor amikor nem is számítottam rá. Nem szabad rágörcsölni!!!Én is pont abban a hónapban voltam a legidegesebb amikor összejött:) Pedig sokan azt mondják hogy nem szabad idegeskedni. Úgyis akkor jön a baba ha jönni akar, ez a természet rendje:)
Mi az, hogy a vizsgálatok szerint minden OK? Miken voltál? Egyébként a félév az nem idõ. Én egy év leteltével fordultam orvoshoz, mivel hamarabb nem kezdhetõ el a meddõségi kivizsgálás.
A kérdező hozzászólása: Azt valóban nem írtam, hogy szedtem fogamzásgátlót. kb. 5 évig. A párommal minden oké a termékenyégi vizsgálaton jó eredmények születtek. Nekem van peteérésem amit doki állapított meg. Tudom, hogy nem szaad görcsöli rajta de nem tudok nem erre gondolni. Most ajánlottak gyógyteát cickafark és csalánlevél valamint a tornát.

Mit tegyek ha véreset pisilek? Mi lehet a baj?

Ma reggel véreset pisiltem... nem volt benne sok vér de akkor is..

Legjobb válasz: Nyugodtan szólj anyukádnak, és menj(etek) holnap orvoshoz, mert a legtöbb esetben vese illetve hólyaggyulladás áll mögötte, azt viszont kezeltetni kell, mielött komoly bajod lesz.

Nyugodtan szólj anyukádnak, és menj(etek) holnap orvoshoz, mert a legtöbb esetben vese illetve hólyaggyulladás áll mögötte, azt viszont kezeltetni kell, mielött komoly bajod lesz.
nagyon durva felfázástól lehet véres a vizeleted.irány az orvos
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:)
Még ma menj el dokihoz, mert nagyon fogsz különben szenvedni, hólyaggyulladásod van, ami nem vicc...
Lehet, hogy megfázott a veséd, szóval kell a doki, anyudnak is szólj!!!
felfáztál ! nyugodtan mondd el anyukádnak ! leültél valami hideg helyre . elmész az orvoshoz, fog felírni gyógyszert és ennyi.
Nekem is volt egyszer ilyen...plusz iszonyatos fájdalommal járt minden vizelés. Van rá esély , hogy akkut vesegyuszid van...orvos meg veseteák (pl. zsúrló) plusz még a lelki oldalát is érdemes megnézni: párkapcsolat probléma. Jobbulást!
Vesekõ is lehet. Mindenképpen és minél hamarabb doki!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Sokat segítetettek.:)

Mi lehet a baj? Mit tegyek? 9 hós kislányom 1 hete náthás, de minden rendben volt az étvágyával, sőt rengeteget evett Önmagához képest!

Ma azonban nagyon keveset,kezdte azzal h reggel nem akarta meginni a tápszerét,ekkor adtam neki tejpépet amib?l keveset evett,aztán kiflit azt majszolta mikor reggeliztünk de nem vitte túlzásba,ebédre is alig evett,a kekszét sem akarta elfogadni,és uszira is nagyon keveset evett és eset megint nem evett tápszert és már 1 órája altatom,de nem akar aludni....ez nem jellemz? rá este!Szóval kétésgbe vagyok esve!

Legjobb válasz: Milyen a kedélyállapota? Ha semmi különös akkor elvileg nincs baj. ELõfordul front hatására. Illetve fogzáskor nagyon gyakori. Inni itasd sokat legalább folyadékot fogyasszon. Persze, ha több napon át tart, mindenképp doki. Minden jót! 10 hós baba anyukája.

Milyen a kedélyállapota? Ha semmi különös akkor elvileg nincs baj. ELõfordul front hatására. Illetve fogzáskor nagyon gyakori. Inni itasd sokat legalább folyadékot fogyasszon. Persze, ha több napon át tart, mindenképp doki. Minden jót! 10 hós baba anyukája.
A kérdező hozzászólása: Megint próbáltam a tápszert mert 10 perc után felkelt de nem kellett neki, bekapta de nem szívta aztán próbáltam a teát és azt meg itta....nem értem!mit tegyek?

Mi lehet a baj? Nagyon tapasztalatlan vagyok. Mit tegyek?

Május közepén jött meg utoljára.Azóta várok egy rendes menstruációra. Ha innen számolom 60 nap telt el ami gond:S.Tavaly jött meg el?ször, most 14 vagyok és 2 hónapos kimaradásokkal jött meg.Most júliusban azonban, volt egy nagyon kevéske barna folyásom és azt hittem végre megjött. 1 napig azt hittem hogy menstruálok,1 betétet használtam el, de a wc-papíron semmi jele nem volt vérnek.Mi a baj?segítsetek lécci

Legjobb válasz: Még nem biztos, hogy baj van, de ha még 1-2 hónapig se jön meg a menstruációd, akkor azért jó lenne, ha orvoshoz mennél, mert több oka is lehet a menstruáció késésének.

