Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, nem beszél velem és (16 db)

Mit tegyek, ha nem beszél velem és hülyének is néz, és nem mond el valamit?

arátom 18 éves és már 5 honapja vunk együtt eddig minden jl ment most nem rég történt vmi vele és nem mondja el és tiszta ideg mindenrért leszid és nem akar becélni velem most mit tegyek mert sokat megbánt és flegmázik meg minden és nem érzem igy jol magam mit tegyek??? szakitsak vele ?? és nem lehet vele mostanába becélni!!!

Legjobb válasz: Ha szeret téged és fontos vagy neki, akkor meg fog változni. Bár ha tényleg igyviselkedik, akkor hagyd ott, ha rájön, hogy komolyan elhagynád azért mert "ilyen" lett akkor megváltozik és visszamegyhozzád. de ha nem akkor jobblessz minnél elöbb elfelejtened.

Ha szeret téged és fontos vagy neki, akkor meg fog változni. Bár ha tényleg igyviselkedik, akkor hagyd ott, ha rájön, hogy komolyan elhagynád azért mert "ilyen" lett akkor megváltozik és visszamegyhozzád. de ha nem akkor jobblessz minnél elöbb elfelejtened.
Hát jó nagy dolognak kellett történnie, hogy ennyire megváltozott, mert szrintem nem volt ilyen az elején. Nem? Ha te elmondasz neki mindent, és õ semmit, akkor már itt nagy probléma van, és még erre tetõzik hogy flegma és stb. Mond meg neki, hogy ez így nem jó és azt is, hogy te ezt így nem folytatod tovább. Ha azt mondja, hogy oké legyen vége mindennek, akkor tényleg vége, de ha küzd érted és megpróbál megváltozni akkor adj neki egy esélyt és meglátod mi alakul Én szurkolok neked hogy minden rendben menjen:P De ha el kell engedned, ne félj, leszel te még szerelmes:P
Szia! Talán van valakije?

Párom nagyon bunkó velem, pedig kisbabánk született. Csúnyán beszél velem és azt mondja nem nagy szám hogy gyereket szültem neki.2 hete beborult az agya, beszélni nem beszél, nem hajlandó. Mit tegyek? Egy férfi aki szeret az nem ilyen.

Tervezett baba a miénk, nem értem mi történt, határozottan azt érzem hogy nem kellünk neki. Eljöttem t?le jelenleg és azóta még bunkóbb, vissza sem hív.

Legjobb válasz: valahogyan le kellene ülni beszélgetni, hogy hirtelen mi lett a baja. ne haragudj meg, de tényleg bunkó, aki szülés után ilyet tesz. aki így viselkedik. melletted kellene lennie, segíteni, támogatni. persze ha régen is ilyen volt, akkor nem értem miért szültél neki. de ha csak most változott meg, akkor nyilván valami történt vele. ezért kellene leülni és megbeszélni. mert ez így nem normális dolog. ha meg nem hajlandó semmire, és még mindig bunkó, akkor én felhívnám és megmondanám, hogy akkor felejtsen el titeket örökre, ha így viselkedik. hátha észbe kapna. nagyon sajnálom, biztosan nehéz lehet most neked. próbáld meg kideríteni, hogy mi lehet a baja, mi történhetett. sok szerencsét és jó egészséget nektek!

