Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, neki (3133 db)

Mit tegyek? Nekem így jó ahogy van, de nem esztétikus.

A fogaim össze vissza álnak, de nem akarok fogszabályzót. Másképp nincs semmi bajuk, nem lyukasak még csak nem is fájnak(eddig kétszer ha fájt a fogam). Még senki sem mondta, hogy milyen csurukak de gondolom csak azért, hogy ne sértsenek meg. Nem akarom, hogy a fogorvos fölöslegesen matasson velük, mert egyszer volt egy enyhén lyukas (nem fájt) fogam és a doki addig mind kezelte amíg annyira kezdett fájni, a vége pedig az lett, hogy ki kellett húzza. Szal a lényeg, hogy nekem rendben van így is, csak kicsit gátlásom van a lányok szempontjából.

Legjobb válasz: nekem elõl van egy fél centis hézeg a két fogam között felül nincs az az isten (nemhogy pasi),aki miatt én azzal szenvednék,hogy összébbhúzni,ha nemtetszik nézzen más után,nekem nem ér ennyit,meg ne azért szeressen,mert van rés vagy nincs rés a fogam között (páromnak fel se tünt vagy fél évig,hogy nekem olyan,csak mikor én mondtam...pedig eléggé láthato:D) L

nekem elõl van egy fél centis hézeg a két fogam között felül nincs az az isten (nemhogy pasi), aki miatt én azzal szenvednék, hogy összébbhúzni, ha nemtetszik nézzen más után, nekem nem ér ennyit, meg ne azért szeressen, mert van rés vagy nincs rés a fogam között (páromnak fel se tünt vagy fél évig, hogy nekem olyan, csak mikor én mondtam...pedig eléggé láthato:D) L
Ha majd fontossá válik megcsináltatod. Akkor majd lehet, hogy bánni fogod, hogy nem elõbb vágtál bele. Ha saját tükörképed nem is zavar, lehet, hogy lesz egy lány, akinek úgy jobban tetszenél :) Ha nem lesz ilyen, akkor egyszerûen örülj annak, hogy egészségesek.
Hát, most tulajdonképpen mi a kérdés? Ha a fogaid össze-vissza állnak azon csak a fogszabályzó segít, más nem. De tudod, valamit valamiért, de ha eddig olyan nagy problémád nem volt belõle, akkor hagyd így. Meg már a fogszabályzó nem egy olcsó dolog.
Én bizony összeszedném minden bátorságomat (én se a fogorvosnál vagyok a legmenõbb), és fogszabályzót tetetnék! Sokkal, de sokkal szebb a mosolya annak, akinek szabályos a fogazata, ráadásul egy parával kevesebb, amikor ismewrtkedni akarsz:)
Igényesség, igényesség, igényesség!

Mit tegyek? Neki van igaza, tényleg én vagyok a gyöpesagyú konzervatív alak? 18/f

Szóval a barátnõmnek van 1 fiu haverja akit régebb óta ismer mint engem az tény, de mégis velem van féléve. Nekem egyre jobban kezd nem tetszeni a viszonyuk szerintem túlságosan jóba vannak , és most ma harmadjára alszik nála 2 hónap alatt.. és az elõzõ csak 2 hete volt. Ez így csak nekem csipi a szememet ?? Tényleg én vagyok a féltékeny barom akinek a gondolkodása 100évvel ezelõtt állta volna meg a helyét ? Szerinte lehet mértéket tartani és még neki áll feljebb h nem bizok benne...

Legjobb válasz: Az én pasim is aludt már lányhavernál, nálam is aludt már fiúhaver. Mivel mi járunk együtt, ezért nem történt semmi. Ha meg ennyire nem bízol benne, akkor minek jártok? Nem gondolod, h akkor vele járna, ha õ kellene neki?

