Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, nincs (1609 db)

Most mit tegyek? Nincs a környéken egy normális hely ahol el tudnám engedni a kutyáimat. (többi lent)

A múlthéten írta a helyi újság ,hogy a kutyákat kitiltják 2 parkból is és 3 kutyafuttatót helyeztek el, az egyik az rohadt kicsi a másik kettő meg elég messze van, most mit csináljak??panelban lakok két kistestű kutyám van ,az egyik kölyök 2 naponta kimentünk a parkba egy jó nagyon sétálni és így jól lelehetett fárasztani, sok szag volt, a másik kutyám idősebb ,ő már nem szaladgál annyit de szereti ha elvan engedve és szaglászhat,ezek a kutyafuttatók nem jönnek be, sose volt még itt ilyen,de azért az hogy bemennék ,de a gazdi közli ,hogy az ő kutyája nem jön ki a többivel és nekem várnom kell mire bejussak ,ez azért túlzás..nem vihetem akkor be amikor akarom és időm engedi, ahol eddig volt egy mező és az közel volt,ott foci pályát csináltak,nagyon örültem :/ szabályt szegni nem akarok ,mert 20-30 ezer ft a bírság ha a parkba viszem a kutyákat.. Mit tegyek szerintetek?? még itt a környéket felkutatjuk majd ,hátha van vmi jó hely ahol ellehet őket engedni..

Legjobb válasz: Mond meg az ilyen embereknek, hogy nem fogsz arra várni, hogy õ kijöjjön, ha egyszer neked sincs idõd. Fogja pórázra, vagy ne is hozzon le olyan kutyát, amely veszélyes a többire. Vagy tegyen rá szájkosarat, és akkor engedd el te is a kutyádat. Vagy vegyél egy 5 m pórázt, és azon szabadabban mozoghat a kutya.

Mond meg az ilyen embereknek, hogy nem fogsz arra várni, hogy õ kijöjjön, ha egyszer neked sincs idõd. Fogja pórázra, vagy ne is hozzon le olyan kutyát, amely veszélyes a többire. Vagy tegyen rá szájkosarat, és akkor engedd el te is a kutyádat. Vagy vegyél egy 5 m pórázt, és azon szabadabban mozoghat a kutya.
Az egyetemi erdõ környékén tudod õket elengedni. Van erdõs rész, aszfalt, meg egy csomó szántás. Plusz vannak még erdõk a város szélein (Tölgyes, Babati erdõ), meg az Alvégen is nagy szántások. A központban sajnos nem maradt jó hely.
A kérdező hozzászólása: sajnos nem Táncsics Mihály úton lakok... az a baj , hogy én nagyon bent a központba és innen a szabad területek messze vannak :( köszönöm az eddigi válaszokat!!
Nem a Táncsics Mihály úton vagy esetleg? Mert ha ott vagy akkor a Teva-nál van egy erdõs rész az új autópályán túl.
Az egyetem mögött van egy elhagyatott aszfalt út.Ott szokták sétáltatni a kutyusokat.
A kérdező hozzászólása: Igen Gödöllõ nincs jogsim és így kocsim sincs tényleg kéne vmi jó hely
Nálunk a városban egyáltalán nincs kutyafuttató. Vagy pórázon sétálunk, vagy szabályt szegek. Vagy a másik eset, amit mostanában egyre sûrûbben megteszek, hogy kocsiba ülünk és kimegyünk a város szélén a mezõre.
Szerintem Gödöllõ, legalábbis ott pont ez a helyzet most...
Esetleg írd le hol laksz, hátha valaki tud a környéken jó kutyázós helyet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! :) akkor majd elmegyünk oda :)

Mit tegyek? Nincsenek barátaim, rossz a nyaram.

"Els?nek is kérlek titeket csak rendes normális válaszokat adjatok."

