Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, párom nem szeretne még (20 db)

Mit tegyek, a párom nem szeretne még babát?

Már 6 éve ismejük egymást. Én nagyon szeretnek kisbabát, de ? még nem. Õ azt mondja kórai még, de szerintem 6 év utan már nem korai.

Legjobb válasz: Szia. Nem írod,hogy hány e´vesek vagytok.Gyereket csak akkor szabad vállalni,ha mindketten akarjátok.Jól beszéljétek át,s figyelj oda,mik az érvei a párodnak.Mert lehet,hogy csak fél a nagyobb felelöse´g vállalástól.Mink 10 e´v utánn vállaltuk be. 34hetes kismama.

Szia. Nem írod, hogy hány e´vesek vagytok.Gyereket csak akkor szabad vállalni, ha mindketten akarjátok.Jól beszéljétek át, s figyelj oda, mik az érvei a párodnak.Mert lehet, hogy csak fél a nagyobb felelöse´g vállalástól.Mink 10 e´v utánn vállaltuk be. 34hetes kismama.
Hány évesek vagytok? Te a nõ, vagy a férfi vagy? Errõl nem írtál semmit. Lehet, hogy Õ még nem készült fel egy kisbaba fogadására. Sok oka lehet, de nyílván megindokolta neked. Ha meg úgy érzed esetleg, hogy kifutsz az idõbõl, akkor mérlegelj, hogy mi a fontosabb a baba, vagy a párod? Beszéljetek róla késõbb is. Szorítok nektek.
Házasságban, vagy párkapcsolatban élni nem mindegy, de nem ez a sorsdöntõ. Azt szokták mondani, hogy egy férfi 30-35 éves kora körül érik meg a gyerekvállallásra, addig õ maga is gyerek. Ha a kapcsolatotok biztos érzelmi talpakon áll, akkor már csak azt kéne kideríteni, miért nem érzi még felkészültnek magát. Lehet, hogy csak a környezetünkben lévõ oly sok párkapcsolati kudarc miatt, amit sokszor a gyerekekre fognak, pedig ez nem így van... Hat év nagy idõ, ha végig együtt is éltetek, van már jócskán közös múlt és biztató a jövõtök is. Légy türelmes, lehet, hogy már nem is kell sokáig várnod.
Ha a párod a férfi, nem egyedi az esetetek, általában a férfiak félnek a babával járó felelõsségtõl, az ismeretlentõl... A kapcsolatnak és mindkét félnek készen kell állnia a baba fogadására. Én is csak türelmet tudok javasolni, sajnos erõltetni nem lehet, de néha "nõiesen" azért szabad éreztetni... Barátnõméknél is ez volt a helyzet, a lány teherbe esett végül és a fiú a legbüszkébb, legboldogabb apa lett... Sok sikert, drukkolok!
A párommal 7 éve vagyunk együtt régebben sokat mondta, hogy jó lenne egy baa már. De sok minden volta z idõben fõsuli munka ház stb. így nem válltuk be. Mikor egy éve összeházasodtunk újra terítékre került a baba téma. Nem mondta konkrétan ki inkább úgy láttam, hogy megijedt egy kicsit ettõl a kérdéstõl. Én ekkor azt mondtam, hogy bármennyire is szeretnék babát megvárom még õ is szeretné hiszen ehhez két ember kell. Láss csodát két hónap múlva már szólt, hogy igen õ is úgy érzi itt az ideje. Igaz sajna még nem jött össze valószínû, hogy túl görcsösen akartam eddig. Most már inkább csak arra figyelek, hogy szeressük egymást és akkor majd jön a baba ha akar:-)))) Szerintem várd meg még õ is akarja, mert ez a kérdés nem az eltöltt évek száma alpaján aktuális téma.
Szerintem ha õ nem szeretné ne erõltesd neki, ismerek olyan kapcsolatot ahol a srác megijedt a baba születése után a feleõsségtõl és elhagyta a lányt. ha még nem érzi, hogy kész van rá ne erõltesd.Mi 7 éve vagyunk együtt és most mondta a párom, hogy jöjjön edddig õ sem akarta.Persze a kor is számít.Mi 25-26 évesek vagyunk rendezett anyagi háttér stb.Ez mind számít, nem tudom nektek ebbõl a szempontból minden oké e, mert lehet ettõl is tarta a párod. Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: jaaaaj bocsi azt nem írtam oda, hogy37 éves NÕ vagyok..
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, hogy írtál! Várom a privid.:) :) :)
szia! szerintem próbáld kicsit féltékenyé tenni mert akkor talán érzi a vesztét hogy el fog veszteni téged és ezután kell hogy meg történjen a csoda és nem biztos hogy jó megoldás az ha ágyról ágyra jársz de teljesen igazad van azért mégis csak le élsz egy életet ami jelenleg nem jó neked privátban tudok segíteni ha szükséges én is hasonló gondokkal küzdöttem
Írtam privit:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a tanácsot az utolsó hozzászólónak, van sexy fehérnemû, szerepjáték meg jelmezek nincsenek, arra nincs igénye.Ha beindul, nincs gond..itt az a baj, hogy ha én nem kezdeményezek akkor ritkán jut eszébe, hogy van far.a és kéne valamit kezdeni vele..én nagyon nyitott vagyok mindenre, nekem nincs tabu a sexben, bármi jöhet..:) tehát nemcsak a mennyiség számít nekem hanem a minõség is.Az a gond , hogy egy ideig eljátszom kezdeményezek, de aztán elegem lesz és más ágyában landolok, ott ahol törõdnek velem ....
A kérdező hozzászólása: Szia 9.45-ös! Hol lakjak:) :) :) Irj privit, ott válaszolok:)
Nem tudom, hogy próbáltad-e már... De szerintem vigyél egy kis színt a szexuális életetekbe, pl egy szexi fehérnemû, vagy valamilyen szerepjátékos szerelés csodákra lehet képes.
Hol laksz?:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) vett nekem vibrit, de azt gondolja õ nem kell ahhoz, játszak vele én:( hogy hamar vége lenne a kapcsinknak nem hinném, 10 éve tart és van két fiunk..mindig én kezdeményezek sajnos, de ha egyszer beindul akkor aztán nem semmi...csak nehezen szánja rá magát.
Gondolj bele, mi lenne fordított helyzetben. Próbáld kicsit "feldobni" a csábító helyzeteket: új idõpont, fehérnemû stb. Na és marad a "maszti".
Mindkettõtöket meg lehet érteni. Egy átlagos férfinek teher minden nap szexelni, viszont tudom, hogy vannak nõk, akiknek ennél nagyobb az igényük. Javaslatom a vibrátor, CSINÁLJA A PÁROD. Szerezzetek be pár félét, ismerkedjetek meg velük, játszatok kicsit... Ehhez neki nem kell felállnia, Te viszont élvezheted, ahogy a párod kényeztet, és még hüvelyi orgazmusra is jó az esély.
ha igy folytatot, akkor idõvel vége lesz a kapcsolatodnak!!
szia szívesen segítek ha tudok küldtem privit

