Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, több (2049 db)

Nem tudom mit tegyek, több mint két éve vagyunk együtt a párommal, kisebb nagyobb szakítások már voltak, és mindig teljesen össze törtem az alatt a pár nap alatt míg külön voltunk, hamarosan megint itt a vége, nem tudom mit tegyek?

de nagyon sok problémánk van, én akarok majd gyereket, õ nem, én közösnek tekintem a pénzt, õ nem, állandóan kényeztetem, õ sosem tett ilyet, és az utóbbi idõben minden este a fejemhez vágja hogy õ ezt már nem akarja, és elakar hagyni, mindenki szerint ez lenne a lejobb, de én abba szó szerint bele õrülnék , én nagyon kötõdöm hozzá, és szeretem,, de boldognak nem mondhatom magam, már szex sincs nagyon a kapcsolatunkban, régebben 1-2 naponta, most már olyan 2-3 hetente talán-talán ha van valami, akkor is én kezdeményezek. Sajnos olyan hülyeségek miatt aggódok mint pl : mi lesz amikor szakít és lesz új barátnõje, és vele bodlogabb lesz, meg ha már pár nap után talál valakit. Mondjuk ilyenr evolt példa, egyik szakításunk után már más nap kavart egy lánnyal , és ezt 100 % ban féltékenység nélkül mondom hogy tényleg egy ostromba kis csúnya tini lány volt. Ezt a fájdalma tmég a mai napig sem tudom feldolgozni, mindennap sírok, mindig megbánt valamivel, egyszer sem dicsért meg semmiért, én mindig maszírozom, megmosom a hátát, sütök-fõzök neki, reggel érte kelek hogy kávét adjak és a ruháját kikészítsem, ezek mellett persze nekem is vannak hibáim, túlzottan féltékeny vagyok, és sajnos ha épp nem a munka helyén van és nem is itthon akkor majd megõrülök hogy mit csinálhat, de szerintem ebbe az õ keze is benne van hogy ennyire féltékeny vagyok, hiszen szerintem ha valakinek nem adják a tudtára hogy szeretik, stb..... akkor kialakulhat a féltékenység. Én tisztában vagyok a saját problémáimmal is , de én akarok, és tudok is változni, mikor ezt felhozom neki, hogy õ is változzon, hogy együtt tegyünk kettõnkért, akkor õ mindig azt mondja : ezért õ semmit nem tesz, õt ez nem érdekli. Nem tudom mit tegyek, nagyon félek,és érzem lassan itt a vége. 2 év együtt lét után sem hanyagoltam el a külsõm, mindig változtatok magamon, próbálok napról napra jobban kinézni, a kedvébe járni , egy dicséretet sem kapok, Õt a saját jövõje érdekli, én mindig a mi jövõnket ervezem gyerekekkel . Õ nem ! Próbáltam röviden le írni, de így sikerült. :)

Legjobb válasz: hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...

hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...
Irtam neked privit...
hany evesek vagytok ???az is szamit !

Mit tegyek? Többi lent

22/F van egy spanom aki kb. 3és fél éve egyutt van azzal a csajjal én i akkor ismertem meg,és most is azóta együtt vannak de már a kapcsolatban többször kialakult a veszekedés mert a barátja nem dolgozik sehol és a csaj viszont igen és a barátja mindig elkölti a csajnak a pénzét kocsmákba. ami azt illeti h én nagyon beleszerettem a csajba és kérdeztem t?le h ha véget érne a kapcsolatuk akkor és h együtt járna e velem azt felelte h csak barátba akar maradni velem. de azt is tudja h szerelmes vagyok belé.. mindent megvennénk neki amit csak akarnas?t az életemet is adnám érte. szval mit gondoltok mit csináljak h elcsábitsam? mit kell tennem? köszi a válaszokat további szép napot ( bocs a helyesírásihibával ha találtok:p)

Legjobb válasz: szerintem próbálj minnél több idõt vele tölteni, amikor csak lehet, meg beszélges vele minnél többet, meg legyél vele megértõ, próbálj emg a barát szerepbe bújni. idõvel lehet tényleg beléd szeret és akkor tesz lépést feléd. de ne legyél vele tolakodó emrt akkor végleg elásod magad elõtte. ez egy olyan helyzet amikor türelmesen kell várnod és a türelemben okosan tennia lépéseket.

