Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, sokat veszekszem a (9 db)

Mit tegyek magammal? Mostanában sokat veszekszünk a barátommal. Idáig semmi gond nem volt, mert mindent meg tudtunk beszélni, de mostanáb nem. Elég "elviselhetetlen" természetem van!

(hisztik, flegmaság akarat nélkül) Idáig benne kerestem a hibát, de csak azt vettem észre, hogy kicsit kevesebb türelme van hozzám és ezt meg is értem. Szóval azt hittem, hogy benne van a hiba, de rá kellett jönnöm, hogy NEM!

Legjobb válasz: Ha szereted meg tudsz változni.

Ha szereted meg tudsz változni.
Hát figy ha te is tudod mi a baj akkor mért kérded? annyi az egész h 1 kicsit próbáld jobban visszafogni magad... viszont a hisztit nem nagyon komázzák a fiúk szoval azt jobban ha lehet
Változz meg ember!!! Fúúú imádom az ilyen kérdéseket, nekem ez a 3. szerelmem és anyira szeretem hogy mindent pontosan akarok csinálni, és még igy is nagyon kevés az esélyem nála, te meg anyira nem vagy képes hogy megváltozz?? Pff ha nekem csak enyit kéne tennem a szerelemért az milyen jó lenne, de képzeld el az egyik osztálytársnõmbe vagyok szerelmes akivel jóformán utáltuk egymást 2 évig, msot kezdek kibékülni vele, ugye milyen szerencsés vagyok? Sok tippem van meg minden, de tul sok lenne ide leirni meg keveset tudok rólad, ha gondolod MSN-en megbeszélhetjük :) nem nagy gond ez :D senki se tökéletes...
Teljesen meg tudlak érteni nekem is ez a bajom, csak én néha nem tudom mért de élvezem is ha kicsit flegma lehetek vele. A legnagyobb gond az hogy bár én is próbáltam, de nem igazán sikerült megváltoznom. Õ azt mondja h szeret így is, meg hogy ne változzak meg, csak az a baj hogy ha akarnék se tudnék. Hiszen én ilyen vagyok. Szerintem talán csak aggaszt valami a háttérben, idegesség ilyesmi. A lényeg h néha tudnod kell uralkodni magadon, bár ha szeret akkor magadért szeret, és ha beléd szeretett és akkor is ilyen voltál, akkor nem lehet egy szava sem, hisz õ választott, beszéljétek meg. Nem lehet hogy aggaszt valami mármint ezen kívül?

Mit tegyek, ha sokat veszekszem a pasimmal?

A barátommal sokat veszekszem azon, hogy nem találkozunk eleget!(Elég messze lakik t?lem.) Én nem tudok megváltozni, bár próbálok(mivel mindig én vagyok rá mérges, hogy nem jön...) Szakítani nem akarok vele, hiszen nagyon szeretem és ? is szeret engem! Õ az igazi, ezt tudom! Úgy érzem, a szülei is nagyon visszafogják pedig szimpatikus vagyok nekik! Szegénykémet úgy meg tudom bántani, amikor nem jön, mert tanulnia kell, vagy a szüleinek kell segítenie, hiszen hiányzik és nekem nem elég az, ha 3-4 hetente találkozunk!:( Persze amikor nekem kell tanulni, akkor én el tudom hanyagolni, pedig én gimnazista vagyok. Szóval ti mit javasoltok? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát... ez egy olyan eset, ahol az önzõség a legelvetendõbb dolog. Legyél megértõbb, kedvesebb, és toleránsabb! Sokat (talán a legtöbbet) számítanak a kapcsolatban ezek a dolgok. Nõjj fel, érezd át a helyzetét, és akkor talán megérted. Attól még ugyanúgy hiányozni fog, de talán egy kicsit azért másabb lesz. Minden nézõpont kérdése.

