Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, velem (2768 db)

kezdeményezz nyugodtan! mennyi idõsek vagytok?
Ha nincsen még kialakulóban semmi köztetek, akkor egyszerre megismerkedhetsz mindkét fiúval is, csak egyelõre ne ígérj egyiknek sem semmit, amíg el nem döntötted magadban hogy melyiket választod párodnak.Csak utána tegyél ígéretet, ha biztos vagy az érzelmeidben. Ha lehet, ne okozz fájdalmat senkinek és ne is játszadozz.
Ismerkedtek. Majd elválik a randikon, már ha eljuttok addig...
A kérdező hozzászólása: egy hét múlva(jövõ héten találkozunk ):) ) de közbe meg ismertem még egy fiút..nem rég szakított barátnõjével :) )tegnap is mikor beszéltünk és ment el akkor mondta(facebookon beszéltünk)h csók meg h ha leszel holnap és én is akkor írok.vagy lehet fordítva..kacsintós smiléket ír..ezek jó jelek??vagy csak barátság és kész ??
Na, volt valami? :D Mesélj ha lesz! ;)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :) )
soha nem ciki ha egy lány kezdeményez, akkor a srác látja hogy bevállalós vagy és ki mered nyilvánítani a gondolataidat.:) próbálj rá sokat mosolyogni, ha vissza mosolyog valószínûleg bejössz neki.:)
Beszélj vele facebookon :D vagy ha van ask fme akkor azon irjál neki :D
bökdösd Facen! viccet félretéve lehet, hogy tényleg jó ötlet, plusz találkozzatok, beszélgessetek! több tippem nincs
A kérdező hozzászólása: köszi :) )
keresd a társaságát , mosolyogj felé stb. nem olyan nehéz
Facebookon beszéltek egymasal?
passz :/
A kérdező hozzászólása: valami tipp h hogyan lépjek felé?:$
ebben a korban teljesen jó
jó... én örülnék neki
A kérdező hozzászólása: vagy sok ez a két év???szerintem nem..
A kérdező hozzászólása: én15 õ17..
Szemezz vele!!

Kislanyom bal cicikejen van egy feher-mintha pattanas lenne, pont, ahol a mellbimboja van, aggodjak? Mi ez? Mit tegyek vele?

Legjobb válasz: Szia.az én kislányomnak is volt.megmutattam a doki néninek azt mondta nem kell foglalkozni vele el fog múlni el is múlt.semmit ne tégy vele.ha esetleg legközelebb mentek azért mutasd meg neki biztos ami biztos.de ne nyúlj hozzá az a lényeg...remélem segítettem..

Szia.az én kislányomnak is volt.megmutattam a doki néninek azt mondta nem kell foglalkozni vele el fog múlni el is múlt.semmit ne tégy vele.ha esetleg legközelebb mentek azért mutasd meg neki biztos ami biztos.de ne nyúlj hozzá az a lényeg...remélem segítettem..
Az én kislányomnak is van, pont úgy, mint ahogy te írtad. Eddig nem is izgatott, de azért majd rákérdezek, hogy mi ez, de szerintem semmi komoly.
engem ezzel a doki elküldött a sebészetre, ahol gõzkötést tettek rá, bekenték valamilyen krémmel és kb 2 nap alatt elmúlt neki. Aztán mgé egyszer elõjött, gondoltam, hogy nem fogok megint egy napot erre szánni, rátettem ragtapaszt és alá valamelyik bõrnyugtató krémét és úgy is elmúlt. Szerintem kötés nélkül is elmúlna, remélem már nem tudom meg, mert azóta nem jött elõ többször :D

Mit tegyek, hogy ne harapjon a hörcsögöm? Tegnap vettem neki egy hörcsögpalotát és azóta harap akármit akarok berakni neki! 1 hónapos az osztálytársamtól kaptam karira! Mit tegyek vele?

