Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, tényleg nem akad (9 db)

Mit tegyek, ha tényleg nem akad egy normális fiu aki tényleg normális minden téren?

Nos én közel a 19hez szüzen, 86-64-86-171 méretekkel megáldott lány vagyok, akire nagyon sokan mondják h bármikor mehetnék modellkedni(de most egyáltaál nme dicsérni akarom magam!) nincs senki aki normális szerelmi kapcsolatot szeretne kezdeményezni, de annál inkább többen hajtanak a külsöm által 1 1éjszakásra:(( és már nagyon elegem van az egészb?l. van 1 osztálytársam aki nagyon de nagyon tetszik már elég rég, de sajnos Ö is csak lefektetni akar, és ezt csak ugy elmondta nekem,persze baromira rosszul esett!Ez a beszélgetés keretén belül elmondtam h tetszik nekem de nem lennek képes lefekudni vele, s ne nézzen engem kurvának, mert én amiert szeretem öt az nállam nem azt jelenti h zsupsz be az ágyba! és erre nem mondott semmit,mármint arra h szeretem, mert tényleg igy erzek iranta s rossz h minden délelott egyhelyt vagyunk:(Yahh és emelett eszrevételeim szerint mintha füzögetné a legjobb osztálytársamat, mert mindig kötözködik meg sokat nézi:( Szerintetek is kihatással van a vele kapcsolatos érzesem arra h nem kezdeményezek más fiunál( de amugy elotte sem voltam kezdemenyezo) amugy mindeddig egy barátom volt aki nem lefektetni akart s az is 3 éve,de ?t én még akkor nem vettem komolyan, azota meg igy rendszeresen csak az ien bebujni akaro pasik érdeklodnek utánnam

Legjobb válasz: Sajnos az értelmes csinos lányok sorsa ez,nah meg a mai degenerált világé.Nekem is rengeteg ismerõsöm akart csak lefektetni egy buli után,mert olyan mindenre kaphatós pörgõs csirkének néztem ki.Nem tudok mást mondani,minthogy a szrkupac között is van gyémánt.Talánhagyd azokat a pasikat,akik nagyon menõk,és annyi pénzük van,h nem tudnak vele mit kezdeni,és minden csaj meg van veszve irántuk.Egyik nagy szerelmem egy padra felírt e-mailból jött középsuliban.A võlegényemet úgy ismertem meg,h megkeresett, tanítsam meg íjászkodni.Ezeket csak azért mondom el,h lásd, a legváratlanabb helyen lehet egy pasi,aki neked kell,és te is neki,és nem csak lefekteti akar.Azt a srácot,amelyik meg ezt mondta,hagyd a fenébe,nem érdemel meg téged.Várj türelemmel,és keresgélj.Beszélgess velük sokat,esetleg leki témáról,és majd melátod,h tetszik vagy sem.Kitartás,türelem.

Sajnos az értelmes csinos lányok sorsa ez, nah meg a mai degenerált világé.Nekem is rengeteg ismerõsöm akart csak lefektetni egy buli után, mert olyan mindenre kaphatós pörgõs csirkének néztem ki.Nem tudok mást mondani, minthogy a szrkupac között is van gyémánt.Talánhagyd azokat a pasikat, akik nagyon menõk, és annyi pénzük van, h nem tudnak vele mit kezdeni, és minden csaj meg van veszve irántuk.Egyik nagy szerelmem egy padra felírt e-mailból jött középsuliban.A võlegényemet úgy ismertem meg, h megkeresett, tanítsam meg íjászkodni.Ezeket csak azért mondom el, h lásd, a legváratlanabb helyen lehet egy pasi, aki neked kell, és te is neki, és nem csak lefekteti akar.Azt a srácot, amelyik meg ezt mondta, hagyd a fenébe, nem érdemel meg téged.Várj türelemmel, és keresgélj.Beszélgess velük sokat, esetleg leki témáról, és majd melátod, h tetszik vagy sem.Kitartás, türelem.
Hát igen a mai világ eléggé degenerált én egy 17 éves srác vok szûz és nem találok magamnak párt, nekem nem a szex fontos, hanem az érzelmek, a saját korombeli lányok inkább az idõsebb fiúkra hajtanak, mert õk az "érettebbek" holott a korom ellenére lelkielg és mentálisan is érett vagyok. Fiatalabb lányoknak bejövök de nem szeretném magam lelki csapdákba hajszolni...
Én úgy gondolom, hogy jobb is, hogy ilyen fiúkkal nem kezdesz kapcsolatot. Sajnos a mai világban nagyon kevés normális pasi van, de van!!! S ha 1 rossz kapcsolat veszi el az idõdet s az energiádat, akkor nem fogod észre venni, amikor jön 1 normális. Én is így vagyok vele, hogy akkor várok szépen. Én már voltam olyan kapcsolatban, ahol a barátomban nem lehetett megbízni, más lányoknak is csapta a szelet, s azóta megfogadtam, h többet nem fogok belemenni ilyen kapcsolatba, ahol a pasi a szere hajt, mert megváltozni úgyse fog. Majd biztos találsz 1 hozzádvalót, még elég fiatal vagy, addig meg töltsd ki az életed más elfoglaltságokkal.
Hol élsz?
Elmész elõtte pisilni és akkor biztosan tudni fogod, hogy nem pisi lesz az petting közben.
Velem elengedhetnéd magad!:)

