Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, ne vegyem (40 db)

Mit tegyek? Hogy vegyem rá a szüleimet, vagy ne vegyem rá? Feledjem el vagy ne?

Megnéztem a youtubeon egy videót amiben egy kislány karácsonyra kapott egy lovat. Ma a könyvtárban megláttam az egyik könyvben és elfogott a sírás még hozzá azért mert tudom , hogy én nem kaphatok. És én nagyon szeretem a lovakat és járok lovagolni de nagyon ritkán egész télen nem voltam és tavaly nyáon kezdtem és akkkor se voltam sokat. Szóval arról lenne szó, hogy én szeretnék még több időt tölteni lovakkal és szeretnék egy lovas kalandot meg egy nagybácsit vagy vkit a családból akinek van lova. És ha lenne olyan esélyem mint a könyvekben hogy haza jövök az iskolából meg csinálom a házim és már megyek is egy lóhoz de ez sajnos nem lehet. (itt jönne a kérdés csak nem íhatom ide)

Legjobb válasz: Majd ha felnõtt leszel, ehetsz magadnak. Addig nem várhatod el tõlük, hogy egy többszázezres hobbit pénzeljenek.

Majd ha felnõtt leszel, ehetsz magadnak. Addig nem várhatod el tõlük, hogy egy többszázezres hobbit pénzeljenek.
Én is 12 vagyok, nekem anyukám lovas oktató és én is ló mániás vagyok... Heti van, hogy 5x lovagolok... Versenyzek... De sajnos mi sem engedhetjük meg mangunknak a lótartást(albérletben lakunk):( Két lovardában lovagolunk az egyik ahol rendesen edzünk a másik pedig ahol anyukám oktat (hobby lovarda). Szerintem kérd meg az edzõdet, hogy egy bizonyos lovon lovagolj mindig, én is a hobby lovardában ezt teszem mert van ott egy ló amely kissé el van kanászodva, fél éve lovagolom... Elötte ugrást sem látott, most már 90 cm-s meredeket ugrunk és nem csak a lovaglásból áll ez, mindig én takarítom a boxát, leápolóm, legeltetem, idomítom... Néha úgy érzem mintha a sajátom lenne... Szerintem ez is fejlõdéshez vezet persze néha más lovon is kell ülni, hogy ne csak egy lovat szokj meg.Lovaglás elött és után tölts sok ídõt a lovakkal, figyeld meg õket néz haladó lovasok edzéseit ebbõl is sokat tanulsz. Néha játsz egy kicsit kedvenc lovaddal értékelni fogja, hogy nem csak a hátán szeretsz ücsörögni.Szerintem a önkéntes dolog is nagyon jó ötlet én is járok a sport lovardába , csak felhívom az edzõmet és kész, nem érdekel, hogy 1 órát kell buszoznom... Kiérek ad egy csomó feladatot és utána azzal jutalmaz, hogy ingyen lovagolhatok, szerintem az oktatód nem fogja leharapni a fejed, nyugodtan kérdezhetsz tõle bármit hisz ez a munkája. Amúgy milyen szinten lovagolsz? Megy az összes jármód szabadn? Tudsz kezelni nehezebb lovakat pl.:ijedõs, szórakozó stb? Mert ha ebbõl van olyan amit nem tudsz akkor még nem érdemes lovat venni... Összeségében szerintem kérd meg a szüleidet, hogy minimum hetente 1x hadd menj el lovagolni és ha pénztárcátok nem engedi a heti 1-nél több ídõt akkor csak kérd meg, hogy had menj le simán csak lovat látni :) ) Remélem hasznos volt az írásom... Lovakkal gazdag napokat kívánok:)
Hidd el én tudom a legjobban, milyen érzés...5 éves korom óta vágyók egy lora...most 14 vagyok...és csak most kaptam, tudod hány évig lovagolnak, szereztem tapasztalatot, amíg megengedtékva szüleim, h lovam legyen? A lényeg: szerintem még várj vele, gyakorolj és járj minnél több helyre lovagolni...sok sikert
Én is így vagyok :) csak én már 22 éves vagyok :D de egyetemre járok és tanulok mint az õrült hogy lehessen majd egy jó munkám és ha lediplomázok olyan állatot tarthassak amilyet csak akarok :)
Kérdezed meg a szüleidet, hogy mit szólnak hozzá? Vagy vesznek neked, vagy nem. Tõlük kérdezd, ne tõlünk.
Én világ életemben ingyen lovagoltam, 7 éves koromtól folyamatosan, télen-nyáron, egészen 20 éves koromig (utána Pestre költöztem és munka mellett már nem fért bele), úgyhogy nem lehetetlen megoldani, csak járni kell a lótartókat a környéken.
egész kiskamasz koromban rágtam a szüleim fülét, hogy vegyenek nekem lovat. anyagi akadálya nem lett volna, de mégse vettek, mindig azt mondták, hogy majd veszek magamnak, ha felnõtt leszek. nos jelentem felnõtt vagyok és vettem magamnak lovat. a saját keresetembõl. és abból tartom el. ki kell várni! 24 évesen vettem meg az elsõ lovam, és kb 12 éves koromban kezdtem el "hisztizni" érte, szóval csak 12 évet kellett várnom, hogy összejöjjön! :)
Én is pont úgy vagyokmint a 12 éves lány:) Én is most kezdtem lovagolni, heti 2x járok és én is 12 vagyok.Nagyon szeretem a lovakat, de nemvagxunk olyan anyagi helyzetben, hogy eltartsunk egy lovat.Azt tudom ajánlani, hogy elõsõsorban arra vedd rá az anyukádat, hogy rendszeresen járhass, legalább heti 1x lovagolni.:")Érdemes elõbb jól megtanulnod lovagolni, és csak aztán a saját lovon gondolkodni.Egyébként az önkéntes ötlet nagyon-nagyon jó ötlet, vagy ha nem is önkéntes, hanem egyszerûen csak sok idõt töltesz a lovardában, már az is nagyon jó!:) Ha szüleid làtják az igyekezetedet, biztos fognak valamit tenni!Ha a saját ló felejtõs is, esetleg a heti 2-3 lovaglás is jutalom vagy esetleg a lóbérlés is nagyon jó.:)
