Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, ne hulljon a szőre (4 db)

Mit tegyek, hogy ne hulljon a szőre a cicámnak?

Nagyon hullik a cicánk sz?re, és félek, hogy a gyerekek elkapnak ez miatt valami betegséget! Gondolkoztunk rajt, hogy elkéne adni valakinek, de nagyon megszerettük! Mit tegyek a sz?r hullás ellen?

Legjobb válasz: te nagyon okos lehetsz...tudhatnád, h ez ellen nem lehet tenni semmmit.....mittomén...borotva...:P

te nagyon okos lehetsz...tudhatnád, h ez ellen nem lehet tenni semmmit.....mittomén...borotva...:P
Esetleg állatorvost kérdezz meg, szerintem valamilyen vitamin fog ajánlani. Ami még gond lehet, az a táplálkozás. A cicáknak sokkal jobb a házikoszt, mint a konzervkaják. Mi most tértünk át a konzervkajáról a házikosztra, és látható változások vannak. Erõsebbek, fényesebb a szõrük, és télleg nem hullik. De elõbb ajánlom az állatorvost.
Hát az a természetes, hogy hullajtja a szõrét!Se kajával, se vitaminokkal, se gyógyszerekkel ezt nem lehet megakadályozni.Amivel csökkenteni lehet az csak a fésülés, kefélés.Ez legyen rendszeres, így nem elhullajtja, hanem a kefében marad a kihullani akaró szõr.

Mit tegyek, hogy a kutyámnak ne hulljon a szőre nagyon?

Most mamámék van a kutyám♥ és nagyon hullik a szőre ezért nem hozhatom haza de anyum azt mondta ha nem hullana ennyire haza hozhatnám keverék kutya amúgy...♥ S.O.S

Legjobb válasz: Lassan jön a jó idõ. Minden fajtatiszta és minden keverék (a világon az összes kutyának) tavasszal és õsszel nagyon hullik a szõre, mert átvedlenek nyári, illetve téli bundába. Ez teljesen normális. Vegyél Furminatort, és néhány naponta keféljétek át alaposan, akkor nem fog ennyire hullani a szõre. :)

Lassan jön a jó idõ. Minden fajtatiszta és minden keverék (a világon az összes kutyának) tavasszal és õsszel nagyon hullik a szõre, mert átvedlenek nyári, illetve téli bundába. Ez teljesen normális. Vegyél Furminatort, és néhány naponta keféljétek át alaposan, akkor nem fog ennyire hullani a szõre. :)
Milyen fajtáknak a keveréke lehet? Mármint milyen minõségû a szõre?
Vegyetek neki furminátort, azzal minimálisra csökkenthetõ az elhullajtott szõr a szõrváltós idõszakban.
A kérdező hozzászólása: Benti kutyus
Szia az elsõ évben én is ugyan ezzel a dologgal szenvedtem, aztán felhívtam azt akitõl vettem a kutyum hogy mit lehet tenni az ellen hogy ne hulljon vedléskor annyira a szõre tehetsz egy fûrészlappal elég puritán hangzása van tudom de tényleg hatásos és ezerszer jobb mint a kutyakefe... ha minden nap kikeféled egy héten keresztül akkor az már nagyon sokat segít. A fürdetésre azt tudom mondani a sharpik bõre nem szereti annyira a fürdõzést úgyhogy ne vidd túlzásba. a másik meg ugye mivel olyanok mint egy rossz harmónika nagyon egyszerûen bepállik a bõrük a melegben. pl egy fürdetés után jól töröld át mindenhol és ha teheted vidd ki szabad levegõre futni játszani hogy ne legyenek problémák... am meg az enyém is büdi kicsit de én már megszoktam :D
A kérdező hozzászólása: A te kutyád allergiás?Az enyém mindenre:S Állandó vakarózás, szegénynek a fején most vannak foltok, ahol ki van hullva a szõr, mert elvakarta.Az orvos szerint nincs rá gyógyszer.
Szia. istenem milyen állatorvosod van.2 Sar peim van egyik 7 másik 5 éves. Ha nagyon hullik a szõre folyamatosan, és foltokba nincs szõr és még vakarózik is, akkor atkás, tipikus sárpely betegség, Vegyél rá Taktikot, rajta van milyen arányba kell vízzel keverni ezzel kell fürdetni. szambe ne menjen és ne nyalogassa. + neked védõ kesztyû.


Nagyon hullik a rövidszőrű foxim szőre.5 hónapos. Mit tegyek, hogy ne hulljon neki ennyire?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is is vidd el orvoshoz, hogy megtudd az okát! Ha már megvan az ok, ami elég sokminden lehet, jöhet a kezelés. Sajnos máshogy nem megy...lehet hogy ha házi praktikákkal próbálkozol csak rontasz a helyzeten!

Szia! Elõször is is vidd el orvoshoz, hogy megtudd az okát! Ha már megvan az ok, ami elég sokminden lehet, jöhet a kezelés. Sajnos máshogy nem megy...lehet hogy ha házi praktikákkal próbálkozol csak rontasz a helyzeten!
Nem írtad hogy bent , vagy kint van a kutya?A benti kutyáknak állandóan hullik a szõruk.Viszont ha már foltokba akkor vidd el orvoshoz!
Nekem is rövidszõrû foxterrierem van és neki is nagyon hulott a szõre 5 hetes korában. De utána nekem rendbe jött. Azért biztos ami biztos azt mondom: állat doki.
Lehet hogy csak a "baba szõrt" dobja le magáról, de valószínûbb hogy vmi hiánybetegsége van, ha nem javul akkor vidd el orvoshoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!