Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, teljesen (773 db)

Mit tegyek teljesen kikészültem nem bírom tovább nagyon készvagyok mit tegyek hogy ne érezzem így magam és jó legyen az életem?

Nagyon fontos semmiben sem látom már a jót sírok idegeskedek teljesen kikészültem!

Legjobb válasz: Kényeztesd kicsit magad! Ülj be egy kád finom, meleg, illatos vízbe. Iszogassál édes, meleg kakaót. Olvasgass vicceket. Pletyizz egyet a barátnõddel. Dobjál be egy zacskó chipszet. Tegyél fel egy szép zenét. Próbálj meg korán lefeküdni, és aludni egy jó nagyot. Lazíts!!

Kényeztesd kicsit magad! Ülj be egy kád finom, meleg, illatos vízbe. Iszogassál édes, meleg kakaót. Olvasgass vicceket. Pletyizz egyet a barátnõddel. Dobjál be egy zacskó chipszet. Tegyél fel egy szép zenét. Próbálj meg korán lefeküdni, és aludni egy jó nagyot. Lazíts!!
Hááát nem sok fogodzót irtál, de azért válaszolok neked. Pont tegnap néztem az X faktort ahol a férfiak és nõk beteljesült álomként tekintettek a mûsorra, egész egyszerûen azért, mert nem kell napi 8-12 órát melózni kevés fizetésért, úgy hiszik, hogy a limuzin, a pompa, a pénz, a csillógás, a bulik...na ez az élet. A mai világ legnagyobb hibája, hogy ezt súlykolják az emberekbe, hogy neked minden jár, lehetsz gazdag, lehet szuper csajod, szuper autód, szuper munkád...minden hibátlan és tökéletes, mint a retusált modellcsajok, és aztán jön a hopp, hogy iszonyat kevés embernek adatik ez meg és paradox módon õk sem túl boldogok:( Az embernek meg kell tanulni élveznie az életét és hálát adnia azért ami van. Hidd el, hogy ilyen mindig van. Sok sikert. Üdv Józsi
A kérdező hozzászólása: köszönöm nagyon hálás vagyok nektek csak az aggaszt hogy lazítani nincs idõm mert hazaérek suliból teljesen készvagyok bedepizek fárattvagyok és olyansokat kell tanulnom még 1 órát se tudok aludni és ha nemmegy valami kibukok olyan apróságokon és sírni kezdek és egyszerûen már teljesen nemérzem magam embernek mint akit mindíg kínoznak :\\

SOS! Mit tegyek? Teljesen megőrült a legjobb barátom emiatt a csaj miatt

Szóval a barátom meg ez e csaj már 1 hónapja együtt vannak. Eddig ok!? De ez a h*lye r*bi teljesen elvette az eszét!Nem hozzá való! Ez a csaj egy elvont sznob kis csitri aki lenéz mindenkit és sehova se jár el! És még ráadásul nem is olyan szép. A haverom meg odáig van érte, teljesen bele zúgott. Eddig folyton együtt hülyülnünk , éjjel nappal csak buliztunk , mindig jól éreztük magunkat - még angliába is kiruccantunk. Kis korunk óta ismerjük egymást , ő volt az aki megtanított élni hogy így mondjam és most meg mi van? Megkérem ,hogy menjünk el valahova a válasz "bocsi a xy nem engedi! meg igaza is van nem járhatok el ilyen parasztokkal". Ezt nem rám mondta de már velem sem foglalkozik.

Legjobb válasz: Ezt nem rám mondta de már velem sem foglalkozik. Teljesen hülye lett , szinte nem is látni. Csak a kis barátnõjével van non stop. A csajt meg MINDENKI utállja , engem is lenéz mint az állat. De még nem is okos-nem is szép ,olyan mint valami elhagyatott kúria lakója. BETEG! A haveromnak meg eddig minden barátnõje szinte tökéletes volt:Kedvesek , okosak , szépek. Mit csinált vele? Megátkozta? Most nem viccelek kezdek megijedni!!! A barátom egy k*rva jóképû srác , izmos , nagyon okos , jó fej . Nem értem :( Segítsetek pls! 1x már próbáltam hatni rá akkor majdnem nekem jött, mert leszóltam a barátnõjét!

A kérdező hozzászólása: Ezt nem rám mondta de már velem sem foglalkozik. Teljesen hülye lett , szinte nem is látni. Csak a kis barátnõjével van non stop. A csajt meg MINDENKI utállja , engem is lenéz mint az állat. De még nem is okos-nem is szép , olyan mint valami elhagyatott kúria lakója. BETEG! A haveromnak meg eddig minden barátnõje szinte tökéletes volt:Kedvesek , okosak , szépek. Mit csinált vele? Megátkozta? Most nem viccelek kezdek megijedni!!! A barátom egy k*rva jóképû srác , izmos , nagyon okos , jó fej . Nem értem :( Segítsetek pls! 1x már próbáltam hatni rá akkor majdnem nekem jött, mert leszóltam a barátnõjét!
állj elé és kezdj el rizsázni vagy hallgass hibáiból tanul az ember a legjobban.
A kérdező hozzászólása: Rizsázzak és mégis mirõl? Nem értelek
2Nem hozzá való! Ez a csaj egy elvont sznob kis csitri aki lenéz mindenkit és sehova se jár el! És még ráadásul nem is olyan szép engem is lenéz mint az állat. De még nem is okos-nem is szép , olyan mint valami elhagyatott kúria lakója. BETEG" ezekrõl te vakegér!!!!
A kérdező hozzászólása: Aha mondtam ezt már neki és majdnem nekem jött! Még sose láttam ilyennek , azt hittem meg fog ütni. Voltam már vele egy két húzós helyzetben és azt nagyon nem szeretném! És nem csak azért mert k*rvára agyonverne hanem mert akkor vége lenne a barátságunknak. Eddig meg még sosem fordult elõ , hogy agresszív lett volna velem. Tényleg, mi egész életünkbe együtt voltunk és mindent együtt csináltunk :, (((( Mondom , hogy megõrült!!! És mi az istenért?! Már nem is beszél emberekkel rajtam kívül!!!
a pina nagy úr. vagy megvárod hogy szétmenjenek vagy hagyod a fenébe a srácot. aki egy nõ miatt hanyagolja a barátját azok nem is voltak igazán barátok.
utcso xd

15 hetes kismama vagyok, mióta terhes vagyok a kapcsolatunk a párommal teljesen tönkre ment. Mostmár ott tart hogy el akar minket hagyni. Van egy 9 éves kisfiam is, az előző kapcsolatomból. Mit tegyek? Teljesen ki vagyok készülve.

