Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, vagy (8460 db)

Háziorvosnál lehet tudtommal nyilatkozni ha valaki megtiltja, hogy szervdonor legyen. A többire meg ott a végrendelet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat. De a végrendelettel már késõ, mert azt csak halálod után bontják ki. De arra nem válasz, hogy mielõtt meghalsz újraélesszenek-e vagy ha le áll a légzésed lélegeztessenek-e.
Nem értem a kérdés második felét... A klinikai halál állapotában az orvos még megpróbálja az újraélesztést, küzd az életért. Ha már a biológiai halál állapota áll fent, ott már hiába minden. A nem-szervdonorral kapcsolatban: szerintem kissé önzõ dolog hogy az egészséges szervét valaki nem ajánlja fel, mivel a donornak már úgysem kell, valakinek viszont az életét lehet vele megmenteni.
A kérdező hozzászólása: Mit nem ért a kérdésen? Hol lehet nyilatkozni hogy ne élesszenek újra és ne lélegeztessenek mivel én ezt nem akarom. Méltósággal szeretnék meghalni. A végrendelet nem megoldás mert azt halálom után bontják fel.
Két hozzáfûznivalóm van: 1, Ha valakit újraélesztettek, utána nem lesz halhatatlan, csak esélyt kapott egy hosszabb életre, amit érdemes megbecsülni. Attól még meghalhat méltósággal! 2, Ha valamelyik rokonod életét a szervátültetés mentheti csak meg, és rajtad múlik a döntés, mit csinálsz? megjegyzés: vízimentõként dolgozom a Balatonon. Ha valakit ott újra kell éleszteni, nem fogom megnézni van-e rá engedélyem vagy sem, azonnal próbálom megmenteni az életét!
Látom nem érted a dolgot: ha valaki összeesik az utcán/strandon/akárhol, akkor nem azt nézik az orvosok/mentõk/vízimentõk/bárki, hogy van-e rá engedélye vagy sem az újraélesztéshez. Rátetováltatod a mellkasodra, hogy "Engem tilos újraéleszteni!"? Általában ezek olyan esetek, hogy nincs idõd elõvenni a kis papirost, hogy hagyjatok békén... másik részéhez a dolognak már nem tudok mit szólni. A Föld nem egy kihalás szélén lévõ élõlény, hanem egy bolygó, mint a Mars, Jupiter ect... Hasonló véleményeidet fejtsd ki valami természetimádó szektában, viszont akik ki szeretnél élvezni nyomorúságos hatvan-hetvenegynéhány évüket boldogan, azokat kíméld meg. A Föld 4.5 milliárd éve megvan, nem fog annak ártani, ha valaki +10 évet él még rajta. Az embernek kötelessége segítenie a másikon, legjobb példa erre az orvostudomány, ez különböztet meg minket az állatoktól. Ha nem így gondolod, van ismerõsöm az állatkertnél, csak szólj hogy milyen tábla álljon a ketrec elõtt...
Látom hogy nehezen olvasol, ezért lassan írok: a bíró kiröhög ha valakit feljelentesz mert újraélesztett valakit! Hogy mutatod meg az orvosnak, hogy papírod van arról, hogy nem lehet téged újraéleszteni, ha halott vagy??! Kicsit gondolkodj :S egyébként az egészségügyben jártasnak mondom magam, vízimentõ végzettség és a pesti orvosi hátterével. Ha ennyire érdekel a Föld jövõje, ne használj áramot, mert azt a hõerõmûvekbõl nyerjük itt kis hazánkban. Közlekedj gyalog, hogy az autód ne szennyezze a környezetet. Ne használj olyan terméket amely egy füstokádó gyár szalagjáról jött le. És ne fingj, mert a metán is növeli az üvegházhatást!
A kérdező hozzászólása: Mondtam már ez a te véleményed.Majd meglátjuk ki nevet a végén. De nem vitázom. És nem akarom megváltoztatni a véleményed. Én Isten és a természet akaratát követem. Ezzel lezárom a mi kis vitánkat. Ha tudod a kérdésemre a választ akkor mond, de ha nem akkor hagyjál békén. Mivel kiröhögöd egy ember végakaratát. Szóval majd meglátod ha majd nem lesz élet bocs természeti kincs az emberiséggel szemben. És nem lesz amit adjanak a jövõ nemzedékének mit enni, fûteni és egyéb. Mivel az emberiség túlszaporodik. Ez igaz nem kell autóval járni, fûteni stb. Én nem is járok autóval én gyalog járok vagy biciklivel járok mindenhova valamint nem nagyon fûtök még télen sem hiszen vannak ruhák amiket fel lehet venni ha fázol. Én így élek. Szóval én mindent megteszek a saját környezetemért. Egy szónak is száz a vége én igy akarom és kész. Ha valakinek nem tetszik tehet egy szivességet.
A kérdező hozzászólása: Ja és egyébként utána jártam egy illetõnél a dolgoknak pl. feljelentést illetõen és nyugodtan meg teheti a hozzátartozóm, hogy a halott végakaratát figyelmen kívül hagyták. Ugyanis nem egy ügy van a bíróságon hogy felszabdaltak valakit az akaratán kívül. És megnyerték nem röhögött a végén senki. A másik ha valakit újraélesztenek az akaratán kívül, ami a személyi igazolvány mellett van papír hiszen megnézik ki is az illetõ akit ellátnak. Ott van a papír is akkor nem teheti meg ha az egyén nyilatkozott. Egyenlõre ennyit sikerült kiderítenem. Szóval ügyvédet kérdeztem meg. Csak azt nem tudta kell e ezen kívül valahol jelezni vagy sem. Szóval nem fog a bíró röhögni semmin majd meglátjuk fog-e a vádlott röhögni vagy sem. Na mindegy látom nem tudod a kérdésemre a választ igy nem vitázom tovább és kímélj meg a gúnytól. Szégyelheted magad, hogy egy ember végakaratán röhögsz gúnyolódsz.

