Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, ne gondoljak (41 db)

Van sorstárs, akit teljesen kikészít, kikészített a gyermeke, mikor a szemfogai jöttek? Mit tegyek, hogy ne gondoljak minden nap arra, hogy világgá akarok menni? Hogy ez nekem nem megy tovább?

Nagyon magam alatt vagyok. :( Másfél hónapja tart, legtöbb éjszaka felkel 2-3 körül és órákig nem alszik vissza. Nem is sír, csak legyen bent vele valaki, és forgolódik. A padlón tudok csak feküdni ott, a hátam már szétment, a fejem a kialvatlanságtól fáj egész nap. Altatni is kell, pedig azt se kellett. Nem marad meg egyedül addig sem, míg pisilek, csak ha adok valami rágcsálnivalót, ami ellen voltam, de már nem bírom, már egyáltalán nem érdekel, mivel hallgattatom el, csak legyen végre csendben. Semmit nem enged csinálni, nem a házimunkára gondolok, mert azt együtt csináljuk, de pl. a telefonom nem foghatom a kezemben, elveszi, leteszi és rángat le a kanapéról, azon sem ülhetek. Csak a sz?nyegen, de nem ám játszana akkor legalább velem, otthagy.

Legjobb válasz: Szerintem is egy kicsit türelmetlen vagy. Most ki vagy készülve, mert volt egy viszonylag nyugodt gyereked, akivel eddig a világon semmi gond nem volt. Másnak meg ilyenek a mindennapok, gondolj arra hogy van olyan anyuka, akinek a gyereke az egész fogzást végig üvölti, egy éjszakát sem alszik végig, az mit szóljon? Nálunk kb ez volt a helyzet, 2.5 éves koráig óránként felkelt valamiért, de túléltük valahogy. Egy kicsit szedd össze magad, ez nem a világvége, gondolj arra, hogy ennek is vége lesz egyszer. Vigyél be szivacsot a szobájába és azon aludj, és így jó lesz mindkettõtöknek. A kicsinek is biztos rossz lehet a fájdalmait elviselni, azt szeretné hogy mellette legyél, ezt is meg lehetne érteni.

Szerintem is egy kicsit türelmetlen vagy. Most ki vagy készülve, mert volt egy viszonylag nyugodt gyereked, akivel eddig a világon semmi gond nem volt. Másnak meg ilyenek a mindennapok, gondolj arra hogy van olyan anyuka, akinek a gyereke az egész fogzást végig üvölti, egy éjszakát sem alszik végig, az mit szóljon? Nálunk kb ez volt a helyzet, 2.5 éves koráig óránként felkelt valamiért, de túléltük valahogy. Egy kicsit szedd össze magad, ez nem a világvége, gondolj arra, hogy ennek is vége lesz egyszer. Vigyél be szivacsot a szobájába és azon aludj, és így jó lesz mindkettõtöknek. A kicsinek is biztos rossz lehet a fájdalmait elviselni, azt szeretné hogy mellette legyél, ezt is meg lehetne érteni.
A kérdező hozzászólása: És a férjemmel való kapcsolatom is egyre romlik emiatt, õ azt mondja, hogy nagyon türelmetlen vagyok a gyerekkel, de basszus, én hallgatom másfél hónapja egész nap, hogy visít. Mikor már nagyon ideges vagyok, és õ megy be éjjel (mint ma is), mindig gyötör a lelkiismeret, hiszen õ megy reggel dolgozni, mégis neki kell megoldani ezt is, de már nem tudok tovább a padlón feküdni vagy egy széken ülni a szobájában.
vegyél Vibrucol kupot hatásos legalább éjjel tudtok aludni gondolj bele neki mennyire fájhat ez már
Szia! Meglepõt írok, de jól csinálod! Adj neki rágcsálnivalót nyugodtan!! Ne édeset, túl sósat, de pl.babapiskóta (nem a cukrozott, a sima) mehet neki. Az én fiam anno szárazkenyeret rágcsált. Röhögött rajta már az anyósom is, de mit tudtam tenni? Ette, jó volt neki, masszírozta az inyét, addig se sírt... Ha éjjel nagyon szenvedtek, akkor vibrocul (Lehet most rosszulírom, de a homeós nyugtatóra gondolok)+ valamilyen fájdalomcsillapító.2-3 alkalommal, hogy akkor legalább tudjatok aludni :)
szia!Ott a pont az elõttem szólónál!Tök jókat ír, nekem is 2 fiam van, kb.ugyanezt akartam írni.Talán még annyit, hogy én nem aludnék mellette.Ha valóban annyira fáj a foga, adj neki vmi fájdalomcsillapítót(ajánlom én is a germicid c-t), a többi csak hiszti.Tudom nehéz lehet most nagyon, de nyugodj meg, csak egy idõszak, elmúlik hamar.Nekem is gyakran van ilyen "világgá mennék"érzésem, de ne aggódj, túl lesz a fogzáson és el is felejted ezt a rossz részt!kitartás!
én ahhoz a részhez szeretnék hozzászólni, hogy ha éjszaka fáj a foga és téged akar, én teljesen egyet tudok érteni vele, én 18éves vagyok még itthon lakom és nem rég volt egy fogmûtétem...na annyira fájt éjjel a fogam, hogy én is odahívtam anyut és megvárta amíg elalszom, nyugtatott a jelenléte, hogy ottvan pedig már vagy 10 éve egy szobábam sem aludtunk, szóval szerintem is szerezz be vmi matracot vagy vendégágyat, turikba olcsón is tudsz és legyél ott vele és fájdalomcsillapítót mindenképp adj
Azt írod nem sír éjjel, csak nem alszik. Hát akkor nem alszik. Attól te még aludhatsz. Ha csak úgy nem sír ha ott vagy, akkor a matrac a megoldás, õ bámészkodjon, te attól tudsz pihenni. Ha nincs vele semmi teendõ, minek éjszakázol vele te is?

Mit tegyek hogy ne gondoljak az exére?

Tudom a múlt az múlt, és az exekkel nem szabad foglalkozni!

Legjobb válasz: Mint az elsõ és te is, nálam is hasonló a helyzet. Mi is kevertünk, miközben egy másik lánnyal is kavart. Ráadásul a másik lány tudta, hogy bejövök a barátomnak. Amikor meglátom megtépném, kiiktatnám, amikor meghallom a nevét liftezik a gyomrom... De nyugi, idõvel csillapodni fog ez az undor.:)Tapasztalatból beszélek. Nehéz ezt megfogadni, de próbálj NE foglalkozni ezzel és semmiképp ne hántorgasd fel neki ezt mert azzal csak magadnak csinálsz problémát, mert majd jól össze is vesztek. Szóval nyugi, ha meglátod vegyél egy nagy levegõt és higgadj le! És igenis, legyél büszke, hogy veled õ együtt jár és nem csak meghúzott, mint azt a kis ribancot! Legyél rá büszke, hogy a barátodnak nem csak arra kellettél, hogy megdugjon! Ez a fontos, ne foglalkozz mással és legyél büszke, és azt a ribit meg nézd le, emrt egy kis senki!:) Puszi.

