Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, nem bízok (53 db)

Már vagy 5 éve a felső 4-es bal felső 3-as, 4-es fogam teljesen letört és csak a gyökér van meg nincs betömve kellemetlen sokszor fáj is a fogam, de nem merek el menni fogorvoshoz! Mit tegyek? Nem bízom a magyar orvosokban!

Legjobb válasz: Ez nem is fogászra tartozik már, hanem szájsebészre. Ha begyullad rendesen adhatnak 2 érzéstelenítõ injekciót is, akkor sem fog hatni, hisz a szervezet igyekszik letokolni a gyulladásos gócot. Aztán már a szájsebészben sem bízol, pedig nem õ lesz ebben a hibás. Ha meg nem mész belerohad az ínyedbe és büdös is lesz a szád. Az ilyen fogmaradványoknak kegyetlen szaguk tud lenni. Én eddig csak jó fogorvosnál voltam, bízom bennük.

Ez nem is fogászra tartozik már, hanem szájsebészre. Ha begyullad rendesen adhatnak 2 érzéstelenítõ injekciót is, akkor sem fog hatni, hisz a szervezet igyekszik letokolni a gyulladásos gócot. Aztán már a szájsebészben sem bízol, pedig nem õ lesz ebben a hibás. Ha meg nem mész belerohad az ínyedbe és büdös is lesz a szád. Az ilyen fogmaradványoknak kegyetlen szaguk tud lenni. Én eddig csak jó fogorvosnál voltam, bízom bennük.
rohaszd ki a többi fogadat is, de el ne menj a fogorvoshoz...
Atya ég...és ez alatt az 5 év alatt nem okozott még problémát???? Örülj ha valahogy meg tudják még menteni, egy esetleges gyökérkezeléssel...bár ha ennyi ideig csak a gyökér volt, akkor valószínû esélytelen...
Érthetõ, hogy nem bízol bennük. Amelyik nem kazánkovács módjára lát hozzá a munkához, az egy vagyont kér.

Segítség! Mit tegyek? Nem bízok már meg benne! (többi lent)

A barátommal több, mint féléve együtt vagyunk. Nagyon boldogok vagyunk egymással. A gond csak az, hogy a napokban megtudtam, hogy „alkalmi cigis”. Tudom, hogy ez nem nagy gond ha egy buliban egy szálat elszív, de engem mégis zavar mert nagyon cigi ellenes vagyok. Ezt persze ? is tudja, de mégis elkezdte.. Megmondtam neki, hogy én így nem szeretném tovább folytatni, mert én nem így szerettem belé. Erre az volt a válasza, hogy leszokik miattam, de én nem hiszek neki most már. Ha eddig hazudott, akkor miért ne folytatná?

Legjobb válasz: Ha nem fog róla leszokni, akkor azt úgy is fogod érezni, amikor csókolóztok.

Hány éves vagy? Csak mert elég gyerekesen viselkedsz. Ha buliban sör vagy ilyesmi mellé elszív egy-egy szálat, akkor max. kocadohányos. Csak mert te utálod a bagót, azért neki kötelezõ a te elveidet vallania, a te elveid szerint élnie az életét? Oo
Ha nem fog róla leszokni, akkor azt úgy is fogod érezni, amikor csókolóztok.
Hát ez legyen a legnagyobb problémád a kapcsolatodban, azt kívánom... :)
Ez lesz ám a hosszú kapcsolat! Ne legyél már sárkány, hogy pár szál cigi miatt drámázol. Minden buli után megkérdezted tõle, hogy cigizett-e? Vagy hogy kell elképzelni a hazugságot?
ha tényleg cigirõl beszélsz, és nem képletesen, akkor havi egy-egy szál nem a világvége. de, ha ebben nem tudsz hinni neki, akkor mi lesz más, komoly témában? ne legyél már gyerek.
Iszonyat gyerekesen viselkedsz... Pár szál cigi miatt balhézol ? Úr Isten az egekbe... Téged az miért zavar, hogy cigizik, ha azt nem elõtted teszi hanem kilométerekre tõled ??? Azzal hogy eltitkolta a cigit csak jót tett a kapcsolatotoknak. Én már rég kirúgtalak volna hogyha ilyenen problémáznál...
basszus ne te mondd már meg neki h cigizhet-e vagy nem ha akar akk cigizzen nekem is cigizik a barátom és egy nap fél doboz kb és nem lehet érezni ha csókolózunk csak ha közvetlen utánna h elszívta ugyh engem nem zavar és ne én mondjam már meg h mit csináljon õ élete õ tüdeje... am le akar szokni és nem én miattam
Cigi miatt szakítanál vele? Gratulálok..Szép a szerelem...Inkább beszéld meg vele, hogy szokjon le vagy valami..
Van olyan tapintatos, hogy nem elõtted szívja, ráadásul gondoskodott róla, hogy a csókján se érezd fél évig.
A kérdező hozzászólása: Nem szakítanék vele csak korlátoznám a csókok számát.. Valahogyan éreztetni szeretném vele, hogy hagyja abba mert engem zavar!
Miért akarod megmondani neki hogy mit csináljon? Ha téged zavar, az igazábol a te bajod. Szokd meg, vagy lépj le. Persze lehet szépen kérni, de ennél többet nem érdemes filózni ezen.