valahogyan le kellene ülni beszélgetni, hogy hirtelen mi lett a baja. ne haragudj meg, de tényleg bunkó, aki szülés után ilyet tesz. aki így viselkedik. melletted kellene lennie, segíteni, támogatni. persze ha régen is ilyen volt, akkor nem értem miért szültél neki. de ha csak most változott meg, akkor nyilván valami történt vele. ezért kellene leülni és megbeszélni. mert ez így nem normális dolog. ha meg nem hajlandó semmire, és még mindig bunkó, akkor én felhívnám és megmondanám, hogy akkor felejtsen el titeket örökre, ha így viselkedik. hátha észbe kapna. nagyon sajnálom, biztosan nehéz lehet most neked. próbáld meg kideríteni, hogy mi lehet a baja, mi történhetett. sok szerencsét és jó egészséget nektek!
Hát, ha tényleg igaz, amit leírtál, akkor nagyon sajnállak. Ha tervezett baba, akkor valóban nem világos, hogy miért változott meg ennyire a párod. Nem lehet, hogy elhanyagoltad picit? Nem gyanúsítgatni akarlak, de pl. amikor én szültem gyereket, észrevettem, hogy meglehetõsen keveset foglalkoztam a férjemmel, szegény meg csendben tûrte. Aztán persze rendbejött a dolog. Esetleg nálatok is felmerülhetett ez a probléma. Azt mindenképpen jól tetted, hogy elmentél tõle, mert a rossz hangulat a picinek sem tesz jót, és persze neked sem. Ha nem keres... hát, én a helyedben nem hívnám fel. Õ szúrta el, neki kellene keresnie téged.
Hát drága, sajnálom hogy ez így alakult nektek. Most letargiába van a párod, beijedt, mert nem gondolt bele úgy igazán, hogy mit vállalt egy babával. Ez az állapota változhat, de idõre van szüksége. Valószínûleg azért nem keres téged, mert szeretné feldolgozni magában a dolgokat. Azért bunkó veled, mert most olyan érzése van, hogy ezentúl majd leköti egy gyerek, és bezárult a kapu mögötte.. Nem akarok a lekedbe gázolni, tudom, h most így is rossz neked... de miért ÕT gondoltad az igazinak, akinek gyereket is szülsz???!!! :( A válaszom: Most várj! 1hónapot legalább! Ne keresd, jó? Hagyd õt gondolkozni. Aztán 1hónap múlva hívd fel, hogy beszéljétek meg a dolgokat. Ha nem képes változtatni, váljatok külön. Nem lenne jó a babának sem egy rossz kapcsolat. A babának sok szeretetre és törõdésre van szüksége, és nem arra, hogy érezze a feszültséget mind benned, a párodban és köztetek. Nem dõlt össze a világ:) Sokan járnak még hasonló cipõben.. Tovább kell lépni. A picirõl ne mondj le, majd lehet egy testvérkéje valaki mástól.
Utolsó! Te majdnem biztos hogy férfi vagy. Szerinted amikor az ember folyamatosan ugrásra kész a pici mellett (nem fáj-e a hasa, nem éhes, szomjas, pisi, kaki, stb), akkor amikor hullafáradtan bebújik este az ágyba, akkor van ideje, ereje még heves ágytornát folytatni a párjával? hát nem. ilyenkor annyi ereje lenne az embernek, hogy hozzábújjon a másikhoz. Ezt pedig a férfinek meg kellene érteni.
"Te választottad õt, szagoljad mostmár!" Kicsit durván fogalmaztál de igazat adok neked. Sok hülye nõ mindenféle hülye tirpák suttyó embernek gyereket szül. Akkor még nem volt ennyire hülye a pasi mikor még nem volt meg a gyerek? Na persze.
Te választottad õt, szagoljad mostmár!
Ha csak a gyerekkel foglalkozol, mint manapság divat, a pároddal és a problémáival nem, akkor te vagy a hibásabb. Beszéljétek meg a dolgaitokat, és ha kell mindketten változtassatok. A babának szüksége van mindkét szülõjére. A megfutamodás a problémák elõl nem megoldás. És a szülés valóban nem "nagy szám", hanem természetes dolog egy nõ számára. Csak ma szokás ezért valami külön elismerést várni.
házasok vagytok egyébként?
tok bunko vedd kezed ala az ugyet fenyegesd meg:D Mondd meg neki halal komojan h ha ezt nem hagyja abba es nem hajlando beszelni kereshet masikat ...de inkabb terjen eszhez foleg a gyerek miatt
Vegyetek egy mély levegöt és nöjetek fel a feladathoz. A párod megijett mert most kezdi kapizsgálni hogy mekkora felelõség a gyerek. Az meg hogy testileg nem közeledik az épp most szülõ nöhõz nem egyedi példa és idõvel változni fog. Te is légy kicsit éretebb és ne fuss el a problémák elöl, ne nyagasd hogy beszéljen mert úgyse fog. Ne játsza egyikötök se a mártírt.
ha kárörvendõ akarok lenni akkor azt mondanám, talán oda kellett volna figyelni kinek szülsz gyereket. Nem tudom milyen választ tudnánk itt adni? Mit csinálj egy olyan emberrel aki leszarja a saját gyerekét meg a gyereke anyját? Nem hiszem, hogy bármit is lehetne. Akkor kellett volna gondolkodni amikor összeálltál vele. Bocs, hogy bunkó voltam, de ez az én véleményem. Majd nálam okosabbak megmondják mit csinálj.
A kérdező hozzászólása: Megfogadom a tanácsod, köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Terhesség alatt kattant be.
09:43-as hogy te mekkora bunkó vagy!!! Remélem egyszer hasonlóan kellemetlen helyzetbe fogsz kerülni!
A kérdező hozzászólása: Nem hajlandó elmondani mi a baja. Elmenekül inkább a probléma elõl és mindig talál vmit amire foghatja a vitát. Gyomoridegem van és félek elmegy a tejem. Mert bizonytalanságban tart és mintha élvezné is. 2 hete megy ez. Nem tudom mikor jön az a pont, hogy elegem lesz, de nagyon érik. Nem hanyagoltam el õt sem a terhesség alatt, sem utána. Pont õ hanyagolt el, még hozzám érni sem akart testileg...
Milyen embernek kell lenni ahhoz, hogy valaki a saját gyerekérõl és élete párjáról ne vegyen tudomást? Ott hagyni a gyereket? Milyen emberek vannak, most komolyan...?! És azt írod, úgy érzed, még élvezi is. Mi ez az ellenállás veletek szemben? Jajj istenem...na nem akarlak elkeseríteni, de ez egy piszok dolog, ezt Te is érzed. Egy tanácsot, egy fontos dolgot mindenképp szeretnék mondani (saját tapasztalat): a baba, akármilyen hihetetlen is, de megérzi a szülõkben lévõ feszültséget. Mutasd ki felé minél jobban a szeretetedet, és ha lehet, elõtte ne veszekedjetek. Amúgy a férjeddel mióta ismertétek egymást a házasság elõtt? Mennyi idõre vállaltátok a gyereket? És eddig nem mutatott rá semmilyen jel, hogy hajlamos az ilyenre?

