Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, velem is (453 db)

kezdeményezz nyugodtan! mennyi idõsek vagytok?
Ha nincsen még kialakulóban semmi köztetek, akkor egyszerre megismerkedhetsz mindkét fiúval is, csak egyelõre ne ígérj egyiknek sem semmit, amíg el nem döntötted magadban hogy melyiket választod párodnak.Csak utána tegyél ígéretet, ha biztos vagy az érzelmeidben. Ha lehet, ne okozz fájdalmat senkinek és ne is játszadozz.
Ismerkedtek. Majd elválik a randikon, már ha eljuttok addig...
A kérdező hozzászólása: egy hét múlva(jövõ héten találkozunk ):) ) de közbe meg ismertem még egy fiút..nem rég szakított barátnõjével :) )tegnap is mikor beszéltünk és ment el akkor mondta(facebookon beszéltünk)h csók meg h ha leszel holnap és én is akkor írok.vagy lehet fordítva..kacsintós smiléket ír..ezek jó jelek??vagy csak barátság és kész ??
Na, volt valami? :D Mesélj ha lesz! ;)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :) )
soha nem ciki ha egy lány kezdeményez, akkor a srác látja hogy bevállalós vagy és ki mered nyilvánítani a gondolataidat.:) próbálj rá sokat mosolyogni, ha vissza mosolyog valószínûleg bejössz neki.:)
Beszélj vele facebookon :D vagy ha van ask fme akkor azon irjál neki :D
bökdösd Facen! viccet félretéve lehet, hogy tényleg jó ötlet, plusz találkozzatok, beszélgessetek! több tippem nincs
A kérdező hozzászólása: köszi :) )
keresd a társaságát , mosolyogj felé stb. nem olyan nehéz
Facebookon beszéltek egymasal?
passz :/
A kérdező hozzászólása: valami tipp h hogyan lépjek felé?:$
ebben a korban teljesen jó
jó... én örülnék neki
A kérdező hozzászólása: vagy sok ez a két év???szerintem nem..
A kérdező hozzászólása: én15 õ17..
Szemezz vele!!

Fogalmam sincs mit kezdjek vele, tisztára, mintha szeretve gyűlölném, és vissza fele is. Mit tegyek vele? 18/L /fontos! , bővebben lent/

Hagyom a rizsát, és a lényegre térek.

Legjobb válasz: Hát nehéz, biztos nem esett neki jól, hogy nem szeretnél tõle semmit. Lehet, hogy utána esett le neki, hogy mit is mondtál. De sztem beszélj vele, hátha elmondja mi a baja igazából ha nem vagy biztos benne. És ha elmondja akkor már könnyebb dolgod lesz. :)

Hát nehéz, biztos nem esett neki jól, hogy nem szeretnél tõle semmit. Lehet, hogy utána esett le neki, hogy mit is mondtál. De sztem beszélj vele, hátha elmondja mi a baja igazából ha nem vagy biztos benne. És ha elmondja akkor már könnyebb dolgod lesz. :)
beszéljetek nyugodt körülmények közt, sztem megsértõdött, tisztázzátok a helyzetet. és ha barát akarsz lenni, ne hagyd fogdosni a kezedet, mert a másikban hiú reményeket táplálsz. sok sikert!
Ha van esze akkor nem járna veled. Írj rá.Beszélgess vele, és kiderül
Ha akar tõled valamit, megkeres. Ha nem, akkor max. hülyét csinálsz magadból, ha keresed anélkül, hogy elõzménye lenne.
Villantsd a melled vagy sz o p d le , amúgy nincs esélyed ...
14 évesen mit akarsz egy 19 évestõl?Most úgy komolyan. A másik elõbb menj és tanulj meg helyesen és érthetõen fogalmazni.
Persze, ha valakire ránézünk, akkor már automatikusan jelezzük felé, hogy járni akarunk vele. Ezért vigyázz, csak olyan emberre nézz rá, akivel járni akarsz, mert még a végén félreérti!!
Dedededededede mennyi de szót használsz..
Irj rá nyomulj rá nem boztos hogy õ rádmer irni ne fogd visza magad szexet kõnyen õsze hozhatod járást meg idõvel tõlts vel szeméjesn dsok idõt
A kérdező hozzászólása: köszönöm


2éves Sicu kutyám mindig feleszik valamit az utcán, elengedve sétálunk, mert van egy játszó pajtija is. Mit tegyek vele? El vagyok keseredve, mert már 6 hónapos vagyok, nem tudok futkározni utána, nem is hallgat rám, csak szórakozik velem.

