Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, nem kívánja a szexet (57 db)

Mit tegyek? Nagyon kívánom a szexet, de nem megy be.

A barátommal már fél éve együtt vagyunk és nagyon szerettjük egymást és már rettentően kívánom őt. Õ már nem szűz,de én még az vagyok. Volt már köztünk petting is párszor és a múltkor elhatároztuk,hogy lefekszünk rendesen. Nagyon be voltam nedvesedve és nagyon akartam a dolgot,de mire oda jutottunk,hogy betegye,egyszerűen nem ment be.:S Igaz, úgy próbáltuk,hogy ő ült és én az ölébe szemben,aztán hátulról akartuk,mert nem volt lehetőség feküdni,de nem ment be sehogy sem. :S Mit kéne csinálni vagy hogy,hogy bemenjen?

Legjobb válasz: Ha jobban felizgatna a barátod, talán jobban tágulnál is...amatõr?

Ha jobban felizgatna a barátod, talán jobban tágulnál is...amatõr?
Bénák vagytok
nem találja a lyukat
Hjaj, ez a mai fiatalság(mondom én ), de most komolyan, mi az hogx nincs lehetõség?!Legalább azt a minimumot... adjátok meg a módját! Nem szûz...veszem észre!
be kell kenni elõtte!
Mi lenne, ha nem autóban akarnád elveszíteni?
legalább az elsõ 5 legyen ágyba vagy feküdjön le a földre és ülj rá akkor te helyezed..
Jaj istenem, bearanyoztad a napom. :D
Én 26 vagyok. Ha szexezek a csajommal, szinte mindíg megfogja a fütyimet, és õ teszi be magának... te is megfoghatnád és otatehetnéd a lyukadhoz. Vagy mond neki h feljebb, lejjebb stb. Meg elõször jól nyaljon ki, azt utána tegye be. mond neki

Mit tegyek, ha nem kivánom a szexet? Attól félek, hogy a barátom esetleg félreértelmezi a dolgot.

15hetes vagyok és egy ideje nem érzek kedvet a szexhez.az elsö hetekben az állando hányinger miatt nem akartam,amit még meg is értett a barátom,de mostmár nem tudom mivel magyarázni.

Legjobb válasz: A tünet normális, van akinek terhesség alatt nõ a libidója, van, akinek csökken. De akár egy terhesség alatt változhat is ez a tendencia. Nekem például maradt a libidóm (baba elõtt és azóta is majdnem minden nap együtt vagyunk), ennek ellenére én most, a 32. hét körül vagyok abban a stádiumban, amikor kevésbé kezdeményezek. Én kívánom, viszont nagyon nagy a pocakom, én sem vagyok éppen olyan hajlékony és könnyed, mint korábban, emiatt rendszerint két pózt váltogatunk, mit ne mondjak: unalmas. Hogy mit tegyél? Nehéz rá válaszolni. Nem tudom, hogy ez-e a helyes, de én a helyedben nem utasítanám el teljesen a páromat, rendben van az, hogy állapotos vagy és nem kívánod a szexet, de neki ugyanúgy szüksége van rá. Fizikálisan és mentálisan is sokat jelent összebújni mindkét fél számára, nem tehetsz ugyan róla, de nem fair szerintem teljesen eltolni magadtól õt, fõleg, hogy eljöhet az az idõszak, amikor a folyamatos visszautasítások és a csalódottság miatt úgy érezheti, hogy neked már nincs rá szükséged és már akkor sem fog kezdeményezni, vagy pozitívan reagálni, amikor neked lenne szükséged egy kis összebújásra. Ha fizikai fájdalmat nem okoz, ha az orvos nem tiltja, akkor próbálkozzatok, akár csak egy kis simogatással, cirógatással, pettinggel, hátha közben neked is megjön a kedved. Ezenkívül viszont mindenképpen mondd el neki, hogy mit érzel, hogy miért kerülöd, nehogy félreértse!

