Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, pánikbeteg vagyok, és (8 db)

Mit tegyek, ha pánikbeteg vagyok és nem merek kimenni az utcára sem?

Pánikbeteg vagyok és nem merek kimenni az utcára...egyszer?en sehova sem merek menni,mert félek,hogy valami baj fog velem történni.Amikor valahova kell mennem mindig elkap a hányinger.Iskolába sem merek (egyedül) menni,pedig már 15éves vagyok mindig megkérem a testvérem,hogy kísérjen el,de egyszer?en most már el sem bírok menni a suliba. Mellékesen nem jövök jól ki az osztálytársaimmal.Pszichológushoz is csak 2-3 hét múlva megyek.

Legjobb válasz: Elõször is beszélj errõl a szüleiddel õszintén. Aztán õk valószínûleg el fognak vinni orvoshoz, nem 2-3 hét múlva... Honnan tudod hogy pánikbeteg vagy? Lehet ez agorafóbia is. A legbiztosabb ha orvosra bízod magadat, pl. pszichiáterre (a pszichológus ugye nagyon hasonló céllal foglalkozik veled, annyi az eltérés, hogy az utóbbi nem orvos).

Elõször is beszélj errõl a szüleiddel õszintén. Aztán õk valószínûleg el fognak vinni orvoshoz, nem 2-3 hét múlva... Honnan tudod hogy pánikbeteg vagy? Lehet ez agorafóbia is. A legbiztosabb ha orvosra bízod magadat, pl. pszichiáterre (a pszichológus ugye nagyon hasonló céllal foglalkozik veled, annyi az eltérés, hogy az utóbbi nem orvos).
Nincs sikerélményed az iskolában? Úgy érzed, hogy az erõfeszítéseid fölöslegesek, és hiába tennél bármit is, sosem fogsz tudni x-nek, vagy y-nak még a nyomába se lépni? Olyan elvárások vannak, amiknek nem tudsz megfelelni? Bajod van a külsõddel? Elégedetlen vagy a körülményeiddel? A betegségekbe nem beleesünk, hanem belemenekülünk. Menekülni pedig mindig valami elõl szoktunk. Azt neked kell tudnod, hogy mi az amit el akarsz kerülni. Az emberekkel való találkozást. Mondod te. Az önmagaddal való szembenézést. Mondom én.
Egyébként igaza lehet elõzõ válaszolónak a meneküléssel kapcsolatban.Igen, például én is tudom magamról, hogy menekülni, elzárkózni akarok valami elõl, ami nem tetszik a világban, az életemben, ezt én magam ismertem fel és jó volt ez a felismerés, mert rádöbbentem, hogy ha elbújok, attól csak még rosszabb lesz a helyzet.Ha jobbat akarok, magamnak kell intézkednem, ahhoz pedig ki kell bújni a csigaházamból, bár már én nem vagyok tini, de ahhoz még fiatal vagyok, hogy nyugdíjas aggastyánként éljek, nem tehetem meg, már csak azért sem, mert családom is van.A betegségbe menekülés nem jó megoldás, több jótól megfoszt, mint amennyit ad.Legalább is, ilyen fiatal korban nem jó taktika.Mert még lehetnének esélyeid.

Pánikbeteg vagyok és folyamatosan rettegek, hogy megáll a szívem. Mit tegyek?

24 évesen nem állhat meg csak úgy? Egész nap ettől rettegek.:( Pedig minden szívvizsgálatom jó lett. :( 24/L

Legjobb válasz: Pszichológus segít. Elég az is ha elfogadod: mindenki meghal, te is meghalsz. Ez az élet. Ha rettegsz akkor is ez van, ezért kár rettegni. Jó könyv: Szorongás, fóbiák, pánik Hogyan legyünk úrrá félelmünkön Renau Z. Peurifoy