El?bb volt a kutya mint a párom. Velem aludt stb. Párom a falkavezér, de én sétáltatom, én kutyám...

Legjobb válasz: Kutya nevelési könyvekkel filmekkel hogy állsz? Ha eddig nem tudtad magadtól, meg ismerõsöktõl kért tanácsokból megoldani a problémádat, akkor az nem is fog menni most, hiába írunk hosszú kommenteket itt most látatlanban. szóval vagy beleásod magad kicsit a témába, és kezdésnek elolvasod ezt: scribd.com/doc/8027039/Jan-Fennel-Kutyapszichologia meg a Ceasar Millar könyvet, meg nézel pár Póráz két végént és Csodálatos kutyadokit, és összerakod magadnak, hogy mik a problémáid, és azokon milyen módszerekkel tudsz segíteni Vagy elmentek egy jó suliba, ahol ezt mindet megtanítják.

Kutya nevelési könyvekkel filmekkel hogy állsz? Ha eddig nem tudtad magadtól, meg ismerõsöktõl kért tanácsokból megoldani a problémádat, akkor az nem is fog menni most, hiába írunk hosszú kommenteket itt most látatlanban. szóval vagy beleásod magad kicsit a témába, és kezdésnek elolvasod ezt: scribd.com/doc/8027039/Jan-Fennel-Kutyapszichologia meg a Ceasar Millar könyvet, meg nézel pár Póráz két végént és Csodálatos kutyadokit, és összerakod magadnak, hogy mik a problémáid, és azokon milyen módszerekkel tudsz segíteni Vagy elmentek egy jó suliba, ahol ezt mindet megtanítják.

Tegnap táncoltam és a térdem csak úgy kiment, vagy nem is tudom, de összecsuklottam. És most eléggé fáj még mindig. Mit tegyek vele?

Legjobb válasz: "Fenilbutazon" kenõccsel bekened és vizes ruhás borogatás teszel rá, aztán befáslizod. Lehetõleg ne nagyon mozgasd. Ajánlatos estére bekenni vele, egészen reggelig rajta maradhat.

"Fenilbutazon" kenõccsel bekened és vizes ruhás borogatás teszel rá, aztán befáslizod. Lehetõleg ne nagyon mozgasd. Ajánlatos estére bekenni vele, egészen reggelig rajta maradhat.
1.: Ilyen és hasonló balesetkre "találták ki". Ha nagyon csúnya, akkor tényleg jó lenne elmenni röntgenre. Egyszer nekem is hátratört a kisujjam és befeketedett a véraláfutás miatt. Megröntgenezték és begipszelték.
Szia! Én a jégzselét ajánlanám, holnap pedig egy röntgent a balesetin, mivel lazák a térdszalagok és máskor is elõfordulhat és érdemes lenne egy szakemberrel beszélned errõl. Én is ugyanígy jártam, én reggel ahogy felkeltem és ráálltam, rögtön kiment a térdem.Röntgen, pihenés és kaptam kenõcsöt.
A kérdező hozzászólása: és miez a krém?
A kérdező hozzászólása: Nem fekete meg semmi, egy nagyon picit be van dagadva...A semmitõl meg nem tudom hogy történhetett ez...
A kérdező hozzászólása: na voltam a kórházban...részleges térdficam, és mivel nem ugrott ki teljesen, ki fog ugrani még...

Lány vagyok. Olyan géneket örököltem, ami nem valami fenomenális. Nagyon szőrösödik a hasam és nem tudok vele mit kezdeni, borotváljam le vagy mit tegyek? Másoknál is van így?

Legjobb válasz: Ne borotváld, az csak erõsíti. Ha télleg erõs a szõrzeted, akkor a szõkítés sem lesz jó. Próbáld meg a gyantát, vagy pedig a szõrtelenítõ krémet. Mondanám a végleges szõrtelenítést is, de az én kozmetikusom azt mondta, hogy olyan nincs is. Szóval hogy örökre ki lehet irtani aszõrt.

