Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, nem bízok a (41 db)

Már vagy 5 éve a felső 4-es bal felső 3-as, 4-es fogam teljesen letört és csak a gyökér van meg nincs betömve kellemetlen sokszor fáj is a fogam, de nem merek el menni fogorvoshoz! Mit tegyek? Nem bízom a magyar orvosokban!

Legjobb válasz: Ez nem is fogászra tartozik már, hanem szájsebészre. Ha begyullad rendesen adhatnak 2 érzéstelenítõ injekciót is, akkor sem fog hatni, hisz a szervezet igyekszik letokolni a gyulladásos gócot. Aztán már a szájsebészben sem bízol, pedig nem õ lesz ebben a hibás. Ha meg nem mész belerohad az ínyedbe és büdös is lesz a szád. Az ilyen fogmaradványoknak kegyetlen szaguk tud lenni. Én eddig csak jó fogorvosnál voltam, bízom bennük.

Ez nem is fogászra tartozik már, hanem szájsebészre. Ha begyullad rendesen adhatnak 2 érzéstelenítõ injekciót is, akkor sem fog hatni, hisz a szervezet igyekszik letokolni a gyulladásos gócot. Aztán már a szájsebészben sem bízol, pedig nem õ lesz ebben a hibás. Ha meg nem mész belerohad az ínyedbe és büdös is lesz a szád. Az ilyen fogmaradványoknak kegyetlen szaguk tud lenni. Én eddig csak jó fogorvosnál voltam, bízom bennük.
rohaszd ki a többi fogadat is, de el ne menj a fogorvoshoz...
Atya ég...és ez alatt az 5 év alatt nem okozott még problémát???? Örülj ha valahogy meg tudják még menteni, egy esetleges gyökérkezeléssel...bár ha ennyi ideig csak a gyökér volt, akkor valószínû esélytelen...
Érthetõ, hogy nem bízol bennük. Amelyik nem kazánkovács módjára lát hozzá a munkához, az egy vagyont kér.

Nem bízom a férjemben, és erre úgy érzem teljesen rámegyek lelkileg. Régebben voltak nőügyek, sőt minden. Társkereső oldal, persze mindent letagad, hogy nem igaz. Azt mondja, hogy Én vagyok a hülye, elviselhetetlen féltékeny feleség. Mit tegyek?

Mit tegyek, hogy erősítsem magam?

Legjobb válasz: Hát attól, hogy a féltékenységet kezelteted, még megcsalhat. Sõt, olyan sokan mondogatják, hogy ha nincs bizalom, akkor minek a kapcsolat.... Hány nõt látok, aki maximálisan bízik, szegények, és a maximális bizalmuk mellett pont úgy megcsalják, mint azokat, akik féltékenyek. Valamilyen szintû féltékenység természetes is. Elõször is azt tisztázd le magadban, hogy tényleg megcsalt-e? Vannak-e konkrét bizonyítékok, vagy csak te gondoltad? De ha ennyire biztosan írod, akkor így volt. Nézd a mostani helyzetet: mibõl gondolod, hogy megint? Ha úgy érzed, változott, akkor fogd vissza magad, és próbálj lehiggadni. Mérlegeld, hogy folytatni szeretnéd-e vele? Ha igen, akkor nincs gond. Viszont az is egy pasis taktika, láttam már ilyet, hogy bizony félre járt rendesen, a feleség gyanakodott, de persze elérte, hogy a feleség higgye magát hülyének, hogy ok nélkül féltékenykedik. (és miközben megvolt a kis barátnõ, egy veszekedés után a nõ kért bocsánatot, hogy ne haragudjon rá, hogy nem bízik benne, és azt gondolta, hogy félrelép. A drága férj volt olyan rendes, hogy meg is bocsátott. )