Úgy érzem tetszik egy fiú, nagyon rendes. Van egy lány akibe totálisan bele vannak esve a fiúk. Tényleg, szép de bunkó. akkor mit szeretnek benne? és ha ő is szerelemes belé? (nem biztos) Nagyon bejön a srác, és ma pont mellé ültettek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ,hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??

A kérdező hozzászólása: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ, hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??
Mert egyes férfiak az értelmüket a farkukban hordják.
Csak azért, amiért a lányok a rossz fiúkat! A fiúk elsõsorban dugni akarnak, ehhez szép lányt választanak. Nem beszélgetni akarnak vele az élet mély értelmérõl, hanem megkefélni. Ha tagadják, ha nem, ez így van, így mûködünk. A lányok meg vagány/rossz fiúkat szereznek maguk mellé, akik játszhatják mellettük az Alfa hímet és õk bebújhatnak a védelmezõ árnyékukba. Legalább is ez az átlag. De vannak olyanok is, mint ÉN, aki nem voltam nagy csávó, mégis én vettem el egy olyan lányt feleségül, hogy a nagymenõké a fasorban sincs mellette! És nem bántam meg azóta sem! Ha tetszik a fiú, akkor csapj le rá, mert nem feltétlenül CSAK az az egy nõ felel meg az ízlésének. Fõleg, ha az vagy nem fordul felé, vagy éppen mindenki felé fordul. Ha bármennyire is bejössz neki a mosolyoddal, az alakoddal, a humoroddal, vagy bármivel, akkor nem fog elhárítani. Az már egy másik kérdés, hogy vajon õ milyen szándékkal fog vonzódni hozzád ... 43/F
Egy idõ után rájön hogy esélye sincs annál a csajnál, akkor próbálkozz. Elõzõ válaszoló: ez egy ösztön, és részben igazad van. Viszont a szerelem ennél sokkal többrõl szól, nem csak arról hogy "jó' megduglak oszt' cs."

Megcsalt a barátnőm de nem tudok szakítani vele mert ő az első olyan lány akit tényleg szeretek! Mit tegyek?

Egy pincebuliban voltunk ahol is a saját szemem láttára rámászott egy srácra. Mentségére legyen szólva hogy ivott sokat (bár megkértem, hogy ne tegye) ami befolyásolhatta ... ebben a helyzetben voltunk 3 hete is de ? folyamat azt hajtogatja, hogy szeret. Nem tudom mit kellene tennem per pillanat mert nagyon szeretem!!!!!!

Legjobb válasz: Hülye vagy, ha vele maradsz!! Meg mi az, hogy mentségére legyen, hogy ivott és úgy mászott rá a srácra? Ez nem mentség. Ha valakit szeretek akkor részegen sem tudnám megcsalni.