Ne borotváld, az csak erõsíti. Ha télleg erõs a szõrzeted, akkor a szõkítés sem lesz jó. Próbáld meg a gyantát, vagy pedig a szõrtelenítõ krémet. Mondanám a végleges szõrtelenítést is, de az én kozmetikusom azt mondta, hogy olyan nincs is. Szóval hogy örökre ki lehet irtani aszõrt.
gyanta jó, az is amit magadnak csináls, iylen lehúzós csíkos. a hason gyengék a szõrszálak, nem is fog fájni, és egyre ritkábbak és gyengébbek sé kevésbé láthatóak lesznek. kozmetikus azt mondta nekem, hogy ha sokat gyantázzuk vagy csipeszel szedünk egy szõrszálat, az egy idõ után nem is fog nõni (lásd vékonyszemöldökû idõs nénik)
A nagyobb áruházakban is lehet kapni gyantát is, meg lehúzócsíkot is. (Tesco, Auchan)Rá van írva a gyantapatronra, hogy normál, én olyat szoktam. Ezt otthon beleállítod a gyantamelegítõ készülékbe, bedugod a konektorba, és 20-30 perc múlva kezdheted is a gyantázást. A konektorból ezután sem kell kihúzni, hagyd teljesen bennt a gyantázás végéig.
nekem is szõrös, de csak a köldököm alatt.én gyantáztatom és EGYÁLTALÁN NEM FÁJ:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!
Én addig használtam gyantát, míg epilátort nem próbáltam.A gyantával maradt egy csomó szõr, azt csipesszel huzigáltam, ragadt minden...Epilátorral nekem kevésbé fájdalmas, tiszta és gyors.De ha kipróbálod mindkettõt, akkor el tudod majd dönteni, melyik módszer jobb számodra.Borotvával semmiképp ne csináld, és szerintem krémmel sem érdemes. Legyél szép és vidám!:)
A kérdező hozzászólása: de akkor mijet vagyek?és hol?
Nekem a hideggyanta nem vált be, meg pár ismerõsömnek sem, úgyhogy szerintem olyat ne vegyél.
Persze, az is jó.
A kérdező hozzászólása: de olyan gyanta is jó amit pl a rossmanba lehet kapni?ami ilyen dobozba ?
Hason tényleg nem fáj a gyanta. Az epilátor jobban fájna. Ha hosszú szõrszálaid vannak, felesleges szõkítened, simán látszana, hogy szõrõs vagy, csak épp nem fekete...
Sszia, szerintem az epilátor jó megoldás lenne, bár nem biztos, hogy ezzel majd más is egyetért :) Viszont ha leepilálod, akkor legalább jó esélyed van rá, hogy egy idõ után teljesen megpuhulnak a szõrszálak, és ritkul is... A gyanta nem jó, mert majd be***** , úgy fájna. A borotva pedig egyértelmûen nem megoldás. Ha nem olyan sok, ki is szõkítheted! Egyébként szerintem nem olyan ciki, nagyon sok embernek van ilyen problémája. Mindenki tudja, hogy "a gének miatt van", és nem azért mert nem ad magára az illetõ... A szõkítés sztem jó megoldás, ha nem olyan dús.
Szia! Én is gyantázom a pocim. :) Szerintem ez a legjobb! Nem fáj, és elég tartós is. 1 hónap után elég újra gyantázni. Nem is drága. Én 50 db-os lehúzócsíkot veszek vmi 500-600 ft-ért, a gyantapatron is vhogy ennyi, és pár hónapra elég. 6000-ért meg megveheted a gyantamelegítõ készüléket, azt meg csak 1x kell kifizetni. Már ha nem akarod mikróba melegíteni, vagy gáztûzhelyen. Szõrtelenítõ krémet azért ne használj, mert nem tõbõl szedi ki a szõrszálakat, így ugyanolyan lenne mintha borotválnád... Amúgy semmi szégyen nincs benne, én a combomat is szedem, meg egy kicsit a mellemnél is. Ez azzal magyarázható, hogy több bennünk a férfihormon. Ha nem szõrtelenítenénk, nah, az lenne szégyen... :)
A kérdező hozzászólása: Értem!és olyan ami huzamosabb ideig irtja a szõrt?! nagyon köszönöm a válaszod!
Sziasztok! Én is ilyen problémákkal küzdök sajnos:( Én már próbáltam egy párszor a borotvát..:S hát nem ajánlom senkinek se..:S Gyantáztam is már.Talán ez a legjobb dolog amivel el lehet egy idõre távolítani.. Szõkíteni még én nem próbáltam.. Az bevált módszer? Várom a válaszaitokat.:)