Nem bízok senkibe. Még a legjobb barátnőmbe se. Mit tegyek? Nem hiszem el, hogy tényleg szeret és hogy mindenkinél fontosabb vagyok neki.

Ez talán azért van mert alapból másak vagyunk kicsit. Teljesen máshogy viselkedik másokkal mint velem. Ez a kett?sség teljesen megzavar engem. Félek, hogy amikor szükségem lenne rá akkor csalódnék.

Legjobb válasz: Bizalom nélkül nincs kapcsolat. Nem tudhatod, hogy a nehéz helyzetekben is melletted fog állni, de ha nem adsz neki esélyt,akkor sohasem fogod megtudni. A csalódásokat nem kerülheted el. De nem állapot,hogy senkiben sem bízol. Adj esélyt az embereknek. Lehet,hogy kellemesen csalódnál.

Bizalom nélkül nincs kapcsolat. Nem tudhatod, hogy a nehéz helyzetekben is melletted fog állni, de ha nem adsz neki esélyt, akkor sohasem fogod megtudni. A csalódásokat nem kerülheted el. De nem állapot, hogy senkiben sem bízol. Adj esélyt az embereknek. Lehet, hogy kellemesen csalódnál.
Hát teszteld. Kérj tõle valamit amit nagyon szeret. Ha odaadja, akkor téged jobban szeret.
én is elég bizalmatlan vagyok, ha barátnõd tényleg szeret, akkor kiharcolja a bizalmadat, ha meg nem akkor legalább nem csalódsz nagyot ha már nem te leszel neki a legjobb
A kérdező hozzászólása: Épp ez az, hogy mindent megtesz nekem és mindenkinél jobban szeret. Talán azért aggódok, mert másokkal máshogy viselkedik. Pörög, de nálam meg alkalmazkodik a nyugodtságomhoz. Nem tudom, hogy jó-e hogy mindig alkalmazkodik és valamiért úgy érzem, hogy valamikor kerülhetek kínos szituációba. Ritkán találkozunk. Nem tudom mért jön rám néha, hogy nem is szeret, meg hogy nem bízok benne.
A kérdező hozzászólása: Megkértem, hogy ne alkalmazkodjon hozzám, hanem inkább nekem dobja fel a hangulatom.
Én is bizalmatlan vok, és néha ezzel az õrületbe kergetek másokat. De ha olyan amilyennek leírod, lehet, hogy nem azért nem pörög mikor veled van, mert alkalmaszkodik, hanem, mert néha szeret leállni, és ezt ha veled van megteheti.


Szerintem az oldal.biz a hupont.hu-t támogatja, és valószínûleg ezért ;)
A kérdező hozzászólása: De mások meg tudtak, van ott néhány példa is. Nem értem..

Nem bízom a férjemben, és erre úgy érzem teljesen rámegyek lelkileg. Régebben voltak nőügyek, sőt minden. Társkereső oldal, persze mindent letagad, hogy nem igaz. Azt mondja, hogy Én vagyok a hülye, elviselhetetlen féltékeny feleség. Mit tegyek?

Mit tegyek, hogy erősítsem magam?