Mint az elsõ és te is, nálam is hasonló a helyzet. Mi is kevertünk, miközben egy másik lánnyal is kavart. Ráadásul a másik lány tudta, hogy bejövök a barátomnak. Amikor meglátom megtépném, kiiktatnám, amikor meghallom a nevét liftezik a gyomrom... De nyugi, idõvel csillapodni fog ez az undor.:) Tapasztalatból beszélek. Nehéz ezt megfogadni, de próbálj NE foglalkozni ezzel és semmiképp ne hántorgasd fel neki ezt mert azzal csak magadnak csinálsz problémát, mert majd jól össze is vesztek. Szóval nyugi, ha meglátod vegyél egy nagy levegõt és higgadj le! És igenis, legyél büszke, hogy veled õ együtt jár és nem csak meghúzott, mint azt a kis ribancot! Legyél rá büszke, hogy a barátodnak nem csak arra kellettél, hogy megdugjon! Ez a fontos, ne foglalkozz mással és legyél büszke, és azt a ribit meg nézd le, emrt egy kis senki!:) Puszi.
én is hasonló cipõben járok...
talán gondolj arra hogy most azért van veled mert téged szeret. Bár ez a hozzáállás nálam nem jött be
A kérdező hozzászólása: Próbálok arra gondolni, hogy persze engem szeret meg minden. De felrobbanok amikor találkozok a csajjal a buszon...és tudom a páromnak se esne jól ha neki kéne találkoznia azzal akivel lefeküdtem elõtte!! A legjobb haverja amúgy rágta a párom fülét, hogy mondja el nekem az igazságot, de nem volt rá képes...Pedig jobb lett volna, mint magamtól rájönni...olyan szerencsétlennek éreztem magam abban a pillanatban!! ÁÁ mindjárt besírok....:S
semmit nem tudsz tenni. vagy megbeszéled a pároddal h mit érzel és ha ezen osszeveszik veled, akk add át neki "udvozoletem". nah szal vagy megbeszéled vele és minden megoldodik vagy ezen fogsz örlõdni, mígnem tonkreteszed a kapcsidat...
(Elõzõ vagyok.) Ui.: Mi már két és fél éve együtt vagyunk, annak ellenére, amit az elõbb leírtam.:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm:) Rendesek vagytok...és igazatok van! Mert a csajnak volt pasija amikor lefeküdt a barátommal...szóval csak egy RIBANC:)

Mit csináljak hogy ne rá gondoljak? És mit tegyek? Legyek féltékeny? Vagy mit mondjak neki?

A barátnömmel 1 éve vagyunk együtt és elment egy pár hónapra haza és borzasztóan hiányzik és nagyon szeretem és õ is engem de nem tudjuk hogy mikor találkozhatunk és alig tudunk beszélni. És olyan helyen dolgozik ahol próbálkoznak nála a pasik. És bulizni is nagyon szeret és fáj ha belegondolok hogy valaki mással táncol vagy hozzá ér.

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ.. Mintha saját magamát látnám a helyedben. Borzasztó dolog tud lenni ez és ha hagyod magad lassan fel õröl és kikészülsz idegileg.. Hidd el nekem, SAJNOS. Próbálj társaságba járni, haverokkal lenni és ne gondoljál rá. Semmikép ne féltékenykedj betegesen mert arra tuti rámegy a kapcsolatotok.. ígértesd meg vele, hogy nem csal meg meg, hogy szeret téged.. tudom ez semmit sem jelent de nekem ha a párom ezeket mondja megtudok nyugodni picit.. És támogasd, bíztasd, hogy várod haza, hogy együtt legyetek stb..

Kedves kérdezõ.. Mintha saját magamát látnám a helyedben. Borzasztó dolog tud lenni ez és ha hagyod magad lassan fel õröl és kikészülsz idegileg.. Hidd el nekem, SAJNOS. Próbálj társaságba járni, haverokkal lenni és ne gondoljál rá. Semmikép ne féltékenykedj betegesen mert arra tuti rámegy a kapcsolatotok.. ígértesd meg vele, hogy nem csal meg meg, hogy szeret téged.. tudom ez semmit sem jelent de nekem ha a párom ezeket mondja megtudok nyugodni picit.. És támogasd, bíztasd, hogy várod haza, hogy együtt legyetek stb..
vagy meny oda ahol õ van vagy õ mennyen vissza oda ahol te vagy, vagy különben ennyi volt nektek. :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és lehet hogy hülyeség de gondolkoztam a szakításon is :((
szakítani azért mert épp nincs itthon, neked meg hiányzik? elég buta ötlet lenne...

Örökre lemondok a szexről. Mit tegyek, hogy könnyebb legyen, és ne gondoljak folyton rá?

20/L vagyok. Az el?z? pasijaimban nagyot csalódtam, és rettegek a férfiaktól. Úgy nem, hogy haverilag beszélgetünk, csak amikor az értésemre adják, hogy többre vágynak, vagy randira hívnak. Akkor elmenekülök. Szépnek mondanak, de nem hiszem el, hogy jó pasik engem akarnak (illetve elhiszem,de csak hogy a szexért, másra nem kellek nekik. de nekem nem csak az kéne). Úgy döntöttem, lemondok a szexr?l, és a párkapcsolatról, csak nehéz, mert olyan típus vagyok, aki könnyen felizgul. Van valamilyen módszer a masztizáson kív?l, amivel le lehet küzdeni a vágyat? aki hosszabb évek óta partner nélkül él, hogy viseli? Nehéz, vagy id?vel hozzá lehet szokni?

Legjobb válasz: Ne sértõdj meg, de én a helyedben inkább túllépnék a múlton és élvezném, hogy pörögnek rám a pasik és nem venném olyan komolyan magam! Nem akarsz kapcsolatot, oké! De miért ne fekhetnél le velük ettõl?! Én nem biztatnálak erre, mert az elszalasztott d*gást az Isten számon tartja és pokolra jutsz miatta!!! :D

