Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, ne legyen olyan kimerült (1 db)

Mit tegyek, hogy ne legyen olyan kimerült a babám?

Hat hónapos a kisfiam, és hát elég sokat kell napközben szaladgálnunk, nem tudom minden nap csak a téren tologatni. Mivel kocsi nincs, több részletben kell intéznem a bevásárlást, meg sok helyre kell mennem általában ügyeket intézni. Ett?l a kisfiam nagyon kifárad, ha ilyen napunk van (márpedig a legtöbb nap ilyen), akkor estére annyira kifárad, hogy aludni sem tud, és alig lehet elaltatni. Mit tegyek, hogy ne legyen ennyire fáradt, hogy szoktassam hozzá, hogy jövünk-megyünk?

Legjobb válasz: Szia! Ha van segítséged, néha bízd rá egy kicsit a nagyszülõkre, fõleg akkor, amikor nagyon sok kisebb ügyet kell elintézned. Vagy kérj meg valakit, hogy segítsen be a ügyek intézésébe. Szerintem próbálj csökkenteni a tempón, gondolom téged is fáraszt az egész napos rohangálás, ezt a baba is érzi és lehet, hogy ettõl nyûgösebb. Pihenés mind a kettõtöknek jár!

Szia! Ha van segítséged, néha bízd rá egy kicsit a nagyszülõkre, fõleg akkor, amikor nagyon sok kisebb ügyet kell elintézned. Vagy kérj meg valakit, hogy segítsen be a ügyek intézésébe. Szerintem próbálj csökkenteni a tempón, gondolom téged is fáraszt az egész napos rohangálás, ezt a baba is érzi és lehet, hogy ettõl nyûgösebb. Pihenés mind a kettõtöknek jár!
Kérj segítséget a nagyszülõktõl, szomszédoktól.Szegényke biztos inkább a játékaival játszana otthon, minthogy a babkocsiba van egész nap.Próbáld megszervezni elõre a dolgokat, hogy mi a legfontosabb dolog és egy nap alatt próbáld meg elintézni.És a párod is levehetne a válladról egy pár dolgot, hogy te a babádat tudjad otthon nevelgetni.Biztos, hogy nagyon kimeríti õt, hogy egy helyben kell lennie és rohangálni mindenféle idegen helyre.Biztos van olyan ismerõsöd, akinek kocsija van és 1 hónapban egyszer elvihetne nagybevásárlásra és telepakolhatod a mélyhûtõt és max kenyérért ugrotok le a boltba, ami fel ér egy kis sétával.Õ még nagyon igényli a közelségedet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!! Sajnos az apukával nem élünk együtt, sõt, azt se tudom, hol van... Anyukámmal el szoktunk menni kocsival bevásárolni, azt tényelg nagy segítség, csak sajnos még õ sem nyugdíjas, így napközben nem ér rá. De akkor megpróbálom jobban beosztni az idõt :) Biztos megtalálom a módját!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Heti hányszor, és mennyi sárgarépát lehet adni egy éves babának?

Ha napi 2 szálat adok neki,h elmajszolja párolva,attól besárgulhat?

1

Milyen körülmények, okok miatt fordulhat elő, hogy a védőnő nem engedi haza az újszülöttet?

11

Hogyan tudom fejleszteni 8 hós babámat, aki ugyan kúszik és mindenhova eljut, de csak az egyik lábával löki magát? Lehet, hogy gond van?

7

Mikor vittétek először "közösségbe" a babátokat? A nagyobb gyermekem ovis és nekem kellene reggel vinnem oviba, de nem tud senki vigyázni addig a kicsire, míg elbuszozunk a naggyal.

7

Már 8 hetesen tudtam, hogy mi lesz a kislányom neve. Direkt SEMMIT nem olvastam róla a neten, hogy ne tántorítson el. Eltelt már több, mint 1 év és utólag kiderült, hogy nagyon gyakori. Ez nagyon zavar engem. Mit csináljak?

Már nincs olyan nap,hogy ne gondolnék arra,hogy miért nem kutakodtam utána és megmondom őszintén zavar,hogy gyakori. Hülye vagyok?

22

Normális, hogy egy 11 hónapos 1 órát alszik napközben?

Már csak egyszer alszik,de csak 1 órát.Éjszaka is többször ébred,ilyenkor ringatni kell,úgy alszik vissza.Megszakításokkal 12 órát alszik éjszaka.

2

Miért nem akar enni?

11 hós fiam eddig olyan jó evő volt ebédre megevett kb 350-400 grammnyi főzeléket és egy 200-250et vacsira,most kb 50-100at egy óra alatt tudok adni neki,pedig már nem is főzelék,hanem olyan,amit mi eszünk,kézzel,villával,kanállal,de csak a hiszti van,mit csináljak?
még anyatejes is

3

Hány napig elég 1 üveg Infacol?

Egy nagyon hasfájós gyermeknél.

5

Most aludná ki a betegséget?

Tegnapelőtt magas láza volt, tegnap már csak hőemelkedése, az lehet hogy ma is van neki, de nem mértem mert egyáltalán nem érzem melegnek. Viszont elég nyűgös és jóval többet alszik mint szokott. Az étvágya már kezd visszajönni csak ez az "aluszékonyság" idegesít. Nem vagyok paramami, csak most volt először lázas a gyerek. 14 hós

5

Valéria vagy Vanda? Melyiket adnád születendő kislányodnak?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!