Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, ne tűnnyek (1 db)

Mit tegyek, hogy ne tűnnyek falusinak?

Oszt.társaim aszt monták nagyon látszódik rajtam hogy falusi vagyok. Szeretnék olyan lenni mint ?k, divatos és men? csaj, de nem tudom hogyan csinájam. Mitöl vagyok én falusi tulképp?

Legjobb válasz: Nyugodtan legyél falusi, ha egyszer az vagy. Nincs abban önmagában semmi szégyellnivaló. Van egy csomó dolog, amiben a falusiak jobbak: egymással törõdés, természetismeret, közösségi szellem, stb. Persze vannak olyan hibák is, amik a falusiakra általában inkább jellemzõek, mint a városiakra, pl. egymás dolgába beavatkozás, stb. De az ilyenekrõl le lehet szokni anélkül, hogy az ember feladná a falusi voltát. Ne szégyelld, legyél bátran az, ami vagy, és ne vegyél fel olyan maszkokat, amik idegenek a számodra, azért, mert valakik szerint "menõbb". Kedvességre, szeretetre, természetességre, józanságra, másokkal szembeni segítõkészrégre, ilyenekre törekedj amelett, hogy falusi maradsz, ha egyszer az vagy. Aki téged szeret, úgyis fog szeretni.

Szerintem ne akarj más lenni, mint aki vagy. Nem kell mindenáron a városi libákat utánozni, saját tapasztalatom. Én is falusi vagyok eredendõen, engem is lenéztek az osztálytársaim. Engem viszont nagyon nem érdekelt, sõt, büszke voltam rá, hogy nem csak egy vagyok a sok hülye plázacica közül. Merthogy az, hogy mi a "menõ", nem a ruházkodás vagy a viselkedés határozza meg, hanem az intelligencia. Az intelligens ember átlát a külsõségeken, legalábbis általában. Egyébként - nem bántásként mondom - tényleg megtanulhatnál helyesen írni, ez pl. egy nagyon menõ dolog minden korban.
Nyugodtan legyél falusi, ha egyszer az vagy. Nincs abban önmagában semmi szégyellnivaló. Van egy csomó dolog, amiben a falusiak jobbak: egymással törõdés, természetismeret, közösségi szellem, stb. Persze vannak olyan hibák is, amik a falusiakra általában inkább jellemzõek, mint a városiakra, pl. egymás dolgába beavatkozás, stb. De az ilyenekrõl le lehet szokni anélkül, hogy az ember feladná a falusi voltát. Ne szégyelld, legyél bátran az, ami vagy, és ne vegyél fel olyan maszkokat, amik idegenek a számodra, azért, mert valakik szerint "menõbb". Kedvességre, szeretetre, természetességre, józanságra, másokkal szembeni segítõkészrégre, ilyenekre törekedj amelett, hogy falusi maradsz, ha egyszer az vagy. Aki téged szeret, úgyis fog szeretni.
és miért zavar, hogy "falusi" vagy? nem kell mindig a "menõk" után menni. nem a divatos cuccok tesznek valakit valakivé - az osztálytársaiddal meg ne törõdj. ja- tényleg gyakorolhatnád egy kicsit a helyesírást, mert az "aSZt", meg a "tûNNYek" sokkal inkább zavaró, mint a "falusiasság"
Ebben a korban (gondolom, nem vagytok túl idõsek), sok lánynak a külsõség számít. Fõleg manapság, amikor sok lány szerintem túl sokat is megmutat magából. Ne akarj hozzájuk hasonlítani! Én is sokszor vágytam arra ennyi idõsen, hogy a "menõ" csajok közé tartozzam, de én sem öltözködtem, táncoltam, beszéltem úgy, ahogy õk. De azért voltak barátaim, akik tovább láttak a külsõségeken. Így visszagondolva nem is baj, hogy nem voltam közéjük való. Ha egyébként alapszinten ápolt vagy, foglalkozol a hajaddal, körmöddel, ruháid tiszták (azért próbálj meg egymáshoz illõ ruhadarabokat viselni), akkor veled nincs semmi baj, csak velük!!!!
És akkor mi van, ha falusi vagy? Te meg mondd nekik, hogy ti meg tipikus panelcicák vagytok...
Tanulj meg helyesen írni! De ezt már mondták. Amúgy meg mi a "menõ"???? Ezt ha egyszer valaki elmagyarázza boldog leszek.Amúgy meg nem falusi, hanem messze laksz a várostól.;-)
hát igen...a helyesírás... am meg ne nézz fel másokra! csak azért menõk, mert te annak tartod õket.
Hát, így elsõ körben, például attól, hogy még írni sem tudsz...
Nem tudom te hogy öltözködsz, de egyszerûen vegyél menõ ruhákat ha az tetszik neked. Vagy menj el fodrászhoz, hogy valami divatos frizurát varázsoljon neked. Aztán lehet még gond a beszéddel is, ami sok városit zavar, azon is lehet változtatni ha odafigyelsz rá. De az sem ártana ha írni megtanulnál...
Költözz városba
Változtass a beszédkétségeiden , menj fodrászhoz esetleg kezeld le az arcod. Figyeld meg hogy õk hogyan viselkednek mit hordan és mit csinálnak . Ne utánozd le õket mert az már gáz. Csak próbálj velük egy kicsit is összhangban lenni.Próbálj meg menõ cuccokban járkálni tölts velük sok idõt de ne használd ki õket hanem azért legyél velük mert bírod õket. De mindenesetre minnél közelebb kerültök egymáshoz annál jobban tisztelni fog mindenki fõleg a " barátnõid ".Remélem sikerülni fog a " nagy átalakulás " egyébként nem mindegy hogy ír a lényeg hogy értsük egyébként mások is szoktak ilyesformán írni nem kell lehurrogni az írásáér ( le lehet pontozni ha nem tetszik)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudnám eladni/értékesíteni a kinőtt ruháimat, hogy meg is vegyék?

