Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, ne tűnnyek (1 db)

Mit tegyek, hogy ne tűnnyek falusinak?

Oszt.társaim aszt monták nagyon látszódik rajtam hogy falusi vagyok. Szeretnék olyan lenni mint ?k, divatos és men? csaj, de nem tudom hogyan csinájam. Mitöl vagyok én falusi tulképp?

Legjobb válasz: Nyugodtan legyél falusi, ha egyszer az vagy. Nincs abban önmagában semmi szégyellnivaló. Van egy csomó dolog, amiben a falusiak jobbak: egymással törõdés, természetismeret, közösségi szellem, stb. Persze vannak olyan hibák is, amik a falusiakra általában inkább jellemzõek, mint a városiakra, pl. egymás dolgába beavatkozás, stb. De az ilyenekrõl le lehet szokni anélkül, hogy az ember feladná a falusi voltát. Ne szégyelld, legyél bátran az, ami vagy, és ne vegyél fel olyan maszkokat, amik idegenek a számodra, azért, mert valakik szerint "menõbb". Kedvességre, szeretetre, természetességre, józanságra, másokkal szembeni segítõkészrégre, ilyenekre törekedj amelett, hogy falusi maradsz, ha egyszer az vagy. Aki téged szeret, úgyis fog szeretni.

Szerintem ne akarj más lenni, mint aki vagy. Nem kell mindenáron a városi libákat utánozni, saját tapasztalatom. Én is falusi vagyok eredendõen, engem is lenéztek az osztálytársaim. Engem viszont nagyon nem érdekelt, sõt, büszke voltam rá, hogy nem csak egy vagyok a sok hülye plázacica közül. Merthogy az, hogy mi a "menõ", nem a ruházkodás vagy a viselkedés határozza meg, hanem az intelligencia. Az intelligens ember átlát a külsõségeken, legalábbis általában. Egyébként - nem bántásként mondom - tényleg megtanulhatnál helyesen írni, ez pl. egy nagyon menõ dolog minden korban.
Nyugodtan legyél falusi, ha egyszer az vagy. Nincs abban önmagában semmi szégyellnivaló. Van egy csomó dolog, amiben a falusiak jobbak: egymással törõdés, természetismeret, közösségi szellem, stb. Persze vannak olyan hibák is, amik a falusiakra általában inkább jellemzõek, mint a városiakra, pl. egymás dolgába beavatkozás, stb. De az ilyenekrõl le lehet szokni anélkül, hogy az ember feladná a falusi voltát. Ne szégyelld, legyél bátran az, ami vagy, és ne vegyél fel olyan maszkokat, amik idegenek a számodra, azért, mert valakik szerint "menõbb". Kedvességre, szeretetre, természetességre, józanságra, másokkal szembeni segítõkészrégre, ilyenekre törekedj amelett, hogy falusi maradsz, ha egyszer az vagy. Aki téged szeret, úgyis fog szeretni.
és miért zavar, hogy "falusi" vagy? nem kell mindig a "menõk" után menni. nem a divatos cuccok tesznek valakit valakivé - az osztálytársaiddal meg ne törõdj. ja- tényleg gyakorolhatnád egy kicsit a helyesírást, mert az "aSZt", meg a "tûNNYek" sokkal inkább zavaró, mint a "falusiasság"
Ebben a korban (gondolom, nem vagytok túl idõsek), sok lánynak a külsõség számít. Fõleg manapság, amikor sok lány szerintem túl sokat is megmutat magából. Ne akarj hozzájuk hasonlítani! Én is sokszor vágytam arra ennyi idõsen, hogy a "menõ" csajok közé tartozzam, de én sem öltözködtem, táncoltam, beszéltem úgy, ahogy õk. De azért voltak barátaim, akik tovább láttak a külsõségeken. Így visszagondolva nem is baj, hogy nem voltam közéjük való. Ha egyébként alapszinten ápolt vagy, foglalkozol a hajaddal, körmöddel, ruháid tiszták (azért próbálj meg egymáshoz illõ ruhadarabokat viselni), akkor veled nincs semmi baj, csak velük!!!!
És akkor mi van, ha falusi vagy? Te meg mondd nekik, hogy ti meg tipikus panelcicák vagytok...
Tanulj meg helyesen írni! De ezt már mondták. Amúgy meg mi a "menõ"???? Ezt ha egyszer valaki elmagyarázza boldog leszek.Amúgy meg nem falusi, hanem messze laksz a várostól.;-)
hát igen...a helyesírás... am meg ne nézz fel másokra! csak azért menõk, mert te annak tartod õket.
Hát, így elsõ körben, például attól, hogy még írni sem tudsz...
Nem tudom te hogy öltözködsz, de egyszerûen vegyél menõ ruhákat ha az tetszik neked. Vagy menj el fodrászhoz, hogy valami divatos frizurát varázsoljon neked. Aztán lehet még gond a beszéddel is, ami sok városit zavar, azon is lehet változtatni ha odafigyelsz rá. De az sem ártana ha írni megtanulnál...
Költözz városba
Változtass a beszédkétségeiden , menj fodrászhoz esetleg kezeld le az arcod. Figyeld meg hogy õk hogyan viselkednek mit hordan és mit csinálnak . Ne utánozd le õket mert az már gáz. Csak próbálj velük egy kicsit is összhangban lenni.Próbálj meg menõ cuccokban járkálni tölts velük sok idõt de ne használd ki õket hanem azért legyél velük mert bírod õket. De mindenesetre minnél közelebb kerültök egymáshoz annál jobban tisztelni fog mindenki fõleg a " barátnõid ".Remélem sikerülni fog a " nagy átalakulás " egyébként nem mindegy hogy ír a lényeg hogy értsük egyébként mások is szoktak ilyesformán írni nem kell lehurrogni az írásáér ( le lehet pontozni ha nem tetszik)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudnátok mondani, olyan divat blogokat, amelyeket kövér lányok írnak?