Napok óta alig eszem,gyomor idegem van,nagyon féltem a babát,és a kapcsolatunkat is.3hónapja még az esküv?nket terveztük.Egyszer?en nem tudom elhinni hogy ide jutott a mi csodálatos kapcsolatunk.Lassan belebolondulok úgy érzem!Úgy t?nik ? már 80%ban feladta!Én viszont nem!

Legjobb válasz: Szia!Nyugodj mert ez nem vezet semmi jóra!Készíts egy teát,ülj le és gondold végig,hogy ki hol hibázhatott!Mindenre van megoldás!Le kell ülni és beszélgessetek!Nem kiabálva hanem nyugisan!Talán ingerlékenyebb lettél az állapotod miatt vagy a párod fél ettõl az egésztõl!Végy nagy levegõt és kezd az egészet tiszta lappal!Mondd el neki,hogy szereted és fontos neked!

Szia!Nyugodj mert ez nem vezet semmi jóra!Készíts egy teát, ülj le és gondold végig, hogy ki hol hibázhatott!Mindenre van megoldás!Le kell ülni és beszélgessetek!Nem kiabálva hanem nyugisan!Talán ingerlékenyebb lettél az állapotod miatt vagy a párod fél ettõl az egésztõl!Végy nagy levegõt és kezd az egészet tiszta lappal!Mondd el neki, hogy szereted és fontos neked!
Szia! Azt sajnos nem tudom, hogy a kapcsolatodat hogyan lehetne helyrehozni. Próbálj meg leülni a pároddal, és megbeszélni, hogy miért jutottatok el idáig...de ami a legfontosabb: ne idegeskedj, az árt a babónak!!! És próbálj meg rendesen enni, vigyázni arra a kicsi életre, ami a pocakodban van! Õ védtelen, nem tehet semmirõl! Rá nagyon kell most vigyázni! Már bocsánat, de elég jellemtelen lehet a párod, ha így viselkedik egy nõvel, aki ráadásul a gyermekét hordozza a szíve alatt... Nyugodj meg! Remélem, azért úgy alakul az életed, ahogy azt Te szeretnéd! 28 hetes kismami
Mi a probléma alapja? Megvisel a terhesség? Ingerült vagy esetleg? Üljetek le és beszéljétek meg!! Nem teheti meg hogy csak úgy ott hagy!! Ennél aljasabb dolgot el se tudok képzelni!! Próbálj rendesen enni, mert árt a babának!! Ne fojtsd magadba a sírást mert belsõ feszültséghez vezet!! Együtt érzek veled és Nagyon remélem megoldódik ez a krízis helyzet! A babának apára is szüksége van! Ha szeretitek még egymást meg kell tudnotok oldani, csak legyetek õszinték és képesek legyetek a változásra!!! Sok sikert!!
szia! Hát ez így nem a legszebb babavárási idõszak :( Ismerek ilyen típusú pasikat , akik egyszerûen elmenekülnek a felelõsség súlya alól. Õ is akarta ezt a babát, vagy jött? Hagyj neki egy kis idõt, lehet hogy összezavarodott csak. De Te ne készülj ki emiatt. Sablon , hogy "gondolj a babádra" ; de tényleg gondolj rá :) egyél keveset , beszélgess a babáddal. Sokan állítják, hogy Õ nem "érzi" hogy milyen lelki folyamatokon mész keresztül, de kísérletek mutatják, hogy azok a babák, akiket nagyon vártak terhesség alatt (elég ha csak az anyuka) sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb babák lettek.Tehát ez is fontos. Én nagyon remélem, hogy a párod "csak" megrettent picit és észhez tér. Ha nem tenné, a másik gyerek miatt is mutasd meg a világnak, hogy attól még jó anya leszel!!:)
Ha 3 hónappal ezelõtt, azaz a baba jelentkezése elõtt még olyan boldog volt Veled, hogy az esküvõt terveztétek, akkor biztosan nagyon szeretett akkor. Ha a baba nem várt volt, akkor valószínû ez válthatott ki valamit. Igazából semmit nem írtál le, hogy Õ miért akar elhagyni mi az indoka, miben hibáztat. Úgy vélem, egy kapcsolat megszakadásának mindkét fél az oka. Azért mert most kismama vagy, nem biztos, hogy Te hibátlan és vétlen vagy, hogy így alakult. Csak mi nõk szeretünk összefogni és védeni a kismama társunkat. De tanácsot csak akkor lehetne adni, ha tudnánk mi a párod indoka a döntéséhez.
Hát a féltékenység a zöldszemû szörnyeteg nagyon megmérgezi a kapcsolatokat!Várj, ne vagdalkózz amíg nem biztos, hogy megcsal!Ne üldözd még messzebb!Inkább próbáld visszaédesgetni!Ha van még szeretet(a szerelem elmúlik)akkor újra ébredhet a láng!Készíts vacsit, szexi ruha, csábítás, forró szex és meglátod!Remélem nem mentek szét!Annyi család dõl romba sajnos!

