Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, nem merek szeretkezni (5 db)

Mit tegyek, ha nem merek szeretkezni a párommal, mert lehet hogy terhes vagyok, vagy mert megjön a mensim?

Most az a helyzet állt el? hogy lehet hogy baba van nálunk...(örülünk neki :-)és nem merek szeretkezni a párommal mert félek!Furán görcsölök az is zavar meg a cicim érzékenysége!...ha baba van féltem,meg a vetélést?l tartok...ha nem akkor attól tartok hogy rosszkor jön meg a mensim!!!De nagyon kívánom!Valaki adjon tanácsot!!!!Ti mit csinálnátok???

Legjobb válasz: Elõször is csinálj egy tesztet. Ha pozitív és terhes vagy, akkor természetes dolog, hogy félted a babát és ezért nem mersz szeretkezni . Ez az érzés el fog múlni kicsit késõbb. Ha nem vagy terhes, akkor meg nyugodtan szeretkezz, szerintem nem okozna az sem problémát, ha esetleg épp akkor jönne meg. De ennek kicsi az esélye. Mindenképp beszélgess a pároddal, hogy õ hogy áll ehhez a kérdéshez.

Elõször is csinálj egy tesztet. Ha pozitív és terhes vagy, akkor természetes dolog, hogy félted a babát és ezért nem mersz szeretkezni . Ez az érzés el fog múlni kicsit késõbb. Ha nem vagy terhes, akkor meg nyugodtan szeretkezz, szerintem nem okozna az sem problémát, ha esetleg épp akkor jönne meg. De ennek kicsi az esélye. Mindenképp beszélgess a pároddal, hogy õ hogy áll ehhez a kérdéshez.
Van terhes szex is. Olvass utánna. Az elsõ 1-2 hónapban meg szerintem egyáltalán nincs mitõl tartanod. Gondolj bele, a belsõ szerveid sem mennek tönkre csak attól, hogy szexelsz.

Egy kollégám szeretkezni szeretne velem és tudja hogy még nem voltam pasival! Akarom mert helyes, de félek milyen lenne utánna a viszonyunk. Mert amúgy semmit nem akar "csak" tanítani. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha meg nem voltal fiuval, biztos vagy abba, hogy egy kollegaddal akarod kezdeni...? Lehet, hogy lefeküdtök, utána le se szar...kell ez? Az emberrel nem csak azert fekszunk le mert 'helyes'.

Ha meg nem voltal fiuval, biztos vagy abba, hogy egy kollegaddal akarod kezdeni...? Lehet, hogy lefeküdtök, utána le se szar...kell ez? Az emberrel nem csak azert fekszunk le mert 'helyes'.
Jaaaaaaj, ne menj bele. Személyes tapasztalatból. Utána baromi kínos lesz, valószínû munkahely váltás is fogja követni. Ha nem fontos a melóhelyed, és nem fogod sajnálni, esetleg belemehetsz. Ez a csak tanítani akar duma meg annyira gyenge. Kefélgetni akar (bocs), és úgy gondolja ezzel a dumával nyerõ lehet.
szerintem se menj bele! tutko h nem te vagy az eslõ akit fûz a munkahelyrõl. az elsõt se semelyiket ne azért tedd mert valaki helyes vagy mert tapasztalatlan vagy hanem azért mert szeretsz valakit
Még véletlenül sem menj bele!Csak kiakar használni, mert tudja hogy nem voltál mással, tapasztalatlanabb vagy s bedõlsz neki...Ha elérte majd amit akar már nem fogsz neki kelleni, hátad mögött fog röhögni hogy milyen könnyûvérû nõ, naiv vagy!ne hagyd magad!Inkább keress 1 normális pasit akinek valóban kellesz.

Találtam a barátom gépén csajos képeket, amin meglepődtem, mert nem így "mutatkozott"be amikor megismertem, hogy ő ilyen lenne.! Pornó videókat néz, és szinte minden nap szeretkezni akar mintha csak arra kellenék neki mit tegyek?

Legjobb válasz: Hehe, ezen túl, hogy tuti ne okozzak csalódást úgy fogok a hölgyeknek bemutatkozni, hogy: "Helló xy vagyok, szeretek meztelen nõi képeket és pornóvideókat nézni, valamit szeretnék minden nap lefeküdni veled, lehetõleg többször is." Így tuti tudja mire vállalkozik. :D