A tünet normális, van akinek terhesség alatt nõ a libidója, van, akinek csökken. De akár egy terhesség alatt változhat is ez a tendencia. Nekem például maradt a libidóm (baba elõtt és azóta is majdnem minden nap együtt vagyunk), ennek ellenére én most, a 32. hét körül vagyok abban a stádiumban, amikor kevésbé kezdeményezek. Én kívánom, viszont nagyon nagy a pocakom, én sem vagyok éppen olyan hajlékony és könnyed, mint korábban, emiatt rendszerint két pózt váltogatunk, mit ne mondjak: unalmas. Hogy mit tegyél? Nehéz rá válaszolni. Nem tudom, hogy ez-e a helyes, de én a helyedben nem utasítanám el teljesen a páromat, rendben van az, hogy állapotos vagy és nem kívánod a szexet, de neki ugyanúgy szüksége van rá. Fizikálisan és mentálisan is sokat jelent összebújni mindkét fél számára, nem tehetsz ugyan róla, de nem fair szerintem teljesen eltolni magadtól õt, fõleg, hogy eljöhet az az idõszak, amikor a folyamatos visszautasítások és a csalódottság miatt úgy érezheti, hogy neked már nincs rá szükséged és már akkor sem fog kezdeményezni, vagy pozitívan reagálni, amikor neked lenne szükséged egy kis összebújásra. Ha fizikai fájdalmat nem okoz, ha az orvos nem tiltja, akkor próbálkozzatok, akár csak egy kis simogatással, cirógatással, pettinggel, hátha közben neked is megjön a kedved. Ezenkívül viszont mindenképpen mondd el neki, hogy mit érzel, hogy miért kerülöd, nehogy félreértse!
Ha szeret a párod, akkor megérti, hogy most nem vagy ráhangolódva. Nekem sincs túlzottan kedvem hozzá, 23 hetes vagyok. Valahogy zavar, hogy érzem ahogy mozog már a kicsi, olyan, mintha ott lenne köztünk, figyelne. :) A párom teljesen megérti. Nem közeledik erõszakosan, gyengéden, biztosít arról, hogy mennyire kíván, és ez nagyon jól esik. Amúgy a másikat nem csak a hagyományos módon lehet kielégíteni. El kell fogadnod, hogy csak te vagy terhes, õ nem. Neki megmaradt a libidója, teljesen odalehet a változó formáidért, elégítsd ki máshogy! De ha elhagy, megcsal azért, mert nincs kedved szexelni vele, hát akkor szép szavakat tuti nem tudnék rá mondani. 23 hetes kismama
Beszélj vele errõl, valószinûleg megérti. :)
szia! én ugyan így vagyok ezzel a dologgal! nekem teljes mértékkel megérti a férjem, de biztos hogy õsem fogja ezt sokáig bírni! így valamit tennem kell majd! én amúgy 17 hetes vagyok!
Jó neked, én pont ellenkezõleg érzek a dologgal kapcsolatban, csak nekünk meg most 2 hétig nem lehet, utána is csak akkor, ha nagyon "muszály" és csak gumival... De egyébként én is voltam, így az elején, de én rávettem magam, és utána én is ugyanúgy kívántam, csak el kellett kezdeni,

Nem tudom mit tegyek? ! A baratnom nem tud elelvezni, es nem is erdekli a dolog. Nem kivanja a szexet. Pedig azt mondja jol esik ha szeretkezunk de en ne foglalkozzak vele ha nekem jol esik.

Volt nekem mas baratnom is rajta kivul kivel a sex jo volt. A mostani baratnommel 2 eve vagyunk egyutt.1 ev utan fekudt le velem 19 evesen minden nagyon jo jobb nem is lehetne kiveve a szexet.Nagyon szeretem szeretkeztunk kb havi 5,6 de akarhanyszor is mindig en kezdemenyeztem o soha. Azt mondja nagyon szeret senkit nem fog tobet igy szeretni mind engem de valahogy nem kivanja a sexet. Es soha nem is elvezett el. Az onkielegitest sem probalta.Egyszeruen nem tudom mit csinaljak de nem erdekli a sex. Nagyon szeretem de mar ugy kivanok egy jot szexelni ahol nem csak en elvezem.Nem szereti ha csiklojat izgatom nem engedi oralisan probaljam hatha elelvez.es faj neki ha ujjalom pedig finoman csinalom 1 ujjal vagy csak nem szereti nem tudom.Kutyapozban pedig azt mondja lealacsonyitoan erzi magat. ha szeretkezunk azt mondja azt elvezi de nem latom rajta hogy jol esne neki.nem tudom mit csinaljak.az utobbi 1 honapban nem szexeltunk nincs kedvem hoza latom nem erdekli es valahogy a kedvem elmegy.O azt mondja o megvan szex nelkul nem erti engem miert erdekel ha nem megy el!nem akarom megcsalni sem szakitani de mar egyebre sem tudok gondolni. segitsetek.

Legjobb válasz: Nézd, vannak ilyen emberek, mindenki más. A páromnak elég havi 1-2 szex (ffi) és én nem szoktam elmenni normál szex közben és ez ÕT nem zavarja, pedig nem egy bunkó, önzõ ember. De már engem sem zavar. Megkértem, hogy elégítsen ki a kezével és azt megteszi. Ugyanez a szöveg volt nálunk is. Engem nem zavar, mert ha minden más szempontból jó a pároddal, ez nem lehet akadály. Próbálkozzatok új pózokkal, hozakodj elõ a szex témával újra és újra, hogy érezze, neked ez fontos (nincs abban semmi rossz!). Ha nem változik, el kell döntened, hogy vagy megszokod és elfogadod, ahogy van vagy mást kell keresned.

