Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, szőrös (77 db)

Mit tegyek? Szőrös a karom.

Tudom ez normális, de sötétbarna hajam van és a szőröm mindenhol sötét de nem merem leborotválni, epilálni, gyantázni mert félek, hogy olyan lesz mint a lábamon. Nem férfiasan szőrös, de a sötét színe miatt meglátszik. Vannak akiknek egyáltalán nem látszik. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez inkább divat témába illik de nem baj :D szõkísd,de nem tudom mi bajod a gyantával. Legjobb ha kozmetikushoz mész,õ megoldja

Ez inkább divat témába illik de nem baj :D szõkísd, de nem tudom mi bajod a gyantával. Legjobb ha kozmetikushoz mész, õ megoldja
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok.
Elõször nekem is gyantázva volt, nem volt kellemes, de nem is fájt annyira.Aztán vettem egy epillátort, 2 éve használom a karomon, szinte már meg sem érzem és alig nõ ször ill. már nem is látszik annyira. Ha nem akarod se gyantázni se epillálni, akkor szõkitsd.

Szerintetek ciki? Mit tegyek? Szőrös a popsim, pattanásos és nagyon zavar. Van itt még olyan lány aki ebben a helyzetben van? :/ (légyszi, csak értelmes válaszokat! ) 17/L

14 éves koromban vettem észre hogy szőrös a popsim és azóta pattanásos és nagyon zavar. Borotválni nem akarom, a gyantázástól meg félek, hogy jobban kipattogok... Van barátom, és nagyon zavar ha a popsimat simogatja. Nem mertem még neki sem elmondani se mutogatni, mert félek hogy undorodni fog tőlem... Szerintetek mit csináljak vele???

Legjobb válasz: Mindenkinek szõrõs ha zavar akkor tegyél ellene, egyébként pár pattanása sok embernek van egyátalán nem vészes ha meg ilyen kis szõke pihe szõrszálak vannak az meg pláne nem érdekel .. :)

Mindenkinek szõrõs ha zavar akkor tegyél ellene, egyébként pár pattanása sok embernek van egyátalán nem vészes ha meg ilyen kis szõke pihe szõrszálak vannak az meg pláne nem érdekel .. :)
Intim szõrtelenítõ krém ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)
nekem a nagy melegben szokott pattanás kijönni rá. sokszor zuhanyozz, kend be pl teafaolajjal, az jó rá.
Ne borotváld le teljesen az ágyékod, csak nyírd meg hájvágóval.
Na de ki a tököm nézegeti rajtad, és a csajodon kívül az ágyékod?
Igen, röhejes leszel. Két választásod van:vagy leborotválod a lábad is, vagy hagyod a szõrt az ágyékodon.
Így van, használj hajvágót!
A kérdező hozzászólása: más is van ezzel így?
A legcélszerûbb, ha az ágyékodon hajnyíróval lerövidíted és nem szeded le teljesen. A szõrös láb nem gáz, de a szõrös alváz elég kiábrándító lehet egy lány számára.
Én is ugyanígy vagyok mint te, és én is azt javaslom mint a többiek, nyírd le. Így nem lesz zavaróan szõrös, és nem is néz ki hülyén, hogy elüt a kettõ :)
Mond meg neki!:D
biztos vagy vele hogy a vaginája szõrös? omg. Nem akarok nagyon beléd kötni, szóval csak... mond meg neki, ennyi, engem is zavar a szõr.
nekem semmi bajom nem lett, mikor a barátnõmet nyaltam, pedig sosem borotválta ha szereted, ez nem probléma
Drága... ha a vaginája szõrös, akkor bátorkodom hasznos tanácsot adni, még pediglen: tömesd ki a kedves barátnõdet, és irány a Magyar Természettudományi Múzeum... nagyot kaszálhatsz vele. puszillak :)
Mondd meg neki, hogy szedje le a szõrt, mert zavar téged. Kommunikálni tudni kell egy kapcsolatban.
;) az orális szex? hát elég zavaró amikor a fanszõrzetének egy szála a nyelvedre tapad és öklendezned kell amíg "vele" vagy.
A kérdező hozzászólása: és mit tegyek akkor ha elmondom neki h zavar és akkor azért nem akar szexelni? mert esetleg megsértõdik v mert nemtom
A kérdező hozzászólása: ajj má jó nem a sunija szõrös hanem körülötte xD oks rosszul írtam igazatok van:P
Ezt csak úgy tudod megoldani, hogy megkéred, hogy borotválja. Szerintem nem kellene rajta a lánynak megsértõdnie, viszont ha mégis te próbálj nyugodt maradni és beszélgess egy kicsit errõl vele, hogy miért nem akarja leborotválni vagy miért sértõdött meg. Így talán végül rá tudod venni a dologra.
A kérdésedbõl ítélve még nem csináltad neki orálisan, csak tudod, hogy szõrös és ez valamelyest taszít téged. Ezt mindenképpen beszéld meg vele, hogy miért szõrös, és mi lenne ha leszedné legalább a szemérem ajkai környékén mert szeretnéd kényeztetni orálisan, de zavar a szõr. Nem ide tartozik, viszont suliban szakgyakorlaton volt egy szakoktató gépész mühelyben, aszisztáltunk neki ha hegesztett valamit, és ez volt a szavajárása hogy egy kicsit odébb, de csak "egy pinahajszálnyit" Hameg nem annyit sikerült akkor tudjátok menyi az a pinahajszálnyi?, úgy tudod lemérni amikor leveszed a nyelvedrõl.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:D leköteleztetek:D

