Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, tényleg nem akad egy (4 db)

Mit tegyek, ha tényleg nem akad egy normális fiu aki tényleg normális minden téren?

Nos én közel a 19hez szüzen, 86-64-86-171 méretekkel megáldott lány vagyok, akire nagyon sokan mondják h bármikor mehetnék modellkedni(de most egyáltaál nme dicsérni akarom magam!) nincs senki aki normális szerelmi kapcsolatot szeretne kezdeményezni, de annál inkább többen hajtanak a külsöm által 1 1éjszakásra:(( és már nagyon elegem van az egészb?l. van 1 osztálytársam aki nagyon de nagyon tetszik már elég rég, de sajnos Ö is csak lefektetni akar, és ezt csak ugy elmondta nekem,persze baromira rosszul esett!Ez a beszélgetés keretén belül elmondtam h tetszik nekem de nem lennek képes lefekudni vele, s ne nézzen engem kurvának, mert én amiert szeretem öt az nállam nem azt jelenti h zsupsz be az ágyba! és erre nem mondott semmit,mármint arra h szeretem, mert tényleg igy erzek iranta s rossz h minden délelott egyhelyt vagyunk:(Yahh és emelett eszrevételeim szerint mintha füzögetné a legjobb osztálytársamat, mert mindig kötözködik meg sokat nézi:( Szerintetek is kihatással van a vele kapcsolatos érzesem arra h nem kezdeményezek más fiunál( de amugy elotte sem voltam kezdemenyezo) amugy mindeddig egy barátom volt aki nem lefektetni akart s az is 3 éve,de ?t én még akkor nem vettem komolyan, azota meg igy rendszeresen csak az ien bebujni akaro pasik érdeklodnek utánnam

Legjobb válasz: Sajnos az értelmes csinos lányok sorsa ez,nah meg a mai degenerált világé.Nekem is rengeteg ismerõsöm akart csak lefektetni egy buli után,mert olyan mindenre kaphatós pörgõs csirkének néztem ki.Nem tudok mást mondani,minthogy a szrkupac között is van gyémánt.Talánhagyd azokat a pasikat,akik nagyon menõk,és annyi pénzük van,h nem tudnak vele mit kezdeni,és minden csaj meg van veszve irántuk.Egyik nagy szerelmem egy padra felírt e-mailból jött középsuliban.A võlegényemet úgy ismertem meg,h megkeresett, tanítsam meg íjászkodni.Ezeket csak azért mondom el,h lásd, a legváratlanabb helyen lehet egy pasi,aki neked kell,és te is neki,és nem csak lefekteti akar.Azt a srácot,amelyik meg ezt mondta,hagyd a fenébe,nem érdemel meg téged.Várj türelemmel,és keresgélj.Beszélgess velük sokat,esetleg leki témáról,és majd melátod,h tetszik vagy sem.Kitartás,türelem.

Sajnos az értelmes csinos lányok sorsa ez, nah meg a mai degenerált világé.Nekem is rengeteg ismerõsöm akart csak lefektetni egy buli után, mert olyan mindenre kaphatós pörgõs csirkének néztem ki.Nem tudok mást mondani, minthogy a szrkupac között is van gyémánt.Talánhagyd azokat a pasikat, akik nagyon menõk, és annyi pénzük van, h nem tudnak vele mit kezdeni, és minden csaj meg van veszve irántuk.Egyik nagy szerelmem egy padra felírt e-mailból jött középsuliban.A võlegényemet úgy ismertem meg, h megkeresett, tanítsam meg íjászkodni.Ezeket csak azért mondom el, h lásd, a legváratlanabb helyen lehet egy pasi, aki neked kell, és te is neki, és nem csak lefekteti akar.Azt a srácot, amelyik meg ezt mondta, hagyd a fenébe, nem érdemel meg téged.Várj türelemmel, és keresgélj.Beszélgess velük sokat, esetleg leki témáról, és majd melátod, h tetszik vagy sem.Kitartás, türelem.
Hát igen a mai világ eléggé degenerált én egy 17 éves srác vok szûz és nem találok magamnak párt, nekem nem a szex fontos, hanem az érzelmek, a saját korombeli lányok inkább az idõsebb fiúkra hajtanak, mert õk az "érettebbek" holott a korom ellenére lelkielg és mentálisan is érett vagyok. Fiatalabb lányoknak bejövök de nem szeretném magam lelki csapdákba hajszolni...
Én úgy gondolom, hogy jobb is, hogy ilyen fiúkkal nem kezdesz kapcsolatot. Sajnos a mai világban nagyon kevés normális pasi van, de van!!! S ha 1 rossz kapcsolat veszi el az idõdet s az energiádat, akkor nem fogod észre venni, amikor jön 1 normális. Én is így vagyok vele, hogy akkor várok szépen. Én már voltam olyan kapcsolatban, ahol a barátomban nem lehetett megbízni, más lányoknak is csapta a szelet, s azóta megfogadtam, h többet nem fogok belemenni ilyen kapcsolatba, ahol a pasi a szere hajt, mert megváltozni úgyse fog. Majd biztos találsz 1 hozzádvalót, még elég fiatal vagy, addig meg töltsd ki az életed más elfoglaltságokkal.
Hol élsz?

