Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, ne vegyem magamra (6 db)

Mit tegyek? Segítség! Ugyérzem, hogy tönkre tesznek! (mivel személyneveket használok a történet átláthatósága érdekében senki ilyen nevű ne vegye magára! ) Bővebben lent!

Tehát! Az az én nagy problémám,hogy életemben el?ször megpróbáltam beszólni egy "nagymen?nek"! A történet így hangzik: Egyik nap átjött hozzánk Vivi, hogy megcsináljuk a rajz házit!Az ? unszolására felmentünk az iwiw-re.Ott megnéztük,az egyik idióta osztálytársunk képeit és találtunk egy olyat ami nem tettszett ehhez a Vivien unszolására irtam az én nevemben egy hozzászolást nem tul durvát,de ahhoz épp eleget, hogy felfogja mi is a szitu!Ezt a többi osztálytársam is észre vette és erre az Adrienn védelmébe keltek!Azóta mindig remeg? kézzel nyitom meg az iwiwemet hogy megnézzem a hozzászólásaikat amik nagyon durvák és nagyon rosszul esnek.Ami még rosszabb a Vivien nem hogy a védelmemre kelt volna mindent rámkent és ? is beszált az általuk alapított hülye klubba és azóta is ez megy ahol érnek ott pocskondiáznak és amikor hangot adok a véleményemnek (mert,ugyebár az sem jó ha elfojtjuk)(egyébként nem vagyok az a csúnya szavakat használó fajta)nagyon le tolnak és megfenyegetnek (megyünk táborozni és az Adrienn meg a BArátn?je a Noémi is jön)hogy a táborban végem lesz! Borzasztóan félek mi lesz a szüleimet pedig nem akarom bevonni a játékba Tehát ti vagytok az utolsó reményeim! Ha Ti sem segítetek talán egy sötét lyukba fogok kikötni ahonnan csak nagyon nehezen tudok kikecmeregni Kérlek SEGÍTSETEK:%

Legjobb válasz: ne menj táborozni..

