Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, ne mindig az (89 db)

Mit tegyek, hogy maradjon az enyem? Van egy srac akivel egy ido ota talalkozgatunk, lassan olyan mintha jarnank, de o megis azt mondja, hogy ne siessuk el a dolgokat jojjon minden magatol..

És h mi meg nem jarunk,mert az utobbi evekben sokat csalodott s fel,hogy ne csalodjon most is velem.Latom,hogy nagyon tetszek neki es o is mondta,hogy imad velem lenni...mit tegyek,hogy legyen nagyobb a bizalma kettonket nezve?Hogy idovel kapcsolat alakuljon ki?segitsetek kerlek:)

Legjobb válasz: Légy vele laza, megértõ de ne akard mindenképp és görcsösen megszerezni, lehet tényleg vissza kell nyernie a bizalmát. Mint mondtad, Te is bejössz neki, tehát ha nem csinál egyikõtök sem nagy butaságot, össze fogtok jönni. És mondjuk elváláskor vagy ha hazakisér adhatsz neki egy-egy puszit hadd érezze, hogy fontos neked.

Légy vele laza, megértõ de ne akard mindenképp és görcsösen megszerezni, lehet tényleg vissza kell nyernie a bizalmát. Mint mondtad, Te is bejössz neki, tehát ha nem csinál egyikõtök sem nagy butaságot, össze fogtok jönni. És mondjuk elváláskor vagy ha hazakisér adhatsz neki egy-egy puszit hadd érezze, hogy fontos neked.

Mit tegyek, hogy ne mindig az járjon a fejembe, hogy a második terhességemnél is baj lesz?

Legjobb válasz: Nekem is csak másodszorra sikerült a baba, így meg tudom érteni, hogy aggódsz. Viszont azt tudnod kell, hogy a negatív gondolatok és a szorongás árt a babának! Próbálj pozitívan gondolkodni és meglátod, minden rendben lesz!

Nekem is csak másodszorra sikerült a baba, így meg tudom érteni, hogy aggódsz. Viszont azt tudnod kell, hogy a negatív gondolatok és a szorongás árt a babának! Próbálj pozitívan gondolkodni és meglátod, minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: neked mi volt az elsõnél a baj? mennyi idõ után sikerült megint teherbe esni?

Mandulagyulladásom lett bementem az orvoshoz és irt nekem ilyen Co-Amoxi-an töle ratiopharm filmtablettát antibiotikum mit tegyek mert mindig hasmenésem van töle abbahagyjam vagy ne ez nem baj ha van a gyogyszertöl?

Legjobb válasz: Olvasd el, mit írnak a gyógyszer papírján, és a dokidat kérdezd meg, mit tegyél. Antibiotikum szedését nem nagyon kellene abbahagyni csak úgy.

Olvasd el, mit írnak a gyógyszer papírján, és a dokidat kérdezd meg, mit tegyél. Antibiotikum szedését nem nagyon kellene abbahagyni csak úgy.
Szedjél rá probiotikumot!!!
A kérdező hozzászólása: Elolvastam és a betegtájékoztatoban az állt hogy mellékhatása lehet hasmenés is de kérdeztem az aszisztenst és ö azt mondta hogy szedjem tovább az nem baj ha van hasmenésem töle de viszont mondják azt mások hogy ha valamien mellékhatást észlelek abba kell hagyni de akkor inkább szedem tovább amig el nem fogy.
Jól teszed! "mondják azt mások hogy ha valamien mellékhatást észlelek abba kell hagyni" Ez nem igaz! Épp azért írtam, hogy nézd meg a papírját, ott említik, milyen mellékhatás esetén kell abbahagyni. Teljesen természetes, hogy antibiotikum, vagy más gyógyszer esetén lehet mellékhatás (néha épp azt mutatja, hogy hat a gyógyszer), azért nem szabad abbahagyni.