Hát attól, hogy a féltékenységet kezelteted, még megcsalhat. Sõt, olyan sokan mondogatják, hogy ha nincs bizalom, akkor minek a kapcsolat.... Hány nõt látok, aki maximálisan bízik, szegények, és a maximális bizalmuk mellett pont úgy megcsalják, mint azokat, akik féltékenyek. Valamilyen szintû féltékenység természetes is. Elõször is azt tisztázd le magadban, hogy tényleg megcsalt-e? Vannak-e konkrét bizonyítékok, vagy csak te gondoltad? De ha ennyire biztosan írod, akkor így volt. Nézd a mostani helyzetet: mibõl gondolod, hogy megint? Ha úgy érzed, változott, akkor fogd vissza magad, és próbálj lehiggadni. Mérlegeld, hogy folytatni szeretnéd-e vele? Ha igen, akkor nincs gond. Viszont az is egy pasis taktika, láttam már ilyet, hogy bizony félre járt rendesen, a feleség gyanakodott, de persze elérte, hogy a feleség higgye magát hülyének, hogy ok nélkül féltékenykedik. (és miközben megvolt a kis barátnõ, egy veszekedés után a nõ kért bocsánatot, hogy ne haragudjon rá, hogy nem bízik benne, és azt gondolta, hogy félrelép. A drága férj volt olyan rendes, hogy meg is bocsátott. )
Azaz a feleség kért bocsánatot.
Én is voltam olyan ostoba feleség, mint akirõl a második válaszoló írt. Ráhúztam még három évet a házasságunkra, és szültem még egy gyereket. A vége mégis válás lett. Én csak a válás után erõsödtem meg.
Szerinted ez egy értelmes kérdés?
Kíváncsi lennék, hogy erre a kérdésre milyen értelmes választ vársz. Szerintem nincs annál szemetebb dolog, mint alapból feltételezni a másikról, hogy becstelen. Fõleg, ha soha adott rá okot.
Fõleg, ha soha NEM adott rá okot.
Szégyeld magad és tapasztalatból mondom. De nem bántalak mert nem ismerlek...viszont fogadd meg a szavam és sok pasit megmentesz attól, hogy tönkre menjen melletted: -ne menj bele komoly kapcsolatba fõleg amíg ilyen vagy (bár szerintem aki ilyen, az ilyen is marad, max enyhülhet a dolog) 23/F
miért vagytok ilyenek vele?? nem is ismeritek...az embert mindig az életében történtek formálják!! ezalatt azt értem, hogy nem tudhatjátok milyen traumatikus élményei voltak az életben, amiért ilyen bizalmatlan másokkal szemben. biztos nem így született, hogy nem tud megbizni senkiben. történt valami az életében ami ezt váltotta ki belõle. elhihetitek, neki sem jó móka, hogy nem tud megbízni a baratjaban.neki is szörnyû érzés, és az még rosszabb, hogy nem tudja miért van ez ..ettõl még nem kell szegyellnie magát. én azt mondom, hogy járj pszichologushoz(ami egyáltalán nem rossz dolog), õ pár beszélgetés után megtudja mondani, hogy ez nálad miért alakult ki, és hogyan valtoztathatsz ezen. szerintem te magad is eléggé szenvedhetsz ettõl a dologtól annyira, hogy megéri elmenni dokihoz
Hát meg kéne változni mert ezt én nem bírnám hosszútávon...
Barátságos természetû? Szívesen udvarol a lányoknak? (Ez még nem jelent megcsalást.) Mióta ismeritek egymást? Ismeritek egymást eléggé?
Tanuld meg elfojtani magadban ezeket a dolgokat.. ilyen a felnötté válás sajnos.... Ha nem megy keress fel egy pszchiológust...

Nem bízok a barátomban, mit tegyek?

15 éves vagyok a barátom 19, nagyon szeretem három éve együtt vagyunk, de mégis úgy érzem kicsit ellaposodott a kapcsolatunk,már nem annyira bízok benne mint régen:/ félek, hogy átbasz és, hogy más lányokkal beszél (féltékeny típus vagyok nagyon! ) régen is titkolta, hogy beszél másokkal, sőt a legjobb barátnőmmel és ráadásul olyanokat, hogy majd kisült a szemem! Mostanában azt mondja, nem beszél senkivel és, hogy bízzak benne! De nem megy:/

Legjobb válasz: 3 éve együtt vagytok...?

