Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, többet aludjon (10 db)

Nem tudom mit tegyek. Ott aludjak vagy ne ennyi idő után? Komolyan gondol engem egyáltalán? Lányok! (vagy akár fiúk) segyítsetek! Többi lent

Nemsokára 18 leszek és van egy kapcsolatom. Nem rég találkoztunk, de nagyon jol érezzük egymással magunkat. Sajnos cak ritkán tudunk talákozni, mert 2-3 órára lakik t?lem, ráadásul a busz jegy is drága. De sok dolgot nem értek..Félek, hogy csak egy nyári kaland vagyok. De néha meg úgy érzem, hogy le tudjuk gy?zni a távot. Mikor találkozunk egyfolytában ölelget, puszilgatja a kezem és szeretget. Vagy úgy alszunk el a réten,hogy össze ér a szánk..szoval csodálatos. Az els? randi úgy indult, hogy teljesen egymásra másztunk..nyak puszi és társai. (jo hogy nem pettingeltunk) nagyon megijedtem. Megkértem, hogy lassitsunk, mert ez nem én vagyok. Lassitottunk. Most jó. Azt beszéltük meg, hogy elmegyek hozzá aug végén. Szeretné,hogy ott is aludjak. De nekem ez még korai lenne. Erre nagyon szomoru lett és mondta, hogy ebben nincs semmi..külön szoba, ágy. majdhogynem összevesztünk. "mert hogy nincs id?nk mindent megnézni egy fél nap alatt" most egy napba akar mindent bezsufolni? :-S most ez csak egy kaland? vagy komoly? ha kaland lenne nem akarna haza vinni nem? félek, hogy elveszítem.

Legjobb válasz: Én egy hónap után aludtam ott a barátomnál, semmit nem csináltunk az égvilágon, mert mégnem voltunk rá készek, pedig imádtuk egymást, és egymás mellett aludtunk. Attól, hogy ott alszol náluk, nem kell mindjárt arra gondolni, hogy szex lesz. Ha megbeszéled vele, hogy te hogyan képzelted el ezt az egészet, akkor nyilván nem fogja rád erõltetni a szexet, ha szeret téged.

