Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, párom nem szeretne még (19 db)

Mit tegyek, a párom nem szeretne még babát?

Már 6 éve ismejük egymást. Én nagyon szeretnek kisbabát, de ? még nem. Õ azt mondja kórai még, de szerintem 6 év utan már nem korai.

Legjobb válasz: Szia. Nem írod,hogy hány e´vesek vagytok.Gyereket csak akkor szabad vállalni,ha mindketten akarjátok.Jól beszéljétek át,s figyelj oda,mik az érvei a párodnak.Mert lehet,hogy csak fél a nagyobb felelöse´g vállalástól.Mink 10 e´v utánn vállaltuk be. 34hetes kismama.

Szia. Nem írod, hogy hány e´vesek vagytok.Gyereket csak akkor szabad vállalni, ha mindketten akarjátok.Jól beszéljétek át, s figyelj oda, mik az érvei a párodnak.Mert lehet, hogy csak fél a nagyobb felelöse´g vállalástól.Mink 10 e´v utánn vállaltuk be. 34hetes kismama.
Hány évesek vagytok? Te a nõ, vagy a férfi vagy? Errõl nem írtál semmit. Lehet, hogy Õ még nem készült fel egy kisbaba fogadására. Sok oka lehet, de nyílván megindokolta neked. Ha meg úgy érzed esetleg, hogy kifutsz az idõbõl, akkor mérlegelj, hogy mi a fontosabb a baba, vagy a párod? Beszéljetek róla késõbb is. Szorítok nektek.
Házasságban, vagy párkapcsolatban élni nem mindegy, de nem ez a sorsdöntõ. Azt szokták mondani, hogy egy férfi 30-35 éves kora körül érik meg a gyerekvállallásra, addig õ maga is gyerek. Ha a kapcsolatotok biztos érzelmi talpakon áll, akkor már csak azt kéne kideríteni, miért nem érzi még felkészültnek magát. Lehet, hogy csak a környezetünkben lévõ oly sok párkapcsolati kudarc miatt, amit sokszor a gyerekekre fognak, pedig ez nem így van... Hat év nagy idõ, ha végig együtt is éltetek, van már jócskán közös múlt és biztató a jövõtök is. Légy türelmes, lehet, hogy már nem is kell sokáig várnod.
Ha a párod a férfi, nem egyedi az esetetek, általában a férfiak félnek a babával járó felelõsségtõl, az ismeretlentõl... A kapcsolatnak és mindkét félnek készen kell állnia a baba fogadására. Én is csak türelmet tudok javasolni, sajnos erõltetni nem lehet, de néha "nõiesen" azért szabad éreztetni... Barátnõméknél is ez volt a helyzet, a lány teherbe esett végül és a fiú a legbüszkébb, legboldogabb apa lett... Sok sikert, drukkolok!
A párommal 7 éve vagyunk együtt régebben sokat mondta, hogy jó lenne egy baa már. De sok minden volta z idõben fõsuli munka ház stb. így nem válltuk be. Mikor egy éve összeházasodtunk újra terítékre került a baba téma. Nem mondta konkrétan ki inkább úgy láttam, hogy megijedt egy kicsit ettõl a kérdéstõl. Én ekkor azt mondtam, hogy bármennyire is szeretnék babát megvárom még õ is szeretné hiszen ehhez két ember kell. Láss csodát két hónap múlva már szólt, hogy igen õ is úgy érzi itt az ideje. Igaz sajna még nem jött össze valószínû, hogy túl görcsösen akartam eddig. Most már inkább csak arra figyelek, hogy szeressük egymást és akkor majd jön a baba ha akar:-)))) Szerintem várd meg még õ is akarja, mert ez a kérdés nem az eltöltt évek száma alpaján aktuális téma.