3 éve együtt vagytok...?
A kérdező hozzászólása: igen:)
Kicsit néz utána ha Facebook-on beszélget akkor nézd meg a üzeneteitt ha az elején is csinált ilyeneket akkor ez csak meggyõzõdés arról h beszél-e más lányokkal .
A kérdező hozzászólása: megnézném, ha tudnám a jelszavát:)
Szóval 3 éve te 12 éves voltál õ meg 16? egy kicsit azért nagy ez a korkülönbség nem? Ha úgy érzed hogy nem annyira erõs a kapcsolatotok mint az elején, akkor lehet hogy más valakikkel volt/van.
Mennyi idõs vagy?
Remélem soha nem hoz össze a sors egy ilyen lánnyal se, mint a kérdezõ. Kinek van szüksége egy ilyen bizalmatlan lányra? Állandóan bizonygatni, nyugtatgatni... Hát akinek ilyen kapcsolat kell, csinálja. Neked pont az lesz a veszted, hogy ilyen vagy. Pontosan ezért fog majd valaki átverni, megdugni, majd otthagyni. Aztán lehet gondolkodni meg siránkozni.
akkor úgy kellett volna, elakarom veszíteni, csak nincs, akiben megbízzam.
A kérdező hozzászólása: Természetesen várom az igazit.
A kérdező hozzászólása: Ezt elméletben tettem fel, nem szó szerint sajnálom ha félreértetted
"Nem akarom elveszíteni a szûzességemet.." akkor miért ezen gondolkodsz? nem is kell elveszítened.
A kérdező hozzászólása: Épp ezért leszek alapos, megnézem hány lánnyal volt kapcsolata a fiúnak, és hogy bánt a lányokkal, ezek igen fontos dolgok, mert akár sok rossz dolog is kiderülhet róla a múltból. És én úgy vagyok vele hogy az ember megérzi ha eljön az igazi, mert azt a szemében látni fogom, ha igazán szeret engem.
3-asnak teljesen igaza van. Ha a helyedben lennék, akkor biztos, hogy egy picit idõsebb srácot keresnék, viszont olyat, aki valóban tud szeretni és kényeztetni és így a vonzalom kölcsönös, viszont csak a szex elõtt áruld el neki, hogy szûz vagy. Így izgalmasabb is, de biztonságosabb is, mert így nem biztos, hogy csak a szexre kellesz neki.
"Fiúk sokszor olyannak mutatják magukat amilyenek nem is valójában, és nehéz rajtuk kiigazodni, mert a valódi énjük lehet hogy kegyetlen." Ez bizony nem csak a fiúkra jellemzõ, bármelyik ember lehet ilyen a környezetedben, ez egy olyan rizikó, ami elõl csak úgy menekülhetsz el, ha tartod a jelenlegi állapotodat, amirõl azért te is érzed, hogy nem a legszerencsésebb. Az ember kénytelen rizikókat vállalni az életben, ez elkerülhetetlen, de azért már lehet tenni, hogy a rizikók nagysága csökkenjen és ne kelljen nagyot csalódni, ha mégsem jönnek össze a dolgok. Mint már mondtam, az alapos ismerkedéssel lehet csökkenteni annak a veszélyét, hogy valaki csak kihasznál. Ha ehhez nem fûlik a fogad, akkor kénytelen leszel "kivárni" azt, hogy szerelmes leszel és akkor ez az egész nem fog érdekelni, de ez sem egy biztos dolog, tekintve a hozzáállásodat.
A kérdező hozzászólása: Itt most nem is ezen van a hangsúly tudod, a szerelem nem elég, ha nem látod a másik félen, hogy õszintén , akar téged, akkor eleve nincs értelme a kapcsolatnak, ahhoz bizalom kell, hûség, és egy olyan mély kapcsolat amit csak ti ketten tudhatok.
És cidázni szoksz?
Úgy látom, nem voltál még igazán szerelmes. :) )
A kérdező hozzászólása: Fiúk sokszor olyannak mutatják magukat amilyenek nem is valójában, és nehéz rajtuk kiigazodni, mert a valódi énjük lehet hogy kegyetlen.
Ismerd meg alaposan a potenciális partneredet, akkor talán majd megbízol benne, ha tudod, hogy milyen ember, feltéve persze, ha olyan az illetõ, aki méltó is a bizalomra. Ennél többet nem tehetsz szerintem, vagy talán elmélkedj azon (bár ilyesmire gondolom nem nagyon lesz idõd így a vizsgaidõszak közeledtével), hogy miért is félsz a fiúktól, miért nem tudsz bízni bennük, még esetleg azokban sem, akik nem tettek semmi olyat, ami bizalmatlanságra adna okot.
Továbbra se bízz bennük. A védekezést te intézd. Szedj gyógyszert is, és ragaszkodj az óvszerhez is. Ha nincs óvszer, ne engedd azt se.
A kérdező hozzászólása: 21 fõsülis
ez a kérdés a szerelem-szex / szüzesség témába való

Már nem bízom a fogszabályozó szakorvosomban. Szerintem egy kontár. Odafizettem már neki kb.250 ezret. Mit tegyek?

Össze-vissza beszél, folyamatosan engem kérdez arról, hogy mit csináljon, ma pedig visszamentem, mert felfogtam a józan paraszti eszemmel, hogy ahogy meghajlította az ívet az nem volt jó, és elismerte, hogy teljesen igazam van. Fogorvost szeretnék váltani. Nem szeretnék pereskedni, de vissza akarom kapni a pénzem, hogy fizethessem az új fogorvost. Mit tegyek? Ha mégis perre kerülne a sor, mik az els? lépések?

Legjobb válasz: Szerintem mielõtt lépsz,kérd ki egy szakember véleményét,aztán jelentsd fel.A többi majd alakul magától.

Szerintem mielõtt lépsz, kérd ki egy szakember véleményét, aztán jelentsd fel.A többi majd alakul magától.

Nem bízok senkibe. Még a legjobb barátnőmbe se. Mit tegyek? Nem hiszem el, hogy tényleg szeret és hogy mindenkinél fontosabb vagyok neki.