Legjobb válasz: furcsán fog hangzani, de most mindezt ezt felejtsd el! Ha azon keseregsz mid nincs, akkor sose lesz igazán kedved semmihez. Most húzz egy vonalat, "kezdj új életet". Mintha egy új helyre mennél, ott sem volnának kapásból barátaid. Keress olyan elfoglaltságot ami boldoggá tesz, és majd lesznek olyanok akik szintén szeretik azt csinálni, akikkel közös témád lesz.

furcsán fog hangzani, de most mindezt ezt felejtsd el! Ha azon keseregsz mid nincs, akkor sose lesz igazán kedved semmihez. Most húzz egy vonalat, "kezdj új életet". Mintha egy új helyre mennél, ott sem volnának kapásból barátaid. Keress olyan elfoglaltságot ami boldoggá tesz, és majd lesznek olyanok akik szintén szeretik azt csinálni, akikkel közös témád lesz.
én is egyedül vagyok egész nyáron s én sem találom fel magam mindig, annyi különbséggel, hogy nekem sokszor még rendes kajára sincs pénzem.. szerintem te nem is vagy olyan szar helyzetben.. ha van lóvéd, bárhova elmehetsz, találhatsz akármilyen elfoglaltságot, mert ki tudod fizetni..
Fizesd be magad egy táborba. Vagy tánctanfolyamra. Nyelvtanfolyam is jó választás. Aztán ott az új arcokkal tudsz majd programot szervezni.
én is nagyjából ilyen vagyok.semmit sem csinálok egész nyáron.délután kelek fel ha egyáltalán lefekszem, késõig fent vagyok (mint látható most is) bár nem járok el sehova sem mert nincs kivel.szüleimmel sem. nos, hogy valami hasznos félét is mondjak szerintem próbálj meg barátkozni új emberekkel.pl menj el koncertre, vagy valami (most nem jutott más eszembe).vagy próbálj szerezni magadnak pasit vagy barátnõt ha fiú vagy.jelenleg nincs más ötletem. remélem nincs sok hiba benne és remélem segítettem valamit.19F
"3-4 óra környékén kelek fõl.Elmegyünk a szüleimmel a közeli bevásárló központba (plázába) eszünk iszunk vásárolgatok, elmegyek közbe anyuval a konditerembe.Hazamegyünk 8óra fél 9 fele kb minden egyes nap hajnali 2:30 3:00-ig fönt vagyok." Ez a pár mondat azt sugallhatja, hogy plázacica vagy. Minden nap ezt csináljátok? Mi az, hogy mindenhol te fizetsz? Fizesse mindenki a saját részét. Ez a látszat, lehet, hogy nagyot tévedek, mivel nem ismerlek: Olyan, mintha lenne egy gazdag faterod, aki fizet mindent, így megjelenésedben is elkülönülsz az osztálytársaidtól. Lehetséges, hogy beképzeltnek tartanak, és aki barátkozik veled, az meg jól lehúz anyagilag, meghívatja magát veled mindenre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat nagyon hasznos volt.Amúgy nincs apukám elhagyott, úgy 1 éves lehettem. Utolsónak:Igen ez az elsõ benyomás(gondolom).Nem vagyok plázacica, nem tehetem meg ezt.Nem ruhákat szoktam vásárolni, utálok ruhákat vásárolni, nem vagyok kibékülve az alakommal, ezért is járok mindig konditerembe.Pasizás meg ki van zárva.: )))..Nem is szeretnék, de nem is engedik meg.Ami nagy gond még velem, hogy nagyon gátlásos vagyok, kisebb koromban 9-11 évesen nagyon sok támadást kaptam, egy csoporton belül ahova jártam..: (((..nem jó vissza gondolni rá.

Mit tegyek, nincs elég időm a tengerimalacomra?