Legjobb válasz: Ha veszel neki part akkor te mar nem is tudsz majd veluk jatszani,mert tulsagosan ellesznek egymassal foglalva.(jobban fog harapni)

Ha veszel neki part akkor te mar nem is tudsz majd veluk jatszani, mert tulsagosan ellesznek egymassal foglalva.(jobban fog harapni)
A hörcsöggel semmit am azért harap mert félti a játékáát ez természetes am vegyél hozzá egy párt és eljátszanak vele és biztoos nem harapnak :)
A kérdező hozzászólása: Az is lehet hogy a kisállatkereskedésben lett terhes és úgy kaptam meg????
Az nem számít a hörcsögök már 3 hetes koruktól ivarérettek tehát, lehet kölykük..
A kérdező hozzászólása: A terhességre nem gondolnák mert még csak egy hónapos !!! Megfogadom tanácsod!! Köszi!!
Nem lehet, hogy terhes? Mert akkor is ilyenek szoktak lenni, mikor már nem sok van hátra a szülésig. Nálam legalábbis ez volt az egyik jel, agresszívabb volt... Vagy pedig valamivel megbántottad, vagy megijedt a hirtelen változástól és még szoknia kell. Próbálj kedveskedni neki valami finomsággal, pl. dió vagy fõtt tojás vagy sajt.
A kérdező hozzászólása: De azóta harap csak amióta megvan neki a palota , és tegnap kapta meg a palotát és én a hörit 21-én kaptam , és amikor megkaptam akkor szelíd volt és akkor vehettem ki amikor akartam akkor nem harapott.
Azért harap, mert mivel még csak Karácsonykor kaptad, nem lesz azonnal szelíd és még fél tõled. Ilyenkor még nem kéne felzaklatni szegényt, csak várni, hagy szokja meg a környezetét, adj neki kis idõt! Párt pedig ne próbálj mellé venni ha nem akarsz vérfürdõt látni, kinyírhatják egymást, a hörcsögök magányos állatok, egyedül érzik jól magukat, ha van mellette még1 akkor védeni fogja a területét és megölik egymást!
Hogy szédítitek a kedves kérdezõt..ne vegyél mellé párt, mert ha azonos nemût veszel tehát 2lányt, 2 fiút verekedni fognak..ha pedig egy fiút egy lányt, akkor havonta fognak születni a hörcsögbabák..:)
Igen..:)


Nem tudom mit tegyek, velem van e a baj? A többi lent!

Megismertem egy férjes asszonyt, akivel nagyon jó a kapcsolatunk, de szigorúan baráti. annyira bizalmába fogadott már, hogy minden titkát baját megosztja velem, többek között azt is, hogy viszonya van egy fiatalabb sráccal, aki történetesen az én egyik haverom. és ez irtó szarul esett nekem, hogy a haverommal bezzeg összejárnak kamatyolni, viszont nem is sokat beszélgetnek,énrám meg csak a gondját baját zúdítja mint valami szemetesbe, és én persze nem részesülhetek a kegyeib?l, ez már az agyamra megy, hogy erre jó vagyok neki, de nincs szivem megbántani ?t! mit lehet tenni ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Mivel téged értelmesebbnek talál,ezért beszéli meg veled a lelki dolgait.Ha csak dugni akarsz vele,akkor ne fogadd be nagyon a lelki dolgokat tõle állandóan,tereld el a témát néha valami vidámabbra,tehát ne engedj neki állandóan epedve panaszkodni.Szerintem figyelj is rá oda de legyél tökösebb is és kezd el dícsérni, mondj neki fokozatosan de lassan elõször enyhe célzásokat a szexet illetõen,hogy ne érezze magát megsértve.Mivel te figyeltél is rá mindig amikor elmondta gondját-baját,az azt jelenti hogy bízik benned és kedvel.Ha tudja hogy milyen egy beindult férfi amikor szexelni akar, szerintem nem fogja zokon venni hogy egy csibész kandúr dugni akar vele,nem beszélve arról,hogy pont az akivel jól el is vannak.Szerintem így lassan de biztosan tuti sikerül.

Mivel téged értelmesebbnek talál, ezért beszéli meg veled a lelki dolgait.Ha csak dugni akarsz vele, akkor ne fogadd be nagyon a lelki dolgokat tõle állandóan, tereld el a témát néha valami vidámabbra, tehát ne engedj neki állandóan epedve panaszkodni.Szerintem figyelj is rá oda de legyél tökösebb is és kezd el dícsérni, mondj neki fokozatosan de lassan elõször enyhe célzásokat a szexet illetõen, hogy ne érezze magát megsértve.Mivel te figyeltél is rá mindig amikor elmondta gondját-baját, az azt jelenti hogy bízik benned és kedvel.Ha tudja hogy milyen egy beindult férfi amikor szexelni akar, szerintem nem fogja zokon venni hogy egy csibész kandúr dugni akar vele, nem beszélve arról, hogy pont az akivel jól el is vannak.Szerintem így lassan de biztosan tuti sikerül.
A kérdező hozzászólása: Project, köszi a tippet, egy próbát minimum megér :)
A kérdező hozzászólása: na de ma már nem birtam tovább és beolvastam neki, mert megint kezdte a nyavalygást, én meg megmondtam neki, hogy eléggé idegesít ezzel, õ vette a lapot és megigérte felhagy ezzel, remélem igy is lesz, de azért nem vesztünk össze :)
Gratula, csak így tovább ;)

Fogalmam sincs mit kezdjek vele, tisztára, mintha szeretve gyűlölném, és vissza fele is. Mit tegyek vele? 18/L /fontos! , bővebben lent/

Hagyom a rizsát, és a lényegre térek.

