Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, szőrös a (62 db)

Mit tegyek? Szőrös a karom.

Tudom ez normális, de sötétbarna hajam van és a szőröm mindenhol sötét de nem merem leborotválni, epilálni, gyantázni mert félek, hogy olyan lesz mint a lábamon. Nem férfiasan szőrös, de a sötét színe miatt meglátszik. Vannak akiknek egyáltalán nem látszik. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez inkább divat témába illik de nem baj :D szõkísd,de nem tudom mi bajod a gyantával. Legjobb ha kozmetikushoz mész,õ megoldja

Ez inkább divat témába illik de nem baj :D szõkísd, de nem tudom mi bajod a gyantával. Legjobb ha kozmetikushoz mész, õ megoldja
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok.
Elõször nekem is gyantázva volt, nem volt kellemes, de nem is fájt annyira.Aztán vettem egy epillátort, 2 éve használom a karomon, szinte már meg sem érzem és alig nõ ször ill. már nem is látszik annyira. Ha nem akarod se gyantázni se epillálni, akkor szõkitsd.

Szerintetek ciki? Mit tegyek? Szőrös a popsim, pattanásos és nagyon zavar. Van itt még olyan lány aki ebben a helyzetben van? :/ (légyszi, csak értelmes válaszokat! ) 17/L

14 éves koromban vettem észre hogy szőrös a popsim és azóta pattanásos és nagyon zavar. Borotválni nem akarom, a gyantázástól meg félek, hogy jobban kipattogok... Van barátom, és nagyon zavar ha a popsimat simogatja. Nem mertem még neki sem elmondani se mutogatni, mert félek hogy undorodni fog tőlem... Szerintetek mit csináljak vele???

Legjobb válasz: Mindenkinek szõrõs ha zavar akkor tegyél ellene, egyébként pár pattanása sok embernek van egyátalán nem vészes ha meg ilyen kis szõke pihe szõrszálak vannak az meg pláne nem érdekel .. :)

Mindenkinek szõrõs ha zavar akkor tegyél ellene, egyébként pár pattanása sok embernek van egyátalán nem vészes ha meg ilyen kis szõke pihe szõrszálak vannak az meg pláne nem érdekel .. :)
Intim szõrtelenítõ krém ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)
nekem a nagy melegben szokott pattanás kijönni rá. sokszor zuhanyozz, kend be pl teafaolajjal, az jó rá.
Mond meg neki!:D
biztos vagy vele hogy a vaginája szõrös? omg. Nem akarok nagyon beléd kötni, szóval csak... mond meg neki, ennyi, engem is zavar a szõr.
nekem semmi bajom nem lett, mikor a barátnõmet nyaltam, pedig sosem borotválta ha szereted, ez nem probléma
Drága... ha a vaginája szõrös, akkor bátorkodom hasznos tanácsot adni, még pediglen: tömesd ki a kedves barátnõdet, és irány a Magyar Természettudományi Múzeum... nagyot kaszálhatsz vele. puszillak :)
Mondd meg neki, hogy szedje le a szõrt, mert zavar téged. Kommunikálni tudni kell egy kapcsolatban.
;) az orális szex? hát elég zavaró amikor a fanszõrzetének egy szála a nyelvedre tapad és öklendezned kell amíg "vele" vagy.
A kérdező hozzászólása: és mit tegyek akkor ha elmondom neki h zavar és akkor azért nem akar szexelni? mert esetleg megsértõdik v mert nemtom
A kérdező hozzászólása: ajj má jó nem a sunija szõrös hanem körülötte xD oks rosszul írtam igazatok van:P
Ezt csak úgy tudod megoldani, hogy megkéred, hogy borotválja. Szerintem nem kellene rajta a lánynak megsértõdnie, viszont ha mégis te próbálj nyugodt maradni és beszélgess egy kicsit errõl vele, hogy miért nem akarja leborotválni vagy miért sértõdött meg. Így talán végül rá tudod venni a dologra.
A kérdésedbõl ítélve még nem csináltad neki orálisan, csak tudod, hogy szõrös és ez valamelyest taszít téged. Ezt mindenképpen beszéld meg vele, hogy miért szõrös, és mi lenne ha leszedné legalább a szemérem ajkai környékén mert szeretnéd kényeztetni orálisan, de zavar a szõr. Nem ide tartozik, viszont suliban szakgyakorlaton volt egy szakoktató gépész mühelyben, aszisztáltunk neki ha hegesztett valamit, és ez volt a szavajárása hogy egy kicsit odébb, de csak "egy pinahajszálnyit" Hameg nem annyit sikerült akkor tudjátok menyi az a pinahajszálnyi?, úgy tudod lemérni amikor leveszed a nyelvedrõl.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:D leköteleztetek:D