szerintem próbálj minnél több idõt vele tölteni, amikor csak lehet, meg beszélges vele minnél többet, meg legyél vele megértõ, próbálj emg a barát szerepbe bújni. idõvel lehet tényleg beléd szeret és akkor tesz lépést feléd. de ne legyél vele tolakodó emrt akkor végleg elásod magad elõtte. ez egy olyan helyzet amikor türelmesen kell várnod és a türelemben okosan tennia lépéseket.
Vetkõzz le, fújd be tejszínhabbal a farkad és a mellbimbóid, feküdj az ágyára, és így várj rá. Tutira elcsábul.
A kérdező hozzászólása: az elõzõ kommentet köszönöm szépen a választ, igy van a türelem rózsát terem nem?:) a második komment sem rossz olyan mint a "Már megint egy dilis amcsi" cimû filmbõl egyik jelenetbõl.. az sem vált be a filmben.. a csaj csak hülyének nézett a csávóra:)
szerintem is türelem:) várd ki amíg a csajnak elege lesz a srácból, de ne kattanj rá túl gyorsan, mert akkor csak búfelejtõnek leszel jó!
25/L Rossz hírem van: ha egyszer már nemet mondott rád, mint lehetséges partnerre, nem valószínû, hogy járni fog veled. Max a pénzed miatt, aztán az elsõ szerelemnél elhagy. A nõk többsége 3 kategóriába sorolja a pasikat. 1, Soha, semmiképp nem feküdnék le vele. 2, Egynek jó, ha ki vagyok éhezve, vagy megéri. 3, Bele tudnék szeretni. A harmadik kategóriának nem mondjuk, hogy csak barátot látunk benne. Éld az életed, járj nyitott szemmel, ha találsz egy érdekes lányt, aki bejön, csak hajrá, lehetõleg úgy, hogy õ is tudjon róla. Évek múlva változhat a szitu, még simán összejöhettek, de ne várj rá.

Most ez mi vagy mit tegyek? Többi lent.

Az a helyzet hogy tejcukor érzékeny vagyok állitòlag, azért állitolag mert a tejtermékektõl nagyon nagy bélgörcsöm van de az orvos nem vizsgàlt ki mivel 17 vagyok gyerekorvoshoz nem utalhat be azt mondta felnõtthöz meg még nem.Azt mondta még hogy a hasnyálmirigyemmel lehet gond mivel nem tudja emészteni egyszerre a fehérjét és a keményítõt erre kaptam is egy gyógyszert a neve Kreon. Szóval most nem tudom mit csináljak mert ha begörcsölök akkor vénás inekciót szokott adni anyum és attól elmúlik.Értelmes válaszokat várok és elõre is köszönöm.

Legjobb válasz: Szóval nemtom mennyire érthetõ amit leirtam csak engem az orvos teljesen összezavart mert nem vizsgált ki és tegyük fel betöltöm a 18 at beutal rendes orvoshoz ott mit fognak csinálni vagy milyen vizsgálatokra számíthatok?

A kérdező hozzászólása: Szóval nemtom mennyire érthetõ amit leirtam csak engem az orvos teljesen összezavart mert nem vizsgált ki és tegyük fel betöltöm a 18 at beutal rendes orvoshoz ott mit fognak csinálni vagy milyen vizsgálatokra számíthatok?
Olyan nincs h sehova nem utalhat be... Én is 17 vagyok, az esetek többségében felnõtt kezelésre küldenek, igaz nem a belgyógyászaton, de olyan nincs hogy nem tehet semmit az orvos, próbálj meg máshova menni.


Anyósomtól néha égnek áll a hajam. Mit tegyek? (Többi lent)

...állandóan rámol,pakol a szobánkban, a cuccaimat össze vissza el teszi, a táskámban és a szekrényeimben turkál.

Legjobb válasz: Párod erre mit mond? Amikor anyóst megkéred hogy ne tegye, mit reagál?