Pszichológus segít. Elég az is ha elfogadod: mindenki meghal, te is meghalsz. Ez az élet. Ha rettegsz akkor is ez van, ezért kár rettegni. Jó könyv: Szorongás, fóbiák, pánik Hogyan legyünk úrrá félelmünkön Renau Z. Peurifoy
Tudom , hogy mirõl beszélsz , mert tizenévesen engem is kísértet ez a gondolat. Igazából jót mond az elsõ és az is , hogy a tested jelezni próbál , hogy valami nem okés. Nekem sikerült legyõznöm ezt a félelmet, de ha te is olyan vagy , mint amilyen én voltam anno , akkor észrevetted , hogy ez a félelem idõnként visszatér , de mindig más formában . Mióta paleózom (bõ 1 év) semmilyen dolog nem jött utána.
Nézd meg, hogy tisztában legyél a betegségeddel: https://www.youtube.com/watch?v=UXo-DvY0N-k Ezután keressél egy kiképzett pszichoterapeutát (olyan pszichológus, pszichiáter, stb. aki terápiás kiképzést is kapott).
Nyugodj meg, pánikrohamtól nem áll meg a szív!!
:) Bocs, hogy mosollyal kezdem, de azt hittem, én írtam a kérdést. Én is pánikbeteg vagyok, ami vicces, ha épp nem félsz valamitõl, de kegyetlen, ha rákattansz valamire. Az elmúlt két évben a mélyvénás trombózistól féltem, és voltam kétszer a sebészeten, egyszer az ügyeleten, egyszer pedig magánultrahangon, ahol megmondta a doktor néni, hogy csodaszép vénáim vannak, de én akkor is attól félek, hogy én leszek az a 0, 0001%, akinél nem jelennek meg a klasszikus tünetek, és holtan esem össze. Egyébként orvosi rendelõben, kórházban mindig nyugodtabb vagyok, mert tudom, hogy ott rögtön tudnak segíteni. 26/L
próbáld meg megállítani! tegyél meg mindent, hogy megálljon.
szia en is panik beteg vagyok kb 1, 5 eve es mar olyanyira hogy az ugysletre kelet menni 1 eset es remelem az utolso es most szednem kell nyugtatot hogy aludni tugyak es en is ezt gondolom oroke hogy meg al a szivem ......nem hiszem hogy meg gyugyulok valaha is !!:-(:-(:-(
neked is azt tanácsolom, hogy próbáld meg megállítani. teljesen komolyan, tudva, hogyha sikerül, akkor talán meghalsz. és ha nem bírod, akkor talán megnyugszol. ha meg ne adj isten sikerülne, akkor meg kiderülne legalább, hogy szervi bajod van.

Kislányomnak magas láza lett, az orvos nem tartotta kizártnak, hogy a pár hete történt kullanccsípésnek köze lehet a lázához, pánikbeteg vagyok és kezdenek teljesen eluralkodni rajtam irreális szorongásos tünetek, mit tegyek?

2 éves a kislányom.Azt mondta az orvos,hogy figyeljem és ha bármi gyanús lenne,akkor vigyem ügyeletre,egyébként pedig holnap reggel kell vinnem kivizsgálásra.

Legjobb válasz: Ha fertõzött lett volna a kullancs, a csípés helyén jellegzetes piros folt jelenik meg. Majd vért kell vegyenek és akkor pontosan ki tudják mutatni, valóban kullancs okozta-e a lázat.

Ha fertõzött lett volna a kullancs, a csípés helyén jellegzetes piros folt jelenik meg. Majd vért kell vegyenek és akkor pontosan ki tudják mutatni, valóban kullancs okozta-e a lázat.
A kérdező hozzászólása: A nyakában volt a kullancs, hamar kiszedtük, nem volt folt. Több hete volt már, pontosan nem tudom mikor :-/ . Nagyon aggódom, mert tavasszal bent is voltunk a kórházban vesemedencegyulladással és félek, hogy nem e az a baj ismét.
Szia! Elõször is nyugi!!!! Ha Te ideges vagy azt a gyereked is érezni fogja, õ is szorongani fog. csak hogy kicsit megnyugodj: HA tényleg a kullancs miatt van láza és vmilyen fertõzést kapott tõle, amint kimutatják mi az, kap egy célzott gyógyszeres kezelést, és az hatni fog. Akkor van baj, ha elhanyagolják a kullancsípést követõ esetleges fertõzés tüneteit (láz, egyre nagyobb pirosodás a csipés helyén), mert akkor már nem biztos h pl. hetek múlva hat az antibiotikum.
Na, ha már folt nincs eleve jó jel. A fertõzés egyik jellegzetes jele, amit írtam is, hogy a csípés helyén egyre nagyobb piros folt van. Akkor valószínúleg ez más lesz, és amúgy még sok más okozhat magas lázat, pl. megfázás, nyári influenza. (Én pont 2 hete voltam benne még antibiotikumot is kellett szednem. Kérdezem a dokit, h ez normális, h nyáron influenza? Azt mondta igen, akkor miért ne lehetne? Csak gyorsabb talán a lefolyása)
A kérdező hozzászólása: Hónaljban 39, 6 volt a láza, antibiotikumot nem kaptunk egyenlõre.
Fájlalja valamijét? Ha megcsípte a kullancs, valóban lehet piros folt, de az a Lyme kór jele, a kullancs meningoencephalitis, vagyis az agyhártyagyulladást terjesztõ kullancscsípés helyén nincs jellegzetes piros folt. A tünetei kezdetben magas láz és fejfájás. Ne pánikolj, de ha úgy látod rosszabb a helyzet, vagy nagyon sír, bármi furcsa, merev a nyaka, azonnal ügyelet. De van most valami vírus, a szomszéd kislánynak 2 napig 40 fokos láza volt, harmadik napra kutya baja lett.
A kérdező hozzászólása: Enni nem akar , egyszer volt hasmenése reggel, de azóta nem ismétlõdött és nem is hányt.
Szinte kizárt hogy a kullancstól legyen. Nyugi. Lehet egy sima nyári vírus. Azért jó fej a dokid.
A kullancs által terjesztett agyvelõgyulladás nem hetek múlva jelentkezik. Max 2 hét a lappangási idõ, úgyhogy biztos nem az.