Hülye vagy, ha vele maradsz!! Meg mi az, hogy mentségére legyen, hogy ivott és úgy mászott rá a srácra? Ez nem mentség. Ha valakit szeretek akkor részegen sem tudnám megcsalni.
1.a csajon mennyi ruha volt, mikor rámászott a srácra? 2.mit csináltál mikor láttad?
Dugd meg mégegyszer és dobd ki.
A kérdező hozzászólása: a barátnõmön nem sok minden de takarta a ruci ... am meg közvetlen ott feküdta rajtam és amikor bejött a srác akkor leugrott rólam és rámászott közben ezt mondta "csináljuk hármasban?" na nekem ekkor szált el az agyam és ott hagytam de nem jött utánam hanem bent maradta a többiekkel és sírva azt hajtogatta hogy nem akata meg hogy a pia miatt van. nem csak úgy egy hogy megbaszom és ott hagyom! én nem olyan vagyok aki igényli ezt mert ha pina kell akkor pinát kapok! nemm vagyok elveszve viszont NAGYON SZERETEM!!! értitek, nem?
Értem, hát akkor légy lábtörlõ. Hány évesek vagytok?
megcsókolta a másik srácot?
A kérdező hozzászólása: nem mondanám magunkat túl idõsnek de szerintem ez nem kor függõ.. am meg igen, megcsókolta! tegnap szakítottam vele tehát a problem egyik fele megoldva. a másik az az hogy ki kell bírnom nélküle. na azthogy csináljam??
Gratulálok, de õszintén!A nehezén már túl vagy, csak ne hagyd hogy visszaszerezzen.Légy nyitott, bulizz sokat, ismerkedj és nemsoká találni fogsz valakit, aki nem fog megcsalni.
Próbáld meg lekötni a figyelmed valamivel, hogyha eszedbe jut, menj el futni mindenképp kötsd le magad sikerülni fog!!
A kérdező hozzászólása: papucs vagyok az igaz, de egyszerûen nem tudom hogy áljak neki a szakításnak. Nagyon sokan mondták már hogy jobbat érdemlek de a az a baj hogy eddig nagyon úgy vaguok vele hogy õ kell. a családja teljes mértékben elfogad, látja rajtam mindenki hogy imádom a barátnõmet!ezek után a dolgok után kezdem azt érezni hogy nekem csak ez jár! akár hány barátnõm volt eddig mind ki akart használni mert anyám szerint ''túl jó szívem van'' ... szerintem meg csak annyi a bajom hogy õ az elsõ lány akibe szerelmes vagyok! szal papucs vagyok igazatok van mindenben. ma megteszem a következõ lépést! köszi gyerekek a kommenteket. jók vagytok !!
Mit tegyél? Vegyél egy kényelmes papucsot. A csajodnak már van.
miért hagyod magad megalázni? még ha szerelmes is vagy ez szánalmas...úgysem fogod kidobni csak azért mert mi mondjuk, de ez már nem fog mûködni kettõtök között
Hát azért ez így nem volt semmi tõle ha a te szemed láttára csinálta. Az, hogy ivott nem mentség a megcsalásra. Én a helyedbe szakítanék vele, mert ha egyszer megtette megteheti többször is és kifog teljesen használni. Na meg ha elõtted ezt csinálta mit csinálna akkor ha nem lennél ott?
A kérdező hozzászólása: igazábol az a para hogy nem vagyok vele mindíg ott tehát nem tudhatok sok mindent.
ugyan abban a városban laktok?
Én azonnal ki is ábrándultam volna belõle és dobtam volna, akármit is hajtogat. Megcsalásra nincs SEMMI mentség, fõleg nem az alkohol. Senki nem kényszerítette rá, hogy igyon, sem arra, hogy megcsaljon, õ maga döntött így. Aki hülyére issza magát, az az én szememben nem nõ. Nem értem a mai lányokat, egy csomóan eljátsszák ugyanezt bulikban, aztán csodálkoznak, hogy a fiúk nem képesek rájuk nõként tekinteni.
A kérdező hozzászólása: eég zûrös az ügy mert elköltöztek abból a faluból ahol lakok és most jóval alrébb laknak de mindíg megyek hozzá amikor csak tudok.(am tegnap este nagyon be voltam rá rágva ezért otthagytam a "buliban" mert azt hittem utánam jön... de nem tette hanem inkább táncolt. aztán mikor azt mondta az egyik haverom hogy nagyon elnannak akkor felmentem vissza a hegyre... /drogot raktak a piámba is/ szívbetegen én futok utána... igaz hogy dobnom kellene de nem tudom hogyan kellene neki álnom!)
A kérdező hozzászólása: a kérdésre hogy ugyan abban a városban lakunk-e arra a válasz nem! nem is egy megye már!
elég nagy balek lehetsz, ha ezt engeded a csajnak
A kérdező hozzászólása: balek ?? lehet! de sztem csak szerelmes.. te voltál már az?
Egyetértek az elõzõvel, foglald el magad Pl:edz, bulizz, ha van lehetõséget utazgass vagy csak lófrálj a haverokkal.