Mit csináljak? Szőrös a fenekem a végbélnyílásnál is, de a barátomnak meg nem vettem észre, nagyon ciki, mit tegyek ha a barátom meglátja? Mit fog hozzá szólni? Mit tegyek h ne látszodjon vagy h tüntessem el?

Legjobb válasz: Amikor együtt vagytok borotváld le:) Ne sûrûn,csak ha láthatja. Akkor nem is erõsödik nagyon,szal ne csinálj belõle rendszert:))

Amikor együtt vagytok borotváld le:) Ne sûrûn, csak ha láthatja. Akkor nem is erõsödik nagyon, szal ne csinálj belõle rendszert:) )
Szerintem nem lehet mindig úgy szeretkezni, hogy ez ne tûnjön ki, mert hát oda is tévedhet a keze... Nyugodtan borotváld le, ha ez zavar téged, mert úgy együtt lenni, hogy gátlásaid vannak, nem az igazi.
Nekem is van ilyen "problémám", néha leborotválom. Ha már hosszabb ideje lesztek együtt, már nem lesz olyan kérdéses a dolog, mert természetes lesz hogy leborotválod. Csak ne a fiú elõtt. :)
Ha igazán szeret a barátod szerintem nem fog elhagyni mert szõrös a végbélnyílásod , de meg is beszélheted vele hogy õ miként vélekedik errõl .Gyakorlatilag nem rejtegetheted örökre a végbélnyílásodat elõle.Olyan is elõfordulhat hogy éppen így a jó neki.
Sötétbe szeretkezz, de félretéve a hülyeséget, ha szeret nem azt fogja nézni, meg ne hátulrol csináljátok ha neked ciki, akkorr sose fogja meglátni, amugy meg ha szert mindegy neki!