ne menj táborozni..
bocsánatot kértél már? esetleg miért nem magyarázod meg, h Vivi unszolására írtál kommentet. azt a Vivit meg jól megcibálnám, nem is barátnõ az ilyen.
Szerintem kérj (nyilvánosan vagy négyszemközt) bocsánatot. Tedd félre a büszkeséged és kérj elnézést az érintett lánytól. Vagy személyesen vagy iwiw-en az említett kép alatt. Mondd el, hogy egy barátnõd unszolására írtad a hozzászólást, tedd hozzá azt is, hogy nem szeretnéd elárulni ennek a barátnõdnek a nevét, mert nem vagy spicli és ez a lány (Vivien) majd elnézést kér a saját nevében, ha akar. És mondd el, hogy a hozzászólást nem gondoltad komolyan és bocsánatot kérsz a történtekért.
Utolsónál a pont.
Igen, így, ahogy a 21:59-es válaszoló is leírta. Bocsánatot kell kérned, nem bujkálhatsz egész életedben, pláne nem a más hülyesége miatt. De máskor ne menj bele ilyesmibe senki kedvéért!
szerintem is csak a bocsánatkérés maradt.még ha nehéz is:S
Töröld le magad az iwiwrõl, és nem fognak üzengetni neked csúnya dolgokat. Majd ha elcsitult ez a dolog, visszaregisztrálsz. Ez a legjobb, amit tehetsz.
Kérj bocsánatot és vigyél magaddal egy túlélõkést a táborba.
Na pont ezért nincs nekem barátnõm, de nem is hiányzik. Mindig csak a bonyodalmakat okozták akik voltak. Nagyon jól elvagyok barátnõ nélkül is. Mindenesetre a bocsánatkérés nem maradhat el, azt a Vivit meg töröld ki az életedbõl.
Kend az egészet köcsög Vivire. ha elég kitartóan mondogatod, hogy õ vett rá, mindenki õt fogja rühellni te meg jófej leszel. az Adrienntõl meg kérj elnézést, de neki is mondd, hogy a Vivi ötlete volt.
bocsánatkérés!!!és ne barátkozz Vivivel! Nekem is épp ezért nincsenek barátnõim vagyis vannak de nem nagyon közeliek! Elegem volt hogy valaki mindig kibeszélte a másikat elõtte meg jó pofizott:S én nem vagyok ilyen a tetteimért vállalom a felelõsséget de ez a Vivi épp ellenkezõleg! Máskor ne hallgass az ilyen félékre! 20/L
Elõször töröld le a hozzászólást amit Adrienn képe alá írtál, aztán töröld le azokat amiket neked irogattak, és állítsd be azt is h ne lehessen kép hsz-t irni. Ha a helyedben lennék ezzel kezdeném, majd tedd azt amit a 21.29es hozzászóló írt. "Tedd félre a büszkeséged és kérj elnézést az érintett lánytól. ... Mondd el, hogy egy barátnõd unszolására írtad a hozzászólást, tedd hozzá azt is, hogy nem szeretnéd elárulni ennek a barátnõdnek a nevét, mert nem vagy spicli és ez a lány (Vivien) majd elnézést kér a saját nevében, ha akar. És mondd el, hogy a hozzászólást nem gondoltad komolyan és bocsánatot kérsz a történtekért." És inkább személyesen, nágyszemközt tedd mint iwiwen Majd ird meg h mit tettél, és mi történt!
Korrekt, amit a többiek írtak.Egyszer bennem is felgyûlt a feszültség, és a sértettségemnek hangot adtam az iwiwen, de én nem más unszolására, hanem önszántamból.Csak az jogos is volt.Természetesen rögtön nekem támadtak minimum öten.Végül is az lett, hogy a csajtól személyesen bocsánatot kértem, de igazából ezzel csak azt értem el, hogy még nagyképûbb lett.Mondjuk legalább bocsánatot kértem, ott, az iwiwen is, meg Tõle is.Az más kérdés, hogy a mai napig én vagyok a véres rongy, mert egyszer az életben be mertem szólni egy egoista emberkének, de tudod, már nem érdekel.Te is tedd meg, amit ilyenkor illik, többet ne csinálj ilyesmit, és Vivient hanyagold, aztán meg [email protected] az egészre.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van bocsánatot fogok kérni, és félre teszem a büszkeségemet. 22:25 ez jó ötlet megfogadom!:) És egy kérdés hogy lehet beállítani az iwiw-en hogy a képeim-hez ne legyen komment? Köszönöm a válaszokat máris jooban érzem magam!
beállítások-képek-hozzászólások 8szinte a legalján van) Majd azt is ird ám meg h mi volt a bocsánatkérés után
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, beállítottam és ez mont pont jól jött, mert a Vivien nagyon elvan most szállva magátol és iszonyatosan provokatív véleményeket közöl! És így már biztos, hogy nem írhatnak véleményt?? Köszönöm mindenkinek és a folytatást is megírom! Tipp!Ha értesülni akarsz a fejleményekrõl amik mostmár elég rövid idõn belül várhatók jelöld be és e-mail értesítést kapsz róla!:)

Mit tegyek, hogy ne vegyem magamra mások problémáit?

Legjobb válasz: Egyik füleden be, a másikon ki. Ha tanácsot kérnek, esetleg elmondhatod. De tovább ne foglalkozz a dologgal. Gondolj másra.

Egyik füleden be, a másikon ki. Ha tanácsot kérnek, esetleg elmondhatod. De tovább ne foglalkozz a dologgal. Gondolj másra.
hallgasd meg a brigád- antiszociális címû számát, nekem bejött:D
A kérdező hozzászólása: Hol lehet meghallgatni?

Alairtam egy baratom keresere az ellenorzojet, 4napja es azota nagyon rosszul erzem magam, nincs etvagyam, erotlen vagyok es semmire sem tudok rendesen koncentralni csak arra hogy kiderul a tanaraim elott. Mit tegyek hogy ne vegyem annyira szivre?