Olyan aki tenyleg jo tanacsot tud adni irjon, mert en mar nem birom tovabb. Mit tegyek?

Nem tudom mit tegyek, mar csak tulelni kelekfel nap mint nap, nem tudom hanyszor sirtam ez idaig:( Szoval 16 eves vagyok es a suliban vannak ilyen problemaim mar szamolom az orakat is hogy mikor lesz vege.. igazabol nagyon joba vagyok mindenkivel a tanarok sem piszkalnak de az egyik osztalytarsam nap mint nap megbant (lehet en vagyok tul erzekeny, de nekem nem megy az hogy figyelmen kivul hadjam ezeket a beszolasokat) es mar nem birom ezt. Ha normalisan szolok hozza olyanokat vag a fejemhez hogy milyen kutya vagyok, vagy ertetlen k**va. Vagy ha olyan kedve van akkor kitalal valamit, es a tobbiekkel nevetnek rajtam, de ha o nem lenne akkor a tobbiek is tok normalisak lennenek. Pedig en mindig kerulom de o altalaban oda jon mikor kivel hozzam ( ezt nem lehet arra fogni hogy 'biztos tetszem neki' teljes szivebol utal.. szerintem) es mondja a magaet.. mar mondtam neki hogy ha csak erre kepes hogy beszologasson akkor minek jon ide?! Erre o azt mondta hogy mert szeret baszogatni. Komolyan nem tudom mit tegyek figyelmenkivul nem tudom hagyni... Probaltam mar de egyszeruen nem megy. Vissza kene szologatnom nekem is?! De mit?! Valaki segitsen mielott sirva fakadnek a suliban is:(

Legjobb válasz: Semmit sem tûrnek rosszabbul az emberek mint az elutasítást. Nyilván azért köt beléd mert a figyelmedet és mások figyelmét akarja. Ha folyamatosan ignorálod az elég büntetés neki, de ez csak akkor megy ha nem látják rajtad semmi jelét hogy érdekelne a dolog. Ha már a sírás környékez akkor ezt nehéz megjátszani. Játssz telefonon, hallgass zenét, olvass valamit, írj valamit, beszélj másokkal (vond be õket is) csak ne rá figyelj. Ha még csak rá sem pillantasz az a legjobb és az arcodnak is sugároznia kell a mérhetetlen közönyt. Ha visszaszólogatsz azzal csak azt erõsíted benne hogy volt miért eddig dolgozni és továbbra is megéri. Látszik hogy gyenge jellem vagy.(ezt nem rosszindulatból írom) Az elzárkózás jobban fog menni mint a felülkerekedés.

Semmit sem tûrnek rosszabbul az emberek mint az elutasítást. Nyilván azért köt beléd mert a figyelmedet és mások figyelmét akarja. Ha folyamatosan ignorálod az elég büntetés neki, de ez csak akkor megy ha nem látják rajtad semmi jelét hogy érdekelne a dolog. Ha már a sírás környékez akkor ezt nehéz megjátszani. Játssz telefonon, hallgass zenét, olvass valamit, írj valamit, beszélj másokkal (vond be õket is) csak ne rá figyelj. Ha még csak rá sem pillantasz az a legjobb és az arcodnak is sugároznia kell a mérhetetlen közönyt. Ha visszaszólogatsz azzal csak azt erõsíted benne hogy volt miért eddig dolgozni és továbbra is megéri. Látszik hogy gyenge jellem vagy.(ezt nem rosszindulatból írom) Az elzárkózás jobban fog menni mint a felülkerekedés.
A kérdező hozzászólása: Koszonom!
használd ki h csaj és pofozd meg!

Mit tegyek, ha depresszióba estem, amiért elúszott egy kedves lány, akivel fb-n kezdtem el ismkerkedni és aki tényleg úgy tûnt nem a külsõt nézi elsõdlegesen?

Az apja nagyon szigorú és nem engedi pasizni hát valahogy rájött h dumálgatunk és eltiltott tõle, nem tudok vele dumálni sem már, megvan a száma, de nem merem hívni azok után, hogy az apja elég durván lekoptatott fb-n. Én csak egy rendes barátnõt szrettem volna végre, nem értem miért engem ver a sors folyton. :( A rossz fiúk bezzeg bármelyik héten új lányt kaphatank, én meg csak egyre vágyom egy egész életen át és nem kapom meg. :( Semmi kedvem most legszívesebben megölném magam, komolyan mondom! Rosszul is érzem magam, semmihez sincs kedvem.

