Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, ne tűnnyek (1 db)

Mit tegyek, hogy ne tűnnyek falusinak?

Oszt.társaim aszt monták nagyon látszódik rajtam hogy falusi vagyok. Szeretnék olyan lenni mint ?k, divatos és men? csaj, de nem tudom hogyan csinájam. Mitöl vagyok én falusi tulképp?

Legjobb válasz: Nyugodtan legyél falusi, ha egyszer az vagy. Nincs abban önmagában semmi szégyellnivaló. Van egy csomó dolog, amiben a falusiak jobbak: egymással törõdés, természetismeret, közösségi szellem, stb. Persze vannak olyan hibák is, amik a falusiakra általában inkább jellemzõek, mint a városiakra, pl. egymás dolgába beavatkozás, stb. De az ilyenekrõl le lehet szokni anélkül, hogy az ember feladná a falusi voltát. Ne szégyelld, legyél bátran az, ami vagy, és ne vegyél fel olyan maszkokat, amik idegenek a számodra, azért, mert valakik szerint "menõbb". Kedvességre, szeretetre, természetességre, józanságra, másokkal szembeni segítõkészrégre, ilyenekre törekedj amelett, hogy falusi maradsz, ha egyszer az vagy. Aki téged szeret, úgyis fog szeretni.

Szerintem ne akarj más lenni, mint aki vagy. Nem kell mindenáron a városi libákat utánozni, saját tapasztalatom. Én is falusi vagyok eredendõen, engem is lenéztek az osztálytársaim. Engem viszont nagyon nem érdekelt, sõt, büszke voltam rá, hogy nem csak egy vagyok a sok hülye plázacica közül. Merthogy az, hogy mi a "menõ", nem a ruházkodás vagy a viselkedés határozza meg, hanem az intelligencia. Az intelligens ember átlát a külsõségeken, legalábbis általában. Egyébként - nem bántásként mondom - tényleg megtanulhatnál helyesen írni, ez pl. egy nagyon menõ dolog minden korban.
Nyugodtan legyél falusi, ha egyszer az vagy. Nincs abban önmagában semmi szégyellnivaló. Van egy csomó dolog, amiben a falusiak jobbak: egymással törõdés, természetismeret, közösségi szellem, stb. Persze vannak olyan hibák is, amik a falusiakra általában inkább jellemzõek, mint a városiakra, pl. egymás dolgába beavatkozás, stb. De az ilyenekrõl le lehet szokni anélkül, hogy az ember feladná a falusi voltát. Ne szégyelld, legyél bátran az, ami vagy, és ne vegyél fel olyan maszkokat, amik idegenek a számodra, azért, mert valakik szerint "menõbb". Kedvességre, szeretetre, természetességre, józanságra, másokkal szembeni segítõkészrégre, ilyenekre törekedj amelett, hogy falusi maradsz, ha egyszer az vagy. Aki téged szeret, úgyis fog szeretni.
és miért zavar, hogy "falusi" vagy? nem kell mindig a "menõk" után menni. nem a divatos cuccok tesznek valakit valakivé - az osztálytársaiddal meg ne törõdj. ja- tényleg gyakorolhatnád egy kicsit a helyesírást, mert az "aSZt", meg a "tûNNYek" sokkal inkább zavaró, mint a "falusiasság"
Ebben a korban (gondolom, nem vagytok túl idõsek), sok lánynak a külsõség számít. Fõleg manapság, amikor sok lány szerintem túl sokat is megmutat magából. Ne akarj hozzájuk hasonlítani! Én is sokszor vágytam arra ennyi idõsen, hogy a "menõ" csajok közé tartozzam, de én sem öltözködtem, táncoltam, beszéltem úgy, ahogy õk. De azért voltak barátaim, akik tovább láttak a külsõségeken. Így visszagondolva nem is baj, hogy nem voltam közéjük való. Ha egyébként alapszinten ápolt vagy, foglalkozol a hajaddal, körmöddel, ruháid tiszták (azért próbálj meg egymáshoz illõ ruhadarabokat viselni), akkor veled nincs semmi baj, csak velük!!!!
És akkor mi van, ha falusi vagy? Te meg mondd nekik, hogy ti meg tipikus panelcicák vagytok...
Tanulj meg helyesen írni! De ezt már mondták. Amúgy meg mi a "menõ"???? Ezt ha egyszer valaki elmagyarázza boldog leszek.Amúgy meg nem falusi, hanem messze laksz a várostól.;-)
hát igen...a helyesírás... am meg ne nézz fel másokra! csak azért menõk, mert te annak tartod õket.
Hát, így elsõ körben, például attól, hogy még írni sem tudsz...
Nem tudom te hogy öltözködsz, de egyszerûen vegyél menõ ruhákat ha az tetszik neked. Vagy menj el fodrászhoz, hogy valami divatos frizurát varázsoljon neked. Aztán lehet még gond a beszéddel is, ami sok városit zavar, azon is lehet változtatni ha odafigyelsz rá. De az sem ártana ha írni megtanulnál...
Költözz városba
Változtass a beszédkétségeiden , menj fodrászhoz esetleg kezeld le az arcod. Figyeld meg hogy õk hogyan viselkednek mit hordan és mit csinálnak . Ne utánozd le õket mert az már gáz. Csak próbálj velük egy kicsit is összhangban lenni.Próbálj meg menõ cuccokban járkálni tölts velük sok idõt de ne használd ki õket hanem azért legyél velük mert bírod õket. De mindenesetre minnél közelebb kerültök egymáshoz annál jobban tisztelni fog mindenki fõleg a " barátnõid ".Remélem sikerülni fog a " nagy átalakulás " egyébként nem mindegy hogy ír a lényeg hogy értsük egyébként mások is szoktak ilyesformán írni nem kell lehurrogni az írásáér ( le lehet pontozni ha nem tetszik)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nagy rám a rendelt karóra. Órásnál lehet kissebbitetni?

