Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, nem bízok (56 db)

Már vagy 5 éve a felső 4-es bal felső 3-as, 4-es fogam teljesen letört és csak a gyökér van meg nincs betömve kellemetlen sokszor fáj is a fogam, de nem merek el menni fogorvoshoz! Mit tegyek? Nem bízom a magyar orvosokban!

Legjobb válasz: Ez nem is fogászra tartozik már, hanem szájsebészre. Ha begyullad rendesen adhatnak 2 érzéstelenítõ injekciót is, akkor sem fog hatni, hisz a szervezet igyekszik letokolni a gyulladásos gócot. Aztán már a szájsebészben sem bízol, pedig nem õ lesz ebben a hibás. Ha meg nem mész belerohad az ínyedbe és büdös is lesz a szád. Az ilyen fogmaradványoknak kegyetlen szaguk tud lenni. Én eddig csak jó fogorvosnál voltam, bízom bennük.

Ez nem is fogászra tartozik már, hanem szájsebészre. Ha begyullad rendesen adhatnak 2 érzéstelenítõ injekciót is, akkor sem fog hatni, hisz a szervezet igyekszik letokolni a gyulladásos gócot. Aztán már a szájsebészben sem bízol, pedig nem õ lesz ebben a hibás. Ha meg nem mész belerohad az ínyedbe és büdös is lesz a szád. Az ilyen fogmaradványoknak kegyetlen szaguk tud lenni. Én eddig csak jó fogorvosnál voltam, bízom bennük.
rohaszd ki a többi fogadat is, de el ne menj a fogorvoshoz...
Atya ég...és ez alatt az 5 év alatt nem okozott még problémát???? Örülj ha valahogy meg tudják még menteni, egy esetleges gyökérkezeléssel...bár ha ennyi ideig csak a gyökér volt, akkor valószínû esélytelen...
Érthetõ, hogy nem bízol bennük. Amelyik nem kazánkovács módjára lát hozzá a munkához, az egy vagyont kér.

Segítség! Mit tegyek? Nem bízok már meg benne! (többi lent)

A barátommal több, mint féléve együtt vagyunk. Nagyon boldogok vagyunk egymással. A gond csak az, hogy a napokban megtudtam, hogy „alkalmi cigis”. Tudom, hogy ez nem nagy gond ha egy buliban egy szálat elszív, de engem mégis zavar mert nagyon cigi ellenes vagyok. Ezt persze ? is tudja, de mégis elkezdte.. Megmondtam neki, hogy én így nem szeretném tovább folytatni, mert én nem így szerettem belé. Erre az volt a válasza, hogy leszokik miattam, de én nem hiszek neki most már. Ha eddig hazudott, akkor miért ne folytatná?

Legjobb válasz: Ha nem fog róla leszokni, akkor azt úgy is fogod érezni, amikor csókolóztok.