Felnőttek, kamasz (lány) ok! Kozmetikushoz szeretnék menni, szőrös az arcom. Mit tegyek? 15L

Még sosem jártam kozmetikusnál. Viszont most már muszáj lenne elmennem. (Nincs a családban nő/lány,aki segíteni tudna...fiúk között nőttem fel.) Az arcom két oldalán,szélül kis szőrpihék nőttek (kiskoromban leborotváltam,nagyon kis hülye voltam,azt hittem hogy "kell",a családban mindenki borotválkozott),amik engem nagyon idegesítenek. Közelről látszódnak..messziről annyira nem,de emiatt feszélyezve érzem magam társaságban. Na a kérdésem az lenne,hogyha megyek egy kozmetikushoz(kisvárosban lakom,nincs messze) először,akkor mit mondjak a kozmetikusnak? Az meg van,hogy bemutatkozom..de utána mi van? Rögtön megkérdezi "miért" mentem és gyantáz..? Vagy úgy működik mint a fodrászoknál,hogy kapok időpontot és akkorra kell visszamennem? Hogy van ez? És mit mondjak neki? Kérlek segítsetek,nagyon zavar az,hogy szőrös az arcom..:( Ja és körülbelül egy arc-gyantázás mennyibe kerül? Előre köszönöm a válaszokat! (A hibákért bocsánat!)

Legjobb válasz: Elmész a kozmetikushoz és elmondod mit szeretnél. Tõle bátran megkérdezheted, hogy otthon mit tudnál vele tenni és hasonlók. Semmi különös nincsen a kozmetikusnál. Be mész, ha kell akkor ad elõre idõpontot és akkor majd vissza mész hozz. Nem fogja a fejedet le harapni, nem kell semmi extrára gondolnod. Elfogja mondani, hogy milyen módon lehet kiszedni gyanta vagy csipesz (én a gyantát ajánlom mert azzal sokkal gyorsabb és mind a két esetben ugyan annyira fáj csak a csipesszel tovább tart). Sétálj be hozzá bátran és mond el mit szeretnél, és kérdezz bármit amit nem tudsz.

Elmész a kozmetikushoz és elmondod mit szeretnél. Tõle bátran megkérdezheted, hogy otthon mit tudnál vele tenni és hasonlók. Semmi különös nincsen a kozmetikusnál. Be mész, ha kell akkor ad elõre idõpontot és akkor majd vissza mész hozz. Nem fogja a fejedet le harapni, nem kell semmi extrára gondolnod. Elfogja mondani, hogy milyen módon lehet kiszedni gyanta vagy csipesz (én a gyantát ajánlom mert azzal sokkal gyorsabb és mind a két esetben ugyan annyira fáj csak a csipesszel tovább tart). Sétálj be hozzá bátran és mond el mit szeretnél, és kérdezz bármit amit nem tudsz.
Az árak kozmetikusonként változik, én a szemöldök szedésért 600Ft szoktam fizetni. Az arc gyanta szerintem max 3000Ft ba kerül. Hívd fel kérj idõpontot és kérdezd meg bátran, hogy mennyibe fog kerülni. Nincs ebben semmi ciki.
Ha épp nincs vendége, akkor valószínûleg fogadni fog, amikor betoppansz hozzá (fõleg ha kis, 5-10 perces munkáról van szó), de szerintem biztosabb idõpontot kérni. :)
Mert a szorosodes hormonproblema miatt lehet. Ahogy a fajdalmas menzesz is.
Mielõtt elmennél a kozmetikushoz. Menj el egy endokrinológushoz, hormon orvos!!!
Pontosan, ne kozmetikushoz menj, hanem orvoshoz! Háziorvostól kérj beutalót endokrinológiára. Menzeszed rendben? Mennyire szokott fájni a hasad?
Két verzió van. Kinézel egy kozmetikust vagy barátnõtõl elkéred a számát, telefonálsz és lebeszéled vele, hogy mit akarsz. Õ tudja ez mennyi idõt vesz el és eszerint betudja osztani az idejét. Ez az elsõ. Második. Bemész egy kozmetikushoz, bemutatkozol, kérsz egy idõpontot és erre lehet, hogy megkérdezi, hogy most jó lesz-e mert nincs vendége. Igaz az arcom nem gyantáztatom, de olyan 600-1000ft körüli összegre tippelem. De tényleg kozmetikus függõ.
Mi olyan bonyi ebben? Valasztasz egy kozmetikust, felhivod, hogy mikor mehetsz. Ha megkerdezi mit szeretnel, elmondod. Nem ertem, hogy miben tudnank mi segiteni??
A kérdező hozzászólása: késik, 2 éve van meg, és nagyon-nagyon görcsöl mindig.. de miért kéne orvoshoz mennem? :S
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
Szerintem is fordulj orvoshoz, simán lehet hogy napokon belül farkasemberré fogsz változni! Ezt nem szabad könnyelmûen kezelni.

