Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, tehetek még (27 db)

Nagyon szeretnék kutyát! Lakásban lakunk de van kertünk is csak az nem saját. A szüleim nem nagyon engedik meg. Mit tegyek, tehetek?

Nagyon szeretem a kutyákat sok barátnőmnek van.Az egyiknek az apukájánál van és lakásban tartják de van egy kicsi kertyük és nagy a kutya,golden retriver(de még kicsi).Már kinéztem egy kutyafajtát ami kistermetű és jól érzi magát lakásban (bichon havanese.A barátnőim szerint akiknek van kutyájuk szerintük simán lehetne nekem is.(mellesleg saját szobám van!)

Legjobb válasz: Ha a szülõ nem akarja,nem kell erõltetni.Az õ terhe leginkább,sok éven keresztül.

Ha a szülõ nem akarja, nem kell erõltetni.Az õ terhe leginkább, sok éven keresztül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Dindin :)

A pasi aki tetszik nekem mással kezdett randizni. Mit tegyek? Tehetek-e még valamit egyáltalán.

Köztünk már kialakulóban volt valami, amikor megismerte ezt a lányt. Én sajnos nem adtam elég egyértelmű jeleket az ő közeledésére. Valószínűleg úgy gondolta, hogy csak barátkozom Vele. Úgy tudom, hogy még nem járnak csak alakulóban van a kapcsolat. Lehet itt még tenni valamit azon kívül, hogy reménykedem hátha nem jönnek össze? L/24

Legjobb válasz: dobd be magad!!!

dobd be magad!!!
késõ bánat kisanyám
A kérdező hozzászólása: Ostoba kérdés, de hogy csináljam? Legyek kicsit kacér? Vagy inkább szexi ruha? Általában inkább visszahúzódó vagyok.
Hát ezt már kiscsikó korában elb*sztad.
Soha nem fogom megérteni azt a gondolkodást, hogy a lányok ne kezdeményezzenek. Szerintem itt már ne kutyulj, csak ha egészen biztos vagy benne, hogy tetszel neki, különben három emberrel szúrsz ki.
Nem az elõzõ vok, 73% Mutasd meg neki, hogy feltetted ezt a kérdést ide! És legyél csinos.
nõk...
imádom ! fel akarnak szedni egy pasit , és nem az az elsõ , hogy megpróbálnak közelebb kerülni , hanem : szexi ruha ? ASDASDASDASD , azzal max elijeszted , ha csak nem egy ilyen ultra macsó az illetõ
nem tudod, hogy a google a barátod? viccet félretéve.. tudod a vezetéknevüket? esteleg keresd meg õket facebook-on vagy twitteren.
A kérdező hozzászólása: kerestem de nem találtam se facebook se twitter.:/


Mit tegyek? Mikor tehetem meg?

Megmondtam egy lánynak, hogy többet értek iránta, mint barátság. Õ is elmindta nekem, hogy ugyan így érez irántam. (még azt mondta, hogy egyenlőre még nem úgy nevezné a dolgot, hogy járunk).  Mikor / hol / hogyan tudnám megfogni a kezét (hogy ne legyen nagyon furcsa, ciki a helyzet neki se) ?  Hol pusziljam meg először? (pl. csak úgy séta közben, vagy hogyan? Mit mondjak mégneki?...)  Nagyon félek... Én 15 éves vagyok. A lány is 15 éves.  Előre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. És csak vicceltem. Csak teszteltem, mennyire van humorérzéke a válaszolóknak. :D Ekkora fäszokat ba.meg. :D Ne parázz, ha utcán féltek, nem kell ott felvállalni, de amúgy a te korodban még poénnak is felfoghatják az emberek. Tedd, amit a szíved diktál és mondd azt is. Semmi nagy dologra nem kell gondolni.

