Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, nem egyformák a (6 db)

Mit tegyek, ha nem egyformák a melleim?

Tudom, senkinek sem, de az enyém nagyon különböz?. az egyikre már melltartó kellene, a másikra meg még a legkisebb m.tartó is nagyon nagy :( ilyen toppokat hordok, de már a legnagyobb már lenyomja az egyiket. Ugyhallottam van valamilyen masszirozási módszer amit?l beindul a növekedés. egy 14éves lány

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni,de egyik nõnek sem egyformák a mellei.Van akinek alig látszik a különbség,van akinek nagyon.Neked még nem kell elkeseredned,még van pár éved,hogy teljesen kifejlõdjenek,és több mint valószínû,hogy többé kevésbé egyformák lesznek.Én is így voltam vele,de aztán egészen szimetrikusak lettek.TÜRELEM!

Nem akarlak elkeseríteni, de egyik nõnek sem egyformák a mellei.Van akinek alig látszik a különbség, van akinek nagyon.Neked még nem kell elkeseredned, még van pár éved, hogy teljesen kifejlõdjenek, és több mint valószínû, hogy többé kevésbé egyformák lesznek.Én is így voltam vele, de aztán egészen szimetrikusak lettek.TÜRELEM!
Semmit nem tudsz vele kezdeni.A bal mellem nekem is nagyobb, de olyan nagyon, h ruhán át is észrevehetõ.Kerüld a fehét feszülõs toppokat.(Abban nagyon látszik.) Meg egy kis türelem!Ha jól sejtem késõn érõ típus vagy, de nem baj, majd helyrejön.
HÁT SZERINTEM A MASZÍROZÁS NEM HASZNÁL DE VEGYÉL EGY SZIVACSOS MELLTARTÓT ÉS A KISSEBBÕL NE DE A NAGYOBBÓL VEDD KI A TÖMÉST ÉS ÍGY NEM FOG LÁTSZANI A KÜLÖMBSÉG ÉS HA VESZEL RÁ EGY ATLÉTÁT NEM IS LESSZ FELTÜNÕ FÕLEG TÉLEN

Nem egyforma a két mellem, mit tegyek?

Tudom, hogy a mellek amúgy sem pontosan egyformák, de a jobb mellem szemmel láthatóan kisebb, mint a bal. A barátom nem tette szóvá, de én látom. Hogyan érhetném el, hogy kb egyformák legyenek? Masszírozgassam, és melyiket? A m?tétes megoldás és a kitömés nem megoldás, ezt légyszi ne is írjátok ide...

Legjobb válasz: semmit nem tudsz tenni, nyugi a legtöbb nönek ugyanigy látványosan nem egyforma. Az a gáz akinek ruhán keresztül is látszik már és akár több kosár méretröl van szó, de az azért ritka.

semmit nem tudsz tenni, nyugi a legtöbb nönek ugyanigy látványosan nem egyforma. Az a gáz akinek ruhán keresztül is látszik már és akár több kosár méretröl van szó, de az azért ritka.
Rossz helyen tetted fel a kérdésedet.
A kérdező hozzászólása: Nekem mondod?! Miután kiírtam, azután vettem észre. Most várhatok fél órát, és megint neki futhatok...
Majd a moderátorok át teszik. Többek között ez is dolguk.
De amúgy nagyot röhögtem, mikor elolvastam a közoktatás címû topic alatt. :D
Ezzel nem nagyon tudsz semmit csinálni. Ha masszírozással meg lehetne oldani akkor nem költenének rá emberek több 100 ezer Ft-ot Különben meg senkinek sem egyforma.
Ha a barátodat nem tette szóvá, akkor nem zavarja és ha nem zavarja, akkor mi a gond? Ne zavarjon téged sem.
Ne aggódj, mert minden lánynak van különbség a mellei között, fõleg kamaszkorban még. Még nõhet a melled, de valamennyi különbség mindig is lesz köztük. Aki igazán szeret, azt ilyen semmiség nem zavarja!

Mit tegyek ha nem egyformák a füleim?

Legjobb válasz: Ez mit jelent konkrétan? Miben különböznek egymástól?