Most mi lesz? Erős barna szőrös lesz a lábam? Mit tegyek? 12/L

Kb 1 hónapja 1x leborotváltam a lábam,eddig soha nem csináltam..csak úgy végig suhintottam rajta a borotvát semmi borotvahabbal vagy ilyesmi. Semmi nem történt, de azóta hallottam olyanokat, hogy voltak többen akik ilyen id?s korukba mit én, leborotválták, és sokkal jobban kezdett el n?ni, és sokkal er?sebb barna színben.Most mi lesz? Nekem is barna er?s sz?rös lesz a lábam? mert megfogadtam hogy nem borotválom most többet, de attól hogy 1x megcsináltam attól is ez lesz?

Legjobb válasz: inkább gyantáztasd igy nyáron ha zavar, télen ha nem zavar még nyugidtan meghagyhatod, ráérsz még állandóan szörteleníteni. erösebb nem lesz csak azért érzik ugy az emberek mert a ször szál nem egyforma vastag teteje felé vékonyodik a bortovával le van vágva kb a felénél és azon a részen vastagabb, ezért fog szúrni és ezért vastagabb. barnább nem lesz tõle. Viszont mindig használj tusfürdõt vagy habot mikor csinálod ugy alaposabb és a börödnek is jobb.

inkább gyantáztasd igy nyáron ha zavar, télen ha nem zavar még nyugidtan meghagyhatod, ráérsz még állandóan szörteleníteni. erösebb nem lesz csak azért érzik ugy az emberek mert a ször szál nem egyforma vastag teteje felé vékonyodik a bortovával le van vágva kb a felénél és azon a részen vastagabb, ezért fog szúrni és ezért vastagabb. barnább nem lesz tõle. Viszont mindig használj tusfürdõt vagy habot mikor csinálod ugy alaposabb és a börödnek is jobb.
Hát biztosíthatlak, hogy nem a borotvától fog megerõsödni. Amúgy is városi legenda nagyrészt, de mindegy. A te korodban viszont elkezdõdnek a hormonális változások, ami miatt igen, megerõsödik a szõrzet is. Nem valószínû, hogy szõke kis pelyhek lesznek a lábadon - ha ez így lenne, nyilván nem szõrtelenítene mindenki mániákusan. :D De valóban nem a borotva a legjobb módszer, egyszerû, nem macerás, de kétnaponta megcsinálhatod, hogy sima legyen a lábad. Inkább gyantáztasd vagy epiláld, ha bírja a bõröd (és a pénztárcád). Amúgy meg 1 hónap alatt gondolom csak visszanõtt a szõr, észrevennéd, ha naaaaagy sötét szálak lennének, nem? :D
Hagyjátok már ezt a hülyeséget, hogy a borotva erõsíti a szõrt. Mitõl erõsítené ? Behatol a DNS-edbe és génmódosulást hajt végre ?

A szüleimm még mindig túl szorosan akarnak tartani, mit tegyek?

Párom kezét most kértem meg, több éve együtt lakunk, de valahogyan a szüleim még mindig próbálnak befolyásolni eléggé erõteljesen. Mivel Fiatalok vagyunk párommal 22-24 évesek és még tanulunk mindketten kapunk mindkét oldalról támogatást. Nem szeretném megbántani szüleimet, de vannak dolgok amik ha még hibásak is meg kell lépjünk. Ti hogyan tennétek?