Elsõ vagyok. És csak vicceltem. Csak teszteltem, mennyire van humorérzéke a válaszolóknak. :D Ekkora fäszokat ba.meg. :D Ne parázz, ha utcán féltek, nem kell ott felvállalni, de amúgy a te korodban még poénnak is felfoghatják az emberek. Tedd, amit a szíved diktál és mondd azt is. Semmi nagy dologra nem kell gondolni.
Jaj de édesek vagytok:) Szerintem érezni fogod, amikor neked is jó a helyzet, ne görcsölj rajta, hiszen te is tetszel neki és ez már jó kezdet.
A legegyszerûbb, búcsúzkodásnál egy elhadart puszi az pufijára. Egy, s nem több. Nem is kell túl sok idõt szánni rá. Aztán ha nagyon nyögve nyelõs a dolog akkor ebbõl lehet rendszert csinálni, bár általában a második, max a harmadik ilyennél már veszi a lapot õ is és ha nem is teszi szóvá, de õ is akar majd puszit adni neked. Aztán akkor elég elkapni és mélyen a szemébe nézni.. A többi már megy a filmekbõl. A kézfogás pedig... Ha valóban ennyire félsz tõle, akkor amikor kettesben vagytok ragadd meg a kezét. Mármint nem séta közben, hanem amikor üldögéltek.. Nézegesd, majd indulj el valamerre úgy, hogy nem engeded el. Õ pedig jönni fog utánad.. Ennyi.
Ne görcsölj rajta, ez majd jön magától :-) Ha közeledsz a kezeddel a lány kezéhez, és õ elhúzza, akkor még ne erõltesd. Hasonlóképpen ha a puszi elõl kitér, arra is ugyanez érvényes. De, mint ahogy írtad, tetszel neki, szóval szerintem nem nagyon fog ellenkezni :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen az eddigi válaszokat. Várom még a további ötleteket! :) (És esetleg, hogy ti hogyan tettétek meg, mikor, hol, hány évesen...)

Mit tehetnék? Szerintetek visszakaphatom még őt vagy semmi esélyem? Nagyon szeretem és visszaakarom kapni nem bármi áron nem akarok nagy csinadrattát de akkor is. Mit tegyek?

Nyáron jártam egy sráccal, tök jól elvoltunk, aztán én hülye szakítottam vle mert nem tetszett :'// de most ujra megtetszett és tök jól elbeszélgettünk. A barátn?m persze keverte a szart hogy ilyet mondott meg olyat, és amikor rákérdeztem a srác azt monta hogy semmit nem mondott. Amyugy ilyenkor ez mit érez? Keveri itt a szart. Nincs magánélete? Aztán megkértük a barátn?met hogy mutassa meg az üziket, de semmi noma nemvolt hogy írt volna rólam valamit.

Legjobb válasz: Hát most mit mondjak? Megkaptad, amit érdemeltél. Azt mondtad, hogy tök jól elvoltatok, de neked mégsem kellett... most meg már igen? Lehet,hogy érzéketlen vagyok, de nem tudlak sajnálni, te voltál a barom.

Hát most mit mondjak? Megkaptad, amit érdemeltél. Azt mondtad, hogy tök jól elvoltatok, de neked mégsem kellett... most meg már igen? Lehet, hogy érzéketlen vagyok, de nem tudlak sajnálni, te voltál a barom.
A kérdező hozzászólása: igen tudom.És tudod nagyon szar.:( a barátnõm meg keveri a szart mindig bármikor. -.- ugyhogy remélem tegnap jól elkapták és megverték.Tudom én voltam a barom.De a távolság szakított szét bennünket.Õ baktalóránt házán lakik én meg nagykanizsán :/ e visszakarom kapni 12/L

Van egy terhes guppim és mikor tegyem külön a szülőszobába? A vasa még nem egészen nagy, 100% hogy terhes, és fekete folt van a nyílásánál. Szerintetek mikor tehetem külön a szülőszobába? Köszi.

Legjobb válasz: Az attól függ, mióta terhes. Kb. négy hétig tart a terhesség, szerintem akkor tedd külön, mikor kb. három és fél hétnél jár. Vagy ha nem tudod az idõt megállapítani, akkor akkor tedd külön, mikor a hasa már elég nagy. Keress képet terhes guppiról, az talán segít megállapítani, hogy mekkora a hasa, ha hamarosan szül.

Az attól függ, mióta terhes. Kb. négy hétig tart a terhesség, szerintem akkor tedd külön, mikor kb. három és fél hétnél jár. Vagy ha nem tudod az idõt megállapítani, akkor akkor tedd külön, mikor a hasa már elég nagy. Keress képet terhes guppiról, az talán segít megállapítani, hogy mekkora a hasa, ha hamarosan szül.
A kérdező hozzászólása: Köszi... írják itt hogy egy adag jávai mohát célszerû betenni. Megkérdezhetem hogy itt Orosházán ahol lakom nem-e tud valaki eladó jávai mohát, vagy esetleg itt Orosháza közelében... Köszi. H

Mit tegyek hogy felhívjam magamra a figyelmet az egyik fiú osztálytársamnál? 15/L Nagyon belezúgtam, múltkor szemeztünk is, de nem tudom mit tehetnék még.

