Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, nem bírok állni (4 db)

Mit tegyek, ha nem bírok állni?

Busszal járok haza, 20 perc az út, mindíg próbálok az els?k között felszállni, mert nem bírok állni, se a buszon, se akkor ha 10 percnél többet kell várnom valahol. Szédelgek, fulladok. Mit?l lehet? Mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: alacsony vérnyomás, magas vérnyomás? orvos látott már?

alacsony vérnyomás, magas vérnyomás? orvos látott már?
pánik reakció...
igen, ahogy elküldtem a hozzászólásom, ez volt a következõ, ami eszembe jutott (mármint a pánikroham). (az elsõ hozzászóló)
A kérdező hozzászólása: De ez mitõl lehet vagy mit takar?
ez a tudatalatti.. már ha pánikról van szó nálam is szokott lenni..hirtelen melegség önt el, kis szédülés, fulladási kényszer...én ilyenkor próbáloma gondolataim másra terelni...tudom, nehéz!! De ha tudod kontrolálni, akkor még nincs nagy baj!

Mit tegyek? 26 hetes vagyok és irdatlanul dagad a lábam Nem bírok lehajolni, állni. Nagyon fáj. Fekve pedig zsibbad.

Legjobb válasz: menj el a nogyogyaszodhoz mert tobb dolog okozhatja ne varj menj minnel hamarebb.

menj el a nogyogyaszodhoz mert tobb dolog okozhatja ne varj menj minnel hamarebb.
Elsõ vagyok. Igen, mindenképp nézesd meg a dokiddal, es ha minden rendben van, akkor probalkozz a tornaval :) )
Tornázz egy picit. Egy kismama tornára pl, csak finoman. Ha izzadaz. Jót tesz az oedemas végtagoknak.
Próbálj meg úgy feküdni, hogy magasabban legyenek a lábaid mint a mellkasod. Ja és próbálj sok folyadékot inni, mert az is segít.
Én 28 hetes vagyok, de már hetek óta dagad nekem is a bokám. Viszont strandon voltunk az elmúlt hetekben kétszer is és aznap egyáltalán nem dagadt. Szóval én azt ajánlom a felrakás, a sok folyadék mellett, hogy egy lavór hideg, vagy legalább langyos vízbe rakd a lábad, vagy hideg vizes ruhát, törölközõt tekerj rá!
nem lehet hogy vizesedsz? én toxémiás lettem és már hamar kezdett a bokám dagadni, a kezem zsibbadni. polcold fel sokat, és ha teheted ne nagyon mászkálj ebben a melegben.

Be van nőve a nagylábujjamon a köröm de annyira fáj már hogy a zoknit sem tudom ráhúzni, sőt nem bírok rajta állni. Mit tegyek?

Anyám nem tudja kivágni mert már annyira fáj,már be is lilult.

Legjobb válasz: Mindenképpen ki kell vágni. Ha anyukád nem tudja, menjetek be a sebészetre, akár most az ügyeletre. Azért fáj, mert begyulladt, és valószínûleg gennyel is tele van. Ha engednéd anyukádnak, hogy kivágja, akkor a genny is kifolyna. Persze utána fertõtleníteni kell, ill. csak sterilizált ollót használjatok. Ha nem megy, mejetek mielõbb a sebészetre (SZTK hétköznap, ügyelet hétvégén)

Mindenképpen ki kell vágni. Ha anyukád nem tudja, menjetek be a sebészetre, akár most az ügyeletre. Azért fáj, mert begyulladt, és valószínûleg gennyel is tele van. Ha engednéd anyukádnak, hogy kivágja, akkor a genny is kifolyna. Persze utána fertõtleníteni kell, ill. csak sterilizált ollót használjatok. Ha nem megy, mejetek mielõbb a sebészetre (SZTK hétköznap, ügyelet hétvégén)
A kérdező hozzászólása: Ezaz, hogy én engedném csak már annyira fáj, hogy nagyon xd
Azért írtam a sebészetet. Ott adnak helyi érzéstelenítést, ha kell. Egyébként próbáld meg magadnak kivágni. Én az enyémet magamnak vágom ki. Nagyon fáj, meg minden, de türelmesen kezeld. És minél tovább hagyod, annál rosszabb lesz. Ha két órán át tart, két órán át tart, de vágd ki. Vagy menj sebészetre.
Ezt már jobb lenne, ha nem otthon "buherálnátok". Remélhetõleg van otthon valamilyen gyulladáscsökkentõ kenõcs(Betadine, Bactroban, Tetran). Ezzel kösd be, tedd fel a lábadat, most pihentesd és holnap menjetek el sebészetre.
A kérdező hozzászólása: oké köszi mindenkinek a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: sikerült kivágni, de még mindig fáj, gennyezik és még lilább. És most mit kéne tenni??
Menj el mielõbb a sebészetre. Az SZTK-ban általában este 8-ig nyitva van. Úgyhogy indulj el most. A végén még elfertõzõdik, és le kell vágni az ujjad.
Egyébként itt is informálódhatsz: http://jltkft.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1148721


16 éves leszek és 83kg vagyok a hasamon nem nagyon lehet észre venni hogy duci vagyok csak a combomon. Nagyon sok a fogyókurát ki probáltam de nem birom végég csinálni. Mit tegyek hoggy dolgoknak elentudjak állni? és hogy hamar le fogyak.

Ti mit ajánlotok?

Legjobb válasz: Szerintem írd ki a fogyókúrás kategóriába, itt nem hiszem, hogy túl sok hasznos választ fogsz kapni, de ott segítenek.

Szerintem írd ki a fogyókúrás kategóriába, itt nem hiszem, hogy túl sok hasznos választ fogsz kapni, de ott segítenek.
van egy barátnõm, akinek nagyon bevált az egyik fogyokúra. nem tudom, hogy volt-e neve esetleg, de annyi volt a lényege, hogy minden nap csak egyéle ételt ehetett. Úgyértem: húsnap, zöldségnap, szénhidrátnap, tésztanap..stb..De nem is evett keveset. viszont ezt szigorúan betartotta meg volt még egy víznapja is, és akkor nem evett semmit. Nekem ez nem is tûnik egészségtelennek, mert változatosan étkezell .Gondolom azért oda kell figyelni az adagokra is. sok sikert! Meg véleményem szerint ezek a fogyokúrák nagyon hatásosak lehetnek, de hogy mennyire tartósak az egy más kérdés. Tehát szerintem elsõsorban életmódváltozatásra van ilyenkor szükség. Pl.Sportolj
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!