Nyugodtan menj oda hozzá, és mond meg, hogy szeretnél napi X idõt csak úgy kint lenni a lovak közt, megnézni, hogy és mikor etetik, almozzák õket, esetleg segíteni ha tudsz vmiben, stb. Az edzõ magától nem fog megkérni, hogy maradj már órákat ott, van általában elég ember, aki ott "lebzsel". :) Elküldeni nem fognak.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat annak a 12 eves lanynak.uzenem.h van vagy 4 lovas komybrm tele mindennel.szal eleg sok mindnett tudok es koszonom annak is akibazt mondta.h dolgozzak onkenteskent csak nem.merem megkerni az eddzot
Egy lovat nem megvenni sok, hanem eltartani - valószínûleg ezért nem lehet lovad, mert oké, hogy kifizetsz rá megvételnél 300 ezret, de utána havi 40 ezer a legalja, ha otthon tartod, akkor ráadásul kell neki egy társ, mert egyedül nem tartjuk, legelõ, széna-, szalma- és abraktároló, ezutóbbit ráadásul napi 3-5× kell etetni, tehát ráérés is kéne, na meg ugye ezeket védeni kell esõtõl és rágcsálóktól, télen az árak az egekben, minõség meg sokszor a béka hátulja alatt, szóval elõre célszerû megvásárolni... Kell egy beton trágyatároló, amit idõnként el kell szállíttatni, boksz a lovaknak, hogy ha lebetegszenek, tudd õket boksznyugalomra fogni, ráadásul egy ló napi 40-70 liter vizet simán megiszik, ami azért nem kevés... Plusz kell neki felszerelés, stb. Ha lovat tartasz, nincs olyan, hogy most karácsony van, most szilveszter, most hosszúhétvége, most nincs kedved/hangulatod, izomlázad van, buli van a barátokkal, most esik az esõ, a hó, vagy épp szélvihar van, meg vagy fázva, stb., a lóval foglalkozni kell... Az is tény, hogy a lovasoktatás drága, de amíg nem tudsz stabilan ülni mindhárom jármódban, addig nem is ajánlanám a saját lovat, onnantól lehet rajta gondolkodni, de még mindig ott tartasz, hogy állandó edzõi felügyelet kéne, mert a jármódok kiülése még nem lovastudás, csak annak megalapozása. Az edzõ + a tartás pedig ugye drága... De azért azt megmondhatod nekik, hogy szeretnél heti 1× fixen járni, mert hat havonta két alkalommal nem fogsz fejlõdni, az is tény. A másik, jó edzõhöz érdemes járni, akinél nem osztályban zötyög egymás után 6-8 ember, hanem 1 vagy max 2 ember tanul egyszerre, mert ezeknél sokkal-sokkal gyorsabban fejlõdsz, és ténylegesen tanulsz is.
Hát figyi nagyon sokba kerül a tartása majd ha felnõsz és dolgozol majd befizeted a számlákat és lesz pénzed lóra akkor vegyél de a szüleidtõl ne várd el.Inkább mondj le róla most, én is akartam lovat gyerekkoromban, papám mindyíg mondta hogy majd vesz nekem egyet ha nagyobb leszek.Papám azóta meghalt én felnõttem és nem lett lovam nem is lesz már sosem.Nagyon sokba kerül eltartnai.Van kutyám inkább:)
ha ennyire szeretnel valamit, szerintem ne a szuleidtol vard a megoldast, hanem te magad tegy dolgokat erte. ha lovakkal szeretnel foglalkozni, akkor kezdetnek esetleg onkenteskedhetnel a lovardaban, ahova jarsz. tudom, hogy ez nem ugyanaz, mintha kapnal egy lovat, de gondolj bele, ha a szuleid latjak, mennyire jol tudsz gondoskodni mas lovakrol, akkor szerintem ok is hajlandobbak lesznek rad bizni egy sajat lovat. szoval bizonyits, dolgozz kemenyen, mert annelkul nem lehet (vagy nem erdemes) elerni semmit sem. :)
Tudom milyen érzés!12 vagyok nekem se engedik...stb.Figyi!Most még (szerintem)nem vagy kész egy lóra akármennyire szereted õket!Én is imádom.Nekem mondjuk annyi szerencsém van hogy heti szinten mehetek lovagolni. Lehet hogy most azt gondolod hogy "jajj de jó lenne ha lenne lovam, csinálnék vele ezt azt"...stb.Mikor belegondolsz akkor egy "iszonyú jó álom", de ha télleg kapnál lovat rádöbbennél hogy túl korai volt ez a ló és nem bírod "eltartani".Végül a következménye az lesz hogy a pacit lehet eladni vagy mehet bértartásba. Amúgy hány éves vagy?Mit/Mennyit tudsz a lovakról és környezetükról?Tudod mit mikor hogyan kell csinálni?stb. Én se vagyok profi ebben.Én megtanultam/beletörõdtem hogy egyhamar nem kaphatok saját lovat és rádöbbentem hogy nem tudnám így jelenleg ellátni, ezért elkeztem tudásom fényezni a lovak terén.Tedd te is ezt!Ha már szüleidnek is tudsz bizonyítani(magadnak is) akkor szóba jöhet a lótartás.
Elözõ vagyok... Egyébként nem a ló megvétele a drág avgy a felszerelés, hanem a tartás. Nekünk adtak volna oda INGYEN lovat, még a felszerelést is egyszer kell venni jó minöségüt pl, :Stübben. És sajnos akár mennyire is fájt nem fogadhatuk volna el mert a tartás nem tudtuk volna kifizetni:(((