Legjobb válasz: Hát nehéz, biztos nem esett neki jól, hogy nem szeretnél tõle semmit. Lehet, hogy utána esett le neki, hogy mit is mondtál. De sztem beszélj vele, hátha elmondja mi a baja igazából ha nem vagy biztos benne. És ha elmondja akkor már könnyebb dolgod lesz. :)

Hát nehéz, biztos nem esett neki jól, hogy nem szeretnél tõle semmit. Lehet, hogy utána esett le neki, hogy mit is mondtál. De sztem beszélj vele, hátha elmondja mi a baja igazából ha nem vagy biztos benne. És ha elmondja akkor már könnyebb dolgod lesz. :)
beszéljetek nyugodt körülmények közt, sztem megsértõdött, tisztázzátok a helyzetet. és ha barát akarsz lenni, ne hagyd fogdosni a kezedet, mert a másikban hiú reményeket táplálsz. sok sikert!

Mit tegyek? 3 és fél hónapos kisfiam nem tud kakilni már napok óta. Már nembírom nézni ahogy erőlködik szegény. Mit tegyek vele?

Legjobb válasz: 4 hónapostól vannak baba gyümölcslevek a dm-ben,baracklé vagy szilvalé is jó lehet. Vagy te megfõzöl jó negyed órát pár szem szilvát,és ami kifõ a szilvából,elég jóízû cukor nélkül is,leszûröd és lehet itatni pár kortyot.

4 hónapostól vannak baba gyümölcslevek a dm-ben, baracklé vagy szilvalé is jó lehet. Vagy te megfõzöl jó negyed órát pár szem szilvát, és ami kifõ a szilvából, elég jóízû cukor nélkül is, leszûröd és lehet itatni pár kortyot.
nekünk a doki javasolta hogy fõzzek neki kamilla teát és 1decihez 1kocka cukrot tegyek bele és minden evés elõtt itassak meg vele 15-30ml. hát csodát tett már másnap :) harmadnap meg már észre se vettük mikor csinálta a csomagot :)
1-es vagyok ezt a védõnõ is javasolta még annyit mondott hogy ez elvileg hat a felnõtteknél is :)
A Mecsek Baby tea is jó és a kamilla tea is, cukorral. Szerintem a cukor ami igazán megindítja a székletet a babáknál.
Nekünk is a kamillateát 1 teáskanál cukorral mondta a doki és bejött.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó!!! Nagyon szépen köszönöm NEKTEK! Kipróbálom! :)
Ha erõlködik, akkor lázmérõvel is segíthetsz neki. Nekem szerencsére csak 2-3 alkalommal kellett ehhez a módszerhez folyamodnom, de legalább azonnal megkönnyebbül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Ha nem jönne be a kamillatea, ezeket a módszereket is kipróbálom!
Ha erõlködik, akkor kéne neki, de nem jön ki. Glicerines kúppal gyorsan segíthetsz rajta. Ha az sem jön be, akkor vidd orvoshoz. Ilyen korú gyerekek megesik, hogy beöntést kapnak ilyen problémáknál.
A kérdező hozzászólása: NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!Már hatott is a kamillatea!Hajnali negyed 3-kor kapott és reggel 6-kor és már kakilt is!Mindjárt jobb is a kedve!Köszönöm! :)
Friss utifu /gyogynoveny/ levelel kend, vagy aloeveraval.
Neogranormon kenõcs, fertõtlenít, hámosít.
A kérdező hozzászólása: Az utifüt csak mossam meg es tegyem rá, vagy azzal micsinaljak???
Ezt a novenyt szetmorzsolod az ujjaiddal, aztan a levevel kenegeted! Ez a szunyogcsipesre, es mas serulesekre is jo.
Amit írtak az jó, de a legjobb és leggyorsabb hatású a VERMIX forte szárítókeverék. Már a nevében is benne van. Minden karcolásra sebre kitünõ. A DM szaküzletekben, az Árkád fszt-i bioboltjában, és a Mediline nagykerben megkaphatod Olcsó, jó és magyar termék. Használd! V.X

Meddig lehet ezt tűrni? Mit tegyek vele? Nem sok ez?