Nézd, vannak ilyen emberek, mindenki más. A páromnak elég havi 1-2 szex (ffi) és én nem szoktam elmenni normál szex közben és ez ÕT nem zavarja, pedig nem egy bunkó, önzõ ember. De már engem sem zavar. Megkértem, hogy elégítsen ki a kezével és azt megteszi. Ugyanez a szöveg volt nálunk is. Engem nem zavar, mert ha minden más szempontból jó a pároddal, ez nem lehet akadály. Próbálkozzatok új pózokkal, hozakodj elõ a szex témával újra és újra, hogy érezze, neked ez fontos (nincs abban semmi rossz!). Ha nem változik, el kell döntened, hogy vagy megszokod és elfogadod, ahogy van vagy mást kell keresned.
Lehet, hogy van egy korábbi traumája, volt ezzel kapcsolatban rossz élménye, vagy nem tudja magát teljesen elengedni, esetleg fél valamitõl. Ha tudtok õszintén beszélgetni, akkor ne félj megkérdezni õt is, hogy miért van ez! Kérd meg õt, hogy õ vezessen, hogy õ mondja meg, mit szeretne, hogyan szeretné. Ha van póz, amit szívesen kipróbálna veled, vagy valami más módszer. Ha nem ujjal próbálnád, hanem csak simogatnád... Oldjátok meg közösen!
A kérdező hozzászólása: a kerdes iroja: a baratnom velem vesztette el a szuzesseget.elettem csak 1 baratja volt az sem komoly:
A barátnõd nem izgul fel. Ezért fáj neki, ha ujjal próbálod kielégietni. Amúgy is érzékenyebb lehet és valószínûleg gátlásos is. A nõk nagy része úgy szeretkezik, hogy igazán nem adja oda magát. Szerintem a Ti esetetkben is errõl lehet szó. Testben veled van, de igazán akkor fogja élvezni a szeretkezést, ha eléred, hogy teljesen feloldódjon melletted. Talán a hely ahol csináljátok feszélyezi (gondolom nem saját lakásban laktok, hanem még szülõkkel s talán fél, hogy rátok nyitnak...) Rengeteg oka lehet annak, milrt nem oldódik fel, de a lényeg: azért nem élvezi, mert feszült. Ha fontos Neked, akkor ne hagyd hogy beforduljon, mert minél több ilyen élménye van (szexeltek, de neki nem élmény), annál kevésbé fogja élvezni a szeretkezést.
meg korai, en 17 eves voltam amikor a mostani baratomman elvesztettem a szuzessegem, most 22 eves vagyok, es most egy par napja sikerult elernem eletem elso huvelyi orgazmusat..tehat 5 ev kellett hozza..amugy nekem csiklo orgazmusaom mindig is volt, es szex kozben izgattam a csiklom es ugy elevztem el...tehat a tanacsom: TURELEM HUVELYI ORGAZMUST TEREM

Kislanyom szuletese ota nem kivanom a szexet (3 eve), es ez mostanra megtepazta a kapcsolatomat a ferjemmel, mit tegyek hogy minden a regi legyen?

Legjobb válasz: A lanyod szuletese elott jo volt a szex?? Vagyis akkor nem volt problema??? 3 eves gyerek mar azert nem annyira kicsi h nem lehessen idot talalni a szexre.