Ne sértõdj meg, de én a helyedben inkább túllépnék a múlton és élvezném, hogy pörögnek rám a pasik és nem venném olyan komolyan magam! Nem akarsz kapcsolatot, oké! De miért ne fekhetnél le velük ettõl?! Én nem biztatnálak erre, mert az elszalasztott d*gást az Isten számon tartja és pokolra jutsz miatta!!! :D
lõd fejbe magad, ez egy egyszerû módja az elviselésnek ;)
A kérdező hozzászólása: ja õõõ...bunkó válaszadók mellõzzenek majd elfelejtettem. meg a 72%-os kötekedõ 19/F is!!!
ma 06:40 A 48% -odból arra következtetek, hogy te fiú vagy. És sok hülyeséget hordtál már össze, de ha mégsem akkor tévedtem. :) Neked meg a kérdezõnek: Bán én is azt vallom, hogy aki hülye haljon meg, de szerintem ti azért még menthetõek vagytok. :) Mindenki szeretne vezetni mindenféle jó autót, játszani mindenféle jó játékkal, de szinte alig vannak akik ezeket meg is akarják venni otthonra, vagy mert nincs rá keret, vagy mert annyira nem jó, hogy a szûkös helyet kitöltse. Csajok esetében ez a hely nagyon szûkös, ugyanis csak 1db csajnak elég. De a helyzet speciális is, mivel ezen 1 hely feltöltése esetén minden másról le kell mondanunk. Sok esetben még részleges vakságot is kell szenvednünk miatta, nem is beszélve a szociális érintkezések minimálisra való korlátozásáról! Namost ezt jobb lenne minél tovább kitolni az idõben, vagy találnunk kell egy olan csajt aki sokoldalú mint egy svájci bicska. Meg kell érnie annak az egy csajnak azt az egy helyet mert a mindent áldozzuk fel érte. Namost, amilyen sokrétû egy ember olyan nehéz pont passzoló csajt találni. Viszont a genetika mûködik, így egy kis sporttal a fenék feszes és formás, egy kis szerencsével a mell nagy és kerek lesz, szép tartással. Ez pedig sok férfit kifejezetten a józan ész elvesztésére késztet, és a nõi test nagyon nagyon vonzóvá válik. A belsõ megismeréséhez több kell. Sokkal több, és az nem is mindig ilyen szép mint a külsõ. Vagy csak nem épp nekünk való, míg a külsõ szinte minden esetben mindenkinek való! Szóval a csak a szexre kellesz olyan, hogy Elõször igen, mert az látszik, majd megnézzük mi van belül, na ez nem az igazi, de szexre továbbra is kellesz. Nektek meg az emberismeretetek még alig fejlõdött ki, de a romantikus fantáziátok már akkora mint egy ház, és lehet hogy ha megismernétek a csávót akivel épp lefekszetek, akkor rájönnétek, hogy ez hogy mûködik, és nem csak egy róla kialakított romantikus álomképbe lennétek szerelmesek ami hirtelen szétfoszlik, és nem értitek mi volt veletek a baj. A nõk több mint 60%-a dugható. Ha anyád még nincs mondjuk 50 és nem néz ki olyan szörnyen, akkor bármikor találna magának szexpartnert a neten bármelyik korosztályból (értsd: 17-55 ig) maximum 1 nap alatt. De õ párt találni alig esélyes és bár a ti esélyeitek jóval nagyobbak, még nektek is beletelne jópár napba, hétbe hogy találjatok, viszont szexpartnert ti is másodpercek alatt találnátok. Ez azért van így mert a szex az jóval kisebb felelõsségû és kötöttségû dolog mint egy párkapcsolat. Ez qrvára nem azt jelenti hogy valaki ne lenne szerethetõ! Ez baromság! Igaz vannak nehezebb természetû emberek, de nekik is van párjuk valahol. Sok potenciális, de nyilván közülük valamelyik a konkrét befutó. Ez az egész kesergés egy ostobaság eredménye. Hibás a szemléletetek, és nem értitek hogy mûködik a világ ezen része. Pozitív hozzáállás és több elszántság kérdése csak amit akartok!
Jó páran átmehettek már rajtad bakker.....Ha ennyire odavagy.. Könnyen felizgulok, na ne......:D
Ha lemondasz a párkapcsolatokról és a szexrõl, fél ember leszel. Egész könnyen ki lehet deriteni hogy kinek mire kellesz.. egyszerûen ne add oda magad túl hamar, küzdjön érted... egy idõ után a pasi vagy kidob, vagy veled marad, ha veled marad akkor szeret és nem csak arra kellesz neki :) Szerintem ezt te is jól tudod.
Én elfogadnálak, ha szülnél nekem gyereket! 35F
A kérdező hozzászólása: 2 pasival voltam eddig életemben. Az, hogy könnyen felizgulok, nem jelenti azt, hogy mindenkire rá is vetem magam. 2-vel voltam és éppen elég volt ennyi csalódás is, fõleg hogy kiderült a többirõl is, hogy csak ezt akarja.
Én nem csak szexet akarok hanem téged aki mihamarabb szül nekem gyereket! Igy sem jó?
tegnap 20:08 BAKKER! Még jó hogy minden pasi meg akar dugni! Fõleg ha jól nézel ki! Látatlanba meghúználak!!!! Ez alap, minden férfinál! A nõnek eléggé nagy elismerés szerintem ha sokan kívánják! Amúgy meg két olyant fogtál ki, aki nem jött be! Remélem nem hiszel az itt gyakori sok ribancozó kis pisisnek akik azt gondolják, hogy egy tisztességes nõnek max 2 próbálkozása lehet?! Ez olyan minthogy leszedsz két szilvát a fáról és mindkettõ kukacos, erre azt mondod hogy soha többet nem eszel szilvát mert az olyan undorító! :D Komolyan mondom eléggé ostoba szemléleted van. Az ilyen életképtelen gondolkodás megkeseredéshez vezet és az ilyen agyjárásúak gyakran lesznek öngyilkosok is. Ja, szóvicc: Miben különbözik az öngyilkos a transzszexuálistól?: Öngyilkos: Depi vagyok, öngyi leszek! Transzszexuális: Peti vagyok, Gyöngyi leszek! :D Az önbecsülésedet kéne helyrehozni!
Én tudnálak szeretni, de nem kellenék neked, mert ronda vagyok.
Jaj, ugyanmááár! Lemondasz róla... Hát persze. Ez tudod mi? A felelõsség elhárítása. LUSTASÁG. Feladod. Így aztán marha szerethetõ vagy, ha még az élet egy ilyen egyszerû területén is fel tudod adni... Talán ha lenne tartásod, meg lenne magabiztos fellépésed és tudnál parancsolni magadnak, akkor nem basznának meg minden második sarkon. De te hagytad magad! TE! Nem más az oka annak, hogy átvertek, hanem te magad, aki engedte! Ne hárítsd másra a dolgot, mert nem õ tehet róla! Te meg most pusztán lustaságból feladod, nem akarsz megismerni senkit úgy igazán, inkább igazolod a téged átverõket és elásod magad élve... Nem gondolod, hogy ez az eddigi gerinctelen éned még durvább kifilézése? És így várod, hogy nõként tekintsenek rád?
Valami hasonló cipõben járok én is, én is lemondok inkább a kapcsolatokról, szexrõl mindenrõl így legalább nem csalódok senkiben, meg ha már én sem vagyok egy szerethetõ karakter. :) Am idõvel le tudod küzdeni a vágyat, esetleg foglald el magad valamivel. ;)
A kérdező hozzászólása: akartam volna kapcsolatot, csak olyat, ahol nem csak szexért kellenék a pasinak. de elfogadtam, hogy nem vagyok szerethetõ, így lemondok róla. csak nehéz, ezért kéne egy nyomorult használható módszer, hogy másra gondoljak. nem ilyen h.lyeségek, hogy oroszrulettezzek. -.-
Hát, figyelj. Nehéz ügy, de NE mondj le róla, hanem keress egy NORMÁLIS pasit, úgyis szelektálhatsz, ha szép és aranyos vagy :) És ha valaki csak el akar kapni, otthagyod. Oké?
A kérdező hozzászólása: elõbbi a 03:27-esnek szólt.
A kérdező hozzászólása: a legjobb tanács mindig az, amit magunk adunk. :) fogadd meg tehát te, amit adtál, és ha megtetted, majd megteszem én is. :D addig nem, mert nem tudom, jó módszer-e. :D
A kérdező hozzászólása: hát nem te nagyon gyökér!!!!!!:@
Kamu kérdés..
07-18 20:08 Szia! Lemondtál már mindenrõl, vagy még gondolkodsz? Az jutott eszembe hogy szerintem azzal a két fiúval nem is lehetett olyan jó a szex, de nincs viszonyítási alapod. Szerintem azok ketten nem tiszteltek mint embert mert gyenge és sebezhetõ voltál mellettük, és õk nem pozitívan áltak hozzád. A szex neked úgy látom nem elég és nagyon éhezel a szeretetre is. Vagy nagyon romantikus vagy, vagy nem kaptál elég szeretetet eddig az életben. Talán magadat sem szereted eléggé. Válaszolsz még ide?