Szerintem ha õ nem szeretné ne erõltesd neki, ismerek olyan kapcsolatot ahol a srác megijedt a baba születése után a feleõsségtõl és elhagyta a lányt. ha még nem érzi, hogy kész van rá ne erõltesd.Mi 7 éve vagyunk együtt és most mondta a párom, hogy jöjjön edddig õ sem akarta.Persze a kor is számít.Mi 25-26 évesek vagyunk rendezett anyagi háttér stb.Ez mind számít, nem tudom nektek ebbõl a szempontból minden oké e, mert lehet ettõl is tarta a párod. Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: jaaaaj bocsi azt nem írtam oda, hogy37 éves NÕ vagyok..
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, hogy írtál! Várom a privid.:) :) :)
szia! szerintem próbáld kicsit féltékenyé tenni mert akkor talán érzi a vesztét hogy el fog veszteni téged és ezután kell hogy meg történjen a csoda és nem biztos hogy jó megoldás az ha ágyról ágyra jársz de teljesen igazad van azért mégis csak le élsz egy életet ami jelenleg nem jó neked privátban tudok segíteni ha szükséges én is hasonló gondokkal küzdöttem
Írtam privit:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a tanácsot az utolsó hozzászólónak, van sexy fehérnemû, szerepjáték meg jelmezek nincsenek, arra nincs igénye.Ha beindul, nincs gond..itt az a baj, hogy ha én nem kezdeményezek akkor ritkán jut eszébe, hogy van far.a és kéne valamit kezdeni vele..én nagyon nyitott vagyok mindenre, nekem nincs tabu a sexben, bármi jöhet..:) tehát nemcsak a mennyiség számít nekem hanem a minõség is.Az a gond , hogy egy ideig eljátszom kezdeményezek, de aztán elegem lesz és más ágyában landolok, ott ahol törõdnek velem ....
A kérdező hozzászólása: Szia 9.45-ös! Hol lakjak:) :) :) Irj privit, ott válaszolok:)
Nem tudom, hogy próbáltad-e már... De szerintem vigyél egy kis színt a szexuális életetekbe, pl egy szexi fehérnemû, vagy valamilyen szerepjátékos szerelés csodákra lehet képes.
Hol laksz?:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) vett nekem vibrit, de azt gondolja õ nem kell ahhoz, játszak vele én:( hogy hamar vége lenne a kapcsinknak nem hinném, 10 éve tart és van két fiunk..mindig én kezdeményezek sajnos, de ha egyszer beindul akkor aztán nem semmi...csak nehezen szánja rá magát.
Gondolj bele, mi lenne fordított helyzetben. Próbáld kicsit "feldobni" a csábító helyzeteket: új idõpont, fehérnemû stb. Na és marad a "maszti".
Mindkettõtöket meg lehet érteni. Egy átlagos férfinek teher minden nap szexelni, viszont tudom, hogy vannak nõk, akiknek ennél nagyobb az igényük. Javaslatom a vibrátor, CSINÁLJA A PÁROD. Szerezzetek be pár félét, ismerkedjetek meg velük, játszatok kicsit... Ehhez neki nem kell felállnia, Te viszont élvezheted, ahogy a párod kényeztet, és még hüvelyi orgazmusra is jó az esély.
ha igy folytatot, akkor idõvel vége lesz a kapcsolatodnak!!
szia szívesen segítek ha tudok küldtem privit