A lanyod szuletese elott jo volt a szex?? Vagyis akkor nem volt problema??? 3 eves gyerek mar azert nem annyira kicsi h nem lehessen idot talalni a szexre.
Érdemes lenne orvoshoz menned. A szüléstõl, terhességtõl gyakran felborul a hormonháztartás. Könnyen lehet, hogy neked nem állt vissza a normális szintre és ezért a libidód lecsökkent. Ha nincs szervi hiba akkor pszichológus. Sok nõt megvisel pszichésen a gyerekszülés és különbözõ dolgokon csapodi le. Nálad úgy tûnik a szexualitásnál. Mindkét lehetõségre létezik orvosi megoldás.
Õ próbált már tenni valamit az ügy érdekében? Nem te tehetsz róla hogy nem kívánod. Menjetek el sex shopba, szexuálpszichológushoz, nézzetek meg együtt egy pornót... Ilyenkor egyszerûen meg kell keresni a megoldást.
Jó kérdés. Engem a fiam születésekor rosszul varrtak össze, és azóta fáj a szeretkezés. Plasztikáztatni nem szeretném /nem merem/. A lehetõ legritkábban bújunk össze. Tudom, hogy nem elég neki, és õ tudja, hogy fáj nekem. Megérti. De nem tudom, hogy még meddig.
Nem mindegy, hogy a szexet nem kívánod, vagy a férjedet. Ha a férjedet, akkor bizony nagyobb a baj... De ez nem olyan dolog, amit erõltetni lehet. Amúgy meg még a gyerek is kicsi, megterhelõ lehet vele is foglalkozni, a háztartás, meg még férj is. Persze nem azt mondom, hogy ez így a normális, de szerintem ha kicsit nagyobb lesz a gyerek és nem igényel teljes figyelmet, akkor neked is könnyebb lesz.
A szexet nem kívánod vagy a férjed? Mit történt a terhesség alatt köztetek?
A kérdező hozzászólása: Igen, olvastam mar ilyet is hogy nem kivanom a szexet de minden nap szexelek a ferjemmel hogy neki jo legyen, az ilyenhez csak gratulalni tudok, biztos boldog es kiegyensulyozott a kapcsolatuk! :S
Es amikor egyutt vagytok akkor elvezed a szexet????Azt mondjak hogy sok no megvaltozik a szules utan na meg a hormonok de itt mar nem ez a gond sztem.En 8 honapja szultem a lanyom de allandoan szexelnek....:) Mondjuk elotte is is volt.Biztos nem volt semmi rossz elmenyed?? Vagy faj??
Hát most értelmeset nem tudok mondani, de nem szabad feladni. Ahogy látom ez nagyon nagyon sokakkal elõfordul, általános probléma, de ha belegondolok, hogy nem lenne megoldás akkor nem nõne folyton folyvást a Föld lakossága, mert minden családban csak egy gyerek lenne és csökkenne a népesség, slussz passz. Pszichiáter, endokrinológiai kivizsgálás, egészséges életmód, új programok, környezetváltozás. Beszélgessetek sokat, próbáld meg magadat megérteni, hogy mi vezethetett oda, hogy most nem kívánod a szexet. Talán a nõiességeddel van problémád? Általánosságban nõként vagy csak anyaként tekintesz magadra? Mert sokszor ez a probléma, hogy a nõ szülés után fejben megszûnik nõnek lenni, csak az anya szerepre koncentrál. Esetleg önkielégíts kezdetben, hogy visszarázódj, önkielégítsetek együtt, nézzetek erotikus filmet, valahol el kell kezdeni, evés közben is megjöhet az étvágy. Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, kényeztesd magad, mert nõként ezt megérdemled, érezd magad szépnek és kívánatosnak, vásárolj új ruhákat a SAJÁT örömödre!!! Nem mások miatt, magad miatt. Ne stresszelj rá, mert az nem fog megoldani semmit, minden második nõ ilyesmivel küzd, tehát nem vagy meghibásodva.
Én is voltam így mint te. Nekem az erotikus könyvek segítettek, mert a pornó nekem sem jön be, mint "ajzószer". Nézni a megrendezett dugást... hát, tényleg nem az én világom. Simán netrõl is le tudsz tölteni ilyen könyveket, ajánlom az E.L. James könyveit. Az az igazság, hogy vissza kell rázódni. Sokat gondolkodtam, mire rájöttem, hogy kezdetben az újabb terhességtõl féltem. Aztán jött a fogamzásgátló, az meg paffra vágta a libidómat... Mióta újra gyerkõcöt szeretnénk, a házaséletünk 180 fokos fordulatot vett. Járj utána a dolognak, az egy jó kezdet, hogy foglalkozol vele, és nem hagy hagyod annyiban.
A kérdező hozzászólása: O probalkozik folyamatosan, nem erti hogy valtozhattam meg ennyire, mivel gyerek elott , meg neha mar o allitott le, annyiszor akartam. Mindig kerdezi, hogy mi valtozott, mit tegyen, de tenyleg nem tudom megmondani neki, mert magam sem tudom, barcsak tudnam mi a megoldas.
Nem dugtok emiatt rossz a kapcsolat. Hát akkor dugjatok. Erõltesd meg magad. Ha a férjed eddig tudott ilyen komoly áldozatot hozni, akkor te is tehetnél valamit a kapcsolatért.
A kérdező hozzászólása: szexfilmet probaltam, de az nem megoldas, hogy csak ugy megy. :( a szex shopra en is gondoltam, de szerintem az is csak egy egy alkalomra valtoztatna meg a dolgokat. De mindenesetre azt azert kiprobalom, hatha...
A kérdező hozzászólása: Ido lenne, nem a gyerek a hatraltato...
A kérdező hozzászólása: Altalaban nem kivanom, tehat mas ferfival sem. Szules elotti napokban is szeeltunk meg , tehat semmi negativ elmeny nem ert. Csak a szules ota valtozott meg minden. Es egyszeruen nem tudom semmivel sem befolyasolni. Atlagban 2 hetente egyszer szexelunk, mert addigra mar nagyon kivan. Es tenyleg sajnalom is , de ha egyszer nem kivanom a dolgot. :( iszonyatosan rossz ez igy, foleg, hogy emiatt ugy erzem az egesz kapcsolatunk megvaltozott. Eltavolodtunk egymastol minden szempontbol.
akkora gond lenne lefeküdni vele? nem hiszem el, hogy nem tud felizgatni...
Hát én mindent végig játszottam, hogy megtaláljam az okot, hogy miért nem kívánom a szexet a férjemmel, ereotikus könyv, ruha, pornó, szexshop, étrend-kiegészítõ, masszázsolaj, pszichológus.... Mire rájöttem, hogy a férjemet nem kívánom, volt egy törés a kapcsolatunkban, lelkileg és itt látszódott meg elõször. Aztán elváltunk... szerelmes vagyok újra és a szexet is kívánom, meg a férfit is egy bizonyosat.

Mit tegyek ha nem kívánom a szexet? 19/L

A páromat nagyon zavarja, hogy egyáltalán nem kívánom, ? pedig ha tehetné naponta többször is csinálná. Nem tudom, mit tegyek, még csak nem is szoktam kielégíteni magam.