Szeretnem nagyon megtartani, de a párom kategorikusan kijelentette hpgy ö meg erre nem áll készen, mit tegyek?

ket gyermekem van már, nem õ az apukájuk, de szereti õket nagyon...egy évvel ezelõtt szintén teherbe estem, akkor is azt mondta vetessem el, megtettem, belevágva az ismeretlenbe, mert ezt kérte... Szörnyû lelkiállapotban vagyok azota is, nem telt el nap hogy ne gondoljak rá... Vágyom erre a kisbabára, nem akarom elvesziteni, minden körülményünk adott hogy feltudjuk nevelni , csak az a baja, hogy még nem tud felelõsséget vállalni... Rettegek, hogy újra odakelljen mennem...van két gyönyörû gyermekem, a lelkem nem tudja feldolgozni, hogy elvegyek egy életet azért, mert õ még nem nõtt fel....kétségbe vagyok esve...segitsetek, vagy legalabb mondjàtok el a véleményeteket....

Legjobb válasz: Védekezés mellett csúszott be a baba? Közös döntés volt, hogy hogyan védekeztek? Azért kérdem, mert ha közösen fektettétek le a 'szabályokat', a párod nyíltan elmondta, hogy õ még nem akar gyereket, akkor hiba lenne belekényszeríteni õt egy ilyen helyzetbe. Ha azonban nem védekeztetek, akkor a párod óriásit mulasztott, tudhatta, hogy akár baba is lehet. Szval, gondoljátok szerintem végig az egyéni felelõsségeteket. Az a véleményem? hogyha nagyon akarod ezt a kisbabát, amit abszolút megértek, én nem tudnám elvetetni, akkor mérlegelni kell: megtartod talán a párod nélkül, vagy egy hatalmas lelki sebbel bennemaradsz ebben a kapcsolatban, ami valószínûleg nem mûködne. Légy erõs a döntéshez!