Hehe, ezen túl, hogy tuti ne okozzak csalódást úgy fogok a hölgyeknek bemutatkozni, hogy: "Helló xy vagyok, szeretek meztelen nõi képeket és pornóvideókat nézni, valamit szeretnék minden nap lefeküdni veled, lehetõleg többször is." Így tuti tudja mire vállalkozik. :D
Egy pasi aki pornót néz és szereti a szexet!!! Ki hallott már ilyet? És még nem is így mutatkozik be..... miért a csajok a vibrijükkel mutatkoznak be? Nem sûrûn pedig az sem megy ritkaság számba náluk.
Ez nem lehet igaz, most mond már meg miért olyan nagy baj ha pornót néz?Minden nö ezen akad ki , pedig nem kellene.
nem így mutatkozott be? :D miért mit vártál, azzal indít? :D amúgy meg kb minden pasi néz pornót meg csajokat, ezen aztán ne aggódj. meg azon sem, hogy minden nap szeretkezni akar. az én barátom minden nap minden órájában azt akarna, mégis tudom, hogy nem csak arra kellek neki :D a férfiak ilyenek, szeresd õket így!
Üdvözöllek a való világban! Mit gondoltál mi lesz?
Tisztázd vele. Egyszerûen kommunikálj vele. Mi nem tudjuk megmondani, h miért kellesz neki.
Örülj neki, legalább biztosan nem homokos. :D
kedves kérdezõ én 40 férfi vagyok de még a mai napig nincsen olyan nap , hogy ne néznék pornót! pedig van már a hátam mögött utód is elég szépen, elértem a nagy családos jelzõt!!! ez normális a férfiaknál!!!! ha férfi testeket nézne ott már lenne okod aggódni!!!
gondolom még kamasz(ok vagytok). ez normális, akkor minden srác ilyen.
A baj alapvetõen az, hogy eltérõ szükségletû emberek kerülnek össze, amibõl aztán ez lesz.
Inkább a [email protected] volt mindennaposabb társadalmi jelenség a 18. században.
A barátnõm volt, hogy büszkén mesélte baráti társaságban, hogy az õ párja nem néz pornót. Hát meghagytam ebben a hitében. Ennyit arról, hogy ki mennyire ismeri a párját...
A kérdező hozzászólása: hát igen, elég szomorú, hogy ilyen világot élünk..
Hát akkor költözz ki valami óceániai szigetre. :D
Ha megkapnám mindazt, amire vágyom, nem néznék pornót 23/25 voltam. Ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: Te legalább akkor nem néznél pornót, de én tudtommal megadok mindent a barátomnak, mégis nézi..ha tehetném már elköltöztem volna egy óceáni szigetre elhiheted..:)
"Pornó videókat néz, és szinte minden nap szeretkezni akar mintha csak arra kellenék neki mit tegyek?" Ebbõl nekem azt tûnik ki, hogy csak minden nap akarja ...de te nem. Akkor mégsem kap meg mindent, nem?
#28: sose gyõzöd meg, õ _mindent_ épp elégszer és tökéletesen akar és csinál, itt csakis a srác lehet ferde, egy perverz önzõ állat, ahogy a férfiak többsége, egyszerûen nem méltóak ilyen angyalkához.
"Elmentek egy bordélyházba" Hm szal a pornó a megcsalás mai legális formája?:D
"Olyan kíváncsi lennék , hogy ezek a >>pórnó nézés teljesen normális<< vélekedésû férfiak mit csináltak volna mondjuk az 1800-as években?" Elmentek egy bordélyházba. Hülyeségen nem érdemes tönkretenni a kapcsolatot. Beszéld meg vele, és próbáld meg kielégíteni az igényeit.
kedves kérdezõ , ha te az utolsó kommentbe az írtad amit valóságban gondolsz akkor te nagyon zárkózott, és naív vagy meg akinek a hozzászólása tetszett, az is nagyon naív nem vagyok már tini .és ezt a dumát már hallottam asszony szájából, s pont emiatt váltak el! a férfiakat mindig a nemi szervük irányítja!!!! a párodat is a bizonyítékot a gépén találtad meg annak higgyél és ne nekem!!! ha nem elégíted ki a vágyait akkor az elsõ alkalommal meg fogja tenni , hogy mással elégítteti ki magát!!!!
A kérdező hozzászólása: nem, nem vagyunk kamaszok!és nem ilyen kommenteket vártam..szerintem nem vicces, ez a dolog, hogy egyesek poént csinálnak belõle!én komoly kapcsolatot akarok, a barátommal, csak nekem ez nem jó érzés, és már beszéltem vele errõl, de nem érti meg..mindegy köszi a kommenteket!
Telefonáltak az apácazárdából és üzenték, hogy várnak szeretettel.
Csinálj neki élõ pornóshow-t a hálószobában és istennõként fog imádni. Ja és valószínûleg már nem lesz szüksége pornó-pótlékra a fantáziáláshoz, mert rólad fog...
"nem, nem vagyunk kamaszok!" akkor fel kéne nõni. mindkét nemnél vannak dolgok, ami a másiknak nem feltétlen tetszik, de az azokon való lovaglás nagyobb kárt okoz, mint a "hiba" ami "fáj". pl.: nem feltétlen örülök, hogy a barátnõm számomra érthetetlen mértékig kibeszéli a hozzám fûzõdõ kapcsolatát és konkrétan engem a barátnõivel. és akkor mi van? nõbõl van, épp ezt szeretem benne, ez pedig vele jár. elfogadom úgy, ahogy van. "szinte minden nap szeretkezni akar mintha csak arra kellenék neki" aha. mintha. tényleg csak arra kellesz? nem beszélget veled, nem kedveskedik, nem figyel rád, nem szán rád idõt a szexen kívül? ha mégis, akkor ne kombinálj, hanem örülj, hogy kíván, és élvezd. persze nyaggathatod hülyeségekkel is, amíg meg nem unja, rajtad áll. komoly kapcsolatot élõ, tökéletlen emberekkel tudsz kialakítani, nem ábrándokkal, álomképekkel, ideálokkal. szóval ideje felnõni.
Respect az elõzõ hozzászólónak! Ezt hívják élettapasztalatnak :) Kislány, fogadd meg
Én 30-as, nõs férfi vagyok és szintén nézek pornót, sõt, még prosti oldalakat is. De soha nem csaltam meg a feleségem, pedig lett volna alkalmam rá. Ilyenek vagyunk mi hímek...
Olyan kíváncsi lennék , hogy ezek a "pórnó nézés teljesen normális" vélekedésû férfiak mit csináltak volna mondjuk az 1800-as években? Szerencsére az én barátomnak nem kellenek ilyen pótlékok, más nõk tömködésének a látványa, megelégszik velem. Persze tudom most jönnek majd a szövegek , hogy "a hátam mögött úgy is stb."de ne akarjátok már nálam jobban ismerni.És mert a többség ezt követi attól még nem lesz normális!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az utolsó kommentet!végre egy normális hosszászólást is olvashattam:) nem vagyok kislány..kiváncsi voltam/vagyok, az emberek véleményére, és nem az "oltásokra"!
grat, vagytok ti ketten bigottak az emberiség ellen
Én nõ létemre eléggé perverz vagyok, sõt, gyakrabban nézek pornót, mint a barátom, és többször is kívánom õt. Érdekes, ennek õ igencsak örül. :D