Ez mit jelent konkrétan? Miben különböznek egymástól?


Nem egyforma a mellem. Emiatt nem merek levetkőzni a barátom előtt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az én két mellem között szemmel látható a különbség.Egy aranyos kis ciszta lakik a bal oldalában.nem lehet vele semmit kezdeni,létezik.Addig nem bántják,amíg nem kezd el rendetlenkedni. Én is sokáig nagyon gátlásos voltam emiatt.Aztán rájöttem,h akinek emiatt nem kellek,az ostoba.Fogadd el önmagad,és akkor nem lesz gond.

Az én két mellem között szemmel látható a különbség.Egy aranyos kis ciszta lakik a bal oldalában.nem lehet vele semmit kezdeni, létezik.Addig nem bántják, amíg nem kezd el rendetlenkedni. Én is sokáig nagyon gátlásos voltam emiatt.Aztán rájöttem, h akinek emiatt nem kellek, az ostoba.Fogadd el önmagad, és akkor nem lesz gond.
Szinte nem is létezik tökéletesen szimmetrikus mell. Viszont ha nagyon nagy a különbség, azzal nem árt egy orvost felkeresni.
nekem is láthatóan nem egyforma és énis féltem eleinte :) viszont barátomat szemmelláthatóan nem zavarja szoval énis megnyugodtam :) nekedis megkéne, akinek emiatt nemtetszel az nemis érdemel meg
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) nagyon szeretnék a barátomnak megfelelni és emiatt is lehet ez a gátlásosság..:(
Elõször vetkõzd le a gátlásaidat.Utána vetkõzz le a barátod elõtt.Ha meglátja a melleidet, a szexre fog gondolni, és nem arra hogy máglyán égessen el.
Nekem se egyforma, nálunk ez valami genetikai dolog sztem :D Szemmel látható a különbség, de engem nem zavar, és ameddig engem nem zavar, addig a páromat se fogja, szerintem...
h lehet nem egyforma? Mind1 ne szégyeld és ha kicsúfolnak ne is foglalkozz velük mert akkor nemis igazi barátok.
Szerintem egy orvos se tudna vele tenni semmit
20:57 +++
Senkinek sem egyforma a melle.Csak akkor van gond ha nagy a külömbség.
A kérdező hozzászólása: utolsó kommentelõ..igazad van..ha szeret, így fogad el :)

Kicsit hülyén érzem magam, mert a 2 mellbimbón nem egyforma az egyik ki van fejlődve, de a másik mintha vissza lenne esve, be lenne fordulva . Mit tegyek ilyenkor?

Legjobb válasz: Születésedtõl kezdve így van, vagy csak mostanában vetted észre? Ha az utóbbi igaz, akkor mindenképpen menj el emlõ szakrendelésre! (úgy tudom nem kell beutaló sem).

Születésedtõl kezdve így van, vagy csak mostanában vetted észre? Ha az utóbbi igaz, akkor mindenképpen menj el emlõ szakrendelésre! (úgy tudom nem kell beutaló sem).
Hány éves vagy? Lehet, hogy még fejlõdik a melled.
A kérdező hozzászólása: 16 :)
Második vagyok. Ha csak 16 éves vagy, még bõven nõhet a melled
Akkor nem a temp fájlokat törölted, a "szakember" meg kétséges.
Esetleg a temp mappába mentettél olyan dokumentumokat, amit nem oda kellett volna.
#2 Nak is igaza lehet viszont nem þotal commanderel kel törölni temp eket hanem ere való programal pl ccleaner office cd vel javirthatod á telepítést viszont pdf is eltünt de más nem? mert pdf nek nincs köze hozâ mivel olvasod pdf eket adobe reader? szóval þudni is kel mi számít valóban felesleges temp fájlnak másik meg hogy merevlemezen nincs helyed? mert amugy nem sokat használ gépnek ha temp eket törlöd nem fog felgyorsulni atol még
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, mind hasznos és átgondolandó, leginkább a WIN7-esre utaló, mert valóban ez van a gépen. A törlés azért kellett, mert hirtelen kevés lett a hely. Ma este tudok foglalkozni majd a dologgal, remélem segítségetekkel sikeresen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!