Hát... ez egy olyan eset, ahol az önzõség a legelvetendõbb dolog. Legyél megértõbb, kedvesebb, és toleránsabb! Sokat (talán a legtöbbet) számítanak a kapcsolatban ezek a dolgok. Nõjj fel, érezd át a helyzetét, és akkor talán megérted. Attól még ugyanúgy hiányozni fog, de talán egy kicsit azért másabb lesz. Minden nézõpont kérdése.
A távkapcsolatok eleve nem könnyüek. Ha ezt választottad és szereted Õt, akkor meg kell próbálni toleránsabbnak lenni. Arról nem tehet, hogy a szülei visszafogják. Ez ellen nem lehett mit tenni, mivel diák, ezért eleve függ tõlük, ahogy te a szüleidtõl. Nem szabad ezzel támadni neki. Annak pedig örülj, hogy tanul és nem hanyagolja el. Ha szereted akkor legyél toleránsabb, ha pedig ezt a helyzetet nem bírod akkor szakíts. Alkalmazkodni tudni kell, ahhoz akit szeretsz, mert így elfogod veszteni.
minnél hamarabb költözzetek össze mert így csak el fogod taszítani magadtól.viszont ha úgy is ilyen leszel akkor nálad van a hiba és neked kell megváltoznod
Szakítsatok ha nem egyeztek, minek egymás idegeit örölni és egymás idejét rabolni?Ha már az elején nem megy, felesleges eröltetni, keress olyat aki igazán szeret és akivel nem kell veszekedni mert megértitek egymást!
Hát nem értek egyet a hozzászólókkal!A lány imádja a fiut, ebbõl az tûnik ki. A fiu is?Legyen mindkettõ toleránsabb a másikhoz, hiszen valószínû szeretik egymást õrülten.(különben nem tette volna fel a kérdést)A bizonytalanságod abbol fakad, hogy keveset vagytok együtt.Nem irtad mióta tart a kapcsolatotok.Mert ha régebben akkor mindketten legyetek egymáshoz kedvesebbek, szeresssétek egymást és nem vetõdik fel a kérdés.A fiu is tegyen azért, hogy találkozzatok és te is többet.A tanulás fontos mindkettõtöknek.De ne legyetek robbanékonyak egymáshoz, érezzétek át egymás érzéseit , gondolatait, gondjait.Üljetek le és beszéljetek róla, akár együtt is akár a szülökkel közösen, mi legyen, hogy lehetne megoldani , hogy többet találkozzatok.Az élet igy is kegyetlen, ne engedjétek, hogy más irányitsa a szerelmeteket, (pl. a féltékenység, a düh)és ne foglalkozzatok más véleményével.A szív az ami tudja mit akar és mit nem.:) Én is igy jártam.Én utána mentem nem hagytam, hogy félreértések sorozata inditsa el a lavinát.Hajrá szerelmesek ;)

27hetes vagyok es mostanába nagyon változó a hangulatom, elegge sokat veszekszem a párommal. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Próbálj meg nyugott lenni és türelmes felé,ha nem megy sajna igazán nem tudsz mit csinálni max.minden veszekedés után elmondani a párodnak mennyire szereted és hogy neharagudjon rád de sajnos a terhességed ezt váltja ki belõled.Ez hamar elfog múlni reméljük.Nekem 1 hétig tartok aztán már nem volt olyan ingadozó a hangulatom:)

Próbálj meg nyugott lenni és türelmes felé, ha nem megy sajna igazán nem tudsz mit csinálni max.minden veszekedés után elmondani a párodnak mennyire szereted és hogy neharagudjon rád de sajnos a terhességed ezt váltja ki belõled.Ez hamar elfog múlni reméljük.Nekem 1 hétig tartok aztán már nem volt olyan ingadozó a hangulatom:)
Számolj el tizig, mielõtt robbannál.Ha nem sikerül, puszild meg miután kiveszekedted magad vele :-D
Nagyon megértelek, sajnos én is pont így vagyok.35 hetes vagyok, és mostanában én is elég sokat vitatkozok a párommal.Sokszor nem is úgy akarom, néha meg elkap a sírás is.Próbálom nyugtatni magam.Pedig a párommal eddig soha nem voltak vitáink.Tudom én vagyok a hibás, hisz õ már sokszor azt sem tudja mivel kedveskedjen.Nagyon remélem, hogy minden rendbe lesz.Nagyon boldog babavárást!


Nagyon nem állunk most jól a barátnőmmel, de beszélni se akar velem. Sokat veszekszünk mostanában minden félén. Nekem Õ az igazi, és csak Õ kell. Mit tegyek, hogy kiengeszteljem, és jó belátásra bírjam és hogy minden ok legyen megint köztünk?