Legjobb válasz: Hát attól, hogy a féltékenységet kezelteted, még megcsalhat. Sõt, olyan sokan mondogatják, hogy ha nincs bizalom, akkor minek a kapcsolat.... Hány nõt látok, aki maximálisan bízik, szegények, és a maximális bizalmuk mellett pont úgy megcsalják, mint azokat, akik féltékenyek. Valamilyen szintû féltékenység természetes is. Elõször is azt tisztázd le magadban, hogy tényleg megcsalt-e? Vannak-e konkrét bizonyítékok, vagy csak te gondoltad? De ha ennyire biztosan írod, akkor így volt. Nézd a mostani helyzetet: mibõl gondolod, hogy megint? Ha úgy érzed, változott, akkor fogd vissza magad, és próbálj lehiggadni. Mérlegeld, hogy folytatni szeretnéd-e vele? Ha igen, akkor nincs gond. Viszont az is egy pasis taktika, láttam már ilyet, hogy bizony félre járt rendesen, a feleség gyanakodott, de persze elérte, hogy a feleség higgye magát hülyének, hogy ok nélkül féltékenykedik. (és miközben megvolt a kis barátnõ, egy veszekedés után a nõ kért bocsánatot, hogy ne haragudjon rá, hogy nem bízik benne, és azt gondolta, hogy félrelép. A drága férj volt olyan rendes, hogy meg is bocsátott. )

Hát attól, hogy a féltékenységet kezelteted, még megcsalhat. Sõt, olyan sokan mondogatják, hogy ha nincs bizalom, akkor minek a kapcsolat.... Hány nõt látok, aki maximálisan bízik, szegények, és a maximális bizalmuk mellett pont úgy megcsalják, mint azokat, akik féltékenyek. Valamilyen szintû féltékenység természetes is. Elõször is azt tisztázd le magadban, hogy tényleg megcsalt-e? Vannak-e konkrét bizonyítékok, vagy csak te gondoltad? De ha ennyire biztosan írod, akkor így volt. Nézd a mostani helyzetet: mibõl gondolod, hogy megint? Ha úgy érzed, változott, akkor fogd vissza magad, és próbálj lehiggadni. Mérlegeld, hogy folytatni szeretnéd-e vele? Ha igen, akkor nincs gond. Viszont az is egy pasis taktika, láttam már ilyet, hogy bizony félre járt rendesen, a feleség gyanakodott, de persze elérte, hogy a feleség higgye magát hülyének, hogy ok nélkül féltékenykedik. (és miközben megvolt a kis barátnõ, egy veszekedés után a nõ kért bocsánatot, hogy ne haragudjon rá, hogy nem bízik benne, és azt gondolta, hogy félrelép. A drága férj volt olyan rendes, hogy meg is bocsátott. )
Azaz a feleség kért bocsánatot.
Én is voltam olyan ostoba feleség, mint akirõl a második válaszoló írt. Ráhúztam még három évet a házasságunkra, és szültem még egy gyereket. A vége mégis válás lett. Én csak a válás után erõsödtem meg.

Már nem szeret vagy csak nem bizik bennem? Mit tegyek?

Van egy srác akit szeretek és ? is engem.De eléd sokat veszünk össze, van hogy naponta. Mostanában furán viselkedik, nem mondja annyiszor hogy szeret mint régen, és amikor mondom neki hogy szeretem akkor azt mondja hogy bizonyítsam.. Meg mostanában nem beszélünk annyit, vagyis hogy nincs témánk. Most akkor már nem szeret vagy nem bízik bennem? Van egy csaj a suliba (nem vagyunk rosszba de jóba sem nagyon) és még akk összevoltam veszve a sráccal, és mondtam a csajnak hogy az a srác mindenkit le k*rvázik. és kiderült hogy a csajnak tetszik a srác, és sztem lehet hogy elmondta neki amit mondtam a srácról hogy mi meg össze vesszünk. de mentségemre hogy akkor télleg nem szerettem a srácot! és egyiknap amikor összevesztünk a sráccal a fejemhez vágta hogy én nemis szeretem ?t, csak nem merem neki megmondani meg hogy én ?t mindennek elmondom:O. de azóta már kibékültünk.. de nemtudom hogy miért ilyen mostanában..:S lehet mert nem bizik bennnem? vagy már unalmasnak tart mert nemtudunk semmir?l dumálni és tovább lépett? (bocsi a hosszú szövegért)

Legjobb válasz: Szia! Lehet nem fogsz örülni amit írok sõt azt sem tudom hogy hány éves vagy de ez a kapcsolat régen rossz, tök mind1 hogy nem szeret vagy nem bízik benned a tény az tény hogy nektek hosszútávon semmi jó jövõtök nincs és ha ezt az ide íróknak nem is hiszed majd tapasztalod magadon, bár inkább jobb megelõzni a bajt. A szeretlek-re azt válaszolja hogy bizonyítsd és még vele vagy? Nem tudom néhány lány hogy gondolkozik vagy hogy mennyinek tartja magát de a te értékrendeden változtatni kéne, amúgy mivel kéne bizonyítanod? Helyben elvágni magad aztán na gyere csináld amit akarsz vagy házat vegyél neki és soha többé ne menj ki a házból mert csak az övé vagy? Gondolkozz el egy kicsit, bár szerintem fiatalé vagy még, nem fogsz belehalni ha nem õ lesz a nagy "Õ",meg a férjed. További sok sikert.