Mit tegyek vagy mit ne tegyek, hogy a párom ne vegye észre, hogy csak a pénze miatt megyek hozzá?

Legjobb válasz: Sok dologra kell figyelni pl ragaszkodni a saját kasszahoz ne engedd h mindig õ fizessen elvárni meg fõleg tilos

Sok dologra kell figyelni pl ragaszkodni a saját kasszahoz ne engedd h mindig õ fizessen elvárni meg fõleg tilos
Ásd el magad, fejjel lefelé, jó mélyre. Komolyan ennyi az életcélod? És akkor csodálkoznak a lányok, hogy pénzéhes r*bancnak nevezik õket...
Ne haragudj, nem ítélgetlek, nem ismerem a helyzetedet, hátteredet.Ha Neked ez jó (valamiért), akkor csináld. Ez csak az én véleményem, nem mérvadó, nem biztos, hogy teljesen helyes, információk kevesek. Még az is lehet, hogy megszereted.
Na álljunk meg egy kicsit [email protected] bagázs! Ti most tanácsokkal láttok el egy nõt, aki CSAK a pénze végett megy hozzá egy férfihez és még büszkék is vagytok erre, aki meg elborzad azt lehúzzátok, mint Jar Jar a SW-ot? Ilyenkor legszívesebben azt csinálnám, hogy mentenék egyet, elkötnék egy kikúrt nagy kamiont és végigmennék az összes ilyen idióta fejét kétszer, aztán betölteném és ismét eljátszanám, aztán megint LOAD GAME és megint trancsírozás. Kezdem megérteni miért mondta a futuramás tata, hogy I DONT WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE.
Egyébként nem érzed magad [email protected]? Mármint hogy egy qrva vagy. Ez neked nem rossz? Nincs tartásod.
Persze, de különbözõ emberek vannak, mindenkihez máshogy kell hozzáállni. Ami neked egyértelmû, az a másiknak nem biztos, hogy az.Hogy miért választ ilyet mi pontosan nem tudjuk, ezért nem kell lek..vázni.Jó volna ismerni a pontos hátteret, de, ha fölényesen lekezeljük, akkor csak visszahúzódik, és nem kap választ.
Az dobja rá az elsõ követ akinek nem fontos a pénz.. Mondja azt nekem valaki, hogy semmi szükség(e) rá!! Magyarországon sajnos egyre nehezebb a megélhetés ezért én cseppet sem csodálkozom, hogy mindenki keresi a lehetõségeket hogy a helyzetén javítson. Ha bármelyik egyedülálló nõ meg tudná magának teremteni az általa elvárt életszínvonalat sokkal kevesebb ilyen kérdés lenne.
Jó, akkor én jelentkezem. Nekem nem annyira fontos a pénz, hogy feladjam miatta az elveimet. Nem állok be qrvának, csak mert az kényelmesebb, hanem dolgozom azért, hogy nekem jobb legyen.
Brutálisan önzõ dolog ez az egész, és láthatóan sokan vannak, akik hasonlóan szarnak mindenki másra elég szét nézni itt a válaszok között. És ez az egyetlen oka annak, hogy olyan világot élünk, amilyet. Mert sok az ilyen ember, és ráadásul azt próbálják itt elõ adni, hogy ez amúgy így lenne a normális! Hiszen pénzre mindenkinek szüksége van, nem számít, hogy ezzel hány másik embert tesz tönkre, akár egy egész életre is. Nem számít! Ha pénz kell, menj el dubajba azt add el magad valami arabnak, de ne itt rontsd a levegõt legalább! Egyszerüen szánalmas, undorító, gyomor forgató ez a hozzá állás, és mindegyikõtök szégyelheti magát, aki hasonló nézetek vall, mint a kérdezõ!
Légy hozzá mindig kedves.
A kérdező hozzászólása: Csak nem azért vagy ilyen mert neked nincs ilyen párod?
Milyen? Mint te? Pénzéhes, gerinctelen, erkölcstelen liba? Hát ilyen tényleg nincs, hál istennek.
A kérdező hozzászólása: Akkor meg azért vagy ilyen mert vagy pénzed nincs vagy párod.
Milyen vagyok én? Gerinces? Elvekkel rendelkezõ? Egyébként nem fogok neked bizonygatni semmit, de azért ámítsd csak magad, hogy itt bárki is irigy rád. Esténként hogy tudsz aludni amúgy? Nem gyötörnek rém álmok? Majd fognak!
Vesd be a mûmosolyt, az mindig bejön az ilyen naív paliknál. Hass az egójára, hogy õ milyen jó pasi, meg hogy milyen erõs, meg hogy mennyire kemény az ágyban, meg hogy milyen okos.Amikor már kiszipolyoztad a férfiasságát és elvetted a gyerekeit, meg a pénzét az gyenge elemancipált rendszer kihasználásának végett.Na akkor leszel igazi nõ, kezdj majd el fellépni ilyen feminista rendezvényeken, hogy mit kéne a nõknek tenni, hogy jobban éljenek.Legyél a reprezentálója a nõi nemnek, a nõi észnek.Egyáltalán képes vagy beverni egy szöget a falba?? Azthiszem, az ilyen emberekre mondják, hogy árvák arcán tanulja ki magát a borbély.
Ennyit arról, hogy a lányok nem pénzéhesek. Na, gonoszáltalánosítóférfiak-trollok, most gyertek elõ, most ugassatok, legyen nagy a pofátok :D
Attól, hogy van valaki aki ilyen még nem kell leírni az összes többi nõt mert létezik sok kivétel is..
Jobban keresõ állást nem találtál, mint a f.asszopás?
Mondjuk akkor sem értetted meg.Egyébként ez valamilyen szinten kihasználása a másiknak.Élõsködés.Nem szép dolog. Õ szeret, te meg nem szereted, csak a pénzét.De akkor miért nem mész hozzá egy zsák pénzhez? Egy emberi kapcsolat több mint egy csomó pénz.Szerinted boldog leszel? És mi van, ha elfogy a pénze, akkor elválsz?
A kérdező hozzászólása: Csecsemõ és gyermekápoló vagyok.
Mindig adj magadra, legyél jó nõ és extra jó szeretõ. Vidd ágyba a sört. :D
faith in humanity destroyed de nem lep meg
Ne fogadj el tõle semmilyen pénzt vagy semmit, ami pénzbe keürl.
Fake kérdésre nem tudok értelmes választ írni. bocsi.
Engem az ilyentõl mindig hányinger fog el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos választ!
nincs semmi más, amiért bírnád, természete, külseje stb? mit tegyél... amit akkor tennél, ha szeretnéd.
Csodálkozunk, mert egy k*rva miatt ne legyen már mindenki az. Csak mert õ ennyit tud felmutatni az nem jelenti azt, hogy az összes többi is ilyen.
Szerintem Támadó nem mindenkire értette, csak az ilyenekre. Kedves kérdezõ! Ez így jó szerinted? Egy életre megnyomorítod magad, érzelmileg, önértékelésileg. Nem minden a pénz. Látok sok embert sok pénzzel, nagyon boldogtalanúl, kritikán aluli élettel.Te döntesz.Az embert nem a pénzének mennyisége határozza meg.Gondolkodj rajta sokat.Nem biztos, hogy hosszútávon megéri. Régen az Olasz pasizás, meg az Arabozás volt a szám, a jólét, gondtalanság reményében külföldre házasodtak, a vége csúfos vereséges -rádöbbenéses- kijózanodásos- kegyetlenül rábaszós volt. https://www.youtube.com/watch?v=DMQyPRl65ag Egy jóakaród.
A kérdező hozzászólása: Miért bánnám meg? Õ szeret engem.
Azért mert el fog jönni az idõ, amikor a palinak felnyílik a szeme, csak idõ kérdése.A nõk mindig ebbe buknak bele, hogy helybõl nem ismerik az egyenes utat.És akkor tudod mi lesz veled??Le fog szarni a férjed és még a napját is megbánja, amikor elvett téged.A szeret nem egy olyan dolog amivel szabadon lehet játszani.De ezt az ilyen b.üdös számító nõk, mint te úgy sem fogják megérteni.
Persze akkor, majd el fogod venni a pénzét, meg a gyerekeit és ki fogod semmizni. Mert az ilyen ostoba libákra épül az emancipált társadalom. Mégis mit gondolsz mi értelme van így a házasságnak? Még feminizmus, matriarcha.Pff.Ha az ilyen nõkön múlt volna az emberiség sorsa, akkor még mindig ott kuksolnánk a barlangokban és nem lett volna civilizált társadalom. Lelketlen vagy.Az arabok között lenne a helyed, ott megmutatnák neked, hogy mit illik és mit nem.Mert a szüleid nem tanítottak meg rá és már nem is fognak.Remélem a "párod" elolvassa ezt és idõben felnyílik a szeme.
"Õ szeret engem" Gondolom ezt mondja mindenkinek. Én meg azt mondom, hogy nem szeret téged. De, ha nem értetted meg amit írtam, meg a többiek, akkor neked tök mindegy. Mesélj valamit a családi, iskolai hátteredrõl, értékrendedrõl.
Bocs, nem ide kellett volna írni, nem neked szól az elõzõ hozzászólásom.
Nincs kivétel. Egy telibeb***ott betyárk**va mind, egytõl egyig.

Mit tegyek, hogy a barátom ne vegyen engem garantáltnak? Szeretném, ha még ennyi idő után is 'megküzdene' a szerelmemért, de azt veszem észre, hogy azok az idők már elmúltak sajnos. :S

1 éve vagyunk együtt, az elején még persze éreztette velem, hogy istenn? vagyok, de mára már igazából úgy érzem, hogy 'velejárója' vagyok, és azt gondolja, hogy mindegy, mit tesz, én ott leszek neki. Én viszont szeretném, ha jobban becsülne engem! Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy nem becsül? Gondolom, te se úgy bánsz vele, mint az elsõ héten, meg az elsõ randin. Lehet, hogy neki nem az a célja, hogy folyton harcoljon meg rettegésben éljen, mikor fog téged elveszteni, és mit tegyen még, hogy ne lépj le. Ne vegyél rá mérget, hogy van olyan pasi, aki ilyen kapcsolatra vágyik hosszú távon. A romantika, egymásra figyelés, szerelem : az egészen más dolog, mint a mindennapos harc, hogy jogosult legyen megtartani. A tartós, stabil kapcsolatnak azért van értelme, mert az ember tudja, hogy a másik "garantált", nem koccol le az elsõ nézeteltérésnél, ha a világ összeszakad, a párja akkor is ott lesz neki, mint (az egyetlen) biztos pont az életében.

