Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, van egy fiú (456 db)

Jaj mit tegyek? Van egy fiú aki nagyon jól néz ki és nekem és a legjobb barátnőmnek is tetszik. és a másik dolog az hogy a fiúnak én tetszem :s mit tegyek? (mi 16 évesek vagyunk a fiú pedig 21 :D)

Legjobb válasz: A barátnõd így járt. Értesd meg vele, hogy a fiú akkor se jönne össze vele, ha te hagynád, mert te tetszel neki, ha nem érti meg, akkor nincs mit mondani.

A barátnõd így járt. Értesd meg vele, hogy a fiú akkor se jönne össze vele, ha te hagynád, mert te tetszel neki, ha nem érti meg, akkor nincs mit mondani.
szerelemben és háborúban mindent szabad. :D
Mond meg a Barátnõdnek hogy a srácnak Te tetszel és nem õ!! Egy szerelemben a csajnak sosem szabad nyomulnia, mert az sosem lesz boldog kapcsolat, és hamar szakítanak. Szerintem járj a sráccal a barátnõd egyszer csak megbékél a dologgal!!

Mit tegyek? Van egy fiú aki tettszik nekem de nem tudom hogy tettszem-e neki mert hát sokat vagyunk együtt elhülyéskedünk mindent megbeszélünk egymással de van egy másik fiú.

na szóval van egy másik fiú aki szerelmes belém vele is nagyon elvagyunk meg már szerelmet vallott nekem. de szóval nem tudom kit válasszak mert az a fiú is nagyon helyes de én nem tudom hogy akkor mondjak neki igent vagy még várjak a másikra hátha egyszer kiderül hogy szeret.

Legjobb válasz: Várj egy nagyon kicsit, ne túl sokat, ha a kiszemelted nem tesz lépéseket akkor a másik fiú. De te is megmondhatnád a kiszemeltednek, hogy mit érzel, max. elküld, de akkor meg ott van a másik, ha nem küld e lakkor meg vele leszel.

Várj egy nagyon kicsit, ne túl sokat, ha a kiszemelted nem tesz lépéseket akkor a másik fiú. De te is megmondhatnád a kiszemeltednek, hogy mit érzel, max. elküld, de akkor meg ott van a másik, ha nem küld e lakkor meg vele leszel.
No, mi lett belõle? :-)

Mit tegyek? Van egy fiú aki nagyon tetszik és neki is tetszem de sokan ellene lennének, hogy mi együtt legyünk. De egyébként a fiú nem tud róla. Nem tudom mit tegyek hagyjam vagy ne hagyjam.

Legjobb válasz: csak nem oszttársak vagytok, és ezért ellenzik? Mer tha igen, akkor én is ellenzem. Mondjuk én csak egy idegen vagyok az internetrõl...

csak nem oszttársak vagytok, és ezért ellenzik? Mer tha igen, akkor én is ellenzem. Mondjuk én csak egy idegen vagyok az internetrõl...
mirol nem tud a fiu??
Ha jól meglennétek egymással, szerintem megér egy próbát és tegyetek arra, hogy ki mit gondol. Amúgy hány évesek vagytok?
ki lenne ellene és miért? Miért adsz mások véleményére, feltéve ha azok nem a szüleid, vagy jóakaróid? Amit akarsz, tedd meg. Barátokkal barátnõkkel ne foglalkozz, nem nekik teszel jót, hanem MAGADnak!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)


Mit tegyek? Van egy fiu, olyan menő fajta és szerelmes lányba aki mellesleg a legjobb barátnőm és én is szerelmes vagyok őbelé de nem tudom hogy mit tegyek megmondani nem merem probálok egyre szeb és menbb lenni de észre se vesz a barátnőm mellett.

Nem akarok olyan lenni mint a barátn?m, meg akarom tartani a stilusom de méis fel akarom hivni magamra a figyelmet (jó értelemben).

Legjobb válasz: és a barátnõd is szerelmes a srácba? mert akkor bonyolultabb a helyzet, ha igen. a menõ fajta fiúkkal nem biztos, hogy jól jársz, általában nagyképûek és lekezelõek. Egyébként is, mitõl olyan menõ?