Még nem biztos, hogy baj van, de ha még 1-2 hónapig se jön meg a menstruációd, akkor azért jó lenne, ha orvoshoz mennél, mert több oka is lehet a menstruáció késésének.
Szia! :) Az elsõ vagyok. Majd írd meg légy szíves, hogy mi volt a dokinál! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
A kérdező hozzászólása: Na megmondtam anyának, azt mondta majd megyünk a dokihoz.Köszi srácok mindent:)
A kérdező hozzászólása: Nem merem megkérdezni? Ti hogy hoznátok fel a témát?
Elsõ vagyok. Oké, írd majd meg légy szíves, hogy mi volt, mert kíváncsi vagyok. Remélem semmi baj nem lesz! :) Vigyázz magadra! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az elsõnek a linkeket:) valószínû lehet valami bajom, szólok is majd anyának és majd leírom mi volt. 2.Köszönöm neked is hogy írtál , de ez nekem más mint hogy csak nem állt be
teljesen temrészetes hogy még nem állt be ennyi idösen. ha nem élsz nemi életet nem kell még aggodnod hogy mért nem jön meg. van akinek akár 2 év amire beáll rendesen.
Elsõ vagyok. Én küldtem a linkeket. Olvasd el õket, talán választ kapsz a kérdéseidre!
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam erre, de nem tudom mi lehetett az az egynapi barnafolyás.Bár nem tudom csak az volt-e, mert mondom a wc papíron nem volt vér, de a betéten (mivel nem ez volt az elsõ hogy használtam)is elég sok volt a barnás rész, amit nem tudom, hogy vér volt-e.Erre tudtok nekem valamit mondani?
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszi, majd kedden írok, mert akkor megyünk a nõdokihoz.

Mit tegyek? A barátnőm anyukája valamiért nem csíp, ez kb fél éve van így, a barátnőmet 6 éve ismerem, és eddig nem is volt baj.

A bajok ott kezdődtek, hogy egyszer leszidott, mert nem vittem hozzájuk fogkrémet és tusfürdőt, mikor ott aludtam, és azt mondta, hogy nincs pénzük arra, hogy engem is ,,eltartsanak". Azóta furán viselkedik velem, nem olyan rendes.

Legjobb válasz: Ez egy nagy hülyeség amiért nem csíp. Nem egy kevés fogkérmtõl és tusfürdõtõl fog csõdbe menni az ember :)) Az én anyám is volt ilyen, nem is jöttek a barátaim sosem hozzám, nem is mertem õket áthívni. Kerüld el a közelségét, mondd meg a baránõdnek hogy mi a gond, és hátha õ ki tudja deríteni mi a baj. Legjobb esetben megvéd téged és az anyja nem fog tudni beleszólni.

