Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, túrószerű, (2 db)

Mit tegyek, ha túrószerű, viszkető folyásom van néhány napja? Canesten krémem van, az segíthet?

33 hetes terhes vagyok, nem szeretnék bajt okozni a babámnak.Mennyi id? alatt javulhat ez a bajom?

Legjobb válasz: szerintem gomba lesz, menj inkább dokihoz vele, nem tudom használhatsz e rá canesten-t. Ha megfelelõen kezelik 1 hét mire elmúlik, de már 1-2 nap alatt elmúlik a viszletés.

szerintem gomba lesz, menj inkább dokihoz vele, nem tudom használhatsz e rá canesten-t. Ha megfelelõen kezelik 1 hét mire elmúlik, de már 1-2 nap alatt elmúlik a viszletés.
Mindenképpen irány a doki! Lehet hogy csak felborult a ph-d, de ezt csak az orvos tudja szakszerûen kideríteni, és kezelni. Ez sajna terhesség alatt gyakori panasz. Nekem is volt, és gyanítom, hogy biztos lesz még. Ez a nagy meleg sem igazán kedvez nekünk. Biztos valami hüvelykúpot fogsz kapni, pár nap és elmúlik tõle.
Ilyenkor már semmiképp ne kezeld magad. Hisz annyira már nem vagy messze a végétõl. Esetleg (bár még ne tegye), de kinyílhat a méhszáj, és Isten ments, hogy bármi is bekerüljön oda! Irány a doki!
A kérdező hozzászólása: Oké, hétfõn megyek a dokihoz!

A makkon valami fehér, túrószerű, büdös bigyuszok vannak. Mit tegyek? (bővebben lent)

16 éves fiú vagyok és hát most fürödtem le. És mikor masztiztam akkor is láttam itt olvastam ha jól kimossuk akkor kiszárad. Ahogy tudtam kimostam de mégis ott van. Gyakoribb kimosásokkal elfog múlni? Egyébbként én nem merem hátrahúzni úgy hogy a makk kilátszódjon teljesen, de úgy szoktam mosni hogy a rózsa ahogy több sugárba jön így oda írányítom és úgy de régebben elmult most megnem. Mit tegyek gyakoribb mosások? Heti minden 2. nap mosom. Vagy mit tanácsoltok? Orvoshoz nem fordulok mert sztem itthon is meg tudom csinálni? De ti mit javasoltok tanácsokat.

Legjobb válasz: Talán nem 2naponta kellene megmosni... Undorító lehet.:\ Gondolj bele, 1 csaj mitszólna, ha le akarnád szopatni...? Elhányná magát.!!! Fürödj mindennap.

Talán nem 2naponta kellene megmosni... Undorító lehet.:\ Gondolj bele, 1 csaj mitszólna, ha le akarnád szopatni...? Elhányná magát.!!! Fürödj mindennap.
A túrószerû büdös bigyuszokat ne akard otthon kikezelni, mert ez inkább gombás fertõzésnek tûnik, ami házi módszerrel nem fog elmúlni. Bármennyire is ódzkodsz az orvostól, kénytelen leszel felkeresni egyet.
Nem nem tudod otthon megcsinálni... Eleve napi szinten kéne mosni. Ha jól olvasom fitymaszûkületed is van?! Ez egyértelmûen orvos. Már ha nem kamu az egész kérdés...
bullnak igaza van :D de lényeg a higénia , am nyugodtan húzd hátra ha szükületed van akkor is problémád nem kell félni nem lesz bajod csumi :D
mért nem mered hátra húzni? nincs abba semmi fájdalom szerintem jó érzés :DDXDXD
egyébként nem kell rögtön orvoshoz menni minden nap most meg, húzd teljesen hátra! naponta többször mikor senki nincs a közeledben!
fúúj, mindjárt hányok!! ezt így kiírod az oldalra, nem semmi. ahelyett, hogy dokihoz mennél.
Gombás fertõzésed van!
De jót röhögtem ezen a megfogalmazáson "túrószerú büdös bigyuszok" :D de amúgy gombás valószínûleg. Gyógyszertárban is rákérdezhetsz, hogy mi lenne jó rá, õk is otthon vannak az ilyesmiben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!