Hány éves vagy? Csak mert elég gyerekesen viselkedsz. Ha buliban sör vagy ilyesmi mellé elszív egy-egy szálat, akkor max. kocadohányos. Csak mert te utálod a bagót, azért neki kötelezõ a te elveidet vallania, a te elveid szerint élnie az életét? Oo
Ha nem fog róla leszokni, akkor azt úgy is fogod érezni, amikor csókolóztok.
Hát ez legyen a legnagyobb problémád a kapcsolatodban, azt kívánom... :)
Ez lesz ám a hosszú kapcsolat! Ne legyél már sárkány, hogy pár szál cigi miatt drámázol. Minden buli után megkérdezted tõle, hogy cigizett-e? Vagy hogy kell elképzelni a hazugságot?
ha tényleg cigirõl beszélsz, és nem képletesen, akkor havi egy-egy szál nem a világvége. de, ha ebben nem tudsz hinni neki, akkor mi lesz más, komoly témában? ne legyél már gyerek.
Iszonyat gyerekesen viselkedsz... Pár szál cigi miatt balhézol ? Úr Isten az egekbe... Téged az miért zavar, hogy cigizik, ha azt nem elõtted teszi hanem kilométerekre tõled ??? Azzal hogy eltitkolta a cigit csak jót tett a kapcsolatotoknak. Én már rég kirúgtalak volna hogyha ilyenen problémáznál...
basszus ne te mondd már meg neki h cigizhet-e vagy nem ha akar akk cigizzen nekem is cigizik a barátom és egy nap fél doboz kb és nem lehet érezni ha csókolózunk csak ha közvetlen utánna h elszívta ugyh engem nem zavar és ne én mondjam már meg h mit csináljon õ élete õ tüdeje... am le akar szokni és nem én miattam
Cigi miatt szakítanál vele? Gratulálok..Szép a szerelem...Inkább beszéld meg vele, hogy szokjon le vagy valami..
Van olyan tapintatos, hogy nem elõtted szívja, ráadásul gondoskodott róla, hogy a csókján se érezd fél évig.
A kérdező hozzászólása: Nem szakítanék vele csak korlátoznám a csókok számát.. Valahogyan éreztetni szeretném vele, hogy hagyja abba mert engem zavar!
Miért akarod megmondani neki hogy mit csináljon? Ha téged zavar, az igazábol a te bajod. Szokd meg, vagy lépj le. Persze lehet szépen kérni, de ennél többet nem érdemes filózni ezen.
Hát meg kéne változni mert ezt én nem bírnám hosszútávon...
Barátságos természetû? Szívesen udvarol a lányoknak? (Ez még nem jelent megcsalást.) Mióta ismeritek egymást? Ismeritek egymást eléggé?
Tanuld meg elfojtani magadban ezeket a dolgokat.. ilyen a felnötté válás sajnos.... Ha nem megy keress fel egy pszchiológust...


Nem bízok senkibe. Még a legjobb barátnőmbe se. Mit tegyek? Nem hiszem el, hogy tényleg szeret és hogy mindenkinél fontosabb vagyok neki.

Ez talán azért van mert alapból másak vagyunk kicsit. Teljesen máshogy viselkedik másokkal mint velem. Ez a kett?sség teljesen megzavar engem. Félek, hogy amikor szükségem lenne rá akkor csalódnék.

Legjobb válasz: Bizalom nélkül nincs kapcsolat. Nem tudhatod, hogy a nehéz helyzetekben is melletted fog állni, de ha nem adsz neki esélyt,akkor sohasem fogod megtudni. A csalódásokat nem kerülheted el. De nem állapot,hogy senkiben sem bízol. Adj esélyt az embereknek. Lehet,hogy kellemesen csalódnál.

Bizalom nélkül nincs kapcsolat. Nem tudhatod, hogy a nehéz helyzetekben is melletted fog állni, de ha nem adsz neki esélyt, akkor sohasem fogod megtudni. A csalódásokat nem kerülheted el. De nem állapot, hogy senkiben sem bízol. Adj esélyt az embereknek. Lehet, hogy kellemesen csalódnál.
Hát teszteld. Kérj tõle valamit amit nagyon szeret. Ha odaadja, akkor téged jobban szeret.
én is elég bizalmatlan vagyok, ha barátnõd tényleg szeret, akkor kiharcolja a bizalmadat, ha meg nem akkor legalább nem csalódsz nagyot ha már nem te leszel neki a legjobb
A kérdező hozzászólása: Épp ez az, hogy mindent megtesz nekem és mindenkinél jobban szeret. Talán azért aggódok, mert másokkal máshogy viselkedik. Pörög, de nálam meg alkalmazkodik a nyugodtságomhoz. Nem tudom, hogy jó-e hogy mindig alkalmazkodik és valamiért úgy érzem, hogy valamikor kerülhetek kínos szituációba. Ritkán találkozunk. Nem tudom mért jön rám néha, hogy nem is szeret, meg hogy nem bízok benne.
A kérdező hozzászólása: Megkértem, hogy ne alkalmazkodjon hozzám, hanem inkább nekem dobja fel a hangulatom.
Én is bizalmatlan vok, és néha ezzel az õrületbe kergetek másokat. De ha olyan amilyennek leírod, lehet, hogy nem azért nem pörög mikor veled van, mert alkalmaszkodik, hanem, mert néha szeret leállni, és ezt ha veled van megteheti.
Szerintem az oldal.biz a hupont.hu-t támogatja, és valószínûleg ezért ;)
A kérdező hozzászólása: De mások meg tudtak, van ott néhány példa is. Nem értem..