Párod erre mit mond? Amikor anyóst megkéred hogy ne tegye, mit reagál?
Egyébként a kérdezõre visszatérve: Egy kicsit írhatnál bõvebben a szituról. Beszéltél már errõl anyósoddal, a férjed beszélt vele errõl, van lehetõség a külön életre?
8-as. Ez mind szép és jó, de nem mindenkinek ilyen egyszerû. Tudod, ilyenkor jön a lelki zsarolás, a minek élek....stb. Amikor szó szerint nem hagyja a gyerekét élni.
Lehet direkt csinálja, hogy szabaduljon már meg tõled/tõletek!
Egyébként úgy bírom, hogy sokan általánosítanak. Azt hiszik, hogyha valaki együtt lakik a szülõkkel, akkor az azért van, mert nem bír talpra állni. Holott nagyon sok esetben fordítva van, pont hogy a szülõket kell segíteni. Szeretne a gyerek elköltözni, de ha megtenné, akkor a szülõk nem bírnák fenntartani a lakást. Mi is ebben a helyzetben vagyunk, s jó páran a környezetemben.
Miért alap az , hogy õk laknak az anyósnál? Én is kivagyok tõle, de õ lakik NÁLUNK!
Akkor a szülõnek kell megoldani a gondját, és kisebb lakásba költözni, összébb húzódni. Támogatni meg akkor is lehet, sõt, ha a gyerek megteheti, kötelesség is. De tetszik vagy sem, ha valaki nem tud/akar leválni a szüleirõl, akkor annak konfliktus a vége.
"Anyósomtól néha égnek áll a hajam. Mit tegyek? (Többi lent)" A Taftnak elég jó hajlakkjai vannak. Egyébként meg igen, szakadjatok le róla, és õ is leszakad rólatok..!
Zárd az ajtót vagy esetleg KÖLTÖZZETEK EL A NYAKÁRÓL.
Barátnõi státuszban voltam mikor itt is-ott is laktunk. Ugyan ezt csináltaaaa! Sõt amikor ketten voltunk utasítgatott, mások elõtt pedig símogatott meg becézett.. Hihetetlen! Rá a párom szólj hogy fejezze be, nem vagyok az õ gyere (mármint én) hogy nekem is megmondja mit csinálok. Itt igazából ez a gond, ezek az anyósok anyáskodnak a gyermek párja felett, így sosem alakulhat ki kölcsönös tisztelet, csak ha nem mondod meg neki, hogy nem a gyereked vagyok! Önálló nõ!
Tarts nagyobb rendet, akkor nem fog pakolgatni!
A kérdező hozzászólása: Én sem értem, miért kell mindig azt gondolni hogy sosem csinálnak semmit a fiatalok...miért kéne a seggemet kinyalni?
"De gondolom akkor meg nincs vele gond, amikor takarít meg fõz helyetted." Ne haragudj, de te látnok vagy, vagy médium? Komolyan kérdezem! Honnan veszed azt, ha valaki együttlakik az anyósékkal, akkor az a gyerek hibája? Vagy hogy a gyerek és a meny/võ nem csinál semmit? Nagyon sok esetben pont hogy a se**ét is kinyalják a szülõknek, de még az sem elég. Ilyen is van, sajnos.
A kérdező hozzászólása: Mindent megcsinálok én, ha errõl van szó, nincs ezzel semmi probléma, ha valami otthoni teendõt kell elvégeznem. Csak nekem ez sok, és elköltözni még valahogy nem tudunk...
Elköltözöl és szerelsz egy zárat az ajtóra amihez nem kap kulcsot. Ha váratlanul jön, nem elõre megbeszélt idõben, akkor nem engeded be. Mi ebben olyan nehéz? De gondolom akkor meg nincs vele gond, amikor takarít meg fõz helyetted.
A Drága Mama unatkozik, és rettenetesen fél attól, hogy egyszer feleslegessé válik. Ezért tesz-vesz, azért csinál úgy, mintha nélkülözhetetlen lenne. A megoldás szerintem az, hogy a Drága Mamát el kell látni feladatokkal. Úgy kell beállítani, mintha nélküle leállna a Föld forgása. Például: A Drága Mama elmehetne a patikába kiváltani a gyógyszereket, bevásárolhatna, megvehetné a napi sajtót, elhozhatná a tisztítóból a ruhákat, vasalhatna, satöbbi.
ma 16:07 Ebben igazad van!
A kérdező hozzászólása: Ha elköltöznénk akkor is ezt csinálná, sajnos a párom nõvérékhez naponta kb 10x elmegy, sokszor este is ott ül, beleszól mindenbe, a gyerekre miért adnak ilyen pólót, miért vágatja le a haját stb. Lehetetlen vele bármit csinálni
Egérfogó a szekrénybe. Meg a táskádba.