Van egy 2 éves csivavám és bérházban lakunk. Néha levisszük sétálni mert azért kell neki a friss levegő, de fent szokott pisilni, és lent már ezért nem is szokott. De fent viszont sűrűn mellé pisi. Mit tegyek vele?

Ezzel az a problémám hogy ha minden igaz teljes mértékben rálehet szoktatni hogy alomba pisiljen, de ő elég gyakran mellé vagy más helységbe pisil. Mivel ivartalanított, gondoltam nem jelöl meg helyeket, mert lent se szokott. Mit kéne tennem hogy mindig az alomra pisiljen?

Legjobb válasz: "Néha levisszük sétálni mert azért kell neki a friss levegõ, de fent szokott pisilni" Jézusszûzanyám, miért is van nektek kutyátok??? Ha csak azért lenne szükség a sétára mert kell neki a friss levegõ, akkor elég lenne naponta kinyitni az ablakot és kiszellõztetni, nem? Nyomorék, beteg, mozgássérült, ill. van bármi baja amiért fent a lakásban kell neki a dolgát végeznie? Mert ha egyik sem akkor neked kellene kipróbálnod, hogy nem teszed ki a lábad a lakásból annyi ideig, amennyi a kutyának két séta között eltelik. Rögtön rájönnél, hogy milyen érzés. Egy kutyának kész kín oda ürítenie ahol egyébként él, magyarán nem szívesen [email protected] oda ahol eszik. "Hát nem az én hibám hogy ha leviszem annyira fél hogy volt mikor a félelemtõl bepisilt, a kutyáktól annyira fél hogy mindig hazaszalad és meg se bírom fogni.." Elárulok egy nagy trükköt, hogy meg tud fogni hazaszaladás helyett: póráz a neve, és csodákra képes. És sajna bizony a ti hibátok, hogy nincs hozzászoktatva más kutyákhoz, szocializálni kellene a blökit. Most sem késõ elkezdeni, hiszen még csak 2 éves, muszáj elkezdenetek, így nem lehet leélni egy kutyaéletet! Szedd össze magad, és holnaptól szoktasd szobatisztaságra, vidd le már reggel sétálni és addig ne menjetek haza amíg nem pisilt, kakilt. Holnap vasárnap van, szóval gondolom ráérsz végre a kutyáddal foglalkozni, ugye?