Én nagyon Szeretem, mindennél jobban, nem csaltam meg, nem hazudtam neki, és nem is akarok mást, csak ?t. Tegnap még minden ok volt, délután kezdtek rosszra fordulni a dolgok. De sütöt süteményt is nekem meg minden... Mondtuk egymásnak h szeretlek, de ma már azt mondja h ? nem szeret... Mit tegyek? :'( Beszélgetni amugy se nagyon szeret. Elvagyok keseredve nagyon, de nagyon szeretem :'( 20/F

Legjobb válasz: Mióta ismeritek egymást? Mióta vagytok együtt? Õ hány éves? Min veszekedtetek? Mi az, hogy már nem szeret téged?? Eddig hogy töltöttétek az idõt?

Mióta ismeritek egymást? Mióta vagytok együtt? Õ hány éves? Min veszekedtetek? Mi az, hogy már nem szeret téged?? Eddig hogy töltöttétek az idõt?
Miért nem kérdezed meg tõle szépen, hogy miért ilyen csendes, mi a baj?
A kérdező hozzászólása: Nekem csak Õ kell, és számomra nincs jobb... Senki nem értet t meg ennyire mint Õ, soha senkit nem érdekeltem. Õt igen. És nem volt véletlen ahogy összejöttünk, másokkal is összejöhetett volna, nem is 1 emberrel, õ velem akart. Nekem Õ volt az elsõ, és akkor ezt még Õ nem is tudta. Mindennél jobban Szeret, érzem, És én is Õt. Mindennél Jobban. Ez a baj mindenkivel, hogy mindenki csak igy gondolkozik, h mindenkinek minden nap más valakije van... Õ nem ilyen, és én sem. Én arra vagyok büszke, hogy Elsõnek megtaláltam a nagy Õmet, és nem engedem, mert szeretem, akármilyen is vagyok, igyekszem tanulni a hibáimból, és jóvá akarom tenni. És tudom h õ így szeret, mégha elege is van a veszekedésekbõl, és ezért mondja azt h nem szeret :(
A kérdező hozzászólása: Az nem oldja meg ha megkérdezem, próbáltam :'(
Akkor öleld át, simogasd, kényeztesd kicsit, gyõzködd, hogy mondja el. Vagy hozz fel neki valami témát, amirõl szerettetek beszélni. Ha akkor sem válaszol, akkor menj el és ne keresd egy darabig. Nem biztos, hogy megcsalt téged. A lényeg, hogy ha nem fog téged keresni és szándékosan így vislekedik veled, akkor vagy nem szeret téged, vagy valamitõl védeni akar. Próbálj meg vele kicsit kedvesebb lenni, kérj tõle bocsánatot, lepd meg valamivel, mondd el neki õszitén, hogy ha baj van segíteni szeretnél. Ha csak azt mondja, hogy nem szeret, rá kérdezhetsz, hogy más van-e.
A kérdező hozzászólása: Nem csalt meg, soha nem tudna... ilyenrõl nem is volt szó... Óvni nemhiszem h akarna... Nem sokat beszélünk, az igaz, de MINDENT elmondunk egymásnak, õszintén... Én csak attól félek, h kiábrándult már belõlem, vagy másnak látott mint aki vagyok, és már nem szeret.. Ha nem szeret én abba belehalok... Jóvá akarok tenni mindent, mindenre képes vagyok, érte, miatta, csak annyi kell h velem legyen :'(
Nem vagy te egy kicsit érzékeny? Mit szerertsz szabadidõdben csinálni? És õ?
A kérdező hozzászólása: De az vagyok egyébbként, és tudom h nem jó, meg h hirtelen haragú vagyok :'( És nem is lennék amugy sem ilyen kibirhatatlan, csak h sokszor nem egyezünk, ki készít engem is, és õt is, rajtam így jön ki... rajta meg ugy h mindig szakítani akar. :'( A lényeg h soha nem akarom bántani, és próbálok változtatni, h ne legyen ilyen ingerült, amikor olyan helyzet van :'( Szabadidõnkben kb mindig együtt voltunk, amikor nem vagyunk együtt gépezünk, de ott is sokszor beszélünk... Istenem, annyira Szeretem :'((