Szia! Lehet nem fogsz örülni amit írok sõt azt sem tudom hogy hány éves vagy de ez a kapcsolat régen rossz, tök mind1 hogy nem szeret vagy nem bízik benned a tény az tény hogy nektek hosszútávon semmi jó jövõtök nincs és ha ezt az ide íróknak nem is hiszed majd tapasztalod magadon, bár inkább jobb megelõzni a bajt. A szeretlek-re azt válaszolja hogy bizonyítsd és még vele vagy? Nem tudom néhány lány hogy gondolkozik vagy hogy mennyinek tartja magát de a te értékrendeden változtatni kéne, amúgy mivel kéne bizonyítanod? Helyben elvágni magad aztán na gyere csináld amit akarsz vagy házat vegyél neki és soha többé ne menj ki a házból mert csak az övé vagy? Gondolkozz el egy kicsit, bár szerintem fiatalé vagy még, nem fogsz belehalni ha nem õ lesz a nagy "Õ", meg a férjed. További sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!:) bár hogy õszinte legyek erre gondolni sem akarok:/ 5 hónapig probáltam elfelejteni de nem megy:/ hiába nem beszéltünk, igy is egy suliba járunk:/ légyszi ha még tudok írni választ akkor irjatok hogy mitgondoltok.

Mit tennétek, ha a helyembe lennétek? Egy 33 hónapos kapcsolatomnak, lett vége májusban. Azóta már az páromnak, új kapcsolata van, amiben annyira nem érzi jól magát (ezt ő mondta) még mindig engem, szeret, de nem bízik bennem, és nem lép. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Drága kedves Joli nagymamám mondotta mindig (Isten nyugosztalja), hogy csak a töltött káposzta jó újramelegítve. Én bízom Önben, hogy helyesen, minden tényezõt figyelembevéve fog dönteni. Mély tisztelettel : -Sallay Doktor úr

Drága kedves Joli nagymamám mondotta mindig (Isten nyugosztalja), hogy csak a töltött káposzta jó újramelegítve. Én bízom Önben, hogy helyesen, minden tényezõt figyelembevéve fog dönteni. Mély tisztelettel : -Sallay Doktor úr
Felejtsd el, mi értelme van egy már halott kapcsolatnak? Ne engedd, hogy a szokásaid vezéreljenek. Lépj tovább és keress mást.
nézd, ha tényleg nem jó az új kapcsolata, akkor ha nem is miattad, hanem maga miatt kellene lépni!szerintem nem érzi õ magát olyan rosszul abban a kapcsolatban, csak mondja.ha még mindig téged szeretne nem kezdett volna új kapcsolatba.szerintem kerüld el õt, és próbáld meg lezárni ezt az ügyet!éld az életed, ismerkedj, mert ez a kapcsolat már halott.
Miért is kellene NEKED bármit is csinálni? Egyedülálló vagy, neki meg van barátnõje. Beszélni meg lehet bármit, majd ha a tettek is alátámasztják, akkor kell neked bármit is csinálnod. Ennyi. Foglalkozz magaddal és keress mást.

A férjem nem bízik meg bennem, mit tegyek?

A férjem képtelen bennem, megbízni, pedig soha nem adtam rá okot. Õ már egyszer megcsalt, de megbocsátottam, viszot én soha nem léptem félre, még csak nem is flörtöltem. Már nem bírom így tovább, nem tudom mit tegyek!

Legjobb válasz: Ha nem bízik benned + megcsalt hagyd ott a p*csába... Nem érdemli meg az ilyen ember a nõt...