Soha nem élveztem a szexet. Mit tegyek? Adjam fel, ne is gondoljak rá, vagy próbálkozzak tovább? (Konkrétumok lent, olvassátok el! )

20 éves egyetemista fiú vagyok, eddig soha nem volt barátn?m, nem is lesz. Eddig csak prostituáltakkal voltam (ezután is csak velük leszek), és ezek az élmények inkább negatívak, mint pozitívak voltak (most természetesen nem a lányokat hibáztatom). Elég gátlásos, zárkózott voltam mindig is, ezek után meg pláne, plusz még e három "élmény" (trauma?) még azt is el?idézte bennem, hogy (talán) már félek is a szext?l, egyre kevésbé kívánom, vágyok rá. Úgy gondolom, szépen lassan kiégtem, már régen gy?lölöm azokat akik élvezik a szerelmet, szexet, életet. Szóval mit tegyek? Adjam fel, ne is gondoljak rá, vagy próbáljak meg pozitívan hozzá állni?

Legjobb válasz: Elõször válaszolok: soha nem fogod prostikkal élvezni a szexet, mert egy másodpercig sem a két emberrõl szól a dolog, hanem csakis a pénzrõl. Ha ez neked nem felel meg, akkor ne szexelj, mert nem lesz jobb. Ennyi. Másodszor - sajnálom, de nem bírom megállni. Rohadtul szánalmas, amikor egy férfi nekiáll nyivákolni, ostorozni magát, játszani a mártírt, de két retkes szalmaszálat nem tenne keresztbe. Nincs az a testi hiba, ami taszítóbb lenne akármilyen lánynak, mint egy hisztis pasi. Azt mondod, hogy ismered az értékeidet, és ezért tudod, hogy csak prostikkal leszel. Akkor ezek szerint soha nem is próbáltál mást. Tudod mit? Ha ennyire életképtelen és hisztérikus vagy, akkor henteregj a saját nyomorodban, és gondolkozz azon naphosszat, hogy de [email protected] neked. Tényleg, meg se próbálj ismerkedni, tök lehetetlen dolog, elõtted csak párszáz milliárd embernek sikerült.