Védekezés mellett csúszott be a baba? Közös döntés volt, hogy hogyan védekeztek? Azért kérdem, mert ha közösen fektettétek le a 'szabályokat', a párod nyíltan elmondta, hogy õ még nem akar gyereket, akkor hiba lenne belekényszeríteni õt egy ilyen helyzetbe. Ha azonban nem védekeztetek, akkor a párod óriásit mulasztott, tudhatta, hogy akár baba is lehet. Szval, gondoljátok szerintem végig az egyéni felelõsségeteket. Az a véleményem? hogyha nagyon akarod ezt a kisbabát, amit abszolút megértek, én nem tudnám elvetetni, akkor mérlegelni kell: megtartod talán a párod nélkül, vagy egy hatalmas lelki sebbel bennemaradsz ebben a kapcsolatban, ami valószínûleg nem mûködne. Légy erõs a döntéshez!
Igazából most magadat sajnáltatod! ha te meghalsz kinek lesz jobb? csak neked! Szedd már össze magad, van két gyermeked, útban a harmadik, férfi nélkül is fel lehet nevelni a gyerekeket, engem elhagyott a párom mikor megtudta, hogy terhes vagyok (nem terveztük) eszembe sem jutott elvetetni a babát, az öngyilkosság meg pláne nem megoldás!
szerintem valami mentális baja van... öngyilkosàggal zárni egy komplett beszélgetést mert nem ugy alakult ahogy szeretted volna... pfff és ilyenkor nem gondolsz a gyerekeidre?
Én nem értem! Egy gyerekeit szeretõ anya hogy írhat, gondolhat ilyet? Kinek lenne így a legjobb? Szedd össze magad! Állj ki a gyenrekeidért és magadért! Nagyon remélem, hogy te is és a párod is észhez tér! Jelentkezz kérlek!
Hagyd el a párod nem èrdemel meg tèged. S tarsd meg a babát ha annyira vágysz rá.
A vèlemènyem az hogy ne vetesd el a babát csak mert az apa kèptelen arra hogy felelosèget vállaljon ès mosva kezeit abortuszra küldene. Te szereted ezt a babát ès meg akarod tartani. Akkor senki nem kènyszerithet arra hogy elvetesd. Ha a párod igazán szeret megèrt ès támogat ha nem akkor teljesen mindegy. De most a gyerekedrol van szo.
Ugye ezt nem mondod komolyan?! Ne haragudj, nagyon sajnallak es megertem, hogy el vagy keseredve, de gondolkodjal mar egy kicsit felelossegteljesebben!!!!!! Van ket gyereked, akiknek - nem irtad, te dolgod miert es hogyan - nincs apjuk, illetve veled elnek gondolom nem veletlen!!! Ezek utan becsuszik egy nem kivant gyerek, ami szinten elkerulheto lett volna es miutan a - ne haragudj - gerinctelen taplo mostani parod kijelenti, hogy elvetted a celjait, akkor meg te akarsz meghalni? Gondolkodj mar el egy kicsit! Mi elsz a ket gyerekeddel? Es a harmadikkal a hasadban? Inkabb szedd ossze magad es menj el egy pszichologushoz, vagy csaladsegitobe es probalj meg a gyerekeid jovojerol gondolkodni!
Azon gondolkodj inkább, hogy 3 gyereket egyedül is fel tudnál -e nevelni minden téren, ha a féreg "apukajelölt" mégiscsak lelép. ez itt a fõ kérdés, hogy egyedül megbirkózol -e a nehézségekkel. mennyi idõs vagy te és mennyi õ és mennyi ideje vagytok együtt?
Ugyan már! Ilyet mérgében, teljes elkeseredettségében mondhat az ember, de maga sem gondolja komolyan! Ott a 2 megszületett és egy még rejtett gyermeked, értük és magadért is felelõs vagy. Édesanyádhoz nem fordulhatsz? Érzelmileg nem támogatna?
Én is csak azt tudom mondani, hogy szedd össze magad! Ugyanebben a helyzetben vagyok, csak nekem második babám és a férjemmel 5 éve együtt vagyunk. Egy védekezés nélküli alkalom után terhes lettem és úgy kifordult magából a párom, hogy rá sem ismertem. Van már egy tervezett gyerekünk, boldogok vagyunk/voltunk, de amiket mondott nekem, nagyon elgondolkodtatott... Az elsõ reakciója az volt, hogy azonnal menjek orvoshoz, ne húzzam az idõt, õ nem fog még egy gyereket nevelni, mérges és stb... Nagyon kedves, mit ne mondjak... Egy szót nem tudtam szólni, úgy ledöbbentem. Mintha nem is az az ember lett volna, akit megismertem. Ma már bocsánatot kért és azt mondta, hogy megbeszéljük, de mélyen elgondolkodtam. Megtartom a babát vele, vagy nélküle. Nem leszek lelki nyomorék azért, mert õ nem akarja. Erõs leszek! Bármennyire is nehéz, de csak a kisfiamra koncentrálok és így nem temetkezek önsajnálatba. Van 2 gyereked!!!! Nem mondhatsz ilyet, hogy végzel magaddal, térj már észhez! Mindig van kiút, mindig!
Anya vagyok enis, nem egyszer nem ketszer ereztem mar ugy hogy nem birom tovabb, feladom. De amint raneztem a fiamra, erot ad hogy folytassam. Mindenkinek vannak hullam volgyei, egyszer lent, egyszer fent. En is voltam mar lent, nagyon nagyon melyen, es muszaj felallni megcsinalni. Nekem is uj parom van, neveli a kisfiamat, szereti ot. Majd mi is tervezzuk a kozos babat. Tudom milyen az abortusz, mert 2 evvel ezelott at estem rajta. :( Ami a mai napig faj, de nagyon.de a fiam apjatol nem akartam meg egyet, inkabb elvetettem, rossz erzes, fajdalmas, de akkor jo dontesnek hittem.Mindennap eszembe jut, de az is hogy egy gyereknek mindent, vagy kettonek kevesebbet? muszj volt megtennem :( :´( Azt tanacsolom, hogy legy eros, es ne menj masodszorra is abortuszra.Ha fel tudod nevelni mindharom gyermeked akkor tegyed azt, es dobd ki ezt a parodat. Ha tiszta szivbol szeretne, ilyet nem mondana.En drukkolok neked. Remeem minden rendben lesz, es ne gondolj arra hogy feladod. Nezz a gyerekeidre es merits erot beloluk. Tudom hogy sikerulni fog.