és a barátnõd is szerelmes a srácba? mert akkor bonyolultabb a helyzet, ha igen. a menõ fajta fiúkkal nem biztos, hogy jól jársz, általában nagyképûek és lekezelõek. Egyébként is, mitõl olyan menõ?
A kérdező hozzászólása: a barátnõmnek is tetszik de most egy másikfiúval jaár egyébként azért menõ mert mindenki ismeri és szereti de a lányokkal tud megért lenni
Felejtsd el! #csak egy vélemény:)

Szerintetek mit tegyek? Van egy fiú aki nagyon bejön nekem és el vagyok vele de ő nem tudja, hogy nekem tetszik, és a barátnőmnek nem nagyon jön be az a fiú és valószínűleg nem nagyon jönne be neki ha én mondjuk én össze jönnék vele.

mit tegyek?

Legjobb válasz: Miben befolyásol, ha nem jön be a barátnõdnek? Neked tetszik, Te szeretnél tõle valamit.. Nagyon kis fiatalka lehetsz még.. 31/nõ

Miben befolyásol, ha nem jön be a barátnõdnek? Neked tetszik, Te szeretnél tõle valamit.. Nagyon kis fiatalka lehetsz még.. 31/nõ
Elõször is [email protected] már le mit gondol a barátnõd!Ha "igazi" barátnõ akkor megfogja érteni, de én ezen nem is filóznék helyedben, akivel akarok azzal összejövök, hogy kinek tetszik/nem tetszik az meg le kell [email protected] fiúnak meg tegyél jelzéseket, amikor mosolyog mondhatod milyen aranyosan mosolyog, milyen jól áll neki az a felsõ ami rajta van, közben kicsit megsímogatod stb.Ha van 1kis esze észreveszi hogy bejössz neki, és akkor neki kell lépni.Ennyi.
A kérdező hozzászólása: köszi és mindenbe igazad van!

Mit tegyek? VAn egy fiú mit tegyek?

VAn egy fiú akibe a táborba nagyon belezúgtam..ő nem szeret csak tetszek neki..én viszont szeretnék vele járni mit tegyek h járjon velem??mondjuk a miteszereimmel mit tegyek??a 13 éves lányhoz illik 170 cm-vel az 57 kg??segítsetek írjatok üzenetet légyszi..köszönöm :(

Legjobb válasz: Feküdj le aludni.

Feküdj le aludni.
Több is van, nem csak 1
A kérdező hozzászólása: nem tudom õt elfelejteni :((
ha nagyon rágörcsöls és belehajszolod magad, legfeljebb jól meg.asz aztán úgy jársz mint a korodbeliek. elõször is nyugodj le, ismerkedj meg vele, legyél jó fej és ha tetszel neki azt úgy is észreveszed, ha meg nem, akkor max kihasznál majd egy jó kis numerára, ne ruházd fel a képzeletedben olyan tulajdonságokkal, amiket magadnak elképzelsz.

Mit tegyek? Van egy fiu aki nagyon tetszik mit tegyek, hogy eszrevegyen? Es felek hogy vissza utasit.

Legjobb válasz: Menj oda hozzá és beszélgessetek, esetleg kínáld meg valami finomsággal :)

Menj oda hozzá és beszélgessetek, esetleg kínáld meg valami finomsággal :)
Nekem meg Jennifer Lopez. Es felek hogy vissza utasit.
Kérdezzd meg akar-e bazsni veled, ha igent mond bejösz nála ha nemet mondd akkor nem jösz be nála
menj oda mi fiúk rendesek vagyunk minden lánnyal, aki próbálkozik, ellentétben a lányokkal, akik mind csak bántani tudnak
engem nem zavarna ha meg akarnál ismerni. nem jönnék be.max barát és? fordítva is mûködik. 2 ember kell a táncház
Én most beszéltem meg az egyik legjobb barátommal, hogy maradjunk csak barátok. Kiszedte belõlem, hogy nekem tetszik. De én neki nem, vagy legalábbis nem mondta( nem volt túl konkrét) ez az élet velejárója. Ha normális fiú akkor nem lesz gonosz veled :) ) beszélj vele

Mit tegyek? Van egy fiú. Tökéletes test, kék szemek, ott lakik tőlünk egy saroknyira, és aranyos. De egyszerűen félek viszonozni a közeledését, mivel a hasamon van egy nagyon nagy seb és félek, hogy ha látná, már nem tetszenék neki. 17/L