A szüleim nem engedik hogy vegyek neki párt,de nincs időm hogy foglalkozzak vele.Mit tegyek? Õ lenne az:

Legjobb válasz: De hogy nincs? Én mikor tanulok pl kiveszem és közben vagy körülöttem szaladgál vagy, az ölembe veszem és simizem....a kajaáltatása és a helycseréje pedig csak pár perc annyit bizti lehet szorítani.....

A tengerimalacnak egyik ember olyan mint a másik, ha valaki foglalkozik vele nem fog egy percig sem hiányolni téged. Alapvetõ: HA NINCS RÁ IDÕD, NE TARTS ÁLLATOT!
De hogy nincs? Én mikor tanulok pl kiveszem és közben vagy körülöttem szaladgál vagy, az ölembe veszem és simizem....a kajaáltatása és a helycseréje pedig csak pár perc annyit bizti lehet szorítani.....
A kérdező hozzászólása: Na jó lemondok róla
A kérdező hozzászólása: :(
Eleve kínzás az neki, hogy nincs mellette egy másik malac. Társas lény, a természetben csoportosan él. Akit igazán szeretünk, el tudjuk engedni, plusz, akinek nincs ideje, ne vegyen állatot!
egyszerû, ha nincs idõd, ajándékozd valaki olyannak, akinek lesz rá ideje.
lehet, hogy ha átkerül valaki olyanhoz, akinek lesz rá ideje, akkor nem fog sírni utánad. Ha ennyire nem tudod az életeddel összeegyeztetni, akkor inkább add oda valakinek! Azt is lehet, hgoy valami ismerõsnek, és akkor meg is látogathatod néha...
A kérdező hozzászólása: De nem az, hanem folyton sír mert nem simogatom csak keveset.Szinte semmire sincs idõm. pl: Hazajövök a suliból, tanulok, rohanok táncra, utánna megyek angol órára stb.
A kérdező hozzászólása: De nagyon ragaszkodik hozzám. Amugy is nincs szívem megvállni tõle.
Nekem is vannak olyan napjaim, amikor kevesebb idom van a malacokra, de ha hulla faradt is vagyok, kiveszem oket kicsit! Szerintem te is meg tudnad oldani, ha igazan akarnad! Miert nem engednek a szuleid meg egy malacot? Mekkora ketrecben lakik? Az uizas lehet annak is a kovetmezmenye h nem szoktattad rendszerhez az etetesben!

Mit tegyen? Nincs lehetosége tesztelni, kell tartania valamitol?

van szexuális kapcsolata, 2-3 napja késik a menzesze. Azt mondta egyfolytában úgy érzi, hogy meg fog jonni neki, folyton gorcsol a hasa.

Legjobb válasz: Hogy-hogy nincs lehetõsége tesztelni? Nem kerül sokba egy teszt, és ma már bárhol be lehet szerezni, megcsinálni pedig kb. 5 perc... Egyébként 15 évesen szülõi beleegyezés kell az abortuszhoz, nem tudja megúszni szülõk nélkül. De szerintem ha le tud feküdni valakivel, akkkor merjen a szülei elé állni, ha ahhoz nagylány volt, legyen ehhez is az.