Mit tegyek vagy tennétek az én esetemben. Volt évekkel ezelőtt egy barátom akit szerettem nagyon . De megszakadt a kilengései miatt. Szereti a nőket. Most feltette a kérdést --hogy mi lenne ha ujra kezdenék?

Legjobb válasz: Én csak a nõvéremrõl tudok nyilatkozni. Elõször 5 évig jártak, a pasi kilengései miatt szakítottak. A nõvérem 21 volt,amikor szakítottak! Aztán a srác felkereste újra, elõször a bátyámat, a nõvérem õrlõdött, hogy mit tegyen. Újrakezdték. Veszekedések tömkelege. Ismét szakítottak fél évre rá. Aztán Rá fél-egy évre(már nem emlékszem), megszületett a srác elsõ kislánya, természetesen(?) nem a nõvéremtõl. Én nem kezdeném újra. Ha egyszer átvágtak, utána is át fognak vágni. De ez én vagyok. :)

Én csak a nõvéremrõl tudok nyilatkozni. Elõször 5 évig jártak, a pasi kilengései miatt szakítottak. A nõvérem 21 volt, amikor szakítottak! Aztán a srác felkereste újra, elõször a bátyámat, a nõvérem õrlõdött, hogy mit tegyen. Újrakezdték. Veszekedések tömkelege. Ismét szakítottak fél évre rá. Aztán Rá fél-egy évre(már nem emlékszem), megszületett a srác elsõ kislánya, természetesen(?) nem a nõvéremtõl. Én nem kezdeném újra. Ha egyszer átvágtak, utána is át fognak vágni. De ez én vagyok. :)
Ezt újra kezdeni meglehetõsen mazochistának kell lenni.
A kérdező hozzászólása: Bocsika.Lemaradt, hogy most is vannak kapcsolatai.Az igaz én még mindig szeretem , de nem tudom mit válaszoljak.Mert , , anno, , rajta kaptam hogy átakar vágni , amikor tudtam biztosra hogy nem ugy van az amit õ állit.Ugyanugy mint most is , vissza akar kapni és tagadja hogy van barátnõje.Már belezavarodok ebbe az egészbe.Lehet ugy gondolja , hogy én is meg titokban a b-nõje is!Ugy érzem se vele , se nélküle nem akarok élni.Tudom nehéz ez a dolog, de probáljatok hozzászolni.Vagy aki járt ilyen cipõben.
Ne kezdd újra!! Ha meg is javult azóta (ami nem biztos!!), benned akkor is mindig ott bújkálna a kisördög: "Tényleg igazat mond?" A bizalom már elveszett, ezt a kérdésedbõl látom. Akkor meg minek erõltetni? Csak magadat szenvedtetnéd miatta. ( én is megbocsátottam a férjemnek, de attól kezdve mindig az járt a fejemben, hogy megcsal-e. Igazam lett, jól éreztem. Hiába igérgetett, nem változott meg.)
Én is azt ajánlom, hogy ne kezd ujra. Nem tudnál benne bizni, és bizalom nélkül nincs kapcsolat. Ugyon ugy lennének szerintem kilengései, vérében van. Te jobbat érdemelsz, találsz Te jobbat is !!!! hidd el.