mi nem tudjuk megmondani h mit jelentesz neki. Ha nem fexel le majd vele akkor meg mit parázol? Egy idõ után úgyis kiderül milyen szándékai vannak. Ott aludni ott aludhatsz, hiszen nem tudtok sokat találkozni.
Nos nem százszázalék, hogy azt akarja de mivan ha mikor ottalszol felál azzal a kérdéssel hogy vagy fekszel vagy mehetsz az utcára aludni és másnap nagy szívfájdalom közepedte haza venni az irányt. Vagy éppen a szülei úgysem engednék, hogy kizavarjon az utcára de azért másnap úgyis fájna csalódottan hazatérni neeeem???? De természetesen ezekkel a csunya lehetõségekre próbálom felhívni a figyelmedet! Természetesen lehetnek rendes tisztességes szándékai is! Amúgy ha szabad kérdeznem hol ismerkedtél meg vele és mennyit voltatok már egymás társaságában együtt?
Én egy hónap után aludtam ott a barátomnál, semmit nem csináltunk az égvilágon, mert mégnem voltunk rá készek, pedig imádtuk egymást, és egymás mellett aludtunk. Attól, hogy ott alszol náluk, nem kell mindjárt arra gondolni, hogy szex lesz. Ha megbeszéled vele, hogy te hogyan képzelted el ezt az egészet, akkor nyilván nem fogja rád erõltetni a szexet, ha szeret téged.
Ha még nem állsz készen a szexre akkor ezt mond meg a srácnak is de ettól föggetlenül szerintem simán ott aludhatsz nála majd jót dumáltok nevettek stb.. nem kell rögtön ágyba bújni... A volt barátnõrõl meg az a véleményem h ha fontosabb lenne neki mint te akkor nem mesélt volna neked róla és nincs abban semmi ha néha találkoznak vagy dumálnak... Szerintem nem csak egy kaland vagy a srác számára, beszélj vele sokat mond el az érzéseidet és a félelmeidet is.. Minden bizonnyal meg fog érteni ;) sok sikert :)
"Messzirõl jött veréb azt csipog amit akar"! Pedig szerintem arra megy ki a játék, hogy ágyba vigyen aztán pá-pá, mert hiába hazavinne a mai szülõk általában modern szülõk és õk úgy vannak vele pláne ha a kicsi fiáról van szó hogy egy újabb trófea vagy a kisfia számára sõt még kedvesek is lennének veled, hogy nehogy gyanút fogjál.Arra meg, hogy külön szoba csak annyi a véleményem, hogy addig tart csak az ígéret míg ott nem vagy utána már úgyis belemennél "nemcsak az egy szobában alvásba hanem (SEX) majd aztán (alszunk egy ágyban)"másnap természetesen pá-pá kedves ennyi voltál de vigasztaljon hogy nagyon finom voltál! Készülj fel kedves mert ez akármilyen szépnek ígérkezik szerintem sokkal szebb az a kapcsolat mikor ha bármi bánt ott vagytok "(egymás szájában)"egymáshoz közel.Nem pedig 2-3 óra utazás és még anyagilag is bírni kell! "Tudom fájhat ez most neked nagyon de hidd el ez egy õszinte sráctól jött figyelmeztetõ igazság" Hidd el elfog jönni az igazi és meglátod nem lesz 2-3 órányira tõled!És még a féltékenységet is könnyebb átvészelni közelrõl mint távolról!
A kérdező hozzászólása: Ja és ha haza visz...azthiszem az anyukája is ott lesz (akinek már mesélt rolam) meg ugye a barátok. Meg van egy lány..akibe szerelmes volt évekkel ezeött, de tartják a kapcsolatot..sõt. Nagyon szereti. Most is megy hozzá 2 napra a haverjaival. Csomot mesél rola...meg, hogy csodás ember. Ezt hogy reagáljam le? :-S kicsit bánt.
mi nem ismerjük a srácot ezek csak feltevések am sztem nem minden pasi ilyen de vannak ilyenek is.. én a helyedben mennék a saját fejem után és azt csinálnám ami nekem jóó :) sztem te is ezt csináld sok sikert ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommenteket. Csak kicsit félek nehogy kiderûljön az amit mondott az a kommentelõ aki"messzirõl jött veréb" címen írt. Nem akarom, hogy azért legyenek velem, mert valakire emlékeztetem õket..
Ja a messzirõl jött veréb voltam!
Nem lehet altalanositani, h "minden srac" stb, de eppenseggel tipusokba be lehet sorolni az embereket... es hat ki tudja..
A kérdező hozzászólása: Uh basszus :-(( de nem minden srác ilyen nem? Nem biztos, hogy csak azért szeretné, hogy ott aludjak nem? JAJ ne..:-( ja és tudja, hogy velem nem történne szex...szûz vagyok és még az is akarok maradni.Hát ez a komment most rettenetesen rossz volt. De azért persze...köszönöm. (ja hozzá tenném, hogy 2 éve nem volt kedvese.) Ezekszerint nem jelentek neki semmit?? :-((
Ja és vigyázz mert lehet, hogy a volt barátnõjét akarja látni benned mert még mindig õ a nagy õ azért beszél "áradozik"róla!!!! Hidd el nekem mert énis valaha ezt csináltam a csajokkal!Már nem vagyok rá büszke de megtörtént!!!!
hát ugy értettem h ha nem csak barátság lenne köztük akkor nem mesélt volna róla... biztos h nem csal meg nyugi :)
A kérdező hozzászólása: Persze, nincs semmi az ottalvásban. De már elsõ odautazásomkor? Nem fura ez? És, hogy érted, ha többet jelentene a lány neki akkor nem mesélne nekem rola? Nekem sem jelentenek többet a barátaim...de mégsem beszélek arrol , hogy mennyire imádom õket.
A kérdező hozzászólása: Ja és meglep kis édes ajándékokkal...táskába rejtett csoki stb..félek, hogy nehogy azért adja ezeket, hogy bevigyen az ágyba
A kérdező hozzászólása: mert nekem is van sok fiu barátom. Akiket nagyon szeretek...de valahogy nem jutna eszembe dicsérni neki õket.
A kérdező hozzászólása: Ebben 100% ig biztos vagyok, hogy ne tenne ki az utcára :-) Biztositott nekem szobát náluk. Nem aludnék vele elsõ alkalommal. Sõt megbeszéltük, hogy lemegyek hozzá, de nem fogok még ott aludni. Megértette és mondta, hogy igazam van. Azt is mondtam neki, hogy hozzánk nemfog tudni jönni, mert apum felesége borzalmasan utálja a vendégeket...szoval a nálam ott alvás kizárt. (legalábbis egy ideig) ezt is elfogadta. Azt mondta hogy nem baj ha õ nem..én bármikor mehetek. És hogy az egyetem mellett feljár pestre, "hisz az egyik legobb barátom barátnõje is pesti. évek ota együtt vannak" ha meg csak arra hajt...az kiderül. 3 honap mulva van a szülinapom. Mondtam, hogy a 18 at megvárom. Megértette. 1 hete járunk, de fél éve ismerem.
Biztos , hogy elég a tejed? akkor nyugtalanok , ha nem kapnak eleget, méred ?
Szerintem tudja õ, mennyit kell aludnia. A méregetéssel meg csak idegesebb leszel, ha nem annyi, amennyit a nagykönyvben meg van írva. Lányom is 14 hetes, és most az utóbbi egy hétben alszik kiszmíthatóan 3-4 alkalommal 30-40 percet. Eddig- szinte már ujszülött kora óta alig aludt, jó ha egyszer fél órát. Ne félj, ettõl semmi baja nem lesz. Próbáld meg lefárasztani, mondókozz neki, énekeltesd, tornáztasd, vidd levegõre, akkor talán alszik majd:-)de ha nem, az sem baj...