Nagyon rosszul viselem a terhességet. Minden kijön belőlem és enni is szinte egész nap egy szelet kenyeret eszem. Mit tegyek, hogy legalább az éhségtől ne legyen hányingerem?

9 hetes vagyok.a MagneB6 tablettát kellene szednem,de mivel semmi nem marad meg bennem így ez se.Nem lesz a kicsinek baja,ha vitamin nem jut a szervezetembe?Holnap megyek dokihoz,de tudni akarom,hogy volt már-e így valaki és írt fel neki a doki valamit a hányás ellen?

Legjobb válasz: Én is most töltöm a kilencedik hetet, és naponta négyszer-hatszor hányok, nem beszélve a folyamatos hányingerrõl, ami ébredéstõl elalvásig végigkísér. Enni én is alig tudok. A doki nem is engedi, hogy bármit is szedjek, még vitamint sem, csak folsavat. Egyetlen módszer sem vált be nekem, amit ilyenkor szoktak ajánlani. Ezért csak várom, türelmesen, hogy majd pár hét múlva enyhülni fog, és örülhetek majd végre a babának. Egyébként a baba nem szenved hiányt semmiben, nyugodt lehetsz, mert amire szüksége van, azt elveszi a te testedbõl. Ez a természet rendje: õ az elsõ. 9 hetes kismama

Én is most töltöm a kilencedik hetet, és naponta négyszer-hatszor hányok, nem beszélve a folyamatos hányingerrõl, ami ébredéstõl elalvásig végigkísér. Enni én is alig tudok. A doki nem is engedi, hogy bármit is szedjek, még vitamint sem, csak folsavat. Egyetlen módszer sem vált be nekem, amit ilyenkor szoktak ajánlani. Ezért csak várom, türelmesen, hogy majd pár hét múlva enyhülni fog, és örülhetek majd végre a babának. Egyébként a baba nem szenved hiányt semmiben, nyugodt lehetsz, mert amire szüksége van, azt elveszi a te testedbõl. Ez a természet rendje: õ az elsõ. 9 hetes kismama
Szia. A babának nem lesz baja, õ elveszi a szervezetedbõl azt, ami kell neki. Te próbálj meg a folyadékot pótolni, hogy ki ne száradj ebben a nagy melegben. Próbáld meg a hideg kakaót vagy esetleg rágcsálj el felkelés elõtt néhány szem kekszet. Egy kis hideg gyümölcs is sokat segít, ráadásul vitamint is viszel a szervezetedbe. Ha egy kicsit jobban vagy és megmarad bennem, vegyél be terhesvitamint. Én is sokat hánytam az elején, sõt még a mai napig is elõfordul. De hála Istennek a kisbabám szépen fejlõdik. Mielõbbi jobbulást kívánok! Üdv 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: HÚ, köszönöm a válaszokat.Hát igen nem sok folyadékod viszek be, mert még attól is hányingerem vam.Kipróbáltam a HohesC-t is ami csak egy napig volt jó, nem bírtam tõle büfögni.Most szénsavas üdítõt iszok amitõl büfentek, de ez se hû de nagyon jó.A gyümölcsrõl annyit, hogy a szölõ jöhet bármilyen mennyiségben, csak sajna az is kijön.
Syasztok en 8 hetes kismama vagyok es hal isten mindenre meg kaptam a valaszt amire kivancsi voltam....a kerdezonek is csak annyit tudok mondani hogy en is ebben a helyzetben vagyok ..es leg szivesebben ki futnek a vilagbol amikor ra gorcsolok a toaletre..sokat olvasom azt is hogy sokszor egyunk keveset en meg is tennem de sajnos meg az sem megy az is ki jon.

Lssan 2 éve vagyunk együtt a barátommal. Néhány hónapja a haverok meg a pia fontosabbak lettek mint én. Ha együtt vagyunk 2 órát már sokat mondok. Mit tegyek hogy ne hanyagoljon el és tegyen az érdekében hogy a kapcsolatunk ne süllyedjen lefelé?