http://kepfeltoltes.hu/view/130925/20130925_144014_www.kepfe.. Ilyen típusú

2

Mit gondoltok a testemrol lanyok? Mennyire jon be nektek? (kep lent)

Tisztaban vagyok vele hogy nem egy vagyok egy modellalkat, de szivesen vennek a velemenyeteket akar pontozas formajaban is. Priviben is szivesen beszelgetek rola.

17

Nincs barátom! Szőrtelenítsek attól még?

10

Honnan lehet tudni, felismerni, hogy egy ékszer nemes fém-e vagy sem?

Arany,ezüst az meny.

1

Békásmegyeren ismeri valaki a parfümös boltot?

Egy ismerősöm mondta, hogy ott vett parfümöt (tesztert), de nem mondta, hogy pontosan merre felé van a bolt... Nem tudná valaki pontosan megmondani? Nem nagyon ismerem a környéket... Jó bolt?

Köszönöm!:)

0

Helix piercing?

Sziazstok! 2 napja csináltattam helix piercinget, azóta piros, viszket,néha ég néha nem, néha fáj és néha nem. Rendesen fertőtlenítem. Meddig fog ez még tartani? Köszi a válaszokat!

7

Parfümválasztás 18 éves sportos srácnak?

Eddig is voltak parfümjeim(max 2000 ft os) de most egy minőségibbet vennék mert szerintem sokat dob egy emberen ha jó az illata
6000 ft ot szánnék rá(tudom nem valami sok), ilyen árban van már elfogadható?
Ilyen árban láttam pl antonio banderasos parfümöt,nem tudom hogy gagyi e
Valamint az lenne fontos szempont hogy tartós legyen,mert pl mostanival befújom magam(nyakon) reggel 1 óra múlva már nen érződik
Vagy a parfümöt napi többször kell fújni? Viszont úgy elég hamar elfogy

1

Honnan érdemes táskát rendelni?

Fekete, műbőr oldaltáskát szeretnék, de kis városkában bnem kapni olyat, amilyet én szeretnék.
Neten keresztül honnan érdemes rendelni?
18/L

0

Szerintetek ez a oldaltáska férfi vagy női? Vagy uniszex?

http://p2.vatera.hu/photos/2c/43/e396_2_big.jpg

7

A kézujjon lévő bőrkeményedést hogyan lehet eltüntetni?

A mutatóujjamon valószínűleg a ceruzák és kemény tollak miatt kialakult bőrkeményedést.Mivel tüntethetem el?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!