Mit tegyek hogy 6hónapos kislányom napközben többet aludjon?

jelenleg 2X30 percet alszik egész nap és így estére már nagyon fáradt és elég nagy hisztit le vág. Van mikor miután fel kell nyűgös de nem akar vissza aludni pedig már mindent próbáltam. Babakocsiban sem alszik max 30 percet.

Legjobb válasz: Nem fog már többet aludni, ennyit igényel. Ha nagyon nyûgös este, hozd elõrébb a fürdést, alvást.

Nem fog már többet aludni, ennyit igényel. Ha nagyon nyûgös este, hozd elõrébb a fürdést, alvást.
A kérdező hozzászólása: 7kor szoktam fürdetni kb 7:30kor kaja 8-ra már alszik de van mikor 9-10között újból fel kell és néha elég nehéz vissza altatni.
nálunk is ez van elég gyakran. a foga a ludas.
Kinn a levegõn altasd. Ha nem fér be már a babakocsiba, akkor valamilyen utazóágyszerûségben, széltõl védve, jól felöltöztetve.
A kérdező hozzászólása: levegõn se alszik be csak 30percet naponta többször is ki viszem hogy aludjon de semmi.
Az én kislányom sem akart hosszan aludni napközben. Én a Suttogó mindent megold címû könyv alapján altattam. Így a nappali rövid alvásokból 2x90 perc és 1x45 perc lett. Nekem bevált a könyv. Esetleg azt próbáld ki. És figyelj a NAPIRENDRE! HA nincs napirend, akkor lehet, hogy az miatt is keveset alszik.
Alkati dolog. Nekem ilyen volt a fiam. A lány szerencsére jobb alvó.


14 hónapos kisfiam éjjelente sokat sír fel, teáztatom ilyenkor, de utánna meg mindig tele a pelus és akkor meg azért kel fel. Tea nélkül ritkán alszik vissza. Mit tegyek, hogy többet aludjon és ne ébredjen fel annyiszor?

Legjobb válasz: Minek kell teáztatni éjjel?! Nekem az jutott eszembe hogy én nem teáztattam soha éjjel, max. nyáron. Nem is kelt fel azért hogy igyon.A te gyereked sem hinném hogy azért kelne mert szomjas lenne,inkább megszokta.Valami más oka van.Nem lehet hogy jönnek a fogacskái?