Mit csináljak? Szőrös a fenekem a végbélnyílásnál is, de a barátomnak meg nem vettem észre, nagyon ciki, mit tegyek ha a barátom meglátja? Mit fog hozzá szólni? Mit tegyek h ne látszodjon vagy h tüntessem el?

Legjobb válasz: Amikor együtt vagytok borotváld le:) Ne sûrûn,csak ha láthatja. Akkor nem is erõsödik nagyon,szal ne csinálj belõle rendszert:))

Amikor együtt vagytok borotváld le:) Ne sûrûn, csak ha láthatja. Akkor nem is erõsödik nagyon, szal ne csinálj belõle rendszert:) )
Szerintem nem lehet mindig úgy szeretkezni, hogy ez ne tûnjön ki, mert hát oda is tévedhet a keze... Nyugodtan borotváld le, ha ez zavar téged, mert úgy együtt lenni, hogy gátlásaid vannak, nem az igazi.
Nekem is van ilyen "problémám", néha leborotválom. Ha már hosszabb ideje lesztek együtt, már nem lesz olyan kérdéses a dolog, mert természetes lesz hogy leborotválod. Csak ne a fiú elõtt. :)
Ha igazán szeret a barátod szerintem nem fog elhagyni mert szõrös a végbélnyílásod , de meg is beszélheted vele hogy õ miként vélekedik errõl .Gyakorlatilag nem rejtegetheted örökre a végbélnyílásodat elõle.Olyan is elõfordulhat hogy éppen így a jó neki.
Sötétbe szeretkezz, de félretéve a hülyeséget, ha szeret nem azt fogja nézni, meg ne hátulrol csináljátok ha neked ciki, akkorr sose fogja meglátni, amugy meg ha szert mindegy neki!

Van egy lány, akit elhívtam mozizni egyet (1. mozizás, és még a csókig nem igazán jutottunk el, azaz még csak szoros barátság van köztünk). Mit tegyek, rámásszak a moziban, vagy csak üljek nyugiban és nézzem spontán vele együtt a filmet?

Legjobb válasz: Ezért nem jó randinak a mozi. Ott nem a lányra figyelsz, csak a filmre. Inkább olyan randira kellett volna elhívnod ahol tudtok beszélgetni akár csókolózni.