Pánikbeteg vagyok, és mindig szorongok. Mit tegyek? Pszichológus?

Lassan egy éve pánik beteg vagyok, de senkinek nem beszéltem róla. De most már kezd elegem lenni bel?le, a folytonos szorongásból, és a pánikrohamokból. Hogyan zajlik a kezelés?

Legjobb válasz: Valószínûleg a pszichiátriára kapsz idõpontot. Valószínû, hogy gyógyszeres kezelést ajánlanak, mert az sokkal olcsóbb az egészségpénztárnak, mint hogy egy pszichológus beszélgessen veled hosszú órákon át. Mindenesetre kezdd a háziorvosnál!

Valószínûleg a pszichiátriára kapsz idõpontot. Valószínû, hogy gyógyszeres kezelést ajánlanak, mert az sokkal olcsóbb az egészségpénztárnak, mint hogy egy pszichológus beszélgessen veled hosszú órákon át. Mindenesetre kezdd a háziorvosnál!
Kapsz majd valamilyen kedélyállapot javító szert, pszichológust meg fogadhatsz fel magadnak, ami kicsit költséges lesz.
Az egyik ismerõsömnek is gyógyszerkúrát ajánlottak, hónapokig olyan lett tõle, mint egy nyáladzó növény. Inkább beszélgess pszihomókussal, ez legyen az elsõ lépés, ha ki akarsz törni. Ihatsz nyugtató hatású teákat is, elkezdhetsz jógázni, valamit sportolni, ami nemcsak fizikailag, de lelkileg is lefáraszt. Beszélj a szüleiddel, barátaiddal, biztos segítenek.
hidd el a gyógyszer nagyon káros... Csináltak belõle videót is, hogy az ilyen kedély javító gyógyszerek mellékhatásaitól hamarabb fogsz meghalni, rák, tumor...
elõzõ am én is félig meddig pánikbeteg vagyok. ÉN magam küzdök ellene, hidd el lehet csak akarni kell! 14/L
Én 15:46-os vagyok. Én nem ajánlom, hogy egyedül küzdj ellene. Örülök, hogy valakinek sikerül, és kívánok neki sok sikert ahhoz, hogy a jövõben ne is essen vissza. De ha tényleg ki akarsz törni, akkor fontos, hogy felismerd, hogy tényleg komoly problémáid vannak, és felkeresel egy szakembert, aki segít neked. A további tanácsaim, a tea, jóga, akármi csak másodlagos lépések legyenek. 22/L
Beszélj a problémádról egy orvossal. Ha már egy éve tart, akkor nem valószínû, hogy magától megoldódik. Nem jó ha rögzülnek a tünetek, mert hosszabb lesz a gyógyulás idõszaka. Én meggyógyultam pszihiáter és pszihológus segítségével. Ha ismét rámtörne a betegség én nem gondolkodnék azon, hogy kérjek segítséget, vagy ne.
Hé emberek, szerintem addig senki ne nevezze magát ilyen-olyan betegnek, az alapján, amit valahol olvasott az adott betegségrõl!

Mit tegyek, ha pánikbeteg vagyok, és most babát várok?