Nem tudom mit tegyek a szüleim betegesen aggódnak értem mit tegyek? Többi lent

Na szóval 18 éves vagyok és már elegem van abból, hogy sehova se mehetek,mindig az van,hogy õ ki neked vagy minek mész,és a végén még õk akarnak nekem bûnt tudatot csinálni amikor meg szembe szegülök velük bevágják a durcit és csodálkoznak ha fel emelem a hangomat...Meg még a barátaimat is megválogatnák ilyen pl a legjobb barátom aki olyan mint a testvérem már volt amikor el akartak tõle tiltani.És ha el is mentem valahova idõ pontilag reggel elmentem a 8 órási busszal de már azzal a busszal ami 18:00-ra ér be már haza kellett érnem sõt mi több a faluba se mehetek sehova se nagyon pedig elég kicsi falu még ha pizzáni is szeretnénk menni nem mehetek mert kocsma...pedig se nem iszok se nem dohányzok és akkor mindig mondják hogy meg bíznak bennem de így elég nehéz elhinni ....mit tegyek ?

Legjobb válasz: Próbálj meg beszélni velük!Ne emeld fel a hangod hanem szépen magyarázd el nekik hogy 18 éves vagy és szeretnél kicsit bulizni!Szeretnéd ha jobban bíznának benned.Ha eddig tisztelettudó, szófogadó gyerek voltál és nem adtál rá okot a szüleidnek hogy ne bízzanak benned akkor szerintem megenyhülnek...Egy próbát megér! Hajrá!

Próbálj meg beszélni velük!Ne emeld fel a hangod hanem szépen magyarázd el nekik hogy 18 éves vagy és szeretnél kicsit bulizni!Szeretnéd ha jobban bíznának benned.Ha eddig tisztelettudó, szófogadó gyerek voltál és nem adtál rá okot a szüleidnek hogy ne bízzanak benned akkor szerintem megenyhülnek...Egy próbát megér! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Hát próbáltam és valamiért a szájukból az automatikus válasz mindenre nem, indokot sose adnak...de Köszönöm :) próbálkozok :D
Próbáld meg elmagyarázni nekik, hogy azok a fiatalok, akiket bura alatt tartanak a szülei, sokkal nagyobb arányban kerülnek bajba, mint azok, akiket hagynak felnõni. Elõbb-utóbb te is kirepülsz a családi fészekbõl, az önállósodást pedig itt a legfõbb ideje elkezdeni megtanuni.

Tetszik egy ötödikes! Mit tegyek? Én hetedikes vagyok és nem tudom mit tegyek! (többi lent)

Szóval, nagyon tetszik nekem mit tegyek? Minden normális kommentelőnek zöld kéz!

Legjobb válasz: Barátkozzatok össze, és majd pár év múlva lépjetek tovább. Egy hetedikes, de fõleg egy ötödikes is kicsi még egy kapcsolathoz.

Barátkozzatok össze, és majd pár év múlva lépjetek tovább. Egy hetedikes, de fõleg egy ötödikes is kicsi még egy kapcsolathoz.
Menj oda és beszélgessél vele. Arra pedig ne figyelj, hogy sokan ellenzik ezt a dolgot (mármint barátok, hogy kisebb mint te).
A kérdező hozzászólása: Értem, még valaki?:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Mindenkinek zöld kezet nyomtam! :D
Hát elsõként barátkozz össze vele. Az egy jó kiinduló alap. Aztán ahogy lassan megismeritek egymást, kiderül, hogy összepasszoltok-e.
Van még bõven idõd kibontani ezt a kapcsolatot, egyelõre én is azt mondom, csak barátkozz.

Mit tegyek ha van egy zeneszám a fejembe amit nem tudok kiüzni belöle. Mit tegyek? (többi lent )

Néha már nagyon idegesít . Próbálok rá nem gondolni de ugyan úgy megy tovább a fejembe.(nem tudok koncentrálni miatta)Tudtok mondani olyan dolgokat amelyekkel úgymond "el tudnám hallgatattni "? Értékelem az értelemes válaszokat .

Legjobb válasz: Hallgass egy másik számot ami teljesen eltérõ mint az ami a fejedben van vagy ne próbálj ellenálni neki és élvezd, egy idõ után csak azért is elmúlik.

Hallgass egy másik számot ami teljesen eltérõ mint az ami a fejedben van vagy ne próbálj ellenálni neki és élvezd, egy idõ után csak azért is elmúlik.

Van egy aki nekem tetszik de mit tegyek? (többi lenn)

Most lettem 10.-es és egy másik osztályba mentem át ahol van egy lány aki bejön nekem de nem tudom mit mondjak neki ha megszólítom, mivel nincs nagyon közös témánk max. A suli de az meg uncsi, sztetek mit tegyek? 15/F

Legjobb válasz: Erdeklodjel rola, hogy milyen az elete...Mit szeret, mit nem, hogy telt a nyara, milyennek ismeri a tobbi osztalytarsat (mivel te uj vagy, igy egyuttal meg is ismerkedhetsz a tobbiekkel...) es hasonlo dolgok...

