Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, ne legyek lázas (3 db)

Hat hónapos a kisfiam, akit szoptatok. De megfáztam és a torkom is piros, lázam nincs. Mit tegyek, hogy hamarabb meggyógyuljak és hogy ne legyek lázas? Mit vehetek esetleg be?

Legjobb válasz: Szia. Igyál mézes,forró csipkebogyó teát. Próbálj ágy közelbe maradni, már amennyire lehet egy kisbaba meellett. Ha lázas lennél vegyél be egy lázcsillapitót. Rubofent,de jó az algopyrin is.Ettõl nem lesz baja a babádnak s egy gyógyult anyukára nagyobb szüksége van. Jobbulást!

Szia. Igyál mézes, forró csipkebogyó teát. Próbálj ágy közelbe maradni, már amennyire lehet egy kisbaba meellett. Ha lázas lennél vegyél be egy lázcsillapitót. Rubofent, de jó az algopyrin is.Ettõl nem lesz baja a babádnak s egy gyógyult anyukára nagyobb szüksége van. Jobbulást!

Mit tegyek, hogy ne legyek lázas?

Legjobb válasz: Elõbb azt kellene tisztázni, hogy mitõl vagy lázas, mert a láz jelzés - általában betegségrõl. Ezt orvossal kell tisztázni. Ha nagyon magas a láz, 38 C fölött, akkor csillapítani kell, erre vannak különbözõ gyógyszerek, kúp, vagy vizes borogatás, hûtõfürdõ stb.

Elõbb azt kellene tisztázni, hogy mitõl vagy lázas, mert a láz jelzés - általában betegségrõl. Ezt orvossal kell tisztázni. Ha nagyon magas a láz, 38 C fölött, akkor csillapítani kell, erre vannak különbözõ gyógyszerek, kúp, vagy vizes borogatás, hûtõfürdõ stb.
Semmit, mert a láz egy tünet, hogy nincs vmi rendben.Meg kell keresni az okát.Ha azt meggyógyítod, elmarad a láz is.

Mit tegyek hogy ne legyek lázas?

Legjobb válasz: Vegyél be lázcsíllapítót, Rubophent! Zuhanyozzál le langyos vízzel. És remélem elmész majd az orvoshoz is!

Vegyél be lázcsíllapítót, Rubophent! Zuhanyozzál le langyos vízzel. És remélem elmész majd az orvoshoz is!
vagyél be lázcsillapítót. vagy hûtõfürdõ. A hûtõfürdõt úgy kell, hogy meleg( na azért ne nagyon melegbe, a láz miatt amúgyis hidegebbnek fogod érezni) beleülsz és szépen hûteni el. leviszi a lázad.
Lázcsillapító, hûtõfürdõ és tekerj a csuklódra, bokádra nedves ruhát/rongyot. Lefogja vinni a lázad.
Ugye tudod, hogy a láz bizonyos határig (38, 5°C) hasznos?
én nekem ez vált be: 1. algopiryn, vagy valami lázcsillapító, és amíg hat 2. forró fürdõ (nekem a hideg nem jön be, rosszul érzem magam utána) 3. c-vitamin, és fekvés, alvás
azért van lázad mer a tested védi meg magát a kórokozókkal szemben
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) Mostmár nem vagyok lázas :) Dokihoz is szívesen elmennék de falun lakunk és mire bejutok a városba addig 3x ájulnék el az úton :S Ahoz se volt erõm hogy odamenjek a csaphoz egy pohár vízért :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!