Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, ne sírjon (19 db)

Mit tegyek hogy ne sírjak temetésen?

Tudom,hogy nem ciki sírni temetésen meg sehol,de én nem szeretem kimutatni az érzéseim. Hogyan tudnám elérni hogy ne tudjak sírni? Elég közel állt hozzám az elhunyt ezért esténként is sokat sírok,de mindig próbálok olyan helyre menni ahol még véletlenül se látnak meg.

Legjobb válasz: Nem kell az érzelmeket túlzottan elrejteni. Nyugodtan sírj, csökkenti a feszültséget, a gyász lelki feldolgozásában is segít. Egyébként is minden elfojtás valahol majd testi tünetekben tör elõ. Egyébként ebbõl született a dalocska, hogy ... ott fogsz majd sírni, ahol senki se lát....

Nem kell az érzelmeket túlzottan elrejteni. Nyugodtan sírj, csökkenti a feszültséget, a gyász lelki feldolgozásában is segít. Egyébként is minden elfojtás valahol majd testi tünetekben tör elõ. Egyébként ebbõl született a dalocska, hogy ... ott fogsz majd sírni, ahol senki se lát....

Mit tegyek, hogy ne sírjam el magam?

Mindenkit annyira meg tudok sajnálni.(pl.ha összeveszek vkivel akk utána rögtön sajnálom is,meg ilyesmi)

Legjobb válasz: Régebben én is ilyen voltam. Meg fogsz erõsödni, kitartás! Ma már nekem van a legjobb pókerarcom :) Persze, ez a másik véglet, ez sem jó. Nekem az segített, hogy arra gondoltam, hogy a rosszakaróim éppen ezt várják, hogy sírjak. Így ma már bármilyen dologra simán tudok mosolyogva válaszolni és közben látom a szemében, hogy mennyire bosszantja az, hogy én mégis, miért vagyok ilyen jó kedvû :) És tényleg jókat mulatok magamban az ilyen embereken :)

Régebben én is ilyen voltam. Meg fogsz erõsödni, kitartás! Ma már nekem van a legjobb pókerarcom :) Persze, ez a másik véglet, ez sem jó. Nekem az segített, hogy arra gondoltam, hogy a rosszakaróim éppen ezt várják, hogy sírjak. Így ma már bármilyen dologra simán tudok mosolyogva válaszolni és közben látom a szemében, hogy mennyire bosszantja az, hogy én mégis, miért vagyok ilyen jó kedvû :) És tényleg jókat mulatok magamban az ilyen embereken :)
Az x faktorban az egyik énekest elvitték versenyautózni, hogy ne izguljon és hogy erõsödjön. Szándékosan nem írtam ki, melyik énekesrõl van szó. Mi lenne, ha te is hasonlóan erõsítenéd magad. Hõlégballon, sétarepülõ, gumi kötéllel való ugrás, nem tudom mi a neve, tehát ilyenek.
én is ilyen vagyok. megsajnálok mindenkit :S meg ha már le ordítanak sírok.
Ha 30-as férfi vagy, akkor nagyon gáz...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.és 30alatti lány vagyok.
És milyen jegyû? Mert én Rák vagyok, és hasonló, mint Te.Azért mindenen nem sírom el magam, de csak azért, mert eléggé megedzett már az élet.
A kérdező hozzászólása: skorpió vagyok

A barátom anyukájának szülinapján én fogok felolvasni. Mit tegyek, hogy ne sírjam el magam?

megható a szöveg, és nem akartam nemet mondani.

Legjobb válasz: Hogyhogy mit tegyél? Hát ne sírd el magad, és kész... Nem értem, miért kéne egy születésnapon sírni...

Hogyhogy mit tegyél? Hát ne sírd el magad, és kész... Nem értem, miért kéne egy születésnapon sírni...
Gondolj valami viccesre. :D Viccen kívül: gondolj arra, hogy nem kéne elrontani ezt a szép ünnepet azzal, hogy lekezdessz bõgni. Lélegezz mélyeket. És ha sokszor elolvasod a szöveget elõbb utóbb nem lesz már annyira megható mint elsõ olvasásra, szóval már csak azért is gyakorolj, meg persze azért, hogy ne bakizz bele. Az ugyanis gáz lenne.. :D De sok sikert


Mit tegyek, hogy ne sírjon hason?

Kisfiam 4 hónapos múlt, elkezdett hasra fordulni, de sajnos vissza még nem tud a hátára. Hason nem szeret,ordít. Hiába fordítom vissza a hátára, azonnal a hasán van, és sír. Most éppen megnyugodott hason,lehet hagynom kellene kicsit Sírni és majd megszokja?