Kizártam a feleségemet erre megsértődött és nem beszél velem. Mit tegyek?

Fontos dologról beszéltem apámmal és nem volt se id?m, se kedvem a feleségem féltékenykedését hallgatni. Elkezdett veszekedni, hogy én biztos megcsalom. Mondtam neki, hogy erre most nem érek rá, elkezdett hisztizni és mondtam, hogy beszéljük meg kint, el?fe ment én pedig rázártam az ajtót. Vagy 10 perc után be is engedtem most meg alig szól hozzám és bunkózik. Amúgy nem tudom miért hitte azt. Miel?tt mondanátok jó a kapcsolatunk csak rossz napom volt és ilyenkor nem tudom elviselni ha hisztizik. Nekem kéne bocsánatot kérni?

Legjobb válasz: #7-es, ha jól veszem ki, nem az volt a baj, hogy a feleség jelen volt, hanem az, hogy leállíthatatlanul elkezdte mondani a magáét, miközben a férj mással (az apjával) beszélt.

#7-es, ha jól veszem ki, nem az volt a baj, hogy a feleség jelen volt, hanem az, hogy leállíthatatlanul elkezdte mondani a magáét, miközben a férj mással (az apjával) beszélt.
Már bocsánat hölgyek, de a kérdésben az is benne van, hogy a kérdezõ az apjával beszélgetett, amikor a feleség belekezdett a saját monológjába. És hát ez is ordas bunkóságnak tûnik, tehát itt most az a nagy helyzet, hogy a feleség bunkóságát a férj bunkón reagálta le... ha jól értelmezem. Kérdezõ, namost ez megesik, az emberek emberbõl vannak, aludjatok rá egyet, azután beszéljétek meg, lássátok be mindketten a hibátokat hogy elvesztettétek a türelmeteket, kérjetek elnézést EGYMÁSTÓL, és ígérjétek meg, hogy ezután jobban fogjátok tisztelni egymást. (aztán a 18-as karika már nem ránk tartozik:) )))
3° volt ott is 16:00 körül? Mert akkor azért kicsit bunkó dolog volt 10 percre egy szál pulóverbe, és nadrágba kizárni, ha jobb idõ volt, és volt rajta kabát, akkor szimplán nem teheted meg, hogy fogod és kizárod a közös házatokból. Ha nem közös akkor meg csak a szimplán a bunkóságod miatt kidobtalak volna, lehet hiszisnek tûnök, de ilyet ne csináljon senki a másikkal. Vagy kommunikáljanak rendesen, vagy hagyják az ilyen tajparaszt dolgokat.
Feltételezve, hogy a kérdés nem kamu: Nem lehet olyan jó a kapcsolatotok, ha ilyeneket gondol rólad. Ezt talán meg kellene beszélnetek, miután te bocsánatot kértél, mert szimplán paraszt voltál.
Nõ vagyok, ezért kicsit elfogult is a hiszti témában, de szerintem most tényleg teljes joggal morcizik. Abban nincs igaza, ha ok nélkül féltékenykedik, de egy ilyen akció után, ahogy Te ezt rendezted (kizárod..) az a legkevesebb, hogy hûvös veled. Egy nõ ilyenkor nem arra gondol, hogy jajj, de túlhisztiztem a dolgot, hanem arra, hogy megpróbálta felhívni a figyelmed, Te meg ennyire vetted emberszámba. Elég megalázó lehetett neki, bár szavaidból ítélve Neked valóban nem ez volt a célod, hanem csak elodázni a dolgot. Kérj bocsánatot, de azért szerintem neki is mond el, hogy nem tudod jól kezelni a hisztit :) Nem lesz gond szerintem, drukkolok! egy hisztis nõ....
Miért nem lehet úgy beszélni anyáddal hogy a feleséged is hallja, ott legyen... Már nem nyár van hideg van hogy kizárd.. Elég bunkó dolog a feleséged kizárni a feltehetõleg közös otthonotokból!!! Én nem csodálkoznék rajta hogy holnap õ zár ki ha beszél az anyjával!!!
#4 "A szülõ-gyerek kapcsolat ügyei pedig az esetek 99%-ában a házastársak mindegyikét érintik" - hát nem tudom, mi 15 éve élünk a párommal, de ettõl még minden héten elmegy meglátogatni a szüleit és beszélgetni velük, az esetek 90%-ban egyedül, és én ezt tök természetesnek veszem. No, mert a páromnak csakugyan nem gyakran van olyan ügye, ami nem tartozik rám (azért néha olyan is van, pl ajándékozások, szép baleset lenne a jelenlétemben megbeszélni az én szülinapomat), node a szüleinek bõven lehetnek olyan ügyei, amit csak a saját gyerekeikkel akarnak megvitatni.