Mit tudnék az érdekében tenni hogy többet legyen velem a barátom és ne a piát meg a haverokat válasza hejettem!

Legjobb válasz: Fura ötlet, de nekem bevált: válj elérhetetlenné! persze nem teljesen, csak ne keresd, mindig várd meg egy ideig, hogy õ keressen, akkor azonban légy mindig nagyon kedves, mintha minden olyan volna, mint máskor. hidd el, érdekes leszel, és jobban fogja keresni a társaságod! :)

Fura ötlet, de nekem bevált: válj elérhetetlenné! persze nem teljesen, csak ne keresd, mindig várd meg egy ideig, hogy õ keressen, akkor azonban légy mindig nagyon kedves, mintha minden olyan volna, mint máskor. hidd el, érdekes leszel, és jobban fogja keresni a társaságod! :)
Igyál!
Az elsõ válaszoló nyert.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy nem tudom megoldani hogy õ keressen mert együtt lakunk és már nagyon úgy látszik hogy nem akar velem lenni.. Amikor megérkezek akkor szinte nem tesz semmit nem ad puszit nem is köszön mintha közömbös lennék számára.

(lányok) hogy közeledjek hozzátok hogy ne barátként kategorizáljatok be vagy ne legyek túl rámenős hogy vagy mit tegyek és mit ne mert az idáig szeretett lányok mind csak barátként tettek be! Mit tegyek akkor?

Legjobb válasz: Nálam az a nyerõ, ha barátként indít a srác. Jeleket adhat, kacérkodás az elején is belefér, de ne legyen annyira egyértelmû a szándék, mert úgy az izgalmas. :) Aztán pár talival késõbb leránthatja a leplet.

Nálam az a nyerõ, ha barátként indít a srác. Jeleket adhat, kacérkodás az elején is belefér, de ne legyen annyira egyértelmû a szándék, mert úgy az izgalmas. :) Aztán pár talival késõbb leránthatja a leplet.
ne legyetek már ekkora gyíkok. az idõsebb nõknél már talán lenne értelme egy ilyen kérdésnek, ezért is nem próbálkozok anyámnál. berakott a 'fiam' kategóriába XD na szóval komolyra fordítva a szót. a fiatal csajoknál ez úgy megy, hogy bejön a srác, akkor járhatunk. ha nem, akkor nem. az, hogy barátként néz rád, annyit jelent, hogy: bocsi, de nem kellesz (nem jösz be, más tetszik, nem izgi ha nem kell küzdeni érted, belsõleg egy 0 vagy, stb) 2 lehetõség van. vagy akar tõled valamit, mert beindítottad a fantáziáját, vagy nem. olyan nincs, hogy barátként néz rád és ezért nem. ez egy tök jó bevállt szöveg, amivel a lehetåõ legkevésbé bánt meg, de a lényege, hogy kevés vagy neki
Ha nem barátként közeledsz és barátnak könyvelnek el, akkor elég logikus, hogy az ellenkezõjét kell tedd. Közeledj barátként és másként fognak rád tekinteni.
A kérdező hozzászólása: hét közben csak d.u -án facezek nappal súli hétvége v a haverok vagy a jól megérdemelt pihit csinálom ha csak nincs házi múnka
Ha nem egész nap a gameket toltátok volna akkor nem lennétek ilyen gyámoltalanok a csajoknál. Én is így jártam igaz én nem mindig játszottam és jártam emberek közé is csak félénk voltam aztán már nem érdkelt, hogy tetszem-e valakinek vagy nem és jééé be is csajoztam. Ha otthon ülsz és a hülye wow-ot vagy a cs-t nyomod esetleg a faszbúkot bújod soha nem lesz csajod.
Én csúnyább vagyok úgyhogy más esélyem nincs is, minthogy az elején egyértelmûsítsem a puszta baráti szándékomat(nem így kimondva, de a hozzáállásommal és reakcióimmal) és aztán a lánytól várom a jeleket, hogy hátha megtetszettem neki a jellememmel.
Ugyanezzel a problémával küzdök, sajnos...
Mondtam én.
A kérdező hozzászólása: aha :)
A kérdező hozzászólása: és ha nem jövök be neki arcra?
Talán hívd el valaholva...
A kérdező hozzászólása: de én úgy kérdem hogy mit kéne jól csináljak hogy nagyobb esélyjel induljak a kiválasztott lányhoz és ne csak a barátot lássa bennem?
18:36 vagyok. azt hozzátenném, hogy baleset miatt kitört a 2 elsõ fogam. érdekes módon 19 éves koromig mindenki berakott a barátok közé és úgy is maradtam. 19 évesen megcsináltattam, azóta 6 szexpartner, 2 hosszabb kapcsolat + sok csajozás amiben csak addig mentem amíg izgi volt. MEGFÛZNI persze azóta is volt aki elutasított, és maradjunk inkább barátok, de már elég ritka SZÓVAL KAMU A BARÁTOS DUMA