Terhes vagyok, és a párom is szeretné a babát megtartjuk, de szüleim és barátom is azt szeretné, ha a nyáron még összeházasodnánk, de én nem szeretném. Mit tegyek? 18L

Legjobb válasz: Én sosem kötnék érdek házasságot, de ha valaha hozzá akarsz menni, akkor elõrébb lehet hozni. Ha szeretitek egymást akkor miért ne? Amugy együtt laktok már?

Ha szeretem hozzá mennék, sõt, örülnék hogy el akar venni! Manapság ez nagyon ritka, becsûld meg!
Én sosem kötnék érdek házasságot, de ha valaha hozzá akarsz menni, akkor elõrébb lehet hozni. Ha szeretitek egymást akkor miért ne? Amugy együtt laktok már?
Magyarázd el nekik, hogy te nem ezt szeretnéd.Mi sem vagyunk házasok a párommal és nem is szeretném, hogy azért kérje meg a kezemet, mert babánk lesz.
Már szervezik az esküvõt??? A menyasszony beleegyezése nélkül??? Bocsi, de ezek szerint az vagy!:D Röhej... Tényleg nagyon aranyos lenne amugy ha viszi a gyûrûket a kicsi :D De semmivel nincs több papír munka vele, csak egy apasági nyilatkozatot kell tenni a párodnak, abba meg nemhiszem hogy bele halna. Állj ki magadért! :)
A kérdező hozzászólása: február elején volt az egyéves évfordulónk.
Kérdezhetek egy hülyeséget? Miért költesz felesleges pénzeket az esküvõre? (arra értem, amit a babára költhetnétek) Ha jól szervezed meg az esküvõt, a pénz, amit kaptok a rokonoktól éppen fedezi a költségeiteket, tehát egy fillérbe sem kerül a lakzi. EGyébként szerintem aranyos, ha a párod el akar venni feleségül, én igent mondanék. Azellen meg, hogy a nagyikkal éltek, nincs mit apelláljál, elvégre 18 (!) évesen leszel anyuka. Ha 28 évesen lennél az, akkor a te életed lenne. De ha már így sikeredett, hogy még alig vagy felnõtt, de becsúszott a baba, ne panaszkodj, ha a nagyszülõknél laktok, ergo, beleszólnak az életetekbe. Még egy gondolat: ha most nem mész férjhez, késõbb annyi kiadásotok lesz, meg kell másra a pénz, belefásultok, stb., hogy abból a büdös életben nem lesz lakzi.
A kérdező hozzászólása: az életem felett döntenek, jobb lenne ha a párommal külön laknánk, nem anyuékkal, ugyanis este jött már azzal hogy ugye nem te ágyazol, hanem a párom, ne fürödjek meleg vízbe mert a végén elvetélek, ne tornázzak, és stb, szerinte csak feküdjek, és ha szólok úgy összeveszünk, hogy elmondani nem lehet.Inkább az eskûvõre költött pénzbõl, elköltöznénk, és a gyermeknek vennénk dolgokat.Én ezen az érven vagyok, de õk más.
mármint rábeszélhetnek
Arra nem gondolt senki, hogy nem szeretne hassal menyasszony lenni? Nme tudom az okaidat, de én nem engedném, hogy rábeszéljenek, mert akkor szinte bármire késõbb is átbeszélhetnek, dönthetnek helyetted azt hiszik majd. Persze ez csak akkor igaz, ha vannak megfelelõ érveid miért nem akarsz most hozzámenni. Elárulod? Ha nem szeretnéd nem kényszeríthetnek, de határozottnak kell lenned, mert nem úgy tûnik, mintha az lennél, mert akkor a fejed felett nem kezdtek volna el szervezkedni, amúgy is milyen már, hogy meg sem kérte a kezedet, nem is mondtál még igent...
Ha nem bízol abban, hogy a kapcsolatotok tartós lesz, akkor felelõtlenség gyereket szülni! Azok ellenzik a házasságot, akik nem bíznak a párjukban. A többi indok csak mese.
Neked is igazad van, de abban is van valami, amit õk mondanak. Végül is, ha te nem akarod, akkor nem erõltethetik rád, és igenis figyelembe kéne venniük a te álláspontodat is. Viszont én abban nem látok semmi problémát, hogy el akar venni. Lehet, hogy most úgy tûnik, hogy a gyerek miatt, de tuti, hogy nem emiatt, hanem mert szeret, és ígyis úgyis eljegyzett volna, max a gyerkõc kicsit elõrehozta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: igen együtt lakunk, szeretjük egymást, beszéltünk az eskûvõrõl is, de anyu azzal magyarázza hogy sok papír munka van meg apapsági nyilatkozatot kérnének hiába mondanánk hogy a párom az apuka, de ez tényleg olyan lenne hogy csak a baba miatt.Mondtam a páromnak ha kicsit nagyobb lesz gyermekünk akkor már õ is tud segédkezni gyûrût vinni és olyan aranyos lenne, de hajthatatlan, így szinte nélkülem szervezik az eskûvõt:S
Ha amúgyis szereted, és hozzá akarsz menni, akkor nem értem miért nem mindegy, hogy mikor. Ti tudjátok, hogy nem a gyerek miatt más nem számít. AMúgy ha meg lesz a baba, annyira el fog törpülni ez az egésze esküvõ mizéria...Én a helyedben belemennék.
A kérdező hozzászólása: persze abba is belegegyezne az apaságiba, de õ azt szeretné ha a feleségeként szülnék.
A kérdező hozzászólása: igen szervezik az eskûvõt, hely, võfély, videós már lefoglalva, még nem kérte meg a kezem jõvõ hónapban lesz az eljegyzés, nyár végén meg az eskûvõ.
Ha nem akarod, akkor tényleg magyarázd el nekik, hogy mi a helyzet! Viszont, ha szeretitek egymást és minden rendben van köztetek, akkor viszont miért ne házasodnátok össze?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszokat, lesz eskûvõ voltam menyasszonyiruhát próbálni és eszméletlenül szép, amúgy december elejére vok kiirva én meg a hónap végén töltöm a 19et.Sikerült megbeszélni mindent.