Igen: bocs! -a bocsánatkérésbõl nem kell nagy cirkuszt csapni- tudja, hogy igazad van. Ha nem érsz rá, azt meg kell értenie. Egyébként meg õszintén mondd meg, hogy nem csalod(ha így van) és ha sokáig hisztizik ezen, felmerül benned, hogy elhagyod- de akkor sem csalod. Fékhibás nõvel nehéz élni, tanuljon uralkodni magán
#19, ettõl ez még lehet egy nagyon jó kapcsolat, amiben most éppen van egy feszültség. Azért a jó kapcsolat ismérve nem az, hogy ott soha sincs konfliktus, az annak a kapcsolatnak az ismérve, ahol valamelyik fél megalkuvó. A jó kapcsolat ismérve az, hogy az emberek képesek belátni és megbeszélni a problémáikat.
Hát mondjuk elõször is engedd be...
Szerintem is jól tetted, hogy kizártad, én is nõ vagyok, de sosem csapnék ekkora patáliát, ha tudom, hogy fontos dolga van a páromnak. Olyankor befogom és türelmesen várok. :D Ja és ne kérj tõle bocsánatot, mert akkor máskor is így fog viselkedni, mert azt hiszi neki van igaza és megteheti. Beszéljétek meg inkább.
a szobából vagy a lakásból zártad ki? mert a szobából oké, de ha a lakásból... vagy 0 fok volt ma egész nap, te k*csög, megérdemelnéd, hogy elváljon tõled.
Utolsó, az olyan házastárstól (ilyen történet ugye bármelyik szereposztásban megeshet) aki pusztán ezért képes lenne elválni, jobb is idõben megszabadulni, túlértékelt egoval öntudatstaniclikkal meglehetõsen pokol a párkapcsolat. Most nem azért, ha én tenném meg a párommal, vagy a párom tenné meg velem, valószínû, hogy abban a pillanatban kiakadnánk, de másnap már együtt röhögnénk az egészen mondván micsoda burleszkbe illõ balfékek voltunk mindketten...
Mennyi önzetlen ember létezik, hihetetlen....Inkább él megalázottan boldogtalanul, mert nem meri elmondani, vagy kimutatni ha bántja valami? Jót nevetne, nehogy már a kedves párja úgy érezze, hogy hibát követett el.. Ilyenkor sokszor gondolok arra, hogy vajon ebben az is benne van, hogy sokan félnek, hogy nem találnak másik párt maguknak, ha nem "viselkednek" mindig a másik elvárása szerint? Szerintem meg teljes joggal sértõdött meg a feleséged. És ha õt ennyire bántja, hogy gyakorlatilag úgy kezelted, mint egy h..egyerket, akkor kérj tõle bocsánatot. Feltéve ha neked is fontos, bár gondolom ezért tetted fel a kérdést. Nekem is igen csak sok idõre elvenné a kedvem tõled egy ilyen, hogy ha éppen zavar a jelenlétem, mert a rossz napod miatt nem tudsz elviselni, akkor egyszerûen kizársz. Ha Te most a feleséged mércéje szerint rosszkor kérsz bocsánatot, mikor neki épp rossz napja van és nem tud elviselni, fogja magát és jó 10 percre kizár vagy bezár, Te mit éreznél?
#27 - ugye nem kerülte el a figyelmedet a történet eleje se?
26-os, ha nyáron történik, én is röhögnék rajta, de két napja tüsszögök, mert hosszabb idõt kellett kinn töltenem, így szerintem nem vicces, pláne hogy a feleségén valszeg kabát se volt.
28-as: Nem, nem kerülte el, különösen az nem, hogy a férj kerek perec kijelentette, hogy "nem volt kedve" a felesége féltékenykedését hallgatni.... Nyilván jól esik egy házastársnak, ha a másiknak nincs hozzá kedve, bármirõl is legyen szó. Neked, hogy esne? Fõleg, ha azzal tetézi, hogy azt mondja megbeszélitek, mire Te naivan elõre mész, õ meg bezárja mögötted az ajtót. Azért ne védjük már ennyire a kedves férjet is, mert úgy tûnik a férfihiszti legalább olyan bántó és leleményes, mint a nõi. És mivel itt konkrét kérdése van a kérdezõnek, igen azt gondolom, hogy neki kell bocsánatot kérnie. 27-es voltam.
"30ha a másiknak nincs hozzá kedve, bármirõl is legyen szó" -nna, de itt nem errõl volt szó. A kérdezõ fontos dolgot beszélt meg apjával -mire õ belehisztizett. Féktelenségre jó módszer ez. Most meg béküljenek ki és kész.
Valami hasonló miatt egyszer én is kizártam a férjemet az erélyre. Pár másodpercig megrökönyödve nézett, aztán röhögõgörcsöt kapott. Vita megoldva :)