Illetve van még egy pár holmim, amit szívesen eladnék, mint például könyvek, kabalák, műszaki cikkek. Hogyan értékesítsem, hogy kelendőek legyenek?

1

Szerintetek szép ez a lány?

http://arminas.gportal.hu/portal/arminas/image/gallery/13463..
tudom, hogy csak egy játék szereplője, de kíváncsi vagyok a véleményekre :)

8

Egy Daalarna ruha mennyibe kerülhet?

0

A kozmetikus kicsit elrontotta a szemoldokom. Mit tegyek? Többi lent!

A bal szemoldokom elejen az also reszen van egy lyuk. Nagyon csunya. Vettem szemoldokceruzat, azzal nem is latszik. De kb. mikor no vissza??? Nagyon fontos, nagyon szomoru vagyok. :(

1

Hogyan sminkeljek? SOS Változtatni szeretnék magamon.

Változtatni szeretnék magamon. Zöld szemem van és sötétbarna hajam, világosbarnás bőrszínnel,
Talán a hajszínemen is változtatnák, milyen hajszín illene hozzám? És a zöld szemet hogy lehet kiemelni?

1

A Franck Müller Casablamca óráknak hol találom a referencia számát?

1

Kell ennél formásabb női test?

http://us6.besteyecandy.com/section/large-photos/area-female..

12

Mondanátok véleményt a megjelenésemről?

Õszinte véleményeket szeretnék, képet privát üzenetben küldök kor megjelölésével.

16

S. O. S nem tudok sminkelni! Ti hogy tanúltatok meg? Mennyi idő alatt?

Nem tudok sminkelni és ,de szeretnék meg tanulni.Elhatároztam ,hogy ma meg tanulok sminkelni az alapozást tudom konkrétan a tussal nem tudok nagyon bánni és a szemceruzával.Szeretném meg tanulni a szemkihúzást ilyenre ami az elso sorban az elso és az otos kép


Ma elkezdtem gyakorolni ,de reszket a kezem folyton most már ott tartok ,hogy nem csúszik el de még mindíg borzalmas mit tegyek ,hogy jobb legyen valami tanács ,hány hét nap alatt lehet ebbe bele jonni? (you tuben is néztem videokat)

5

Már 2-3 éve ugyan olyan a frizurám, szerintetek milyen legyen?

http://cdn.vogue.com.au//media/images/7/9/3/6/0/793677-1_mp...

Oldalt kicsivel hosszabb, meg a fejtetőn kicsivel (tényleg csak kicsivel) kócosabb.
Már unom kicsit hogy minden reggel be kell zselézni meg ha beáll hülyén akkor nem veszem észre stb.
Szerintetek milyen legyen?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!