4 évvel ezel?tt szültem,és a szülés után jött el? a betegségem! Évekig tünetmentes voltam,de most hogy ismét terhes vagyok,el?jönnek a tünetek! Aludni nem tudok,mert állandóan idegbe vagyok,és jönnek kisebb rohamok!Árthatok a babámnak ezzel? Természetesen lehet így szülni?

Legjobb válasz: A baba megérzi, hogy lelki bajaid vannak, de külsõleg nem lesz semmi baja. Keress fel egy pszichológust, nem kell tõle félned, õ sokat segíthet abban, hogy rájöjj miért alakult ki a pánikbetegség és le is küzdheted.

A baba megérzi, hogy lelki bajaid vannak, de külsõleg nem lesz semmi baja. Keress fel egy pszichológust, nem kell tõle félned, õ sokat segíthet abban, hogy rájöjj miért alakult ki a pánikbetegség és le is küzdheted.
Én is az vagyok, de nekem nincsenek rohamaim.Csak a szüléstõl pánikolok!!De attól nagyon!!Azt már én is megkérdeztem hogy akkor most császár lesz?De nem hiszem.Én attól félek hogy szülés közben rosszul leszek!!Ahogy halad elõre a terhesség egyre jobban érzem magam!!Remélem te is így leszel!!
2.válaszoló vagyok.Jó lenne errõl beszélni mert szerintem nekünk szükségünk lenne rá!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat, és a 2. válaszolónak üzenném, hogy lehet, igaza van, és érdemes lenne beszélni róla!
Ajánlom neked a kismama jógát!Ismerek olyat akinek használt!!!
Szedjél Hova nyugtatót!
Ne szedj semmit, mert lehet hogy a pusztán gyógynövénynek hitt gyógyszer is árt!!!

Olyan elkeseredett vagyok! Pánikbeteg vagyok már lassan 4 éve, és egyszerűen már nem tudom hogyan tudnék kigyógyulni belőle! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én is "voltam" pánikbeteg.. azért tettem idézõjelbe ugyanis még mindig van olyan h néha kijön rajtam.. de volt egy olyan idõszak ami nagyon durva volt (képtelen voltam bárhova is elmenni és csak otthon éreztem "jól" magam, persze ha volt otthon valaki) .. azt hittem hogy .. hát nem is tudom.. :S én voltam pszichiáternél pszichológusnál és szedtem gyógyszert is, hihetetlen rossz volt akkor.. :( aztán sikerült abbahagynom a gyógyszer szedést de sztem ez akaraton is mulik.. hinned kell abban h elmulik és jól leszel bár nagyon nehéz és szinte lehetetlen.. az a helyzet h én átéltem mindezt de tanácsot arra h mit tehetnél egyszerûen nem nagyon tudok adni :( de kívánom neked hogy sikerüljön.. de teljesen kigyógyulni belõle sztem nem lehet, csak enyhiteni rajta.. próbáld magad elfoglalni mindig valamivel ami örömet okoz és higgy abban h meggyógyulsz.. bocsi h nem tudok használható tanácsot adni, de kívánom h gyógyulj meg :)