Hát ezen besírtam hallod!! Nagyon jó! Pedig én is nõ vagyok, és most kismamaként vannak nekem is furcsa húzásaim, de baromi poénosan fognám fel....amúgy is olyan típus vagyok. Szerintem meg õ volt a bunkó, amiért pont apád elõtt kezd el vergõdni, fõleg egy ilyen megcsalás témában. Ez nem tartozik másra, csak rátok, nem illik mások elõtt elkezdeni egy ilyen hisztit.... Nem igazán kell bocsánatot kérned, viszont az elmagyarázhatnád neki, hogy ez a viselkedés nem illik egy felnõtt emberhez...legfeljebb még jobban megharagszik.
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki, hogy majd késõbb megbeszéljük mert nem érek rá de csak mondta a magáét tovább.
A kérdező hozzászólása: Nem azzal van a baj, hogy hallja amit beszélünk hanem azzal, hogy apám eljön hozzám beszélni egy olyan dologról ami neki fontos és a segítségemre van szüksége, erre a feleségem a közepén elkezd veszekedni, hogy megcsalom. Ha már megcsalom akkor miért nem tudott volna várni pár percet? Mondtam is, hogy majd késõbb beszélünk de õ akkor akarta. Máskor nem így szoktam reagálni de most így jött.
Én szerintem meg jól tette, hogy kizárta, mondom ez nõként. Nálunk alap, hogy ha telefonálunk nem szólunk bele, nem hangoskodunk pláne nem hisztizünk. Én is kiakadnék, ha telefonálnék és a párom óbégatna mellettem. A másik, hogy a szülõnek lehet olyan gondja amit a gyerekével szeretne megbeszélni Pl.: anyuka ajándéka, vagy ne adj isten de anyuka balesete amit az apuka kibeszélne magából, vagy ilyesmi...
Bocsánat, azt hitten telefonon történt a beszélgetés.
Kérdezõ (#11), ez azért nem gyenge... nekünk is volt konfliktusos-veszekedõs periódusunk a kapcsolatunkban, idõnként manapság is összeszólalkozunk persze, na de hogy egymás szülei jelenlétében??? Erre még nem volt példa, és remélhetõleg nem is lesz. Ezeket a dolgokat az ember négyszemközt intézi már csak ösztönösen is... Szóval baromira nem értem, hogy a feleséged ezzel a féltékenységi problémájával miért nem várta meg, amíg apukád végez a saját mondanivalójával, és elköszön.
Én is azt hittem, telefonbeszélgetésrõl van szó. Így az egész történet még megalázóbb. Neked is, ha édesapád elõtt kezdte el a balhét, és neki is, ha az apósa szeme láttára/tudtával zártad ki. Úgy gondolom, a bocsánatkérés nem árthat. Utána viszont szükség lesz egy nagy-nagy beszélgetésre. Vagy még inkább többre.
Békülõs szex jeeee :D
Ha a feleségednek van egy kis humorérzéke, akkor kicsit lenyugszik, és nagyon jót fog nevetni ezen. Én legalábbis nõ vagyok, és itt vihogok :DDD Ezt fel lehet fogni humorosan is :D
Biztosan jó érzés volt valakiek a #9-es választ lepontozni, de azért én csak a következõ valamelyik életemben tervezem az azon való megsértõdést, ha anyós az aranyérmûtétjét vagy az apóssal való vitáját nem feltétlen a vejével akarja megvitatni, a lányával meg igen. Szabad ám gondolkodni is, kedves pontozgatók....
Egyre inkább az az érzésem, hogy ez a kapcsolat nem éri meg a jó jelzõt. Hol jó egy olyan kapcsolat, ahol a feleség féltékeny lesz és azt hiszi, hogy a férje megcsalja, majd mikor ezt nem bírja tovább magában tartani és berongyol egy másik beszélgetés közepébe, a férj fogja és kib*ssza a lakásból. Ezek után mindkettõ meg van sértõdve a másikra. Nos, nem, egy jó kapcsolat nem ilyen. Ha épp megbeszélitek a problémátokat, és apád bejön megbeszélni azt a valamit, ami neki fontos, ezzel belevágva a ti beszélgetésetek közepébe, õt is kib*sztad volna a küszöb elé?
"Nyilván jól esik egy házastársnak, ha a másiknak nincs hozzá kedve, bármirõl is legyen szó. Neked, hogy esne?" - kedves 30-as, a kérdés teoretikus, mert ahhoz, hogy én a párom és az apja eszmecseréjébe közbevágva elkezdjem mondani a magamét, ahhoz egy cunami vagy egy 7-es erõsségû földrengés kellene. Mert, hogy sem bunkó nem vagyok, sem azt nem képzelem, hogy a Földnek meg kellene állni a tengelyén, mert nekem épp problémám van. Egyszerûen jelezném, hogy majd beszélni szeretnék vele, és azután kivárnám, amíg az apja elmondja, amiért jött, és elköszön. Egyébként ilyen sztoriban a zasszony gyanítom, hogy nem kizárna, hanem leordítaná a fejemet minimále, és tökig igaza is lenne...