Az én pasim is aludt már lányhavernál, nálam is aludt már fiúhaver. Mivel mi járunk együtt, ezért nem történt semmi. Ha meg ennyire nem bízol benne, akkor minek jártok? Nem gondolod, h akkor vele járna, ha õ kellene neki?
A kérdező hozzászólása: Ez igaz, de most is nem ám h megtervezo, vagy megbeszélnénk csak bejelentette h 2 óra múlva lelép..
Jó hát nem kell mindent bejelenteni.. mondd meg neki h szeretnéd, ha máskor elõre szólna h ne a közös programokat kelljen lerövidíteni.
A kérdező hozzászólása: +az a majom bele van zúgva és ezt tudja is.. ennek ellenére is kellene ott kísérteni a sorsot ? Amikor kérdeztem hogy mi a program , arra nem sikerült válaszolnia, csak annyit h elmennek ide-oda ...
A kérdező hozzászólása: fuh na csak sötétedjen be majd lesz egy váratlan vendégük
Most honnan veszed, hogy szerelmes belé? Hiába akarod azt hinni, nem minden fiú-lány viszony szól a szerelemrõl. Ne legyen "váratlan vendégük", hacsak nem akarsz magadból totál hülyét csinálni... ha én megtudnám h követett a pasim, azonnyomban dobnám. Nehogy te is így járj.

(Súlyos) szerelmi bánatom van. Mit tegyek? Neked mi segít?

Csoki, zene nem segít...

Legjobb válasz: Akkor add nekem a csokid, mert nekem most nincs:/ Amúgy tapasztalatból mondom, hogy semmi... idõvel majd enyhül.

Akkor add nekem a csokid, mert nekem most nincs:/ Amúgy tapasztalatból mondom, hogy semmi... idõvel majd enyhül.
Pont, hogy ne az ilyen dolgokba menekülj mint pl.: csoki , alkohol, stb.. Én is ezt alkalmaztam de aztán rájöttem nem ér ez semmit csak magamat bántom az egésszel sõt még a testemnek is ártok vele nem csak pszichésen õrlöm magam. Jobbat ér ha inkább kicsit sportolsz/edzel valamit, levezeted feszültséget/bánatot. És majd eljön az újabb nagy szerelem.. :)
Pacsit, nekem is az van... Mondd el valakinek mit érzel, azt mondják az segít. Akár idegennek is, az elfogulatlanul tud nyilatkozni.
Barátok, alkohol, kalandok és idõ.
A kérdező hozzászólása: Már majdnem két éve szenvedek... Szóval... Ideje lenne...
Szerintem ezt magadban kell lezárni. Elterelésnek jó a csoki, zene, film, de amúgy a gyógyításban nem a legjobb.
Idõ, nem kevés idõ.
Mi történt?
Nekem a 2. év volt a legnehezebb...>.>
egy másik pasi...
A kérdező hozzászólása: Nekem az elsõ év nehezebb volt. A másodikban csak idõnként kaptam érzelmi rohamot. :) (Ment a zöld mindenkinek!)
Nyugi! Nekem is volt ilyen, de már kezd elmúlni, amúgy szintén a második év... vagy már a harmadik is! Osztálytársak voltunk, a lány meg fõsulis lett, ott összejött egy gyerekkel, én meg késõbb reagáltam és hát így jártam. De már múlóban van az érzés, mivel a tablóképen amit találtam már csak mint egy ember szerepelt rajta.
Alkohol, barátok, egy másik lány. Nekem szükségem volt 2 hónap önsajnálatra és önpusztításra, aztán egyik napról a másikra jobban lettem. Csak közben óvatosan az addiktív cuccokkal, és most nem feltétlenül a drogokról beszélek, azokkal amúgy is vigyázni kell, hanem pl. a cigarettára.


A barátnőmmel tegnap találkoztunk. Ez volt az első randi. De egyszerűen nem mertem megszólalni. Mit tegyek? Nekem nagyon tetszik. Én is neki. Megszeretném kérdezni hogy akar-e velem járni de nem merem. Hogy kérdezzem meg?

Legjobb válasz: én soha nem szoktam így megkérdezni, hogy akkor most JÁRUNK? de gondolom még fiatal vagy:) szóval szerintem mondd neki, hogy milyen kedves, szép, aranyos lány,és hogy járna e veled:) tuti tetszeni fog neki, és ha tényleg bejössz neki, nem mond nemet:)