Legjobb válasz: ;'((((((

;'((((((
szívás
Hogy koptatott le az apja? mibõl gondolod, hogy a lány apja volt?
Nem kell ennyire betojni, pár hét, legfeljebb 1-2 hónap és kihevered. Talán jobb így, mintha ki kellett volna ábrándulnod belõle.

Pszihologus, vagy olyan aki tenyleg jo tanacsot tud adni irjon, mert en mar nem birom tovabb. Mit tegyek?

Nem tudom mit tegyek, mar csak tulelni kelekfel nap mint nap, nem tudom hanyszor sirtam ez idaig:(

Legjobb válasz: Szia! nekem is volt hasonló osztálytársam, nekem is beszólt (bár nem ennyire durvákat), és mellesleg az összes órát szétverte. 2 évig folyamatosan fáradt voltam, nem bírtam felkelni, stb. Azután 2 éve átmentem a párhuzamos osztályba, ahol megszûntek ezek a problémáim. Neked nincs lehetõséged ilyenre?

Szia! nekem is volt hasonló osztálytársam, nekem is beszólt (bár nem ennyire durvákat), és mellesleg az összes órát szétverte. 2 évig folyamatosan fáradt voltam, nem bírtam felkelni, stb. Azután 2 éve átmentem a párhuzamos osztályba, ahol megszûntek ezek a problémáim. Neked nincs lehetõséged ilyenre?
Visszaszólás: Ha megint azt mondja, hogy azért szól be, mert szeret bas.zogatni, akkor jó hangosan vágd rá, hogy más fiúk ezt a farkukkal csinálják. Jaaaaa, boccccsss, neked olyan nincs.... Vagy fel se áll. Szóban bas.zogatni a lányokat szoktad, másképp meg a fiúkat. Tudjuk... Ha igazán tökös lennél, akkor nem egy 50 kilós lányt zaklatnál, hanem egy 100 kilós kant. Az olyanokkal bezzeg nagy puszipajtások vagytok... Ne aggódj, ma már nem ciki bu.zinak lenni. Pár ilyen beszólás után már hobbi szinten bu.zizhatod. "Jajj, de meleg lett itt hirtelen. Jééé, megjöttél? Jó reggelt." Elmész mellette, és látványosan szimatolsz, fintorogsz. "Olyan ge.ci szag van. Bélukám, fingtál vagy böfögtél?" Stb, stb, stb. Mit csinálj? Alázd vissza. Egybõl nem lesz olyan vicces.
A kérdező hozzászólása: Nincs... Mar azon gondolkozom hogy jovore egy masik suliba megyek
A kérdező hozzászólása: ezek tetszenek:-)

Ha tényleg szeret, akkor mennyi idő után fog keresni? Annyira fáj. De nem akarok utána én futni. Mit tegyek hogy hiányozzak neki, és keressen?

A barátommal 6 hónapja vagyunk együtt, vagyis "voltunk" mert most szakítottunk:( Az utóbbi egy hónapban csak vitáztunk, vagyis inkább én vele. Az el?z? kapcsolatomban a srác csúnyán átvert, bizalmat kért, adtam is neki, de visszaélt vele, és megcsalt, továbbá belehazudott a szemembe. Szóval sajnos ez a féltékenység kihatott a mostani kapcsolatomra is, folyton gyanúsítottam a barátomat, hogy megcsal, van valakije. Bár biztosan tudom, hogy nem ment félre, de nem tudtam/tudok leállni ezzel. Amikor véletlenül 2értelm?en fogalmazott, akkor azonnal belekötöttem, vitáztam vele. Azt akartam elérni, hogy sokat foglalkozzon velem, amib?l kaptam is, mert szeret... De minden napot vitával zártam. Mégis szeretem, tiszta szívemb?l, nem tudnék nélküle élni, és féltékeny is azért vagyok ennyire, mert félek hogy elveszítem:( Besokalt, nem akarta kimondani láttam rajta, de csukott szemmel ezt mondta: "jó mivel te engem ilyen embernek gondolsz, és folyton a múltadhoz hasonlítasz...ezért szüneteltessük, majd egyszer rájössz miért tepertem érted..." gy váltunk el, még visszanéztem, csak annyit láttam hogy mérgesen felkapja a táskáját a padról (suliból jött) és ránt rajta egy baromi nagyot-szóval mérges volt. Szeretem, nagyon. És szeretném ha visszajönne hozzám, tudom én voltam a hibás, szerintem adok neki pár napot, meg magamnak is. De vajon, ha szeret keresni fog...? vagy fog-e egyáltalán? Õ 20F, én 17/L Nem akarom én hívni, mert nem akarok én futni utána, szeretném, ha picit látná, hogy elveszíthet, és szeretném látni hogy tényleg szeret és hiányzok neki. Légyszi ne szídjatok, csak ha tudtok segítsetek.