Honnan tudod, hogy nem becsül? Gondolom, te se úgy bánsz vele, mint az elsõ héten, meg az elsõ randin. Lehet, hogy neki nem az a célja, hogy folyton harcoljon meg rettegésben éljen, mikor fog téged elveszteni, és mit tegyen még, hogy ne lépj le. Ne vegyél rá mérget, hogy van olyan pasi, aki ilyen kapcsolatra vágyik hosszú távon. A romantika, egymásra figyelés, szerelem : az egészen más dolog, mint a mindennapos harc, hogy jogosult legyen megtartani. A tartós, stabil kapcsolatnak azért van értelme, mert az ember tudja, hogy a másik "garantált", nem koccol le az elsõ nézeteltérésnél, ha a világ összeszakad, a párja akkor is ott lesz neki, mint (az egyetlen) biztos pont az életében.
Utolsó vagyok 24/N
1 év után még dúlnia kellene a szerelemnek. Mi több mint 7 éve vagyunk együtt a párommal, együtt is élünk, és változatlanul azt érzem, mint az elején, hogy én vagyok neki a legszebb, legfontosabb. Persze mindketten teszünk azért, hogy a kapcsolatunk jól mûködjön, ne laposodjon el. Beszéld meg vele, hogy mi bánt, és próbáljatok együtt változtatni. 25/N
Hajaj, ha már 1 év után ilyen gondok vannak az nem ígér túl fényes jövõt.Mi 3 éve vagyunk együtt, de még mindig kimutatja az érzéseit, és hogy én vagyok neki a legfontosabb és a legjobb.Át kéne ezt értékelned, és le kéne ülnötök megbeszélni.
Az elõttem szólóval értek egyet.A férjem még most is kimutatja mennyire imád.Gondolom annak meg van az oka hogy azt írod nem becsül meg.Az elsõ válaszoló szerintem félreértette a kérdésed, gondolom te nem szó szerint érted azt a megküzdést.Kérdésedre válaszolva legyél vele távolságtartóbb, ne beszélj neki az érzelmeidrõl, bizonytalanítsd el, de a tapasztalataim alapján azt kell hogy mondjam, 1 év után ez nagyon nem jó.Egy ideig lehet ezt csinálni hogy mikor elszáll vele a ló akkor elbizonytalanítod, õ beparázik hogy elveszíthet, egy ideig minden jó lesz, aztán megint minden ismétlõdik..ezt évekig lehet játszani, de egy kapcsolatban szerintem nem kéne hogy taktikázásra legyen szükség, mindig meg kéne hogy becsüljön, akkor is ha bátran kimutatod hogy mennyire szereted.
Beszélj vele vagy csak egyszerüen vidd rá a saját cselekedeteiddel, hogy kimutassa az érzelmeit. Én rossz példát szenvedtem el, mert mindig kimutattam a szeretetem, csak a kedves ex próbára tett, hajlandó vagyok-e akkor is küzdeni, ha más pasi van a képben. 2-szer küzdöttem, mert hülye voltam, aztán rájöttem, hogy Nekem ilyen élet nem kell, hogy minden 3. hónapban egy másik palit birkózzak le....
"azt gondolja, hogy mindegy, mit tesz, én ott leszek neki" És szerinted egy tartós kapcsolat attól jó, hogy azt érezteted vele, hogy bármikor lelécelhetsz? pff


Segítség!? Mit tegyek, hogy ne vegyék észre, hogy híztam?

5 kg-ot híztam péntekt?l fogyózok, remélem január végére lemegy. Nagyon el vagyok keseredve, legszivesebben csak fekete melegít?kben járnék. Holott még ígyse vagyok elhízva. 170/60:(

Legjobb válasz: nyugodj meg, ez normális súly. :) de ha nem érzed magad jól a bõrödben akkor mozogj többet és egyél egészségesebben. és, hogy ne vegyék észre...húzz olyan ruhákat amiben szerinted is nagyon jó az alakod és ha van önbizalmad akkor nem nagyon fognak azzal törõdni, hogy hány kilót híztál vagy sem. :)

nyugodj meg, ez normális súly. :) de ha nem érzed magad jól a bõrödben akkor mozogj többet és egyél egészségesebben. és, hogy ne vegyék észre...húzz olyan ruhákat amiben szerinted is nagyon jó az alakod és ha van önbizalmad akkor nem nagyon fognak azzal törõdni, hogy hány kilót híztál vagy sem. :)
Ha tényleg nem érzed magad jól, akkor fogyózz, de ne mint egy õrült, szép lassan- fokozatosan! Szerintem pont jó a méreted, rajtam 25 kiló felesleg van + ami most jön fel kari miatt!:) Egyébként egy fûzõ sokat segít, h azt a pár kilót eltakard!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, aranyosak vagytok, nem érzem jól magam. Szeretném, hogy lemenjen és nem drasztikusan kb.: feleannyit eszek, mint eddig, remélem lemegy.
És a barátod mit mond? Gondolom õ sincs oda érte, h te akarsz fogyni 5 kilót! Sok sikert, tuti lemegy, az a fõ, h napi ötször egyél, de keveset, na meg a sok vízfogyasztás! Boldog karit!:)
A kérdező hozzászólása: nincs barátom, nem rég 54-55 kg voltam és remekül éreztem magam úgy.:) köszönöm és neked is!:) )

Miért nem fogadja el a családom, hogy én így vagyok boldog? Mit tegyek, hogy ne mindig rontsák el a kedvem, és ne vegyem fel? :/

Majdnem egy éve vagyok együtt a barátommal, és nagyon nagyon szeretjük egymást mindketten. Beszéltük, hogy majd sokat fogunk tanulni mindketten(ő egy évvel nagyobb) és majd közös jövőnk lesz stb. Mindketten elhatároztuk magunkat, és bizunk benne, hogy így lesz. Nemrég jött haza külföldről elég hosszú idő után, így most minden percet együtt töltenénk, voltunk kirándulni, és néha jött hozzám. (együtt alvást még nem lehet, viszont ha lejön egy nap hozzám, az itteniek rossz szemmel nézik.)azt mondta nagymamám is, azzal beszéli tele a fejét anyának, hogy jaj ez hova fog vezetni, mi lesz így, hogy már ennyire szerelmes vagyok, hogy fogok tanulni, elvégezni a sulit, túl komoly a kapcsolat már, hogy már 'jár hozzám a fiú, pedig még nem is vőlegény' Mivel itt azt tartja mindenki, hogy csak akkor lehet ilyen komoly egy kapcsolat. Ma is együtt voltunk szinte egész nap, sétáltunk, cukrászdáztunk a közeli városban, és mire hazajöttem mondta anya, hogy néném meg mamám mondta neki, hogy miért enged el ennyi időre, jaj mi lesz, és hogy már az ő rokonjai is mondják, hogy mennyire egy szerelmes lány vagyok.Ez annyira szíven ütött, hogy elkezdtem a sírást is, nagyon rosszul esett, hogy mind ellenem lennének,és nem fogadják el, hogy vele vagyok boldog és szeretjük egymást? Olyan nehéz elhinni, hogy ilyenkor is lehet már komolyabb egy kapcsolat? Már 14 évesek is járnak mikor ezzel, mikor azzal, nekem ez az első komolyabb, és 16 múltam júliusban, ő pedig februárban lesz 18. Egy bátorító szó, vagy tanács kellene most, mert ez nagyon letört:( Mit csináljak, hogy ne vegyem ennyire szívre, amit rólam/rólunk mondanak? Miért kell kibeszélni, hisz nem is az ő életük:( Valaki segítene?:(