Mit tegyek? Teljesen össze vagyok zavarodva! (többi lent)

Én egy keresztény családba születtem és nagyon vallásos vagyok. Az a helyzet, hogy nem mindennel értek egyet a bibliai tanításokkal. Jézus szempontjából sem vagyok biztos, h értünk halt meg. Szerintem csak Isten fontos. Továbbá el kezdtem érdeklődni a buddhizmus irányába. Mit tegyek? Ti mit választanátok?? 16f

Legjobb válasz: 1. Mi tetszik a kereszténységben? 2. Mi nem tetszik a kereszténységben? 3. Mi tetszik a buddhizmusban? 4. Mi nem tetszik a buddhizmusban? 5. Mi a különbség a kereszténység és a buddhizmus között? 6. Hogyan foglalnád össze röviden, hogy mi az élet értelme szerinted? 7. Mik az alapvetõ elveid? 8. Miben változna az életed, ha megszabadulnál a kereszténységtõl? 9. Miben változna az életed, ha buddhista lennél? 10. Mit gondol Istenrõl és Jézusról (a kereszténység és a buddhizmus és végül pedig te)?

1. Mi tetszik a kereszténységben? 2. Mi nem tetszik a kereszténységben? 3. Mi tetszik a buddhizmusban? 4. Mi nem tetszik a buddhizmusban? 5. Mi a különbség a kereszténység és a buddhizmus között? 6. Hogyan foglalnád össze röviden, hogy mi az élet értelme szerinted? 7. Mik az alapvetõ elveid? 8. Miben változna az életed, ha megszabadulnál a kereszténységtõl? 9. Miben változna az életed, ha buddhista lennél? 10. Mit gondol Istenrõl és Jézusról (a kereszténység és a buddhizmus és végül pedig te)?
Én is kételkedem, de nem a vallásban, hanem maga az egyházban. Túlságosan felfújják az egészet, és elítélnek, ha nem értesz egyet velük, sõt, bûnösnek hisznek. Én hiszek Jézusban és Istenben, de azt nem hogy a templomba járás határozza meg, ki mennyire vallásos. A szeretetrõl kellene szóljon az egész, nem? Ha váltanék vallást, tuti, hogy a buddhizmus lenne, de szeretem a vallásomat ( református), csak megvannak a saját elképzeléseim. Különben is, a kettõ ugyanazt hajtogatja: éld helyesen az életed. Szóval nem kell olyan drasztikusan felfogni az egészet. Mindegy milyen vallást gyakorolsz, csak érezd "otthon" magad.
Keress bizonyítékokat amelyek alátámasztják a vallások hitelét.
A te korodban teljesen normális, hogy kételkedsz. Mi keresztények úgy tanítjuk, hogy az Istent nem lehet máshogy megismerni, csak Jézuson keresztül. Õ mutatta meg azt, hogy milyen is az Isten valójában. Jézus értünk halt meg, egyrészt ezt Õ maga mondta. Másrészt a kereszténység fennállástól kezdve egészen napjainkig mintegy 70 millió mártírról tud, akik a Jézusba vetett hitért haltak meg, és ezzel tettek tanúságot, hogy te is higgy.
Semmi baj nincs a hozzáállásoddal.Az egyházi emberek, megrögzött keresztények szerint lehet, hogy igen, de gondolom te is sejted, hogy mivel õk maguk nem mernek igazán szabadok lenni, és kételkedni, ezért szeretnének téged is visszahúzni a saját szintjükre.Nem kell velük foglalkozni. Tanulmányozd nyugodtan továbbra is a buddhizmust ha szimpatikus, kételkedj a Bibliában, és Jézus megváltói szerepében, és ki fog bontakozni elõtted a kép idõvel.
Szerintem olvassál egy pár könyvet. Hasonlítsd össze a vallásokat, gondolkodásokat. Egy pár könyv: - Platón: Szókratész védõbeszéde - Kulananda: Buddhizmus (Alexandra Kiadó) - Lao Ce: Tao Te King (Weöres Sándor ford.) Szerintem ez elég rálátást ad. Egy jó összehasonlító esszé a vallásokról: Albert Schweitzer: A keresztyénség és a világvallások Ez az írása egyetlen könyvben található meg: Albert Schweitzer, a gondolkodó (Református Zsinati Iroda Sajtóosztálya, 1989) Remélem, ugyanarra fogsz jutni, mint én: Jézus Krisztus az igazi! „Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam.”
A 70 millió az nem mártír volt, hanem bolond.
A hitet Isten adja és nem ember. Jézus Krisztus halt meg a világ bûneiért és nem Buddha. Õ egy tanító aki segíteni nem tud. Isten Szelleme elvezet minden igazságra ha befogadod és döntesz még ma mert holnap már késõ lehet.Tedd fel a kérdést van e Isten? A szíveddel láss. Ne a tan mesék és érdekességek világát kutasd.Fordulj a Teremtõdhöz hajolj meg elõtte Õ az egyetlen Isten aki megismerteti magát veled legyél szorgalmas befogadó . Egy Isten egy hit egy kinyilatkoztatás van a választ a Bibliában találod meg. Áldjon meg téged bölcsességgel , örömmel, békességgel és biztonsággal.
A kérdező hozzászólása: "Az egyetlen isten ami fontos az te magad vagy." Már bocs, de ez nem igaz!! És attól, hogy te ateista vagy, ha nem is tiszteled Istent, már csak helyesírási szempontból is naggyal írhattad volna a nevét. Egyébként meg nem erkölcsi útmutatást kértem...
"köszönöm! és utolsó ha szabad kérdeznem neked mi a hited? :) )" Én is keresztény családba születtem, csak aztán kezdtem átlátni a szitán.Nem utasítom el egy az egyben a Bibliát, csak nem fogadok el belõle mindent, túl nyilvánvaló a manipulatív trükk, miszerint, "vagy elfogadod az egészet, vagy nem" Ez nálam nem így mûködik.A buddhizmus nekem is szimpatikus.Hinni a bennem lakó Istenben hiszek, persze ez nem egyezik teljesen a vallások által diktált dogmákkal.
Jó hallani, hogy nem értesz egyet a bibliai tanitásokkal. Ez azt jelenti, hogy kétségeid vannak. Ezek a kétségek nem mások mint az inteligenciád. Az próbál hozzád beszélni. Hallgass rá, ne nyomd el. Elgondolkodtál e már azon, hogy miért is vagy keresztény? Az ok nem más mint az, hogy olyan cssaládban neveltek, olyan országban szulettél. Ha Pakisztánban szulettél volna akkor muzulmán, ha indiában akkor hindu, ha tibetben akkor buddhista lennél. Az egyetlen isten ami fontos az te magad vagy. Nem kell hinned semmiben ahhoz, hogy jó, értelemmel teli életet élj. Ha tényleg hinni akarsz valamiben akkor az legyen ez: Bánj úgy a másikkal ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak. Hidd, hogy ha mindenki igy gondolkodna akkor máris szebb lenne a világ. Nem kell ehhez Jézus, Allah vagy Budha. Amen
, , Szerintem csak Isten fontos." Atya - Fiú - Szentlélek Mi, keresztények a Szentháromság egy Istenben hiszünk :D Szerintem a keresztény hittel együtt nem lehet gyakorolni a buddhizmust, mivel a kereszténység szerint az csak mese habbal :P Te tudod, miben/kiben hiszel igazán...
Szerintem majd azután kötelezd el magad valamelyik vallás mellett, miután megismerted azokat, amelyek érdekelnek. Ez a szabadság útja.
Így van, csak Isten a fontos. De ahhoz, hogy Istenhez eljuthassunk, Vele egyáltalán kapcsolatunk lehessen, ehhez kell Jézus. Mert Isten azt mondta Jézusról: "Ez az én szeretett Fiam, akiben gyönyörködöm, reá hallgassatok!" (Máté evangéliuma 17, 5) Jézus pedig ezt mondta, amire kérte Isten, hogy hallgassunk: "Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam." (János evangéliuma 14, 6) És ezt is: "Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz õbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen." (János evangéliuma 3, 16) Ugyanis mindenki bûnös, és a bûnért pedig halált érdemlünk. Mindenki. Mert ezt mondja: "Mindenki vétkezett, és híjával van az Isten dicsõségének." (Római levél 3, 23) És: "A bûn zsoldja a halál, az Isten kegyelmi ajándéka pedig az örök élet Krisztus Jézusban, a mi Urunkban." (Római levél 6, 23) Mivel mind bûnösek vagyunk, és ez halált érdemel, az egyetlen utunk Istenhez Jézusban van azért, mert õ meghalt a bûneinkért. Ez az evangélium; az örömhír. Ezen alapszik a kereszténység. És csakis Jézus az út az Atyához, Istenhez. Azért, mert csakis Jézus áldozata miatt nézi el Isten a bûneinket. De szabad az út Istenhez mindenkinek. És csak a Jézusban való hit számít. Hogy elhiszem Istennek, hogy valóban azt mondta róla, hogy az õ Fia (ahogyan idéztem is). Mert nézd meg, abban a mondatban, hogy "Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz õbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen." csak az a feltétel, hogy 'aki hisz õbenne'. Aki hisz Jézusban. Higgy, és megkapod a válaszaidat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! és utolsó ha szabad kérdeznem neked mi a hited? :) )
7-es vagyok. Csak annyit még, hogy ez egy nagyon sarkos kijelentése Jézusnak. Dönteni kell: elfogadod Jézust, vagy elutasítod. Fontos látni, hogy Jézus nem pusztán egy nagy erkölcsi tanító volt. Többnek tartotta magát, s errõl tesz tanúbizonyságot az egész Újszövetség. Szívesen segítek, ha van kérdésed a kereszténységgel kapcs., tudok pár olvasnivalót is ajánlani. Keresztényként tisztában vagyok a felelõsségemmel: 2 János 1, 9 „Aki félrelép és nem marad meg a Krisztus tudománya mellett, annak egynek sincs Istene. A ki megmarad a Krisztus tudománya mellett, mind az Atya, mind a Fiú az övé.”
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát Crystina igazat adok neked! Én is már eddig vagyok az egyháztól. Lassan már azt hiszik az egyházi vezetõk, hogy õk maguk az Isten! É utolsó elõtti igen. Nem hagyom el a kereszténységet, de úgy döntöttem a buddhizmust is gyakorolni fogom. A könyveket majd meglátom lesz e idóm valamikor :) )
Az én véleményem az, hogy nem kell semelyik egyházat fanatikusan elfogadni, illetve követni. Mind Jézus, mind Buddha tanításaiban találhatsz univerzális igazságokat. Illetve olvass könyveket, mûvelõdj. Én hiszek Istenben, és abban, hogy voltak nagy tanítómesterek, akik megpróbáltak az általuk megértett igazságokat átadni, de egyrészt lehet õk is követtek el hibákat (helytelenül fogalmaztak, vagy egyes dolgokban tévedtek), másrészt ami a fõbb torzítás akkor történt, mikor a késõbbi követék elkezdték magyarázni a tanításokat. Persze a késõbbi magyarázatokban is lehetnek értékes gondolatok, mint ahogy nagy félremagyarázások is. Nem beszélve ha valamit átírtak. Szóval szerintem érdemes kritikusnak lenni, és próbálj ráérezni azokra a gondolatokra, amik szellemi többletet adnak neked, nem pedig lehúznak, vagy mossák az agyadat.