Legjobb válasz: A szülõi támogatást nem kellene elveszíteni, ezért muszáj valamennyire alkalmazkodni. Más kérdés, ha olyanba akarnak beleszólni, ami már magánügy. Amúgy eléggé burkolt a kérdés, nem tudni mibe szóltak bele, de a legelõnyösebb, ha minél elõbb távolabb kerültök a szülõi háztól, és saját lábra álltok. Valószínû akkor is támogatni fognak benneteket, ezért finoman kell meglépni a távozást. Nem egyszerû.

A szülõi támogatást nem kellene elveszíteni, ezért muszáj valamennyire alkalmazkodni. Más kérdés, ha olyanba akarnak beleszólni, ami már magánügy. Amúgy eléggé burkolt a kérdés, nem tudni mibe szóltak bele, de a legelõnyösebb, ha minél elõbb távolabb kerültök a szülõi háztól, és saját lábra álltok. Valószínû akkor is támogatni fognak benneteket, ezért finoman kell meglépni a távozást. Nem egyszerû.
Ott van a probléma, hogy még tanultok mind a ketten, és õk támogatnak titeket anyagilag. Hiába vagytok nagykorúak, hiába jegyeztétek el egymást, gyerekként kezelnek titeteket. És valljuk be, amig nem lesz saját jövedelmetek, azok is lesztek, hiszen tõlük függtök... Majd ha már dolgoztok, és nem szorultok a szülõkre anyagilag, akkor õk is máshogy fognak hozzátok állni.
Várj türelmesen, lesz az még zöld is !
vizes borogatás.
Ha nem bírod mozgatni sem, akkor irány a sürgõsségi és röntgenezzék meg.
Menj el a sebészetre, meg kell röntgenezni.
Ha így marad, akkor menj a sürgösségire!
A kérdező hozzászólása: csak apukamek azt mondtak h semmi ertelme mert kirohognek...:( de nagyon faj:/
sürgõsségi.. nem fognak kiröhögni, mentek már be kisebb bajokkal is. és azokat se röhögték ki
A kisujjamat rosszul találta el a labda kidobósnál régebben, és átlósan megrepedt. Aznap igazából másért mentünk kórházba, de azért megröntgeneztettük az ujjamat is, és ez volt a szerencsém, mert másnapra ha elmozdult volna a csont, mûteni is kellett volna, így viszont csak 8 hétig gipsz. És nem röhögtek ki. Ugyh minél elõbb menjetek el.

Elnézést a kínos témáért, de mit tegyek, ha NAGYON szőrös a fenekem, és hamarosan táborba megyek, ahol muszáj fürdőruhát húznom?

Nagyon kétségbe vagyok esve, mi a fenét csináljak? Hazudjak, hogy megjött és nem fürödhetek, vagy esetleg borotváljam le...?

Legjobb válasz: Borotváld le. Más is ezt teszi. Hazudni hogy megjött semmi értelme, mivel attól még lehet fürödni.

Borotváld le. Más is ezt teszi. Hazudni hogy megjött semmi értelme, mivel attól még lehet fürödni.
hát, akkor már borotváld le inkább.
ó te jó ég... persze, hogy borotváld le.
borotváld, ha borostás segget akarsz.
Azért a 4-esnek sincsen igaza, én sosem fürödnék úgy, hogy megvan közben. Voltam már sajnos úgy nyaralni, nem is akárhol, tengerpartnál, de kihagytam. Számomra kényelmetlen. Senki nem kért indokot, egy lánynak azért ezt illik megérteni. Kérdezõ, ha zavar, akkor borotváld le. Emiatt ne maradj már ki a mulatságból :)
Borotváld le, ha tudod :) De arra készülj fel, hogy akkor már mindig borotválnod kell, vagy szõrteleníteni valahogy, mert a borotva csak megerõsíti a szõrszálakat .
Jézus, akkor soha életedben nem akarsz fürödni?? Nyugodtan borotváld le, én már legalább 10 éve borotválom és nem erõsödött meg semmi. Vagy gyanta, csak az kínosabb meg fáj.
Én is borotválom, szerintem tedd ezt te is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!