Legjobb válasz: Háát igen. Kicsit necces téma. De elõttem aki leírta, hogy a barátodnak tettél szivességet, teljesen igaza volt!!! Ne aggódj annyira. Viszont máskor ne nagyon csinálj ilyet... Amúgy ez egy egyszerû kis gyerekcsíny. Nem gyerek az, aki nem csinált ilyet. És aki elõttem írt, hogy okiat hamisítás, annak azt üzenem, hogy az az okirrat hamisítás, ha például egy nagyon fontos iratnak hamisítják az aláírását. Am ellenõrzõt évközben is lehet venni, és lecserélni. Nálunk 200 forint (de ez mind1)

Háát igen. Kicsit necces téma. De elõttem aki leírta, hogy a barátodnak tettél szivességet, teljesen igaza volt!!! Ne aggódj annyira. Viszont máskor ne nagyon csinálj ilyet... Amúgy ez egy egyszerû kis gyerekcsíny. Nem gyerek az, aki nem csinált ilyet. És aki elõttem írt, hogy okiat hamisítás, annak azt üzenem, hogy az az okirrat hamisítás, ha például egy nagyon fontos iratnak hamisítják az aláírását. Am ellenõrzõt évközben is lehet venni, és lecserélni. Nálunk 200 forint (de ez mind1)
Ne aggódj :) Nem azt mondom hogy váljon rendszeressé, de Te tulajdonképpen segítettél a barátodnak. Egy szívesség volt. Örülj neki hogy képes voltál rá, ez azt jelenti hogy igazi jó barát vagy! Ha csak Te és a barátod tudtod róla, akkor ne félj. Õ nem mondja el senkinek.. hisz miért akarna rosszat magának!? Te pedig éppúgy. Ha ki is derülne, nem lenne semmi gond. Szóval nyugi, egyél rendesen, ne stresszelj, jó barát vagy! :)
:D szerintem túl stresszeled. én már arra is lusta szoktam lenni hogy anyának odavigyek valamit hogy aláírjon . mindig én hamisítom alá. még 1szer sem derult ki pedig mar 2 éve ez megy. meg amugy sem lenne belõle nagy gond. ha ki is derul nem te leszel a hibás vagyis kevésbé leszel , és végülis mi olyan nagyon rosszat csinálhatnak veled ha kiderül ? semmit. ne stresszelj ilyen kis dolgon :D
Ha csak a barátod és te tudsz róla akkor nem lesz gond szerintem. De ha elkotyogja a barátod és netán pletyka lesz belõle, akkor ismerd be minél elõbb az adott tanárnál, mert akkor nem érdemli meg a barátod hogy falazz neki. Abban nem tudok jót mondani, hogy ne vedd szívedre most, de a jövõre nézve azt mondom, hogy soha ne csinálj ilyet többet és akkor nem lesz gond vele. Ha ennyire rosszul érzed magad esetleg kérd meg a barátodat, hogy mondjátok el a tanárnak, mert ez neked nagyon nagy lelki problémákat okoz és félsz hogy valami bajod lesz. Ha igazi barátod szerintem megérti és beleegyezik. Persze az is lehet hogy utána nem lesz a barátod, de én úgy gondolom, hogy a barátság amúgy sem arról szól hogy csalj a másik nem tanulása vagy vmije miatt.
hát figyelj, az én osztályomba is volt ilyen, a gyereket majdnem kicsapták...
hogy mit csinálhatnak vele???? Ez egy hivatalos okirat hamisítás amit a törvény elvileg büntet gyakorlatilag meg lehet soha nem veszik észre....hiszen két egyforma aláírás soha nincs.
szerintem ne csinálj ilyent tobbet, ha nem bírod cérnával.a barátság nem arról szól, hogy kérésére csalj netalántán lopj stb. és ha már egyszer aláírtad, akkor továbbra is te fogod aláírni, mert ha szulei nem totál hujék, akkor úgy is észreveszik, ha a tanár nem is.mindenesetre akkor fogod megtudni ha kitudódik hogy igazi "barát"-e a barátod, hogy majd bekopp-e téged.te pedig annyira ne cikizd már magad. ha kiderul és bekop a barátod válalod a kovetkezményeket, az pedig egy jó lecke lesz számodra, hogy tobbet ilyent ne csinálj.várd meg, hogyan alakul a helyzet, magadtól ne ismerj be semmit. meglátod, hogyan viselkedik majd a barátod.
Visszaszívtam az üzenetetem, amit az elõttem író írt. Félreértettem... Bocsika


Mit tegyek, h a barátom lakást vegyen magának, s ne a külföldön élő cimborája lakásában húzza meg magát?