Mit tegyek? Teljesen kivagyok! L/17

Apám 2 hónappal ezelõtt bevallotta nekünk hogy úgy érzi õ homoszexuális.El is váltak,anyám bánatában alkoholista lett,apám nem fizet gyermektartást,egy forinttal sem támogat engem és a testvéreimet.Az öcsém egyébként szívbeteg és nem valószínû hogy sokáig fog élni :'( A bátyám az aki pénzt keres viszont így magának abszolút nem tud gyûjteni a késõbbi önálló életéhez.Ráadásul a pasim is állandóan féltékenykedik alaptalanul és attól félek rá fog menni a kapcsolatunk,de én ezt nem szeretném meg nagyon szeretem õt :( Nagyon nehezen élünk meg még úgy is hogy hétvègente és néha suli után is dolgozok.Sajnos ez meglátszik a jegyeimen is :s

Legjobb válasz: Ez ke,hogy ide kiirod,de mi mit tudunk tenni erted? A te eleted. Ahelyett,hogy itt sirankozol,kitalalhatnad,hogy mi legyen,mert ez nem allapot. Kezdesnek el kellene erni,hogy anyad ne alkoholizaljon. Ha ez megvan,akkor elmenni anyaddal a birosagra,es behajtani apadon a lovet,mert ha 18 leszel,akkor mar nem sokat tehettek. A pasidnak meg magyarazd el a dolgokat,ha nem erti meg,akkor ki kell rakni. Folosleges az eletedbol tobb evet ra pazarolni,ha csak nyafizni tud,es nem tudja megerteni ezt a szerencsetlen helyzetet. Ennyi. Most jobb lett,hogy megmondtam,hogy mit csinalj? NEM,mert ugysem fogod ezeket vegrehajtani.