Hogy-hogy nincs lehetõsége tesztelni? Nem kerül sokba egy teszt, és ma már bárhol be lehet szerezni, megcsinálni pedig kb. 5 perc... Egyébként 15 évesen szülõi beleegyezés kell az abortuszhoz, nem tudja megúszni szülõk nélkül. De szerintem ha le tud feküdni valakivel, akkkor merjen a szülei elé állni, ha ahhoz nagylány volt, legyen ehhez is az.
Ha terhes, akkor nem lehet kikerülni. TEsztelni kell, vagy pedig elmenni mielõbb orvoshoz, hogy kiderüljön
Hát egy teszt jóval olcsóbb és diszkrétebb mint nõgyógyászhoz menni. Drogériákban is meg lehet venni, akár te is beszerezheted neki. Viszont ha fennáll az esélye, nem érdemes sokáig halogatni a dolgot. Abortuszt csak 12 hetes korig csinálnak és elõtte a kötelezõ köröket sem zavarja le két nap alatt. 2-3 nap nem a világvége, bármitõl lehet. A többi tünet is lehet betegség, amitõl a vérzés is késhet. Vagy ez, vagy az, egyik sem játék. Csinál egy tesztet, pár száz forintért már lehet venni, ha terhes akkor most már biztosra kimutatja.
Tesztet bárhol lehet kapni, drogériákban, vaterán, akárhol. Pár száz forint és tuti eredményt kap. Semmit nem kell tenni, csak rápisilni egy darab papírra. Ennél egyszerûbb megoldás nincs, hogy tudja, terhes-e. Aztán ha az, akkor nagyon kell sietni, mert gondolom 15 évesen nem akarja megtartani. Ha már késik a mensije, akkor kb. 5 hetes terhes (az elõzõ mensitõl számítjuk, ugyebár), és maradt néhány hete arra, hogy cselekedjen. Ahogy mások mondták, a papírmunka sem 1-2 nap. Muszáj megtudni, mi a helyzet és cselekedni, mielõbb! Ez nem olyan probléma, amivel ha nem foglalkozik, megoldódik magától.

SOS. Mit tegyek? Nincs kedvem élni? (! )

Ebben az évben nagyon visszahúzódó voltam,alig beszélgettem,nem voltam benne semmilyen rosszaságban.Ezért kiközösítettek nem csak az osztályból hanem a suliból IS.anyáéknak mondtam,hogy elszeretnék menni ebből a suliból neki erre a válaszuk ez volt "Ezt az egy évet még kibírod!"de nem nem fogom kibírni folyton zaklatnak az osztálytársaim,járok pszichológushoz,de ő azt javasolta,hogy mindenféleképpen beszéljek rajta kívül valakivel,a kérdés kivel? elegem van mindenből már vagdosom az ereimet nem direkt csinálom,vagyis remélem értitek,hogy akaratomon kívül csinálom pl.ha nagyon felidegesítenek akkor már egyből kapkodom a levegőt,és erősen ver a szívem és egyszer csak valamit megfogok és elkezdem vagdosni a kezemet.Anyáéknak nem szóltam,hogy mindig idegesítene,mert akkor nekik ad igazat és ere egyáltalán nincs szükségem.Már gondolkodtam az öngyilkosságon is,azt is kigondoltam,hogy egyszer felakasztom magamat és amúgy is az életcélom az,hogy beteg gyerekeken segítsek és akkor a szerveimet felajánlanám nekik.Teljesen elegem van mindenből és változtatni szeretnék magamon.Hogyan változzak?MÁR NEM BÍROM TOVÁBB ÍGY!segítsetek!!

Legjobb válasz: Én teljesen megértelek,énis jártam hasonló cipõben... :( Csak nekem annyiból volt jobb,hogy volt 3 ember akit szerettem az osztályomban... Nem ismerem a szüleidet,de ha ennyire nem bírod az osztályod(ami érhetõ,nincs annál rosszabb mint olyan helyre menni ahol nem szeretnek csak azért mert te különlegesebb vagy mint õk) akkor tényleg beszéld meg velük ezt az egészet,hogy te ezt mennyire nem bírod... vagy esetleg szólj valamelyik családtagodnak,üljetek össze és együtt beszéljétek meg,hogy elszeretnél menni másik iskolába! Ja és az öngyilkosság nem megoldás hidd el..elhiszem,hogy nagyon fáj de nem az...Tudod,mindig van ki út! :) Remélem segítettem...