3

Segítség lenyeltem egy rágót! Lesz valami bajom?

7

Szerintetek miért van az, hogy 16 évesen a hasam, a mellkasom, és a fenék fölötti rész, meg a nyakam (hátul) szőrös? (F)

Ez számomra nagyon gáz, és sokan be is szólnak miatta,, ez nem zavar de amikor a lányos nevetnek rajtam akkor olyan rossz érzés.. régebben kövér voltam aztán megnyúltam.. ez sok gátlást okoz nekem ha lányokról van szó.. mit tehetnék??

4

Miért szúr a köldök piercingnél, ha mozgatom?

Kicsivel több mint egy hónapja csináltattam köldök piercinget, semmi komoly baj nem volt, picit gennyes volt nem rég, de pár napja semmi baja nem volt, ma délután ahogy mozgattam picit, hogy tudjak csepegtetni rá, szúrt eléggé. Mitől lehet ez?

0

Szerintetek szép vagyok?

Nem tartom magam szépnek, ezért itt egy kép is. :/

21

Lányok! Inkább szálkás, jól kidolgozott izmok jönnek be vagy a mackós, nagyobb, kevésbé kidolgozott izmok?

5

Igy is megvalosithato a dolog?

Szoval ha oriflam katalogusbol akarok feltenni rendelest,de Senki nem rendelt,akkor tehetek fel rendelest ami nagyon keves? Pl csak egy tusfurdo. Ugy emlekszem nem mondtak semmilyen osszeget amit el kell erjek ahhoz,hogy rendeljek..de megis akar csak egy termeket is rendelhetek,vagy azt mar inkabb hagyjam..

5

Fiúk! Nektek bejön ez a lány?

https://www.google.hu/search?q=kristina+romanova&client=fire..
10

Melyik a leggyakoribb hajszín?

Természetes hajszínre gondoltam, vagyis ami az emberek természetes hajszíne. :)

3

Debrecenben hol kapok Arctica napszemüveget?

Ezt a napszemüveget

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!