Men el hozzá, öleld magadhoz jó szorosan, csókold vadul, szenvedélyesen és béküljetek ki.:) Ha nem válaszol neked semmire, akkor pedig hagyd ott.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam ma mindent, de nem segített... Nem akarom elhagyni, soha. Hamarabb megcsonkítanám magam, mint h helyette bárkire is csak ránézzek. Nagyon Szeretem, és tudom h mit jelent valakit így szeretni. Soha semmiben nem voltam ilyen biztos, mint h Õ kell nekem, és csakis Õ. De nem tudom mit tegyek, hiányzik, szeretem, és nincs mellettem :'(((( Mot is csak bõgök... Szeretem, és kínoz a fájdalom, h nem tudom boldoggá tenni, és h ilyen tehetetlen vagyok :'(
Nincs közös témátok?
Sok párod lesz még, és ne feledd, mindig van jobb!
A kérdező hozzászólása: 10 hónapja vagyunk együtt, 22 éves, és többnyire nála vagyok, hozzánk nem nagyon tudunk jönni, itt lenni. Azt mondja, h nem szeret. Többnyire nála vagyunk mindig, nem megyünk semerre, nekem nincs nagyon pénzem, õ keres, én még nem, de ez nem gond, mert õ fizetne, csak én nem engedem, nem akarom lehuzni. Veszekedés mindenfélén van. Ki mikor nem figyel a másikra, nem szólunk egymáshoz, és általában az van, h nem szól hozzám stb, én meg nagyon idegs leszek, és ilyenkor kiabálok, csapkolózok :$
Miért nem szól hozzád? Eddig mibõl derült ki, hogy valaha szeretett volna téged?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, most nagyon ilyen lett... Azt mondja Nem szeret, nem beszéltünkma, nála voltam ma is, és mondta h jöjjek el, tegnap is az volt, amit most leirtam h ideges lettem stb... mondta már akkor h menjek haza, de nem jöttem. Szeretett nagyon, mindent megad, nekem, imád, kifejezi, simogatott órákig... áh, szóval minden ok. csak veszekedtünk is.
Bocs nem értem. Áthívott, te ebszéltél neki, levegõnek vett, ezért te ideges lettél és el kezdtél ordítozni??
A kérdező hozzászólása: Igen, kb így. És volt ilyen máskor is. De én se figyeltem nagyon rá, untam h nem szóltunk egymáshoz, és h én tegyek ellene valamit. De ez lett belõle, de már megbántam, iszonyatosan :'(
És amikor átmentél, mit csináltál? Nem mondta, hogy minek hívott? Kb mennyi ideig voltál ott?? Semmit nem mondott erre, hogy miért nem beszél, mit akar? Veszekedés után sem?
A kérdező hozzászólása: Figyi. Õ egyik városból vagyok, õ másikbõl. És voltunk a centerbe csabán. Nézgelõdtünk, ettünk, és 1x csak ilyen "nem szólok hozzád, te se, én se hangulat lett". aztán átmentünk hozzájuk, busszal, és ott folytatódott. ideges lettem, kiakadtam, veszekedtünk kicsit, nem akart velem beszélni, mondta h menjek haza, nem mentem, eröltettem a dolgot h ott voltam nála, mondom megbékél. ma meg egész nap tvztünk, nem szóltunk egymáshoz, bõgtem mint egy kutya... aztán hazajöttem. és most itthon vagyok.
Szerintem nem tetszik neki, hogy csóró vagy!
A kérdező hozzászólása: Ember... Azért vesztünk össze ilyen téren, mert én soha nem hagytam h rám költsön. Nem a pénzem kell neki, mivel nincs is, és nem is ezért szeretett meg. Mindig költeni akar rám, nem h még legyen pénzem. Félek h elbasztam ezze a kirohanásaimmal az egészet, de ha elhagy, és soha többé nem akar látni sem, én biztos megölöm magam. nem tudok élni nélküle, nagyon szeretem :'(
Ha nem akar beszélgetni, akkor ne eröltesd, hagyd békén. ha szeret, visszamegy hozzád, ha nem találsz majd mást, még ha nem is érzed úgy.fel a fejjel.

A barátommal sokat veszekszünk. Mit tegyek?