Nem bízom a férjemben, és erre úgy érzem teljesen rámegyek lelkileg. Régebben voltak nőügyek, sőt minden. Társkereső oldal, persze mindent letagad, hogy nem igaz. Azt mondja, hogy Én vagyok a hülye, elviselhetetlen féltékeny feleség. Mit tegyek?

Mit tegyek, hogy erősítsem magam?

Legjobb válasz: Hát attól, hogy a féltékenységet kezelteted, még megcsalhat. Sõt, olyan sokan mondogatják, hogy ha nincs bizalom, akkor minek a kapcsolat.... Hány nõt látok, aki maximálisan bízik, szegények, és a maximális bizalmuk mellett pont úgy megcsalják, mint azokat, akik féltékenyek. Valamilyen szintû féltékenység természetes is. Elõször is azt tisztázd le magadban, hogy tényleg megcsalt-e? Vannak-e konkrét bizonyítékok, vagy csak te gondoltad? De ha ennyire biztosan írod, akkor így volt. Nézd a mostani helyzetet: mibõl gondolod, hogy megint? Ha úgy érzed, változott, akkor fogd vissza magad, és próbálj lehiggadni. Mérlegeld, hogy folytatni szeretnéd-e vele? Ha igen, akkor nincs gond. Viszont az is egy pasis taktika, láttam már ilyet, hogy bizony félre járt rendesen, a feleség gyanakodott, de persze elérte, hogy a feleség higgye magát hülyének, hogy ok nélkül féltékenykedik. (és miközben megvolt a kis barátnõ, egy veszekedés után a nõ kért bocsánatot, hogy ne haragudjon rá, hogy nem bízik benne, és azt gondolta, hogy félrelép. A drága férj volt olyan rendes, hogy meg is bocsátott. )

Hát attól, hogy a féltékenységet kezelteted, még megcsalhat. Sõt, olyan sokan mondogatják, hogy ha nincs bizalom, akkor minek a kapcsolat.... Hány nõt látok, aki maximálisan bízik, szegények, és a maximális bizalmuk mellett pont úgy megcsalják, mint azokat, akik féltékenyek. Valamilyen szintû féltékenység természetes is. Elõször is azt tisztázd le magadban, hogy tényleg megcsalt-e? Vannak-e konkrét bizonyítékok, vagy csak te gondoltad? De ha ennyire biztosan írod, akkor így volt. Nézd a mostani helyzetet: mibõl gondolod, hogy megint? Ha úgy érzed, változott, akkor fogd vissza magad, és próbálj lehiggadni. Mérlegeld, hogy folytatni szeretnéd-e vele? Ha igen, akkor nincs gond. Viszont az is egy pasis taktika, láttam már ilyet, hogy bizony félre járt rendesen, a feleség gyanakodott, de persze elérte, hogy a feleség higgye magát hülyének, hogy ok nélkül féltékenykedik. (és miközben megvolt a kis barátnõ, egy veszekedés után a nõ kért bocsánatot, hogy ne haragudjon rá, hogy nem bízik benne, és azt gondolta, hogy félrelép. A drága férj volt olyan rendes, hogy meg is bocsátott. )
Azaz a feleség kért bocsánatot.
Én is voltam olyan ostoba feleség, mint akirõl a második válaszoló írt. Ráhúztam még három évet a házasságunkra, és szültem még egy gyereket. A vége mégis válás lett. Én csak a válás után erõsödtem meg.