Nagyon helyes. Amit az élet tálcán kínál, azt mind el kell venni! Õ egy ajándék az apja meg egy ....
szuper :-) párod melletted áll?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Immaron a 11. hetben leledzunk :) koszonom a sok segitseget es jo szot amit toletek kaptam! Tovabbi szep napot nektek!
hogy vagy?
Nagyon orulok, hogy igy dontottel :) ! Es ne haragudj, hogy kemeny voltam korabban (muszaj volt, hogy nehogy hulyeseget csinalj), a te erdekedben tortent :) ! Legyel eros es hidd el, minden rendben lesz!
Isten áldjon Benneteket! Sok-sok örömöt, áldást és erõt a bõvülõ családhoz!
Hát ez nagyon szuper hír! Na, akkor most kiderül mi lakozik a férjed szívében! Hajrá! Kitartás, mindjárt itt a 12. hét, utána úgysem tehet semmit. hihi
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Mindenkinek koszonom hogy ennyi erot es tamogatast kuldott felem!! Megtartom a babat lesz ami lesz, nem oltok ki eletet, o pedig eldonti majd hogy velunk marad e vagy el azzal a kovetkwzmennyel ahogyan dontott! A gyermekeim az eletem es senki nem er tobbet toluk...ha szeret rafog jonni hogy rosszul dontott... ha nem, nem szeretett ugy ahogy en szerettem ot... koszonom nektek!!!
A kérdező hozzászólása: Véget vetek a nyomorult kis életemnek...igy lesz a legjobb mindenkinek. Köszönök nektek Mindent!!
Erõsnek kell lenned, és meg kell védened, mert cask rád számíthat. Még nem tud kiállni magáért. Meg kell mentened a kis életét. Harcra fel, gyõzni kell!
Nagyon nehéz helyzetben vagy, de az nonszensz, hogy a párod kétszer is abortuszba kergessen.. Tudja egyáltalán hogyan történik? Olvasott már róla, hogy milyen lelkiállapotba kerülnek a nõk? Ha már a téged nem tart hiteles forrásnak! azt hiszi, hogy ha terhes lesz egy nõ, és õ nem szeretne apa lenni, akkor csak egy mûtét az egész? Ezután felmerül bennem a kérdés, hogy mit akarsz te ettõl az embertõl? Mit akar õ tõled? szerintem csak akkor vállald az abortuszt, ha egyedülálló anyaként, nem tudnál felnevelni három gyereket.. Gondold végig a lehetõségeidet, hogy ki tudna neked segíteni, stb. Ez a "férfi" nem való komoly kapcsolatra..A válasszal nem megbántani akartalak, csak úgy kibukott belõlem. Felháborító a viselkedése.. Sok erõt kívánok a döntésedhez!
Itt más lehet a probléma! Mert belegondolva, ti ketten együtt, nevelitek a te két gyermekedet, azaz a párod látszólag elfogadta õket, és kész õket nevelni. De valószínûleg csak látszólag, mert elég furcsa nekem, hogy elfogad két idegen gyereket, de attól a nõtõl nem akar saját gyereket. Itt más lehet a probléma, valószínûleg abban nem biztos, hogy veled képzeli el a jövõjét, és tõled akar e saját gyereket! Én a helyedbe kilépnék ebbõl a kapcsolatból. Én mivel nem tervezek több gyereket védekezek, és nem esek teherbe sem, és soha nem vitt rá a kényszer az abortuszra, mert anno kellõen felvilágosítottak.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat, védekeztünk, rendszeresen szedtem gyógyszert, de az egy évvel ezelõtti dolog utan az akkori dokim masik, gyengébb gyógyszert irt fel, mondván amit eddig szedtem elavult, ez már modernebb.. :( olyan fájdalmakat élek már most is át hogy sokszor nem nézek szét az utcán, nem tudok figyelni a gyermekeim szavaira és szorongásal, elmúlással kapcsolatos gondok gyötörnek amit senki nem vesz komolyan...:( egyedül maradtam a fájdalmammal, nem tudok kinek róla beszélni, mert azt mondta nem mondjam senkinek, neki pedig nem lehet mert akkor ingerült, hogy dehát lehet még és fogalma sincs róla mi zajlik le bennem...hiába mondtam hogy ennek a babának szive van aki itt dobog az én szivem alatt, nem érzi àt, mert nem kézzel fogható számára a változás... szeretne azt mondta, majd... de mikor? Es ha két év múlva teherbe esek újra, és ujra nem áll készen? Újta menjek oda? Ami meg fontos, az elõzõnél nem zajlott minden rendesen, több hétig véreztem és belázasodtam napokra... és hozzáteszem az elsõ tavaly aprilis 6 napján került au angyalokhoz, a mostani tesztet április 7 napján lett pozitiv... :( Õ nem lehet angyal... :( õt fentrõl küldték... :((
minden nõnek úgy kell hozzáállni, hogy magának szül. saját magadban kell eldöntened, hogy TE magad vállalsz e gyereket, ne az érdekeljen most, hogy a párod is vagy õ nem.