Legjobb válasz: Hát babám, taktikát kell változtatnod. Sajnos a csöcs kirak, láb szétesz, numera majd beszélgetés helyett a következõket kell bevetned: Mell kirak (opcionális), beszélget, beleszeret, majd ruha le, láb szét. Ennyi, Nem ördöngösség, csak a sorrend más, az eredmény meg tartósabb. ;)

Hát babám, taktikát kell változtatnod. Sajnos a csöcs kirak, láb szétesz, numera majd beszélgetés helyett a következõket kell bevetned: Mell kirak (opcionális), beszélget, beleszeret, majd ruha le, láb szét. Ennyi, Nem ördöngösség, csak a sorrend más, az eredmény meg tartósabb. ;)
Az ember nem a sebet nézi :/ Ha tetszel neki, és szimpi vagy neki igy is ugyis fogsz neki tetszeni.
Hát jobb ha most tudja meg mint késõbb.Mond el neki, vagy mutasd meg. :)
Ha közeledik semmiképp ne hagyd ki az alkalmat(szerintem), mert ki tudja hogy mikor akad egy következõ lehetõség....na meg persze ne is emlitsem a "Mi lett volna ha..." effektust! Ne hagyd hogy a testi "hibáid" korlátozzanak, mindenkinek úgy kell téged elfogadni, amilyen vagy! Ha nem teszel neki akkor PUSZI PÁ! mehet amerre lát!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon sokat segített:) )Csak ügye még így is elég nehéz://
áhh :D mindketten beleztek parázva és lesz téma mindig van :)
Ha valakivel nem tudsz beszélni mit csinálsz általában? Hát most is tedd úgyanazt. De miért nem azt programozod be magadnak, hogy aranyos, renes lessz, és sokast beszélgettek? Ezt a magatartási formát soha nem értettem, miért kell mindig a rosszra gondolni. Jó félni? Gondolataink nagy része megvalósul. Hiszen amit gondolunk azzal termtjük meg a jövõnket. Ha így gondolkozól, akkor a randít is nagy esélyel ilyen lesz. Egyébként is kérdezõ mindenben a rosszat látod meg? Miért? A te korodban még hercegrõl kellene álmodni, aki eljön fehér lovon, és talán õ lesz az. Mennyivel jobban hangzik!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsot :) megpróbálok nem úgy odamenni hogy nem lesz mirõl beszélnünk igen is jó lesz! :DD
Úristen 2. válaszoló! :D ezt a szöveget kinyomtatom és magammal fogom hurcolni, amikor nekem is parázhatnékom lesz. csak elolvasom, amit írtál és már össze is szedem magam :D
megpróbálok nem úgy odamenni hogy nem lesz mirõl beszélnünk igen is jó lesz!" Hát ezt a negativítást! Mit próbálsz meg? Máris a negatív kérdésre felelsz! Amúgy jó úton halatsz, csak a nem szót hagyd ki belõle! Kettõszõr is beleraktad.Így hangzik. megpróbálok úgy odamenni hogy lesz mirõl beszélnünk igen is jó lesz! , úgye mennyivel máskép hangzik?
A kérdező hozzászólása: ja igen elirtam..de koszonom :)

Mit tegyek? Van egy fiú, akivel már egy hónapja ismerkedünk, bulikba egy csomószor megcsókolt már, és mondta, hogy szeretne velem együtt lenni. Mondtam neki, hogy én is ezt szeretném, csak előbb ismerjük meg egy kicsit jobban egymást.

Sokat beszélgettünk azóta. Ma találkozunk, de nem lesz semmi program, ahova el tudnánk menni. Szerintetek elhozzam haza? De ha le is jön hozzám, itt mit csináljunk? (Komolyabbat még nem akarok.) Segítsetek légyszi!

Legjobb válasz: Vidd haza és fésüld meg -.-

Vidd haza és fésüld meg -.-
Nézzetek meg egy romantikus filmet . :) Sétaa , beszélgetés .. stb . :)
Ha komolyabbat nem akarsz akkor ne vidd fel a lakásotokra.
Ezt a fiuk dugásnak veszik hidd el. Én is az vagyok:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!