Én teljesen megértelek, énis jártam hasonló cipõben... :( Csak nekem annyiból volt jobb, hogy volt 3 ember akit szerettem az osztályomban... Nem ismerem a szüleidet, de ha ennyire nem bírod az osztályod(ami érhetõ, nincs annál rosszabb mint olyan helyre menni ahol nem szeretnek csak azért mert te különlegesebb vagy mint õk) akkor tényleg beszéld meg velük ezt az egészet, hogy te ezt mennyire nem bírod... vagy esetleg szólj valamelyik családtagodnak, üljetek össze és együtt beszéljétek meg, hogy elszeretnél menni másik iskolába! Ja és az öngyilkosság nem megoldás hidd el..elhiszem, hogy nagyon fáj de nem az...Tudod, mindig van ki út! :) Remélem segítettem...
Van egy nagy probléma az öngyilkossággal: ha sikerül, végleges. Holott lehet, hogy késõbb már teljesen másképpen gondolnád az egészet... De akkor már késõ. Hidd el, tudom mirõl beszélsz. Iskolás koromban én voltam a "feketebárány". Szerettem tanulni, mert nagyon sok dolog érdekelt, ezért én lettem a stréber mindenki szemében. Nem vonzottak azok a dolgok amik a többieket (például üvegezés, "bandázás", diákcsínyek, stb.), emellett duci is voltam, ezért kiközösítettek, csúfoltak, néha igen keményen bántottak. Nem éreztem jól magam, sokszor sírtam, és magamba fordultam. Ugyanakkor szerettem rajzolni, énekelni, imádtam a természetet, és ezek a dolgok éltettek, megnyugtattak és átsegítettek a nehéz éveken. Azt hiszem Neked is találnod kellene valami olyan elfoglaltságot, amit szeretsz, amin le tudod vezetni a feszültséget, hogy önmagad ellen fordítsd, ahogy most teszed. Én is sokszor elgondolkodtam azon amikor bántottak, vagy magamra hagytak az osztálytársaim, hogy "én vajon már soha nem leszek része egy közösségnek sem? Mi lehet bennem a hiba, ami miatt ennyire nem tudnak elfogadni?" Rettegtem a középiskolától, féltem, hogy ott is ugyanez lesz, megkeserítik az életemet. Ehelyett bekerültem egy közösségbe, amelyik már sokkal érettebb volt, és olyan új embereket ismertem meg, akik szerettek és olyannak fogadtak el, amilyen voltam. Ekkor döbbentem rá, hogy nincs velem semmi probléma, egyszerûen csak mindaddig nem találtam meg azokat az embereket, akik hasonló gondolkodásúak, illetve arra is akkor döbbentem rá, hogy az általános iskolai osztálytársaim mennyire gyerekesen viselkedtek még. Azóta felnõttem. Vannak barátaim. Köztük nem egy életre szóló barátság is kialakult. Normális életet élek, sokan szeretnek, sokakat szeretek. Szeretek élni. Ha akkor kárt teszek magamban, minderrõl lemaradtam volna. Hidd el, hamar eltelik az az egy év. Addig is, ha nem találod meg az osztálytársaiddal a közös hangot, ne is próbáld keresni. Hagyd figyelmen kívül ha bántanak, az a legnagyobb arcul ütés nekik, ha föl sem veszed a csipkelõdésüket. Lépj túl ezen, ne foglalkozz velük. Õk nem a Te világod. Inkább próbálj nyitni másfelé, csináld amit szeretsz, ûzz valamilyen hobbit, találj célokat. Közben új és új embereket fogsz megismerni, új barátokat szerezhetsz.Ahogy azok a kapcsolatos megerõsödnek, pedig már nem fogod magad "számkivetettnek" érezni az osztályközösségedben. Egészen egyszerûen azért, mert meglesz a saját közösséged, akikkel jól érzed magad. Mindig lesznek akik bántanak. Olyankor gondold végig magadban: adtál rá okot? Tettél bármit, ami alapot adhat annak amit Rád kiabálnak/amivel cikiznek? Ha nem, akkor mindegyikük gondoljon amit akar Rólad, csúfoljon bármivel, ne vedd föl. Ez az õ rosszindulatuk, nem a Te hibád. Egyszerûen hagyd figyelmen kívül és fordulj afelé, amit/akiket szeretsz. Verd ki a fejedbõl azt a butaságot, hogy öngyilkos leszel.Annyi minden áll még elõtted az életben, annyi öröm és szépség, amit nem szabad elpazarolni, hiszen csak ez az egy életed van, ami ha most épp sötétnek is tûnik, nem mindig lesz az, nekem elhiheted.Ne egy közösség határozza meg azt, hogy ki vagy, hanem Te önmagad, önmagadnak akarj megfelelni, ne másoknak.Ha látják, hogy bánt Téged ha bántanak, az csak olaj a tûzre, mert elérik a céljukat. Elárulok valamit:bennem olyan mély sebeket hagytak az általános iskolai osztálytársaim, hogy nem akartam elmenni a 10 éves osztálytalálkozónkra. Végül aztán mégis rászántam magam, és döbbenten tapasztaltam, hogy a korábbi csúfolódó gyerekeknek nyoma sem volt.Egymás szemébe néztünk azokkal, akik csúfoltak, és valahogy abban az egy pillantásban benne volt minden.Részükrõl a bocsánatkérés, részemrõl a megbocsájtás. Jól elbeszélgettünk, viccelõdtünk, többé nem bántottak, és én sem õket. Felnõttünk, ennyi az egész... Kívánok Neked is egy hasonlóan szép osztálytalálkozót! ;)
* hogy NE önmagad ellen fordítsd, ahogy most teszed.Ne haragudj, elírtam.