hat ne haragudj nincs az a ferfi aki engem abortuszra.kenyszeritene.. jol gondold at a.parod.konnyen beszel a.lelki seb ami.meg az elso utan sem gyogyult be most megegyet eltudnal viselni?? Megolne a kapcsolatotokat hidd el akkora depreszioba esnel ramenne a kapcsolatotok de viszont ha megtartod a legjobb dontest hozod legyel eros es ne engedd magad egy ujabb abortuszra rabeszelni
Egyetertek az elottem szolokkal, nem akarlak bantani hidd el, de ha nem akartatok gyereket, akkor tenni kellett volna ellene. Ha vedekeztel es ugy estel teherbe, akkor elnezest, ne haragudj. Viszont ha mar igy alakult: nekem a korabbi parom husz even keresztul mondta azt, hogy meg nincs itt az ideje, nekem is volt egy abortuszom miatta. Utana meg azt mondta, hogy mar nincs itt az ideje. Gondold at, hogy meg tudnal-e elni harom gyerekkel nelkule (akar foallasu anyakent?!) es ha ennyire megviselt lelkileg a korabbi abortusz akkor vallald a babat. En mindenkeppen vallalnam a mai eszemmel es atkozom magam a korabbi abortuszert. Ha most is azt mondja a parod, hogy meg nem keszult fel ra, lehet orokre ezt fogja mondani...
Ne vetesd el. Ha már együtt él két gyerekkel, akkor nem értem mi az a kifogás hogy nincs kész erre..
Ha már egyszer teherbe estél most mért nem védekeztetek normálisan? Vagy ha nem védekeztetek akkor a párod is tisztában van vele, hogy bármikor besikerülhet a baba, én biztos, hogy megtartanám, fõleg, hogy írtad, hogy az elõzõ abortuszt sem tudtad feldolgozni, ezt mégugysem fogod tudni! Én lehet, hogy a pasit dobnám ki.
A kérdező hozzászólása: Még azt is megmutattam neki hogy hogyan néz ki egy nyolc hetes magzat... semmi reakcio, jah és sajnos hozzáteszem, hogy ha vállalnám az abortuszt pont a születésnapomra esne vagy anyák napjára... :( Ahol két gyermekrõl kell gondoskodnom, márpedig felkell õket nevelnem, ott a harmadiknak is mindig lesz helye... nagyon félek a reakciótól, de ma este összeszedem minden erõmet és elmondom neki, hogy mindenképp megtartom a babát... ha szeret, és velem akarja leélni az életét, most tudja bizonyìtani hogy komolyan is gondolta õket... szorìtsatok, ugy érzem ez a helyes...
Kérdezõ! A válasz benned már adott. Te már tudod, milyen elvenni egy életet, ráadásul szeretnéd a gyermekedet. A kérdés innentõl nem kérdés. Az viszont annál inkább az, hogy akarsz-e, tudsz-e olyan férfi(?) mellett élni, aki mindkét gyermekét a halálba küldené, ráadásul úgy, hogy fogalma sincsen, milyen érzés ezt megtenni a nõnek, aki állítólag szeret. Az abortusz a legnagyobb fájdalom neked. Aki szeret, és tudja, hogy a másiknak mi a szenvedés, az nem nyomja abba bele. Pláne nem mondvacsinált okokból. Mert õ még nem nõtt fel. Akkor téged se akarjon magához láncolni. Ha tudok segíteni, írj!
Mi a véleményem? Az, hogy már az elsõ abortusz után kidobtam volna a fenébe, mert nem bírnám elviselni a jelenlétét. Tudhattad mire számíthatsz másodjára is, úgyhogy nem kellett volna neki megmondanod a 12. hétig és akkor kész. De ha már így történt, akkor veszekedések árán is kibírnám a 12. hétig vagy befizetnék abortuszra de nem mennék el, azaz kijátszanám õt. Ha megint megteszed akkor remélem megjön az eszed és keresel mast ehelyett a szívtelen ember helyett.
Tudom, könnyû kívülállóként okoskodni, de ezek után remélem nem akarsz továbbra is ezzel az emberrel maradni.
kedves.kerdezo! En irtam neked.hogy ne engedd magad masodjara abortuszra.kuldeni.. nagyon jol dontottel de most legyel eros mert.lehet probal szepen vagy netan csunyan az akaratat rad eroltetni ne engedd!!! Durva kiirnom de ez a ferfi toled semmi komolyat nem akar es nem szeret . Egy gyermek az csak egy gyermek marad a szemedben.orokke de egy.ilyen ferfi szerinted.kinek az alma?
Kedves Kérdezõ! 1. hozzászóló vagyok. Igazán sajnálom, hogy a párod így reagált. Téged azonban nagyon becsüllek a döntésedért. Boldog kis emberke fejlõdik a szíved alatt, nagyon jó édesanyja vagy. A párodat pedig zárd ki valahogy az életedbõl. Tudom, hogy könnyû mondani, de nyilván nem közösek a céljaitok. Így nincs jövõje egy kapcsolatnak. Kitartást!
A kérdező hozzászólása: Elmondtam...röviden annyit, hogy elvettem az életcéljait és a terveit...
írd meg mit mondott!
Szerintem egyértelmû a válasz, te nem akarod elvetetni, igazából az anyagi lehetõségeid megvannak, szóval olyan nagy gond nincs. Ha elveteted, elõbb-utóbb úgy is rámegy a kapcsolat. Viszont a jövõre nézve lenne egy tanácsom: NE fogamzásgátlóval védekezz Nyilván nálad nem mûködik, ha már kétszer teherbe estél mellette. Az orvost sem értem, hogy ha már egyszer teherbe estél, minek adott egy még gyengébb tablettát...
Nagyon drukkolok neked!
Hogy vagy(tok), kedves Kérdezõ? :)