Elõször válaszolok: soha nem fogod prostikkal élvezni a szexet, mert egy másodpercig sem a két emberrõl szól a dolog, hanem csakis a pénzrõl. Ha ez neked nem felel meg, akkor ne szexelj, mert nem lesz jobb. Ennyi. Másodszor - sajnálom, de nem bírom megállni. Rohadtul szánalmas, amikor egy férfi nekiáll nyivákolni, ostorozni magát, játszani a mártírt, de két retkes szalmaszálat nem tenne keresztbe. Nincs az a testi hiba, ami taszítóbb lenne akármilyen lánynak, mint egy hisztis pasi. Azt mondod, hogy ismered az értékeidet, és ezért tudod, hogy csak prostikkal leszel. Akkor ezek szerint soha nem is próbáltál mást. Tudod mit? Ha ennyire életképtelen és hisztérikus vagy, akkor henteregj a saját nyomorodban, és gondolkozz azon naphosszat, hogy de [email protected] neked. Tényleg, meg se próbálj ismerkedni, tök lehetetlen dolog, elõtted csak párszáz milliárd embernek sikerült.
menj orvoshoz most nem bunkó akarok lenni de amit itt leírtál...neked agy doki kell
Miért leszel CSAK prostituáltakkal? Miért nem vonzanak a korodbeli, szép, okos, vonzó, kedves lányok? Nem vágysz a szerelemre, a szeretre, törõdésre?
Hát én még mindig nem értem, nem találom az okot hogy miért nem keresel párkapcsolatra lányt... van olyan sejtésem hogy esetleg van valami fizikai elváltozás rajtad, súlyos sérülés nyoma vagy veleszületett valami, esetleg toloszékhez vagy kötve és emiatt nem mersz közeledni. Valami trauma biztosan van a háttérben, ami ezt kiváltotta, normális személyiségfejlõdés során ilyen elváltozás nem jöhet létre.
Én azt gondolom, hogy a kérdezõ azért zárkózott, mert a külsejével van problémája, nem is kicsi. Gondolok itt ajak és szájpad hasadékra, balesetbõl származó hegekre. Az, hogy nem élvezed az konkrétan azt jelenti, hogy nem jutsz el az orgazmusig? vagy eljutsz csak "lekileg" nem elégülsz ki? Ha az utóbbi akkor szakember segíthet a dologban. A gátakat, ami miatt nem akarsz barátnõt csak prostituáltat azokat le kell és valószínû, hogy le is lehet küzdeni!!!
Szerintem te magad megválaszoltad a kérdésed.Amég érzelem nlkül csinálod nem is fogod élvezni.Megkérdezhetem mi annak az oka h.csak prostikkal??
Elõször is! K.rvával azért nem élvezed, mert nem nedves a p.ncija egyrészt, másrészt meg nem izgat téged sem fel. Az max arra jó hogy nincs kedved kiverni van felesleges 5 ezer forintod pl. Szóval szexet élvezni úgy lehet hogy felizgul mindkét fél normálisan. Mégha alkalmi kapcsolatokat keresel is valami szexrandin akkor úgy talán lehet. Én azt javasolnám hogy ismerkedj és ha lenne barátnõd akkor lehetne élvezni a szexet, persze az nem úgy mûködik hogy megismerkedtünk és egybõl. Éppen az hogy amikor megkívánnátok egymást utána lehetne élvezni.
"szerezz magadnak egy csajt!" meg stb., ezek számomra teljesen használhatatlan tanácsok" azt akarom kérdezni az miért használhatatlan hogy szerezz 1 csajt ? ennyire félénk vagy ?
Az ilyen hülye gyerekekbõl lesznek a nõket erõszakoló, gyilkoló sorozatgyilkosok...
banyek hihetetlen vagy! te tényleg nem érdemelsz mást! MIT SAJNÁLTATOD MAGAD! AMÚGYMEG HA NEKED EZ JÓ AKKOR LEGYEN JÓ! figyelj ide az énbarátom 21 volt mikor összejöttünk, én 15 NA ÉS? nemgondoltuk volna, h. együtt maradunk sokáig! HA ÍGY ÁLLSZ A DOLGOKHOZ, MINT MOST AKKOR NEM IS LESZ EGY ÉRTELMES EMBER SEM AKI VÁLASZOKAT FOG ÍRNI! én falusi vagyok, a barátom is, nem vagyok plázacica, nem vagyok ronda(egoista sem) de a barátom sem az a kigyúrt állat egyszerû kajáló lélegzõ ember, nem követünk egy stílusirányzatot sem, és nem szórjuk a pénzt(igaz nincs is mit szórnunk) Mit rinyálsz? de most komolyan! ha nrmálisabban fognád fel a dolgokat, akkor minden másabb lenne! ÉN SEM GONDOLTAM H. LESZ PASIM, MERT ILYEN VOLTAM MINT TE(csak nem sexeltem senkivel) ADDIG NEM IS KAPSZ ÉRTELMES VÁLASZOKAT, MÍG NEM VISELKEDSZ ÉRTELMESEN könyörgom egyetemista vagy, elmondásod szerint nem agy csúnya, akkor miért gondolod h. nem lesz párod, csak azért mert nem vagy olyan mint a többi! MINDENKINEM MEGVAN A PÁRJA, AZ MEG EGY MÁSIK DOLOG H. MEGTALÁLJA-E és az ilyenek mint te ilyen hozzállással nem találják meg! VÁLTOZTASS ÉS BÍZZÁLMÁR MAGADBAN!!!!!!
bocsi, de taigetosz. elég paraszt voltál a válaszolókkal, akik szivük-lelkük beleadták a válaszokba(legtöbben).kérdem én:ha igy reagálsz, akkor egyáltalán miért kérdezel? fiatal vagy még, elõtted az élet.hihetetlennek tünik hogy lehet még jobb, de mindig uj dolgokat hoz a sors.lehet, hogy neked nem a szerelem jutott sorsként, hanem az, hogy megtaláld önmagadat.tanácsolom:egyszerûen csak barátkozz! ismerj meg új arcokat, keress barátokat, és ha nagyon szeretnéd, lehet, hogy jön egy olyan valaki, akivel élvezni is fogod a szexet.viszont ne görcsölj rajta.amin görcsölsz, soha nem fog sikerülni.mikor nekem mondták én sem hittem el, aztán lám, tényleg.fiatal lány vagyok, éltem viszont sokat.azt hittem, nem kellek majd senkinek.lám itt vagyok, élettársam és szerelmem van.és mindez akkor jött, mikor feladtam az álmaimat. szóval, lazíts! és ne bántsd azokat, akik segiteni akarnak, mert lehet, egyszer te jársz így!
na jo. azt akarod a kerdesedre valaszoljak, megteszem. konkret valasz: ha te igy kepzeled el a szexet, add fel es ne is probalkozz vele tobbet mert nem lesz soha jobb, csak rosszabb. es 1 nem direkt valasz, bar lehet h nem ilyet kertel de megirom ezt is: oke, eldontotted h neked ilyen olyan hibaid vannak, te TUDOD hogy mukodik a vilag, mit akarnak a nok (ezt szinte senki nem tudja de neked sikerult megfejteni:p), es levontad 2 helytelen allitasbol azt a kovetkeztetest h neked ez igy megfelel es nem is akarsz illetve mersz ennel tobbre vagyni mert nem jon ossze es nem erdemled meg. logikusan ha a felteves helytelen, ak ovetkeztetes sem az. tehat te nem tudod hogy mukodik a vilag, csak a vilagnak 1 kis resze. es a leirtak alapjan azt sem tudod h mit akarnak a NOK. a kis csitrik almait esetleg. de meg abbol sem az osszeset. na marmost, szerintem 2 opciod van: 1. tovabbra is kitartasz a felteveseid mellett, makacskodsz, tanacsot kersz de nem fogadod meg. folytatod a prostikkal a szexet amig vegkepp bele nem savanyodsz. utana hogyan tovabb? egy maganyos undok alak leszel. vagy nem? lehet. de valoszinubb h igen. nem csinalsz semmit csak sajnalod magad es ezzel telik el az eleted. 2. osszeszeded magad, talpra allsz. elmesz szakemberhez, javitasz az onbizalmadon es gatlasossagodon. nincs nagyobb kihivas int legyozni onmagad. egyet ertek. nem lesz konnyu. de egyedul nem fog menni. ugy meg vegkepp ha nem is akarod h menjen. de meglatasom szerint ez az egyetlen ut h javits az eletminosegeden. te dontesz. felolem azt csinalsz amit akarsz. de ha ram hallgatsz, ujraolvasod az ertelmes valaszokat, megfogadod a tanacsokat es megprobalsz javitan ia hleyzeten. a sult galamb nem fog a szadba repulni. ha boldog akarsz lenni tegyel erte, ha nem, ne sirankozz mert TE VALASZTOTTAD hogy igy legyen.
Te hasonlítasz rám. Olvasgass pszichiátriai területen, (gyanúm szerint) különösen ennek a témának: személyiségzavar Ismerd meg a kifejlõdésének a típusait (tizen valamennyi). Nekem elgondolkodtató volt, amikor a saját leírásomat olvastam egy pszichiátriai kézikönyvben... A legmocskosabb félelmeimrõl, és a legkülönlegesebbnek hitt erényeimrõl kiderült, hogy egyszerûen tünetei egy patológiai elváltozásnak... Majd te is összefosod magad, hogy mi lehet szövõdménye és elmész orvoshoz.
sexelni meg szeretkezni a 2 kulombozo dolog....ezenb gondoljodj el kicsit
Téged öcsém valaki csúnyán pofára ejtet...de kit nem?!
Nagyon makacs vagy!:D Ne tegyél fel kérdést, ha úgysem érdekel az, amit írnak. Ha kur.ákhoz jársz, akkor olyan életed is lesz... Egyetemista vagy, sokra viheted majd!Ne sajnáltasdd magad! Velem az volt, hogy mikor arra gondoltam, nekem nem kell pasi, egyetlen egy futó kalandocska sem, egyszóval SENKI(!)- akkor rámtalált ( nem én találtam rá) a Szerelmemre, akivel már régóta együtt vagyok boldogan.