Már irtam hogy a párom még mindig nem szeretne babát! Már odáig jutottam hogy egyszerűen nem tudok vele lefeküdni, nem kívánom! Mit jelenthet ez? Mit tegyek? Mindennek vége?

Legjobb válasz: Miert nem tudsz vele lefekudni? Azert, mert nem akar meg babat? Ha szulhetnel neki egyet, utana megint akarsz majd vele lefekudni? Nem ertem. Mennyi idosek vagytok? Miota vagytok egyutt? Miert nem akar a parod meg babat? Soha nem is akar majd, vagy csak egyenlore meg nem? Tul friss meg a kapcsolat, vagy az anyagi helyzetetek nem olyan meg? esetleg a politikai hattertol fel? Sok reszletet kene tudni, hogy tudjunk valaszolni. Irj egy kicsit meg.

Miert nem tudsz vele lefekudni? Azert, mert nem akar meg babat? Ha szulhetnel neki egyet, utana megint akarsz majd vele lefekudni? Nem ertem. Mennyi idosek vagytok? Miota vagytok egyutt? Miert nem akar a parod meg babat? Soha nem is akar majd, vagy csak egyenlore meg nem? Tul friss meg a kapcsolat, vagy az anyagi helyzetetek nem olyan meg? esetleg a politikai hattertol fel? Sok reszletet kene tudni, hogy tudjunk valaszolni. Irj egy kicsit meg.
A kérdező hozzászólása: 10 éve vagyunk együtt!Nem rég vettünk lakást!nálunk a baba téma már 2 éves dolog, de mindig van valami kifogás:most sokat veszekszünk, vagy albérletbe lakunk, most a munkahely nem biztos!De nem érti meg a mai világban már semmi nem biztos! Neki nagyon fontos a pénz, minden honapban van egy keret és azt nem lehet tul lépni!pl:pár napja nagyon fájnak a melleim, mondtam neki vegyen fel pénzt (én fizum is az õ számlájára megy), de azt mondta hogy inkább majd következõ fizetéskor menjek el!kb.ennyi!
A kérdező hozzászólása: volt pl:egy karkötöm meg egy nyakláncom amit tõle kaptam, de sokszor elszakadt!igy vmelyik nap mondta vigyük be és vásároljam le amire szeretném! de addig jutottunk hogy vehettem két ezüst gyûrût mert a többi pénz kellett számlára!
Hát én választás elé állítanám: én és a baba vagy egyikünk sem. 10 év után nem tudom, mire kéne még várnotok..
A kérdező hozzászólása: Most szünt meg a munkahelye, de már van másik ugyanazt csinálja!Elõször azt hittem ez okoz neki problémát, de nem!Megkérdeztem én és baba vagy egyikünk sem elsõre azt válaszolta hogy én! Szerintem ez elmond mindent!Vagy én vagyok hülye?

Én szeretnék babát, de a párom még nem szeretne. Mit tegyek? (bövebben lent)

19 éves lány vagyok, és amióta a rokonságban van egy kisbaba azóta én is szeretnék egy babát. Tudom ez hülyén hangzik, de feltudnám nevelni, semmiben nem lenne hiánya stb. A párom 25 éves de ? még nem szeretne. Mit tegyek? Várjak még? Vagy hülyeségre gondolok. Kérlek segítsetek, mert nem tudom mit tegyek.