A barátom folyton ellen?rizget,de már nem bírom elviselni.Regisztrál internetes oldalakon,hogy lássa mit hova kinek írok,de csak ezért,meg elmenti a jelszavamat titokban a gépén,aztán belép a nevemben h megnézze kinek írtam.Õ meg egy csomó mindent "elfelejt" megmondani, h pl. itt meg ott regizett...,meg az msn beszélgetéseimet elmenti titokban,én meg nyugodtan a gépemhez engedem,h ne unatkozzon amíg dolgom van,erre elolvassa amit másokkal beszélek,aztán számon kér.Oké,lehet írtam olyat ami ?t bántaná,DE HÁT LÁTNIA SE KELLETT VOLNA EREDETILEG.Nem értem ezt,nincs oka féltékenykedni,egy egészséges féltékenység belefér,de ez már zaklatás:S,így csak azt éri el h menekülni fogok r?le,pedig imádom.MIT TEGYEK H ABBAHAGYJA?Aki járt már hasonló helyzetben légyszi segítsen,próbáltam beszélni vele,de nem tudom hatott e

Legjobb válasz: Nekem a b.nõm csinálta ugyanezt, egyszer-kétszer próbáltam vele megbeszélni, de mivel nem tudott leszokni róla szakítottam vele. Igérhet fût-fát 10 év múlva is kutatni fog utánad.

Nekem a b.nõm csinálta ugyanezt, egyszer-kétszer próbáltam vele megbeszélni, de mivel nem tudott leszokni róla szakítottam vele. Igérhet fût-fát 10 év múlva is kutatni fog utánad.
Ismerõs szitu, én is voltam már hasonlóban. Én mondjuk kezdtem vele leállni idõvel, mert láttam, hogy ezzel csak rosszat okozok. Tudod a pasiknak meg kell tanulniuk az ilyesmit, ez is egy lecke az életben. Ha máshogy nem megy, mond az arcába: vagy abbahagyja, vagy pápá. Nehéz döntés ez, de ha igazi változást akarsz elérni, megteszed. (: 22/f
Egyszerûen mond meg neki, hogy ha ezt nem fejezi be, akkor vége a kapcsolatotoknak mert egy csepp bizalmat sem táplál feléd, semmi intim szférát nem hagy neked. Aláírom, valakit úgy neveltek, hogy soha nem volt magánélete, ehhez hozzászokott, viszont én úgy gondolom, hogy mindenkinek kell hogy legyen egy határ, amit már nem lehet megsérteni. Közöld a pároddal, hogy ezt nálad õ már igencsak átlépte, ami neked nagyon nem tetszik, és ha nem fejezi be, te ezt így nem bírod tovább! Ennyi.
azonnal dobnám. voltam ilyen helyzetben, 1 hét után azt mondtam elég. sosem fog megváltozni.
Gondolom a srác most ezt is olvassa, szóval ha nem hagyod abba ki leszel hajítva!
A kérdező hozzászólása: helyett 19, de am te húzz már innen, nem szekálni kell, értelmes emberek válaszát várom
Aki feltesz egy kérdést, az készüljön fel a kritikára is. :) Amúgy nagyon komolytalan vagy, összeilletek a pároddal :)
A kérdező hozzászólása: hát akkor most komoly leszek, és magasról le....innentõl irj amit akarsz válaszra se méltatlak
lehet h 19 vagy , de egy 15 éves szintjén
A pasid ha látja ha nem, dobd ki a francba!Ez csak rosszabb lesz!Én ezt tenném, voltam ilyen szituban beleérzek!Rugd ki!Agybeteg nem normálissak az ilyen férfiak.
15évesek... :S
A kérdező hozzászólása: nem õt fikáztam, egy másik srácról tettem EGYETLEN megjegyzést, de semmi közöd am hozzá, nem olvassa amit most irok, mert nem engedem a géphez már, és a jelszavam is megváltoztattam igy otthonról se tudna belépni még véletlenül sem, amugy nekem õ az elsõ és a másik srácról se durvát irtam, csak h "nem fogadtam vakságot, attól h hûséges vagyok"
A barátod egy szar alak. Az a baj, hogy Te is az vagy: "Oké, lehet írtam olyat ami õt bántaná, DE HÁT LÁTNIA SE KELLETT VOLNA EREDETILEG". Ha van egy párom, akkor nem így állok hozzá a dolgokhoz, és nem mással beszélem meg, nem fikázom mindenféle ismerõs ismeretlennek. Szégyellheted magad... :S
Figyelmeztesd, hogy elhagyod, ha nem hagyja abba. De ha ez nem megy, akkor a böngészõdbõl könnyedén eltávolíthatóak a jelszavak és az elõzmények, úgyhogy késõbb már nem fogja tudni megnézni, milyen oldalakat látogattál, és nem tud belépni a jelszavaddal sem.
A kérdező hozzászólása: jah és már majdnem egy éve együtt vunk, régen pedig nem csinálta ezt, teljesen megváltozott, nem régóta ilyen, és állitja h a viselkedésemen látta h van vmi gond, ezért kutakodott, sztem ez hülyeség...talán azért viselkedtem másképp mert már éreztem h túl sok amit csinál, túl sokat vunk együtt, értitek...
Beszéld meg valakivel a neten, hogy még egy ilyen húzás, és szakítasz.
A kérdező hozzászólása: nem akarom tovább rontani a képet, de am még azt is megnézi a könyvtárban h milyen oldalakat néztem(pl h itt milyen kérdéseket, mert mindenáron tudni akarja mit kérdezek róla):S
meg neki hogy haggya aba vagy pedig vége akkpcsoltotoknak és ne engedd oda a gépelé :D
Egyszerû a válasz : Tegyél jelszót a gépedre , meg mindenhol változtasd meg a jelszavad..