Terhes vagyok, és a párom is szeretné a babát megtartjuk, de szüleim és barátom is azt szeretné, ha a nyáron még összeházasodnánk, de én nem szeretném. Mit tegyek? 18L

Legjobb válasz: Én sosem kötnék érdek házasságot, de ha valaha hozzá akarsz menni, akkor elõrébb lehet hozni. Ha szeretitek egymást akkor miért ne? Amugy együtt laktok már?

Ha szeretem hozzá mennék, sõt, örülnék hogy el akar venni! Manapság ez nagyon ritka, becsûld meg!
Én sosem kötnék érdek házasságot, de ha valaha hozzá akarsz menni, akkor elõrébb lehet hozni. Ha szeretitek egymást akkor miért ne? Amugy együtt laktok már?
Magyarázd el nekik, hogy te nem ezt szeretnéd.Mi sem vagyunk házasok a párommal és nem is szeretném, hogy azért kérje meg a kezemet, mert babánk lesz.
Már szervezik az esküvõt??? A menyasszony beleegyezése nélkül??? Bocsi, de ezek szerint az vagy!:D Röhej... Tényleg nagyon aranyos lenne amugy ha viszi a gyûrûket a kicsi :D De semmivel nincs több papír munka vele, csak egy apasági nyilatkozatot kell tenni a párodnak, abba meg nemhiszem hogy bele halna. Állj ki magadért! :)
A kérdező hozzászólása: február elején volt az egyéves évfordulónk.
Kérdezhetek egy hülyeséget? Miért költesz felesleges pénzeket az esküvõre? (arra értem, amit a babára költhetnétek) Ha jól szervezed meg az esküvõt, a pénz, amit kaptok a rokonoktól éppen fedezi a költségeiteket, tehát egy fillérbe sem kerül a lakzi. EGyébként szerintem aranyos, ha a párod el akar venni feleségül, én igent mondanék. Azellen meg, hogy a nagyikkal éltek, nincs mit apelláljál, elvégre 18 (!) évesen leszel anyuka. Ha 28 évesen lennél az, akkor a te életed lenne. De ha már így sikeredett, hogy még alig vagy felnõtt, de becsúszott a baba, ne panaszkodj, ha a nagyszülõknél laktok, ergo, beleszólnak az életetekbe. Még egy gondolat: ha most nem mész férjhez, késõbb annyi kiadásotok lesz, meg kell másra a pénz, belefásultok, stb., hogy abból a büdös életben nem lesz lakzi.
A kérdező hozzászólása: az életem felett döntenek, jobb lenne ha a párommal külön laknánk, nem anyuékkal, ugyanis este jött már azzal hogy ugye nem te ágyazol, hanem a párom, ne fürödjek meleg vízbe mert a végén elvetélek, ne tornázzak, és stb, szerinte csak feküdjek, és ha szólok úgy összeveszünk, hogy elmondani nem lehet.Inkább az eskûvõre költött pénzbõl, elköltöznénk, és a gyermeknek vennénk dolgokat.Én ezen az érven vagyok, de õk más.
mármint rábeszélhetnek
Arra nem gondolt senki, hogy nem szeretne hassal menyasszony lenni? Nme tudom az okaidat, de én nem engedném, hogy rábeszéljenek, mert akkor szinte bármire késõbb is átbeszélhetnek, dönthetnek helyetted azt hiszik majd. Persze ez csak akkor igaz, ha vannak megfelelõ érveid miért nem akarsz most hozzámenni. Elárulod? Ha nem szeretnéd nem kényszeríthetnek, de határozottnak kell lenned, mert nem úgy tûnik, mintha az lennél, mert akkor a fejed felett nem kezdtek volna el szervezkedni, amúgy is milyen már, hogy meg sem kérte a kezedet, nem is mondtál még igent...
Ha nem bízol abban, hogy a kapcsolatotok tartós lesz, akkor felelõtlenség gyereket szülni! Azok ellenzik a házasságot, akik nem bíznak a párjukban. A többi indok csak mese.
Neked is igazad van, de abban is van valami, amit õk mondanak. Végül is, ha te nem akarod, akkor nem erõltethetik rád, és igenis figyelembe kéne venniük a te álláspontodat is. Viszont én abban nem látok semmi problémát, hogy el akar venni. Lehet, hogy most úgy tûnik, hogy a gyerek miatt, de tuti, hogy nem emiatt, hanem mert szeret, és ígyis úgyis eljegyzett volna, max a gyerkõc kicsit elõrehozta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: igen együtt lakunk, szeretjük egymást, beszéltünk az eskûvõrõl is, de anyu azzal magyarázza hogy sok papír munka van meg apapsági nyilatkozatot kérnének hiába mondanánk hogy a párom az apuka, de ez tényleg olyan lenne hogy csak a baba miatt.Mondtam a páromnak ha kicsit nagyobb lesz gyermekünk akkor már õ is tud segédkezni gyûrût vinni és olyan aranyos lenne, de hajthatatlan, így szinte nélkülem szervezik az eskûvõt:S
Ha amúgyis szereted, és hozzá akarsz menni, akkor nem értem miért nem mindegy, hogy mikor. Ti tudjátok, hogy nem a gyerek miatt más nem számít. AMúgy ha meg lesz a baba, annyira el fog törpülni ez az egésze esküvõ mizéria...Én a helyedben belemennék.
A kérdező hozzászólása: persze abba is belegegyezne az apaságiba, de õ azt szeretné ha a feleségeként szülnék.
A kérdező hozzászólása: igen szervezik az eskûvõt, hely, võfély, videós már lefoglalva, még nem kérte meg a kezem jõvõ hónapban lesz az eljegyzés, nyár végén meg az eskûvõ.
Ha nem akarod, akkor tényleg magyarázd el nekik, hogy mi a helyzet! Viszont, ha szeretitek egymást és minden rendben van köztetek, akkor viszont miért ne házasodnátok össze?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszokat, lesz eskûvõ voltam menyasszonyiruhát próbálni és eszméletlenül szép, amúgy december elejére vok kiirva én meg a hónap végén töltöm a 19et.Sikerült megbeszélni mindent.