Legjobb válasz: Ez azért szerintem nem így megy, hogy láttál egy babát és most te is szeretnél. Pár évet még bõven várhatnál :)

Ez azért szerintem nem így megy, hogy láttál egy babát és most te is szeretnél. Pár évet még bõven várhatnál :)
Basszus... 19 éves vagy és másfél éve jártok CSAK! Bár ezt te nem tudod felfogni, ahogy egy 15 évesnek se tudod megmagyarázni, hogy miért éretlen...
Akiknek akkor kell baba ha a rokonságában vagy baráti körében születik egy azok csupán irigységbõl akarnak babát hogy nekem is legyen már egy. Az nem így mûködik. Egy baba nem egy háziállat. Ahhoz nagyon sok minden kell, és akik egybõl fejest ugranak az ilyenbe azok többsége azon veszi észre magát hogy a párjuk ott hagyja és egyedül nevelhetik vagy tovább adják a szülõknek hogy õk gondozzák míg én tanulok meg dolgozok.
A kérdező hozzászólása: Már nem tanulok, de ha netán ugy alakul akkor szeretnék. megengedhetnénk magunknak anyagilag is.
Élvezd még az életet, majd ráérsz még szülni. :) A gyerek 24 óránál is többet igényel, hidd el, kell még neked a nyugi. :)
Tudom mit érzel. Én 21 leszek, és én is már babát szeretnék. Illetve érzem belül, hogy milyen jó lenne, meg tudnék róla gondoskodni stb. De nekem nincs pasim... Körülöttem mostanában csomóan szülik sorra a gyerekeket, igaz hogy a családban én vagyok a legfiatalabb, mert átlagban 25-35ig vannak a nõk, szóval hozzájuk képest még nem vagyok lekésve, de akkoris... Tanulsz még, szeretnél a késõbbiekben? Dolgozol már? Anyagilag megengedhetitek magatoknak? Ezek azért elég fontos dolgok...
A kérdezõnek: Nem, semmi nem fogalmazódott meg benned, fellángolás, ennyi, majd 10 év múlva visszatérhetsz a témára. S mindenki más is így gondolja, legfeljebb körít hozzá még okosságokat!
A kérdező hozzászólása: Elsö válaszolonak annyi lenne a hozzá füzésem, hogy már rég megfogalmazodott ez bennem, hogy babát szeretnék. Csak most hogy láttam a picit így mégjobban elöjött ez az érzés bennem. 2 válaszadónak pedig még lagzi nem volt. 1, 5 éve vagyunk együtt, és majd akkar gyereket csak nem az elkövetkezendõ pár évben:S
Formabontó 5let, de beszélj a pároddal. Pl. ilyeneket jó lenne tudni, hogy mikor akar, akar-e. Nyilván ennek függvénye, hogy kell-e másik pasit keresned. Btw, összeházasodtatok már? Csak mert szerintem a gyerek jóval nagyobb elkötelezettség, mint egy házasság, szóval ha még a lagzi sem volt meg, akkor eléggé megértem a pasid. Egyáltalán, mióta vagytok együtt?
Egyszer az esküvõrõl kellene beszélnetek... Ha megvolt, csak aztán a baba. A párod szerintem fél a felelõsségtõl, ne siettesd. És gondold át alaposan minden apró részletét egy baba gondozásának. TE KÉSZEN VAGY? Amúgy pedig ha mégis 19-20 évesen vállalnál babát, annyi benne a +, h jobban meg fogod õt érteni késõbb, és talán közelebbi kapcsolatotok lehet. De ez persze nem törvényszerû, mert sok mindentõl függ...
nem a Te párod Zsolt?:D Lentebb van a kérdése beszéljétek meg!
Jártam már én is így, de hamar elmúlt a szalmaláng érzés, már nem ugyanaz volt, elmúlt a varázs, és még az akkori szép élmények is megszûrkültek, ahogy többet dumcsiztunk egymással. Inkább ne jöttünk volna újra össze! Nem volt szex vagy ilyesmi, de felejtõs lett még a szép emlék is.
A kérdező hozzászólása: Nem Zsolt a párom neve.

A párom szeretne babát (de szerintem nem), mert akkor nem mondaná ezt:Szeretne babát de még nem akar belém. -ni! Mert ez van van az van! 30 vagyok ő29! Ez kb, 2 éves dolog nálunk! De mindig van valami! Mit tegyek?

Ugy érzem lassan de biztosan az anyaság érzése és az utáni vágy felemészti a kapcsolatunkat ami 8 éve tart!

Legjobb válasz: "Mert ez van van az van!" Ezt fejtsd már ki bõvebben légyszi!