én soha nem szoktam így megkérdezni, hogy akkor most JÁRUNK? de gondolom még fiatal vagy:) szóval szerintem mondd neki, hogy milyen kedves, szép, aranyos lány, és hogy járna e veled:) tuti tetszeni fog neki, és ha tényleg bejössz neki, nem mond nemet:)
A kérdező hozzászólása: Okés:) Köszi a választ, de mondj kérlek egy mondatot ami a nõknek bejön hogy hogy kéne?
még fiatal vagy , sztem LEGOzz még ha nemtudod még a magyar nyelvet
Ne izgulj!!!!!!gondold ki hogy mit szeretnél mondani, nem kell semmi nagyon extra dolog!Ha tetszik és te is neki akkor nincs mitõl félni...kezdj bele a mondatba és akkor már nem fogysz felni és a mondatot abbahagyni sem!az elsõ elõtt én is be voltam ilyedve!és kiderült h nincs miért!!! Sok sikert!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, ezt fogom tenni. És a 2. válaszadónak csak annyit hogy te nemtudod hogy én most mit élek át. Sok kapcsolatom volt már, de most vagyok elõször szerelmes. Igaz, könnyûnek tûnik hogy csak annyit kell mondani szeretlek meg minden, de nem!

Mit tegyek? Nekem a párom a mindenem, ő az első számú nekem se barát se senki nem fontosabb nála de neki én nem vagyok és sokszor a második helyre rak amit én nekem nagyon fáj de ő csak azt érzi h hisztizek? ! H értessem meg vele ezt az egészet?

olyanra is volt már példa h szeretkeztünk majd elélvezett majd kiment a mosdóba vissza jött és egyből a telefonjához nyúlt hozzám meg annyit se vágott h kössz... 16/L

Legjobb válasz: A szeretkezést meg kell köszöni ?

A szeretkezést meg kell köszöni ?
Bocsáss meg drágám, de nem fogod tudni megváltoztatni. Ha nem jó neked úgy, ahogy van, akkor kell szakítani, vaagy elfogadni. NEM fog változni. Hidd el. Nem tudod megértetni vele, mert neki más az értékrendje! Talán nem is táplál irántad olyan erõs érzéseket.
A kérdező hozzászólása: nem persze, h nem csak én vágynék rá h hozzám bújjon vagy kicsit körbepuszilgasson és ne a telefonja elé üljön le...
Beszéld meg vele, beszélgessetek. Ha mástól kérsz tanácsot, attól nem lesz jobb.
A kérdező hozzászólása: és ti szakítanátok inkább vagy elfogadnátok h ez van és így kell szeretni?
Azért egyszer értelmes kommunikáció keretében megemlíthetnéd neki. De ha a ezek után, és a "hisztieid" után sem lesz változás, akkor SEMMI ÉRTELME.
A kérdező hozzászólása: már rengetegszer mondtam neki h ez nekem nagyon szarul esik õ csak azt mondja h de majd máskor úgy is tudunk találkozni meg h ne sajátítsam ki õt meg ilyenek...
uh ilyet velem is csinált már h szex után egybõl elkezdett telozni -.-rohadt idegesítõ.. aztán énis fura vtam vele és legutóbb már magától összebujt utána velem. amúgy szerintem õ ilyen vagy még nem vagytok olyan szinten h te legyél neki a legfontosabb... adj neki idõt aztán ha utána se akkor beszelgess elvele de ha ugyanilyen lesz akkor nemsok értelme van
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm szépen!!! :)

Mit tegyünk? Nekem már ötletem sincs.

Páromat a nagymamája ( 50 es éveiben jár) nevelte fel, de az a n? egy iszonyatos természet?.Mi már 7 éve együtt vagyunk és 2 éve együtt is élünk, most lesz az esküv?nk. Nem járunk hozzá kölcsönkérni, nincs hitelünk, nagyon jól elvagyunk. És állandóan velünk van elfoglalva. szabályosan ami nekünk jó az neki borzalom.Nem is kérdezi az esküv?t,nem is érdekli. De ha kell valami akkor mindig megtalál minket.Akkor jön a behízelgés csak mi tudunk segíteni stb..Amikor meg épp nem kell csinálni semmit akkor a párom egy sz.mét tr.ger, nem érünk semmit, mib?l van pénzünk.stb...És ezeket a dolgokat folyamatosan árasztja a külvilágnak. Eddig is tudtuk hogy ilyen de most anyukám oda került dolgozni ahova a nagymama és visszamondják neki folyamatosan amit ránk összehord.És olyan dolgok amikr?l (pl. milyen sok tüzel?nk van) más nem tud.Anyukám eddig azt a taktikát választotta hogy nem foglalkozik vele.Ez oké, de kérdezem én hogy mi köze annak az yx munkahely dolgozóinak a mi külön magánéletünkhöz? Most már úgy érzem tenni kellene valamit Mi vagyunk a rosszak akiket nem kell segíteni, de a két 40 éves gyereke meg annak a családjai akiket elkell tartani azok a jók.Szóval az lenne a kérdésem hogy mit tehetnénk ezzel a mocskolódós hadjárattal szemben? Ha kérd?re vonjuk a szemünkbe hazudik.és azt sem bírom hogy ne foglalkozzunk vele, mert ez már szabályosan bánt.Mi tehetünk ami hatásos lenne?