4.5 éves a kisfiam, kb 3-4 hete elkezdett gyakrabban pisilni járni, mára odáig fejlesztette, hogy képes 5percenként, főleg elalvás előtt. Mit tegyek? Nincs felfázva nem fáj neki. volt már valaki ilyen helyzetben, olyan mintha direkt csinálná velem.

Az oviban kezdte aztán egyre s?r?bben itthon is csinálja,most már este elalvás el?tt képes egy óra alatt 10-15ször is elmenni wv-re.. de ha épp olyanja van 5perc alatt 3szor.. minden cseppnél ingert érez.

Legjobb válasz: Olyan nincs, hogy "direkt csinálja". Valami lelki sérülés érhette. Pszichológushoz kellene vinni. Az, hogy az unokatesódnak semmit nem ért, mindegy, nyilván nem az az egyetlen pszichológus, akihez õ járt.

Olyan nincs, hogy "direkt csinálja". Valami lelki sérülés érhette. Pszichológushoz kellene vinni. Az, hogy az unokatesódnak semmit nem ért, mindegy, nyilván nem az az egyetlen pszichológus, akihez õ járt.
A kérdező hozzászólása: *Yamaha
A kérdező hozzászólása: Yamaha DS - GX Audio CODEC a neve az everest
Én is így jártam, hetekig nem nem volt hang a gépemen, mire megtaláltam a hibát.Nem biztos, hogy a tiednek is ez a baja, de nézd meg, hátha... start menü => programok => kellékek => szórakozás => hangerõszabályzó... nekem itt az elsõ kivételével mindegyik le volt húzva, feltoltam középre és lett hang.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam de csak a capture ami a camomé. A tálcán a kis ikonoknál meg se jelenik a hangerõszabályzó.
Szerintem keress a neten a hangkartyadnak megfelelo driver-t.
Meglehet oldani!! Telepitsd a Xear 3D-t nekem is ez volt a gondom
A kérdező hozzászólása: Sikerült megcsinálni lelet törõlve a hangkártya drivere és egy visszaállításal megoldodott.
Jelentkezz be a http://www.ad6kap6 oldalra. Ott sok ilyen kismama kér, és kap is pelust.
Textilpelusod van? Fillérekért lehet rá venni nejlon pelenkakötõt (a liberonak is van ilyen) de ha minden kötél szakad, sima nejlonszatyorból csinálhatsz magad is (úgy néz ki, mint két trapéz, a rövidebb oldalukkal szembefordítva). Kivágod, belehajtod a pelenkát, megkötöd két oldalt, vagy ha szélesebb, akkor az elsõket a baba háta mögött, a hátsókat meg a hasán. Tökéletes pelenkázási mód, anyáink minket még így pelenkáztak. Mosáshoz ajánlom a sima mosószappant, kétszáz forintos tétel, a kakifoltot a szintén kétszáz Ft körüli epeszappan gyönyörûen kiveszi, epeszappan plusz hideg víz, abban áztatod, normál mosószappannal mosod, ecettel öblíted, napon szárítod, tökéletesen tiszta, szép és higiénikus is.
http://www.ad6kap6.hu a pontos cím.
Családsegítõ? Én mindig "betárazok" és eddig minden méretbõl maradt fél-egy csomag, amit elvittem nekik.
Szia! Anyagpelusból hajtogathatsz pelust csak kellene rá valami hogy ne ázzon át. Merre laksz? Nem tudsz kölcsönkérni egy párat?