Ha nem bízik benned + megcsalt hagyd ott a p*csába... Nem érdemli meg az ilyen ember a nõt...
Ha megcsalt és nem bízik benned akkor szakíts vele. Nem kell erõltetni ezt ha csak rossz dolgokat hozz. Ennek szerintem így nincs értelme.
mondd neki, ha nem hagyja abba, akkor el fogsz válni. ha õ volt az, aki megcsalt téged és ezek után még õ nem tud benned megbízni, akkor nem hiszem, hogy meg tudna változni, jobbat érdemelsz egy ilyennél :) 24/F
Azért nem bízik meg benned, mert saját magából indul ki. De tényleg! Volt barátnõm volt barátja is ilyen volt. Folyamatosan betegesen féltékenykedett, eltiltotta a lányt mindentõl és mindenkitõl, közben pedig õ maga folyamatosan más lányokkal k***gatott, szinte minden nap.
A négyesnél az igazság! Hidd el, hogy saját magából indul ki. Szerinte képtelenség megcsalás nélkül élni. Ezt gondolja rólad is.
Most ha cinikus akarnák lenni azt mondanám azért nem bízik meg mert nõ vagy. énsem bízom senkiben mert már tul sokszor csesztek át. nem tudsz mit csinálni ez van
és miért nem bizik benned? hány éves?
Ilyenkor természetes h magába zárkózik, törõdj vele simogasd, menjetek el valahova, ne erõszakolj rá semmit, apróságok és ne add fel a sok kedvesség meghozza a gyümölcsét csak légy kitartó, és mond el neki h ezt érzed, mindent meg kell beszélni
Elõször is tanulj meg beszélni, a "kapcsi" egy hülye 14 éves gyerek nyelve, nem egy érett felnõtté Hagyd el.

Mit tegyek ha a férjem nem bízik meg bennem?

NÉHA!! Elmegyek bulizni(kocsmába) van egy gyermekünk. 10év van köztünk és ha egy picit jól érzem magam a barátnőmmel egyből azt hiszi h vkivel szexeltem azért mentem el.. H tudnám ezt rendezni vele??

Legjobb válasz: Már bocsi, de attól, mert valakinek gyereke van, még eljárhat alkalmasint szórakozni. Ha a férjed nem bízik meg benned, akkor a kapcsolatotok alapjaival van a probléma.