Már nem szeret vagy csak nem bizik bennem? Mit tegyek?

Van egy srác akit szeretek és ? is engem.De eléd sokat veszünk össze, van hogy naponta. Mostanában furán viselkedik, nem mondja annyiszor hogy szeret mint régen, és amikor mondom neki hogy szeretem akkor azt mondja hogy bizonyítsam.. Meg mostanában nem beszélünk annyit, vagyis hogy nincs témánk. Most akkor már nem szeret vagy nem bízik bennem? Van egy csaj a suliba (nem vagyunk rosszba de jóba sem nagyon) és még akk összevoltam veszve a sráccal, és mondtam a csajnak hogy az a srác mindenkit le k*rvázik. és kiderült hogy a csajnak tetszik a srác, és sztem lehet hogy elmondta neki amit mondtam a srácról hogy mi meg össze vesszünk. de mentségemre hogy akkor télleg nem szerettem a srácot! és egyiknap amikor összevesztünk a sráccal a fejemhez vágta hogy én nemis szeretem ?t, csak nem merem neki megmondani meg hogy én ?t mindennek elmondom:O. de azóta már kibékültünk.. de nemtudom hogy miért ilyen mostanában..:S lehet mert nem bizik bennnem? vagy már unalmasnak tart mert nemtudunk semmir?l dumálni és tovább lépett? (bocsi a hosszú szövegért)

Legjobb válasz: Szia! Lehet nem fogsz örülni amit írok sõt azt sem tudom hogy hány éves vagy de ez a kapcsolat régen rossz, tök mind1 hogy nem szeret vagy nem bízik benned a tény az tény hogy nektek hosszútávon semmi jó jövõtök nincs és ha ezt az ide íróknak nem is hiszed majd tapasztalod magadon, bár inkább jobb megelõzni a bajt. A szeretlek-re azt válaszolja hogy bizonyítsd és még vele vagy? Nem tudom néhány lány hogy gondolkozik vagy hogy mennyinek tartja magát de a te értékrendeden változtatni kéne, amúgy mivel kéne bizonyítanod? Helyben elvágni magad aztán na gyere csináld amit akarsz vagy házat vegyél neki és soha többé ne menj ki a házból mert csak az övé vagy? Gondolkozz el egy kicsit, bár szerintem fiatalé vagy még, nem fogsz belehalni ha nem õ lesz a nagy "Õ",meg a férjed. További sok sikert.

Szia! Lehet nem fogsz örülni amit írok sõt azt sem tudom hogy hány éves vagy de ez a kapcsolat régen rossz, tök mind1 hogy nem szeret vagy nem bízik benned a tény az tény hogy nektek hosszútávon semmi jó jövõtök nincs és ha ezt az ide íróknak nem is hiszed majd tapasztalod magadon, bár inkább jobb megelõzni a bajt. A szeretlek-re azt válaszolja hogy bizonyítsd és még vele vagy? Nem tudom néhány lány hogy gondolkozik vagy hogy mennyinek tartja magát de a te értékrendeden változtatni kéne, amúgy mivel kéne bizonyítanod? Helyben elvágni magad aztán na gyere csináld amit akarsz vagy házat vegyél neki és soha többé ne menj ki a házból mert csak az övé vagy? Gondolkozz el egy kicsit, bár szerintem fiatalé vagy még, nem fogsz belehalni ha nem õ lesz a nagy "Õ", meg a férjed. További sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!:) bár hogy õszinte legyek erre gondolni sem akarok:/ 5 hónapig probáltam elfelejteni de nem megy:/ hiába nem beszéltünk, igy is egy suliba járunk:/ légyszi ha még tudok írni választ akkor irjatok hogy mitgondoltok.

