Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, ne tűnnyek (1 db)

Mit tegyek, hogy ne tűnnyek falusinak?

Oszt.társaim aszt monták nagyon látszódik rajtam hogy falusi vagyok. Szeretnék olyan lenni mint ?k, divatos és men? csaj, de nem tudom hogyan csinájam. Mitöl vagyok én falusi tulképp?

Legjobb válasz: Nyugodtan legyél falusi, ha egyszer az vagy. Nincs abban önmagában semmi szégyellnivaló. Van egy csomó dolog, amiben a falusiak jobbak: egymással törõdés, természetismeret, közösségi szellem, stb. Persze vannak olyan hibák is, amik a falusiakra általában inkább jellemzõek, mint a városiakra, pl. egymás dolgába beavatkozás, stb. De az ilyenekrõl le lehet szokni anélkül, hogy az ember feladná a falusi voltát. Ne szégyelld, legyél bátran az, ami vagy, és ne vegyél fel olyan maszkokat, amik idegenek a számodra, azért, mert valakik szerint "menõbb". Kedvességre, szeretetre, természetességre, józanságra, másokkal szembeni segítõkészrégre, ilyenekre törekedj amelett, hogy falusi maradsz, ha egyszer az vagy. Aki téged szeret, úgyis fog szeretni.

Szerintem ne akarj más lenni, mint aki vagy. Nem kell mindenáron a városi libákat utánozni, saját tapasztalatom. Én is falusi vagyok eredendõen, engem is lenéztek az osztálytársaim. Engem viszont nagyon nem érdekelt, sõt, büszke voltam rá, hogy nem csak egy vagyok a sok hülye plázacica közül. Merthogy az, hogy mi a "menõ", nem a ruházkodás vagy a viselkedés határozza meg, hanem az intelligencia. Az intelligens ember átlát a külsõségeken, legalábbis általában. Egyébként - nem bántásként mondom - tényleg megtanulhatnál helyesen írni, ez pl. egy nagyon menõ dolog minden korban.
Nyugodtan legyél falusi, ha egyszer az vagy. Nincs abban önmagában semmi szégyellnivaló. Van egy csomó dolog, amiben a falusiak jobbak: egymással törõdés, természetismeret, közösségi szellem, stb. Persze vannak olyan hibák is, amik a falusiakra általában inkább jellemzõek, mint a városiakra, pl. egymás dolgába beavatkozás, stb. De az ilyenekrõl le lehet szokni anélkül, hogy az ember feladná a falusi voltát. Ne szégyelld, legyél bátran az, ami vagy, és ne vegyél fel olyan maszkokat, amik idegenek a számodra, azért, mert valakik szerint "menõbb". Kedvességre, szeretetre, természetességre, józanságra, másokkal szembeni segítõkészrégre, ilyenekre törekedj amelett, hogy falusi maradsz, ha egyszer az vagy. Aki téged szeret, úgyis fog szeretni.
és miért zavar, hogy "falusi" vagy? nem kell mindig a "menõk" után menni. nem a divatos cuccok tesznek valakit valakivé - az osztálytársaiddal meg ne törõdj. ja- tényleg gyakorolhatnád egy kicsit a helyesírást, mert az "aSZt", meg a "tûNNYek" sokkal inkább zavaró, mint a "falusiasság"
Ebben a korban (gondolom, nem vagytok túl idõsek), sok lánynak a külsõség számít. Fõleg manapság, amikor sok lány szerintem túl sokat is megmutat magából. Ne akarj hozzájuk hasonlítani! Én is sokszor vágytam arra ennyi idõsen, hogy a "menõ" csajok közé tartozzam, de én sem öltözködtem, táncoltam, beszéltem úgy, ahogy õk. De azért voltak barátaim, akik tovább láttak a külsõségeken. Így visszagondolva nem is baj, hogy nem voltam közéjük való. Ha egyébként alapszinten ápolt vagy, foglalkozol a hajaddal, körmöddel, ruháid tiszták (azért próbálj meg egymáshoz illõ ruhadarabokat viselni), akkor veled nincs semmi baj, csak velük!!!!
És akkor mi van, ha falusi vagy? Te meg mondd nekik, hogy ti meg tipikus panelcicák vagytok...
Tanulj meg helyesen írni! De ezt már mondták. Amúgy meg mi a "menõ"???? Ezt ha egyszer valaki elmagyarázza boldog leszek.Amúgy meg nem falusi, hanem messze laksz a várostól.;-)
hát igen...a helyesírás... am meg ne nézz fel másokra! csak azért menõk, mert te annak tartod õket.
Hát, így elsõ körben, például attól, hogy még írni sem tudsz...
Nem tudom te hogy öltözködsz, de egyszerûen vegyél menõ ruhákat ha az tetszik neked. Vagy menj el fodrászhoz, hogy valami divatos frizurát varázsoljon neked. Aztán lehet még gond a beszéddel is, ami sok városit zavar, azon is lehet változtatni ha odafigyelsz rá. De az sem ártana ha írni megtanulnál...
Költözz városba
Változtass a beszédkétségeiden , menj fodrászhoz esetleg kezeld le az arcod. Figyeld meg hogy õk hogyan viselkednek mit hordan és mit csinálnak . Ne utánozd le õket mert az már gáz. Csak próbálj velük egy kicsit is összhangban lenni.Próbálj meg menõ cuccokban járkálni tölts velük sok idõt de ne használd ki õket hanem azért legyél velük mert bírod õket. De mindenesetre minnél közelebb kerültök egymáshoz annál jobban tisztelni fog mindenki fõleg a " barátnõid ".Remélem sikerülni fog a " nagy átalakulás " egyébként nem mindegy hogy ír a lényeg hogy értsük egyébként mások is szoktak ilyesformán írni nem kell lehurrogni az írásáér ( le lehet pontozni ha nem tetszik)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csokiszoliba mennyibe kerül 1 zseton?