Legjobb válasz: Az a lényeg, hogy tényleg ne vedd magadra ezt az egészet! Csak fogadd el, hogy a szüleid meg a nagyszüleid így mûködnek, de téged ez ne zavarjon!Ne õk határozzák meg az életed!Persze tudom, hogy már megszoktad, hogy hallgatsz rájuk bizonyos dolgokban, és ez ezért esik most rosszul. Az pedig, hogy a falu lakói mit mondanak, nyugodtan hidegen hagyhat.Nem muszáj belegondolnod abba, hogy miért is gondolják így, meg miért mondanak ilyeneket. Erre abszolút nincs szükség.A legjobb megközelítés részedrõl csak az lehet, ha elfogadod a helyzetet, és elvonatkoztatsz tõlük. Megérted, hogy õk a saját beidegzõdéseikkel így reagálják le ezt a helyzetet.És ha megérted mindezt, akkor már nem fogod annyira magadra venni.Tudni fogod, hogy ez nekik nem tetszik, de nem fogod ezt a hozzáállásukat magadhoz kötni. Legközelebb ha hasonló helyzet adódik, akkor egyszerûen csak hallgasd meg amit mondanak, és jusson ez eszedbe amit most leírtam! Így megtudod õrízni akár a jókedvedet is, és el fogsz tudni vonatkoztatni azoktól a gondolatoktól amikkel téged próbálnak beazonosítani. Csak tudd azt, hogy szabad vagy!És ne vedd magadra a dolgokat!Azzal, hogy megérted amit mondanak, még nem lesz rossz kedved!Rossz kedved akkor lehet, ha beazonosulsz azzal amit mondanak, és nem jut eszedbe, hogy amit mondanak az csak az õ mûködésüket tükrözi. Az õ gondolataikat, és érzéseiket.Ha például boldog vagy a párod miatt, és valaki mond valamit ami eddig nem esett jól, akkor csak vedd észre, hogy nem lehet rád hatással, mert már elfogadtad, hogy rajtuk nem tudsz változtatni. Ha valakinek a hozzáállása változik veled és pároddal kapcsolatban, azjó. És ha nem változik senkinek sem a hozzáállása, az is jó!!! Mert már tudod, hogy a hangulatod a te hozzáállásodon múlik!Csak légy boldog a pároddal, és vonatkoztass el mindenkinek a szavaitól,gondolataitól,amivel hatni próbálnak rád.Felejts el minden múltbéli sérelmet! És indulj ki abból, hogy ezentúl mindig tudni fogod, hogy bárki bármit mond,az az õ gondolat és érzésvilágát tükrözi. Így érezni fogod a távolságot te magad, és az adott ember között, aki épp mond valamit. A tiszteletet tartsd meg, légy megértõ, és nem fogod ezentúl magadra venni a dolgokat!

Az a lényeg, hogy tényleg ne vedd magadra ezt az egészet! Csak fogadd el, hogy a szüleid meg a nagyszüleid így mûködnek, de téged ez ne zavarjon!Ne õk határozzák meg az életed!Persze tudom, hogy már megszoktad, hogy hallgatsz rájuk bizonyos dolgokban, és ez ezért esik most rosszul. Az pedig, hogy a falu lakói mit mondanak, nyugodtan hidegen hagyhat.Nem muszáj belegondolnod abba, hogy miért is gondolják így, meg miért mondanak ilyeneket. Erre abszolút nincs szükség.A legjobb megközelítés részedrõl csak az lehet, ha elfogadod a helyzetet, és elvonatkoztatsz tõlük. Megérted, hogy õk a saját beidegzõdéseikkel így reagálják le ezt a helyzetet.És ha megérted mindezt, akkor már nem fogod annyira magadra venni.Tudni fogod, hogy ez nekik nem tetszik, de nem fogod ezt a hozzáállásukat magadhoz kötni. Legközelebb ha hasonló helyzet adódik, akkor egyszerûen csak hallgasd meg amit mondanak, és jusson ez eszedbe amit most leírtam! Így megtudod õrízni akár a jókedvedet is, és el fogsz tudni vonatkoztatni azoktól a gondolatoktól amikkel téged próbálnak beazonosítani. Csak tudd azt, hogy szabad vagy!És ne vedd magadra a dolgokat!Azzal, hogy megérted amit mondanak, még nem lesz rossz kedved!Rossz kedved akkor lehet, ha beazonosulsz azzal amit mondanak, és nem jut eszedbe, hogy amit mondanak az csak az õ mûködésüket tükrözi. Az õ gondolataikat, és érzéseiket.Ha például boldog vagy a párod miatt, és valaki mond valamit ami eddig nem esett jól, akkor csak vedd észre, hogy nem lehet rád hatással, mert már elfogadtad, hogy rajtuk nem tudsz változtatni. Ha valakinek a hozzáállása változik veled és pároddal kapcsolatban, azjó. És ha nem változik senkinek sem a hozzáállása, az is jó!!! Mert már tudod, hogy a hangulatod a te hozzáállásodon múlik!Csak légy boldog a pároddal, és vonatkoztass el mindenkinek a szavaitól, gondolataitól, amivel hatni próbálnak rád.Felejts el minden múltbéli sérelmet! És indulj ki abból, hogy ezentúl mindig tudni fogod, hogy bárki bármit mond, az az õ gondolat és érzésvilágát tükrözi. Így érezni fogod a távolságot te magad, és az adott ember között, aki épp mond valamit. A tiszteletet tartsd meg, légy megértõ, és nem fogod ezentúl magadra venni a dolgokat!
"Miért kell kibeszélni, hisz nem is az õ életük" sajnos az õ életük is, mert eszükbe juttatod, hogy nekik már hiába viszket a nunus. Irigyek ezek a vénasszonyok.
Örülnék neki, ha késõbb lenne egy lányom, akkor olyan lenne ennyi idõsen, mint Te. Sokkal-sokkal jobb ez, mint, ha 16 évesen részegen járna haza hétvégenként, vagy legalább a hatodik pasival feküdt volna le. Jó lenne, ha belátnák, hogy komolyan örülhetnének annak, hogy ilyen jó lelkû lányuk van. És remélem vagy annyira okos is, ha már éltek szexuális életet, akkor megfelelõen védekeztek! Nincsen semmi gond veled, kitartás! A rokonok is lassan elfogadják majd, hogy te is felnõsz idõvel!
ti vagytok egymásnak a jövõ a többiek meg a múlt ne foglalkozz velük meg a véleményükkel akár egy próbának is felfoghatod akár irigyek is lehetnek, mert nektek összejött a szerelem nekik meg nem xard le a többieket csak a barátoddal foglalkozz
Ez nekem kicsit olyan falusi mentalitásra hajaz. Legalábbis ott szokott ekkora katasztrófa lenni, hogy "mindenki tudja, hogy húdeszerelmes, pedig nem is võlegény". De nem élnék városon kívül, ez halál irritáló lehet. Amúgy vonj vállat, hogy te boldog vagy, és nem hanyagolod el a tanulmányokat miatta, törõdjenek bele. Ha jól értettem, anyukád nem tilt el direkt, csak károg a téma fölött, de hadd csinálja.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Anyum nem tilt el, vele már megbeszéltem ezt, és egy rossz szót nem szól, csak ma õk próbálták telebeszélni a fejét, hogy miért 'hagy utánam' és mikor ezt meghallottam, teljesen elfogott a sírógörcs. Még most is, ahogy ez eszembe jut, hogy így beszélnek rólam, hogy "ennyire szerelmes lányt még nem látott a világ stb":( Nagyon rossz érzés fog el, nem tudom hogyan fojtsam el és ne érdekeljen. Bulikba sem jártam, sosem voltam részeg, cigit nem vettem magamhoz, semmi rosszat nem csináltam, mégis kötõdnek, ha szeretem a barátom, és kimutatom :((

Mit tegyek, hogy ne essen minden ilyen rosszul es ne vegyek mindent a szivemre?