Ez egy nagy hülyeség amiért nem csíp. Nem egy kevés fogkérmtõl és tusfürdõtõl fog csõdbe menni az ember :) ) Az én anyám is volt ilyen, nem is jöttek a barátaim sosem hozzám, nem is mertem õket áthívni. Kerüld el a közelségét, mondd meg a baránõdnek hogy mi a gond, és hátha õ ki tudja deríteni mi a baj. Legjobb esetben megvéd téged és az anyja nem fog tudni beleszólni.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem fogna elszegényedni, barátnõm is mondja, de az anyukája mostanában egy hárpia... És ez így nem jó, mert én messze lakom a sulitól, és ide nem lehet átjönni, csak hozzájuk ezért is probléma ez az egész
Én a helyedben vinnék egy doboz tus fürdõt és fog krémet majd mosolyogva odaadnam :) nem szeretem az ilyen embereket.. Akik pár csepp fogkrémtõl elszegényednek.. Akkor ne fogadjon vendéget.. Egyszer ki bírhatta volna gondolom nem minden nap fürdessz ott :D
Mi lenne, ha elvinnétek orvoshoz? ha te 3 hétig nem szarnál és hetente egyszer ennél, akkor te sem mennél orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Pont ma hogy 3 hete megbetegedett és az elsõ beteg napján összehányta a házat fehér habbal.
nekem volt egy kiskutyám régen, ugyanezekkel a tünetekkel...3 hónapos volt a kis drága és sajnos meghalt. az elsõ orvos hibázott, végén kiderült, hogy egy most diplomázott kis [email protected] volt.. utána még 2 orvoshoz mentünk vele, de sajnos késõ volt. keressetek valami normális dokit, tiédnek még van esélye hiszen már idõsebb. az enyém tele volt féreggel, nem kakilt, nem evett, egész éjszaka sírt, mert fájt a hasa, hiába kapott injekciókat..aztán a férgek a tüdejét átszakították és alig kapott levegõt, muszáj voltunk elaltatni.. tiednek még van esélye.
A kérdező hozzászólása: ez akkor is megtörténhet ha már kapott féreg ellen injekciót??
A kérdező hozzászólása: mi a tünete annak ha fáj a kutya hasa??
féregtelenítve volt a kiskutya egyébként.. egész éjszaka sírdogált, ha elaludt akkor is vonyítgatott, azt mondta az orvos, hogy azért mert fáj a hasa.
10 hónaposnak már nem a féreg a legnagyobb gondja, ha volt féregtelenítve rendesen. Merre laktok? Ennyi kezelés mellett már egy megfelelõ orvos eleve labor vizsgálatokat csináltat.Egy vérvételbõl igen sok mindent ki lehet olvasni egy orvosnak.Annyit biztosan, hogy merre felé lépjen tovább a baj keresésében.
A kérdező hozzászólása: Vásárosnaményba, de itt sajnos nincs labor csak Nyíregyházán.
Ahol nincs helyben labor, ott megfelelõ körülmények között elküldik a vért, miegymást. Az eredményt meg megküldik emailban.
Kérdésedben féreg elleni injekcióról írtál. A féregtelenítõ az tabletta úgy tudom, de legalábbis szájon keresztül adják. Biztosan megkapta?
A humán labor vizsgálatoknál is küldik a mintákat. Legalább is mikor utoljára voltam Debrecenbõl vitték Nyíregyházára. Megáll az ész! Jobban van már a kiskutya?
A kérdező hozzászólása: Meghalt :( :'(
Te írtad azt a kérdést, hogy este fulladozással kísérve meghalt a kutyád?
Sajnálom a kutyádat és Téged is, hogy elveszítetted:((
A kérdező hozzászólása: Igen, minden oltás be van neki adva.
Egyszer a postásunk ránk sózott egy pár hetes snautzer kölyköt. Elvittük az orvoshoz, beadattuk a kötelezõ oltásokat. A postás csodálkozott, hogy ez a kutya él és virul. Kiderült, hogy a többi az új gazdáknál mind megdöglött, szopornyica, meg mit tudom én milyen betegségben. Ennek rendben vannak az oltásai?
A kérdező hozzászólása: laborvizsgálatot nem csináltak szinte mind a három a szemérõl kezdte el vizsgálni s mikor már a fehérje kitisztult akkor megállapította hogy javuló állapotban van persze azelõtt már antibiotikumos kezeléseken volt túl.
Azonnal vidd állatorvoshoz! Az õ dolga diagnosztizálni és meggyógyítani, nem egy csomó laikusé!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Már hatszor vittük orvoshoz.
Orvos látta már? Õ mit mondott? Vele kéne errõl beszélned, mert pár sor és hevenyészett szó alapján nem lehet megállapítani a betegség okát, kezelni pedig ég kevésbé lehetséges. Az étvágytalanság és kedvetlenség egy ilyen fiatal kutyánál nagyon súlyos tünetek. Minél elõbb kezelnie kell egy jó orvosnak, különben valószínûleg, akár pár napon belül is elpusztulhat szerencsétlen kölyök.
Vidd másikhoz!
Akkor érdemes lenne egy másik véleményét is kikérni. Sok doki sajnos csak a pénzre megy, felelõtlenek és nemtörõdömök. Egy megbízhatót keress fel. (Általában a menhelyi dokik azok.)
Lehet, hogy bélcsavarodása van. Azonnal egy másik orvos!!!
Megmondta a doki, mi a baja? Ha nem, csak úgy kezelgette, akkor az nem jó orvos. Az ilyen nem biztos tüneteknél az elsõ, hogy vért vesznek. Aztán van ultrahang, vizelet, stb. Mindezeket egy jól felszerelt rendelõben, klinikán el is végzik.
A kérdező hozzászólása: az orvos azt mondta hogy az ennivalót nem kell erõltetni, majd magától eszik, de ez nem így van
Vigyétek el egy normális orvoshoz, ne egy sintér 'lódoktorhoz', mert így igen hamar el fog pusztulni szerencsétlen állat.
A kérdező hozzászólása: 3 orvos vizsgálta legutóbb ma egy hete felszerelt klinikán voltunk kapott injekciót emésztési problémára. A doki azt mondta szépen javul az állapota de ez nem vevõdik észre. Igaz múlt szerdán evett egy keveset, kedve is jobb volt, de ez csak pillanatnyi és sajnos múló állapot, ma egész nap levert és fekszik.
Sajnos, azért, mert klinika, nem biztos, hogy ott a megfelelõ orvosnál voltatok. Végeztek valamilyen labor vizsgálatot nála? Nem piszkálni akarlak, csak talán megtalálni innen neten keresztül, mi lehet a gond.
A kérdező hozzászólása: én is azért próbálok már neten keresgélni mert sajnos nem bizok az orvosokban. A környékünkön 3 orvos van mindháromnak megmutattuk.
Így van, MÁSIK ÁLLATORVOS!! (Biztos nem így van máshol, de én sajnos tapasztaltam egy faluba, hogy nem olyan az állatorvos, mint a városba, elég fél vállról vette a dolgokat. Ha te is így jártál, nehogy ugyanoda vidd vissza!!) Csoda, hogy még él szegénykém!!
Szegény kutyuli:( Akkor végül nem is tudjátok, milyen betegség vitte el. De sajnálom! Lehet, hogy valami rejtett, szervi baja volt. Most már nem szenved. Vigasztalódást kívánok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!