Én is "voltam" pánikbeteg.. azért tettem idézõjelbe ugyanis még mindig van olyan h néha kijön rajtam.. de volt egy olyan idõszak ami nagyon durva volt (képtelen voltam bárhova is elmenni és csak otthon éreztem "jól" magam, persze ha volt otthon valaki) .. azt hittem hogy .. hát nem is tudom.. :S én voltam pszichiáternél pszichológusnál és szedtem gyógyszert is, hihetetlen rossz volt akkor.. :( aztán sikerült abbahagynom a gyógyszer szedést de sztem ez akaraton is mulik.. hinned kell abban h elmulik és jól leszel bár nagyon nehéz és szinte lehetetlen.. az a helyzet h én átéltem mindezt de tanácsot arra h mit tehetnél egyszerûen nem nagyon tudok adni :( de kívánom neked hogy sikerüljön.. de teljesen kigyógyulni belõle sztem nem lehet, csak enyhiteni rajta.. próbáld magad elfoglalni mindig valamivel ami örömet okoz és higgy abban h meggyógyulsz.. bocsi h nem tudok használható tanácsot adni, de kívánom h gyógyulj meg :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!
Tudom, h ez kérdés, de azért leírom: mi is az a pánikbetegség??
Én is pánikbeteg vagyok már 3éve.Megéltem már mindent, sokmindent kipróbáltam, sokféle orvosnál jártam de igazából nem tudom mi segíthet.Magadnak kell mondogatnod, hogy van kiut, hiszen már sokan kimásztak belõle.Én már gyogyszert nem szedek, rohamok sincsenek de a szorongás még megvan, pláne ha elkell menni otthonról.Jelenleg is pszihoterápiára járok.Nagyon nehéz, de bízni kell magadban és a gyógyulásban.Sajnos aki nem volt benne értetlenül hallgatja, és nem érti.Ez egy alattomos betegség, de mi legyözzük, és erösek leszünk.Talán segítettem ezzel egy kicsit, hogy ne legyél elkeseredve.Ha gondolod írj privit.
Szia! A pánikbetegségem kb 12 évvel ezelõtt kezdödött /akkor 24 éves voltam/ Pszichiáterhez jártam aki gyógyszert irt fel. A gyógyszer segitett és tudtam közlekedni. 30 évesen férjhez mentem és kisbabát terveztünk. Abba akartam hagyni a gyógyszert de nem sikerült. Kb 2 évvel ezelõtt felkerestem egy kineziologust, 4 kezelés után el tudtam hagyni a gyógyszert. Most azért járok a természetgyógyászhoz mert még nem született gyerekünk. Volt több vetélésem is amitõl visszajönnek a pániktüneteim, de gyógyszert már nem szedek rá. Felkerestem olyan embereket is akik energiával gyógyitanak, de mégis a leghatásosabb számomra a kineziologus volt. Egy probát megér, keress fel Te is egyet. Mielõbbi gyógyulást kivánok!!!!

Pánikbeteg vagyok! A nehezén már átestem (halálfélelem, agorofóbia, rohamok stb. ), viszont némi szorongás megmaradt. Folyton van valami bajom és minden erre vezethető vissza. Mit tegyek hogy ennek is vége legyen?

4 éve vagyok pánikbeteg. Mondhatni a betegség 80%-án tl vagyok gyógyszerek meg pszichológusok nélkül! :) De maradt 20% ami szorongásból és különböző rosszullétekből áll. Pl.: Egy időszakban az állkapcsom görcsölt folyamatosan először aggódtam , állandóan mentem a dokihoz (aki persze leszarta és azt mondta hogy ez azért van mert pánikbeteg vagyok és viseljem el -.-) egy ideig még szenvedtem vele aztán elkezdett nem érdekelni a dolog (belefáradtam) és elmúlt. Viszont jelenleg szédülök már vagy 3 hete ... hasonló a szitu csak ez már akadályoz a munkámban! Próbálom kontrollálni magam de szeretnék már ezen az egészen túl lenni! Aki átélt hasonlókat kérném segítségüket! :) L/20

Legjobb válasz: Kicsit egyszerûnek tûnik a magadkezelte pánikbetegség. Csak azt nem értem, ha a nagyját legyõzted, akkor ezeket az apróságokat minek vitted al a doktorhoz? És õ honnan tudja, hogy pánikbeteg vagy? Azért gratulálok ehhez is.

Kicsit egyszerûnek tûnik a magadkezelte pánikbetegség. Csak azt nem értem, ha a nagyját legyõzted, akkor ezeket az apróságokat minek vitted al a doktorhoz? És õ honnan tudja, hogy pánikbeteg vagy? Azért gratulálok ehhez is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Mindenféle vizsgálatnak alávetettek de soha semmi szervi bajom nem volt, innen gondolták hogy ez pánikbetegség lehet aztán a tünetek alapján ez be is bizonyosodott:( A történetem nem ilyen egyszerû csak az évek alatt ideáig jutottam... Az igazság az hogy vannak olyan idõszakok amikor teljesen tünetmentes vagyok , viszont amikor rám tör hirtelen egy pánikroham még mindig nagyot tudok csalódni hogy még mindig nincs vége így újra és újra megpróbálok segítséget kérni az orvosoktól .. ami persze felesleges hisz nem tudnak velem mit csinálni max gyógyszert írnak de nekem az nem segítség!
Szia! Sajnos én is hasonló cipõben járok, most tartok annál a szakasznál, hogy halálfélelmem van, és folyamatosan azt gondolom, hogy agydaganatom van...orvostól orvosig járok, és hiába próbál a környezetem meggyõzni, hogy nincs nekem semmi bajom, egyszerûen nem hiszem el:( Elég nyomasztó ez a helyzet...fõleg, hogy tudom, hogy a környezetemben élõk életét is megnehezítem:(

2hete nem jött meg és pánikbeteg is vagyok. Mit tegyek?