Legjobb válasz: hmm,szedsz tabit?nem lehet,h azmiatt nem kívánod,ha igen,akkor menj el a nõgyógyihoz,és iratass fel másikat..

hmm, szedsz tabit?nem lehet, h azmiatt nem kívánod, ha igen, akkor menj el a nõgyógyihoz, és iratass fel másikat..
Nem vagyunk egyformák. Amit írtál az teljesen normális szerintem, mert ahány ember van, annyiféle és annyi mértékû szexuális étvágy. Valakinek nem elég a napi 4, valakinek pedig elég egy hónapban egyszer. A kapcsolatotok próbája ez, hogy a barátod hosszútávon el tudja-e ezt fogadni. Ha nehezen viseli, akkor még mindíg van rengeteg remek "praktika", hogy õt kielégítsd! Nem ismerem a helyzetet, de az is lehet, hogy még nem sikerült felizgatnia téged kellõ képpen. Sok gyengédséggel, hidd el meg fog jönni a kedved elõbb vagy utóbb.
Van olyan helyzet, ami gondolatban felizgat? Pasi? Vagy bármi más?
Aszexuális vagy. Gondoltál már az apáca képzõre?
A kérdező hozzászólása: Nem szedek tablettát, de azt sem tudom elképzelni, hogy a nõgyógyász mit tudna ez ellen tenni, vagy milyen csoda gyógyszert írna fel erre.

Miért van, hogy szülés óta (15 hónap) nem kívánom a szexet? Én ellenék nélküle hónapokig, de a férjem nem. Már egyre több vitánk is van emiatt. Mit tegyek, hogy olyan legyen mint régen?

Legjobb válasz: Tényleg tedd le egy idõre a picit - olyannál, aki ért hozzá - és erre az idõre NE foglalkozz vele! Ne azon töprengj, hogy vajon jól ellátják-e - hanem foglalkozz a pároddal! Sok-sok nõ megoldotta már elõtted: jól. Ha te nem is kívánod: elsõre hagyjál neki néhány dolgot. Ha ügyes, te is kedvet kaphatsz.

Tényleg tedd le egy idõre a picit - olyannál, aki ért hozzá - és erre az idõre NE foglalkozz vele! Ne azon töprengj, hogy vajon jól ellátják-e - hanem foglalkozz a pároddal! Sok-sok nõ megoldotta már elõtted: jól. Ha te nem is kívánod: elsõre hagyjál neki néhány dolgot. Ha ügyes, te is kedvet kaphatsz.
Hogy olyan legyen mint régen? Hát tégy úgy mint régen. Anyának, feleségnek, nõnek lenni egyszerret nem egyszerû, de van remény, sokaknak sikerült már. :) Ha nem elégíted ki minden téren a férjedet, hamar egyedül találhatod magad a babóddal és az hosszú távon nem lenne egészséges, pedig gyerkõccel nagyon nehéz ismerkedni. No, de ne szaladjunk ennyire elõre. Néha tedd le nagymamánál a picit és csak a párodra figyelj, kényeztesd. Ha szereted, ennek nem kéne áldozatnak lennie a részedrõl, reméljük nem is az. Ha érzed, hogy szereted, de valahogy mégse kívánod, beszélj vele a dologról, ha ezután se mûködik nem árt felkeresni egy szexuál pszichológust. Sok sikert!
Szia! Ne felejtsd el h nem csak anya vagy hanem feleség! Törõdj a férjed szükségleteivel is, ilyen miatt már nem 1 kapcsolat romlott meg.
Magyarázd el neki, hogy még nem kívánod a szexet annyira, de légy nyitott, had kényeztessen kicsit, de csak ameddig jól esik. Ha a szexet még nem kívánod, kielégítheted kézzel, szájjal, esetleg anál, ha nem áll tõled távol. Légy kreatív, nyitott, de ne hagyd, hogy bármit is ráderõltessen. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat! A nagymamás verziót már próbáltuk. A vacsiig és a moziik minden rendben volt. De mikor elértünk az ágyig, inkább csak hagytam magam és azt vártam, hogy mikor lesz vége. Pedig arról szó sincs, hogy azért mert nem szeretem. Imádom õt és szülés elõtt nagyon jókat szeretkeztünk, sõt terhesség alatt is. A technikája most sem változott, Szerintem velem vannak komoly bajok. Próbálok ezen változtatni, de eddig nem sikerült!:((

Mit tegyek, ha nem kívánja a szexet a barátom?

Egy hónapja nagyon sokat veszekszünk fogalmam sincs miért.Azt mondja nem kívánja nincs velem semmi baja magát a szexet nem akarja.Nem csal meg tudtommal.Nem lenne rá ideje. :( úgy félek.

Legjobb válasz: Van ilyen. Nekem is most például elutazott a barátom, és valszeg utána fogjuk megtenni mikor visszajön, de most mégis úgy érzem, hogy inkább megölelném, és a szeretetére van szükségem, nem a gyönyörre. Szerintem próbáljátok megoldani a problémáitokat, azok hathatnak ki valószínûleg az efajta gondokra is, hogy pl. nem kívánja. Ha nincs konkrét probléma, akkor is próbáljatok egymásnak segíteni egyre több mindenben. Mármint, ha esetleg vizsgaidõszaka van vmelyikötõknek... attól simán lehet. Vagy valami ilyesmi, nagyobb stressz. Ne idegeljétek egymást, hanem legyetek nagyon megértõek egymással, kölcsönösen!