"Néha levisszük sétálni mert azért kell neki a friss levegõ, de fent szokott pisilni" Jézusszûzanyám, miért is van nektek kutyátok??? Ha csak azért lenne szükség a sétára mert kell neki a friss levegõ, akkor elég lenne naponta kinyitni az ablakot és kiszellõztetni, nem? Nyomorék, beteg, mozgássérült, ill. van bármi baja amiért fent a lakásban kell neki a dolgát végeznie? Mert ha egyik sem akkor neked kellene kipróbálnod, hogy nem teszed ki a lábad a lakásból annyi ideig, amennyi a kutyának két séta között eltelik. Rögtön rájönnél, hogy milyen érzés. Egy kutyának kész kín oda ürítenie ahol egyébként él, magyarán nem szívesen [email protected] oda ahol eszik. "Hát nem az én hibám hogy ha leviszem annyira fél hogy volt mikor a félelemtõl bepisilt, a kutyáktól annyira fél hogy mindig hazaszalad és meg se bírom fogni.." Elárulok egy nagy trükköt, hogy meg tud fogni hazaszaladás helyett: póráz a neve, és csodákra képes. És sajna bizony a ti hibátok, hogy nincs hozzászoktatva más kutyákhoz, szocializálni kellene a blökit. Most sem késõ elkezdeni, hiszen még csak 2 éves, muszáj elkezdenetek, így nem lehet leélni egy kutyaéletet! Szedd össze magad, és holnaptól szoktasd szobatisztaságra, vidd le már reggel sétálni és addig ne menjetek haza amíg nem pisilt, kakilt. Holnap vasárnap van, szóval gondolom ráérsz végre a kutyáddal foglalkozni, ugye?
Elkeserítõ, hogy ezt kell olvasni:( Nekem is kistermetû kutyám van, ettõl függetlenül leviszem naponta 4x sétálni. Szocializálni sosem késõ, ezek mind kifogások, hogy a kutya így, a kutya úgy...ne legyetek lusták idõt szánni rá, és nem orvost kell kérdezgetni, hanem tenni kell valamit. Akkor elõször vidd le kézben, és ha nincs semmi ijesztõ a környéken, akkor tedd le. Aztán keress olyan kutyát, aki kistestû, lehetõleg más nemû, és hagyd õket ismerkedni. Egy kutya számára abnormális, hogy a saját életterében kell intéznie a dolgát. Persze, megteszi, mert nincs más választása. De ha rendszeresen kihordanád, akkor nem csak a lakásban való pisilésrõl szokna le, hanem elkezdhetne normális kutya életet élni.
Most felvilágosítalak valamirõl ami szerintem elhagyta eddig a tudatodat: A csivava is KUTYA!! Nem nem kisbaba, nem macska, de nem is denevér KUTYA!!! Kell neki a napi 3x-4x-ri séta ugyanúgy attól még hogy 2 kg az össz kutya! Rohadt állatkízó vagy nem is lenne neked szabad kutyát tartani!! Miért nem vettél macskát 2 éve mikor kicsi állatot akartál akit nem kell levinni?? Most komolyan azt akarod úgy élje le az életét mint egy macska?? kutya utál a saját életterületére üríteni!! Kellenek neki a szagok, más kutyák társasága, játék a szabadban, feladatok..De szarsz is te ebbe bele úgynézem..
A kérdező hozzászólása: Már úgy hoztuk el hogy ilyen volt. Kutya iskolában is végig kérdeztük, és a orvostól is aki azt javasolta kérdezzük meg az elõzõ gazdáktól hogy mit csináltak vele, de már nem volt meg a címük.
Vagy csak egyszerûen szaporítótól vetted. Az mindent megmagyaráz. És de, te tehetsz róla, a kutyát élete végéig nevelni, tanítani lehet, csak türelem és hozzáértés kell hozzá. A kutyát fajtától és mérettõl függetélenül sétálni kell vinni, és egy félõs kutyánál nem az a megoldás, hogy inkább le sem viszed, hanem hogy megoldod a problémáját.
De, a te hibád, mivel nem szocializáltad kölyök korában. Te minek tartasz kutyát egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Hát nem az én hibám hogy ha leviszem annyira fél hogy volt mikor a félelemtõl bepisilt, a kutyáktól annyira fél hogy mindig hazaszalad és meg se bírom fogni.. több hónapon át próbáltam lentre szoktatni de több órás lent lét után sem volt hajlandó pisilni, fent már 2éve elvan az alommal és szokott oda pisilni.
a mi csivavánk általában nem sokkal az után hogy ivott, pisilni is szokott. ilyenkor figyeld, és ha látod mire készül emeld fel és tedd bele az alomba. amikor oda pisit, nagyon nagyon dicsérd meg azonnal és adj neki jutalom falatot! akkor megérti hogy jót csinált és talán hozzászokik h oda pisiljen de idõ és türelem kell hozzá. mi már 2 hónapja próbáljuk a csivavánkat szobatisztaságra nevelni, a séta során pedig nagyon agressziv a többi kutyával szemben, megtámadja, megharapja õket szóval megértem a problémád. nekünk nincs kutyás ismerõsünk igy sajnos nem is tudom más kutyákkal "összehozni" hogy kicsit szocializálódjon :(
ne foglalkozz a "nagyon okos" kommentelõkkel, én napi 4 órára viszem sétálni a csivimet, és ugyanúgy alomba pisol a kitöltetlen idõben, mint ahogy mindenki más csivije is, ugyanis sajnos sok csivi tartó nem tudja, hogy a csivik 2 óránként emésztenek stb..tehát 2 óránként pisilnek is minimum, szerintem nincs az az ember(hacsak nem munkanélküli, kisiskolás, vagy hajléktalan) aki 2 óránként parkba viszi a csivijét, nyugodj meg, és senkire ne hallgass, te ismered saját kutyád, te tudhatod csak mire van szüksége, senki más véleményére ne adj:) puszi
Te is egy nagyon bölcs, tapasztalt és rutinos "csivi" gazdi lehetsz, mit ne mondjak... De hagyjuk, hülye az aki hülyékkel vitatkozik.
WTF??? :D A csivavák 2 óránként emésztenek? Ezen szakadtam XD