Minden kis aprosag rosszul esik es van, hogy egy kis dolog miatt napokig rossz kedvem van. Pl. Ma ossze voltunk vonva a suliba dgy masik osztallyal es egy nagyszaju csaj ult mogottem en hatrafordultam. Erre o: "ne nezzel mar, forduljal elore" nagy flegman. Azota ezen ragodok, hogy biztos nem vagyok neki szimpatikus stbstb..meg, hogy nyominak tart. Es ilyenkor elfelejtem azt, hogy mennyien szeretnek, mennyien tartanak szepnek, mennyi embernek vagyok fontos... Mit tegyek, hogy ne legyek ilyen? 14L

Legjobb válasz: Egyszerû ne foglalkozz vele vagy védd meg magad ha rosszat mondanak

Egyszerû ne foglalkozz vele vagy védd meg magad ha rosszat mondanak
Nem is olyan régen én is ilyen voltam. Nekem az segített, hogy nyáron hosszú idore egy olyan kozosségbe keveredtem, ami a maga módján nagyon zakkant, de egyben befogadó. Annak ellenére, hogy egy héten át csak duzzogtam és nem voltam hajlandó barátkozni, addig unszoltak, amíg valamelyest megnyíltam. Elotte nagyon keveset beszéltem, és minden apróságot túlgondoltam, de ez a kis repedés elég volt, hogy magával ragadjon az egész szellemisége, és kb fél év alatt teljesen megváltoztam. Eloszor is vedd szemugyre a jó tulajdonságaidat. Aztán nézd meg azt a csajt. Miért jó neki, hogy ilyen taplón kozolte, hogy zavar, hogy nézed? Ezzel csak el akarta palástolni a sebezhetoségét. Nekem még ha nem is szimpatikus valaki, akkor sem azt mondom, hogy "ne nézzél már!", mert ez gyokérség, és van annyi empátiám, hogy minimális szinten figyelembe vegyem, hogy ez másnak rosszul esik. Másodszor; ki a fenét érdekel, hogy nem vagy neki szimpatikus? Ha te szereted magadat, akkor egy olyan ember véleménye, aki ilyen primitíven fejezi ki magát, mit számít? Harmadszor pedig... gondold át, hogy mennyivel rosszabb lehetne annál, mint hogy valaki sértoen szólt hozzád. Ez egy minimális probléma, amivel feleslegesen bajlódsz. Remélem, segített valamit a monológom :D

Apám azt mondja hogy ne vegyek BMV t mert hátsókerék meghajtásos és télen kifogok vele farolni. Nagyon szeretnék egy BMW t! Mit ajánlotok mit tegyek?

Legjobb válasz: Istenem, kérdés ez? Vedd meg a BMW-t, ha az kell. Nem értem ezt a hátsókerék-rinyát. Pár évtizeddel ezelõtt még majdnem minden autó hátsókerekes volt, nem volt téli gumi, aztán valahogy mégis közlekedtek. Nekem is hátul kapar a gép, ABS-en kívül semmi elektronika nincs benne, és még sem volt semmi probléma télen. Sõt, kicsit gyakorolsz, a hóban viszonylag kockázat nélkül, kis sebességgel tudsz driftelgetni, ami hatalmas élmény (de ne forgalomban csináld!) Viszont egy garnitúra rendes téli gumit tényleg nem lehet elspórolni!

Istenem, kérdés ez? Vedd meg a BMW-t, ha az kell. Nem értem ezt a hátsókerék-rinyát. Pár évtizeddel ezelõtt még majdnem minden autó hátsókerekes volt, nem volt téli gumi, aztán valahogy mégis közlekedtek. Nekem is hátul kapar a gép, ABS-en kívül semmi elektronika nincs benne, és még sem volt semmi probléma télen. Sõt, kicsit gyakorolsz, a hóban viszonylag kockázat nélkül, kis sebességgel tudsz driftelgetni, ami hatalmas élmény (de ne forgalomban csináld!) Viszont egy garnitúra rendes téli gumit tényleg nem lehet elspórolni!
Ha a pénzed megvan rá, vegyél egyet, és tanulj meg vele télen közlkedni. Aki béna, az elsõkerekes autóval is megpörög télen. Aki tud(ja) vezetni, az meg még élvezi is, ha csúszik egy kicsit :)
Vegyél egyet - ideje magadtól dönts. :o)
Mindegyik bicikli hátsó kerék meghajtásos. :D Esetleg néhány elektromos tesz ez alól kivételt.
Veszel 1.6-ost, és azt mondod neki, hogy azzal lehetetlen kifarolni még télen is. Egyébként ha leesik az elsõ hó, kimész egy elhagyatott parkolóba, és megtanulod visszahozni az autót csúszásból, és legalább nem fogsz elkezdeni sipákolni ha mégis megcsúszik. Ennyi az egész. Nem kell vadállat módjára közlekedni vele, és nem csúszik meg.
Az elsõkerék meghajtásúak is kitõrnek, ha kicsit több gázt adsz nekik csúszós úton. Sõt az elsõkerék meghajtás esetén télen sokkal óvatosabban kell bánni a motorfékkel mint egy hátsó meghajtásúval. Saját példa: legelsõ autóm hátsókerék meghajtású volt, soha nem volt vele gondom télen, csak óvatosabban kellett bánni a gázpedállal. Utána egy elsõkerék hajtásút vettem, akkor már öt éve vezettem, nem számítottam éppen amatõrnek, mégis az elsõ hó leesése után egy keresztezõdés elõtt úgy megpördültem vele mint egy búgócsiga, mert nem a kellõ óvatossággal motorfékeztem. Téli vezetés szempontjából ami az egyiknél elõny az a másiknál hátrány és fordítva. Mindkét meghajtásnak megvannak a sajátosságai, elõnyei, hátrányai, csak meg kell tanulni a megfelelõ vezetési stílust, akkor nem lesz probléma. Én is, néhány elõttem válaszolóval egyetértve azt javasolnám, télen menj el egy elhagyatott nagy üres területre (parkoló) és ott gyakorolj, ismerd meg a gép manõverezhetõségi paramétereit, én is ezt csinálom minden télen amikor leesik az elsõ hó, egyrészt nem árt mindíg újra gyakorolni a téli vezetési stílust, hogy átálj a nyáriról, másrészt meg jó "buli" számomra még így 24 év után is. (teherautóval) :)
Én külön örülnék egy hátsókerekesnek. Télen iszonyatos feelingje van amikor a hajnalban egy elhagyott úton driftelgetsz. :D
Nekem is már 12 éve van hátsókerekes autóm. Eddig soha semmi problémám nem volt vele amiatt, hogy a hátsót hajtja. Igaz nem is szoktam állatkodni vele.
esetleg hallgass rájuk, mert igazuk van?!
A kérdező hozzászólása: Köszi :) De én inkább mamáéknak nem szólok mert akkor rám lesznek szállva mégjobban :S Jobb szerintem ha nem szólok senkinek :D
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok testképzavaros, és nem is látom magam kövérnek, de...úgyérzem még egy picit lehetnék vékonyabb és sportosabb de ezt ugye nem tolerálja a családom...
A kérdező hozzászólása: Nem koplalok. Hála' az izomzatom is rendben van, de vannak még kis gondjaim... Kiskoromban kicsit dundi voltam és az osztálytársaim azt az idõszakot egyszerûen nem akarják elfelejteni és az õ fejükben még mindig aza kép él...:/ de nem miattuk szeretném, hanem magamért!!
A kérdező hozzászólása: köszi épp ebben a 56 kg-os súlyba gondolkozom csak már lenne jó idõ és lehetne menni futni, görkorizni, kosarazni.... :)
Testképzavar?
Egyik füleden be a másikon ki.Úgysem változnak meg.Állandóan összekeverik egy fiatal lány testét egy középkorú nõjével. Viszont ha koplalsz, akkor jogosan teszik szóvá. Amúgy valóban normálisnak látszik ez a súly, de úgyis a testzsír számít nem a súly.
Én szintén ebben a helyzetben voltam. 15 éves koromra eljutottam odáig hogy 70 kiló voltam. Utáltam magam, azt ahogy kinézek, nagyon kevés volt az önbizalmam, nagy tömegben rosszul éreztem magam. Elkezdtem fogyókúrázni, edzeni. Mostanra sikerült elérnem az akkori "álmot", 54 kiló vagyok 170 centis magasság mellé. Még mindig kövérnek látom magam néha és úgy érzem hogy fogynom kéne, tudom hogy nem, ilyenkor keresek magamnak valami gondolatokat elterelõ dolgot. A szülõk meg.. Nekem is folyton ugyanezt hajtották, egyszerûen ezzel elérték azt hogy volt olyan nap amikor nem ettem semmit. Ha te nem vagy így boldog, nem tudod elfogadni, akkor szerintem nyugodtan fogyhatsz még. Észrevenni úgyis észreveszik, tolerálniuk is kéne vagy valahogy segíteni neked. Én elértem náluk azt, hogy nekem külön fõzzenek, odafigyeljenek arra hogy az amit eszek, segítsen a fogyókúrámban.
A családodnak igaza van: ne fogyjál többet. Ha kövérnek látod így magadat, akkor igen, az testképzavar. 170 cm-hez ha 60 kg vagy még az is a szép vékony (de nem a csontváz) kategóriába esik.
A kérdező hozzászólása: nem vagy normális. inkább örülnél neki. Üdv.: nõvéred
Ismerõs helyzet.14 éves vagyok, 172 cm és 58 kg. Nekem is folyton ezt mondják. A célom az 54 kg, de inkább szeretnék izmos lenni.Azt tanácsolom, hogy magyarázd el a szüleidnek, nagyszüleidnek, hogy nem 10 kilót akarsz leadni, hanem inkább egy kicsit izmosítani, formásodni.Meg fogják érteni, legalábbis anyukám megértette. További sok sikert!:)
Szerintem nyugodtan fogyhatsz-izmosodhatsz még, és 56-57 kilósan tökéletes lehetnél! Onnan tudom, hogy én 166cm vagyok és 54 kg, és van rajtam 2 kiló plusz, az tuti:D Amúgy nekem soha sem szóltak bele a szüleim hogy mennyi súlyom legyen.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok testképzavaros -.-" a másik lány aki írt õ nagyon vékony lehet szóval õt nem értem, hogy miért hiszi azt h rajta van akármennyi felesleg... de én most pl rám rámjött 1 kg és mivel most gyógyultam meg anya még ki is alig enged nem, hogy táncra ott legalább leugrálnék valamennyit...
ezazz.. látszik hogy a testképzavarosok összetartanak :) csak vigyázzatok, ha normális (egészséges) felnõttkort akartok, lehet nem kéne ilyen fiatalon el...ni :)
A kérdező hozzászólása: Háát attól tartok nállam ilyen nem fog bekövetkezni, hogy nekem fõznek külön..:D Amúgy én most leszek 14 de nem aza selejt fajta kis hül*e "tini" vagyok. Végre egy jó válasz :) Köszi :)
A kérdező hozzászólása: kösz viki :D