Egyre többet veszekszünk a barátommal, minden apróságon összekapunk. Utána persze kibékülünk, de nagyon bánt, hogy ilyen. Szerintetek mit csináljak? Szakítani nem akarok, mert nagyon szeretem.

Legjobb válasz: sajnos lehet h nem illetek össze. kiszokta kezdeményezni a vitát? mik azok az apróságok?

sajnos lehet h nem illetek össze. kiszokta kezdeményezni a vitát? mik azok az apróságok?
A kérdező hozzászólása: lassan 2 éve, hogy együtt vagyunk, azelõtt nem voltak ilyen vitáink. néha én, néha õ. az nem lehet a baj, hogy lassan fél éve nem talál munkát?
de lehet! stressz miatt pl töbször kiborul
ha szereted, akkor ne szakíts.az, hogy apróságokon vesztek össze, nem jelent semmit.ha már komolyabb dolgokban vesztek össze, azt kell megbeszélni.pontosan mik azok az apróságok?ha kimutatja, hogy szeret, akkor nincs semmi baj.általában akkor szokott ilyen lenni, ha az egyik fél azt érzi, hogy a másik elhanyagolja, ilyesmi.ha szereted, akkor te is foglalkozz vele.ne szakítsatok.
A kérdező hozzászólása: apróságok alatt azt értem, hogy ha anyukámnál vagyunk õ elõbb haza szeretne menni, én nem.. vagy ha egész nap a gép elõtt ül, és szólok neki akkor amiatt, ha nem akarok bulizni menni, akkor amiatt. a legnagyobb gond az, ha rend van a házban, észre sem veszi, de ha nincs, akkor megint veszekedés.. ezt utálom a legjobban. szakítani nem akarok vele, mert nagyon szeretem. de megbeszélni sem nagyon tudjuk, mert elég önfejûek vagyunk mind a ketten, de azért néha sikerül.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. :)

Lett egy gyerekünk és a barátnőm behülyült azóta, sokat veszekszünk, mit tegyek?

Nem terveztük a gyereket, de megtartottuk, viszont azóta a barátnőm állandóan veszekszik mindenért, hogy neki elege van ebből, nem érzi jól magát, gyökér vagyok stb. A szüleivel van igazán a gond, ők nyomják hátulról a szarságaikat, hogy szerencsétlen vagyok, meg nem vagyok való apának. Mindig jön az anyja és itt osztja az észt, rendezkedik, utál már 4 éve. Barátnőm meg veszekszik, hogy kövér, holott inkább elég sovány, meg hogy milyen béna szülei lesznek a gyereknek. Tényleg mindennap balhézunk..tegnap szar kedvem volt, meg még ő is cirkuszolt, aztán estére nem volt kedvem semmihez, ő meg akkor akart közeledni, de nem voltam felvillanyozva. Aztán teljesen kiakadt, hogy mert biztos ronda, azért nincs kedvem és el is viharzott a barátnőjéhez. Nem tudom mit tegyek már, fog-e változni a dolog, 7 hónapos a lányunk és már túl vagyunk a kritikus időszakon, de minden csak gázabb lesz..

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. mi terveztük a gyereket de elég rendesen pofára estem így is hogy mivel jár a gyerek. elképzelni ugye könnyû rózsaszín felhõ a gyerek körül de aztán kiderül hogy mégsem. nekem is voltak idõszakaim mikor ugy éreztem mindennek vége megszûntem létezni. nekem mondjuk az segít ha néha el tudok menni kondiba vagy moziba és lehet hülyén hangzik de olyankor rájövök hogy van életem a gyereken kívül is. természetesen imádom a lányomat de én is ember vagyok nekem is kell a kimozdulás meg az hogy magammal törõdjek. szóval ha ezek nála megvannak hogy el tud menni néha akkor lehet szülés utáni depressziója van amirõl õ nem tehet, nekem is volt pokoli volt. olvass utána milyen tünetei vannak és menjen el szakemberhez. minden jót Nektek!