Ápolás ellenére is rettenetesen repedezett és kiszáradt a sarkam, mit tegyek vele?

Hetente 2x kenem lábápoló pakolással és természetesen reszelem is, de folyton kiszárad és repedezik a b?r. Az Alföldön élek, nagyon kemény a víz erre, lehet ez is befolyásolja, illetve talán hogy molett a testalkatom. Nincs valami jó tippetek mit tegyek, valami házi praktika, mert pedik?rösre sajnos nemigazán van id?m.

Legjobb válasz: Minden nap kellene kenni. A reszeresnek is meg van a odja. Nem csak ossze-vissza, ez is okozhat gondokat. Lehet "mokkaszin gombad" is. Keverj ossze 2 deci hazi ecetet par csepp tea tree olajjal. Minden nap kend ezzel labadat. Udit, frissit es puhan tartja a bort. Hat a gombara is.

Minden nap kellene kenni. A reszeresnek is meg van a odja. Nem csak ossze-vissza, ez is okozhat gondokat. Lehet "mokkaszin gombad" is. Keverj ossze 2 deci hazi ecetet par csepp tea tree olajjal. Minden nap kend ezzel labadat. Udit, frissit es puhan tartja a bort. Hat a gombara is.
Hát ez sajna velem is így van minden nyáron :/ Még annyit tehetsz, hogy gyakran bekened testápolóval. Ez nekem használ valamennyire.
kék tégelyes Nivea. Komolyan. egy héten belül puha lesz. Minden este kend be.

Nokia telefonom (2 éves) teljesen hülye lett. Magától kikapcsol 1 nap 5x is, és nem bírom sokáig visszakapcsolni, csak ha kiveszem az aksit. Mit tegyek vele, mi baja lehet?

Mennyiért csinálnák meg? A papírjait nem találom, akkor is megcsinálják valahol?

Legjobb válasz: Papírok nélkül is simán megjavítják.

Papírok nélkül is simán megjavítják.
A kérdező hozzászólása: De hol? Hova kell ilyenkor vinni?
Aksit kellene cserélni. GSM boltot keressél.
Merre laksz, faluban ?
A kérdező hozzászólása: Kecskemét

Van egy csaj aki a leges-legjobb barátom. Mindent megbeszélünk, marhaságok sokaságát csinálja most is. Mit tegyek vele?