Ez ke, hogy ide kiirod, de mi mit tudunk tenni erted? A te eleted. Ahelyett, hogy itt sirankozol, kitalalhatnad, hogy mi legyen, mert ez nem allapot. Kezdesnek el kellene erni, hogy anyad ne alkoholizaljon. Ha ez megvan, akkor elmenni anyaddal a birosagra, es behajtani apadon a lovet, mert ha 18 leszel, akkor mar nem sokat tehettek. A pasidnak meg magyarazd el a dolgokat, ha nem erti meg, akkor ki kell rakni. Folosleges az eletedbol tobb evet ra pazarolni, ha csak nyafizni tud, es nem tudja megerteni ezt a szerencsetlen helyzetet. Ennyi. Most jobb lett, hogy megmondtam, hogy mit csinalj? NEM, mert ugysem fogod ezeket vegrehajtani.
Kérdezd meg anyukádat, hogy szeret-e még titeket. Ha igen a válasz, akkor irány szakemberhez, hogy ne igyon. Apádat be kell fenyíteni (hivatalosan, jogi úton). Én a helyedben halasztanék egy évet a suliban, segítenék talpra állni a családomnak, utána vissza suli, érettségi, továbbtanulás. Vagy idén már érettségiznél? A pasid ha hülye, akkor hadd menjen!
A kérdező hozzászólása: jövõre érettségizek
Jol esett lepontozni?
Igen, nekem jól esett.
A kérdező hozzászólása: én senkit nem pontoztam le :o
A legfontosabb , hogy anyukád leszokjon az alkoholról.És ebben nektek kell neki segíteni.Keressen anyukád valahol egy alapítványt ami esetleg támogatna titeket.Nagyon sok ilyen szervezet van csak nézzetek körül a neten.

Mit tegyek, teljesen kétségbe vagyok esve?

Kicsit hosszú , de igyekszem rövidre fogni.

Legjobb válasz: Kedves mániás! Ha az elsõ helyre nem vettek fel, azzal már nem tudsz mit tenni, marad a második hely. Szerintem örülj is neki, hogy egy gyengébb gimibe vettek fel, mert a középiskola nem leányálom. Én is kitûnõ voltam 8. osztályban, majd jött a pofáraesés. Megbuktam kilencedikben. Osztályt ismételtem. Nem akarlak elkeseríteni, de tudd mit vállalsz. Érettségeit mindenhol kaphatsz, fõiskolára bárhonnan mehetsz. Gondolom ez a célod. Sok sikert! :)

Kedves mániás! Ha az elsõ helyre nem vettek fel, azzal már nem tudsz mit tenni, marad a második hely. Szerintem örülj is neki, hogy egy gyengébb gimibe vettek fel, mert a középiskola nem leányálom. Én is kitûnõ voltam 8. osztályban, majd jött a pofáraesés. Megbuktam kilencedikben. Osztályt ismételtem. Nem akarlak elkeseríteni, de tudd mit vállalsz. Érettségeit mindenhol kaphatsz, fõiskolára bárhonnan mehetsz. Gondolom ez a célod. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Kösz , hogy válaszoltál!!!! igen de meg lehet fellebbezni a felvételt és ha azt mondják hogy oké. Ráadásul a jelenlegi igazgatóm "szólt az érdekemben" de ez csalás!!!! amit én nem akarok
ha te a második sulit szeretnéd, akkor mond meg anyukádnak, aztán meg apukádnak, hogy te a második sulit akarod. úgyis a felsõoktatás a lényeg, majd az egyetembõl a legeslegjobba fognak felvenni. ne aggódjanak, ez még csak középiskola. /ez jó érv szerintem. ha már a kérésed és más észérveid nem hatnak rájuk/
Szia!Szerintem menj a 2.suliba, de csak akkor, ha tényleg jó lesz neked ott.Az elsõ félév után pedig, ha akarsz, nagy valószínûséggel átvesznek az 1.helyen megjelölt suliba.:)
Szerintem nem lesz rossz az a gyengébb suli sem. Hidd el az is lehet erõs. Amikor én gimibe mentem akkor nem volt olyan jó híre annak a sulinak, de bizony azért kemény volt mégis, nem vagyok egy link ember, tanultam is, de jó hogy nem egy még erõsebbe mentem. Így van ahogy írták elõttem, hogy abból is mehetsz egyetemre, fõiskolára. A szüleid azért nem nyugodnak bele, mert tudják az volt a vágyad, hogy a másik suliba mész, de mivel izgultál, tehát nem a tudásod alapján nem vettek fel. Próbálják menteni a menthetõt, meg biztos már szétkürtölték mindenhol hova mész majd és most majd magyarázkodhatnak hogy egy gyengébbe mész...... Továbbra is mond, hogy jó lesz az ahová felvettek, már örülsz is neki, hogy így alakult, lehet jobb is így. Ha az izgalom miatt nem tudtál úgy teljesíteni, akkor lehet hogy késõbb is lenne gond, nagyobb követelmény , még több izgulás. Ráadásul innen is mehetsz majd tovább. Ha meg tisztességtelen módon mégis bevesz a másik suli és kitudódik...... na akkor kapod majd a magadét, hogy protekcióval könnyû......
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Köszönöm a válaszokat! A gyengébb sulit sem kell nagyon gyengébbnek elképzelni , régebben az volt a legjobb suli a városban , csak lazítottak rajta szerencsére :) Kezdenek megpuhulni a szüleim aminek örülök. Anyum megkérdezte a német tanáromat (magánúton tanulok egyelõre németet , mert nálunk mindenki csak egy nyelvet tanul , nekem angol) és õ azt mondta hogy ennek az én döntésemnek kéne lennie(amivel egyetértek :D ) Amúgy is be kell mennem szintfelmérõt írni , és anyumnak is kell jönnie valami szülõire. A "protekció" mert elvileg nem teljesen az , meg tényleg rossz lenne elvileg nem tudódhat ki , de mindig is voltak rossz indulatúak és mindig is lesznek.
Figyi, a gyengébbet válaszd+ Életem kegszerebcsésebb fordulata vol, hogy a két tagozatos helyrõl egyikre sem vettek föl, és egy "sima" kis semmi osztályba mentem. Az osztály másik fele, meg a többi osztáõly ilyen-olyan csodatagozatos volt stb. Minden évfolyamtársamat szétszopatták a csodálatos erõs és híres tagozatokon, ami semmire nem volt jó mint hogy kevesebb pontot vittek mint én. Mivel nekem normális mennyiségû volt an követelmény, én minden pontvivõ tárgyból ötös voltam, és ma német nyelven dolgozom ügyvédként, mert nyelvtagozat nélkül is meg lehet profin tanulni nyelveket ha van idõd és kedved. A világ legnagyobb barmsága at erõset választani. Nagyobb lesz a verseny, elveszi az önbizalmadat a sok kis zseni, és semmit nem érsz vele, mert az életben nem Petõfi versekkel fogsz õénzt keresni, hanem majd azzal amit egyetemen/fõiskolán tanulsz.

