Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, nem foglakoznak velem a (3 db)

Mit tegyek, ha nem foglakoznak velem a szüleim, és ha a kaján és a ruhán kívül semmit sem vesznek?

Zsebpénzt egyáltalán nem kapok,úgyhogy ruhát is kb.évente vesznek,a kaján kívül nem nagyon vesznek nekem semmit, de ebben az a baj,hogy nem is vagyunk csórók és mégse költenek rám, mert sajnálják rám költeni a pénzt.

Legjobb válasz: A ruhákkal kapcsolatban: A legszebb alma is rohadhat belül!!! Nekem sem volt millió ruhám, de a barátaim igazi barátok voltak, engem szerettek és nem a ruháimat. Ott, ahol csak a külsõségekre figyelnek, nem léteznek igazi emberi kapcsolatok, ami szerintem sokkal-sokkal fontosabb!!! De ehhez fel kell nõni, hogy ezt megértsétek!

A ruhákkal kapcsolatban: A legszebb alma is rohadhat belül!!! Nekem sem volt millió ruhám, de a barátaim igazi barátok voltak, engem szerettek és nem a ruháimat. Ott, ahol csak a külsõségekre figyelnek, nem léteznek igazi emberi kapcsolatok, ami szerintem sokkal-sokkal fontosabb!!! De ehhez fel kell nõni, hogy ezt megértsétek!
Ha ilyen durva dolgokat vágsz a fejükhöz, követelõzöl, hisztizel, akkor miért gondolod, hogy jobb lesz majd neked? Ilyenek, és kész, ha majd te leszel felnõtt, csináld máshogy. Gondolom, még elég fiatal vagy, és a lázadás minden ellen a lételemed.Remélem, majd felfogod és megtanulod, hogy nem így kell viszonyulni a problémákhoz.
Én se kaptam a ruhán és az ételen kívül semmit ( ünnepekre persze valami szerényet) 16 éves korom után már dolgoztam nyáron , abból lett aztán ruhám , azóta nem vett nekem szülõm semmit. Volt hogy konyhán dolgoztam , vittem haza a kaját apám meg odavágta hogy amíg az õ kenyerét eszem , na itt durrant be a fejem mert az én álltalam hazavitt kaja nem igazán minõsül az õ kenyerének... Ezzel együtt szeretem õket és biztos hogy nem mondanék nekik ilyet hogy bedugom õket egy öregotthonba...Nézz egy kicsit magadba és fogadd elk õket így mert nem fognak változni.sok dologgal tudnának segíteni nekem a szüleim (családom lett, férjhez mentem ) de inkább elmennek nyaralni , meg új tévét vesznek...nem haragszom rájuk csak én nem akarok így élni majd , nekem a gyerekeim boldogsága fontosabb mindennél.
Te még nem tudod, milyen dolog pénzzel bánni. Lehet, hogy szüleidnek sincs sok, és így próbálnak meg "túlélni". Vannak fontosabb dolgok is, mint a zsebpénz. Vagy ha tutira van pénze a szüleidnek, akkor mi lenne, ha megdolgoznál a zsebpénzedért? Akkor megtanulnád értékelni. Vagy az már annyira nem tetszene?
Arra gondoltál, hogy esetleg 18 éves korodra gyûjtik a pénzt, hogy normálisan el tudjanak indítani az életben? Van fogalmad arról, hogy mi a "sok" pénz és mi a "nincs"? Mondták neked egyáltalán, hogy sajnálják rád a pénzt költeni, vagy csak szerinted van így? Soraidat olvasva érezni, hogy valahol történt egy törés közted és a szüleid között. Nem tudnád ezt felidézni? Testvéred ugye nincs? Majd ha magad keresed a kenyered, rá fogsz jönni, hogy mi a pénz értéke. A szüleid iránti gyûlöletet (elég undorítóan írsz róluk, ami téged minõsít) pedig jobb lenne, ha levetkõznéd, eléggé fájhat nekik, hogy így gondolsz rájuk. Még ha nem is mondod nekik ezeket, mert félsz, hogy esetleg kaphatsz egy pofont, õk nagyon is érzik, hogy ezt érzed irántuk. Próbáld meg szeretni és tisztelni a szüleidet, akkor lehetnek elvárásaid, de ilyen hozzáállással nem!!!
Teljesen igaza van az elõttem szólónak. Amíg neked "ilyen" a stílusod, ne is várj többet, örülj, hogy nem dugnak kollégiumba. Nem lehet téged egyszerû elviselni a szüleidnek....Változz egy kicsit...akkor õk is másképp értékelnek téged...
Basszus. Te dolgozol a pénzért? Különbenis, van ruha, kaja, ágy, tetõ a fejed fölött, úgy tûnik internet is, mire vágysz még? Nekem sokkal roszabb helyzetem volt, mégsem nyávogtam... Naponta kaviárra és pezsgõre vágysz? Hová fajulunk... És milyen hálátlan vagy! Megvannak az életfeltételeid, tanulhatsz is, és ilyeneket vágsz a fejükhöz? Így ne számíts ám semmire!
Jól tanulsz, normálisan viselkedsz, segítesz otthon a házimunkában, stb? Mert akkor igazán megérdemelnél többet is ha van mibõl. Szerintem beszéld meg velük hogy neked mi kellene, és hogy cserébe megcsinálsz ezt-azt. Ha ezek ellenére sem változik a helyzet akkor te se segíts nekik semmiben. Jobbat nem tudok...
A többieknek azt tanácsolom hogy nézzenek magukba és ne hurrogják le azt aki a saját bõrén érzi ezeket. Valószínûleg soha nem tapasztalták hogy piszkálják és kiközösítik õket az miatt hogy esetleg kevés ruhája van vagy nem tud elmenni a barátokkal egy szórakozóhelyre, stb.
Sajnos én is hasonló helyzetben vagyok. Dolgozni nem tudok, mert suliba járok meg gyakorlatra és ez minden idõmet kitölti. Még egy év hátravan, azután mindenképpen a saját lábamra állok. Azt tanácsolom, hogy valahogy bírd ki ezt az idõszakot szó nélkül, aztán menj el tõlük jó messzire és ne foglalkozz velük. Ha csak néha fogjátok látni egymást, akkor javul a kapcsolatotok is. Ez tesómmal is így volt, õt is állandóan terrorizálták és verték, 18 évesen meg elköltözött. Azóta csak néha jár haza és nem bántják már.