Félek, hogy béna leszek. Mit tegyek, vagy mit ne tegyek?

Hamarosan le fogok feküdni a barátommal,bár még rendes petting sem volt,én szívesen kielégíteném orálisan,de félek,hogy rossz leszek,illetve a szext?l is félek,hogy vmit elrontok.Viszont megalázónak tartom,hogy ? kinyaljon engem,ezt hogy mondjam meg neki?

Legjobb válasz: Hát nézd...ha te ennyire nem szeretnéd, h kinyaljon (bár inkább szeresd, mert jó dolog), akkor beszélj vele errõl! A te részed pedig nem túl bonyolult, csak próbáld meg természetesen, "ösztönbõl" csinálni... Hidd el, ha oda kerülsz, tudni fogod mit kell tenni! :)

Hát nézd...ha te ennyire nem szeretnéd, h kinyaljon (bár inkább szeresd, mert jó dolog), akkor beszélj vele errõl! A te részed pedig nem túl bonyolult, csak próbáld meg természetesen, "ösztönbõl" csinálni... Hidd el, ha oda kerülsz, tudni fogod mit kell tenni! :)
Neki is ez lesz az elsõ alkalom, vagy csak neked? Mert ha neki már nem elsõ, akkor majd mondja szerintem, hogy mit csinálj és úgyis szólni fog, ha valami neki nem jó. Vagyis gondolom...
Szerintem a szex egyik alapvetõ elve, hogy engedd el magad teljesen. Engedd, hogy kényeztessen, és te is kényeztesd õt. Nem teljesen értem, h miért lenne megalázó, h kinyaljon, hiszen abban a helyzetben épp ellenkezõleg te vagy domináns helyzetben (már amennyire ezt annak lehet nevezni). Engedd el magad, és szeressétek egymást!
Mindenbe bele kell jönni, nem úgy születünk hogy mindent tudunk a szexrõl.Ha hibázol abból csak tanulhatsz, így leszel egyre ügyesebb.Ha kinyal a párod amikor csak 2-en vagytok az miért volna megalázó?Szerintem csak egyszer éld át hogy milyen amikor kinyal és lefogadom hogy mindig várni fogod ezt az örömszerzési módot! :DD
Nem megalázó ha kinyalja neked. Én szeretem kinyalni barátnõmnek. Nálunk úgy volt mindketten elõször csináltuk, és mindketten elég bénák voltunk. De vicces volt és akkor is jól éreztük magunkat :) Nem leszel béna, fél mindenki elsõ alkalomtól, de barátod tudja hogy neked ez az elsõ úgyhogy nyilván tudni fogja hogy segítenie kell. Ha le akarod cummantani akkor ne fogazz, ennyi... azt se lehet nagyon elrontani. Egyébként ez is olyan mint az elsõ csók. Nem tudod hogy kell, aztán valahogy mégis átesel rajta, és majd belejössz. Sok sikert, ne aggódj, minden jól lesz :)
Egyáltalán nem megalázó, ha kielégítitek egymást orálisan. Kölcsönösen okoztok egymásnak örömöt, mi ebben a probléma ?:) Csak engedd el Magad, és mondd a barátodnak, hogy még nem volt alkalmad kipróbálni.:) Ha szeret, megérti. A védekezésre figyeljetek oda!

Mit tegyek? Vagy már tönkrementem?

Amióta gimnazista lettem, elszállt minden önbizalmam, a legjobb barátnőmmel sem olyan jó a kapcsolatom, mintha látná rajtam hogy így is utálom az egészet, és még jobban rátesz, ahogy az új barátja is. Általánosban imádtam mindent, nagyon jó osztályom volt, és a tanárokat is szerettem, de most, a tanárok na, ők az egyetlen jók, de a többitől felfordulok..

Legjobb válasz: "Mit tegyek?" Tanulj mint egy güzü. Csak a tudás ad biztonságot. Ha már most 14 évesen kivagy, mi lesz veled 60 évesen?