Ez talán azért van mert alapból másak vagyunk kicsit. Teljesen máshogy viselkedik másokkal mint velem. Ez a kett?sség teljesen megzavar engem. Félek, hogy amikor szükségem lenne rá akkor csalódnék.

Legjobb válasz: Bizalom nélkül nincs kapcsolat. Nem tudhatod, hogy a nehéz helyzetekben is melletted fog állni, de ha nem adsz neki esélyt,akkor sohasem fogod megtudni. A csalódásokat nem kerülheted el. De nem állapot,hogy senkiben sem bízol. Adj esélyt az embereknek. Lehet,hogy kellemesen csalódnál.

Bizalom nélkül nincs kapcsolat. Nem tudhatod, hogy a nehéz helyzetekben is melletted fog állni, de ha nem adsz neki esélyt, akkor sohasem fogod megtudni. A csalódásokat nem kerülheted el. De nem állapot, hogy senkiben sem bízol. Adj esélyt az embereknek. Lehet, hogy kellemesen csalódnál.
Hát teszteld. Kérj tõle valamit amit nagyon szeret. Ha odaadja, akkor téged jobban szeret.
én is elég bizalmatlan vagyok, ha barátnõd tényleg szeret, akkor kiharcolja a bizalmadat, ha meg nem akkor legalább nem csalódsz nagyot ha már nem te leszel neki a legjobb
A kérdező hozzászólása: Épp ez az, hogy mindent megtesz nekem és mindenkinél jobban szeret. Talán azért aggódok, mert másokkal máshogy viselkedik. Pörög, de nálam meg alkalmazkodik a nyugodtságomhoz. Nem tudom, hogy jó-e hogy mindig alkalmazkodik és valamiért úgy érzem, hogy valamikor kerülhetek kínos szituációba. Ritkán találkozunk. Nem tudom mért jön rám néha, hogy nem is szeret, meg hogy nem bízok benne.
A kérdező hozzászólása: Megkértem, hogy ne alkalmazkodjon hozzám, hanem inkább nekem dobja fel a hangulatom.
Én is bizalmatlan vok, és néha ezzel az õrületbe kergetek másokat. De ha olyan amilyennek leírod, lehet, hogy nem azért nem pörög mikor veled van, mert alkalmaszkodik, hanem, mert néha szeret leállni, és ezt ha veled van megteheti.
Demokratizáld Kubát.
1-es. El a kezekkel Kubától!
Akkor... Észak-koreát.
miféle calódást okoztál? bövebben?
A kérdező hozzászólása: nem csaltam meg , de anyagi gátakat tettem közénk , tartozom neki...
Építsd újra a kommunizmust

Mit tegyek, ha nem bízok a páromban 2 év után sem teljes egészében?

A kapcsolat elején voltak furcsa dolgai,pl. az ex képei a telefonjában,amit nem törölt ki magától,csak 3x-i figyelmeztetés után,képeslapjai a vitrinében még 9 hónap után is.Tudom,hogy már nem köti hozzá semmi,meg nem is adott rá okot soha,hogy féltékeny legyek,de az a bizonyos kisördög...Tudom,hogy alaptalan,de...mégis.Légyszi írjatok!

Legjobb válasz: Hát annyit tudok mondani, hogy mikro elöször mentem a pasimhoz neki is ott voltak az ex minden szarja, plüss, meg levelek. mondtam neki nem kell kidobnia, jó nekem ha szekrény mélyére kerül is. na ezt meg is tette. a legtöbb férfit nem érdekli, jó az ott elfér, így van vele. én sem dobtam ki semmit az ex pasijaimtól, de a szekrény mélyére kerültek.

Hát annyit tudok mondani, hogy mikro elöször mentem a pasimhoz neki is ott voltak az ex minden szarja, plüss, meg levelek. mondtam neki nem kell kidobnia, jó nekem ha szekrény mélyére kerül is. na ezt meg is tette. a legtöbb férfit nem érdekli, jó az ott elfér, így van vele. én sem dobtam ki semmit az ex pasijaimtól, de a szekrény mélyére kerültek.
Szia!Megértem az aggodalmadat!Habár nem értem hogy a pasidnak ha már vagy te neki akkor miért nem teszi el a volt csaja dolgait?Talán emlékek fûzik hozzá, de tekintettel lehet rád, lehetett volna...Ha már eltette a volt csaja dolgait akkor ne rágódj ezen.Nem csal meg.Csak emlékek miatt voltak ezek a dolgok, talán még érzett valamit a csaj iránt, de mostmár nem érdekli...Azért nyitott szemmel járj!Sosem lehet tudni.De ne idegeskedj feleslegesen.Nem ér annyit!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!