Minek kell teáztatni éjjel?! Nekem az jutott eszembe hogy én nem teáztattam soha éjjel, max. nyáron. Nem is kelt fel azért hogy igyon.A te gyereked sem hinném hogy azért kelne mert szomjas lenne, inkább megszokta.Valami más oka van.Nem lehet hogy jönnek a fogacskái?
TEljesen alap dolog jutott eszembe, ami mar lehet, hogy neked is :) Nem lehet, hogy nem eleg faradt? Az en kislanyom akkor ebred fel ejszaka (de olyankor következetesen), ha lsuta diszno voltam, es delutan nem mentünk ki legalabb egy orara, vagy ha delutan hagyom, hogy 2-2, 5 oranal többet aludjon. Alapbol ö 8-kor fekszik, fel 9 körül aöszik el, es reggel 7 utan kel. Ejjel egysszer kel, mindig kettö körül, de akkor csak ker inni, vagy megkerdezi, hol vagyok, hol a papa, aztan alszik.
A kérdező hozzászólása: Szinte minden nap megyünk sétálni, csak ha nagyon rossz az idõ akkor nem.Az viszont lehet, hogy már tulságosan hozzászokott az esti teázáshoz , meg a foga is jön

Mit tegyek, hogy többet aludjon napközben?

Most 4,5 hós a babám és délel?tt-délután fél-fél órát alszik és ennyi...szerintem kevés neki,mert ny?gös.Pár héttel ezel?tt még délel?tt aludt 1 órát és délután még 2-3 órát.Tologatom a babakocsiban az udvaron,ha esik sétálgatok vele,énekelek neki,mesélek...kifogytam az ötletekb?l.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Úgy értem,ha esik a lakásban sétálgatunk :).

A kérdező hozzászólása: Úgy értem, ha esik a lakásban sétálgatunk :) .
az én babóm sem volt jó alvó, ezért este 6-7 órára már hót nyûg volt mindig. Bevezettem a délutáni csendes pihenõzést úgy 6 hónapos korában, 3-4 óra felé lefekszünk együtt aludni. Általában bejön, jókat szokott szunyálni és így bírja is az estét is.
biztosan sokan ellenzik itt, de nekünk a hason alvás jött be, így a picur sokkal mélyebben alszik és nem riad fel az izomrándulásaira, amikor elalszik jó mélyen, akkor szoktam átfordítani a hasára, egy pillanatra ébred csak fel és már alszik is tovább :)
A kérdező hozzászólása: Igen, sokan szoktak a hason alvás ellen lenni, de az Én kisfiam is 3 hetes kora óta CSAK hason alszik.Éjjel 10-12 órát is, csak a nappalokkal nem tudom mit kezdjek...:(. A délutáni csendes pihenõt, hogy csinálod? Egyszerûen csak befekszetek az ágyban és egyszer csak elalszik?

Mit tegyek hogy a 3-rom hónapos babám éjszaka aludjon többet ne pedig nappal?

Legjobb válasz: Nappal vidd sokat a levegore, es este probald meg kesobb letenni. Azert o meg eleg kicsi szerintem, igy nem annyira gaz a helyzet. Mennyit alszik ejjel?

Nappal vidd sokat a levegore, es este probald meg kesobb letenni. Azert o meg eleg kicsi szerintem, igy nem annyira gaz a helyzet. Mennyit alszik ejjel?
Nálunk az jött be, hogy délután nagyot sétálunk és nappal amikor fenn van mindig foglalkoztatom (játékok, beszélgetés), így estére jobban elfárad és többet alszik.

4hónapos kisfiam napközben csak negyed órákat alszik. Mit tegyek, hogy többet aludjon?

Éjszakát sem alussza végig,pedig eleinte jó alvó volt.