A húgom vészhelyzetben intim betétet rakott a kisfiának be pelenka helyett...bevált. Bár szerintem csak a pisit fogja fel :-(( Védõnõtõl nem tudsz kérni pár db-ot?
Itt mindenki le lett pontozva ahogy látom. Pedig én se írtam hülyeséget! Remélem ez a legnagyobb öröme a lepontozónak!
3-as vagyok, miért kell lepontozni?
Providentet hívd fel. Vagy kérj kölcsön a környezetedben.
Add rá az apja gatyáit!
Na látom ez tényleg arra ment ki hogy a kérdezõ mindenkit lepontozott mert senki nem küldött neki pelust. Hát ezen az oldalon volt már épp elég kéregetõ, hamis adatokkal, én már nem adok senkinek mert volt már hogy póruljártam és a kéregetõ jobban élt mint én!!! Persze a tanácsokra válaszolni , az már derogál, mi?
Most kövezzetek meg, de nem értem....pelenkára nincs pénz, de internet van, hogy itt kérjenek???
Internet manapság alap, állást sem lehet találni nélküle.2000 Ft...
nekem is furcsa, hogy nem jelentkezett. bár vannak kijelölt helyek, ahol ingyenesen lehet netezni, tehát az sem biztos, hogy otthonról írt. én nagyon bízom benne, hogy nem õ volt a lepontozó. és abban is, hogy tudtunk neki segíteni, hiszen voltak itt ötletek bõven.
A kérdező hozzászólása: sziasztok köszönöm a segítséget nagyon jól jöttek a tanácsok... internetre nincs pénzem, a szomszédtól írok..megtudtam nézni a válaszokat , de már nem volt képem kérni , hogy oda ülhessek hiszen már annyi mindenben segített... apuka ingje pedig nem jó hiszen nincs is velünk lelépett a születése után...lett volna pénzem pelusra ha nem felejti el elküldeni a gyerektartást amit minden hónapban ki kell tõle könyörögnöm...egyedül élek a fiammal pesten egy albérletben...jelenleg nincs egy vasam sem..már azon gondolkodom , hogy a testemmel jutok némi pénzhez, mert én úgy vagyok vele a gyerekért mindent!!! undorodnék magamtól, de nincs más választásom én senkire sem számíthatok. dolgozni nem mehetek hiszen nem tudom senkire sem bízni...már nem tudom mit tegyek...nem pontoztam senkit sem...tényleg nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget...
ha póló nincs, akkor ugyanígy egy kibelezett külsõbe bármilyen pamut anyagot bele tudsz hajtogatni: - kistörölközõ, vagy nagy szétvágva - a legjobb, ha megvannak a textilpelusaitok még - kockás konyharuhák is pamutból szoktak lenni, gyakorlatilag ugyanolyan, mint a textilpelenka, csak mintás. tehát azt tudom még javasolni Hirtelen ennyi jutott még eszembe. A hétvégét hogy sikerült megoldani? egy textilpelust használó anyuka
Merre laksz? Hátha tudok segíteni. Hány kg a kisfiad?