Mit tegyek ha szénhidrát napon nem tudom mennyi az elég? Rendszeresen teleeszem magam, mert a szénhidráttól még éhesebb leszek és, mint tudjuk az a nap a leghízlalóbb. Mit tegyek, hogy ne legyek éhes?

Legjobb válasz: Próbáj mértéket tartani, és ne egyél annyit.Gondolj a diéta hatékonyságára. Ha teleszed magad ezen a napon lassítod a diéta eredményéd, a célod ugye bár pedig fogyni!!!!!!Persze nehéz, ha éhes az ember.Nem tudok jobbat mondani, foglald le magad valamival, hátha az eltereli a gondolatot a kajáról.

Próbáj mértéket tartani, és ne egyél annyit.Gondolj a diéta hatékonyságára. Ha teleszed magad ezen a napon lassítod a diéta eredményéd, a célod ugye bár pedig fogyni!!!!!!Persze nehéz, ha éhes az ember.Nem tudok jobbat mondani, foglald le magad valamival, hátha az eltereli a gondolatot a kajáról.

A párom kisöccse azzal szórakozik hogy telefonálgat össze-vissza én mint a RTF végzős tanulója beszéltem vele hogy ne tegy de hiába mit tegyünk mert a párom tegnap zokogva hívott fel és mesélte hogy mit művel a kisőccse?

Legjobb válasz: Mit jelent az, h össze- vissza telefonálgat? Telefonbetyárkodik? Akkor a szülõ (aki nyilván a telefonszámlát fizetni) dolga lenyomni neki egy sallert (oké, ez opcionális), majd elmagyarázni, h azon kívül, h ez nem vicces szórakozás, költséges is. Továbbá a zsebpénzébõl levonnám a telefonálgatás árát. Más: ha végzõs hallgató vagy, minden bizonnyal szakdolgozatot kell írnod, ami ugye egy hosszabb terjedelmû, összefüggõ írásmû. Ezért nem volna rossz ( a konzulensed, az opponensed és a saját érdekedben is), ha megtanulnál mondatvégi írásjeleket használni, és megfelelõen tagolni a írásodat, ezenkívül a helyesírási szabályzat lapozgatása sem válna károdra. Nem szokásom ilyeneken lovagolni, de az értelmezhetõség miatt fontosak ezek.