Legjobb válasz: Nekem a doki azt mondta, amikor a babák alszanak az elsö 20-30perc az éber alvás. amikor átmennek a mély alvásba, vannak olyan babák, akik erre felébrednek, és nem tudnak visszaaludni. Na az én kisfiam ilyen. Nálunk is nappal 2-3x 20-30perc alvás van.

Én is olvastam valahol, hogy az igazi mély alvás 20-3
Nekem a doki azt mondta, amikor a babák alszanak az elsö 20-30perc az éber alvás. amikor átmennek a mély alvásba, vannak olyan babák, akik erre felébrednek, és nem tudnak visszaaludni. Na az én kisfiam ilyen. Nálunk is nappal 2-3x 20-30perc alvás van.
Nem éhes? Nincs esetleg melege?
es kb 7 honapos koraig csak babakocsiban aludt igazan nagyokat, es persze jarkalas kozben. Ha megalltam felebredt. Most kozel 10 honaposan mar nem alszik a babakocsiban 30 percnel tobbet.
21:26 koszi a valaszt most mar tudom miert ebed meg a babam olyan orapontossaggal 30 perc mulva ahogy elaludt elmondhatom hogy amig pici volt 15-20 perceket aludt nappal vagy 5x. most 9 hos es 1-2 orat is alszik nappal 2x. Ejjel 9-max 10 orat alszik es meg most is felebred inni/szopni. Magatol allt igy at, de mar volt olyan hogy csak 1x aludt 1 orat...na akkor az nagyon gaz volt.
30 perc után kezdõdik és ezen a ponton nehéz átlépni, ha a babát fogfájás zavarja :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A mi kis fiúnk most 4 és fél hónapos. Naponta 4-szer alszik félórákat, de pl. este 6 után már egyáltalán nem, így 8 körül a fáradtságtól ájultan sír, mégse alszik el 9 vagy 1/2 10 elõtt. Megemlítettem a doktornõnek, de csak mosolygott: vannak ilyen gyerekek. Remélem, már csak az õ érdekében is, hogy késõbb jobb lesz. Ja, éjjel kétszer eszik, sõt mióta hasrafordul, többször is megébred, mivel visszafelé nem megy neki, de így meg nem tud aludni. Kitartást nekünk. :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon jól eszik, még többet is, mint kellene és mindig nézem, nincs-e melege vagy nem-e fázik, mert olyan hülye idõ van mostanában!!!Szóval...nem tudom, de szerintem ez nem oka a problémának. Köszi!
Az én kislányom is ilyen. Csak akkor alszik hosszan, ha mellette fekszem. Néha a cicimen cumizik közben, úgy alszik el. Néha elég, ha a kezét fogom. Orvosnõnk mondta, hogy vannak olyan babák, akik állandóan kontaktusra vágynak.
Lehet, hogy a foga jön...
Az én kislányomnál is ez van, most 4, 5 hós. Elõször éjjel is felkelt 3 óránként, cserébe nappal is majdnem csak aludt. Aztán teljesen fokozatosan alakult úgy, hogy nappal egyre kevesebbszer egyre kevesebbet aludt, és éjjel is ritkábban ébredt. Kb 2, 5 hós korától az éjszakát végigalussza, de nappal viszont alig alszik. Sokat játszik, nézelõdik, magyaráz babanyelven, és közben néha elszundít egy negyed órára, de nem több. Esetleg egyszer alszik egy nap a 3. etetés után nagyobbat 1, 5-2 órát. De szerintem ez nem baj. Magától alakította így a napi dolgait, és soha nem tuszakoltam aludni, ahogy szintén soha nem keltegettem csak azért mert pl 1 perce ennie kellett volna...

2 hetes fiam hasfájós nagyon. A nappalokat végig alussza, viszont az éjjelek borzalmasak. Mit tegyek, hgoy éjjel többet aludjon, s nyugodtabb legyen?

Szóval nappal simán átaludna mindent, de este jön a "buli". hogy csináljam, hgoy éjjel többet aludjon? Keltegessem ?t napal? Vagy majd kialakúl?

Legjobb válasz: Szia , a kisbabák ilyenkor még szinte az egész napot átalusszák, de, ha éjjel nem alszik ennyire próbáld meg ébren tartani fürdetés elõtt egy-két órahosszával, akkor egy kicsit elfárad és éjjel jobban fog aludni.