Legjobb válasz: Türelem, az idõ megoldja. Addig meg csináld, ahogy igényli. Ha néha jó hason, hagyd úgy, de ne erõltesd.

Türelem, az idõ megoldja. Addig meg csináld, ahogy igényli. Ha néha jó hason, hagyd úgy, de ne erõltesd.
Majd talán ez ráveszi arra, hogy gyorsan megtanuljon visszafordulni. :) Én picit hagynám mindig hason, hátha rávenné magát a munkára.
Próbálj meg adni neki valamit, ami érdekli, nálunk bevált. :-)
hú az én lányom meg hanyatt ordított, születése óta csak hason van el. végül elvittük dévényes gyógytornára megnézetni és kiderült, hogy gyengus a nyakizma, válla és nem komfortos neki hanyatt, ezért nem szeret., A gyógytornász megkezelte és már aznap elvolt a játszószõnyegen hanyatt. A tornát csináljuk mindennap és azóta jó neki hanyatt is, hason is. Szerintem ha nagyon tiltakozik ellene, egy állapotfelmérésre vidd el egy Dévényeshez, nem veszítesz vele semmit max azt mondják, hogy semmi baja vagy legrosszabb esetben kap 1-2 gyakorlatot otthonra, hogy jobb legyen neki.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Reméljük mihamarabb megszeret hason is! :)

Mit tegyek h ne sírjon az orvosnál?

eddig olyan jól birta a fiam és most 2 alkalom óta csak üvölt keservesen a vizsgálatnál.PEdig nem fájdalmas,és aranyos a doki.most lesz 1 éves lassan,és nagyon zavar hogy nem tudom megmagyarázni neki h ne sírjon és nem bántja a doki bácsi

Legjobb válasz: Ne aggódj, szerintem majdnem minden gyerek sír. Az enyém már meglátja a doktornénit, üvölt, pedig aranyos. :) Hiába nem bántja, attól még kellemetlen a vizsgálat neki, megijed, ha meghallgatja, ha belenéz a torkába... stb. Úgyhogy szerintem semmi gond nincs a sírással. Majd ha már nagyobb lesz, talán kinövi. :) 14 hós kislány anyukája.

Ne aggódj, szerintem majdnem minden gyerek sír. Az enyém már meglátja a doktornénit, üvölt, pedig aranyos. :) Hiába nem bántja, attól még kellemetlen a vizsgálat neki, megijed, ha meghallgatja, ha belenéz a torkába... stb. Úgyhogy szerintem semmi gond nincs a sírással. Majd ha már nagyobb lesz, talán kinövi. :) 14 hós kislány anyukája.
Gondolom ritkán mentek. Ha gyakran járnátok nem sírna annyit-de ezt azért nem kívánom nektek:) Szerintem sírhat, ne zavartasd magad, majd ha nagyobb lesz, megérti amit most próbálsz neki elmagyarázni.

Mit tegyek, hogy két éves fiam ne sírjon a párom után mikor elmegy itthonról? Szinte kimered a gyerek annyira sír. Van valami megoldás?

Legjobb válasz: Anyáról vagy apáról van szó? Mennyi idõre megy el néhány órára, egész napra, hónapokra?

Anyáról vagy apáról van szó? Mennyi idõre megy el néhány órára, egész napra, hónapokra?
A kérdező hozzászólása: A nevelõapja, mindig sír ha elmegy akár fél órára is. Mit tegyek?
Tenni nem nagyon tudsz semmit. Majd kinövi. 19 hósom is mindig sír ha elmegy apa, akár csak wcre és emiatt nem játszik vele tovább :-) Ilyenkor próbálom elterelni a figyelmét, bevonni valami játékba, sokszor elmondom hogy apa mindjárt visszajön stb. AMikor reggelente munkába megy akkor is sokszor elmondom hogy apa délután jön haza stb., apa is mondja neki. Ez egy ilyen korszak sajnos, még nem értik meg teljesen hogy mikor jön vissza valaki ha elmegy.
Az én lányom is így volt, néha még van is , pedig már 3 éves múlt. Én mindig azt mondtam neki, hogy apának menni kell dolgozni, hogy legyen sajt (akkor az volt a nagy kedvenc) most a rudit szoktam mondani.

Mit tegyek, hogy ne sírjam el magam? Ha még is megesik az nagyon gáz lenne?