Van ilyen. Nekem is most például elutazott a barátom, és valszeg utána fogjuk megtenni mikor visszajön, de most mégis úgy érzem, hogy inkább megölelném, és a szeretetére van szükségem, nem a gyönyörre. Szerintem próbáljátok megoldani a problémáitokat, azok hathatnak ki valószínûleg az efajta gondokra is, hogy pl. nem kívánja. Ha nincs konkrét probléma, akkor is próbáljatok egymásnak segíteni egyre több mindenben. Mármint, ha esetleg vizsgaidõszaka van vmelyikötõknek... attól simán lehet. Vagy valami ilyesmi, nagyobb stressz. Ne idegeljétek egymást, hanem legyetek nagyon megértõek egymással, kölcsönösen!
fáradt, ki van merülve, stresszelt. ezért veszekedtek és ezért nem kívánja a szexet sem. próbáld meg ellazítani, megmaszírozni például. A sikerül megnyugtatni, akkor valószínûleg az is kiderül mitõl ideges és szexhez is megjön a kedve.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem lesznek vizsgáim meg költözés elõtt állunk és már azt se tudja eljön-e velem másik városba:( annyit veszekszünk. Nagyon sok a nyomás mindkettõnkön de azt hittem az a feladatunk hogy segítsük egymást ehelyett állandoan vitázunk.Tegnap este már én is azt mondtam hogy nem mehet így de azt mondta nem akarja hogy szakítsunk akkor csak szeret még:( az meg hogy nem kíván az nagyon fáj nagyon rosszul esik:(
most mi is így vagyunk:( semennyit nem szexeltek, vagy azért van? nálunk össz heti 1 (!!!!!) van. kurva kevés.
A kérdező hozzászólása: Nálunk is heti egy vagy kettõ de az is olyan hogy mondom neki hogy lesz ma? Magátol eszébe se jut:( :'(
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs mit tegyek nem akarom elveszíteni:(
talán csak ideges mint az enyém. légy mellette, nyugtagasd! amint változik valami, helyrejön. :) és ne izélj amiatt hogy jaj most szakítani kéne. a legnagyobb hülyeség. csak nuygi, és TÜRELEM!
Nálam rosszabb a helyzet. Már 5 hónapja semmi. Az én párom szintén fáradtságra hivatkozik, és miután kétszer is csõdöt mondott a szerszám, úgy döntött nem is próbálkozik. Én sem tudom mit tegyek.

Egyáltalán nem kívánom a szexet. A páromat nem akarom elveszíteni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: tegyél magadnak és a párodnak is egy szívességet és szakíts vele. te is megtalálod majd azt aki igazán felizgat,és utána kívánni fogod a szexet.

tegyél magadnak és a párodnak is egy szívességet és szakíts vele. te is megtalálod majd azt aki igazán felizgat, és utána kívánni fogod a szexet.
akkor csak 1 évvel vagyok idõsebb mint te :) ennyi idõsen érdekes, hogy ennyire visszafogott vagy... gondolom valami maradi csaj lehetsz, ami nem baj, de tudni kell engedni... ha nem kívánod a szexet, akkor tényleg a pettinget javaslom... de amúgy miért nem kívánod? ez úgyis névtelen oldal, elmondhatod.... amúgy szõrös a puncid? :)
A kérdező hozzászólása: 23
ha szereted, akkor miért olyan nagy dolog neki kiverni???? amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Akkor csinálja magának
hát aki pasi nem szereti a pettinget, az vagy beteg, vagy idióta... ha idióta akkor ne foglalkozz vele... több millió pasinak jó lenne bármi ami punci... azok meg semmit nem kapnak :( mint pl én is :( én még nem láttam olyan pasit, akinek nem jó, ha kiveri egy csaj
A kérdező hozzászólása: Lehet ezt nem minden pasi szereti.
PETTING! ez a megoldás ;) verd ki neki, meg õ is izgasson téged... :) 24/F
Ha lány vagy:szedsz fogamzásgátlót? Nálam ez volt az oka, amiért soha nem kívántam a szexet...most hagytam abba a szedését, és valami elképesztõ a változás...
F/L vagy?
ez nem kívánságmûsor...
vegyél erõt magadon. gondolom õ is sok mindent meg tesz érted. ilyen idõszakai mindenkinek vannak, de attól mg figyelembe kell venni a másik fél igényeit.
A kérdező hozzászólása: De hogy feküdjek le vele ha nem kívánom a szexet.
Beszéljetek róla, próbáljátok megtalálni a probléma gyökerét.
Van egy harmadik megoldás is, úgy hívják, hogy nyitott házasság.
Ha ez csak idõszakos, akkor beszéld meg vele. Amúgy két választásod van, vagy elviseled a szexet, ha nem akarod õt elveszíteni, vagy nem viseled el, de akkor meg elveszítheted õt. Ám elõször is, tényleg próbáld meg vele megbeszélni ezt a dolgot. :)
"de amúgy miért nem kívánod? ez úgyis névtelen oldal, elmondhatod.... amúgy szõrös a puncid? :) " A kis dzsungel harcos .... :-D :-D

A pasim nem kívánja a szexet, mit tegyek?