Mit tegyek? Velem van a baj? Talán zárkózott vagyok? Vagy mi a probléma velem? Miért nem tudok barátkozni?

22 éves lány vagyok, és a f? problémám a kapcsolatépítés. Mindig hiányolom a barátokat, hogy nincsenek, de ha véletlenül a régiek közül valaki felt?nik(általános iskola szakközép) els?nek megörülök, utána meg már zavarónak találom, hogy vele vagyok, ez az id? nem több mint 1 óra, szóval 1 órát bírok ki...és azt is nehezen. Az édesanyámon az öcsémen és a barátomon kívül, valahogy képtelen vagyok közel engedni magamhoz embereket. Ha visszahívnak, hogy találkozunk e, vagy nem veszem fel, vagy visszautasítom.

Legjobb válasz: ugyan ez van velem is, én nekem a pszichológus azt mondta, nincs semmi bajom, csak nincs elég önbizalmam... odáig eljutottam, hogy két emberrel szívesen elbeszélgetek bármeddig, de másnál... sosem bírom ki sokáig... csak próbálj meg egy kis önbizalmat összekapargatni^^ remélem sikerül 17/L

ugyan ez van velem is, én nekem a pszichológus azt mondta, nincs semmi bajom, csak nincs elég önbizalmam... odáig eljutottam, hogy két emberrel szívesen elbeszélgetek bármeddig, de másnál... sosem bírom ki sokáig... csak próbálj meg egy kis önbizalmat összekapargatni^^ remélem sikerül 17/L
Szerintem tudnál, csak nem kellenek, hacsak nem azért, hogy mások ne nézzenek le.
Lehet hogy személyiségzavarod van. Nem szocializálódtál szerencsésen az biztos, nem alakult ki benned egészséges kötõdés a szüleid iránt, és nem fejlõdtek a szociális készségeid.
A legtutubb csaj vagy, semmi baj veled. A leírt problémát meg úgy tudod megoldani, hogy kitûzöl egy kis célt magad elé. Aki legközelebb keres, annak felveszed a telefont, és nem mondasz nemet. Csak azért is beszélgetsz vele, és elvagy a társaságában (emlékezz: az a kihívásod, hogy kibírd, és ne látszódjon rajtad). A program akkor érjen véget, amikor õ véget vet neki. Barátságosan búcsúzz el tõle, és utána jutalmazd meg magad valamivel, majd tûzd ki a következõ célt.

Hogyan oldja meg a barátom? Mi baja az apámnak? Mit tegyünk vele?