Legjobb válasz: Szerintem ez az a helyzet,amikor õ várja el,hogy megkeresd. Én a helyedben felhívnám,elmondanám,hogy nagyon sajnálom amit tettem és hogy õrülten hiányzik,szükséged van rá,szereted. Kérj bocsánatot és igérd meg,hogy többet nem fordul elõ,bízni fogsz benne. Szerintem õ is szeret téged,ne hagyd hogy az elõzõ kapcsolatban szerzett rossz tapasztalatok miatt ez is tönkremenjen. :)

Szerintem ez az a helyzet, amikor õ várja el, hogy megkeresd. Én a helyedben felhívnám, elmondanám, hogy nagyon sajnálom amit tettem és hogy õrülten hiányzik, szükséged van rá, szereted. Kérj bocsánatot és igérd meg, hogy többet nem fordul elõ, bízni fogsz benne. Szerintem õ is szeret téged, ne hagyd hogy az elõzõ kapcsolatban szerzett rossz tapasztalatok miatt ez is tönkremenjen. :)
A kérdező hozzászólása: szóval érzékeltetni akarom vele, hogy elfogadtam a döntését, és megakarom játszani, hogy én kibirom hogy nem keresem. És nem futok utána, és nem könyörgöm neki. De már most szenvedek mint a kutya.:(
Fogadd meg a másik öreglány tanácsát is! Teperj érte, mert jogosan sértõdött meg a viselkedésedre. Vannak helyzetek, amikor nem szabad hívni, keresni, de ez pont nem ilyen. A féltékenykedés szerinted egy általános párkapcsolat eleme? Fõleg ha nem csal meg a barátod csak gyanúsítgatod állandóan És még õ lássa hogy "elveszíthet"?! :) 30/N
egy minden nap vitázó, veszekedõ csajjal ki a franc akar együttlenni? Ez az igazság. Következõ barátodnál ezt a hibát ne kövesd el. Tudod, ha szép volt a nap és a végén vitázol akkor az egész nap olybá tûnik mintha rosz lett volna. Azonban ha az elején történik valami, és utána kibékülve szép a nap együtt, akkor olyan mintha egész nap jó lett volna. Ezt vésd az eszedbe. Ez nemcsak erre hanem az élet más területeire is vonatkozik.
A kérdező hozzászólása: fent van msnen... de én ugyan be nem jelentkezek. minek fussak utána? Õ mondta hogy tartsunk szünetet, majd keres ha akar, ne érezze már magát nyeregbe. ha meg menni akar akkor menjen.
Egyenes beszéd és õszinteség. Próbáld ki.
Hát te hülye vagy komolyan... Ne érezze magát nyeregbe? Neked kéne a küszöb alatt csúszni hogy ilyen szemét módon megaláztad, gyanusítgattad mikor õ szeret! Neked valami baj van az agyaddal... Nem nagyon akarsz megváltozni mi? Minek kértél akkor itt tanácsot?
Az hogy valaki egy párkapcsolatban féltékenykedik és hisztizik, nem megalázás. Ha ti nõk ( énis az vagyok) a pasitok állandóan féltékenykedne és úgy viselkedne, mint a kérdezõ, azt mondanátok, hogy idõt kérek gondolkodni, majd jelentkezem, hogy venné ki magát, ha csakazért is hivogatna a pasi, kérdezõsködne meg egyebek? Elküldeném a francba és még jobban felidegesítene, hogy még ezt a kérésemet sem tartja tisztában. akkor mondjátok már el miért teperjen a kérdezõ mindenáron? miért ne várja ki, hogy a pasi mit lép?Minek után õ kért idõt??????!!!! De ti: bummbele, teperj, hivd fel, csússz a küszöb alatt. Minek? Nem megcsalta, hogy bocsánatot kérjen tõle, hanem a személyiségében van egy hiba amin változtatni kell a kérdezõnek. Gondolom a ti jellemetekben egy szál hiba sincs.
De van csak mi lehet hogy beismerjük és nem vagyunk ilyen nagyképûek a párunkkal. Szerintem egy férfinak és egy nõnek is elég nagy megalázás hogy állandóan hazugsággal, megcsalással gyanusítgatják, azt várják hogy bizonygassa szeretetét, könyörögjön.