Az a helyzet, hogy nagy családban éltem 12 éves koromig, aztán a testvéreim elköltöztek. Eddig mindig mikor jöttek látogatóba nem tudtam élvezni az itt létüket mert folyton az jár az eszemben, hogy elmennek és ki tudja, hogy mikor jönnek. Eddig mindig el sírtam magam mikor a n?véreim elmentek, viszont holnap jön a bátyám nem marad csak 1-2 órát már 1 éve nem láttam és ö még nem is látott sírni... de már most érzem ha elmegy sírni fogok, ami nem is lenne gáz a ha nem 20 éves lennék.... mi a véleményetek? mit tegyek, vagy mire gondoljak? ti cikinek éreznétek ha a 20 éves húgotok bömbölne mikor elmentek?

Legjobb válasz: Szia! Nem gáz egyáltalán.. Nálunk a családban én vagyok az, aki csak látogatóba jár a családjához és többször is elsírom magam mikor pár nap után haza kell mennem és tudom, hogy sokára fogom látni a testvéreim.. pedig én 23 éves vagyok.

Szia! Nem gáz egyáltalán.. Nálunk a családban én vagyok az, aki csak látogatóba jár a családjához és többször is elsírom magam mikor pár nap után haza kell mennem és tudom, hogy sokára fogom látni a testvéreim.. pedig én 23 éves vagyok.
nekem nagyon jólesne, h a 20 éves húgom ennyire szeret :)
Dehogy gáz! Nem kell szégyenleni az emberi érzéseket. Sírj csak nyugodtan. Mire gondolnék? Szeret a húgom, hiányzom neki. Ez a testvéri szeretet. Nincs benne semmi ciki, mindegy hány éves vagy.
Sírj csak nyugodtan!! Nem ciki egyáltalán! Én hasonló helyzetben vagyok. Elköltöztem otthonról(300 km-el arrébb).Nagyon ritkán találkozok a szüleimmel és a testvéreimmel!Ha egy otthoni látogatás után búcsúzkodunk, az mindig nagy nagy sírásba torkollik. Úgy szoktam zokogni hogy csak úgy hullanak a könnyeim!
3000 km-re lakom a csaladomtol. Nem hogy a 14 eves hugom, de meg a 19 eves ÖCSEM is sir amikor evente 2x hazamegyünk. Es tudod mit? Imadom, hogy ennyire szeretnek meg igy is, hogy alig latjuk egymast!!!
Dehogy gáz!:) Ezzel csak azt fejezed ki, hogy mennyire szereted, és hogy nagyon fog hiányozni. És ha neked szar is, meg neki is, mégis örülni fog, hogy van valaki, aki sír, hogy õ elmegy. Ha annyira zavar, kicsit fogd vissza (tudom, hogy nehéz) tehát próbálj meg közben mosolyogni, és arra gondolni, hogy jön még. Én 15 vagyok, szétment a családom, és amikor megyek anyámhoz vagy apámhoz, akkor mindig a másik fél miatt sírok, mert hiányozni fog. Szóval tudom milyen ez, de ezek érzelmek, amiket nem lehet, vagy nehéz elnyomni, szóval EGYÁLTALÁN NEM GÁZ, HA ELPITYEREDSZ!:)
Nem gáz :) Én is így gondoltam sokáig, mint te...hogy gáz, meg ciki meg égõ. :) Fogadott nõvérem tavaly februárban ment ki külföldre dolgozni. Akkor is sírtam, amikor elköszöntünk. Õsszel épp levelet írtam Neki, amikor kopogtak. Kinyitottam az ajtót és Nõvérem állt ott. Meglepett minket. Eléggé heves reakcióm volt, a nevét sikítottam, a nyakába ugrottam és a lépcsõház közepén bõgtem :D :D Mutasd ki nyugodtan, hogy mennyire szereted a testvéred :)

Mit tegyek, hogy 3 éves kislányom ne sírjon mindenért? Bármit teszek, bármit mondok, sírva elutasítja és arra panaszkodik ilyenkor, hogy fája feje.

Legjobb válasz: Egyébként a fejfájást kivizsgáltattad, hogy tényleg van-e neki? Unokaöcsémnek 3 évesen kezdõdtek a fejfájásai, én nem hittem el, hogy tényleg fáj, de az anyja igen. 3,5 évesen meghalt agydaganatban (mûtötték, kezelték, de menthetetlen volt). Kislányomnak a hasa "fáj" minden este, de mivel nem produkál semmi tünetet (összegörnyedés, bármi...), így tudom, hogy csak figyelmet igényel. Csak okulásul írtam le ezt neked, nem ijesztgetni akarlak persze.