MI bajom van mi történik velem? Mit tegyek? Teljesen kétségbe vagyok esve.

Szakítottam a barátn?mmel, mert úgy éreztem nem vagyok szerelmes és nem tudom neki viszonozni megfelel? képpen amit ? ad nekem.Végs? soron egy másik lány is be került a képbe, akivel eléggé közel kerültünk egymáshoz és állítólag szeret engem.De nem tudom mi lehet ennek a vége.Már a 3. éjszakámat sírom át.El sem tudom mondani milyen borzalmas érzés.Ma úgy éreztem át kell rohanjak a barátn?mhöz (illetve már hivatalosan csak volt barátn?mhöz) hogy bocsásson meg nekem és nekem ? kell.De annyira nem tudom, hogy mi ez az érzés most, hogy meggondoltam magam.Nem akarok játszadozni velük ezért is szakítottam, de teljesen össze vagyok zavarodva.Lehet írni csúnyákat, de nekem most nagy szükségem lenne a segítségetekre. Így is gy?lölöm magam eléggé. 24 F

Legjobb válasz: Van Isten. Az elsõ ember aki képes helyesen írni. Köszönöm!!! Ne csinálj semmit, ne beszélj velük. Aludj egyet és holnap gondold végig a dolgot.

Van Isten. Az elsõ ember aki képes helyesen írni. Köszönöm!!! Ne csinálj semmit, ne beszélj velük. Aludj egyet és holnap gondold végig a dolgot.
Menj el az exedhez és mondd el neki.
A hiany altalaban felerositi az erzeseket, de szerintem is aludj egyet aztan ha holnap reggel is ezt gondolod tiszta fejjel akkor kerj bocsanatot
Legyél azzal akit jobban szeretsz ha az exed az akkor próbáld viszaszerezni
Szerintem azt válaszd aki jobban megbecsülne téged
hát..mindenképp várj kb minimum egy hetet hogy lenyugodjanak az érzelmeid, utána döntsd el kivel vagy boldog, mint nõvel, nem mint csak baráttal..

Mit tegyek? Teljesen összezavarodtam, hogyan tovább?

Barátommal lassan egy éve együtt vagyunk, szeretem úgy érzem, de már nem vagyok benne 100%ig biztos. Két héttel ezel?tt még úgy éreztem, hogy bármit megtennék azért, hogy örökre együtt legyünk. De aztán elmentem bulizni a barátn?mmel meg pár sráccal és ott megtetszett az egyik fiú. Akkor úgy éreztem még, hogy jó tetszik, de a barátomat szeretem. Viszont a barátom 5 napja elutazott egy hétre nyaralni és éreztem, hogy nagyon hiányozni fog. Azonban az elmúlt pár napban itt ahol lakok is egyfolytában buli volt, ugyhogy minden nap bementem bulizni ugyanazzal a társasággal, akikkel multkor is voltam és persze az a srác is ott volt. Nem tudom miért, de valahogy nagyon jó volt a társaságában és ugy érzem neki is jó volt velem. Nem csaltam meg a barátom, de nagyon nagy er? kellett ahhoz, hogy visszafogjam magam. És ráadásul az a fura, hogy nem is igazán hiányzik a barátom, pedig azt hittem, hogy fog. És most teljesen össz vagyok zavarodva, hogy mégis mit kéne tennem, nem tudom mit érzek...szeretem még a barátom, de erre az új srácra sokkal többet gondolok és ugy érzem miatta képes lennék ott hagyni a barátom. de most még megvárom mig a barátom hazajön, hátha a közelében ujra érzem azt, mint mielött elment. Azt hozzá kell tennem, hogy sokat gondolkoztam mostanában, hogy a barátommmal lehet amugy sem m?ködne hosszú távon, mert minden fontosabb neki nálam, a kocsiját meg a barátait is el?nyben részesíti velem szemben, és bulizni se hajlandó menni velem, meg ugy egyáltalán sehova, mert hogy azt a haverokkal szeret. szóval szerintetek mégis mit tegyek? csak egy fellángolás ez ami el fog múlni? vagy érdemes lenne szakítanom a barátommal és az új sráccal járni? a válaszokat el?re is köszi!