Szia , a kisbabák ilyenkor még szinte az egész napot átalusszák, de, ha éjjel nem alszik ennyire próbáld meg ébren tartani fürdetés elõtt egy-két órahosszával, akkor egy kicsit elfárad és éjjel jobban fog aludni.
Az én lányommal ugyanez volt a probléma. Én is keltegettem , de semmivel nem volt jobb. Kb. 3 hét után magától beállt a dolog. mostmár jól alszik éjszaka általában. Viszont nappal nem sokat tudok csinálni tõle.
Amióta kimegyünk sétálni a fiammal kb.18 óra után, szopizik, megfürdetjük és elaltatjuk.21:30-tól szokott aludni hajnali 3 vagy 4 óráig! Hidd el egy kis kinti levegõ csodát tesz!Már szép idõ van menjetek ki!Megéri!

Mit tegyek, hogy napközben 1 óránál többet aludjon a 10hónapos babám?

Eddig volt egy rendszere aludt délelött 1-2 órát, majd délután is aludt 1-2 órát. Most nem alszik délel?tt, csak ebéd után 1 órát. Ami szerintem kevés egy ennyi id?s babának. Ja és éjszaka sem alszik mindig van amikor óránként fölkel.

Legjobb válasz: Lehet hogy valamelyik foga éppen jön.

Lehet hogy valamelyik foga éppen jön.
Szia! Nem hinném, hogy kevés lenne, az én lányom is kb ennyit alszik ebéd után (10 hós múlt) és 2-3 hónapja alszik így. Szerintem érzik, mennyit kell aludniuk, ha nagyon fáradt lesz, úgyis többet fog aludni. Egyébként az is lehet, hogy pár nap múlva megint többet fog pihenni.

Mit tegyek, hogy többet aludjon a babám?

1 hónapos, de egész nap ébren van, csak ebéd után alszik 2 és fél órát. Az pedig hogy éberen van egyenl? azzal, hogy szinte állandóan nyöszörög, sírdogál. Már nem tudom mit tegyek.Kétszer eszik éjjel, de evés után is még 1 órát vagy többet fenn van, mire újra el tud aludni. Ez 4-5 napja kezd?dött, el?tte jól aludt. Mi lehet a baj? Most csak kézben van el(esetleg), ha leteszem nem alszik csak sírdogál. Akkor sem alszik mikor épp nem görcsöl a pocija a tápszert?l. Teljesen tanácstalan vagyok.Légyszi adjatok valami jó tanácsot. ( Nincs valami módszer ami nyugtatólag hatna a babákra, hogy jól aludjanak? Pl. valamilyen fürdet?... vagy ilyesmi.)

Legjobb válasz: Szia, elsõ körben én megmutatnám a gyerekorvosnak, mert sztem sem normális, hogy ilyen sokat nyöszörög és sírdogál. Lehet, hogy tápszert kellene cserélni. Egyálalán nem szopik? Mert lehet, hogy hiányzik neki a dudlizás, ezt úgy értem, hogy az anyamellen szeretnek egy kicsit cumizni. Van játszó cumija? Nálunk bevált. Lehetne a pocakját is masszírozni, ha esetleg görcsölne. (A DM-ben lehet kapni kimondottan babapocak masszázsra krémet)