Úgy érzem tetszik egy fiú, nagyon rendes. Van egy lány akibe totálisan bele vannak esve a fiúk. Tényleg, szép de bunkó. akkor mit szeretnek benne? és ha ő is szerelemes belé? (nem biztos) Nagyon bejön a srác, és ma pont mellé ültettek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ,hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??

A kérdező hozzászólása: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ, hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??
Mert egyes férfiak az értelmüket a farkukban hordják.
Csak azért, amiért a lányok a rossz fiúkat! A fiúk elsõsorban dugni akarnak, ehhez szép lányt választanak. Nem beszélgetni akarnak vele az élet mély értelmérõl, hanem megkefélni. Ha tagadják, ha nem, ez így van, így mûködünk. A lányok meg vagány/rossz fiúkat szereznek maguk mellé, akik játszhatják mellettük az Alfa hímet és õk bebújhatnak a védelmezõ árnyékukba. Legalább is ez az átlag. De vannak olyanok is, mint ÉN, aki nem voltam nagy csávó, mégis én vettem el egy olyan lányt feleségül, hogy a nagymenõké a fasorban sincs mellette! És nem bántam meg azóta sem! Ha tetszik a fiú, akkor csapj le rá, mert nem feltétlenül CSAK az az egy nõ felel meg az ízlésének. Fõleg, ha az vagy nem fordul felé, vagy éppen mindenki felé fordul. Ha bármennyire is bejössz neki a mosolyoddal, az alakoddal, a humoroddal, vagy bármivel, akkor nem fog elhárítani. Az már egy másik kérdés, hogy vajon õ milyen szándékkal fog vonzódni hozzád ... 43/F
Egy idõ után rájön hogy esélye sincs annál a csajnál, akkor próbálkozz. Elõzõ válaszoló: ez egy ösztön, és részben igazad van. Viszont a szerelem ennél sokkal többrõl szól, nem csak arról hogy "jó' megduglak oszt' cs."

Mit tegyek, ha depresszióba estem, amiért elúszott egy kedves lány, akivel fb-n kezdtem el ismkerkedni és aki tényleg úgy tûnt nem a külsõt nézi elsõdlegesen?

Az apja nagyon szigorú és nem engedi pasizni hát valahogy rájött h dumálgatunk és eltiltott tõle, nem tudok vele dumálni sem már, megvan a száma, de nem merem hívni azok után, hogy az apja elég durván lekoptatott fb-n. Én csak egy rendes barátnõt szrettem volna végre, nem értem miért engem ver a sors folyton. :( A rossz fiúk bezzeg bármelyik héten új lányt kaphatank, én meg csak egyre vágyom egy egész életen át és nem kapom meg. :( Semmi kedvem most legszívesebben megölném magam, komolyan mondom! Rosszul is érzem magam, semmihez sincs kedvem.

Legjobb válasz: ;'((((((

;'((((((
szívás
Hogy koptatott le az apja? mibõl gondolod, hogy a lány apja volt?
Nem kell ennyire betojni, pár hét, legfeljebb 1-2 hónap és kihevered. Talán jobb így, mintha ki kellett volna ábrándulnod belõle.


terhes vagy!
Azt szokták mondani, ha 2 emberbe vagy szerelmes, válaszd azt, akibe 2.nak lettél, mert ha az elsõbe igazán az lettél volna, nem jött volna képbe a 2.
hát én azt javaslom neked -mivel néhány éve én is u.ilyen helyzetben voltam- hogy nagyon gyorsan koptasd le a másik pasit, szakíts meg vele minden kapcsolatot...én sajnos elhagytam a másik pasi miatt a barátomat...és nem kellett volna. hónapokig nem tértem magamhoz annyira megbántam...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!