"Mit tegyek?" Tanulj mint egy güzü. Csak a tudás ad biztonságot. Ha már most 14 évesen kivagy, mi lesz veled 60 évesen?
A kérdező hozzászólása: A tanulással semmi bajom, épp, hogy az egyetlen jó dolog az életemben..
Nyugi, mindenkinél vannak hullámvölgyek, de ez elmúlik. Otthon is gondok vannak?

Most lesz az első smárolásom de én félek tőle. Mit tegyek vagy mit csináljak? Mert visszautasítani nem akarom. Akkor mit tegyek?

Legjobb válasz: Már jó párszor le lett írva itt... de nem is kell olvasgatni. Hagyd, hogy vezessen, és szépen, megfontoltan kövesd õt. Jó lesz, ne félj.

Már jó párszor le lett írva itt... de nem is kell olvasgatni. Hagyd, hogy vezessen, és szépen, megfontoltan kövesd õt. Jó lesz, ne félj.
hat eloszor is elvezd!masodkeppen ha fiu v lany vagy mert ha tom akk tobb infoval is szolgalhatok.Ha fiu vagy akk a szajan eloszor puszild utanna lefele az ajka fele csokolgasd meg nyalogasd utanna nyelvel.Ha lany vagy akk csak elvezd
Elõttem szólók jól mondják. Élvezd! És ha fiú vagy ha lány, Csak utánozd , se gyorsabban se lassabban, nagyra nyisd a szád de ne kapd be az övét, és azt hogy a nyelvet mennyire szereti az kideül. Azthiszem lányvagy, mert a fiúk nem utasítanak vissza ilyet, szóval csak ugy ahogy õ és amikor vége picit megharaphatod az ajkát(icipicit csak bekapd) Engem ugy megfogott egy kezdõ csaj ezzel a trükkel (L) hogy azóta vele járok... és fogok is sokáig. Nagyon bátor legyél ha bízol benne ugyse tudsz semmi rosszat tenni :D.. minden bele , ügyesen !
Csókold meg.
csak nyugi, nem valami rakétakilövésre készülsz :) szerintem nem kell elmagyarázni a dolgot, add át magad a pillanatnak, ne stresszelj. arra figyelj, hogy nehogy nyelvtornádót csinálj a párodnak :D
Hány éves vagy??
Mi a fenének csinálod, ha félsz tõle??? Minek akarod erõltetni??? Nõj fel a feladathoz.

Mit tegyek vagy mit ne tegyek, hogy a párom ne vegye észre, hogy csak a pénze miatt megyek hozzá?

Legjobb válasz: Sok dologra kell figyelni pl ragaszkodni a saját kasszahoz ne engedd h mindig õ fizessen elvárni meg fõleg tilos