A pasimnak, akivel az összeköltözést tervezgetjük nincs saját lakása, hanem válása után (ekkor még nem volt anyagi lehet?sége arra, h új lakást vegyen magának) egy külföldre költözött cimbijének a lakásában húzta meg magát, annak felajánlására. Viszont, most már megvan a pénze, h vegyen egy legalább 50 négyzetméteres lakást, anélkül, h adósságba kerülne (igaz, h akkor megtakarított pénze semmi sem maradna), viszont ? inkább ellébecel a cimborája lakásába, ami tele van annak cuccaival olyannyira, hogy pl. a pasim könyvei dobozokban vanank, s a személyes cuccait sem tudja kipakolni, mert csak fél szekrényi helye van. De ? még pénzt akar gy?jteni mondván, hogy az új lakásba bútrot meg ilyesmiket is kell venni. Én viszont cikinek érzem, én is ott lakjam abban a lakásban, s a dolgaimat sem lenne h hova letegyem. S a pasim úgy érzem, h igénytelen, s nemtör?döm ebb?l a szempontból.

Legjobb válasz: Az ingyen albérletnél nincs jobb. Az meg manapság igen hülye, aki az utolsó fillérjét is egy lakásra költi. Aztán ha beüt valami krach akkor csak pislog meg sír. Nagyon jól teszi a "pasid", amit tesz, logikus és helyes döntés.

Az ingyen albérletnél nincs jobb. Az meg manapság igen hülye, aki az utolsó fillérjét is egy lakásra költi. Aztán ha beüt valami krach akkor csak pislog meg sír. Nagyon jól teszi a "pasid", amit tesz, logikus és helyes döntés.
Ezt hívják elõrelátásnak. Neked - talán korodból adódóan - még nem sikerült tisztába kerülnöd ezzel az egyébként igen hasznos tulajdonsággal, de majd belejössz. Fõleg, ha ilyen normális párod van, aki hajlandó feláldozni némi kényelmet fiatalkorában azért, hogy késõbb szép élete legyen.

Mit tegyek a ferjemmel h ne legyen ennyire rendetlen? Hogy vegyem rea h szedjen ossze legalabb maga utan?

5 eve hazasok vagyunk, de mar egy hosszu ido ota az en kedves ferjem nem csinal a hazba semmit, csak hazajon a munkabol s szamitogepezik vagy tv-zik. En amikor a munkabol hazajovok utanna is kell takaritsak, mert o annyra nem kepes h legalabb a tanyerjat tegye a kagyloba. Ez a helyzet engem kikeszit. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne pakolj utánna, majd ha már minden utban lesz neki, akkor reklamál, és akkor mondd, hogy csinálja meg ö.

Ne pakolj utánna, majd ha már minden utban lesz neki, akkor reklamál, és akkor mondd, hogy csinálja meg ö.
Az enyém is ilyen. Volt olyan, hogy egyszer kivágtam a cuccait a teraszra, amit egy hétig gyûjtögetett a nappaliba. az sem segített. engem idegesít, õt nem. Nem tudok jobbat, elpakolok. Néha jól rászólok!
Szia! Nálunk is csak addig van rend ameddig dolgozni van a párom. Ha van energiám miközben pakolok, akkor magyarázok neki, hogy milyen disznó! Újabban már beletörõdöm, és elpakolok duma nélkül. Más téren viszont remekül helytáll, ez némiképp kárpõtol a bosszúságok miatt.
Semmihez ne nyúlj, ami az övé. Majd õ elrakja. Ha nem rakja el, hagyd ott, viseld el a rendetlenséget. Kerüld a fegyelmezgetést, mert a veszekedés a rendetlenségnél is rosszabb. Ha megkérdi, miért nem csinálsz rendet, ezt mondod: nem akarok a holmidhoz nyúlni, hátha majd keresed, és nem találod. Nem tudom, fel akarod-e venni még azt az inget. Hátha még enni akarsz, azért nem mostam el a tányért. stb. Arra üügylj, hogy semmi harag ne legyen benned, ne hallatszon a hangodból sem gúny, sem fölény, csak valmi ártatlan kedvesség.
Csinál helyette mást? Jó szeretõ, jó apa, jól dolgozik, sok pénzt hoz? Mert akkor tényleg el lehet viselni. Szólj neki néhányszor, hogy mit szeretnél. De ha egyik sem, és még rendetlen is - akkor miért vagy vele?
Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Gondolom amikor hozzámentél már tudtad hogy rendetlen. Az én párom is trehány ilyen téren, néha megszólom érte... de tudom hogy nem fog megváltozni, kutyából nem lesz szalonna. Néha látom hogy próbálkozik elpakolni maga után... néha meg szarik az egészre. Kénytelen vagyok elfogadni, mert szeretem.