Azért regisztráltam, hogy válaszolhassak neked, mert talán hasonló cipõben jársz, mint én - persze nem tudom. Mivel a te helyzetedet nem ismerem eléggé, ezért leírom röviden az enyémet (mert jól esik kiírni magamból): Sose volt barátnõm, de már nagyon korán érdekelni kezdett a szexualitás. Sokszor vertem ki, hosszú éveken át. Az utóbbi idõben rájöttem, hogy a tapasztalatlanságom miatt nem merek lányoknál kezdeményeni, ezért én is a fizetõs tanfolyamot próbáltam - ráadásul nem vagyok szerelmes a markomba és mégis tudtam élvezni, szóval szerintem nem kell érzelmi kérdést csinálni belõle. Több keserû élményben volt részem. Nagyon nehezen tudtak a lányok felállítani, és a reszelés fázisában az is odalett. Vettem egy (szûk) mûvaginát, gyakoroltam rajta, jó is volt. Ugyanez óvszerrel kicsit rosszabb, de még tûrhetõ. Éles próbák - sikertelenség. Elmentem dokihoz, felírt Cialist (drága dolog). Segített, már elég kemény maradtam az aktushoz, de örömöm abból sem volt. Feltételezem, hogy a baj az, hogy alapvetõen másfajta örömhöz vagyok hozzászokva. A mûvagina egyrészt kellõen szûk volt, másrészt olyan ritmust diktáltam csuklóból, amilyet akartam. Nem hasonlít a szexhez, ahol meg kell érte dolgozni, vagy ha hagyod a lányt lovagolni, akkor csapkodja magát az ágyékodhoz. Itt tartok most és azon gondolkozom, hogy a következõ tervezett lépés találni valakit, akivel ki tudnám próbálni, mennyit javít az érzeten, ha nincs rajtam óvszer az aktus alatt, de nem tudok határtalanul optimista lenni.
Én is leírok egy történetet hátha segít. Én sem vagyok izomköteg... sõt.. Midig is szeretet hiányom volt és van, és ennek sosem lesz vége. Szeretem a romantikát, az igazi "szerelmet". Nem mondom, hogy nehezen jönnék ki bárkivel is, csak az elsõ pár közös érdeklõdésig nehéz eljutnom lányoknál, talán, mert nem is érdekelnek idazán pont azok akikel akkor beszélek, és nem figyelek rájuk eléggé, pedig eléggé sok dolog érdekel. Még nem voltam nõvel, de én k*rvákra nem fogok költeni soha, az biztos. Így meg ahogy te csinálod, hogy még nem is élvezed semmi értelme, mert csak pénz kidobás. Nekem sokat számítanak az érzelmek, - és tudnék akár egy k*rvával is jót kefélni szeretem ha a partneren látom, hogy neki is jó, lehet meg is szeretném az illetõt, mert könnyen megszeretek valakit, de pénzt nem költenék egyikre se sexért. - mert napjaimat az érzelmeim szerint élem meg, amit a környezetemtõl kapok, és gyakran, ha piszkálódnak, könnyen fel tudnak húzni. Ilyenkor nem érdekelki az illetõ jobb, ha elmegy megegebb éghajlatra, mert szinte mindenre képes vagyok, bármi negatívra. Nem vegyok már 20 sem, de megtaláltam azt akit szeretni tudok 100%-osan belezúgtam, úgy ahogy azt csak lehet. Igaz nem kapom meg tõle azt amire vágyom igazán, de már az is boldoggá tesz, ha amikor vele lehetek. Én személy szerint szeretem, ha foglalkozik velem az akit szeretek, és mástól viszont azt a foglalkozást nem tûröm el. Viszont mindent elmondok neki, nincs semmi titkom elõtte, és nagyon sokat segít abban amit beszélgetünk. Nem gondoltam volna, hogy lesz valaki aki így megért vagy meghalgat., és én is sokat "nyafogok", amit a nõk egyáltalán nem szeretnek mint ez köztudott, de már megszokta tõlem. Igaz közrejátszik az, hogy nagyon sokszor vagyok nagyon sokat egyedül, egyéb gondjaim is vannak még emellett, és ilyenkor depresziós idõszakaim is jönnek.... és annyi törödést kapok tõle, hogy sokszor úgy érzem nem érdemlem meg õt még annyira sem hogy a közelében lehessek. Pedig neki nem számítok semmiben sem, nem "szeret" és ennek ellenére eltûri azt amit vele teszek. Ezért mégjobban szeretem, és nem gyõzöm kimutati felé. Azt már tudom, hogy nekem csakis õ kell senki más, de sajnos ez nem lehetséges, mert õ meg mást szeret. Nem a legjobb helyzet, de megpróbálok együtt élni ezzel. Nekem csak az számít, hogy boldognak lássam õt.
te utolsó, mért ismerõs a sztorid..
Lõdd tarkón magad! Ezek az emberek segíteni akarnak! Legyél büszke arra, hogy k.rvákhoz jársz! Ha nem próbálod meg rendes nõvel, nem is fogsz sikerrel járni! Vagy menj el pszichológushoz! Te beteg vagy! Ilyen korcsokra nincs szüksége ennek az országnak, sõt, a világnak sem! Ne csodálkozz, hogy csak k.rvákkal k.félhetsz, ha ekkora tahó vagy! Még egyszer írom: LÕDD TARKÓN MAGAD!
Nem tudom, miért kell általánosítanod, hogy minden nõ a kigyúrt állatokra bukik. nekem kimondottan azok a ffiak az eseteim, akiknek van valami defektje. minden eddigi nagyobb szerelmem a barátnõim meg a környezetem szerint "ronda" volt és értetlenül állnak ez elõtt, mivel szerintük egy jó megjelenésû nõ vagyok és "jobbat érdemlek". ilyenkor mondom nekik, hogy sorry, nekem ez kell. utálom a kigyúrt, szolis, szõrtelenítõs faszacsávókat, komolyan mondom neked, ha utánam hajítanák ezeket, se kellenének. azt írod, hogy nyitott szemmel jársz, és abból következtetsz erre, hogy a nõknek ilyen ffi kell. elárulom, hogy tévedsz. a plázap.csáknak valóban az ilyenek kellenek, de te meg gondolom nem ilyen nõt akarsz. azt ajánlom, becsüld meg magad annál jobban, minthogy prostikhoz jársz és tényleg fejezd be azt a rívást.
A kérdező hozzászólása: Hogy miért prostikkal? A bicskanyitogató válasz: csak. Bõvebben: tisztában vagyok a hátrányaimmal és erõsségeimmel (nem mondom meg, melyikbõl van több). Ebbõl kifolyólag számomra evidens, hogy "csak" prostikkal voltam, leszek. Tudom, így érzelemnélkül csinálom, de érzelem nélkül tudom csak csinálni-anno két alternatíva közül választhattam: vagy csinálom (érzelem nélkül), vagy nem csinálom (valószínûleg soha). És akkor még reménykedtem, hogy (esetleg) élvezni is fogom. Vágyok (vágytam) szeretetre, törõdésre, de néhány sorral feljebb már leírtam, ezt mi gátolja. Ui.: Ezt ne értsétek félre! 4. válaszolónak: én interneten választok magamnak lányt(ezzel nem azt mondom, hogy az utcalányokkkal bármi problémám lenne), és ott azért sok minden másként van (többek között nem 5ezer...)
Itt csak egy pszichológus tud neked segíteni!
A kérdező hozzászólása: Mennyi marhaságot írtatok össze! Nincs semmilyen test hibám. Nem vagyok se púpos, se tolószékes, se félkezû, nincs szájpadhasadékom, nem volt balesetem, amibõl hegeket "örököltem" volna. Miért számítok kizárólag prostik "szeretetére"? Mert tudom, hogy nem lesz barátnõm, többek között azért, mert nem vagyok egy kigyúrt állat, mert nem szólítok le senkit és most már kiderült, hoyg "hisztis" viselkedésem is taszító. Tudom, hogy nem én vagyok az, akire a (mai) lányok vágynak. Errre mibõl jöttem rá? Onnan, hogy nyitott szemmel járok a világban...
jé:D biztos van olyan csaj akinek pont te vagy az esete..mennyi minden kimarad így az életedbõl úristen..
Heló én írtam, hogy a lányok hánynak a rinyálós pasiktól. Rohadtul szánalmas vagy, remélem tudsz róla.
elõzõ +1. nem azért nem kellesz senkinek mer nem vagy kigyúrt, hanem mer csak sajnálod és sajnáltatod magad. akkor meg is érdemled.
NApok óta nyomon követem valami miatt ezt a "csatát"... Örülök, hogy kiderült, hogy nincs különösebben komoly testi fogyatékosságod. A "hisztit", már ha az önbizalomhiányt annak lehet nevezni, az ember "kinövi". (hozzátenném, a kérdezõ még csak 20 éves, ami a fióknál még nem annyira az érettség éve, a lányoknál inkább....) Igazából nem tudok válaszolni egy fel sem tett kérdésre, mert kérdésed nemigen van... CSak megjegyezném: 30 éves BOLDOG feleség vagyok, a férjem nem kigyúrt, bár itthon súlyzózik, de õ nem lesz soha kigyúrt alkat. Félénk volt és visszahúzódó ha a NÕ, mint olyan szembejött vele. DE végtelenül UDVARIAS, ELÕZÉKENY ÉS KEDVES? nem mellesleg okos (írtad, h egyetemista vagy, tehát buta te sem lehetsz). És lehet, hogy úgy tûnik, fõleg BP-en, hogy ez, aki vagy, nem divat, de hidd el, mi NÕK (nem a nyafi plázacicákról beszélek), nem bukunk az OLyan pasikra, amilyen hála istennek, te sosem leszel, ne is törekedj rá.Persze mindenkinek vannak hibái, de ismerkedj, járj emberek közé normális helyekre, és nem feltétlenül tanácsolnám, hogy csajozz be, inkább ISMERKEDJ, ismertsd meg magad. HA megismernek, megszeretnek, ha megszeretnek, megkívánnak, ha megkívánnak, akkor te is kívánsz majd, no és ez az igazi szép SZERETKEZÉS, és nem szex... Kicsit hosszú lettem. Bocs. Lehet lepontozni, akinek úgy tetszik.
A kérdező hozzászólása: Átolvastam a az írásaimat, és még mindig nem látom, hogy "de miért pont nekem nem lehete barátnõm???" stílusú mondatokkkal HISZTIZTEM volna. De midegy, ha így érzitek, hát legyen... Egyébként kissé elkanyarodtunk a kérdésemtõl, kérném, hogy lehetõleg térjünk vissza diskurzus indító mondatra. És az ilyen "hajrá, hajrá, gyerünk, gyerünk!" mondanivalójú válaszokra sincs szükségem mint az utolsó. (Bocs, de ha akarnék is barátnõt, akkor sem szeretném, ha a másik fél felém irányuló vonzalmának alapja az legyen, hogy "jobb úgy sem lesz, akkor ezt kell szeretni"...)
hát te egy féreg vagy. undorító. vágd fel az ereidet kb ennyit is érsz. basszus belegondoltatok tényleg ilyenekbõl leszenk az ilyen nõket, gyerekeket elrablók és minden csúnyaságot csinálók... FORDULJ FEL!
Nekem sincs már évek óta barátnõm, sõt egy "normális" kapcsolatom sem volt és nem is dugtam még. Én is úgy gondolom, hogy soha többé már nem lesz Nekem sem csajom, Én is rohadt pesszimista vagyok, de Te MINDENT felül múlsz. 22/F
Hogy tudnánk kideríteni? :D