Elsõ vagyok. mi terveztük a gyereket de elég rendesen pofára estem így is hogy mivel jár a gyerek. elképzelni ugye könnyû rózsaszín felhõ a gyerek körül de aztán kiderül hogy mégsem. nekem is voltak idõszakaim mikor ugy éreztem mindennek vége megszûntem létezni. nekem mondjuk az segít ha néha el tudok menni kondiba vagy moziba és lehet hülyén hangzik de olyankor rájövök hogy van életem a gyereken kívül is. természetesen imádom a lányomat de én is ember vagyok nekem is kell a kimozdulás meg az hogy magammal törõdjek. szóval ha ezek nála megvannak hogy el tud menni néha akkor lehet szülés utáni depressziója van amirõl õ nem tehet, nekem is volt pokoli volt. olvass utána milyen tünetei vannak és menjen el szakemberhez. minden jót Nektek!
Hány évesek vagytok?
Miért utálnak a szülei?
Nem lehet hogy szülés utáni depressziója van? vagy nem volt erre az egészre felkészülve, nem tudta mivel jár az anyaság, mennyi mindenrõl le kell mondania stb. próbálj meg beszélni vele, nem ismerem õt milyen de lehet ki kéne mozdulnia 1-2 napra. nem mondom hogy segít, de jó lenne tudni miért ilyen.
Hát, éreztesd vele, hogy még mindig tetszik neked, hogy szépnek és kívánatosnak tartod! Neki az egyetlen problémája, hogy a szülés után úgy érzi, hogy már nem olyan szexi. A te dolgod pedig az lenne, hogy mutasd neki, hogy ez nem így van. Viselkedj egy kicsit férfiként, ahelyett, hogy itt panaszkodsz!
Elég szar helyzet, szerintem ez a nem várt gyerek miatt van. Hány évesek vagytok? Nem lehet úgy érzi, hogy most mindennek vége?
Hát azt hiszem úgy vágnám ki az anyját mint a macskát szarni.... Ha csak nem függetek töle.Ne hogy már felügyeljen mikor a saját gyerekedre vigyázol.Ezt értesd meg anyóspajtással.Mert kásöbb csak rosszabb lesz.Szinte ezt mindeggyikünk átéli.Ráadásul nem várt gyerek volt.De hát ott van, és a tiétek, szeretitek.Menjetek el a hétvégén 3asban kirándulni valahová.....
Utolsó, ne legyél már ennyire nyers, nem minden fekete-fehér. Ha nem voltál hasonló helyzetben, akkor nem nagyon tudod beleképzelni magad egyikõjük helyzetébe se. Ez nem úgy megy, hogy terhes leszek, hm, hát megyek gyorsan abortuszra, aztán 2-kor jelenésem van a mûkörmösnél. Ha megtartom, akkor meg gyors kipottyantom, aztán berakom a kiságyba, míg fel nem nõ. Összetett probléma ez, melyen az ember sínylõdik, a 2 szerelmes egymáshoz való viszonya is változik, nem csak az lesz, hogy hopp, tali, akkor szex, aztán tipli melózni, majd este buli. Minden más, nehéz, meg kell oldani.
Pár napja feltettek itt egy kérdést, hogy megtartsák-e a nem várt gyereket. A ti példátok jó lenne elrettentésnek, hogy csak mindent tönkretenne. A barátnõdet el kéne cipelned pszichiáterhez, mert lehet, hogy depressziós, bár az durvább szokott ennél lenni, szerintem õ szimplán egy hisztérika, de biztos ami biztos, nézzen rá egy doki. Anyukát kipenderíteni a lakásból, ha tetszik neki, ha nem. Ha pedig nem mûködik ezek után se a dolog, akkor marad a külön válás, mint 100 hozzátok hasonló párnál 90-nél.
Szülés utáni depresszió.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló, totál nem ide tartozott a válaszod, MI megtartottuk, mert nekem belefért és nem akartam volna, hogy elvetesse. Én nagyon szeretem és õ az elsõ lány, akivel komolyan elképzeltem az életem, szóval tanácsra van szükségem és nem arra, hogy valaki a képembe dörgölje, hogy szarul döntöttünk.
Bírom, mikor a "mit tegyek?" kérdésre az a válasz, hogy gondolkodtál volna elõre, válj el/szakíts. Miért nem lehet a kérdésre válaszolni annak, aki tenni akar valamit? Nyugodj meg, minden rendbe jön, ha mindketten tesztek érte. Te hogy érzed magad apaként? Milyen a viszonyod a babával?
A 21-es választ is én írtam, az már szerintem a kérdéshez tartozik. A 23-as válasz a 22-esre volt a válaszom, igazad van, az valóban off. Viszont a 21-esben tanácsot is adtam, így nem érzem jogosnak, amit írtál.
A kérdező hozzászólása: Hát, elõször nem gondoltam, hogy kialakul majd egy ilyen kötõdés, miután semmilyen kisebb gyerekkel nem volt soha kapcsolatom se régebben, se felnõttként, de különösen szép kislány, nyugodt, akárki meglátja, elolvad tõle, jó érzés, hogy belõlünk van. Hozzám meg különösen ragaszkodik és ez szuper, nem gondoltam, hogy ilyen hamar így lesz, elég fura érzés. Próbálok sokat foglalkozni vele.