Három évig vagyunk együtt. Kapcsolatunk elején sem annyira nyúlt hozzá, a vágya id?vel csokkent, a szex egyre ritkábbá vált és végül teljesen meg is sz?nt. Hónapokon át nem volt semmi, csak egyszer kézzel csináltam neki, de ez is csak alkohol befolyása alatt volt. Már sokszor próbáltam beszélni vele, hogy mi a baj, hogy így nem lehet tovább, de soha nem volt hajlandó hozzá (talán félek). Ami számomra érdekesnek t?nik, az hogy csókolozni meg a testem simogatni szeretne. Néha látom, hogy férfiak fordulnak utánam, s?t vannak olyanok is, akik azt mondták nekem, hogy jól érzik magukat a társaságomban stb. Nekem a szex nagyon hiányzik, azért szakítani nem akarok vele, mert sok közös témánk, hobbink illetve barátunk ...

Legjobb válasz: nem bisztos ,hogy megcsal... vannak ojan emberek akik nem igenyelik annyira a szexet ... pl en is igy vagyok ... a baratom meg a te cipodben van . de nem csalom meg, nagyon szeretem

nem bisztos , hogy megcsal... vannak ojan emberek akik nem igenyelik annyira a szexet ... pl en is igy vagyok ... a baratom meg a te cipodben van . de nem csalom meg, nagyon szeretem
fiú vagyok, hidd el nekem melletted mással kúr...
Félre kacsint a bikád.
Hát lehet hogy asszexuális valahogy errõl a témáról mindenképpen elkell beszélgetni vele magamból kiindulva amikor bevan rugva legalábbis alkoholos befolyásoltság alatt van akkor a legegyszerûbb :) vagy esetleg kérd meg az egyik barátját hátha neki elmondja ha nemsikerül tarts szeretõt vagy szexpartnert
Lehet hogy szexundora van, lehet hogy másfelé kalandozik, de én biztos hogy a helyedben nem pazarolnék több idõt rá, hanem kirúgnám. Keresnék olyat, akivel minden téren jól megvagyunk.
Hogy lehet a szexet nem kívánni???? Primitív társadalom...De ha majd 60 évesen összemegy az ilyen férfinak a játékszere, és a kangörcs fogja a sírba vinni, majd megbánja hogy anno fénykorában nem élte ki a nõket.
Ez így igaz!!!
Egy párkapcsolatot nem a közös hobbi, meg a barátok tartanak össze ...
Sajnos vagy megcsal vagy csak aszexuális. Ezt igazából tõle tudnád csak megtudni.
Sajnos így nem jó a kapcsolatotok, ennek nem lesz jó vége. Beszéld rá, hogy menjetek együtt pszichiáterhez. Azért együtt, mert úgy talán könnyebb.
A kérdező hozzászólása: szövegben találtam egy hibát- nem félek, hanem fél
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a kommentjét! Hát tudom, 100 százalékos bizonyság nincs, mégis azt mondanám, hogy nem csalt meg, legalább mostanában nem (bár mennyire is furcsán hangzik, egy kicsit kívántam, hogy csaljon, hogy lássam a vágyát). Egyrészt ismerem a munkáját, együtt lakunk, stb. Másrészt nehéz volt a gyerekkora. A szülei meghaltak, mikor 8/10 éves fiú volt, az édesanyja rákos volt, az apukája pedig öngyilkos lett. Szerintem ez is befolyásolhatja a(z) (a)szexualitását. Ha már a hûségrõl van szó, én sem vagyok a hûség mintaképe. Volt nekem egy "románcom", de nem sokáig tart. Belezuhantam mint egy kamasz, számára sajnos valószínûleg csak egy rövid kaland volt, számomra pedig az egyik legszebb dolog az életemben. Sok verset is írtam neki, olyan szerelmes voltam. Gyakran jut eszembe, néha szomorkodok, de tudom, hogy az érzelmi fellángolás nem fontosabb, mint egy igazi viszony. Ha bár most a gondok akadnak bõven, reménykedek, majd minden rendben lesz.

Nem kívánom a szexet, mit tegyek?

Most szültem 4 hónapja, szoptatok

Legjobb válasz: Ha nincs kedved az normalis erzes a szules utan .Viszont az intimitas kell szugseges egy jo kapcsolatban kulonben tenyleg mashol keresi a ferfiember az intim kapcsolatot nem szexrol beszelek. Amit ajanlok az a kozos masszazs gyertyafenynel romantikus vacsora utan (ami persze lehet a sajat nappaliban is)Erisd meg a ferjed es hagyd ot is teged megerinteni mindenfele szex nelkul, beszelgessetek legyetek csak ketten .ettol megjon majd a kedved es a ferjed is erzi torodsz vele ez fontos a fiatal apukaknak. A kedved majd jon van akinek ket ev is kell hozza igy vedi a termeszet az anyat az ujabb terhessegtol. Nagyon sok kapcsolat strandol a gyerek szuletese utan oka elhidegules egymastol mert a baba lekot minden idot ezt meg kell elozni.