A kérdező hozzászólása: érdekes, ha annyira idõt kér, akkor miért nem vette le msnrõl a kiirását, hogy "(L)6hónapja együtt(L)Te&Én(L)" ?
A gondolkodásod alapján én nem 17 évesnek tippelnélek, hanem 13-nak. Csak nyafogsz, de be nem látnád, hogy te hibáztál.
Talán mert nem mindenki az msn-en éli az életét, nem az a legfontosabb hogy mindig naprakész kiírása legyen, kislány? :) A másik pedig hogy nyilván szeret ha eddig nyûglõdött veled de ettõl még ha van esze rájön hogy ez így nem megy és szenvedni fog de otthogy téged. Te meg kis gonosz liba vagy hogy ezt használnád ki ahelyett hogy megváltoznál... Mindenkit el fogsz üldözni. Minek írtál ide ha fogadod el a véleményeket?
hm
Az élet nem egy mexikói szappanopera, de te mégis úgy viselkedsz, mintha abban lennél egy szereplõ... egyik végletbõl a másikba esel: magadat okolod, féltékenykedsz mert félsz, hogy elveszíted (ez milyen hülyeség már?), közben szereted nagyon, de nehogy nyeregben érezze magát, azt viszont érezze meg, hogy elveszíthet... Egyetlen ember sem bírja ezt ki, ha nem fejezed be villámgyorsan a drámázást, nagyon hamar le fogja venni azt a Te+Én kiírását az MSN-rõl, meglásd. Ha kért egy kis idõt, akkor adj neki, de ne gyárts közben elméleteket és ne te érezd sértve magadat, mert az az igazság, hogy ezt, ami most van, magadnak köszönheted. Ha jelentkezik és folytatni szeretné a kapcsolatotokat, akkor ezt az idõt használd ki arra, hogy megpróbálsz megszabadulni az állandó vitatkozástól meg drámázástól. Ha jeletkezik és nem akarja folytatni a kapcsolatotokat, akkor meg nincs más megoldás, mint hogy tanulj belõle.
Szia! Teperni kell, mert akár nõ akár férfi aki hibázott annak be kell látnia és tennie kell ellene. Ha van ami, aki hiányozzon akkor hiányozni is fog. A hiszti, a féltékenység nem fog. :(
Te tényleg sosem fogsz változni amilyen lekezelõen beszélsz róla hogy 1 hónapot nem bír ki nélküled meg majd meglátjuk... Nem fog veled maradni ha van egy kis esze... És ez lesz a következõ pasival is ha nem leszel másmilyen.
A kérdező hozzászólása: meg ma azon hisztiztem be neki, hogy mondtam neki tegnap hogy mondja meg az osztályában a srácoknak, hogy vállalok pénzért tételkidolgozást. Erre nem azt mondta, hogy a "barátnõm" hanem hogy: "tudok valakit, aki pengén kidolgozza a tételeket tuti 5re"
Még õ lássa hogy elveszíthet? Hát nem azért de olyan buták az efféle lányok! Ne várd hogy visszajöjjön, ne légy önzõ, ne akard tönkretenni, megalázni még jobban. Mert megváltozni úgysem tudsz szerintem.
Sajnálom, hogy így alakult és nem bántásból mondom, de tényleg neked kell változnod. Nekem anno volt ilyen párom és el is menekültem tõlle. Mert a párod hiába szeret ha úgy viselkedzs, akkor szépen kiölöd/kiölted belõlle ezt az érzést. A szerete az nem olyan, hogy ha egyszer megkaptad az már jár, hanem ki kell érdemelni!!!! Gondolj arra, hogy ha valaki igazán szeret akkor eszében sincs megcsalni, azaz nem kell féltékenykedni. Ha meg megcsal akkor nem õ az igazi, és hiába féltékenykedsz igyis-ugyis el hagy majd valamikor. Ilyenkor tovább kell keresni az igazit. Ha vissza akarod kapni a barátod, akkor igenis neked kell bocsánatot kérni, mert te tehetsz róla, hogy szétmentetek és tenned kell az ellen, hogy ne féltékenykedj.
Ja és probáld meg néha átgondolni a helyzetet és veszekedés helyett inkább beszéljétek meg a problémákat.