Már bocsi, de attól, mert valakinek gyereke van, még eljárhat alkalmasint szórakozni. Ha a férjed nem bízik meg benned, akkor a kapcsolatotok alapjaival van a probléma.
Miért ne mehetne el?????? ha az apja vigyáz rá, vagy valaki akkor néha miért ne mehetne? ha valaki anya akkor már ki sem teheti a lábát a házból vagy mi a csuda?? bírom, azt hiszik az emberek ha valaki szült, és gyereke van akkor csak robotolnia kell, és mást nem is kell csinálnia.. MINDENKINEK KELL A KIKAPCSOLÓDÁS!!. amúgy meg ha a férjed azt hiszi hogy megcsalod, akkor nagyon nagy gond lehet ott.. ez az elsõ házassága? mert ha nem lehet h az ex megcsalta és ezért ilyen.. ezt megkell vele beszélni, hogy neked is jár a kikapcsolódás.. igaz lehet nem kocsmába kellene menned :) )
szerintem itt a kocsma fogalma tisztázatlan. Egy sörözõrõl van szó? mert annak- anya létemre- a kerthelységében egy nyári estén szívesen söröznék a barátaimmal. Egy koszos lebujba meg nem szívesen lennék. Egy éves kislány anyukája.
"piphusi" :D hát ez bolond :)
és még el is írtam :)
Elmehet egy anya is szórakozni, de NEM kocsmába! Még nappal sem tenném be egy kávé miatt sem kocsmába a lábam.
Kocsmába járni, és a gyereket otthon hagyni egy anyának elég durva! Jogosan nem bízik meg benned a férjed. Menj el nappal a barátnõiddel, de ne kocsmába járj a részeg férfiak közé!
Korábban kellett volna kihancúrozni magadat, nem gyerekszülés után. Hány évesen is mentél férjhez? Párodnak meg úgy kell neki, kellett a fiatal pipihús, akkor most örüljön neki!
Romkocsmába, vagy milyenbe? Nálunk az utca végén van egy, a 2 és fél éves gyerekem egy idõben mindig berohant, hát kihozni is ciki volt. Azért ott sok alkesz, gáz pasi van. El nem tudom képzelni, nemhogy anyaként, de nõként se, hogy oda járjak szórakozni.
Bocsi, de ez az Irásodból nem derült ki, sokan azt hitték, hogy fogatlan kocsma tündér vagy, mert a pubokat azért nem kocsmának nevezik.
A kérdező hozzászólása: Istenem! Vegyen már magából vissza az aki húúú dd leír meg anya vagyok és néha bulizok. Amúgy soha nem csaltam meg, nem adtam rá okot, h ilyen legyen, az a kocsma nem lepukkant..sõt! Am.meg 1évben 2*ha elmegyek, és ismerõsök, fiatalok vannak ott! Ja és élõ zene van. Ennyi. Hívtam magammal de nem jött. Azok meg akik leírják az ilyen anyákat, Már bocsi a kifejezésért de KAPJÁK BE!
Azért tényleg tisztázni kéne milyen kocsmáról van szó. Mert nekem leszakadna a pofám, ha anyám a csövesek közé járna a talponállóba és egy feles kevertet kérne. Viszont egy kulturált inkább pub jellegû hellyel nem gondolom, hogy probléma lenne.
Elõjöttek az anyatigrisek és az önbizalomhiányos pasik... Kocsma és kocsma között is van különbség, jaj mekkora dolog, ha néha kikapcsolódik egy anyuka is. Kérdezõ, csináltál valaha is olyasmit, ami miatt nem bízik meg benned a férjed? Mert ha igen, akkor az szívás, ugyanis akkor meg tudom érteni. Viszont, ha semmi oka nincs rá, akkor meg vagy tovább gyõzködöd, vagy mittudomén... Én egy idõben inkább felhívogattam a pasimat fél-1 óránként, hogy jelentsem, mi a helyzet, hogy érzem magam és mit csinálok. Régen nagyon átverték és ezért volt velem is bizalmatlan, bár attól még tudom, hogy ugyanolyan ciki a dolog. De legalább mára már(eltelt a hívogatós idõszak óta jó pár hónap) nem kell hívogatnom, végigalussza nyugodtan az éjszakát ha bulizok, nem támad rám, hogy biztos megcsaltam és õszintén kíván jó szórakozást, ha indulok a buliba. Szükségtelen harc volt ez, de nekem sikerült megvívni:D Talán nálatok is beválna. Bocsi, ha hülyeségnek gondolod, de nekem csak ez jutott eszembe hirtelen:)
Nyilván magából indul ki a férjed. Nem bírja elképzelni, hogy valaki (te, a felesége) nem lép félre, mikor szórakozik. Akik pedig szerint egy anya nem szórakozhat néhanapján az vegye kölcsön a másik gyerekét egy hónapra. :)
tény és való, a kocsma szónak van egy elég negatív felhangja. mi is inkább sörözõnek, pubnak hívjuk, mert kicsit más képet fest idegenek elõtt, nem leszünk rögtön tróger alkesznak elkönyvelve. :) nem is tudtam, h a kocsmákban lehet bulizni... mi szórakozóhelyre járunk, van olyan kisgyerekes anyuka ismerõsöm aki néha jön velünk, addig apa vigyáz a kicsire, anya meg táncol egy jót. ha nem bízik benned, akkor bizonyára adtál rá valami okot. ha szimplán betegesen féltékeny, akkor küldd el kezelésre.
Azért nem árt tisztázni a konkrét, mert lehet egy lerobbant, alkeszekkel teli talponállótól kezdve egy színvonalas, élõzenés pub is.
