Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, visszahúzódó típus (2 db)

Hogyan nyissak egy fiú felé aki tetszik nekem egy ideje? Mit tegyek hogy észre vegyen, mert elég visszahúzódó típus vagyok.15/L

Legjobb válasz: Mosolyogj rá és szolidan tûrd el a hajad, egybõl le vágja hogy mi a szitu :D

Mosolyogj rá és szolidan tûrd el a hajad, egybõl le vágja hogy mi a szitu :D

Mit tegyek, ha visszahúzódó típus vagyok, tetszik egy lány és nem merem bevallani neki?

Szerintem az fontos hogy 1 éve vagyunk osztálytársak, nekem a honapok altt nagyon megtetszett, de nem merem neki elmondani. Mit tegyek beszélgessek vele sokat vagy gyüjtsek bátorságot és mondjam el neki?

Legjobb válasz: nos, szerinted a következõt kell tenned: 1. csak lazán kérdezd meg hogy nem jön-e el veled egy randira 2. gyûjts bátorságot, és magabiztosságot-ne lássa rajtad, hogy annyira belezúgtál, hogy félsz tõle 3. és még csak véletlenül se mondd neki, hogy szereted, mert attól csak megijed Bátorság kell, de nem azért hogy kitálalj elõtte. Ha õ nem érez hasonlóképpen, akkor nem igazán tud mit kezdeni a helyzettel, és jön a maradjunk csak barátok duma. Csak lazán, kérdezd meg, hogy szereti-e a forró csokit? Ha igent válaszol, akkor kérdezd meg, hogy mikor inna veled egyet? tényleg ennyire egyszerû. Ha nemet mond, akkor felejtsd el a lányt, mert nem fogja meghatni a belédszerettem szöveg. Tudom hogy nehéz, de így csak magadat égetnéd meg, és talán már nem is lennétek utána jóban. Ha mégis kitálalsz neki, amire nagyon szépen kérlek, ne vetemedj, erõszakold ki az igent, vagy nemet válaszként, mert különben hónapokig játszani fog veled. A várjunk csak duma, meg legyünk csak barátok már egyértelmû nem. mindent bele!

nos, szerinted a következõt kell tenned: 1. csak lazán kérdezd meg hogy nem jön-e el veled egy randira 2. gyûjts bátorságot, és magabiztosságot-ne lássa rajtad, hogy annyira belezúgtál, hogy félsz tõle 3. és még csak véletlenül se mondd neki, hogy szereted, mert attól csak megijed Bátorság kell, de nem azért hogy kitálalj elõtte. Ha õ nem érez hasonlóképpen, akkor nem igazán tud mit kezdeni a helyzettel, és jön a maradjunk csak barátok duma. Csak lazán, kérdezd meg, hogy szereti-e a forró csokit? Ha igent válaszol, akkor kérdezd meg, hogy mikor inna veled egyet? tényleg ennyire egyszerû. Ha nemet mond, akkor felejtsd el a lányt, mert nem fogja meghatni a belédszerettem szöveg. Tudom hogy nehéz, de így csak magadat égetnéd meg, és talán már nem is lennétek utána jóban. Ha mégis kitálalsz neki, amire nagyon szépen kérlek, ne vetemedj, erõszakold ki az igent, vagy nemet válaszként, mert különben hónapokig játszani fog veled. A várjunk csak duma, meg legyünk csak barátok már egyértelmû nem. mindent bele!
Szerintem elöszõr is ne legyél visszahúzódó, még addig nõd ki ezt a természetedet amig az életben nem kell a saját lábadra állnod. Másodszor hivd el a csajt valahova inni, bulizni, stb.. Ha meg nem vagytok ilyen viszonyban akkor meg mond meg neki egyszerûen hogy bejön neked. Ha õ neki is beössz igy is úgy is menni fog a dolog de ha meg nem akkor ugyis bármit csinálhatsz, nem fog összejönni
A szüleink nemzedéke ilyenkor egy szép csokor virágot vett, s ráírta a kísérõkártyára egy butuska sláger szövegét: "Helyettem kis virág, tégy te vallomást..." Az üzenet egyértelmû, s az aláírás lehetõséget adott a viszontvallomásra. Ha az illetõ hölgy reakciója bátorítást jelentett: nem kellett félni többé, ha elutasító volt: fölösleges volt már félni. Azt hiszem, több tekintetben is érdemes lenne a régi romantikus szokásokra rakódott vastah porréteget eltüntetni. Javaslom próbáld ki ezt a csokrétás módszert. üdv.: hegedor
Szerintem fokozatosan közeledj hozzá. Elõször semleges dolgokról beszélgessetek (suli, közös barátok), aztán ha látod, hogy nem vagy terhes neki, akkor lehet személyesebbre venni a figurát. Ha már kellõképpen megszoktátok az új barátságot, akkor már nyugodtan elhívhatod moziba (ha még mindig kínban vagy, akkor esetleg több barátotokkal együtt). Aztán lehet apró jeleket küldeni neki: mosoly, egy-egy sms... Ha ezekre kedvezõen reagál, akkor eljött az idõ, hogy színt vallj. De igy biztos lehetsz benne, hogy õ is vonzódik hozzád. De akármit is teszel, ne hagyd "futni" a lányt! A lányok is félnek néha kimutatni az érzéseiket, lehet, hogy õ is sóvárog utánad! Szóval mindenképpen deríts fényt a dolgokra!Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!