Szia, elsõ körben én megmutatnám a gyerekorvosnak, mert sztem sem normális, hogy ilyen sokat nyöszörög és sírdogál. Lehet, hogy tápszert kellene cserélni. Egyálalán nem szopik? Mert lehet, hogy hiányzik neki a dudlizás, ezt úgy értem, hogy az anyamellen szeretnek egy kicsit cumizni. Van játszó cumija? Nálunk bevált. Lehetne a pocakját is masszírozni, ha esetleg görcsölne. (A DM-ben lehet kapni kimondottan babapocak masszázsra krémet)
Ha fáj a pocija, állítólag sokaknál bevált az édeskömény tea. Vagy próbáld néha más pozícióba fektetni, hátha kényelmesebb számára. Hasfájós babánál néha beválik a hason fektetés, közben simogatod a hátát. Ettõl megkönnyebbül és el is alszik. Ha van jó védõnõd, esetleg kérdezd meg az õ javaslatát is, mert nekik azért van sok tapasztalatuk, mindenféle infót kapnak a sok kismamától az évek során, hátha akad a tarsolyban olyan, ami neked megfelelõ. Sok sikert és sok boldogságot a picihez!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Egyébként van játszócumija, azzal el is lenne mert megnyugtatja, de 2 percenként kiesik a szájából és amint ezt észerveszi , attól is sírásba kezd. Szopizni már nem nagyon tud, mert sajnos nincs mit. Ettõl függetlenül szoktam cicire tenni, az tényleg megnyugtatja, de ha épp olyanja van, akkor azon is csak "éberen" alszik. Amint megmozdítom , már fenn is van. Volt úgy, hogy már fájt a mellbimbóm, annyi ideig dudlizott rajta, de mégsem aludt el igazán mélyen.Ezért vagyok így elkeseredve. Már nem tudom, mitévõ legyek. Meg a babakocsiban alszik még jókat (áltlában) a levegõn, de egész nap rónom kell akkor az utcát? A lakásba nem tudom a kocsit felhozni, mert a 3. emeleten lakunk és nincs lift a házban.
4-5 napja jött a hidegfront, a babák nagyon érzékenyek erre, az én 1 évesem is megérezte, egész napokat csak kézben volt!
Szia! Eleget eszik, nem lehet hogy éhes, vagy szomjas marad? A tápszerre mindig kell folyadék is. Lehet csak szomjas. Az én lányom mokir ilyen idõs volt, egyszerre nagyon sokat evett, ritkán de egyszerre sokat és utána úgy aludt mint a tej. Ha nem adtam eleget, sírdogált, nyöszörgött. Volt hogy csak két korty hiányzott, de azt is kérte. Az tapasztalatom, hogy ilyen idõsen minden evés után bealudt, és csak akkor ébredt, ha éhes lett megint. De minden baba más. A doki azt mondta 70-80 ml ma amit ehet, hát a kiscsaj becsavart 100-120-at is, ha nem adtam ennyit, nem bírtam vele. Azt mondta az sok, pótljam teával. Na hát akár 2 dcit is ivott, akkor is sírt. Megkapta a hiányzó kaját és semmi gond se volt. Nem kövér, szépen fejlõdõ baba, csak akkor nagyobb volt a tápigénye. Ez az én véleményem, lehet nálatok is csak ez a gond.
Az én babám 5 hetes és hétfõ óta kb ugyanezt csinálja.Szerintem a frontok zavarják.Egyszer ízzad egyszer jéghideg a keze.Sajnos ez megviseli õket.Nekem bevállt hogy a pucér mellkasomra rakom az Õ puci mellkasát hason van ez jól esik neki, na meg hallja a szívdobogásom.És jókat durmol.Igaz így semmit nem tudok melette csinálni, de legalább kipiheni magát és nem nyügi.Most meraktam egy órája már lassan a kiságyba és békésen alszik.majd elmúlik.Kitartás.
nekem is 5 hetes a babám és nekem a babahordozó vált be. Naponta kétszer beleteszem, elringatom, vagy sétálgatok úgy vele és 20-30 perc alatt ott bealszik és beteszem a kiságyba..Onnantól kezdve szépen alszik :) Vagy kimegyünk a friss levegõre kétszer is egy nap.
Az én lányom is nagyon sokat volt fent napközben, aztán jött a nagyi, aki a következõt javasolta: egy textilpelus csücskét tegyek a homlokára, hogy egy kicsit rálógjon a szemére és így ringassam a babakocsiban. Azóta el tudom altatni, sõt már van egy kicsike kis játszópléd amit már magának odahúz a pofijához és egyedül elalszik napközben is. Arra viszont nagyon kell figyelni, hogy ne húzza az orrára a pelust és ha elaludt el is kell venni!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!