Egyébként a fejfájást kivizsgáltattad, hogy tényleg van-e neki? Unokaöcsémnek 3 évesen kezdõdtek a fejfájásai, én nem hittem el, hogy tényleg fáj, de az anyja igen. 3, 5 évesen meghalt agydaganatban (mûtötték, kezelték, de menthetetlen volt). Kislányomnak a hasa "fáj" minden este, de mivel nem produkál semmi tünetet (összegörnyedés, bármi...), így tudom, hogy csak figyelmet igényel. Csak okulásul írtam le ezt neked, nem ijesztgetni akarlak persze.
Off: a hasfájásról írónak: nem árt megbeszélni az orvossal, mert a lányomnál jó néhány év után derült ki, hogy csökkent gyomorsav termelése volt, emiatt lassabban emésztette az ételt és emiatt fájt a hasa. Gyógyszerrel szépen helyreállt, meg is szûnt a hasfájás.
mi az a "bármit teszek, bármit mondok"? leírnál pár példát? úgy érted, ha megkéred valamire? vagy mikor? máskor nem panaszolja a fejét?
A kérdező hozzászólása: Természetesen csak akkor fáj a feje, amikor sír, ezt már a doktornõvel is megbeszéltük. Olyankor sír, amikor megkérem, hgoy vetközzünk, mert fekszünk le vagy fürdünk, megyünk sétálni, enni, a barátaival találkozni, zeneórára. Természetesen nem erõltetem ezekre, mert a zenét is nagyon szereti, alig bírom hazahozni, a barátaival is szeret játszani. Egyszerûen mindenre ellentmond és ezt sírás kiséri, csak néha már nem tudom kezelni. Különben a legjobb kislány, nem hiszem, hogy engem hiányolna, mert még van egy 8 hónapos kisfiúnk és mindent együtt csinálunk, szinte egész nap együtt játszunk, mesélünk stb.

Kislányom 5 hetes. Nem marad meg a kiságyban, csakis a kezemben. Mit tegyek hogy ne sírjon benne?

Egy kicsit fárasztó, és nem tudok t?le semmit csinálni. Hogyan szoktassam bele?

Legjobb válasz: A fiam most 3,5 hónapos. Nekünk az vált be, hogy a kiságyába csak az éjszakákat tölti - nappal a mi nagyágyunkon van velem, vagy pihenõszékbe, vagy a játszószõnyegén. Így tudja, hogyha besötétedik betesszük a kiságyába, akkor alvás van. Át is alussza az éjszakát (csak 1x szopizni kel fel). Napközben én játszom Vele, cipelem, most éppen kipurcant az ágyunkon - nagyon édesen alszik. Ha majd 4-5 hónapos lesz, akkor elkezdem szoktatni járókához. Lehet, hogy rossz tanácsot adtam (anyám szerint rosszul csinálom), de én így csinálom.

A fiam most 3, 5 hónapos. Nekünk az vált be, hogy a kiságyába csak az éjszakákat tölti - nappal a mi nagyágyunkon van velem, vagy pihenõszékbe, vagy a játszószõnyegén. Így tudja, hogyha besötétedik betesszük a kiságyába, akkor alvás van. Át is alussza az éjszakát (csak 1x szopizni kel fel). Napközben én játszom Vele, cipelem, most éppen kipurcant az ágyunkon - nagyon édesen alszik. Ha majd 4-5 hónapos lesz, akkor elkezdem szoktatni járókához. Lehet, hogy rossz tanácsot adtam (anyám szerint rosszul csinálom), de én így csinálom.
utolsó vagyok!Babám 2x30percet alszik egésznap, de akkor sokat mondok.Még enni sem tudok mellette sokszor, csak ha a férjem 3-kor hazaér!Én csináltam ilyenre, szoktasd le míg lehet!
Lehet, hogy néhány napig kemény ordít, de meg lehet vele szerettetni a kiságyát. Hosszú folyamat, de ha kitartó vagy, meg lesz az eredménye. Rakd bele, maradj mellette, beszélj hozzá, tudja hogy ott vagy. Maradj vele a szobában, pakolj, rendezgesd a dolgokat... Ha sír, beszélj hozzá, simogasd meg, hogy tudja ott vagy, számíthat rád, nem kell felvenni. Ha már biztonságban érzi magát, néha ott hagyhatod egy-két percre, majd késõbb tovább is! Egyébként nagyon jó dolog a játszó szõnyeg és a pihenõszék, bár a szõnyeghez még nagyon kicsike. Kitartás és meg ogja szokni az ágyát!
Rakj sok játékot a kiságyba a baba köré, kapcsolj be zenét neki. Ne ugorj rögtön a sírásra, mert akkor mindig ezt fogja csinálni. Kicsit hagyni kell "szenvedni", és meg fogja szokni.
Most szoktasd le mert úgy jársz mint én.A babám 8 hós és 11kg.Éjszaka nem tudok aludni a hát fájástól a kezemrõl már nem is beszélek!!!Semmit nem tudok csinálni mellette!!Szószerint!!Még szerencse hogy szakács a férjem, különben éhen halnánk!!
A kérdező hozzászólása: Nem igazán érdelkik még a játékok.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, hogy még fõzni sem tudok tõle. Ha elalszik akkor csinálok meg gyorsan mindent.