Van egy lány aki nagyon tetszik. De a lányt mindennap 4 srác körbeveszi. Beszélnék vele, és nem vok egy fosos. Csak nem tom h tudnák a közelébe férkőzni kérlek írjatok mit tegyek?

Segitség mit lépjek?

Legjobb válasz: Velem is ugyanez van. Próbáld meg azt, hogy amikor megy haza ( akkor gondolom nem veszi körbe 4 srác) odamész hozzá és kérdezd meg, hogy haza kísérheted-e.

Velem is ugyanez van. Próbáld meg azt, hogy amikor megy haza ( akkor gondolom nem veszi körbe 4 srác) odamész hozzá és kérdezd meg, hogy haza kísérheted-e.
A kérdező hozzászólása: értem csak tudod az a baj h középsuliba járunk és sohasem egyidõben végzünk :S. Ezért sosincs idõm beszélni vele :(
Hát kérd meg a testõrparancsnokát, hogy adjon egy idõpontot :) Vagy szerezd meg a számát
A kérdező hozzászólása: oké köszi ezt fogom csinálni hlnap odamegyek szólok a csávónak h adjon egy-két percet elhívom sétálni és megis lesz :)
Fiúk nyápicok vagytok!!! Én lágy vagyok és amit elmondtál sajnálom. A válaszom: Próbáld meg kideríteni az érdeklõdési körét , találj közös pontot , és jegyezd meg a fontos dátumokat Pl.:szülinap , és azon a napon légy az elsõ aki felköszönti lásd:1. sor. A lányok szeretik ha fontosak valakinek. Ne legyél arrogáns vadállat aki kicsit sem tapintatos(A fiúk gyakran durvák azért mert menõzni akarnak a haverjaik elõtt és ez a legrosszabb amit tehetsz!! Vegyél erõt magadon és legyél kedves hozzá!!!) Ha ez megvan hívd félre és hívd el randizni.Mikor elhívod, nyugodtan beszélj vele és légy kedves. Ha szeretnéd viccelhetsz is egy kicsit de ne ess ki a romantikus pillanatból(azokat is szeretjük)!! Ha minden jól megy a randin akkor már magadtól is tudni fogod hogyan tovább! Szurkolok nektek!! Hajrá! Timi
Fiúk nyápicok vagytok!!! Én lágy vagyok és amit elmondtál sajnálom. A válaszom: Próbáld meg kideríteni az érdeklõdési körét , találj közös pontot , és jegyezd meg a fontos dátumokat Pl.:szülinap , és azon a napon légy az elsõ aki felköszönti. A lányok szeretik ha fontosak valakinek. Ne legyél arrogáns vadállat aki kicsit sem tapintatos(A fiúk gyakran durvák azért mert menõzni akarnak a haverjaik elõtt és ez a legrosszabb amit tehetsz!! Vegyél erõt magadon és legyél kedves hozzá!!!) Ha ez megvan hívd félre és hívd el randizni.Mikor elhívod, nyugodtan beszélj vele és légy kedves. Ha szeretnéd viccelhetsz is egy kicsit de ne ess ki a romantikus pillanatból(azokat is szeretjük)!! Ha minden jól megy a randin akkor már magadtól is tudni fogod hogyan tovább! Szurkolok nektek!! Hajrá! Timi
bocsi véletlen 2szer küldtem el a 2. a jobb!! Timi
beszélj vele!! kérj bocsánatot még egyszer és ha ezek után sem bocsát meg akkor hagyd a [email protected] tetszel neki fel fog keresni!!!
vedd meg neki a Wow-ot erdeiben imádni fog! :) egyébbként meg rossz kategória!
elrontottad én se állnék veled szóba van egy olyan dolog hogy büszkeség és a fiuknak nagyobb :) 18/F
17:25 ebben nagyon igazad van!

Van egy lány. Buszon láttam meg és sok ideje kerestem, most meg lett. Jo a beszélőkém de vele lehetetlen beszélni. Mit tegyek? Nem akarom veszni:/ lejebb

kb 3-4éve kerestem fb ismerősök meg mindenhogy rengeteg helyen. fb-n is több 1000embert végig néztem.suli oldalak h hátha legalább egy kép.de semmi. most tnap meg lett. most próbálok vele beszélni de 1xerűen nincs téma. egy szavakkal válaszol nem kérdez vissza stb. jo a beszélőkém pedig mindig van téma de vele semmi. most akk feleslegesen kerestem? pls vki help!

Legjobb válasz: Ha ezt leírtad neki akkor nem csodálkozom...

Ha ezt leírtad neki akkor nem csodálkozom...
Szimplán nem érdekled, vagy neten nem tud kibontakozni.
valószínûleg azért így válaszol, mert nem érdeklõdik irántad
Szektában volt, és bedrogozták?
A kérdező hozzászólása: köszi biztos xd
kérdezd meg tõle szemtõl szembe hogy mi baja van, szerintem mást nem nagyon tudsz csinálni
A táborban biztos összeszedett valami furfangos barátokat. Lesd meg az új ismerõseit!
Ismerõs helyzet, nem mered megkérdezni mi van vele, mert félsz hogyha kérdezõsködni kezdesz örökre elrontja a barátságotokat, de hidd el innen már nem fog megjavulni, szóval szerintem kérdezz rá

Ha fiúval találkozom leblokkolok és nem beszélek vele, mit tegyek? Mit mondjak nekik?

Vagyis beszélek,de nem annyit mint a barátnőimmel meg mint általában.Ez miatt már vagy három rácot elveszítettem. Sose tudom,hogy mit mondjak neki.Talákoztam velük,utána meg mondták,hogy a nagy csend(em) zavarta őket nagyon nagyon. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Vigyázz a rácokkal verik a mgyarokat.

Vigyázz a rácokkal verik a mgyarokat.
Ez miatt = Emiatt
A kérdező hozzászólása: srácokat akartam írni :D
A kérdező hozzászólása: Válaszokat kérnék légyszi, nem helyesírási szabályokat! :D
nem a net elõtt kéne ismerkedni, vagy nem kéne sokat neten beszélgetni....
Veszíts el többet rácokból... k u r v a sok van belõlük (n)

A kis babám 2 éves és még nem beszél! Gagyogni gagyog de az sem az igazi. Hogyan tudnám fejleszteni azon kívül hogy (olvasok neki vetem fejlesztő játékokat sokat foglalkozok vele tanítom) és mégse akar semmit mondani. Mit tegyek?