Mar egy ideje probalkozunk a parommal, de meg nem jott ossze! Lehet amiatt, mert allandoan idegeskedem azon, hogy sikerul vagy nem? Mit tegyek, hogy ne is gondoljak arra es ne idegeskedjek?

Legjobb válasz: Én is ebben a helyzetben voltam.Eddig.Kb. egy hónapja le raktam mindent.Hõmérõ,tesztek,számolgatás,stb.És hát 4 napja késik:)Mi 1,5 éve próbálkozunk már.

Én is ebben a helyzetben voltam.Eddig.Kb. egy hónapja le raktam mindent.Hõmérõ, tesztek, számolgatás, stb.És hát 4 napja késik:) Mi 1, 5 éve próbálkozunk már.
Nekem is ez a problémám! Teljesen együtt érzek Veled! Csak nálam az is nehezíti a dolgot, hogy körülöttem egy csomó mindenki terhes lett vagy most szûlt. Nagyon nehéz! Májusban pedig lett volna esélyem babára, de sajnos nem tapadt meg! Most én is ott tartok, hogy megpróbálok nem foglalkozni vele. Azonban azt javaslom, hogy szedj folsavat, ezzel is felkészítheted a szervezeted. Szorítok Neked és csak nyugi!
Próbálj meg megnyugodni, semmi okod idegeskedni, mert ezzel nem segítesz a babócádnak. Legyetek együtt ott és akkor, ahol és amikor jól esik és meglátod sikerül! Szorítunk!
Fel a fejjel mindenki!! Van, akinek egybõl sikerül, van akinek tíz év után (sem). Mostanában átment ez az egész egy olyan "verseny" jellegû dologba.Mindenki számolgat, méreget, vár, idegeskedik, csalódik... Jön az a baba, ha jönnie kell... Egyszerûen csak élvezd az életet a pároddal, használd ki minden pillanatát közös életeteknek! És hidd el, eljön a nap, mikor sok apró jelbõl rájössz, babátok lesz!! Ne legyél ideges, ne azért legyél együtt a pároddal, hogy (csúnyán hangzik) gyereket csináljatok, hanem mert szereted és neki adod magad testestõl lelkestõl. Feledkezz meg a "célról". Csak szeressétek egymást és ha így teszel, biztos lehetsz benne, hogy elmúlik minden görcsösség és egy igazi szerelembaba fog megfoganni (lehet egy év múlva, lehet öt év múlva, lehet egy hónap múlva.) Minden jót!!!
nincs valami amivel lekothetned magad?hazassag utazas szervezes vagy munka?ezek mind olyan dolgok amikre figyelhetsz amiken ragodhatsz es igy eltereled a gondolataidat, nekem bevallt:-)

Mit tegyek, hogy ne gondoljak arra akibe szerelmes vagyok? 17/lány

mit tegyek ha nem akarok a szerelmemre gondolni mert tudom hogy nem lehetünk együtt :( ;( nagyon rossz érzés. Már úgy voltam vele hogy elfelejtettem és nem gondolok rá, de amikor velem viccel akkor minden nagyon fáj, mindig rossz a kedvem és nem tudom mit tegyek :(

Legjobb válasz: Nehéz dolog de ha értelmetlen és úgysem lesz belõle semmi akkor majd lassan kiábrándulsz belõle fõleg ha a közeledben van és el kerûlhetetlen a találkozás.

Nehéz dolog de ha értelmetlen és úgysem lesz belõle semmi akkor majd lassan kiábrándulsz belõle fõleg ha a közeledben van és el kerûlhetetlen a találkozás.

Hogyan lehet könnyen szakítani? úgy hogy ne gondoljam meg magam és ne bánjam meg? Mit tegyek?

a barátommal már elég régóta együtt vagyunk de az utóbbi 1 évben folyamatosak a hullámvölgyek és ezek a hullámvölgyek kezdenek nagyon eldurvulni mert már ? is nagyon csúnya dolgokat mond rám:( persze ez 1-2 napig tart aztán 1-2 napig jó. (van amikor sokáig jól megvagyunk) már nagyon bánt ez a dolog hogy ma is csúnya dolgokat mondott. szeretjük egymást de ez mégis durva. nem csak h csúnyákat mond, van amikor a kezemet sem akarja fogni. úgy érzem itt az ideje hogy véget vessek a szenvedésnek, de félek hogy majd egyedül fogom érezni magam és hiányozni fog stb. de viszont ha együtt maradunk akkor se jó :S akkor lenne jó ha jó helyzetbe kerülnék és lenne ami boldogítana. az is baj hogy t?le várom el hogy boldog emberré tegyen és a hangulatom mindig attól függ hogy éppen jóban vagyunk e vagy sem. szerintetek mit kellene tennem?

Legjobb válasz: Megbánni nem fogod, de olyan szakítás nincs amitõl nem érzed rosszul meg egyedül magad, sajnos ilyen nem létezik.