Nézz rá a 40 napos házasságmentõ programra! Küzdõ típusnak tûnsz, biztos menni fog. Minden jót!
Szerintem valahogy helyre kéne állítanod kettõtök kapcsolatát lelkileg és testileg egyaránt. Be kéne bizonyítanod neki, hogy te szereted, akarod, és hogy fontos neked, és ti már egy család vagytok, az anyja pedig nem a ti kis szûk családotokba tartozik, mellesleg... Pl. hívd el vacsorázni és egy tölts el vele egy forró éjszakát, valahogy csak meg tudnád oldani, hogy addig a kislány valakinél legyen. De ez nagyon fontos, hogy jó viszonyban legyetek, próbáld meg feloldani a stresszét!
Nem biztos, hogy veled van baja, inkább a helyzettel. Azt írod, elég vékony, mégis kövérnek érzi magát, ami nem normális. Ilyen fiatalon még szinte meg sem látszik a szülés egy vékony nõnél, szóval nincs oka aggódni. Tanács, hogy ha ma ráértek mindketten, vigyétek el a nagyszülõkhöz a kislányt és beszélgessetek, legyél romantikus, kicsit idézd fel a gyerek elõtti világotokat, egy jó szeretkezés nem ártana.
A kérdező hozzászólása: A másik, hogy úgy érzem nem féltékeny már, nem mintha lenne oka, de régebben rám volt szállva pár exbarátnõm és most is akad néhány ribi, aki üldöz a hülyeségeivel, de õt abszolút nem érdekli velem kapcsolatban semmi, ami nekem nem jó.
A kérdező hozzászólása: Kimozdul, sokszor vigyázok a gyerekre, bár az anyja azt hiszi lúzer vagyok és átjön olyankor is.
A kérdező hozzászólása: 23, 24 Nem panaszkodom, csak nem tudom mit tegyek, hogy jobb legyen.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, szerintük rossz vagyok, remélték, hogy csak pár alkalom leszek és nem jövünk össze, valamiért nem engem képzeltek el hozzá.
Miért tartanak lúzernek? Van jövedelmed, tisztességes munkahelyed?
Ne aggódj, a férjem mellé is mást terveztek. ;) Hát nem jött össze és mindenki belenyugodott idövel. Mára van 2 szép gyermekünk, 3 és 5 évesek.15 éve együtt vagyunk.Anyóst rendezd el.juttasd a tudomására, hogy felesleg.Lehet többször kell majd, meg veszekedés lesz de állj a sarkadra.Te vagy a férfi a háznál.Nem??
Ne vicceljetek már szülés utáni depresszióval.Szülés után 7 hónappal.Ez szokott szülés után pár héttel, mert a hormonok rendezödnek.... Depressziós az lehet!! Beszélj vele, hogy mi a baj.
Nagyon fiatalok vagytok és láthatóan nem is a "házasodjunk 20 évesen" fajtából, ergo még nem tudtok nagyon mit kezdeni a helyzettel. Ennyi idõsen mondjuk én se vágynék egy gyerekre a barátnõd helyében. Próbáljatok kicsit egymásra hangolódni és nem veszekedni annyit. Nem tudom, mivel foglalkozol, de érzi melletted, hogy biztonságban van?
Aki a szülés utáni depresszióra legyint annak ajánlom hogy olvasson utána mert bizony nem hetekig tart. nekem kemény fél évbe telt. csak hogy ne kelljen keresgetned itt egy cikk amiben azt írják hogy akár évekig is eltarthat. http://www.kiskegyed.hu/baba-mama/baba-mama/szules-utani-dep..
A kérdező hozzászólása: Van munkám, meg jól is keresek, de van elég sok szabadidõm és míg nem volt gyerek, olyankor szórakoztunk, ebbõl az jött le nekik, hogy nem vagyok felelõsségteljes..nem bírják a stílusom vagy nem tudom, pedig csak szimplán nem vagyok egy megjátszós, merev srác. A barátnõm úgy érzem nem szeret, régebben mindig velem akart lenni, igazi szenvedélyes kapcsolat volt, most meg olyan, mintha rám unt volna és már nem tetszenek bennem azok a dolgok, amikért oda volt.
Olyan jó ilyet olvasni, h van ilyen rendes srác... :-)
"pár kapcsolat"...áh basszus...
A kérdező hozzászólása: mindig mikkor puszilni akarom. vagy simogatni el lök magátol és már vagy egy csomoszor! ösze pakoltam! de õõ nem enged! nem törödik velem!
kérdezd meg tõle h mi a baj. vagy hagyd el. lehet h már "kialudt" a szerelem-
A kérdező hozzászólása: jah és nem válaszol ha meg kérdezem komolyan azt mondja hogy ezt hoztam ki belöle:-(
Szerintem hagyd ott, mert ebbõl jó már nem lehet azok alapján amit írtál...ha nem törõdi veled, ha nem engedi h szeretgesd... Valószínû, hogy már megunt téged, de nem akar egyedül sem lenni! Keress valaki mást, aki jobban törõdik veled, és szeret! Remélem tudtam segíteni!
Nehéz dolgok ezek, de röviden: vagy költözzetek messze a családtól vagy gondolkozz el azon, hogy megérné-e elhagyni.