Van egy 1.5 éves kapcsolatom. De mostanában egy jó 5 hónapja nem foglakozik velem, csak a haverok van neki, Mit tegyek hogy velem is foglakozzon? Mert én má mindent meg tetem, azt mondja hogy szeret de mégse foglakozik velem.

Legjobb válasz: Én tuti nem elégednék meg ilyen válasszal. Ha szeret, akkor mutassa is ki! Nem kell a haveroktól tiltani, de nem ártana, ha te lennél a középpontban. Beszéljétek át mégegyszer, aztán ha nem lesz változás, akkor én tuti elhagynám. Az is lehet, hogy már annyira nem szeret, de nem igaz, hogy nem tudja megbeszélni veled az ilyesmit...

Én tuti nem elégednék meg ilyen válasszal. Ha szeret, akkor mutassa is ki! Nem kell a haveroktól tiltani, de nem ártana, ha te lennél a középpontban. Beszéljétek át mégegyszer, aztán ha nem lesz változás, akkor én tuti elhagynám. Az is lehet, hogy már annyira nem szeret, de nem igaz, hogy nem tudja megbeszélni veled az ilyesmit...
A kérdező hozzászólása: kösszönöm a álasz le ültünk meg beszélni tegnap most azt várom hogy tényleg be tudja tartani a szavát vagyn nem és ha nem akkro szüntelek vele

Mit tegyek? SŰRGÕS! Együtt vagyok a barátommal egy éve és kezdem azt érezni hogy nem nagyon érdeklem, fontosabbak a barátai. Pl: együtt megyünk suliba akkor nem velem foglakozik hanem a haverjaival!

És este mikor lejön hozzám akkor meg én vagyok neki az Isten! Mit tegyek hogy a barátai előtt is, , ismerjen½? Vagyis hogy akkor sem nézzen át rajtam?

Legjobb válasz: Próbálj meg összebarátkozni haverokkal, és kerülj be a baráti társaságba.

Próbálj meg összebarátkozni haverokkal, és kerülj be a baráti társaságba.
neki is kell egy kis szabadság, nem hanyagolhatja a barátait, csak mert barátnõje van, de ha nagyon zavar, beszéld meg vele, lehet, hogy fel sem tûnik neki, hogy ezzel megbánt téged
A kérdező hozzászólása: Mindkettõtöknek igaza van, de hogy is mondjam el neki? ....Nem akarom semmivel megbántani...
Nem a tulajdonod, mással is kell foglalkoznia, ez késõbb is így lesz, kivéve ha valami talpnyalóval jössz össze.
Na , velünk ugyan ez volt.. Nagyon sokat volt a biciklis haverjaival , rám mindig csak utánuk került sor. Nyáron elmentünk éjszakai vidámparkba és találkoztunk az egyik haverjával , jófej volt a srác , tök jól elbeszélgettünk és elhívott egy ilyen " biciklis bandázásra" Na ott már többen voltak és nehezebben jutottam szóhoz, a barátom rám sem hederített én meg megpróbáltam nem hozzá irányítani azt a kevés felszólalásomat, hanem inkább a többiekhez. Két nap múlva nekem szegezi a kérdést hogy tetszik -e nekem az egyik haverja..? csak úgy néztem hogy mivan.. meg ezt honnan veszi... Elkezdi hogy a biciklis találkozón végig vele beszéltem õt meg le se szartam.. Na mondom.. Soha többé nem találkoztam a haverjaival.. Õ továbbra is folyamatosan velük van.. egyébként tök közel lakunk egymáshoz , konkrétan 1 buszmegállóra csak máshova járunk suliba én késõ délután érek haza.. szóval teljesen eltávolodunk egymástól, hétvégén nála alszom aztán ennyi.. mondjuk ha azt nézzük, hogy vannak akik távkapcsolatban vannak együtt.. õk boldogak ha egy héten egyszer találkoznak.. lehet mi vagyunk telhetetlenek.. :/
Mi is így vagyunk valahogy haveri körben egyáltalán nem törõdik velem. Egy hétvégén társaságban max. volt két szájra puszi. Viszont amikor lefeküdtünk odabújt szeretgetett néztem, hogy jön a második ember. Kiírtam a kérdést, és meglepetésemre mindenki azt mondta ez normális és ezzel nincs semmi baj, hogy felnõttes és ez így helyes. Szóval..érdekes:D
lehet, hogy csak nem akart papucsnak, anyámasszony katonájának látszani
csak szexre kellesz neki, ez van. ha zavar téged, akkor dobd ki, ha nem, akkor törõdj bele, hogy más nem lesz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!