Mit tegyek, hogy ne sírjam el magam a ballagásomon?

Jövőre lesz, de idén már a barátnőmén is elsírtam magam.. Nagyon érzékeny vagyok.. Nem akarom elsírni magam. Meg lehet ezt akadályozni?:D 17/L

Legjobb válasz: Ha tényleg ilyen érzékeny vagy, akkor kétlem. De egy lánynál egyáltalán nem ciki, ha elsírja magát, ezt szégyelni nem kell :) Az egyetlen megoldás talán, hogy nem mész el :D

Ha tényleg ilyen érzékeny vagy, akkor kétlem. De egy lánynál egyáltalán nem ciki, ha elsírja magát, ezt szégyelni nem kell :) Az egyetlen megoldás talán, hogy nem mész el :D
Gondoljál a rossz dolgokra, és örülj hogy vége van!
Nem baj, ha elsírod magad. De ha már itt vagyunk, akkor elmondanám, hogy borzasztóan zavar, hogy a ballagók nem énekelnek, és minden csak felvételrõl hangzik el. Mint ha szégyellnék az éneket. Pedig ilyen csak egy van az életben. Az érettségi ballagás, az az igazi.
Nyugodtan add át magadat a "ballagás érzésnek" és szabadon élt át az egészet, mert ilyen CSAK EGYSZER VAN!!! És mivel egyszer élsz, ez a te ballagásod, egyszeri és megismételhetetlen, így ez csak Neked fontos igazán! Szóval ahogy jólesik... egész nyugodtan el lehet érzékenyülni. (a meghívottak úgyis csak azt fogják várni, h mikor adhatják már át a virágot, és mikor ülhetnek már végre le az ünnepi ebéd mellé...) Szóval nekik tök mindegy, DE NEKEM NEM! Tessék nyugodtan sírni, ha szíved azt diktálja! (na meg aki nem sír, talán az nem is bánja, h véget ért ez a szép idõszak - élete legszebb középisk. évei!) szóval érted... És igen, Tessék énekelni!!! Az jól esik, és egyébként is sokat könnyít az emberen! Üdv.
Számolj magadban és gondolj valami szépre.
tényleg nem baj ha sírsz de......vannak akik kicsúfolnak hidd el nem vicc. de ha nagyon akarod akkor sírhatsz, ha pedig nem akarod akkor gondolj arra hogy az általános a legnehezebb (nekem mindig ezt mondták) és túl vagy rajta, vagy csak szorítsd össze a fogaidat és ne sírj csak úgy simán.
Ennyire fog hiányozni az osztályod? mi örültünk, hogy szabadultunk egymástól. Viszont általánosban a közös tanári éneknél egyik fiú osztálytársunk - akitõl bevallom utolsóként vártam, hogy elsírja magát - elbõgte magát, onnan pedig dõlt az egész osztály, sõt, a tanárok is.:) Nem ciki, ha sírsz, látod ez a srác sem szégyellte.:)
Gondolj arra, hogy a nyáron még bármikor találkozhattok, ha szerveztek egy összejövetelt, és tulajdonképpen csak a sulinak lesz vége!
Nem olvasom vissza, írták-e, de am ha ilyen "bekönnyezõs" vagy, akkor ne fesd ki a szemed!:D:D
A ballagás egy korszak vége és egy új korszak kezdete!!!! Mutasd csak ki az érzéseidet! Ez egyáltalán nem ciki! Sírj bátran!!! Szép jövõt!!!!
Hát, pl ha próbálsz abszolút nem figyelni , amiket az elõadáson mondanak:)
Már hogy bánatodban vagy örömödben fogsz sírni? :D Egyébként meg gondolj arra, hogy nem ér véget továbbra sem, ugyanúgy fogsz tanulni egyetemen-már ha mész-, a barátok nem fognak elhagyni, gondolj rá úgy , mint egy formaságra.
Nem ciki kimutatnod az érzelmeidet. ;-)
A kérdező hozzászólása: Hát az általánoson már túl vagyok egy pár éve..:D De köszi.:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:) Akkor majd elbömbölgetek..:D
Mi baj van azzal ha sírsz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!