Legjobb válasz: Vannak még szerelmek.:) Nem vesztettem el a reményt. Tényleg beszélgess vele minél többet és majd meglátod, hogy tetszel-e neki vagy sem.

Vannak még szerelmek.:) Nem vesztettem el a reményt. Tényleg beszélgess vele minél többet és majd meglátod, hogy tetszel-e neki vagy sem.
Nyugi, a szív dobogás teljesen normális jelenség, a legtöbb embernek dobog a szíve.
menj oda hozzá többször, beszélgess vele.. néha véletlenül érj hozzá..
A kérdező hozzászólása: Múltkor egész közel hajolt, mert egyik osztálytársam mutatott egy videót a telóján és körülálltuk, és úgy elkezdett dobogni a szivem, 10 cm-re volt az arca...:D
:)
jah... M.H.
Szerez jó jegyeket!Legyél elsõ minden tantárgyból!Mindig ápolt légy, mosolygós és kedves!Ne dohányozz!Mutasd magad elérhetetlennek!Ennél jobb tippem már csak 18 karikában olvasható, de azzal bõven ráérsz még három év múlva is!Sõt!

Kiszáradt az arcom. Nemtudom mit tehetnék vele. Hétfőn megyek bőrdokihoz, h írjon fel rá valamit! De most mit tegyek? ! Valaki nem tud segiteni? Esetleg valami krém amit vény nélkül kapok a gyógyszertárba? Még azt meg tudom oldani ma

Legjobb válasz: Millió féle arckrém van, ha csupán kiszáradt, akkor erõsen hidratáló és zsírozó hatásút keress, akár illatszerboltokban, akár patikában.

Millió féle arckrém van, ha csupán kiszáradt, akkor erõsen hidratáló és zsírozó hatásút keress, akár illatszerboltokban, akár patikában.
kend bepantennel, níveával, vagy baba testápoló tejjel, nekem a rózsavíz is be szokott válni, régebben rossmann üzletekben lehetett kapni.

Fantomalt tehetem főzelékbe is? Anyatejes a kicsikém, de kevés a gyarapodása ezért írta ki neki a doki. Tejpépbe kellene, de azt nem eszi meg. Mit tegyek?

Nem bírom beletömni, sír nagyon, nem kell neki a pép, pedig 3 fajtát is kiírattam, de egyik se kell neki. :(

Legjobb válasz: Még azt elfelejtettem, a középsõ gyerekem 3-6 hós koráig heti 50-100 grammokat hízott, vagyis szinte stagnált. Mindemellett aludt angyokat, fejlõdött, jókedvû volt. Így továbbra is kizárólag szoptattam, és csak amikor 6 hósan érdeklõdni kezdett a mi ételünk iránt, akkor adtam neki mást is. Most lassan 5 éves, és hiába eszik rengeteget, szinte csont és bõr. Utólag látom, ilyen az anyagcseréje, és kiderült, az apja is pont ilyen volt! Vagyis lehet, hogy alkati dolog a nem hízás, hiába is tömnéd, akkor is ilyen lenne.

Még azt elfelejtettem, a középsõ gyerekem 3-6 hós koráig heti 50-100 grammokat hízott, vagyis szinte stagnált. Mindemellett aludt angyokat, fejlõdött, jókedvû volt. Így továbbra is kizárólag szoptattam, és csak amikor 6 hósan érdeklõdni kezdett a mi ételünk iránt, akkor adtam neki mást is. Most lassan 5 éves, és hiába eszik rengeteget, szinte csont és bõr. Utólag látom, ilyen az anyagcseréje, és kiderült, az apja is pont ilyen volt! Vagyis lehet, hogy alkati dolog a nem hízás, hiába is tömnéd, akkor is ilyen lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked! Megnyugtattál. Nem eröltetem, elajándékoztam a péépet :) . Nem kellett neki. És nem foglalkoztam végül a dokival sem, adtam neki, mindent amit ezelõtt, mert még széklete se volt 2 napig szegénykémnek, hiányzott a gyümölcs. A rendszerünk ugyanaz mint eddig, sok szopival, szeret cicizni, és nem 4 óránként eszik, amikor kéri a szopi kapja. A dokinak mindenesetre zt nem mondom, mert úgyis kioktat. Másak az elveink. :) Mégegyszer köszi a válaszodat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!