Mit tennétek, ha a helyembe lennétek? Egy 33 hónapos kapcsolatomnak, lett vége májusban. Azóta már az páromnak, új kapcsolata van, amiben annyira nem érzi jól magát (ezt ő mondta) még mindig engem, szeret, de nem bízik bennem, és nem lép. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Drága kedves Joli nagymamám mondotta mindig (Isten nyugosztalja), hogy csak a töltött káposzta jó újramelegítve. Én bízom Önben, hogy helyesen, minden tényezõt figyelembevéve fog dönteni. Mély tisztelettel : -Sallay Doktor úr

Drága kedves Joli nagymamám mondotta mindig (Isten nyugosztalja), hogy csak a töltött káposzta jó újramelegítve. Én bízom Önben, hogy helyesen, minden tényezõt figyelembevéve fog dönteni. Mély tisztelettel : -Sallay Doktor úr
Felejtsd el, mi értelme van egy már halott kapcsolatnak? Ne engedd, hogy a szokásaid vezéreljenek. Lépj tovább és keress mást.
nézd, ha tényleg nem jó az új kapcsolata, akkor ha nem is miattad, hanem maga miatt kellene lépni!szerintem nem érzi õ magát olyan rosszul abban a kapcsolatban, csak mondja.ha még mindig téged szeretne nem kezdett volna új kapcsolatba.szerintem kerüld el õt, és próbáld meg lezárni ezt az ügyet!éld az életed, ismerkedj, mert ez a kapcsolat már halott.
Miért is kellene NEKED bármit is csinálni? Egyedülálló vagy, neki meg van barátnõje. Beszélni meg lehet bármit, majd ha a tettek is alátámasztják, akkor kell neked bármit is csinálnod. Ennyi. Foglalkozz magaddal és keress mást.

A férjem nem bízik meg bennem, mit tegyek?

A férjem képtelen bennem, megbízni, pedig soha nem adtam rá okot. Õ már egyszer megcsalt, de megbocsátottam, viszot én soha nem léptem félre, még csak nem is flörtöltem. Már nem bírom így tovább, nem tudom mit tegyek!

Legjobb válasz: Ha nem bízik benned + megcsalt hagyd ott a p*csába... Nem érdemli meg az ilyen ember a nõt...

Ha nem bízik benned + megcsalt hagyd ott a p*csába... Nem érdemli meg az ilyen ember a nõt...
Ha megcsalt és nem bízik benned akkor szakíts vele. Nem kell erõltetni ezt ha csak rossz dolgokat hozz. Ennek szerintem így nincs értelme.
mondd neki, ha nem hagyja abba, akkor el fogsz válni. ha õ volt az, aki megcsalt téged és ezek után még õ nem tud benned megbízni, akkor nem hiszem, hogy meg tudna változni, jobbat érdemelsz egy ilyennél :) 24/F
Azért nem bízik meg benned, mert saját magából indul ki. De tényleg! Volt barátnõm volt barátja is ilyen volt. Folyamatosan betegesen féltékenykedett, eltiltotta a lányt mindentõl és mindenkitõl, közben pedig õ maga folyamatosan más lányokkal k***gatott, szinte minden nap.
A négyesnél az igazság! Hidd el, hogy saját magából indul ki. Szerinte képtelenség megcsalás nélkül élni. Ezt gondolja rólad is.
Most ha cinikus akarnák lenni azt mondanám azért nem bízik meg mert nõ vagy. énsem bízom senkiben mert már tul sokszor csesztek át. nem tudsz mit csinálni ez van
és miért nem bizik benned? hány éves?
Ilyenkor természetes h magába zárkózik, törõdj vele simogasd, menjetek el valahova, ne erõszakolj rá semmit, apróságok és ne add fel a sok kedvesség meghozza a gyümölcsét csak légy kitartó, és mond el neki h ezt érzed, mindent meg kell beszélni
Elõször is tanulj meg beszélni, a "kapcsi" egy hülye 14 éves gyerek nyelve, nem egy érett felnõtté Hagyd el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!