Szia! Azt hiszem tudok neked megfelelõ ötlettel szolgálni. Apuka egy pamutpólájából így tudsz pelust hajtogatni. Rögzítheted biztosítótûvel. (ha ügyes vagy, lehet, hogy bizt. tû nélkül is megoldható) http://frugal-fun-fabulous.blogspot.com/2011/05/cloth-diaper.. A vízzárást pedig úgy oldanám meg, hogy egy használt pelenkát kibelezek. Jól beáztatom és kiszedem belõle a zselét. Így lesz egy peluskülsõd. Ezt rakod rá a pólóra. Ha már össze tudtok szedni 5-6 pólót, az jó, mert elég egy napra. ÍEste pedig ki tudod mosni. Remélem még idõben írtam
Egészségére az idióta lepontozónak, remélem, ez volt a legnagyobb élvezete hátralévõ életének. Úgy látom, tökmindegy, ki mit írt, milyen tanácsot, az tuti le lett pontozva.
Nekem se volt pénzem venni 3 hete s így le is szokott. Bilire ültettem és kész.Kivittem bugyiba.Egyszer-kétszer tényleg bepisilt, de vittem csereruhát.Bugyit, nacit, polót. Ennek 3 hete és máe nem is kéri én meg nem is veszek.Ráadásul továbbra sincs pénzem rá. 4 gyerkõc anyukája
Hol laksz?
Engem is lepontozott, persze, ha azt írom, hogy házhoz szállítok 1 csomag liberot, akkor biztos 100%-os lenne a válaszom. Tényleg, nálunk is hó vége van és nálunk is fogyóban a pelus, ha valaki akar, akkor szívesen hozhat hozzánk is. Libero 5 jó csak!!!!!
Elsõ voltam nem tudom mi hülyeséget írhattam ami miatt le kellett pontozni? Azért kérdeztem hogy hol lakik mert ha a közelben én adnék neki egy pár darabot.
Merre laksz?
menj le a védõnõhöz és kérj tõle. én is mindig neki adom a megmaradt kisebb méretû pelusokat, mások is a környéken, biztos nálatok is van aki leadja.
mondom: bármibõl egy napi adagot, ha összeszedsz, akkor azt már ki tudod nap végén mosni, akár kézzel is egy szappannal. tuti ezt csinálnám, ha így alakulna a dolog.

Mit tegyek nincs internetem?

Az van, hogy van nekm ilyen tárcsázós internetem, minde jó volt amíg újra nem tettem a számítógépet, újratelepítés után egyszer?en nem akar bejönni az internet! Ilyen tárcsázós jelszavas netem van, és nem tudom, hogy azt az ablakot ahol be kell írni a jelszót és a felhnevet hol kell behozni! SÜRGÕS!! (ezt is havernál írom, ahol t-home internet van!)

Legjobb válasz: Ja és driverekkel semmi gond nincs, mert a t-homos nettel megyen, csak a d-linkes [email protected] nem!

A kérdező hozzászólása: Ja és driverekkel semmi gond nincs, mert a t-homos nettel megyen, csak a d-linkes [email protected] nem!
állítsd be a PPPoE kapcsolatot.És gondolom nem betárcsázós hanem ADSL neted van, a haverodnál is ugyan így be kell állítani a PPPoE-t, kivéve ha kábelnete van a haverodnak.
A kérdező hozzászólása: igen neki kábel netje van! És hogyan állítsam be?
A kérdező hozzászólása: Jah sikerült találtam egy olyan oldalt: http://www.contactnet.hu/index.php?option=com_content&view=a..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!