Ha nincs kedved az normalis erzes a szules utan .Viszont az intimitas kell szugseges egy jo kapcsolatban kulonben tenyleg mashol keresi a ferfiember az intim kapcsolatot nem szexrol beszelek. Amit ajanlok az a kozos masszazs gyertyafenynel romantikus vacsora utan (ami persze lehet a sajat nappaliban is)Erisd meg a ferjed es hagyd ot is teged megerinteni mindenfele szex nelkul, beszelgessetek legyetek csak ketten .ettol megjon majd a kedved es a ferjed is erzi torodsz vele ez fontos a fiatal apukaknak. A kedved majd jon van akinek ket ev is kell hozza igy vedi a termeszet az anyat az ujabb terhessegtol. Nagyon sok kapcsolat strandol a gyerek szuletese utan oka elhidegules egymastol mert a baba lekot minden idot ezt meg kell elozni.
Semmit. Várj. Én 18 hónapja szültem, és még mindig hidegrázásom van még csak a szex gondolatától is!
nem értem: ha nekem levágják a lábam, vágják le az övét is???
Nem értem a láblevágatós hasonlatot. Szóval neked semmi problémád nem lenne azzal, ha férjed lelépne, mert te önhibádon kívül többet nem szexelhetsz? És fordítva? Ha a férjed valamiért impotensé válna, te nyugodt szívvel otthagynád csak emiatt? Hát, nem vagyunk egyformák... (szerencsére)
Türelmi idõ?! Úristen. És mit csinálna a férjed, ha valamilyen betegség vagy baleset miatt soha többé nem tudnál szexuális életet élni? Akkor szerinted teljesen normális és elfogadható, ha félremegy és/vagy elhagy? Nekem annyira furcsa az ilyen értékrend. Szerencsére a férjemnek is. Idáig azt gondoltam, hogy az az átlagos, ahogy mi gondoljuk, ezek után nagyon szerencsésnek érzem magam :)
A jó férjek/apák is türelmüket vesztik egy idõ után. Nyilván 4 hónap után még nem, de ha évek telnek el, és te még mindig nem erõlteted meg magad kicsit a kedvéért, akkor szerintem tök normális egy épkézláb férfinél, hogy másmerre kezd kacsintgatni. És igen ebben a nõnek is nagy a felelõsége, akár szült, akár nem. Türelmi idõ van, de senki nem vár a végtelenségig, ha hamarabb kezditek el, akkor elõbb tértek vissza a normális szexuális élethez. Ha késõbb, akkor az esetleges nehézségekhez ne is csodálkozz, ha kicsit türelmetlenebbül áll hozzá. Én ezt gondolom, nálunk ez bevált. És eddig teljesen jól mûködtünk együtt, és végig nagyon türelmes volt.
Nem értek egyet azzal, hogy erõltetni kell, mert a párod majd jól lelép. Az ilyen pasi, aki ilyen helyzetben lelép, azért szerintem nagyon nem kár. Szerintem beszélned kéne errõl a pároddal, lehet, hogy neki kéne egy kicsit többet beleadni, hogy beindulj tõle. De egyébként teljesen normális, és átmeneti dolog, hogy most nem csak a szexen jár az agyad. A hormonok miatt is van, meg gondolom nem vagy mindig kipihent. Majd elmúlik ez az idõszak is.
Sztem gondolj azért a párodra is! Sok nõ meg van lepõdve, ha a férfi félrelép...
Nekem 2 év után jött vissza a kedvem... Kicsit erõltetni kell a dolgokat, mert ha már benne van az ember, onnantól jó. :)
Szerintem picit erõltesd meg magad, a párodnak biztos nem jó ez a helyzet. Ahhoz, hogy visszatérjen a kedv, ahhoz gyakorolni kell. Nálam is ez volt a helyzet, és nem te vagy az egyetlen, a nõk nagy részénél ez van. Az elején nagyon rossz volt, de aztán egyre jobb lett. Aztán szép lassan elértük azt a szintet, amit elõtte. De nem szabad feladni a dolgot, és kicsit erõltetni kell.
Persze minden férfi más-és más, nem vitás. De egyben ugyanazok, szükségük van a testiségre. Te nem lettél impotens, az egy teljesen más élethelyzet. Egy párkapcsolat igenis fontos része az intimitás, szóval teremts alkalmat arra, hogy ismét megtaláljátok egymást, mert igenis sok kapcsolat ment tönkre attól, hogy a férfi másodlagosnak érezte magát, vagy csak nem érezte magát fontosnak, mert minden csak az anyáról és a babáról szólt. Vannak ilyenek, ez tény. Én azt mondom nem kell sok hozzá, hogy jól érezze magát, meg te is, de bizony tenni kell érte. És kegyetlenül hangzik, de az, hogy szültél egy pillanatnyi valami, az hogy gyereketek van, lesz is, jó darabig. Szóval vissza kell térnetek a normális hétköznapokhoz. Megjegyzem szülés után a nõk tiszta hülyék, és a férfiak látnak tisztán, néha több bennük az anyai ösztön, mint a nõkben. Mikor a gyermekem ennyi idõs volt, volt már kis alvás ritmusa. És abban az idõben, vagy vele, vagy valamely nagyszülõre bízva alkalmat teremtettünk arra, hogy elmenjünk kettesben egy közeli étterembe, vagy csak sétálni, vagy otthon maradtunk összebújva néztünk egy filmet. Szerintem ezzel kezdõdik minden, és ebbõl jön a többi...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!