Megbánni nem fogod, de olyan szakítás nincs amitõl nem érzed rosszul meg egyedül magad, sajnos ilyen nem létezik.
hát ez-az, ami minden kapcsolatba szerintem eljön.vannak, akik túl élik és vannak, akik nem.szerintem 19 évesen nem sokáig lennél egyedül.az elõzõ párommal ugyan ez volt a probléma.már az utóbbi idõkben nem volt szinte csak 1-2 nap, hogy ne keljen össze vesznünk.igazából ezek piti dolgok miatt voltak.lehetett volna kompenzálni egymás hibáit, de nem tettük.talán az lehet a mentõ öv, ha megpróbáltok leülni és át beszélni a dolgokat.esetleg egy kis idõre szét menni.akkor fogod érezni, hogy egyáltalán szükséged van-e rá vagy nincs.mondjuk nekem az elsõ 1-2 hét siralmas volt.de aztán láttam, hogy miket csinál és rájöttem nekem nincs rá szükségem.most már egy másik lánnyal élek együtt és sokkal jobb, figyelmesebb és a veszekedések sem olyan gyakoriak, mint azelõtt.sõt, szinte nem is nagyon van.9 hónapja lakunk együtt, kb:.3x kellett vele komolyabban összeveszni.ezzel szemben a másikkal 9 hónap alatt, kb..90X hát nem mindegy.ott a sok társ keresõ és lépj tovább.egyébként én a viprandin jöttem vele össze.enny, , kb..sok szerencsét..:) )
A kérdező hozzászólása: :( annyira csúnya dolgokat mondott ma hogy nem bírom feldolgozni:'( nem bírom megbocsájtani, elfelejteni ezt :@
ha már erre a szintre eljutottál, hogy komolyan elgondolkodsz a szakításon, szerintem tedd meg. ülj le vele, mondj el neki mindent. nem lesz könnyû, olyan nincs. az elsõ pár hét valószínûleg szörnyû lesz, de utána megkönnyebbülsz, h nincsenek veszekedések stb.
Hát én nagyon sajnálom hogy ez törént vled de ami történt megtörtént elõtted az élet és a bátrakké a szerencse.Én"sajnos" fiú létemre ugyanebben a cipõben vagyok:elég jól összeismerkedtem egy lánnyal ugyanilyen volt a palija mint most neked õ volt nkei az elsõ de félévet voltak együtt, szegénykét most úgy kell összekaparnom :(... pedig nekem is voltak csalódások de ez most mind1 Azt tudom tanácsolni és lehet h -most nem akarom magam fényézni- de lesz melletted vki. Ne feledd többet nem leszel 19 lassan mész dolgozni és hajtanod kell mint egy mókus a mókuskerékben. Hajrá!!!

Mit tegyek, hogy ne undorodjak és ne gondoljak rá? :S

a volt barátomnak én voltam az "els?".a mostani barátomnak viszont már volt el?ttem barátn?je,akivel óvszer nélkül éltek szexuális életet,mivel tabit szedett a lány.szeretném orálisan kielégíteni,de mikor arra gondolok,hogy megtegyem eszembe jut h a szerszáma egy másik csajban is járt és undorodom,hogy én meg a számba vagyem. :S :(

Legjobb válasz: ismerõs gondolat

ismerõs gondolat
Fölösleges ezen görcsölni, változtatni úgyse lehet rajta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, az elsõnek külön örültem.és jolvan, nem vagyok hülye. :DD
És ha egy pasas úgy jön össze a nõvel, hogy a nõnek van gyereke? Akkor a csávó elsõ gondolata az lesz, hogy pfujj, már beleélveztek, terhes is volt, és "ott" kijött egy "idegen" gyerek, és vérzett és jajj?
Menjetek együtt fürdeni, és mosd meg neki a farkát domestosszal. Viccet félre téve ne gondolj ilyenekre
Ez a gondolat tényleg hülyeség. Akkor gáz lenne, ha nem mosta meg vagy valami. Mondd meg neki hipózza le.
Ez zavar? Arra nem gondoltál, hogy hányszor ért már a WC csészéhez? (nagyon kellemetlen)
mert az nm undorító hogy õ betegye neked, vagy kinyalja azt ahol ezelõtt már már is járt/nyalt? gondolkozz...
Akkor a mostani barátod undorodjon attól, hogy kinyal, mert elõtte már más is megtette? Az ujjazásról ne is beszéljünk.. Benned is jártak már, õt nyilván nem zavarja. Ne foglalkozz ezzel. Hülyeség.
ne gondolkodj hülyeségeken! 18l
szia, biztos nagyon nehéz, de próbálj csak jó dolgokra gondolni, nem lesz semmi baj:)
Szia!Nagyon sajnálom, ami akkor történt!DE! Szívböl gratulálok a babádhoz!!!Csak pozitívan, igen!Biztos nehéz csak pozitívan gondolkozni, de próbáld meg!Ez a Baba egészséges, minden rendben lesz!!!!!Nagyon akar hozzátok menni, nem lesz semmi gond!Te is tudod, igaz?Ha rosszra gondolsz, az nem segít.Àt fog futni benned a rossz is, de gyorsan, tudatosan mondd azt:nem, most minden rendben van, mindkettönkkel!!! Kívánok Nektek tiszta szívböl nagyon sok boldogságot!! :)
Ne gondolj semmi rosszra, bár nehéz ilyenkor nem összehasonlítgatni, mindent gyanúval figyelni! Mégis inkább tervezgesd a majdani gyerekszobát, foglald el magad apró tevékenységekkel! És pihenj sokat, mondjuk ezt eleinte jobban is kívánod, én legalábbis rengeteget aludtam! Csak arra gondolj, hogy most minden rendben lesz, és nemsokára lesz egy gyönyörû és egészséges babátok!!!
Szia!Nagyon sajnálom ami Veletek történt, együtt érzek veletek!Nekem is volt spontán vetélésem pont a 12.héte.Utána a kislányom is kétséges volt hogy megmarad, rögtön az elején bevéreztem és korházban voltam, de úgy voltam vele, nem rágódók azon ami a multban történt.Bár nem volt zökkenõmentes a terhességem mégis egészséges gyönyörû lányunk lett a párommal.Most megint babát várunk és eddig nem volt gond (18 hetesek vagyunk)és nagyon jól érezzük magunkat.A picike eddig szambázott bennem mostanra már csa-csa-csa-t jár...szóval csak fel a fejjel és hesegesd el a negatív gondolatokat.Minden rendben lesz és pihenj rengeteget.Ha a ház szalad is a mosogatnivalótól, de te álmos vagy feküdj le pihend ki magad.A munka megvár 1-2 ora mulva is, de a jelzéseket sose hagyd figyelmen kívül.Szorítok Nektek!Minden jót!
szia én is éppen igy vagyok csak azzal a kölünbséggel hogy én már kettõt elvesztettem, az elsõvel éppen egy évvel ezelõtt mûtöttek ha gondolod írj privit és erõsítsük egymást
Szia! Légy optimista, ne gondolj semmi rosszra! Én az elsõ babám 20 hetesen vesztettem el:( A második terhesség alatt csak jó dolgokra gondoltam! Mindenfélével lekötöttem magam, hogy a gondolataim ne térjenek rossz útra!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!