Anyám hozott nekem egy parfümöt (1000 Ft), nem állunk valami jól anyagilag, mondtam neki, hogy vigye vissza, és vegyen belőle magának ami kell, ne rám költse. Nem akarja. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha neked hozta, fogadd el nyugodtan. Lehet megsértõdne, ha nem fogadnád el. De a pénzt már nagyon sok helyen nem adnák amúgy se vissza, max levásárolhatod.

Ha neked hozta, fogadd el nyugodtan. Lehet megsértõdne, ha nem fogadnád el. De a pénzt már nagyon sok helyen nem adnák amúgy se vissza, max levásárolhatod.
menj el dolgozni, és viszonozd a kedvességét!
Mit tegyél? Szerintem állj a tükör elé és köpd szembe magad. 1) Ajándékot szívbõl, szeretetbõl adnak, nem nézzük az árát sem és a minõségét sem, ÖRÜLÜNK neki, meg annak, hogy valaki gondolt ránk. 2) Ha tudod, hogy nehéz édesanyád anyagi helyzete, akkor is csendben maradsz és legfeljebb bevásárolsz neki olyan dolgot, amirõl tudod, hogy mindig, minden hónapban kell neki, legyen az kaja, akármi - annyiért, amennyiért van rá kereted.
Köszönd meg és fogadd el.
kérj bocsánatot
Örülj neki! Mondd meg anyunak, hoyg nagyon aranyos, és köszönöd. 1000 ft-ot ki fog gazdálkodni, nyugodj meg! Nagylány már, el tudja dönteni!!!
Ez csúnya dolog volt. Rendben van, hogy nem álltok jól anyagilag és minden egyéb, de valószínûleg ezt azért vette mert kedveskedni akart és ez az 1000 Ft most nem vágta padlóra. Én örülnék neki és elfogadnám, nem szép dolog ajándékot visszautasítani.
...azért hálistennek internetre tellik! Nagyon sok olyan embert ismerek, akik még hírbõl sem hallottak ilyesmirõl. Szerintem az az ezer forintos parfüm nem vágta földhöz a családi kasszát!!!
Ez így netto gyökérség volt, már bocs. :( Mit tegyél? Kérj tõle bocsánatot!
Ha kevés pénzbõl éltek, akkor anyukádtól nagy könnyelmûség volt ezer ft-ot parfümre kiadni.Okos dolgot találtál ki. Ha nem veszik vissza, akkor meg kell próbálni eladni, bár veszteség lesz rajta. Nem kell törõdni azokkal a válaszolókkal, akik nem tudják, hogy milyen kiszámított forintokból élni.Sokkal fontosabb a számlákat pontosan fizetni, egészséges ételt enni, mint a parfüm.
Egy igazi parfüm nem lehet 1000Ft. Nem inkább 10.000?
Úgy vélem édesanyád tudja, hogy ezt most megengedhette magának (gondolom nemsokára fizu). Köszönd meg neki szépen. Nem hiszem, hogy felelõtlenül vette volna, úgy, hogy kajátok meg nincs otthon.
Jártunk házakhoz telefonszámlát behajtani. Volt ott minden, drága pia, parfüm a szekrényre kirakva, mûköröm, pizzás dobozok. Számla fizetés meg semmi.
14:00 - te is csak a lényeget nem értetted meg. Nem a parfümrõl van szó, hanem arról, hogy ajándék! Az édesanyja felnõtt ember, aki mérlegel és még kevés pénzbõl is eltartja a családot, és szereti a lányát, amit egy apró ajándékkal próbált még inkább kifejezni. Erre kap egy olyan választ, ami azt sugallja, hogy õ könnyelmû és felelõtlen, vagy épp nem tud mérlegelni, és nem dönthet egyedül. Nagyon csúnya dolog.
Köszönd meg neki! Ajándékot nem szép dolog visszautasítani! Vegyél neki te is valamit, amire szüksége lehet, ha gondolod :)
Te aztán jó nagy gyökér vagy .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!