Erdeklodjel rola, hogy milyen az elete...Mit szeret, mit nem, hogy telt a nyara, milyennek ismeri a tobbi osztalytarsat (mivel te uj vagy, igy egyuttal meg is ismerkedhetsz a tobbiekkel...) es hasonlo dolgok...
A kérdező hozzászólása: De. Hogy szolitsam meg?
Kérdezd meg tõle ezt -Sziaaa!Neked Tükör van a bugyidban??? mire a válasza egy kérdés lesz ugyis mert az kérdi!nincs de miért??? Erre mond neki azt - Hát azért mert már látom is magam benne! ennyi az egész még aznap este megkaphatod

Mit tegyek? Többi lent

Már eldöntöttem, h nem igen vagyok már a barátommal egy hullámhosszon ( hivök vagyunk mindketten ). én voltam aki pár hete irtam, h hogy viselkedik velem.. És kértem ÖT,h küldjön nekem valamit, h mit gondol a helyzetröl. Megismertem egy másik srácot és még erröl is álmodtam. De még mindig van valami ami a barátomhoz köt. Kértem igét mozes 5könyve 3 23-29-t kaptam. Szerintetek?:(

Legjobb válasz: Szia! Az én véleményem nem változott. Az ige nagyon szép, és azt támasztja alá amit korábban is írtam. Fiatal vagy még, próbálj összpontosítani a tanulásra és a lelki életedre, foglalkozz többet a Bibliával, ne csak ilyen felütésszerûen, hanem olvasd végig módszeresen, kérj az Istentõl szolgálatot, látogass betegeket és idõseket, beszélgessél tapasztalt idõs hívõkkel többet, és így szerezz tapasztaltokat, sportolj, figyelj oda az életmódodra, foglald el magad hasznosabb dolgokkal, hogy kellõen fel tudj készülni az életre. Üdv. Péter

Szia! Az én véleményem nem változott. Az ige nagyon szép, és azt támasztja alá amit korábban is írtam. Fiatal vagy még, próbálj összpontosítani a tanulásra és a lelki életedre, foglalkozz többet a Bibliával, ne csak ilyen felütésszerûen, hanem olvasd végig módszeresen, kérj az Istentõl szolgálatot, látogass betegeket és idõseket, beszélgessél tapasztalt idõs hívõkkel többet, és így szerezz tapasztaltokat, sportolj, figyelj oda az életmódodra, foglald el magad hasznosabb dolgokkal, hogy kellõen fel tudj készülni az életre. Üdv. Péter
A kérdező hozzászólása: érettségi elött állok az átlagom is romlott. és nem hiszem, h igy tudok majd továbbtanulni és ez mind miatta:( de én is buta voltam... szerinted is akkor vége? köszönöm a választ:)
vallás miatt szakítani? gratulálok. Csak szítja az ellentéteket, másra nemjó.
A kérdező hozzászólása: nem.. hanem az egész nem jó. alapbol nem érzem magam jól vele...
Van pár ige, ami a párválasztásra nézve is hasznos, nekem nagy segítség volt: Máté 6:33 "Hanem keressétek elõször Istennek országát, és az õ igazságát; és ezek mind megadatnak néktek." Zsolt. 37:4-5 "Gyönyörködjél az Úrban, és megadja néked szíved kéréseit. Hagyjad az Úrra a te útadat, és bízzál benne, majd õ teljesíti." Szóval: Foglalkozz elsõsorban Istennel, legyen Õ az életed értelme, és Õ majd meg adja a hozzád illõ társat.
Utolsó: az autódat is csukott szemmel vezeted? Nem keresztény vagyok, de enyhén vallásos, és úgy gondolom, hogy az életet irányítani kell, nem szabad várni a sült galambra... Az olyan, mintha csukott szemmel vezetnél, egyszer koppansz a falon.
Elõzõ: Ha ezzel a képpel élünk, akkor mondhatjuk, hogy nem csukott szemmel vezetem az autót, de Isten Lelke a GPS. Igazad van, nekünk is lépni kell, nem szabad csak várni, mert abból nem lesz semmi, ez benne is van a Bibliában (Prédikátor 11, 4 "A ki a szelet nézi, nem vet az; és a ki sûrû fellegre néz, nem arat."). Arra gondoltam, hogy ha az ember õszintén az élete értelmét találta meg Istenben, akkor annak fog élni, és minden lépését aszerint teszi meg, hogy az építi-e Isten országát. Így lehet gyümölcstermõ életet élni, Istenre figyelve, aki figyelmeztet a rossz lépések elõtt, és segít a jók meglépésében. Nem tudom mit jelent az enyhe vallásosság, de azt igen, hogy annál, hogy Jézus a megváltónká lett csak az fantasztikusabb, amikor az Urunk lesz, és mindennap ápolhatjuk vele a barátságunkat. Kérdezõ: Ha tudod, hogy szakítanod kellene vele, akkor szerintem felesleges igét kérni.