Már irtam hogy a párom még mindig nem szeretne babát! Már odáig jutottam hogy egyszerűen nem tudok vele lefeküdni, nem kívánom! Mit jelenthet ez? Mit tegyek? Mindennek vége?

Legjobb válasz: Miert nem tudsz vele lefekudni? Azert, mert nem akar meg babat? Ha szulhetnel neki egyet, utana megint akarsz majd vele lefekudni? Nem ertem. Mennyi idosek vagytok? Miota vagytok egyutt? Miert nem akar a parod meg babat? Soha nem is akar majd, vagy csak egyenlore meg nem? Tul friss meg a kapcsolat, vagy az anyagi helyzetetek nem olyan meg? esetleg a politikai hattertol fel? Sok reszletet kene tudni, hogy tudjunk valaszolni. Irj egy kicsit meg.

Miert nem tudsz vele lefekudni? Azert, mert nem akar meg babat? Ha szulhetnel neki egyet, utana megint akarsz majd vele lefekudni? Nem ertem. Mennyi idosek vagytok? Miota vagytok egyutt? Miert nem akar a parod meg babat? Soha nem is akar majd, vagy csak egyenlore meg nem? Tul friss meg a kapcsolat, vagy az anyagi helyzetetek nem olyan meg? esetleg a politikai hattertol fel? Sok reszletet kene tudni, hogy tudjunk valaszolni. Irj egy kicsit meg.
A kérdező hozzászólása: 10 éve vagyunk együtt!Nem rég vettünk lakást!nálunk a baba téma már 2 éves dolog, de mindig van valami kifogás:most sokat veszekszünk, vagy albérletbe lakunk, most a munkahely nem biztos!De nem érti meg a mai világban már semmi nem biztos! Neki nagyon fontos a pénz, minden honapban van egy keret és azt nem lehet tul lépni!pl:pár napja nagyon fájnak a melleim, mondtam neki vegyen fel pénzt (én fizum is az õ számlájára megy), de azt mondta hogy inkább majd következõ fizetéskor menjek el!kb.ennyi!
A kérdező hozzászólása: volt pl:egy karkötöm meg egy nyakláncom amit tõle kaptam, de sokszor elszakadt!igy vmelyik nap mondta vigyük be és vásároljam le amire szeretném! de addig jutottunk hogy vehettem két ezüst gyûrût mert a többi pénz kellett számlára!
Hát én választás elé állítanám: én és a baba vagy egyikünk sem. 10 év után nem tudom, mire kéne még várnotok..
A kérdező hozzászólása: Most szünt meg a munkahelye, de már van másik ugyanazt csinálja!Elõször azt hittem ez okoz neki problémát, de nem!Megkérdeztem én és baba vagy egyikünk sem elsõre azt válaszolta hogy én! Szerintem ez elmond mindent!Vagy én vagyok hülye?

Én szeretnék babát, de a párom még nem szeretne. Mit tegyek? (bövebben lent)

19 éves lány vagyok, és amióta a rokonságban van egy kisbaba azóta én is szeretnék egy babát. Tudom ez hülyén hangzik, de feltudnám nevelni, semmiben nem lenne hiánya stb. A párom 25 éves de ? még nem szeretne. Mit tegyek? Várjak még? Vagy hülyeségre gondolok. Kérlek segítsetek, mert nem tudom mit tegyek.

Legjobb válasz: Ez azért szerintem nem így megy, hogy láttál egy babát és most te is szeretnél. Pár évet még bõven várhatnál :)