Mit tegyek ha kívánom a barátnőmet, és nem merem neki megmondani, hogy szeretkezni akarok vele?

Lassan 10 hónapja vagyunk együtt a barátn?mmel,és nagyon kívánom.Nem tudom neki elmondani,hogy szeretkezni szeretnék vele.Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: akkor mutasd ki neki.de igazábol ezt neki is éreznie kellene.csokold meg hevsen,simogasd.és sugd a fülébe sexi hangon,hogy kivánlsak nagyon.

akkor mutasd ki neki.de igazábol ezt neki is éreznie kellene.csokold meg hevsen, simogasd.és sugd a fülébe sexi hangon, hogy kivánlsak nagyon.
Akkor hívd át magadhoz aludni, vagy te aludj nála.. ebbõl már biztos leveszi h nem csak alvás lesz :) )
Mond ezt: Dugni akarok! Ha nem veled, akkor mással!
A kérdező hozzászólása: Épp holnap megyek!!!!Köszönöm a válaszokat!

Nem merek senkivel sem szeretkezni. Mit tegyek?

Volt már több barátom is, de szinte mindig emiatt lett vége. Már kínosan éreztem magam, hogy több hónapja együtt vagyunk, és nem hagyom magam. Gondolkodásmódilag érettebb vagyok, mint az átlag, de ez el?l folyton elfutok. Amit csináltam eddig sráccal, az csak a csók. Kérdezte a barátom, hogy miért nem jut eszembe soha, amikor nála vagyok, hogy csak pettingeljünk? Azt hiszem, nagyon infantilis vagyok ilyen téren. Lehet kinevetni. :p

Legjobb válasz: hahaha :)

hahaha :)
félsz az ismeretlentõl. Ha egyszer csak kipróbálás szinten is hagyni fogod magad, akkor majd rájössz hogy amit csinálna a srác az jó neked is! egyébként szoktál a szexszel foglalkozni, pl maszturbálni vagy elképzelni bizonyos helyzeteket?
A kérdező hozzászólása: Persze. :)
Akkor csak az maradt, hogy legyél szerelmes, és gyõzd le a félelmeidet. add át magad a gyönyörnek, bízz a barátodban:)
Igyál elõtte! Az oldja a gátlásokat, utána meg már simán fog menni anélkül is, majd meglátod!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!