Legjobb válasz: lehet túl egyszerûnek tûnik majd de azért leírom én azt csinálnám hogy amit leírtál megmondanám neki a szemébe aztán elmagyaráznám neki hogy vagy megváltozik vagy nem fogunk magával foglalkozni és akkor nem lesz pletykálgatás sem ennyi lenne én ezt csinálnám

lehet túl egyszerûnek tûnik majd de azért leírom én azt csinálnám hogy amit leírtál megmondanám neki a szemébe aztán elmagyaráznám neki hogy vagy megváltozik vagy nem fogunk magával foglalkozni és akkor nem lesz pletykálgatás sem ennyi lenne én ezt csinálnám
Meneküljetek. Ha visszatámadtok, még nagyobb háború lesz. Ha megtehetitek, költözzetek minél messzebb. Bocsánat, nem annyira a kérdésre válasz, de megakadt a szemem a nagyi életkorán. Gondolom ti is legalább 20 évesek vagytok. A nagyi vagy a szülõk voltak ilyen gyorsak?
Utolsó...nagyi "fia" lehet 30-as éveiben jár.. Anyukám is 50-en felül van, 35-34 éves a két tesóm..
Utolsó vagyok...hülyeséget irok :DD Ne is olvassátok..nagyi és nem az anyja...bocsi
Semmit.Nem halljátok meg amit mond, nem adtok neki semmi infot (honnan tudjamennyi tüzelptök van? Miért kell azt neki tudni?) és élitek az életetek
Hány éves a nagyi? :D vagy most anyósról van szó inkább??? Amúgy ne foglalkozzatok vele, én a helyedbe nem kommunikálnék vele....
Nekünk ilyenkor a Neogranormon szokott segíteni. (19 hós)
Mi már többször is jártunk így, csak az jött be, hogy 4-5 napig popsitörlõ helyett kamillás textilpelenkával törölgettem neki minden peluscserénél a fenekét, és utána vastagon bekentem Neogranormonnal. A Sudocrem nagyon szárít, csak rontasz a helyzeten. Ha azért írsz ékezet nélkül mert külföldön élsz, próbáld a kamilla+Bepanthen kombinációt.
Kamillás vatta, és Neogranormon.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen. mar hazakoltoztunk de igen kulfoldon eltem, koszi mindenkinek. mennyibe kerul a neugronormon?
Második vagyok, épp tegnap vett a férjem, a 100 ml-es tubus 2000 Ft.
Van belõle 25 grammos és 100 grammos. Az elõbbi 925 Ft, az utóbbi 2180. Persze ez gyógyszertáranként változhat.
A fent leírtak mellett legalább olyan fontos, hogy szellõzön amennyit lehet. Én úgy szoktam, hogy a pelenkázón nagyon amíg elvan, de ha már menne (14 hós) akkor egy textilpelust tekerek rá és a badyval ráfogatom, majd felöltöztetem. Persze félóránkként cserélni kell ..:-( De nekünk ez vált be legjobban.

Mit tegyek? Nekem kell ez a lány!

Tavaly osztálykiránduláson a lány elmondta a legjobb haveromnak, hogy szerelmes belém. Persze ? elmondta nkem kegyböl:). Egy ideje nekem is tetszik a lány, és ma bevallottam neki hogy szerlmes vagyok belé. Erre ? nem regállt semmit, ugyanugy jofej meg minden. De mintha nem is mondtam volna neki semmit. Utána egész nap rossz kedvem volt, és nem beszéltem senkivel, amit?l szerintem észrevette, hogy ez nekem nagyon rosszil esett. 13/F

Legjobb válasz: Hívd el iskola után sétálni, ahol csak kettesben lesztek. Akkor kiderül, hogy mit érez feléd. Lehet, hogy fél mások elõtt mutatni (iskolában), hogy mi van belül neki, de az is lehet, hogy tavaly óta már változtak a dolgok benne. Azt azért megjegyeztem, hogy sok lány butuskán viselkedik, amíg nem kaphat meg addig istenít, utána, ha látja, hogy megvagy, már nem érsz annyit. Nemhiába, a tiltott gyümölcs mindig édesebb lesz.