Mit tegyek? Segítség! Ugyérzem, hogy tönkre tesznek! (mivel személyneveket használok a történet átláthatósága érdekében senki ilyen nevű ne vegye magára! ) Bővebben lent!

Tehát! Az az én nagy problémám,hogy életemben el?ször megpróbáltam beszólni egy "nagymen?nek"! A történet így hangzik: Egyik nap átjött hozzánk Vivi, hogy megcsináljuk a rajz házit!Az ? unszolására felmentünk az iwiw-re.Ott megnéztük,az egyik idióta osztálytársunk képeit és találtunk egy olyat ami nem tettszett ehhez a Vivien unszolására irtam az én nevemben egy hozzászolást nem tul durvát,de ahhoz épp eleget, hogy felfogja mi is a szitu!Ezt a többi osztálytársam is észre vette és erre az Adrienn védelmébe keltek!Azóta mindig remeg? kézzel nyitom meg az iwiwemet hogy megnézzem a hozzászólásaikat amik nagyon durvák és nagyon rosszul esnek.Ami még rosszabb a Vivien nem hogy a védelmemre kelt volna mindent rámkent és ? is beszált az általuk alapított hülye klubba és azóta is ez megy ahol érnek ott pocskondiáznak és amikor hangot adok a véleményemnek (mert,ugyebár az sem jó ha elfojtjuk)(egyébként nem vagyok az a csúnya szavakat használó fajta)nagyon le tolnak és megfenyegetnek (megyünk táborozni és az Adrienn meg a BArátn?je a Noémi is jön)hogy a táborban végem lesz! Borzasztóan félek mi lesz a szüleimet pedig nem akarom bevonni a játékba Tehát ti vagytok az utolsó reményeim! Ha Ti sem segítetek talán egy sötét lyukba fogok kikötni ahonnan csak nagyon nehezen tudok kikecmeregni Kérlek SEGÍTSETEK:%

Legjobb válasz: ne menj táborozni..