Mit jelent az, h össze- vissza telefonálgat? Telefonbetyárkodik? Akkor a szülõ (aki nyilván a telefonszámlát fizetni) dolga lenyomni neki egy sallert (oké, ez opcionális), majd elmagyarázni, h azon kívül, h ez nem vicces szórakozás, költséges is. Továbbá a zsebpénzébõl levonnám a telefonálgatás árát. Más: ha végzõs hallgató vagy, minden bizonnyal szakdolgozatot kell írnod, ami ugye egy hosszabb terjedelmû, összefüggõ írásmû. Ezért nem volna rossz ( a konzulensed, az opponensed és a saját érdekedben is), ha megtanulnál mondatvégi írásjeleket használni, és megfelelõen tagolni a írásodat, ezenkívül a helyesírási szabályzat lapozgatása sem válna károdra. Nem szokásom ilyeneken lovagolni, de az értelmezhetõség miatt fontosak ezek.
Két-három igazán jó idõben kiosztott saller hatásosan kezeli az ilyen problémát.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy más már írt hasonló kérdést. Amúgy ez nem kamu igazából megtörtörtént.
kamu ilyen kérdés már volt
Ha egy szülõ nem bír a saját hü..egyerekével, az õ dolga, nem a tiéd. Ha hajlandó még fizetni is a kölyök szórakozását, lelke rajta, de ne panaszkodjon. Ha nincs annak a gyereknek telefonja, zsebpénze, nem fogja csinálni. Amúgy a bilincs hülyeség, most mi értelme van, hogy otthon rárakod? Csak viccnek fogja venni. Néhány jól irányzott atyai pofonnal többre menne, na meg lehet azt a gyereket büntetni is - tv, számítógép megvonás, szobafogság, stb.
A kérdező hozzászólása: A bilincs jó ôtlet ha még 1X szórakozik felrakom rá a bilincsem mert gyakorlaton vagyok a helyi rendõrkapitányságon.
Honnan van pénze az utcaira? Hány éves?
Telefont elvenni tõle.. De ezen miért kell zokogni? Nincs anyja annak a gyereknek, hogy megnevelje? Komolyan azt hittétek, hogy te, mint végzõs RTF-es majd hú de rendet teszel? :D :D
A kérdező hozzászólása: Már csináltuk hogy elvettük tõle de akkor meg azt csinálja hogy kimegy utcai telefonról folytatja a szórakozást.
Mondd meg neki, hogy elviszi a rendõr, és berakja egy dutyiba! :D Legyen nálad egy bilincs, fenyegetsd meg vele.
Mennyi idõs az a kisöcs? Mobilt nem elérhetõ helyen hagyni-vonalast lekódolni- ha értelmes korban van már, beszélni a fejével hathatósan.
Vedd el tõle a mobilt
"Üss a büdös kölyökre a lapátnyéllel jó nagyot, jó nagyot sózz oda, ho, ho"Nagy Ferótól

Miért van az hogy mindig az utolsó nap veszekedünk? Minden apró dolgon összeveszünk, és minig én vagyok a hibás, mit tegyek hogy ne veszekedjünk annyit?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de a volt barátnõm pont ezért szakított velem 2hete, mi is mindig egyre többet veszekedtünk, lényegtelen, kis dolgokon összekaptunk, és lám szakítás lett belõle, és nem gondoltam volna hogy szakít, mint hogy megbeszéljük..úgy hogy vigyázz, üljetek le és beszéljétek át hogy ez mitõl van! U.I És ráadásul nem akárhogy szakított vele, jól meg is csalt...ez van sajnos..máskor jobban oda kell figyelni a dolgokra!!!

Nem akarlak elkeseríteni, de a volt barátnõm pont ezért szakított velem 2hete, mi is mindig egyre többet veszekedtünk, lényegtelen, kis dolgokon összekaptunk, és lám szakítás lett belõle, és nem gondoltam volna hogy szakít, mint hogy megbeszéljük..úgy hogy vigyázz, üljetek le és beszéljétek át hogy ez mitõl van! U.I És ráadásul nem akárhogy szakított vele, jól meg is csalt...ez van sajnos..máskor jobban oda kell figyelni a dolgokra!!!
Milyen utolsó nap? Min kaptok össze?
Kicsit pontosabban nem lehetne?Pff Mit értesz az "utolsó nap" alatt?
A kérdező hozzászólása: 7 végén mindig 1ütt vagyunk, péntektõl vasáranpig és midig csak vasárnap veszünk össze, de mindenféle hülyeségen apró lényegtelen dolgokon!
Am. kicsit gáz vagy hallod..miért teszed fel 2x ugyan azt a kérdést?
azert, mert ezt teszi az, ha nincs eleg ter az emberek kozott. A volt parommal uez volt, egy ideig nem talalkoztunk, mert tavkapcs volt, aztan amikor par nap egyutt, a vegen tul sok lett, minden pervben egyutt voltunk es mindenen osszevestzunk. Meg kell talalni az egyensulyt a kapcsolatban, mindenkinek kell hogy legyen szabad tere, dolgok, amiket egyedul csinal, nem megfulladni egymas mellett.