Hívd el iskola után sétálni, ahol csak kettesben lesztek. Akkor kiderül, hogy mit érez feléd. Lehet, hogy fél mások elõtt mutatni (iskolában), hogy mi van belül neki, de az is lehet, hogy tavaly óta már változtak a dolgok benne. Azt azért megjegyeztem, hogy sok lány butuskán viselkedik, amíg nem kaphat meg addig istenít, utána, ha látja, hogy megvagy, már nem érsz annyit. Nemhiába, a tiltott gyümölcs mindig édesebb lesz.
És mit kéne csinálnia? Szereted és? Gondolod ha ezt közlöd akkor õ is megszeret? Lehet hogy az amit mondott a barátodnak az már régen elmúlt. Velem is volt hogy szerettem valakit aztán már nem annyira vagy mást szerettem.
hülye
Jajj, utolsó, mert te sokkal tökösebb voltál 13 évesen biztosan...
irigyelni való az a lány, akit így akarnak :)
ez szerintem nem szerelem csak egy pillanatnyi fellángolás persze ez tarthat elég sokáig hogy tetszik valaki. szerintem is beszélned kéne vele. lehet hogy kicsit nehéz ez még 13 évesen de ne stresszeld túl magad csak hívd el valahova legyél magabiztos

Mit tegyek? Nekem nem tetszik de én tetszek neki. ( L)

Eggyl felettem jár. Joba vagyunk sokszor szoktunk hülyéskedni meg minden .Szeretek velel lenni szertem a társaságát de csak mint barát viszont õ máshogy viselkedik és ezzel nem tudok mit kezdeni.

Legjobb válasz: Egyszerûen csak mondd meg neki!

Egyszerûen csak mondd meg neki!
Amúgy hányadikos vagy? Egy bizonyos kor felett szerintem bármilyen kínos érzet nélkül lehet errõl beszélgetni komolyan a fiúval.
Egyszerûen...ne tégy semmit?xd Figyelj, a "tetszés" csak egy szalmaláng, barátnõmnek is sok srác tetszik, de nem akar velük járni. Lehet veled se akar a srác, egyszerûen bejössz neki, de nem akar tõled semmit. Honnan tudod hogy bejössz neki? Jelekbõl? a beszédjébõl? ahogy rád nézz?:) Ha mondjuk meg, üsse kavics, elhív randizni, akkor mond el neki, hogy nagyon jó haver/barát, de nem akarsz vele járni, és elrontani ezt a haverságot/barátságot. Ha normális is a srác, akkor felfogja, és nem fog zaklatni.
Nemrég velem is akart járni egy srác, egyértelmûek voltak a jelei, rá is kérdezett, de megmondtam neki, hogy nem és azóta kerülöm. Elég butuska a fiú, de még így is vette a lapot.
MENEKÜLJ! Válts iskolát! Költözz Mexikóba! Operáltasd át magad! Túrd az orrod! Keress neki magad helyett valakit! Annyi lehetõség van, szedd már össze magad! Állj a sarkadra lányom! puszi: tündérkeresztanyu :*
Nekem is volt már ilyen....de én megmondtam neki, hogy én hogy állok hozzá a dolgokhoz és azóta õ a legjobb fiú barátom:)

Most mit tegyek? Nekem ez már sok.