ne menj táborozni..
bocsánatot kértél már? esetleg miért nem magyarázod meg, h Vivi unszolására írtál kommentet. azt a Vivit meg jól megcibálnám, nem is barátnõ az ilyen.
Szerintem kérj (nyilvánosan vagy négyszemközt) bocsánatot. Tedd félre a büszkeséged és kérj elnézést az érintett lánytól. Vagy személyesen vagy iwiw-en az említett kép alatt. Mondd el, hogy egy barátnõd unszolására írtad a hozzászólást, tedd hozzá azt is, hogy nem szeretnéd elárulni ennek a barátnõdnek a nevét, mert nem vagy spicli és ez a lány (Vivien) majd elnézést kér a saját nevében, ha akar. És mondd el, hogy a hozzászólást nem gondoltad komolyan és bocsánatot kérsz a történtekért.
Utolsónál a pont.
Igen, így, ahogy a 21:59-es válaszoló is leírta. Bocsánatot kell kérned, nem bujkálhatsz egész életedben, pláne nem a más hülyesége miatt. De máskor ne menj bele ilyesmibe senki kedvéért!
szerintem is csak a bocsánatkérés maradt.még ha nehéz is:S
Töröld le magad az iwiwrõl, és nem fognak üzengetni neked csúnya dolgokat. Majd ha elcsitult ez a dolog, visszaregisztrálsz. Ez a legjobb, amit tehetsz.
Kérj bocsánatot és vigyél magaddal egy túlélõkést a táborba.
Na pont ezért nincs nekem barátnõm, de nem is hiányzik. Mindig csak a bonyodalmakat okozták akik voltak. Nagyon jól elvagyok barátnõ nélkül is. Mindenesetre a bocsánatkérés nem maradhat el, azt a Vivit meg töröld ki az életedbõl.
Kend az egészet köcsög Vivire. ha elég kitartóan mondogatod, hogy õ vett rá, mindenki õt fogja rühellni te meg jófej leszel. az Adrienntõl meg kérj elnézést, de neki is mondd, hogy a Vivi ötlete volt.
bocsánatkérés!!!és ne barátkozz Vivivel! Nekem is épp ezért nincsenek barátnõim vagyis vannak de nem nagyon közeliek! Elegem volt hogy valaki mindig kibeszélte a másikat elõtte meg jó pofizott:S én nem vagyok ilyen a tetteimért vállalom a felelõsséget de ez a Vivi épp ellenkezõleg! Máskor ne hallgass az ilyen félékre! 20/L
Elõször töröld le a hozzászólást amit Adrienn képe alá írtál, aztán töröld le azokat amiket neked irogattak, és állítsd be azt is h ne lehessen kép hsz-t irni. Ha a helyedben lennék ezzel kezdeném, majd tedd azt amit a 21.29es hozzászóló írt. "Tedd félre a büszkeséged és kérj elnézést az érintett lánytól. ... Mondd el, hogy egy barátnõd unszolására írtad a hozzászólást, tedd hozzá azt is, hogy nem szeretnéd elárulni ennek a barátnõdnek a nevét, mert nem vagy spicli és ez a lány (Vivien) majd elnézést kér a saját nevében, ha akar. És mondd el, hogy a hozzászólást nem gondoltad komolyan és bocsánatot kérsz a történtekért." És inkább személyesen, nágyszemközt tedd mint iwiwen Majd ird meg h mit tettél, és mi történt!
Korrekt, amit a többiek írtak.Egyszer bennem is felgyûlt a feszültség, és a sértettségemnek hangot adtam az iwiwen, de én nem más unszolására, hanem önszántamból.Csak az jogos is volt.Természetesen rögtön nekem támadtak minimum öten.Végül is az lett, hogy a csajtól személyesen bocsánatot kértem, de igazából ezzel csak azt értem el, hogy még nagyképûbb lett.Mondjuk legalább bocsánatot kértem, ott, az iwiwen is, meg Tõle is.Az más kérdés, hogy a mai napig én vagyok a véres rongy, mert egyszer az életben be mertem szólni egy egoista emberkének, de tudod, már nem érdekel.Te is tedd meg, amit ilyenkor illik, többet ne csinálj ilyesmit, és Vivient hanyagold, aztán meg [email protected] az egészre.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van bocsánatot fogok kérni, és félre teszem a büszkeségemet. 22:25 ez jó ötlet megfogadom!:) És egy kérdés hogy lehet beállítani az iwiw-en hogy a képeim-hez ne legyen komment? Köszönöm a válaszokat máris jooban érzem magam!
beállítások-képek-hozzászólások 8szinte a legalján van) Majd azt is ird ám meg h mi volt a bocsánatkérés után
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, beállítottam és ez mont pont jól jött, mert a Vivien nagyon elvan most szállva magátol és iszonyatosan provokatív véleményeket közöl! És így már biztos, hogy nem írhatnak véleményt?? Köszönöm mindenkinek és a folytatást is megírom! Tipp!Ha értesülni akarsz a fejleményekrõl amik mostmár elég rövid idõn belül várhatók jelöld be és e-mail értesítést kapsz róla!:)

Alairtam egy baratom keresere az ellenorzojet, 4napja es azota nagyon rosszul erzem magam, nincs etvagyam, erotlen vagyok es semmire sem tudok rendesen koncentralni csak arra hogy kiderul a tanaraim elott. Mit tegyek hogy ne vegyem annyira szivre?

Legjobb válasz: Háát igen. Kicsit necces téma. De elõttem aki leírta, hogy a barátodnak tettél szivességet, teljesen igaza volt!!! Ne aggódj annyira. Viszont máskor ne nagyon csinálj ilyet... Amúgy ez egy egyszerû kis gyerekcsíny. Nem gyerek az, aki nem csinált ilyet. És aki elõttem írt, hogy okiat hamisítás, annak azt üzenem, hogy az az okirrat hamisítás, ha például egy nagyon fontos iratnak hamisítják az aláírását. Am ellenõrzõt évközben is lehet venni, és lecserélni. Nálunk 200 forint (de ez mind1)

Háát igen. Kicsit necces téma. De elõttem aki leírta, hogy a barátodnak tettél szivességet, teljesen igaza volt!!! Ne aggódj annyira. Viszont máskor ne nagyon csinálj ilyet... Amúgy ez egy egyszerû kis gyerekcsíny. Nem gyerek az, aki nem csinált ilyet. És aki elõttem írt, hogy okiat hamisítás, annak azt üzenem, hogy az az okirrat hamisítás, ha például egy nagyon fontos iratnak hamisítják az aláírását. Am ellenõrzõt évközben is lehet venni, és lecserélni. Nálunk 200 forint (de ez mind1)
Ne aggódj :) Nem azt mondom hogy váljon rendszeressé, de Te tulajdonképpen segítettél a barátodnak. Egy szívesség volt. Örülj neki hogy képes voltál rá, ez azt jelenti hogy igazi jó barát vagy! Ha csak Te és a barátod tudtod róla, akkor ne félj. Õ nem mondja el senkinek.. hisz miért akarna rosszat magának!? Te pedig éppúgy. Ha ki is derülne, nem lenne semmi gond. Szóval nyugi, egyél rendesen, ne stresszelj, jó barát vagy! :)
:D szerintem túl stresszeled. én már arra is lusta szoktam lenni hogy anyának odavigyek valamit hogy aláírjon . mindig én hamisítom alá. még 1szer sem derult ki pedig mar 2 éve ez megy. meg amugy sem lenne belõle nagy gond. ha ki is derul nem te leszel a hibás vagyis kevésbé leszel , és végülis mi olyan nagyon rosszat csinálhatnak veled ha kiderül ? semmit. ne stresszelj ilyen kis dolgon :D
Ha csak a barátod és te tudsz róla akkor nem lesz gond szerintem. De ha elkotyogja a barátod és netán pletyka lesz belõle, akkor ismerd be minél elõbb az adott tanárnál, mert akkor nem érdemli meg a barátod hogy falazz neki. Abban nem tudok jót mondani, hogy ne vedd szívedre most, de a jövõre nézve azt mondom, hogy soha ne csinálj ilyet többet és akkor nem lesz gond vele. Ha ennyire rosszul érzed magad esetleg kérd meg a barátodat, hogy mondjátok el a tanárnak, mert ez neked nagyon nagy lelki problémákat okoz és félsz hogy valami bajod lesz. Ha igazi barátod szerintem megérti és beleegyezik. Persze az is lehet hogy utána nem lesz a barátod, de én úgy gondolom, hogy a barátság amúgy sem arról szól hogy csalj a másik nem tanulása vagy vmije miatt.
hát figyelj, az én osztályomba is volt ilyen, a gyereket majdnem kicsapták...
hogy mit csinálhatnak vele???? Ez egy hivatalos okirat hamisítás amit a törvény elvileg büntet gyakorlatilag meg lehet soha nem veszik észre....hiszen két egyforma aláírás soha nincs.
szerintem ne csinálj ilyent tobbet, ha nem bírod cérnával.a barátság nem arról szól, hogy kérésére csalj netalántán lopj stb. és ha már egyszer aláírtad, akkor továbbra is te fogod aláírni, mert ha szulei nem totál hujék, akkor úgy is észreveszik, ha a tanár nem is.mindenesetre akkor fogod megtudni ha kitudódik hogy igazi "barát"-e a barátod, hogy majd bekopp-e téged.te pedig annyira ne cikizd már magad. ha kiderul és bekop a barátod válalod a kovetkezményeket, az pedig egy jó lecke lesz számodra, hogy tobbet ilyent ne csinálj.várd meg, hogyan alakul a helyzet, magadtól ne ismerj be semmit. meglátod, hogyan viselkedik majd a barátod.
Visszaszívtam az üzenetetem, amit az elõttem író írt. Félreértettem... Bocsika


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!