Konkrét tanácsokat kérek.

Legjobb válasz: na akkor én is kötekednék :D ne haragudj egyik kötekedõ, de az ijed tényleg pontos J, és a 2 éves tényleg nem kisbaba :) esetleg babám de hát csak kisgyerek már a 2 éves :) én fiam se beszélt még, 30 szó volt a szókincse kb. és 50nek kéne lennie. mi vittük hallásvizsgálatra, tornára.

na akkor én is kötekednék :D ne haragudj egyik kötekedõ, de az ijed tényleg pontos J, és a 2 éves tényleg nem kisbaba :) esetleg babám de hát csak kisgyerek már a 2 éves :) én fiam se beszélt még, 30 szó volt a szókincse kb. és 50nek kéne lennie. mi vittük hallásvizsgálatra, tornára.
Nem akarok kötekedni, de ugy bántja a szemem, egy két éves már nem kisbaba szerintem. Bocsi:-) Az enyém is késõbb kezdett beszélni, most 29 hónapos és most tartunk ott hogy kezd mondatokat mondani, és hogy le sem lehet lõni.Két éves korában én is nagyon meg voltam ilyedve, pedig sokat beszéltem hozzá, énekelni nem nagyon mert olyan 1, 5 éves kora után már mindig elhalgattatott(van izlése a gyereknek):-)) Tudom hogy nem a legjobb dolog, de a tévébõl a Diego meg a Dora után rengeteg dolgot ismétel!Kb. 2 hete nézzuk reggelente, de nagyon sok mindent mond közben is!
Én nagyon sokat énekelek kislányomnak, sokszor itthon is gyerekdalok szólnak cd-rõl.Nem tudom, hogy ettõl van e, de 21 hónaposan 4-5 szavas mondatokban beszél, énekel, és mondja a mondókákat. Anyu is sokat énekelt neki, és sokszor visszakérdezett, hogy: "hogy mondod?" ÉS egyszer csak mondta. És azóta is mondja. Nálunk ez vált be.
A kérdező hozzászólása: Erre figyelek
Neked mindig kicsikéd marad! DE! Figyelj oda, hogy ne kezeld úgy, pl. az ilyesmi anyukák öltöztetik majd a nagycsoportod gyereket, mert szegényke nem tud egyedül. Az jó, ha imádod, de ne csinálj majd szerencsétlenkét belõle, aki önállóan nem tud megnyikkanni. Sajnos sok ilyet látok, és ott a szülõ általában kicsibabázza a gyereket, és úgy is viszonyul hozzá. Jó egészséget Nektek!! 23N
A kérdező hozzászólása: December 20-ra kaptam idõpontot a hallásvizsgálatra.Tudom hogy nem kisbaba de nekem még az.
jaaaj, most látom, hogy te is j-re javítottad... szóval akkor befogtam, engem nem zavar ha valaki elír valamit csak az ha beszólnak ilyen miatt :/
Csak h bántsa a szemed kedves egyik válaszoló, az én 21 hós babám sem beszél még. Csak néhány szót mond, de az nagyon minimális. Nem kell aggódni, ha már egy két szót mond aminek van jelentése akkor nincs gond. Nem egyformák a babák, egyik hamarabb beszél, a másik hamarabb jár. Majd mindent az idejében. Sok mondókázás, beszéd segíthet, bár én is egész nap beszélek a lányomhoz mégsem hajlandó sok mindent mondani. Egyszer csak majd elered a nyelvük .
Elõzõ vagyok. A nagy okoskodás közepette elírtam, szóval a szememet bántja.:)
Kedves ma 12:48-as válaszoló! Ne haragudj, de az én szemet is bántja: az ijedve J és nem LY.:) A témához kapcsolódva én azt tudom mondani, hogy nekem volt egy ismerõsöm, akinek 3 éves koráig egy szót sem szólt a kisfia, aztán egyik napról a másikra folyamatosan beszélni kezdett, teljes mondatokban. Lehet csak lusta volt addig, vagy egyszerûen magában megtanulta és mikor úgy gondolta, hogy most már õ is tudja, nekilátott.:) Persze nem tudom, hogy miért lehet ez így, de sokszor írják, hogy minden gyerek más és másképpen fejlõdik, úgyhogy lehet benne valami.
Konkrét tanács a sok olvasás, beszélgetés mellé: Menjetek el játszóházba, lehetõleg olyanba, ahol van gumiasztal, vagy ugrálóvár, amin ugrálni lehet! Valahol egy babamûsorban hallottam, hogy az ugrálás nagyon fejleszti a beszédkészséget. (Ne kérdezzétek, hogyan, én sem tudom. :) ) A fiam is két éves volt, és csak szavakban beszélt, amikor elkezdtünk a tanács hatására "játszózni". Szó szerint robbanásszerû volt a fejlõdés. Néhány alkalom után már mondatokban beszélt, és fél év alatt megtanult rendesen beszélni.
ugyaez van nálunk is, ilyen kérdést már én is irtam ki, azt irták, hogy nyugi max.3 éves kor, de én is olyan kilátástalannak látom.igaz nekem mégcsak 22 honapos, de semmi, ö is csak gagyok, ugy mint egy kisbaba, meg mutogat.én is nagyon aggodok, pedig beszélek, mondokázok stb, de semmi, szerintem a beszédet nem tudjuk fejleszteni, lehet genetika, vagy a gyerek akarata, nem tudom.csak azt tudom, hogy nem látom, hogy baj lenne hála istennek, mert mindent megért, megcsinálja amit mondok, dehát akkor is, engem is nagyon aggaszt a dolog.
Az én fiam sem akart beszélni.Néhány alapszót mondott csak.(májusban töltötte a 2 évet)A védõnõ azt mondta egyszer csak beszélni fog és le sem lehet lõni.Mostanra megindult a szóbeli kifejezése.Sokan azt mondják nem kell megérteni a testbeszédet, pedig szerintem pont, hogy meg kell érteni ügyelve arra, hogy mi szóban elmondjuk neki.például kér inni de csak mutat rá akkor én szóban kérdezem kérsz inni?Persze rögtön bólogat, hogy igen és én mondom neki Kérek szépen inni.Nekem ez vált be..Remélem segít.Amúgy meg nem egyformák a gyerekek.Van aki késõbb érik...A lányom ilyenkor már mindent beszélt.
A Fiam 2 és fél éves. Most kezdett el szavakat mondani. Õ a nagymozgásokban van/volt elmaradva. Ezeket fejlesztjük (ugrálás, egyensúlygyakorlatok stb.).
Elsõ gyerekem meg se szólalt 2 éves koráig, aztán hónapokig gügyögött (elég aggasztó volt), végül egyik napról a másikra mondatokat mondott, le se lehetett lõni. Most pedig kitûnõ tanuló, szavalóversenyeket nyer, versikéket költ (8 éves). Második gyerekem meg már 14 hónaposan értelmes szavakat mondott, másfél évesen pedig többszavas mondatokat, miért-kérdéseket, mondókákat (lehet, hogy a tesótól tanulta). Tényleg eltérõ minden gyerek fejlõdése, nem kell aggódni.