És 1 zseton hány percet jelent?
Körülbelüli ár is tökéletes, tudom hogy üzletenként eltér.

0

A fogszabályozás menete?

Ma rakták fel a rögzített fogszabályzómat(porcelán)
Akinek már volt vagy van leírna a menetét nagyjából (tudom hogy személyenként változó)Valamit cserélnek e a fogszabályzón mennyi idő mire felrakják az alsót mit lehet enni inni mennyi időnként kell tisztítani stb. Természetesen beszéltem az orvossal is csak kíváncsi vagyok olyanok véleményére akik e közben vannak :)

8

Nagyon csúnya a fenekem?

nem ismerkedni szeretnék, csak kicsi az önbizalmam.

32

Hogyan lehet eltüntetni a BIZSU fülbevalóról azt a zöld cuccot úgy, hogy a fülbevaló ne sérüljön? És miért zöldült be?

0

Ezek a képek közt van különbség csak szerintem nincs gyönyörű nő csak jó smink?

pl ha megnézzük a szépségkirálynőket egyből azt gondoljuk hű de szépek, vagy hírességeket, de smink nélkül ők is csak átlagosak, átlagosan szépek. pl itt van pár kép

7

Fiuk! Milyen lányok jönnek be jöbban a göndör vagy a sima hajuak?

6

Hogyan csinálhatnék egy jó képet magamról?

Én nagyon nem vagyok fotogén. Hiába csinálok magamról sok képet, egyszerűen egyik sem olyan, mint amilyet szeretnék.
Az egyik közösségi oldalon egy éves a képem, és nem tudom lecserélni, mert nem sikerül újat csinálnom, amit kimernék tenni mások "szeme" elé.
Egy-két jó kép jóljönne, múltkor is mentünk osztálykirándulásra külföldre, és kellett egy ismertetőt csinálni a képünkkel együtt.
Egyszerűen nem tudom összehozni a jó képet. Természetes fénynél, lámpánál, különböző szobákban is csináltam, de egyik sem olyan, mint amilyet szeretnék. Hiába gyakorlom a "pózt", a fejtartást, nem sikerül. Nem tükörben fotózós képek. Próbáltam útközben hazafele suliból, mikor nyaraltunk szállodában, de egyik sem....ha más fotóz, bugyuta fejeim lesznek a képeken....mit csináljak, ha ennyire nem vagyok fotogén???:( Hogyan hozhatnék össze egy jó képet?:(

7

Hol lehet venni TCA t?

avon vagy patikákban

0

Mit csináljak? Hogy nöne meg gyorsabban a körmöm?

Letörött a körmöm!!!!!! Szép hosszú körmeim voltak. Ma tesi orán belütközött a labda és nagyon nagyon letört egy körmöm. Aztán otthon még egy letört. Most fel kellett tennem műkörmöt. De olyan vastag, meg úgy a szélén feláll. Holnap táncprobára kell mennem. Mit csináljak most. Msot megint le kell vágnom rövidebbre. Pedig nekem nagyon nagyon erös körmeim vannak. és mégis letörtek. Mit tegyek?

1

Tudtok nekem műkörmöst ajánlani?

x. kerben lakom, tehát itt vagy ehhez közeli érdekelne inkább. 4000 ft-ig bezárólag belefér.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!