Sok dologra kell figyelni pl ragaszkodni a saját kasszahoz ne engedd h mindig õ fizessen elvárni meg fõleg tilos
Ásd el magad, fejjel lefelé, jó mélyre. Komolyan ennyi az életcélod? És akkor csodálkoznak a lányok, hogy pénzéhes r*bancnak nevezik õket...
Ne haragudj, nem ítélgetlek, nem ismerem a helyzetedet, hátteredet.Ha Neked ez jó (valamiért), akkor csináld. Ez csak az én véleményem, nem mérvadó, nem biztos, hogy teljesen helyes, információk kevesek. Még az is lehet, hogy megszereted.
Na álljunk meg egy kicsit [email protected] bagázs! Ti most tanácsokkal láttok el egy nõt, aki CSAK a pénze végett megy hozzá egy férfihez és még büszkék is vagytok erre, aki meg elborzad azt lehúzzátok, mint Jar Jar a SW-ot? Ilyenkor legszívesebben azt csinálnám, hogy mentenék egyet, elkötnék egy kikúrt nagy kamiont és végigmennék az összes ilyen idióta fejét kétszer, aztán betölteném és ismét eljátszanám, aztán megint LOAD GAME és megint trancsírozás. Kezdem megérteni miért mondta a futuramás tata, hogy I DONT WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE.
Egyébként nem érzed magad [email protected]? Mármint hogy egy qrva vagy. Ez neked nem rossz? Nincs tartásod.
Persze, de különbözõ emberek vannak, mindenkihez máshogy kell hozzáállni. Ami neked egyértelmû, az a másiknak nem biztos, hogy az.Hogy miért választ ilyet mi pontosan nem tudjuk, ezért nem kell lek..vázni.Jó volna ismerni a pontos hátteret, de, ha fölényesen lekezeljük, akkor csak visszahúzódik, és nem kap választ.
Az dobja rá az elsõ követ akinek nem fontos a pénz.. Mondja azt nekem valaki, hogy semmi szükség(e) rá!! Magyarországon sajnos egyre nehezebb a megélhetés ezért én cseppet sem csodálkozom, hogy mindenki keresi a lehetõségeket hogy a helyzetén javítson. Ha bármelyik egyedülálló nõ meg tudná magának teremteni az általa elvárt életszínvonalat sokkal kevesebb ilyen kérdés lenne.
Jó, akkor én jelentkezem. Nekem nem annyira fontos a pénz, hogy feladjam miatta az elveimet. Nem állok be qrvának, csak mert az kényelmesebb, hanem dolgozom azért, hogy nekem jobb legyen.
Brutálisan önzõ dolog ez az egész, és láthatóan sokan vannak, akik hasonlóan szarnak mindenki másra elég szét nézni itt a válaszok között. És ez az egyetlen oka annak, hogy olyan világot élünk, amilyet. Mert sok az ilyen ember, és ráadásul azt próbálják itt elõ adni, hogy ez amúgy így lenne a normális! Hiszen pénzre mindenkinek szüksége van, nem számít, hogy ezzel hány másik embert tesz tönkre, akár egy egész életre is. Nem számít! Ha pénz kell, menj el dubajba azt add el magad valami arabnak, de ne itt rontsd a levegõt legalább! Egyszerüen szánalmas, undorító, gyomor forgató ez a hozzá állás, és mindegyikõtök szégyelheti magát, aki hasonló nézetek vall, mint a kérdezõ!
Légy hozzá mindig kedves.
A kérdező hozzászólása: Csak nem azért vagy ilyen mert neked nincs ilyen párod?
Milyen? Mint te? Pénzéhes, gerinctelen, erkölcstelen liba? Hát ilyen tényleg nincs, hál istennek.
A kérdező hozzászólása: Akkor meg azért vagy ilyen mert vagy pénzed nincs vagy párod.
Milyen vagyok én? Gerinces? Elvekkel rendelkezõ? Egyébként nem fogok neked bizonygatni semmit, de azért ámítsd csak magad, hogy itt bárki is irigy rád. Esténként hogy tudsz aludni amúgy? Nem gyötörnek rém álmok? Majd fognak!
Vesd be a mûmosolyt, az mindig bejön az ilyen naív paliknál. Hass az egójára, hogy õ milyen jó pasi, meg hogy milyen erõs, meg hogy mennyire kemény az ágyban, meg hogy milyen okos.Amikor már kiszipolyoztad a férfiasságát és elvetted a gyerekeit, meg a pénzét az gyenge elemancipált rendszer kihasználásának végett.Na akkor leszel igazi nõ, kezdj majd el fellépni ilyen feminista rendezvényeken, hogy mit kéne a nõknek tenni, hogy jobban éljenek.Legyél a reprezentálója a nõi nemnek, a nõi észnek.Egyáltalán képes vagy beverni egy szöget a falba?? Azthiszem, az ilyen emberekre mondják, hogy árvák arcán tanulja ki magát a borbély.
Ennyit arról, hogy a lányok nem pénzéhesek. Na, gonoszáltalánosítóférfiak-trollok, most gyertek elõ, most ugassatok, legyen nagy a pofátok :D
Attól, hogy van valaki aki ilyen még nem kell leírni az összes többi nõt mert létezik sok kivétel is..
Jobban keresõ állást nem találtál, mint a f.asszopás?
Mondjuk akkor sem értetted meg.Egyébként ez valamilyen szinten kihasználása a másiknak.Élõsködés.Nem szép dolog. Õ szeret, te meg nem szereted, csak a pénzét.De akkor miért nem mész hozzá egy zsák pénzhez? Egy emberi kapcsolat több mint egy csomó pénz.Szerinted boldog leszel? És mi van, ha elfogy a pénze, akkor elválsz?
A kérdező hozzászólása: Csecsemõ és gyermekápoló vagyok.
Mindig adj magadra, legyél jó nõ és extra jó szeretõ. Vidd ágyba a sört. :D
faith in humanity destroyed de nem lep meg
Ne fogadj el tõle semmilyen pénzt vagy semmit, ami pénzbe keürl.
Fake kérdésre nem tudok értelmes választ írni. bocsi.
Engem az ilyentõl mindig hányinger fog el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos választ!
nincs semmi más, amiért bírnád, természete, külseje stb? mit tegyél... amit akkor tennél, ha szeretnéd.
Csodálkozunk, mert egy k*rva miatt ne legyen már mindenki az. Csak mert õ ennyit tud felmutatni az nem jelenti azt, hogy az összes többi is ilyen.
Szerintem Támadó nem mindenkire értette, csak az ilyenekre. Kedves kérdezõ! Ez így jó szerinted? Egy életre megnyomorítod magad, érzelmileg, önértékelésileg. Nem minden a pénz. Látok sok embert sok pénzzel, nagyon boldogtalanúl, kritikán aluli élettel.Te döntesz.Az embert nem a pénzének mennyisége határozza meg.Gondolkodj rajta sokat.Nem biztos, hogy hosszútávon megéri. Régen az Olasz pasizás, meg az Arabozás volt a szám, a jólét, gondtalanság reményében külföldre házasodtak, a vége csúfos vereséges -rádöbbenéses- kijózanodásos- kegyetlenül rábaszós volt. https://www.youtube.com/watch?v=DMQyPRl65ag Egy jóakaród.
A kérdező hozzászólása: Miért bánnám meg? Õ szeret engem.
Azért mert el fog jönni az idõ, amikor a palinak felnyílik a szeme, csak idõ kérdése.A nõk mindig ebbe buknak bele, hogy helybõl nem ismerik az egyenes utat.És akkor tudod mi lesz veled??Le fog szarni a férjed és még a napját is megbánja, amikor elvett téged.A szeret nem egy olyan dolog amivel szabadon lehet játszani.De ezt az ilyen b.üdös számító nõk, mint te úgy sem fogják megérteni.
Persze akkor, majd el fogod venni a pénzét, meg a gyerekeit és ki fogod semmizni. Mert az ilyen ostoba libákra épül az emancipált társadalom. Mégis mit gondolsz mi értelme van így a házasságnak? Még feminizmus, matriarcha.Pff.Ha az ilyen nõkön múlt volna az emberiség sorsa, akkor még mindig ott kuksolnánk a barlangokban és nem lett volna civilizált társadalom. Lelketlen vagy.Az arabok között lenne a helyed, ott megmutatnák neked, hogy mit illik és mit nem.Mert a szüleid nem tanítottak meg rá és már nem is fognak.Remélem a "párod" elolvassa ezt és idõben felnyílik a szeme.
"Õ szeret engem" Gondolom ezt mondja mindenkinek. Én meg azt mondom, hogy nem szeret téged. De, ha nem értetted meg amit írtam, meg a többiek, akkor neked tök mindegy. Mesélj valamit a családi, iskolai hátteredrõl, értékrendedrõl.
Bocs, nem ide kellett volna írni, nem neked szól az elõzõ hozzászólásom.
Nincs kivétel. Egy telibeb***ott betyárk**va mind, egytõl egyig.