Most azt mondja a párom, azért nem akar babát mert sokat veszekszem! Röhej! Mit tegyek?

Én már többször irtam ide, nagyon nehéz megtenni a lépést és elhatározni magam 10 év után!

Legjobb válasz: Ne haragudj, tényleg hiába írod fel százszor ezt a kérdést, szinte valamennyien ugyanazt írtuk: hogy szedd össze magad, és hagyd ott azt a pasit, mert megalázó, ahogy viselkedik veled!! Legyen már tartásod, önbecsülésed!! Ez akaraterõ kérdése. De én azt gondolom, hogy te sosem fogsz kilábalni ebbõl a kapcsolatból, fõleg ha bebeszéled magadnak, hogy gyenge vagy!! Miért futsz olyan pasas után, akinek nem kellesz???

Ne haragudj, tényleg hiába írod fel százszor ezt a kérdést, szinte valamennyien ugyanazt írtuk: hogy szedd össze magad, és hagyd ott azt a pasit, mert megalázó, ahogy viselkedik veled!! Legyen már tartásod, önbecsülésed!! Ez akaraterõ kérdése. De én azt gondolom, hogy te sosem fogsz kilábalni ebbõl a kapcsolatból, fõleg ha bebeszéled magadnak, hogy gyenge vagy!! Miért futsz olyan pasas után, akinek nem kellesz???
Vannak emberek akik egyszerûen nem vágynak apaságra, anyaságra! Ezt el kell fogadni..nem mindenki egyforma...hát ha õ sosem szeretne és te szereted maradj vele, a gyerekdolog meg....ha neked ez a legfontosabb hallgass a szívedre, mond el neki, hogy értse meg!Neked kell tõle egy kisbaba....ha nem meg hát ez van! Én nõ vagyok de én sem szeretnék úgyhogy értem a helyzetet!!!
Egyszerû, hagy a francba a pasit, találsz te sokkal jobba is.
Még mindig jobb pár évig keresgélni, mint egy örök életet leélni úgy, hogy nem szereted a másikat, vagy nem passzoltok össze, és erre te is ráébredtél már...ennél még az egyedül lét is jobb, de ha összeszeded magad, nem hiszem hogy egyedül kell megöregedned. De nem a mostani pasid mellett.
Én nem látom azt, h azt írtad, h nem szereted. Nekem is ezt mondta a Párom! Es elgondolkodtam és igaza volt! Mondtam neki, h segítsen. És segített. Megváltoztam, megváltoztunk. Azóta szülõk vagyunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!