Mi olyan kocsmába szoktunk járni, ahová csak huszonévesek járnak, nagyon szép a berendezés. Lehet venni legalább 20 fajta koktélt, teákat, töményet, sört stb. Nagyon jó beülni oda, zsong az élet, mert fõleg egyetemisták járnak oda, van csocsó, billiárd. A többi kocsma is ilyesmi, max. kisebb, ahová járunk, de szintén huszonévesek, max 30 veszik birtokba. Nem értem a sok begyöpösödött barmot, aki azt hiszi, hogy egy kocsma csak az a tipikus lezüllött hely lehet, alkoholista öregemberekkel. Igen van ilyen is, de nálunk (Szeged) pl. rengeteg kocsma van fiataloknak, akik kikapcsolódásra, beszélgetésre vágynak egy nyüzsgõ helyen. A másik az, hogy akinek gyereke van, még nem kell ott rohadni a gyerek mellett 18 éves koráig, nyugodtan el lehet menni kikapcsolódni, sõt szerintem muszáj is elmenni, jó érzés kikapcsolódni, lazítani a barátokkal, ahelyett, hogy a gyereket hajkurásznánk 24 órán keresztül. Ha csak ez menne, akkor minden anya belefásulna az otthon ülésben és abba, hogy csak a gyerekkel lehet nagykoráig. A kicsinek végképp semmi baja nem lesz, ha otthon pár órát az apja vigyáz rá, aztán meg fordítva, vagy esetleg a nagyszülõk. Legyetek már NORMÁLISAK emberek, túl sok a gyakorin a megkeseredett idióta, aki zúdítja a baromságait. Sehogy sem tudod rendezni, hogyha a szó nem elég. Vidd magaddal õt is, gyereket bízzátok a nagyszülõkre. Havonta párszor nyugodtan meg lehet csinálni, a férjed is megnyugodna.
Azt azért nem ártana tisztázni, hogy van oka nem bízni benned?Mert, ha már történt valami "törvényellenes" akkor én se tartanám jó ötletnek ezt a szórakozzunk dolgot. Beszélj vele mindenképpen, abból nincs baj.Lehet, csak félt, a kocsma nem mindig biztonságos.Vagy például nem akarja, hogy túl sokat piálj...Ezen nincs mit kertelni, kérdezz rá:)
Millió szórakozási lehetõségem van, de még gyerek elõtt se jártam talponálló kocsmába.
Szertinem jobb lett volna, ha úgy fogalmazod meg, hogy sörözõ, vagy borozó... Lényeg ugyanaz, csak más a hangzása. Egyesek meg érdekesen gondolkodnak, azokról a nõkrõl, akik már szültek. Komolyan más szórakozásuk nem lehet, csak az, hogy havi egyszer elmennek sütit zabálni (persze szigorúan csak naplemente elõtt) egy barátnõjükkel? SAjnálom azokat, akiknek a hátralévõ életükre ez az egyetlen szórakozási lehetõség...
Az elõzõnek /kettõnek/ (34%-os) teljesen igaza van.
Azokra a nõkre gondolok, akik házasok vagy még nem azok, de terhesek lesznek a szeretõjüktõl és a párjuknak nem mondják el, h mi a szitu, sõt végignézik, h a pasi felneveli abban a hitben, h az övé. H van ehhez gerincük? A férfi ha másnak csinál gyereket azért az ugye nem olyan, mert a feleség azzal a gyerekkel nem kerül kapcsolatba, jobb esetben soha nem is látja, legtöbb esetben még a férfi sem szerintem. Azért kérdezem, mert amerikai ismerõsömmel a háborúról beszélgettünk és mondta, h kint nagyon magas a kakukkfiókák száma, mert ugye a férj kint harcol, az asszony meg otthon hetyeg más férfiakkal, holott egy felmérés szerint a katonák 90%-a a pénz miatt ment ki, amivel a családját akarja segíteni. Errõl meg az jutott eszembe, h más kontinenseken meg tök alap, h mondjuk 4 gyerekbõl 1 nem az övé.
Hát elég gáz, h anya létedre kocsmákba jársz, az meg még inkább h van aki pártolja, h jól teszi. Szerencsére az én menyasszonyom különb.
Azért nem bízik meg, mert feltehetõen attól tart, hogy a kocsmában megismersz egy hasonló korú férfit, aki esetleg még tetszik is neked. Kocsmában könnyen megeshet az ilyesmi és ezt a férjed is tudja. Remélem elég diplomatikus voltam. 44/f
Emberek, a kocsma nem feltétlenül egyenlõ a talponálló kricsmikkel... valószínû nem azokra gondolt. Nõk csoportosan egyébként sem szoktak odajárni, kivéve a nagyon csöves, mûveletlen prolik, én meg nem feltételezem ezt a kérdezõrõl. És miért lenne egy sörözõ gázabb hely, mint vmi trendi szórakozóhely?... És kben is, mi köze annak, hogy kocsmába ment-e, vagy jazzklubba, ahhoz, hogy a férje féltékenykedik rá? Ha azzal gyanúsítgatja, hogy félredug, akkor is azt tenné, ha vmi "nõknek társadalmilag jobban elfogadott" helyrõl jönne vissza fülig érõ vigyorral a barátnõivel. Kérdezõ: beszélj a férjeddel! Mondd meg neki, hogy nagyon megalázó és bántó, hogy nem bízik benned, és nem tettél semmit azért, hogy ilyeneket higgyen rólad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!