Ezért nem jó randinak a mozi. Ott nem a lányra figyelsz, csak a filmre. Inkább olyan randira kellett volna elhívnod ahol tudtok beszélgetni akár csókolózni.
Vagy vidd olyan filmre, ami nem érdekel:D Például a LEGO kaland, ami most fog kijönni, vagy már kijött, nemtudom. Szóval az biztosan nagyon érdekfeszítõ lenne. Csak vigyázz, mert ha a moziban lesmárolod a csajt, és a gyerekek észreveszik akkor könnyen lehet, hogy megdobnak pattogatott kukival! Hidd el, már volt rá példa... ÓVAKODJ A POPCORNOS GYEREKEKTÕL VAGY ÉLETED VÉGÉIG ÁLMAIDBAN FOGNAK KÍSÉRTENI! :OOOO Hu, nem tudom mi lelt most, bocs:D
A moziban ne mássz rá. A filmre figyel, nem biztos, hogy látja, mire készülsz, megijedhet... zavarhatja a többi nézõt, vagy akár bunkóságnak tarthatja (mert igazából az is, hogy lesbõl támadsz), és akkora botrányt csinál, hogy rettenet kínos lesz. Menjetek a mozin kívül máshova (is) randira. Gyorsétterem, teázó, séta stb. Ott azért látja, hogy mi a dolog, ráadásul tudsz elõtte pár szót mondani, amivel rávezeted (pl. milyen csinos, szép stb.).
Biztos tudni fogod, mikor van az alkalom arra, hogy megcsókold. Amúgy ne a moziban, mert nem tudsz rá is meg a filmre is figyelni. Egyébként ajánlom, hogy hívd el egy étterembe.
Ne borotváld le teljesen az ágyékod, csak nyírd meg hájvágóval.
Na de ki a tököm nézegeti rajtad, és a csajodon kívül az ágyékod?
Igen, röhejes leszel. Két választásod van:vagy leborotválod a lábad is, vagy hagyod a szõrt az ágyékodon.
Így van, használj hajvágót!
A kérdező hozzászólása: más is van ezzel így?
A legcélszerûbb, ha az ágyékodon hajnyíróval lerövidíted és nem szeded le teljesen. A szõrös láb nem gáz, de a szõrös alváz elég kiábrándító lehet egy lány számára.
Én is ugyanígy vagyok mint te, és én is azt javaslom mint a többiek, nyírd le. Így nem lesz zavaróan szõrös, és nem is néz ki hülyén, hogy elüt a kettõ :)
Szerintem túllocsoltad.Heti 1x kellene.
Lehet, hogy a virágföld egy része letermett gombakomposztból áll. Ez olykor még teremhet valamennyi gombát, de közel sem annyit, hogy a termelõnek megérje tovább tartani, ezért általában eladják vmi komposztáló, virágföldet készítõ, forgalmzó cégnek. Elképzelhetõ, hogy nálad is ez áll fenn:D Semmi baj, csak szedd le valamivel azt a földréteget és dobd ki.

Szőrös a hasam lány létemre, mit tegyek?

van egy genetikai betegségem, de nemhiszem hogy e miatt. mit tegyek? nagyon zavar:|

Legjobb válasz: Borotváld le?

Borotváld le?
Borotva.
Inkább gyantázd, az nem erõsíti és tovább is tart.
Epiláld. Farsangkor pedig öltözz Chewbaccának. :)

Szőrős a seggem mit tegyek?

Lehet kicsit komolytalan a kérdés de 16 éves vagyok és seggemet lassan belepi a szőr mit tegyek?

Legjobb válasz: Fenõkõvel súrolgasd!

Fenõkõvel súrolgasd!
A kérdező hozzászólása: háát lehet az lesz a vége nem merek eegyszerûen elképzelhetetlen h befekszem oda egy nõnek egy szõrõ seggel :D égnek a pofám
Ha végképp olyan szégyenlõs vagy, hogy a kozmetikust nem mered bevállalni, akkor borotváld le magadnak. De sokkal rosszabb lesz borotválva, mint gyantázva. Tapasztalat! :) Inkább legyél már tökös gyerek annyira, hogy el mersz menni kozmetikushoz. A kozmetikus csajok általában nem szoktak 16 éves fiúkat enni, szóval bátorság! :) Ráadásul egy csomó fiú jár kozmetikushoz kezelésekre, és minden mást is gyantáztatni, ez ma már egyáltalán kirívó eset, hanem teljesen megszokott, természetes dolog. :)
Menj el kozmetikushoz, szakszerûen legyantázza neked. Sok fiú jár gyantára, többek között én is. :)
A kérdező hozzászólása: kozmetikus a fejed tokja csak van megoldás otthonra is :D
Nekem is szõrös!!! néha megritkítom ollóval azt jó
kozmetikus legyantázza
Egy erõs ragasztó csodákra képes. http://www.youtube.com/watch?v=SPu_v9OZvXo
raszta vagy afrofonat, esetleg borotválj bele mintát:D
Pedig nem fog meglepõdni a kozmetikus a szõrös seggedet látva. :) Különben is csak 10 percig lesz szõrös, aztán már nem. :) Neked lehet hogy meglepõ, de nem sokan járnak gyantáztatni szõrtelenül. Általában aki gyantára megy, az szõrös szokott lenni, hiszen azért megy... :)