Már kb 2hete késik a menstruációm. A barátommal mindig védekezünk, és megcsináltam 2 tesztet is és negatívak lettek. De már pár hete elég sokszor van hányingerem, hasmenésem, szédülök és sokszor van olyan érzésem mintha meg akarna jönni. Folyton 36,3-37,5 között ingadozik a testh?mérsékletem, néha a fejem is megfájdul és gyengének levertnek érzem magam. Terhes lennék? Anyukám szerint az id?járás és a sterssz. Pánikbeteg vagyok, 0.25ös frontint szedek napi 4et. Vagy csak pániktól vannak ezek? A h?mérsékletem már kb másfél éve mindig magas f?leg miel?tt megjön, sok vizsgálaton voltam de nem találtak semmi komolyat. Most nagyon kész vagyok, már másfél éve küzdök pánikbetegséggel, az inmunrendszerem teljesen tönkre ment folyton beteg vagyok, van 4 nagyon lyukas fogam amit nem merek kihúzatni. És ezekre most rájön az h nem jött meg 2hete. Tudtok adni valami tanácsot? Lehett?leg mind a 2problémámra? Már nagyon elegem van, már a legappróbb dolgok is gondot okoznak sokszor és megkeserítem a környezetemben él?k életét is. Mivel folyton "rosszul" vagyok és gyenge vagyok nem tudok csinálni semmit se

Legjobb válasz: Szia! Hát, ez elég komplex kérdés... - ha nem jön meg két hete, de a teszted negatív, nagy valószínûséggel nem vagy terhes. Viszont ha nem jött meg az jelent valamit, nõgyógyászhoz kéne fordulni -a hányinger, szédülés, hasmenés, állandó magas láz... szintén sok minden tünete lehet. Szerintem fel kéne keresned valakit, aki komplexen kezeli ezeket a tüneteket. Gondolom, egy belgyógyászt... de a nõdokit nem hagynám ki. A lyukas fogakat pedig tömni szokták... nem mindjárt húzni.

Szia! Hát, ez elég komplex kérdés... - ha nem jön meg két hete, de a teszted negatív, nagy valószínûséggel nem vagy terhes. Viszont ha nem jött meg az jelent valamit, nõgyógyászhoz kéne fordulni -a hányinger, szédülés, hasmenés, állandó magas láz... szintén sok minden tünete lehet. Szerintem fel kéne keresned valakit, aki komplexen kezeli ezeket a tüneteket. Gondolom, egy belgyógyászt... de a nõdokit nem hagynám ki. A lyukas fogakat pedig tömni szokták... nem mindjárt húzni.
Figyi, az idegesség is gátolja a menstruációt! Én is pánikbeteg vagyok. Volt már nekem is régebben hogy sokat késett, sõt most is nagyon össze vissza jön meg a menzeszem, ne idegeskedj, ha 2 teszt negatív akkor nem valószínû a terhesség, tényleg inkább az idegeskedéstõl van szerintem, de azért célszerû lenne nõgyógyászhoz menned... Ja és menj el fogorvoshoz is, majd kiderül hogy ki kell e húzni, lehet hogy elég a tömés is, csak ne halogasd. :) Nyugodtan írj ha kérdezni szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Hál' 3hét után rendben megjött. biztos az idegesség miatt késett. köszike mindent!
A tüneteid: De már pár hete elég sokszor van hányingerem, hasmenésem, szédülök és sokszor van olyan érzésem mintha meg akarna jönni. Folyton 36, 3-37, 5 között ingadozik a testhõmérsékletem, néha a fejem is megfájdul és gyengének levertnek érzem magam. A fogad miatt valószínû, a gyulladás okozza, sürgõsen menj fogorvoshoz és azonnal csináltasd míg komolyabb bajod nem lesz. Erõltesd meg magad, kísérjen el valaki, mond a dokinak, hogy nagyon félsz és hidd el nagyon óvatos és segítõkész lesz. Tapasztalat. A pánik betegségre, keres pszichológust, vannak rendelöintézetisek is, akiknél fizetni sem kell, csak kicsit tovább kell várni idõpontra. Mi váltja ki a pánikot? Nekem is voltak pánikrohamaim, én is megküzdöttem a szorongással. Írj privit. Szia!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!