Legjobb válasz: Saját magadat válaszoltad meg, kedves kérdezõ :) Ez mind azért van, mert te magad is érzed (ahogy leírtad az utolsó résznél), hogy ez nem fog sokáig tartani, hacsak nem változtat magán. Egy év az nem kevés idõ, de ha a szeretet nem kölcsönös, én elbeszélgetnék a fejével. Ha szeret, meg fogja érteni és még õ fog bocsánatot kérni, ha nem, akkor le fogja szarni, hogy zavar az, hogy veled nem tölt idõt. Szépen várd meg, míg hazajön, és beszélgessetek el. Látni fogod majd a reakcióját, és biztos vagyok benne, hogy el fogod tudni dönteni, hogy mi a helyes lépés, és mit fogsz ezek után tenni önmagatokkal... Én csak sok sikert tudok kívánni és remélem hogy mindkettõtöknek a legjobban fog végzõdni ez a balhé!

Saját magadat válaszoltad meg, kedves kérdezõ :) Ez mind azért van, mert te magad is érzed (ahogy leírtad az utolsó résznél), hogy ez nem fog sokáig tartani, hacsak nem változtat magán. Egy év az nem kevés idõ, de ha a szeretet nem kölcsönös, én elbeszélgetnék a fejével. Ha szeret, meg fogja érteni és még õ fog bocsánatot kérni, ha nem, akkor le fogja szarni, hogy zavar az, hogy veled nem tölt idõt. Szépen várd meg, míg hazajön, és beszélgessetek el. Látni fogod majd a reakcióját, és biztos vagyok benne, hogy el fogod tudni dönteni, hogy mi a helyes lépés, és mit fogsz ezek után tenni önmagatokkal... Én csak sok sikert tudok kívánni és remélem hogy mindkettõtöknek a legjobban fog végzõdni ez a balhé!

Mit tegyek? Teljesen kiborultam. Újabban a napjaink ilyenek: 2 óra szopi, 10 perc alvás, majd sírás a következő szopiig.

Nem tudunk lemenni sem,mert 20 perc után már megint éhes, sír. (van egy nagyobbik gyermek, tehát fontos lenne) Este fél8tól fél11ig ettünk. Elaludt a cicin, majd ha elmentem, vagy lerakni próbáltam, sírt. Így újra ettünk... Kevés már neki? Ha ez így megy tovább, én nem fogom szoptatni. Egész nap fáj a hasa, pedig már gyümölcsöt, zöldséget sem ettem nem tudom mióta...

Legjobb válasz: Én a lányomnál követtem el ugyanezt a hibát. Hasfájós baba volt és mivel igény szerint akartam szoptatni, minden egyes nyekkenésére cicire tettem. Szerintem eléggé túletettem, ami nemhogy segített a hasfájásán, inkább rontott a dolgon. Ha jól fejlõdik, biztos nem kevés neki a tej. Én is inkább máshogy próbálnám megnyugtatni,az említett teán, cseppeken kívül poci simogatással, tornáztatással, babamasszázzsal. Tudom mennyire elkeserítõ ez a 2-3 hónap, mire kinövi a hasfájást,de valahogy túl kell élni. Én is hulla voltam a 3. hónap végére, rengeteget éjszakáztam, és baromi izmosak lettek a karjaim a sok ringatástól. Napközben ha nyugtalan, próbáld ki a hordozókendõt. Az nekünk is nagyon bevált és így tudtam némi házimunkát is végezni. Magamra kötöztem a gyerkõcöt és úgy porszívóztam.

Én a lányomnál követtem el ugyanezt a hibát. Hasfájós baba volt és mivel igény szerint akartam szoptatni, minden egyes nyekkenésére cicire tettem. Szerintem eléggé túletettem, ami nemhogy segített a hasfájásán, inkább rontott a dolgon. Ha jól fejlõdik, biztos nem kevés neki a tej. Én is inkább máshogy próbálnám megnyugtatni, az említett teán, cseppeken kívül poci simogatással, tornáztatással, babamasszázzsal. Tudom mennyire elkeserítõ ez a 2-3 hónap, mire kinövi a hasfájást, de valahogy túl kell élni. Én is hulla voltam a 3. hónap végére, rengeteget éjszakáztam, és baromi izmosak lettek a karjaim a sok ringatástól. Napközben ha nyugtalan, próbáld ki a hordozókendõt. Az nekünk is nagyon bevált és így tudtam némi házimunkát is végezni. Magamra kötöztem a gyerkõcöt és úgy porszívóztam.
Én is így rontottam el, hiába csak jót akar az ember.Nekem a gyerekorvos azt mondta egy szopi 30 perc, és 2 óránként, elõtte NEM!2 nap múlva megszokta a lányom, hogy nem csak cicin jó (mert a tiéd is ezt hiszi, hiszen nem eszik mindig ha rajtad csüng) komfortszopizni csak akkor hagytam ha elõtte evett, akkor még cumizhatott picit, de amúgy nem.Nekünk ez vált be, .
Hatodik hetes, most vagytok fejlõdési ugrásnál - kis kitartás, rendezõdni fog!!! Esetleg próbálj meg neki cumit adni, hátha elfogadja - nekem a nagyobbom nem, a kicsi gond nélkül elfogadta anno a cumit, emellett persze igény szerint szoptattam, de a cumi átsegített minket azon, hogy a komfortszopit csak rajtam ûzze. Hasfájásra amit jó szívvel javaslok, semmi mellékhatása, de extrém jól hat: Aloe Activator. Ez egy foreveres termék, terjesztõkön keresztül juthatsz hozzá, de komolyan mondom, aranyat ér!!! Magamon is kipróbáltam, nagyon durva gyomorgörcsnél valami álom, 10 perc után semmi bajom nem volt. A gyerekeknél is bevált, a nagyobbom már maga kéri, ha fáj valamitõl a hasa, testsúlykilogrammonként két cseppet kapjon. Ezen kívül javaslom a hordozókendõt, valószínûleg sokkal nyugisabban ellesz a babád, ha hozzád bújva lehet, érezve minden rezdülésedet, te pedig szabadon mehetsz, ahová akarsz és még a kezed is szabad marad. Két év van a gyerekeim között, áldás a hordozókendõ, olyankor is tudok a nagyobbal foglalkozni, ha a kicsi ölbe vágyik, kirándulhatunk, csinálhatunk bármit, nagyon jó találmány!
Lehet, hogy lepontoztok, de ez nem igény szerinti szoptatás, hanem terror. Ha 20-30 perc alatt nem issza ki a kellõ adagot és játssza ki magát a cicin, akkor a gyerek igenis szórakozik veled. Én bizony 30 perc után lettem, és 2 órán belül nem etettem újra. Inkább ringattam, sétáltam vele, de az evésébe vittem egy kis rendszert. A hasfájása elmúlt és a maratoni szopások is. Maradt a jóllakott, nem követelõzõ baba.
(fili) Növekedési ugrás van van egy-két hét tarts ki. Nehogy cumit adj mert az esetek nagy százalékában cumizavarosak lesznek és akkor még a cicit sem fogadja el.Hason próbáld meg fektetni, elõször lehet, hogy nyüglõdik, de nagyon hamar megszereti mert fel tudja a kis lábait maga alá húzni ha fáj a pocija. És táplálkozz normálisan mint látod nem az étkezésedtõl fáj a hasa. Ha fejlõdik szépen nincs aggodalomra okod. Ezen meg mint írtam hamar túl leszel aztán jön a következõ ugrás:) ) Szoptatott babának meg semmi tea mert ezek a folyadékok lemossák a bélfalakról a hasznos védelmi anyagokat amit az anyatej felépít. Infacol jó ha tényleg úgy látod a hasa fáj.
Jaigen, persze ha van a fagyóban anyatej, akkor elõször abból pótolj, ha muszáj, természetesen!
Elõször is nyugodj meg. Mennyi idõs? Elképzelhetõ, hogy nem elég tápláló neki a tejed. Hasfájásra sokmindent adhatsz neki, nálunk a mecsek baba tea+espumisan vált be, de van még grippe water, infacol, ki mire esküszik. Csak végsõ esetben adj neki cumisüveget, mert könnyen cumizavaros lesz.
A kérdező hozzászólása: ja, bocsi... 5 hetes volt csütörtökön
A kérdező hozzászólása: Így csináltam pedig, amit mondtál. szopizott, majd kiköpte. Aludt 10 percet, és újra sírt... Ezt jó sokszor. Van cumija, el is fogadja, ha csak nyûgös, de most nem volt jó... Csak a cicire hagyta abba az elkeseredett sírást...
Mennyi idõs a babuci?
Nekünk 7 hetesen elmúlt a hasfájás és a maratoni szopások is szépen rövidültek. Ha van mérleged akkor nagyjából be tudod lõni, hogy éhes-e vagy tényleg a hasa fáj. (vagy a fene tudja ugye, hogy miért sírnak a kisbabák...) Nekem is állandóan a cicimen lógott, mert csak ott volt csöndben, állandóan fájt a hasa, húzta a lábát. Megpróbálhatsz tápit adni neki, én igazából abból jöttem rá, hogy nem az éhség a baja, hogy abból is csak jlentéktelen mennyiségeket evett.