Szőrös a lábam. Mit tegyek ebben az esetben? 13/L

Sziasztok.Múltkor szóltam anyunak h szőrös a lábam és hogy zavar. Erre ő azt mondta h ne borotváljam de gyantáztathatom, de ő nem csinálja meg mert profi kezekre akarja bízni, ezért másnap elmentünk a kozmetikushoz és azt mondta hogy csak akkor lehet ha már menstruálok. (de én nem menstruálok még). És kb mikor fogok menstruálni? Vagy most mit csináljak a lábammal?? mert harisnyában nem szeretnék mászkálni.... meg ha abban mászkálok akkor a strandon nem lehetek abban.. Segítsetek.. előre is köszi

Legjobb válasz: Ez nagyon nagy hülyeség hogy csak akkor lehet ha már menstruálsz!Keressetek egy másik,normális kozmetikust!

Ez nagyon nagy hülyeség hogy csak akkor lehet ha már menstruálsz!Keressetek egy másik, normális kozmetikust!
Hülyeség, a kettõnek köze nincs egymáshoz...
Gyanítom, hogy édesanyád ismerõse a kozmetikus és a látogatásotok elõtt megkérte, hogy ezt mondja neked.. Fura mentalitás. (Ha nem így lenne, tuti vállalna másik kozmetikus felkeresést.)
Én a te korodban vettem egy borotvát és leszedtem magamnak. Na ezt most nem azért mondtam, hogy rá akarlak beszélni, de akár borotvával is leszedheted, nem lesz tõle semmi bajod. A menstruációnak pedig semmi köze a szõrtelenítéshez. Simán lehetne gyantáztatni is. Nincs esetleg valami idõsebb barátnõd aki megcsinálná neked vagy segítene?
Nem értem a kozmetikust. Mi köze a menstruációnak a szõrtelenítéshez? Szerintem az égvilágon semmi. Menjetek el egy másik kozmetikushoz vagy vegyetek gyantaszettet és otthon gyantázd le a lábad. Anyukád biztos segíteni fog majd benne.
Ez elég fura, a lányomét kérdés nélkül gyantázták, pedig õ is annyi idõs volt mint te.
Lehet benne valami, amit az utolsó hozzászóló írt. Sok anyuka még korainak tartja, hogy a 13-14 éves kislányuk szõrteleníteni akar. Pedig ez a dolgok rendje. El kellene fogadniuk, ha nem szeretnék azt, hogy a gyerekük a hátuk mögött intézkedjen. Szõrelfedõ nincs. Ha anyukád nem engedi és téged tényleg nagyon zavar, akkor vegyél borotvát.
A kérdező hozzászólása: Anya azt mondta hogy ha nem értem meg a kozmetikust akkor sajnálja mert ha ezt mondta akkor meg kell várjam amíg megjön. Nem tudtok valami olyat ami elfedi a szõrt?? (ez elég hülyén hangzik
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Meggyõzöm anyát hogy keressünk másik kozmetikust.
*azaz utolsó elõtti (7-es) :D beelõztek.
A kérdező hozzászólása: hat van barátnõm aki leszedné de anya kicsit mérges lenne.. és am anya nem ismeri a kozmetikust... és am a hónaljamon meg ott lent borotválom és anya megengedi....
Ha megengedi, hogy ott lent borotváld, akkor miért zavarja, ha a lábadat borotválnád? Hisz a nemiszerv az intimebb dolog egy lábnál :D Nem értem anyukádat..
wtf? OTT borotválod (mi a frásznak 13 évesen?) a lábadon akkor miért nem??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!