Ez azért szerintem nem így megy, hogy láttál egy babát és most te is szeretnél. Pár évet még bõven várhatnál :)
Basszus... 19 éves vagy és másfél éve jártok CSAK! Bár ezt te nem tudod felfogni, ahogy egy 15 évesnek se tudod megmagyarázni, hogy miért éretlen...
Akiknek akkor kell baba ha a rokonságában vagy baráti körében születik egy azok csupán irigységbõl akarnak babát hogy nekem is legyen már egy. Az nem így mûködik. Egy baba nem egy háziállat. Ahhoz nagyon sok minden kell, és akik egybõl fejest ugranak az ilyenbe azok többsége azon veszi észre magát hogy a párjuk ott hagyja és egyedül nevelhetik vagy tovább adják a szülõknek hogy õk gondozzák míg én tanulok meg dolgozok.
A kérdező hozzászólása: Már nem tanulok, de ha netán ugy alakul akkor szeretnék. megengedhetnénk magunknak anyagilag is.
Élvezd még az életet, majd ráérsz még szülni. :) A gyerek 24 óránál is többet igényel, hidd el, kell még neked a nyugi. :)
Tudom mit érzel. Én 21 leszek, és én is már babát szeretnék. Illetve érzem belül, hogy milyen jó lenne, meg tudnék róla gondoskodni stb. De nekem nincs pasim... Körülöttem mostanában csomóan szülik sorra a gyerekeket, igaz hogy a családban én vagyok a legfiatalabb, mert átlagban 25-35ig vannak a nõk, szóval hozzájuk képest még nem vagyok lekésve, de akkoris... Tanulsz még, szeretnél a késõbbiekben? Dolgozol már? Anyagilag megengedhetitek magatoknak? Ezek azért elég fontos dolgok...
A kérdezõnek: Nem, semmi nem fogalmazódott meg benned, fellángolás, ennyi, majd 10 év múlva visszatérhetsz a témára. S mindenki más is így gondolja, legfeljebb körít hozzá még okosságokat!
A kérdező hozzászólása: Elsö válaszolonak annyi lenne a hozzá füzésem, hogy már rég megfogalmazodott ez bennem, hogy babát szeretnék. Csak most hogy láttam a picit így mégjobban elöjött ez az érzés bennem. 2 válaszadónak pedig még lagzi nem volt. 1, 5 éve vagyunk együtt, és majd akkar gyereket csak nem az elkövetkezendõ pár évben:S
Formabontó 5let, de beszélj a pároddal. Pl. ilyeneket jó lenne tudni, hogy mikor akar, akar-e. Nyilván ennek függvénye, hogy kell-e másik pasit keresned. Btw, összeházasodtatok már? Csak mert szerintem a gyerek jóval nagyobb elkötelezettség, mint egy házasság, szóval ha még a lagzi sem volt meg, akkor eléggé megértem a pasid. Egyáltalán, mióta vagytok együtt?
Egyszer az esküvõrõl kellene beszélnetek... Ha megvolt, csak aztán a baba. A párod szerintem fél a felelõsségtõl, ne siettesd. És gondold át alaposan minden apró részletét egy baba gondozásának. TE KÉSZEN VAGY? Amúgy pedig ha mégis 19-20 évesen vállalnál babát, annyi benne a +, h jobban meg fogod õt érteni késõbb, és talán közelebbi kapcsolatotok lehet. De ez persze nem törvényszerû, mert sok mindentõl függ...
nem a Te párod Zsolt?:D Lentebb van a kérdése beszéljétek meg!
Jártam már én is így, de hamar elmúlt a szalmaláng érzés, már nem ugyanaz volt, elmúlt a varázs, és még az akkori szép élmények is megszûrkültek, ahogy többet dumcsiztunk egymással. Inkább ne jöttünk volna újra össze! Nem volt szex vagy ilyesmi, de felejtõs lett még a szép emlék is.
A kérdező hozzászólása: Nem Zsolt a párom neve.

A párom szeretne babát (de szerintem nem), mert akkor nem mondaná ezt:Szeretne babát de még nem akar belém. -ni! Mert ez van van az van! 30 vagyok ő29! Ez kb, 2 éves dolog nálunk! De mindig van valami! Mit tegyek?

Ugy érzem lassan de biztosan az anyaság érzése és az utáni vágy felemészti a kapcsolatunkat ami 8 éve tart!

Legjobb válasz: "Mert ez van van az van!" Ezt fejtsd már ki bõvebben légyszi!

"Mert ez van van az van!" Ezt fejtsd már ki bõvebben légyszi!
A kérdező hozzászólása: Most még nincs lakás(de már az is meg van saját), vagy nem biztos a munkahely , de még sorolhatnám!!Mindig ez van!
Mond meg neki, hogy olyan úgysem lesz sosem, hogy minden körülmény a legmegfelelõbb legyen, de ha mégis lenne ilyen alkalom akkor azt ki garantálja neki, hogy az így is marad örökre? Soha nem lehet tudni, hogy holnap mi fog történni, ezért a megfelelõ anyagi alkalomra várni teljesen felesleges. A fontos az hogy mindketten akarjátok a babát mindenféle kifogások nélkül. Ezt mindenképpen beszéljétek meg és minnél hamarabb.

A párommal 3 hónapja vagyok együtt. Testikapcsolatba szeretne lépni velem, mert elég nimfomániás. De én nem akarok főleg azután hogy "ha nem lépünk testi kapcsolatba akkor meg fog csalni " mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! bocs de szerintem hagyd ott a sunyiba...Nemis szeret igazan ha siman megcsalna csak azert mer te nemvagy hajlando 1total friss kapcsoladba vele szeretkezni...Ha igazan szeretne akkor megvarna azt a pillanatot ha te is ugy erzed h felvagy ra keszulve...amugy hany evesek vagytok???:D

Szia! bocs de szerintem hagyd ott a sunyiba...Nemis szeret igazan ha siman megcsalna csak azert mer te nemvagy hajlando 1total friss kapcsoladba vele szeretkezni...Ha igazan szeretne akkor megvarna azt a pillanatot ha te is ugy erzed h felvagy ra keszulve...amugy hany evesek vagytok???:D
Ha ilyet mond, azonnal hagyd ott.
Elég fura az hogy pasiként nem te kezdeményezel :) . Szexet te kis is akarod hagyni ezek szerint a közös életekbõl ? Magyarázd el hogy miért, mert akkor inkább nálad lehet a baj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, egyébként én 17 éves elmúltam a barátom pedig 19 múlt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!