Mit csináljak? Úgy érzem az lenne a legjobb ha meghalnék. Sokat gondolkoztam rajta, minden rossz megszüne. De nagyon sajnálnám a szüleimet, barátomat mert nekik nehéz lenne feldolgozni. Mit tegyek? Ha megteszem túlteszik magukat?

Legjobb válasz: Jézusom, mi van ma? Egyik fiatal a másik után teszi fel az öngyilkos kérdéseit. Próbálj meg kicsit pozitívabban gondolkodni. Keresd meg a jó dolgokat az életedben (barátod is van, nem úgy, mint az elõzõ kérdezõknek) Nem, nem teszik túl magukat. Mint 2 felnõtt gyerek szülõje mondom, hogy nem teszi túl magát azon, hogy öngyilkos lett a gyereke.

Jézusom, mi van ma? Egyik fiatal a másik után teszi fel az öngyilkos kérdéseit. Próbálj meg kicsit pozitívabban gondolkodni. Keresd meg a jó dolgokat az életedben (barátod is van, nem úgy, mint az elõzõ kérdezõknek) Nem, nem teszik túl magukat. Mint 2 felnõtt gyerek szülõje mondom, hogy nem teszi túl magát azon, hogy öngyilkos lett a gyereke.
Ne legyél önzõ, ne csak magadra gondolj! Csak a gyávák öngyilkosok, van más megoldás is, lehet hogy nehezebb de megéri!
Minden rossz megszûnne - neked. A környezetednek akkor kezdõdne. Gondold már végig, neked milyen érzés lenne, ha a testvéred vagy a legjobb barátod megtenné.
Mi az a minden rossz? A leírtak alapján van szeretö családod, barátaid, szerelmed! Ezenkívül egy komoly gond lehet az ha valami súlxos egészségügyi gondod van, de még ez sem indok rá!
Te nem meghalni akarsz, hanem azt szeretnéd, ha minden rossz megszûnne. És mivel nem látod a problémák kezelésének lehetõségét, ezért választanád a halált. Na hát a jó hír az, hogy van megoldás a problémákra, csak kicsit hátra kell lépni pár lépést, és megvizsgálni más szemszögbõl, mert általában nem látjuk a fától az erdõt. Ha így sem megy, akkor szakember segítségével egészen kiválóan fel lehet dolgozni a problémák okát, és akkor a szakember segít hátralépni két lépést, és máris jönnek a megoldások sorra. Igaz, ez bonyolultabb módszer, mint öngyilkolni, de szerintem sokkal célravezetõbb és hosszú távon kellemesebb minden érintett félnek.
Szia! Talán ki fogsz nevetni, mert én hívõ vagyok. Buddhista. Szerintem mindenki fejlõdni születik meg, ezért fölösleges öngyilkosnak lenni, mert a feladat, amit most túl nehéznek érzel- még nehezebb formában vissza fog térni úgyis. Egyébként miért érzed úgy, hogy nem akarsz élni? Súlyos beteg vagy testi fogyatékos vagy? Mert mondjuk ha tolószékbe kerülnék, én se lennék a helyzet magaslatán...Amúgy ha szeretnek, nem tennék túl magukat, mert azon agyalnának egész életükben, hogy mit rontottak el?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!