"Mert ez van van az van!" Ezt fejtsd már ki bõvebben légyszi!
A kérdező hozzászólása: Most még nincs lakás(de már az is meg van saját), vagy nem biztos a munkahely , de még sorolhatnám!!Mindig ez van!
Mond meg neki, hogy olyan úgysem lesz sosem, hogy minden körülmény a legmegfelelõbb legyen, de ha mégis lenne ilyen alkalom akkor azt ki garantálja neki, hogy az így is marad örökre? Soha nem lehet tudni, hogy holnap mi fog történni, ezért a megfelelõ anyagi alkalomra várni teljesen felesleges. A fontos az hogy mindketten akarjátok a babát mindenféle kifogások nélkül. Ezt mindenképpen beszéljétek meg és minnél hamarabb.

A párommal 3 hónapja vagyok együtt. Testikapcsolatba szeretne lépni velem, mert elég nimfomániás. De én nem akarok főleg azután hogy "ha nem lépünk testi kapcsolatba akkor meg fog csalni " mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! bocs de szerintem hagyd ott a sunyiba...Nemis szeret igazan ha siman megcsalna csak azert mer te nemvagy hajlando 1total friss kapcsoladba vele szeretkezni...Ha igazan szeretne akkor megvarna azt a pillanatot ha te is ugy erzed h felvagy ra keszulve...amugy hany evesek vagytok???:D

Szia! bocs de szerintem hagyd ott a sunyiba...Nemis szeret igazan ha siman megcsalna csak azert mer te nemvagy hajlando 1total friss kapcsoladba vele szeretkezni...Ha igazan szeretne akkor megvarna azt a pillanatot ha te is ugy erzed h felvagy ra keszulve...amugy hany evesek vagytok???:D
Ha ilyet mond, azonnal hagyd ott.
Elég fura az hogy pasiként nem te kezdeményezel :) . Szexet te kis is akarod hagyni ezek szerint a közös életekbõl ? Magyarázd el hogy miért, mert akkor inkább nálad lehet a baj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, egyébként én 17 éves elmúltam a barátom pedig 19 múlt.
A házzal akarsz élni társkapcsolatban vagy a pároddal? (A házat pl. ki lehet adni, bár akkor nem tudom, a tesód hova megy?)
Az természetes, hogy együtt szeretnétgek élni, és az is, hogy a párod az újonnan épített házban szeretne lakni. A Ti házatokat úgy is ki lehetne adni, hogy a tesód ott marad.Ez persze attól függ, hogy a ház megosztható-e két lakrészre?És a bérlõt is körültekitõen kellene megválasztani. Nem írod, hogy Te és a tesód hány évesek vagytok?A tesódnak van önálló jövedelme, megtud élni egyedül is ? Ha még gondoskodnod kell róla, akkor elõször az Õ helyzetét kellene tisztáznotok hármasban. Ha még kamaszkorban van, akkor hasznos lehet a párod irányítása számára ( férfi-példakép ), csak ebben az esetben nekik is jó viszonyban kellene lenniük.Azt, hogy együtt lakjatok, nem nagyon ajánlanám.Nektek is összekell szoknotok a pároddal, és egy harmadik zavaró lehetne. Tisztázzatok mindent egymásközt, de a házat ne adjátok el. Üresen se hagyjátok, mert az állaga tönkre megy. Nem írigyellek, de remélem, hogy megoldódik a gondod, ha a párod is partner ebben.
A kérdező hozzászólása: A testvrem nem kicsi már 30 túl.Csak õt annyira visszavágta lekileg a szülõk elvesztése jobban az anyukánk, hogy kicsit linkóci is(hétvégenként) és nincs sok élecélja, nem sok benne a felelõsség.Megosztani nem nagyon lehet a házat.Legjobb lenne ha barátnõje lenne de sajnos nincs, és nem is töri magát.Mindenképp nekem a legrosszabb, és eléggé válságban vanak a terheim most.
Rossz lehet látni, hogy a testvéred nem törõdik a dolgokkal, magával. Azonban te nem vagy a szülõje, nem tartozol felelõsséggel érte. Elég nagy már :) Törõdj a saját dolgaid rendbetételével a tesód meg keressen egy önismereti csoportot, ahol fejlesztheti személyiségét. Te nem tudod se megváltoztatni õt, se megmenteni. Magadat viszont igen. Erre használd az energiádat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!