Szóval a történet röviden: A csaj 15 éves leányzó, én 17 fele közeled? fiú vagyok. Ma felhívtam, és mondta hogy egy boztasztó, tipikus késdobálós kocsmában ül!!! azzal a férfival, aki minden rosszba beleviszi, a dohányzás, az ital, lassan a drog, ja és még képviseli többek között ezt az "emo"-nak nevezett stílust is, beleértve az érvagdosást, meg minden marhaságot. És ahogy a szavaiból értettem, összejöttek. Komolyan mondom, én mindent megteszek azért, hogy szétmenjenek, nem akarok gonosz lenni, de folyamatosan miatta csinálja a hülyeségeit. Már a multkor az alkarját is vagdosta mert a srácnál ez a "trend" és gondolom ezzel akart bevágódni nála. Az anyukája minden nap 5-re ér haza, meg van róla gy?z?dve hogy a lánya szent, és majdhogynem sérthetetlen, éshogy biztos mindenben igazat mond. Az édesanyjával is nagyon jóban vagyok attól hogy 40 éves, mindennap tartom vele a kapcsolatot telefonon stb. Nagyon szeret engem, és mindenben számít rám, és bízik bennem hogy a lányát "észben" tartom. Most mit tegyek, hogy ne menjen rossz irányba a Bella? Nem akarom, hogy kis r*ibanc legyen bel?le pár félév- év múlva. Szóljak az édesanyjának, hogy kicsit jobban figyeljen rá? Dehát mindent megtesz érte, szó szerint a seg*gét kinyalja, és nagyon szereti. Most szemétség lenne ha elmondanám az anyujának? Eddig mindig falaztam Bellának, de ez mostmár engem is idegesít. Hogy tudnám szétszedni ?ket? Hálistennek a kapcsolat friss, így talán könnyeb lesz. A barát szerintem nem azért barát, hogy minden hülyeségbe támogassa a másikat, hanem hogy mevédje az "?rültekt?l" Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: egyrészt, fenékbe kéne rúgni a csajt általad és az anyja által is, mert így elvan és csinálja a hülyeségeket. másrészt, arra is tekintettel lehetne, hogy te a jóbarátja vagy és neked ez rossz, hogy ezeket csinálja. ha másképp nem megy, én finoman de erélyesen felpofoznám, hogy térjen észhez, és ne számítson rám többet, ha így is csak lezüllik a fenébe.

egyrészt, fenékbe kéne rúgni a csajt általad és az anyja által is, mert így elvan és csinálja a hülyeségeket. másrészt, arra is tekintettel lehetne, hogy te a jóbarátja vagy és neked ez rossz, hogy ezeket csinálja. ha másképp nem megy, én finoman de erélyesen felpofoznám, hogy térjen észhez, és ne számítson rám többet, ha így is csak lezüllik a fenébe.
Sztem mond meg az annyanak mert ez a helyes mert ha nm szolsz neki sm se akkor abbamarad es el fog fajulni a Bella hujesege es 1re rosszab es rosszab lesz!:-S szal beszelj az annyaval ha kell mutasd meg neki mit csinal a lanya h allitsa le mert ez igy NM MEHET TOVABB!!!
Szerintem is beszélj az anyukájával. Képzeld el, ha nagyobb baja lesz Bellának, vagy nekiáll drogozni, és ne adj Isten túllövi magát, neked lesz lelkiismeret furdalásod, hogy talán tehettél volna többet érte. Mindenképp beszélj az anyukájával, majd üljetek le közösen, és vitassátok meg, hogy mi az oka a csaj ilyen viselkedésének. Mit szeretne elérni, mi bántja. Valami oka csak van, hogy egy ilyen hülyével összejön.
Beszélj az anyjával. Annak idején a barátaim az én szüleimnek is elmondták, hogy füveztem, és most megköszönöm nekik. Ki tudja, hol lennék nélkülük most. Beszélj az anyjával, beszélj a lánnyal is. Ha pedig szakítottak, hajts rá :)
Bezsélj az anyjával. Bár lehet, hogy elveszíted a barátodat, de ellenkezõ esetben is ez várna rád.Késõbb ha benõ a feje lágya még hálás lesz érte.
Mond meg Bellának, hogy régen voltatok csak úgy kettesben, mint legjobb barátok, és vidd el a Bellát egy moziba, romantikus filmre, majd üljetek be egy étterembe, (nem meki!) utána sétáljatok egyet a dunaparton, vagy a margitszigeten, dumáljatok, kísérd haza, és a ház elõtt mondd ezt neki: "Azt hiszem rájöttem egy fontos dologra. Végig azt hittem, hogy vágyok valamire, valami fontosra, valami igazira az életben. De rájöttem, hogy tévedtem. Te vagy a legfontosabb, te vagy az igazi." Majd csókold meg, és egy szó nélkül távozz. Ha a csaj másnap nem vágja ki a nyafka emóst a francba, akkor meg mondj el mindent az anyjának. Pont.
az imobol meg az elkezd drogoznibol még nem követkzik h heroinista lesz:) ...minden kamasznak van züllõs idõszaka, ha van 1 kis agya, észhez tér amint koppan, és arra nem kell soká várni
igaza van az elõzõnek és még azt mondanám hogy jol megkéne du..gni a csajt mert erre vár lehet aztán észhez térne bizonyára


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!