Hülye vagy. Taktikázni, játszmázni pedig nem kellene.. Jóra nem vezet.. Az, hogy azt mondta, tud valakit, miért olyan rossz?! Arra gondoltál, hogy talán azért fogalmazott így, mert ha megemlíti, hogy a barátnõjérõl van szó, akkor eszükben sem lenne fizetni? Annyira utálom, hogy bolhából csinálnak az emberek elefántot.. Nem vagy érett egy kapcsolatra. Ha te voltál a hibás, vállald érte a felelõsséget és igenis mehetsz utána..23N
Azért volt mérges, mert nem azt a reakciót kapta, amire várt.
A kérdező hozzászólása: nem azt a reakciót? ezt hogy érted? amugy 1 hónapot 10000% hogy nem bírna ki nélkülem a max az szerintem 1-2 nap. de majd kiderül
Én azt látom, hogy ebben a kapcsolatban nem kaptad meg azt a mennyiségû szeretetet, amire szükséged lenne. Hiába szereted, ha benned mindig hiányérzet van. Így nem illetek össze.
Te vagy a nõ, õ úgy döntött szüneteltessétek. Ha egy kicsi tartás is van benned megvárod szépen míg õ jelentkezik, miután átgondolta a dolgokat, ez nem biztos hogy 2 nap. Ha te jelentkezel nála, ki lesz erõltetve, hogy újra összejöjjetek és minden elõrõl fog kezdõdni. õ a férfi, hadd lépjen már õ, nem szabad tõlük elvenni azokat a öntéseket, lépéseket, amitõl egy férfi férfinek érezheti magát. Ha állandóan tálcán kínálod magad neki érzelmileg, miért érezné hogy nap mint nap küzdenie kell a szerelmedért és küzdeni azért hogy megtartson? Jelentkezhet te, de akkor nagyon rossz "stratégiát" választasz, mert csak a kétségbe esésed nyom afelé, hogy te hívd õt. Ezért beszéltem a nõi tartásról. Hidd el, egy tuti-biztos mióta világ a világ, ha a pasi szeret úgyis mindent el fog követni, hogy kibéküljetek, rendbe jöjjetek. Te meg tanulj a hibáidból egy hisztis, féltékeny, múlton rágódó nõvel senki nem tud boldog lenni, még magadat sem tudod elfogadni így. 28
Te hibáztál, neked kell teperni, bocsánatot kérni. Változtatni a jelenlegi helyzeten. A srác nem tett semmi rosszat.
Fogadd meg egy öreglány tanácsát, és hivd fel te. Te hibáztál még hozzá nem is kicsit, ne várd hogy õ béküljön. Viszont ha tényleg szereted, akkor sürgõsen változtass a viselkedéseden. A féltékenység minden kapcsolatot tönkretesz, egyik fél sem tûri sokáig az alaptalan vádakat, és a vitákat. Sok sikert 52/N
nem bocsánatot kell kérni, hanem megváltozni és nem teperni, hanem megvárni mig a pasi egyáltalán ezek után eldönti ad e esélyt arra, hogy legyen újra ebbõl az egészbõl valami. Vagy egyáltalán az érzelmeit rendbe szedje. Miért nem lehet hagyni hogy egy kicsit kiszellõzõn, miért arra buzdítjátok, hogy teperjen? Nem biztos hogy arra akarja pazarolni a fiatal éveit, hogy arra várjon vajon a nõ megváltozik e valóban. elõzõ elötti
A kérdező hozzászólása: ma reggel keresett, írt sms-t hogy Õ nem bírja nélkülem, és már akkor megbánta a dolgot amikor kimondta, ha valah szeretnék még vele találkozni akkor írjak vissza neki, mert Õt nemérdekli mennyire szánalmas akkoris szeret és kellek neki
terhes vagy!
Azt szokták mondani, ha 2 emberbe vagy szerelmes, válaszd azt, akibe 2.nak lettél, mert ha az elsõbe igazán az lettél volna, nem jött volna képbe a 2.
hát én azt javaslom neked -mivel néhány éve én is u.ilyen helyzetben voltam- hogy nagyon gyorsan koptasd le a másik pasit, szakíts meg vele minden kapcsolatot...én sajnos elhagytam a másik pasi miatt a barátomat...és nem kellett volna. hónapokig nem tértem magamhoz annyira megbántam...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!