Mit tegyek vagy mit ne tegyek szerintetek?

kb 1 évig kevesebbet ettem, napi 3x kis adagokat ebből 1x főtt kaját. 20kg t fogytam most: 18 éves lány 169 cm és 48 kg vagyok. Tudom azt hogy többet kellene ennem, és hízni egy kicsit mert már ez így nem jó. Mindig ezzel vagyok megáldva h mennyit egyek, mennyit ne, anorexiásnak is hívtak már. De ha hízok 1 kg-t nem tudom elfogadni, de fejbe meg tudom hogy Kellene, mert ez sem egészséges, menszi is néha elmarad.

Legjobb válasz: ezeket a dolgokat otthon lehetne összeszedni. mármint a lelki egészség. nem árt a jó viszony a szülõkkel. szerencsére nem áll meg itt a dolog, mert ha felveszed a kapcsolatot egy taoista tanácsadóval, a világ leghatékonyabb testi-lelki egészség megõrzésébe avathat bele. az, hogy elfogadod magad, az alapok alapja lesz, szinte semmiség. bár gondolom te már ennek is örülnél. és törekedjetek is majd erre, mert nagyon fontos dolog ez is.

ezeket a dolgokat otthon lehetne összeszedni. mármint a lelki egészség. nem árt a jó viszony a szülõkkel. szerencsére nem áll meg itt a dolog, mert ha felveszed a kapcsolatot egy taoista tanácsadóval, a világ leghatékonyabb testi-lelki egészség megõrzésébe avathat bele. az, hogy elfogadod magad, az alapok alapja lesz, szinte semmiség. bár gondolom te már ennek is örülnél. és törekedjetek is majd erre, mert nagyon fontos dolog ez is.