Istenem most mit tegyek? Teljesen meghülyültem?

van egy fiú osztálytársam akit az iskolakezdéskor ismertem meg. nem mondanám szexisten kinézet?nek de nem is rusnya, a bels?je fogott meg. teljesen egy hullámhosszon vagyunk így a legjobb barátok lettünk. nagyon sok id?t töltünk együtt. olyan dolgokat mond el amit más lánynak nem. megvan a bizalom, jócskán. csak van egy kis bökken?. beleszerettem. nem tudom mi tév? legyek. szokta kérdezni hogy mi a helyzet a pasikkal, van-e láthatáron valaki, és mondom neki hogy nincs. múltkor is felhozta a témát és mondta hogy szerinte nekem milyen fiú kellene mondta hogy...pont azt írta le amilyen ? is. na most akkor ez mi volt? meg fenn voltam nála és tök perverz lett (arra akart rávenni hogy vetk?zzek le, na jó nem így simán de ez lett volna a végkimenetel) DE mondta hogy neki tetszik egy lány akit ismerek, szokott vele hülyülni de pont úgy mint velem, csak velem többet. a többiek azt kérdik t?lem hogy járunk e. mondtam neki is ezt és erre ? azt mondta: nem tudom miért nem lehet elhinni hogy egy lány egy fiúnak a barátja?

Legjobb válasz: vállald be, hogy szerelmes vagy. amikor együtt vagytok valahol, csókold meg és kész. rögtön kiderül, hogy mi a helyzet. nem azt mondom, hogy feküdj le vele, mert az tuti korai lenne, de egy csók belefér :) mondjuk a levetkõztetõs rész kicsit gyanús, lehet hogy csak be akar fûzni egy menetre..? ez most végülis lényegtelen. csók, aztán vörösödés, majd egy beszélgetés arról, mi is legyen kettõtökkel, ez a forgatókönyv :)

vállald be, hogy szerelmes vagy. amikor együtt vagytok valahol, csókold meg és kész. rögtön kiderül, hogy mi a helyzet. nem azt mondom, hogy feküdj le vele, mert az tuti korai lenne, de egy csók belefér :) mondjuk a levetkõztetõs rész kicsit gyanús, lehet hogy csak be akar fûzni egy menetre..? ez most végülis lényegtelen. csók, aztán vörösödés, majd egy beszélgetés arról, mi is legyen kettõtökkel, ez a forgatókönyv :)
Szia persze hogy érezhet brobáljátok meg jó lehet nem az álom herceged de ha aranyos jó fej semmit nem veszitesz vele!na jó mondjuk azért a vetközés kicsit furcsa azért arra figyeljél hogy ne csinálj meg mindent rögtön legyern tartásod te vagy a lány tudod.
A kérdező hozzászólása: akkor hogy mondjam meg neki?
hogy többet akarsz légy vele kedvesebb utalj rá a dologra de lényeg azért ne te mond ki a végsõ szot csak éreztesd a fiuval hogy ugy is bejönne neked ! sok sikert
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi :D am hány éves vagy? fiú vagy lány?
szia hm lehet már hozád kicsit idõs vagyok D 25 ÉVES N de tudom milyen rosz néha kamasznak lenni én is jártam hasonló cipõbe!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!