Szóval a történet ott kezdődik,hogy anyu megismerekedett egy elég rendes pasival a nyáron(júniusban).Ezzel így semmi bajom nem volt,mígnem a fickó be nem jelentette,hogy neki van egy fia csak ezt titkolta.El is hozta a gyereket hozzánk,anyunak szimpi volt,először nekem is de engem állandóan csak idegesít a fiú.Múltkor bement a szobámba és elkezdett turkálni a fiókjaimban és ha ez még nem lenne elég lopott tőle 500 ft.Én ezt rendeztem vele,vissza adta a pénzt.És én balettozok,és most volt egy tanévzáró fellépésünk,meghívta anyukám pasiját is meg a gyereket is.Miután vége lett a fellépésenek a gyerek csak áskálódni tudott bennem,hogy "Milyen gáz voltál!" meg ilyenek.És most nyáron is van valamikor óra,egyszer indulni akarok órár és a buszmegállóban észre veszem,hogy kivette a spicc cipőmet a táskámból.Mondanom sem kell,hogy elkéstem...És álandóan szivat,idegesít és nekem ez már sok,mert azt hiszi magáról,hogy tök menő.Viszont anyum boldog és tűrtem,de mostmár igazán nem bírom ezt ami van! Most mit tegyek?Szóljak anyunak?Mert neki ezeket nem mondtam el.

Legjobb válasz: Szervusz Már hamarabb az 500 ft-os szorinál kellett volna szólni anyunak. Nem derült ki a szavaidból, hogy a fiú is veletek él-e? Ha nem, talán éppen az a probléma vele, hogy amikor elmegy hozzátok, agy jól mûködõ családias kapcsolatot lát, ami neki is nagyon hiányozhat. Minden gyereknek szüksége van mindkét szülõjére és ennek hiánya minden gyerekben másként jön felszínre. Ha elmondod anyudnak a nehézségeidet, talán õ mint felnõtt jobban átlátja a helyzete és mind a ketten tudtok segíteni a fiúnak. Hiszen az lenne a cél, hogy mindenki jól érezze magát. Ha tovább hallgatsz, arra rámehet a család minden tagjával a jó kapcsolat. Tudod kislány (ha jól értem) mi a legszomorúbb, hogy nincsen egy bizalmas felnõtt, akirõl errõl már régen beszélgetned kellett volna. "anyum boldog" írod. És te? Üdvözlettel: Zita

Szervusz Már hamarabb az 500 ft-os szorinál kellett volna szólni anyunak. Nem derült ki a szavaidból, hogy a fiú is veletek él-e? Ha nem, talán éppen az a probléma vele, hogy amikor elmegy hozzátok, agy jól mûködõ családias kapcsolatot lát, ami neki is nagyon hiányozhat. Minden gyereknek szüksége van mindkét szülõjére és ennek hiánya minden gyerekben másként jön felszínre. Ha elmondod anyudnak a nehézségeidet, talán õ mint felnõtt jobban átlátja a helyzete és mind a ketten tudtok segíteni a fiúnak. Hiszen az lenne a cél, hogy mindenki jól érezze magát. Ha tovább hallgatsz, arra rámehet a család minden tagjával a jó kapcsolat. Tudod kislány (ha jól értem) mi a legszomorúbb, hogy nincsen egy bizalmas felnõtt, akirõl errõl már régen beszélgetned kellett volna. "anyum boldog" írod. És te? Üdvözlettel: Zita
Ne titkold! Mindenkeppen szolj anyudnak! Uljetek le es beszeljetek meg. Egyutt biztos kaptok egy olyan megoldast ami mindenkinek jo.:) De ha eltitkolod ugy soha nem fog megoldodni magatol. Sok sikert!:) Udv!:)
Mondd csak el, de olyankor amikor mind a négyen ott vagytok. Szépen nyugodtan, ahogyan leirtad, és kérd meg, hogy téged hagyjon békén, nem te hivtad, ne foglalkozzon veled. Vszinüleg fel fog háborodni, hogy "árulkodtál". Erre közöld vele, hogy elég hülye volt ha azt hitte, hogy némán fogod türni a szemétkedéseit. Sem most sem késöbb.
A kérdező hozzászólása: koszi, ma ha anyu hazaer a munkabol tuti megbeszelem vele.Majd megirom mi volt
Igen, beszéld meg anyuval! Remélem, nem azt válaszolja, amit szoktak, hogy tûrjed oszt kész. Nehéz ez, anyu boldog akar lenni, és fél hogy valami elrontja. De te is számítasz, egyensúlyt kell tartani a családban, remélem ezt õ is tudja.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A pasi és a fia már velünk élnek
Persze, hogy anyádnak szólj. Ha már veletek élnek, akkor nem árt négyesben pár együttélési dologt tisztázni, pl. hogy a te szobádba az mehet be, akit behívsz, a srác ott nem turkálhat. Meg ne rajtad élje ki a "menõ"-ségét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!