Szerintetek mit tegyek? Vagy tegyek egyáltalán valamit?

Sziasztok. Van egy srác akit neten megismertem. Ritkán írt rám, párszor én is , olyan flegma "páwa" stílusúnak tûnt a képei alapján. Kiderült hogy jár arra a buli sorozatra amire én is. Ajánlgatta hogy elõbb találkozzunk de mivel írta hogy ha nem kavart velem meg ilyenek, nem ismer. Úgy voltam vele, hogy akkor ez felejtõs max a bulin összefutunk. Össze is futottunk. Mindketten már ittunk szóval elég részeg voltam. Táncoltunk kicsit(nem smároltunk semmi több nem volt!), meg nagyon sokat beszéltünk és annyira szimpaktikus volt a stílusa se volt ahhoz hasonló mint netrõl és annyira meglepõdtem rajta. Aztán vhogy klön váltunk a buliba a haverjai beszóltak rám dolgot és mondta hogy most a haverjvail lesz. Lekoptatásnak vettem és rossz kedvem volt tõle. Utána már nem is láttam benn pedig kerestem.. nagyon rossz kedvem lett. Egyik barátom/ismerõsöm kedvesen odajött hogy nem táncolok-e vele , táncoltam vele úgy hogy a vállára hajtottam a fejem, de nem volt ennél több, nem is fogdosott. Erre a srác akivel az elején voltam feldühödve jött vissza hogy látta hogy hogy táncoltam a msik sráccal és magyarán arra célzott hogy egy rbanc vagyok. Még neten is beszéltünk azt mondta hogy olyan vagyok mint az összes többi lány, de aztán beszéltük hogy találkozunk. Mindent elmagyaráztam neki hogy mi hogy volt és hogy mennyire félre értettük egymást. A stílusa nem szimpatikus neten de élõben annyira megfogott hogy érzem hogy nem kéne elszalasztani. De elvileg nem jön a kövi bulira mert porgramja lesz. De az összes többi bulin ez lesz bennem hogy akkor senkivel se táncolhatok mert mivan ha megjelenik. Meg be akarom bizonyítani neki hogy én nem ilyen vagyok.. de õ ajánlotta hogy találkozzunk de már le se toj.. mit tegyek? .. Úgy érzem hogy kiskutya módra futnék utána ha még én írnék neki.:/

Legjobb válasz: bocsi a hibákért most nézem hogy tele van a szöveg.. + a buliban is én mentem oda hozzá mert elvileg õ nem mert

A kérdező hozzászólása: bocsi a hibákért most nézem hogy tele van a szöveg.. + a buliban is én mentem oda hozzá mert elvileg õ nem mert
Nem tudom én nem futnék utána mert én nem vagyok olyan de ha szeretnél vele összejönni akkor kérdezd meg tõle h van e esélyed nála egyáltalán :)

Mit tegyek, vagy mibõl tegyek többet a gluténmentes tésztába, hogy ne legyen morzsológós a pogi/süti?

Fincsi, nem is kemény se a pogi, se a süti, de morzsolódnak :( Elõbbit Schär mix B-bõl (kenyérliszt) és rizsliszt, utóbbit kukorica- és rizslisztbõl sütöm.

Legjobb válasz: A gluténmentes lisztek mind ilyenek. Pogácsában a túró pl. sokat segít, sütit pedig ne tisztán rizs és kukoricalisztbõl süsd, hanem keverd valami gm lisztkeverékkel.

A gluténmentes lisztek mind ilyenek. Pogácsában a túró pl. sokat segít, sütit pedig ne tisztán rizs és kukoricalisztbõl süsd, hanem keverd valami gm lisztkeverékkel.
Tejfölt.
A kérdező hozzászólása: Azt sajnos nem tehetek a tejallergiám miatt :(
Akkor valami növényi tejet.
A kérdező hozzászólása: Az kicsit összetartaná? Nem éppen az a gond, hogy túl sok benne a zsíradék? Esetleg valami rost nem segítene? Igazság szerint tapasztalatokra lennék kíváncsi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!