Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, ne legyen olyan kimerült (1 db)

Mit tegyek, hogy ne legyen olyan kimerült a babám?

Hat hónapos a kisfiam, és hát elég sokat kell napközben szaladgálnunk, nem tudom minden nap csak a téren tologatni. Mivel kocsi nincs, több részletben kell intéznem a bevásárlást, meg sok helyre kell mennem általában ügyeket intézni. Ett?l a kisfiam nagyon kifárad, ha ilyen napunk van (márpedig a legtöbb nap ilyen), akkor estére annyira kifárad, hogy aludni sem tud, és alig lehet elaltatni. Mit tegyek, hogy ne legyen ennyire fáradt, hogy szoktassam hozzá, hogy jövünk-megyünk?

Legjobb válasz: Szia! Ha van segítséged, néha bízd rá egy kicsit a nagyszülõkre, fõleg akkor, amikor nagyon sok kisebb ügyet kell elintézned. Vagy kérj meg valakit, hogy segítsen be a ügyek intézésébe. Szerintem próbálj csökkenteni a tempón, gondolom téged is fáraszt az egész napos rohangálás, ezt a baba is érzi és lehet, hogy ettõl nyûgösebb. Pihenés mind a kettõtöknek jár!

Szia! Ha van segítséged, néha bízd rá egy kicsit a nagyszülõkre, fõleg akkor, amikor nagyon sok kisebb ügyet kell elintézned. Vagy kérj meg valakit, hogy segítsen be a ügyek intézésébe. Szerintem próbálj csökkenteni a tempón, gondolom téged is fáraszt az egész napos rohangálás, ezt a baba is érzi és lehet, hogy ettõl nyûgösebb. Pihenés mind a kettõtöknek jár!
Kérj segítséget a nagyszülõktõl, szomszédoktól.Szegényke biztos inkább a játékaival játszana otthon, minthogy a babkocsiba van egész nap.Próbáld megszervezni elõre a dolgokat, hogy mi a legfontosabb dolog és egy nap alatt próbáld meg elintézni.És a párod is levehetne a válladról egy pár dolgot, hogy te a babádat tudjad otthon nevelgetni.Biztos, hogy nagyon kimeríti õt, hogy egy helyben kell lennie és rohangálni mindenféle idegen helyre.Biztos van olyan ismerõsöd, akinek kocsija van és 1 hónapban egyszer elvihetne nagybevásárlásra és telepakolhatod a mélyhûtõt és max kenyérért ugrotok le a boltba, ami fel ér egy kis sétával.Õ még nagyon igényli a közelségedet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!! Sajnos az apukával nem élünk együtt, sõt, azt se tudom, hol van... Anyukámmal el szoktunk menni kocsival bevásárolni, azt tényelg nagy segítség, csak sajnos még õ sem nyugdíjas, így napközben nem ér rá. De akkor megpróbálom jobban beosztni az idõt :) Biztos megtalálom a módját!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem vitaindítás, csak kétszavas válaszokat kérek szépen! Babátok anyatejes vagy tápszeres? Mennyi idős?

30

Hány hónaposan kezdted kóstoltatni a babáddal a gyümölcsöket, zöldségeket?

Mikorra váltott ki egy teljes étkezést? Hogy fogadta a babád és mivel kezdtétek?

3

Mikortól kezdtetek el gyurmázni a gyerkőccel? Főzhető gyurmára gondolok, ami nem ártalmas a szervezetére.

14 hónaposan még kicsi hozzá?Azért gondoltam rá, mert hátha helyhez tudnám vele kötni. Szeret nagyon maszatolni.

6

Mitől lehet, hogy négy napja nincs széklete?

2 nap múlva lesz 10 hetes a babám és négy napja nem kakilt. Vagyis kétszer volt egy pici kakifolt a pelusban, de azt rendes kakinak nem nevezném. Eddig naponta volt valami a pelusban, aztán ezelőtt 2-3 napig kisebb mennyiségek, most meg ugye napok óta szinte semmi.

3

Mit adtok járni nem tudó baba lábára babakocsiban?

Eddig kezes-lábas overált hordott, de ezt kezdi kinőni. A nagyobb méretűhöz vmi kis csizma kellene, de én ilyet még sehol nem láttam.

9

Meddig van a szervezetben antibiotikum hatása? 12 oránként szedtem, ma reggel vettem be az utolsot, mikor kezdhetnék ujbol szoptatni?

6

7 hetes kislányom már 2 hete szortyog. Nem lázas, nem köhög, csak folyamatosan tele van az orra. Voltunk dokinál, nasivin cseppet és orrszívást javasolt. Mit tehetek még, hogy meggyógyuljon?

Szopizni gond nélkül tud,folyamatosan gyarapszik,de nagyon bosszant,hogy már ilyen hosszú ideje tart nála ez a nátha.Ti mit szoktatok használni ilyen esetekben?

5

Ülni nem tudó babát beletennétek 0-18-as autósülésbe?

A hordozó már nagyon szűkös.

10

Lehet együtt fürödni egy két hónapos babával? Nem beteges, hogy szeretnék vele egy kádban fürdeni?

Szereti a fürdetést, de nekem olyan rideg az egész. Ahogy tartom, meg nehéz is, így elég rövid ideig tartanak a fürdetések. Ezért arra gondoltam, hogy egy este fürdenénk együtt. Nem tudom, hogy viselné, de én úgy szeretném magamhoz fogni egy kád meleg vízben. Lehet ettől baja? Nem beteges ez? A mi családunkban nem volt szokás az ilyen együttfürdés, így nem tudom, hogy máshol van-e ilyen. Nem csinálnék belőle rendszert, de most jól esne.

6

Alma után vizet lehet adni a babának?

hozzátáplálással kapcsolatos a kérdésem.ha a babám reggel 7-8körül eszik,-és utána meg 11-12között ebédel,a kettő között ,ha nem alszik,lehet-e adni a gyümölcsöt-és meg kell e szoptatni utána,vagy kóstolhatja pl,mielőtt leteszem aludni?ti hogy vezettétek be a gyümölcsöt?inkább délután?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!