17 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: majd hozzászokik a helyzethez az apud. kell egy kis idõ neki. ne tegyen semmit másképp a barátod, mint eddig. továbbra is legyen jólnevelt, udvarias. és viselkedjen természetesen, ne zavartassa magát apud viselkedése miatt.

majd hozzászokik a helyzethez az apud. kell egy kis idõ neki. ne tegyen semmit másképp a barátod, mint eddig. továbbra is legyen jólnevelt, udvarias. és viselkedjen természetesen, ne zavartassa magát apud viselkedése miatt.
majd megszokja a helyzetet apukád, addig is viselkedj jó kislány módjára. És nem tanácsolom, hogy a barátod beszéljen az apukáddal, az nem lenne a legjobb megoldás. Az csak olaj lenne a tûzre. Türelem rózsát terem, ne aggódj.
Az én édesapám is ilyen volt .. míg nem egyszer csak elfogadta, hogy felnõttem. Szerintem rossz ötlet ebbe a barátodat befogni, mert ez édesapád lelki dolga elfogadnia, hogy a kislánya felnõtt!!! Ez idõvel elmúlik, lehet hogy most nem érzed, hogy apukád szeret , mert esetleg nem tudja annyira kimutatni de azért ilyen mert félt és csak idõ kell neki! Nekem is sokáig anya falazott , mikor barátomnál aludtam apának pedig azt mondtam hogy barátnõmnél vagyok, de pár hónap után elmondtam apának, hogy hova is megyek. Persze kiabált , dúlt fult de nem érdekelt. 1-2 hónapig így morgott és ma már teljesen természetesnek veszi õ is és nincs semmi baj!
Ez mindig nehéz helyzet egy szülõ számára h mennyit engedjen , mert nehogy esõ után legyen köpönyeg... Ez inkább féltés az Õ részérõl. Persze ilyenkor jön a kamszkori " lázadás" , ezen mindenki átmegy . Én örültem volna ha 17 évesen ott van az apám mellettem :-(
A kérdező hozzászólása: sosem támogatott, mindig anyum vigasztalt... õ sosem!
Ez elmúlik, ugyanezek a számok voltak nálunk is, hogy 17, 19, 56, és 2hónap, és csak azért csinálja mert félt téged. Ha elhagyna a barátod, vagy bántana, hidd el apud támogatna mindenben. Csak még most félti a "kicsilányát".
legyél jó kislány az apukád szemében, ne mondd neki, hogy eddig sz.art a fejedre, attól csak rosszabb lenne, és tényleg szobafogságot kapnál.
A kérdező hozzászólása: de talán ha elmondaná neki a barátom, hogy szeret engem, és nem azért van velem, h bántson, hanem azért, mert fontos vagyok neki... akkor talán felfogmá. Nem pitizhetek neki örökké, ezt elkell fogadnia, unom már, h mindig nekem kell k*ssolni... és félnem kell tõle. elegem van a lelki terrorjából.
ne foglalkozz túl sokat apukáddal, lényeg, hogy lássa, hogy jobban eltávolodsz tõle, ha be akarja szabályozni az életedet. ha észreveszi, hogy nem válik be a taktikája, majd változtatni fog. amíg anyukád melletted áll, nincs gond. sok szülõ csak 18 fölött engedi, hogy a lánya máshol aludjon, persze ettõl még szexelnek a tinik, csak napközben, mikor a szülõk nincsenek otthon. :D ez rendben is van, addig õk tartoznak felelõsséggel érted, már csak 1 év addig, szóval no para.
igen valószínû most tudatosul faterodban h felnöttél. nállunk meg pont forditva volt. mig nem lett barátom állandoan piszkált, meg néha ütött is :( de mikor lett narátom onnan kezdve mintha kicserélték volna. utánna már nem bántott. de a lehetõ leghamarabb leléptem otthonrol.
A kérdező hozzászólása: féltékeny???
Talán most tudatosult faterodban, hogy a pici lánya felnõtt és megfogják...., szóval, hogy elfogsz menni tõle, saját életed lesz, saját családod és próbál minnél jobban visszatartani és késleltetni ezt az idõt.
A kérdező hozzászólása: bocsánat, nem 27, HANEM 17!!!!!!
A kérdező hozzászólása: és ma mondta apám, h én csak 1 év után mehetek át a pasimhoz, és szobafogságra fog itélni... most 27 évesen akar nevelni, pedig sosem foglalkozott velem. és mostanában mindig piszkál. pedig a fium elõtt normális.... ha van kérdés válaszolok. Jah nincs egymsánál alvás... anyám falaz nekem mindig.... mert apámmal nem lehet szót érteni
Egyszerüen csak félt :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!