Tanácstalan vagyok! Mit tegyek? (többi lent)

Csak részben tartozik ehhez a témakörhöz, amit kérdezni szeretnék, de azért közvetve mégiscsak érinti. 32 éves vagyok, augusztusban már két éve lesz, hogy nincs állandó, rendes munkám. Alkalmi dolgok vannak csak, de ebb?l, meg amit itthon csinálok nem lehet megélni, stabil egzisztenciát kialakítani. Diplomás vagyok, de dolgoztam szakmunkás állásban is, most viszont még ilyen állás sem jut. (Somogyban lakom). Egyszer?en nem merek egy n?höz közeledni, mert így szerintem senki sem kíváncsi rám. Lecsúszottnak érzem magam, csak úgy telik az id? a semmibe. Másnak már ilyenkor családja van, én annyira szégyellem magam, és úgy t?nik,az én saját er?m kevés, hogy hathatósan tegyek ellene. Már arra is gondoltam, hogy itthagyom az országot. Dolgoztam érettségi után, az egyetem el?tt egy évet Németországban, ahol megálltam a helyem, viszont akármennyire jól megy a német, én magyar barátn?t és feleséget szeretnék magyar mentalitással. Persze, nem kizárt, f?leg a szomszédos Ausztriában, hogy belebotlok magyar lányokba, de itthon azért mégis nagyobb az esély. Nagy álmom egy saját család, de a mostani helyzetemben magamat is elég eltartani. Sajnos ahhoz nincs elég pénzem, hogy saját vállalkozást indítsak. Ti mit tanácsoltok? Volt valaki hasonló helyzetben? A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: szia Hát szerintem rosszul állsz hozzá az egészhez. Egy lány nem azért lesz a barátnõd hogy mennyi pénzed van, milyen állásod van. (Én gépészmérnök nõ vagyok párom karbatartó énsem a csodás állása miatt imádom õt) Lehet hogyha fordítva próbálkoznál akkor állás is lenne. Lenne egy barátnõd és "szerencsét hozna", nagyobb lendülettel keresnél állást, esetleg elköltöznédek pl. Pestre ahol több a lehetõség. Szóval szerintem NE sajnáltasd magad hanem ismerkedj minél többet, csajozz:)

szia Hát szerintem rosszul állsz hozzá az egészhez. Egy lány nem azért lesz a barátnõd hogy mennyi pénzed van, milyen állásod van. (Én gépészmérnök nõ vagyok párom karbatartó énsem a csodás állása miatt imádom õt) Lehet hogyha fordítva próbálkoznál akkor állás is lenne. Lenne egy barátnõd és "szerencsét hozna", nagyobb lendülettel keresnél állást, esetleg elköltöznédek pl. Pestre ahol több a lehetõség. Szóval szerintem NE sajnáltasd magad hanem ismerkedj minél többet, csajozz:)
A kérdező hozzászólása: Értelek, nem is szeretném, hogy a pénzemért szeressenek. De nyilván elõkerül a kérdés, hogy "Mivel foglalkozol, hol dolgozol?" És akkor annyira égõ lesz válaszolni. Nem vágyom én amúgy vezetõ beosztásra, csak az állandó munkán lenne a hangsúly.
Jaja, csökkentsd magadban a görcsöket! Lazíts picit! Szerintem, mostanság, fõleg Somogyban nagyon sok a hozzád hasonló helyzetben lévõ fiatal. De nem csak Somogyban.bárhol... Az a lényeg, hogy gondold végig mit szeretnél, hogyan, hol, tûzd ki célnak, és valósítsd meg. Sok mindenrõl nem a világ tehet... Apropó! A boldogság, s a szeretõ családhoz valóban nem feltétel a sok pénz...
A kérdező hozzászólása: Ez az, hogy nem nagyon tudok ellazulni. Mindig az foglalkoztat, hogyan tovább... és közben rohan az idõ. Már az sem érdekel, ha szakmunkás helyet kapnék, csak lenne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!