Barátom kevesebbet beszél velem, mert szüleim próbálnak ellen fordítani. Szerintük az eleve nem normális, hogy rasztahaja van, meg a baráti köre is hasonló figurákból áll és nekem nem tenne jót, ha vele maradok stb. Mit tegyek?

19/L

Legjobb válasz: Attól,hogy rasztahaja van még õ is ember!Sõt lehet,hogy 1000x-er különb mint egy normális hajat viselõ egyén! De nem szeretem mikor külsõ alapján ítélnek el valakit.

Attól, hogy rasztahaja van még õ is ember!Sõt lehet, hogy 1000x-er különb mint egy normális hajat viselõ egyén! De nem szeretem mikor külsõ alapján ítélnek el valakit.
Felnõtt nõ vagy nem? Ideje érett döntést hozni!Vagy kiállsz a barátod mellet és szembe mész a szüleid ellen.Vagy a szüleid mellett állsz ki és szakítasz
A szülõk sem voltak mindig felelõsségteljes angyalok. És nem látom át mi rossz van a raszta hajban, meg különben is 19 vagy. Igaz a szülõket nem igazán érdekli a kor, 30 évesen is ugyanúgy beleszólnak majd mindenbe.
Kristóf a barátod?
Te jársz a barátoddal vagy a szüleid?...
Kuzdj meg erte, ha tenyleg Ot akarod... Az en Paromat is utaltak, beszologattak neki , a hata mogott ra... A vege az lett, hogy kozoltem adnak egy eselyt neki es megismerik vagy meg egy rossz szo a szemeben a hatamogott es engem az eletben tobbe nem lathatnak. Megfogadtak nincs bajuk vele, megszerettek mikor megismertek! 9 honapja voltunk egyutt mikor terhes lettem, akkor megint szajhuzas es ugatas volt, akkor is kozoltem, hogy elkoltozok unokastol az orszag masik vegebe ha nem tartjak meg a velemenyuket! Arra is fogadtak, hogy szetmegyunk a terhessegem 9 honapjaban... :) Azota is egyutt vagyunk es ez igy is marad! :) a Fiunk meg egy orias azota es mindenunk meg van! Mig gyeseztem osszegurcolt ket hazat (amibol az egyikben az en rokonaim elhetnek!) es egy autot, Fiunknak bankszamla! Es ugy indultunk, hogy egy agyunk se volt :) a Fiunkra gyorsan osszedolgoztam mindent (babakelengye), O meg a butorokra melozott. Ha ezekutan meg a csaladom rosszat merne szolni ra, a nyelvet kihuznam barki is az!
A legtöbb szülõ mindig is szeret beleszólni a gyermeke életébe. Ez 0 és 18 év között ez teljesen normális, bár a legtöbb gyerek már kamaszkorban tiltakozik ellene, ami szintén teljesen normális. Viszont Te már egy olyan korban vagy, amikor Te döntöd el, hogy mit szeretnél és a döntés teljes felelõssége is a Tiéd. Tanácsot adhatnak a szülõk - ha kérsz - de ilyenkor már nem szabad, hogy õk irányítsanak. Érdemes meghallgatni, hogy mit mondanak - mert õk teljesen más szemszögbõl látják a dolgokat mint Te, és láthatnak valamit, amit Te nem látsz. De ha csak a rasztahaja miatt ágálnak ellene, akkor ne rájuk figyelj, hanem magadra hallgass.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!