Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, ne viselkedjek ilyen (2 db)

Mit tegyek, hogy ne viselkedjek ilyen önző módon?

23 hetes vagyok. A babám apjának van 2 gyereke az els? házasságából. Nem hajlandó elárulni nekik, hogy jön a pici, mert fél t?lük, mindig csak ígéri, hogy elmondja nekik. A gyerekek nem akarnak velem találkozni sem, megismerni sem. Mi nem élünk együtt, egy héten 2-3-szor találkozunk. Egyre jobban idegesít ez a helyzet. Ma egész nap velük van, moziba mennek este, meccsre mennek, és mindezt az én pénzemen, mert t?lem kért kölcsön, hogy el tudja vinni ?ket. Nagyon bosszant hogy velük van, és szégyenlem, de kezdek haragot érezni a párom és a gyerekei iránt is. Mit tegyek, teljesen befordulok már.

Legjobb válasz: az biztos, hogy döntéseket ne hozzál a terhességed alatt, mert ilyenkor a hormonok is befolyásolják az embert, és nem biztos, hogy jó vége lesz, ha ilyenkor döntessz nagyobb fajsúlyú dolgokról, ami emberi kapcsolatokat érint!A helyzeted elég bonyolult, szerintem várd meg, mi lesz mikor megszületik a baba, addig ne is idegeskedj rajta, nem a gyerekek a hibásak, valószínû az anyjuktól hallottak ezt-azt, és természetes,hogy ez befolyásolja õket. Gondolom még õk is kicsik, azaz 14 alattiak, és egy gyerek sem örül, ha új párja van a szüleiknek, ez mindig nehéz ügy! Sok sikert és nyugalmat!

az biztos, hogy döntéseket ne hozzál a terhességed alatt, mert ilyenkor a hormonok is befolyásolják az embert, és nem biztos, hogy jó vége lesz, ha ilyenkor döntessz nagyobb fajsúlyú dolgokról, ami emberi kapcsolatokat érint!A helyzeted elég bonyolult, szerintem várd meg, mi lesz mikor megszületik a baba, addig ne is idegeskedj rajta, nem a gyerekek a hibásak, valószínû az anyjuktól hallottak ezt-azt, és természetes, hogy ez befolyásolja õket. Gondolom még õk is kicsik, azaz 14 alattiak, és egy gyerek sem örül, ha új párja van a szüleiknek, ez mindig nehéz ügy! Sok sikert és nyugalmat!
Teljesen igaza van az elöttem válaszolónak!A hormonok játéka sok mindenre képes.Én sokáig úgy néztem a páromra (a terhesség középsõ harmadában), mint egy darab rongyra.Nem szerettem, biztos voltam benne, hogy el fogom hagyni, csak idõ kérdése.Meg voltam róla gyõzõdve, hogy igazam van és nem úgy áll hozzám, mint kellene, stb...A terhesség vége felé ismét szerettem, most meg egyszerûen imádom.Elképzelni sem tudnám ismét, hogy ne legyünk együtt.Légy türelmes!!!Amúgy miért nem éltek együtt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Próbálok türelmes lenni, de nagyon nehéz. Azért nem élünk együtt, mert elég sok probléma akadt az együttélésünk alatt, leginkább anyagi jellegû.Számára sajnos nincs értéke a pénznek, elszórja, én pedig nem tudtam, nem akartam õt eltartani, ezért hazaköltözött a szüleihez.
akkor nem értem, miért vállaltatok közös babát? ha a párodban nincs felelõsségérzet, akkor mire számítasz tõle a késõbbiekben? bizony a baba pénzbe kerül, nem is kevésbe!
A kérdező hozzászólása: A baba nem volt tervezve, védekezés mellett sikerült összehozni, de egyértelmû volt, hogy megtartjuk. Nem számítok semmire, tudom, hogy pénzbe kerül a baba, de szerencsére el fogom tudni látni mindennel, amire szüksége lesz, csak legfeljebb néhány dolgot használtan kap. Nem is az anyagi része aggaszt.
értem, akkor egy gonddal kevesebb... szerintem egyáltalán nem vagy önzõ!

Miért ilyen apa? Mit tegyek, hogy ne így viselkedjen?

A szüleim 6 éves koromban elváltak(apa összejött egy másik n?vel) ,de nagyon jó volt utána is a kapcsolatunk,sokat voltam nála.De amikor az a n? szült neki egy gyereket,teljesen megváltozott...Alig visz el valahova,hozzájuk sem megyek valami gyakran,gyerektartást nem tudom,hány hónapja nem fizet.Amikor anya szóvá tette neki,hogy már kéne fizetnie,akkor azt mondta,hogy szerinte anyának nincs szüksége arra a pénzre,nem éhezünk,jól élünk(anya új férje ügyvéd).Anya nem is azért akarja azt a pénzt,mert nem tudjuk kifizetni a számlákat,hanem mert azt apának fizetnie kell,nem?!:O

Legjobb válasz: Itt már nem is a gyerektartással van a gond (bár törvény szerint kellene fizetnie), hanem azzal van a baj, hogy te érzed magad elhanyagolva. Mond el neki mit érzel! Másképp nem fogja megtudni. Beszélgetni, beszélgetni...én probléma esetén ennek vagyok a híve.

Itt már nem is a gyerektartással van a gond (bár törvény szerint kellene fizetnie), hanem azzal van a baj, hogy te érzed magad elhanyagolva. Mond el neki mit érzel! Másképp nem fogja megtudni. Beszélgetni, beszélgetni...én probléma esetén ennek vagyok a híve.
Ez elég csúnya dolog az apád részérõl.Gyerektartást mindenféleképpen kell fizetnie, ha gazdagok vagytok ha nem.De ezt anyukád mostani férje, feltehetõleg jobban vágja, ha ügyvéd.
A kérdező hozzászólása: Õ már akart valami izét is tenni a bankszámlájára, ami automatikusan leemeli róla a gyerektartást minden hónapban, de anya akkor attól fél, hogy még kevesebbet fog velem foglalkozni :S
Beszélj apukáddal, mondd meg neki mit érzel, lehet hogy csak a picúr miatt nem ér rá most, mert segít. Vagy valami más magyarázattal tud szolgálni.
A kérdező hozzászólása: Hát a gyerek már nem olyan kicsi, 5 éves.
Írj neki egy levelet. Írd meg: Apa, nagyon hiányzol! Apa I miss you! Apa szólj hozzám!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!