Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, ne adjam (25 db)

Akármibe fogok, a tesóm is csinálni akarja. Elhasználja a dolgaimat, az én pénzem megy rá, és zavar a dolog, de most mit tegyek, ne adjak neki? Akkor én leszek a zsugori.

Legjobb válasz: Szóval gyerekként elég szegények voltunk, tesóm jóval késõbb született. Mindig nagyon vigyáztam a dolgaimra, mindent megõriztem, becsültem. Õ más, könnyelmûbb, amolyan : "majd veszünk mésikat" hozzáállással. Saját keresetem van, és magam veszem a dolgaimat, de õ meg mindenben osztozik velem a dogaiban. És zavar, lehet azért, mert más körülmények közt nõttünk fel, nem tudom.

A kérdező hozzászólása: Szóval gyerekként elég szegények voltunk, tesóm jóval késõbb született. Mindig nagyon vigyáztam a dolgaimra, mindent megõriztem, becsültem. Õ más, könnyelmûbb, amolyan : "majd veszünk mésikat" hozzáállással. Saját keresetem van, és magam veszem a dolgaimat, de õ meg mindenben osztozik velem a dogaiban. És zavar, lehet azért, mert más körülmények közt nõttünk fel, nem tudom.
Nyugodtan szólj neki , beszéljétek meg.Esetleg említsd meg neki hogy szálljon be a felével ha õ is szeretné csinálni.Már felnõtt vagy , te dolgozol meg érte.Nem kell örökké mindent megosztani a tesókkal.
Zárd be a szobád ne adj neki
Felnõtt ember vagy, megteheted hogy nem adod oda azt amit nem akarsz.

Hogyan csináljam? Fiam 16honapos reggel iszik másfél, 2deci tejet és utánna ebédig szinte egyáltalán nem akar enni csak csipeget, se reggelikor se 10óraikor. Mit tegyek ne adjak neke reggel tejet hogy reggelizzen?

Tej után szinte csak az ebéd amit evésnek lehet nevezni nála:-(

Legjobb válasz: szia! Nálunk ugyanez van, másfél éves a fiam, reggel nagyon várja az üveg tejet, utána õ is csak csipeget. De azt nem akarom hogy nem kap, mert szereti. Éjjel alszik, tehát biztos elég így. Õ ráadásul mindig fél 11-kor alszik vissza, és akkor is Actimelt szokott inni üvegbõl. Szerintem hagyd így nálatok is, biztos így szereti.

szia! Nálunk ugyanez van, másfél éves a fiam, reggel nagyon várja az üveg tejet, utána õ is csak csipeget. De azt nem akarom hogy nem kap, mert szereti. Éjjel alszik, tehát biztos elég így. Õ ráadásul mindig fél 11-kor alszik vissza, és akkor is Actimelt szokott inni üvegbõl. Szerintem hagyd így nálatok is, biztos így szereti.
Elöször adj reggelit (vajaskenyér vagy hasonló) és utánna a tejet. Délelött nem kell neki enni - gyümölcs böven elég. Nem tudom, mikor van a reggeli ideje, de ha 8 körül, akkor már 4 óra múlva ebédidö van. Igy tud majd ebédelni is, végül is az egy fö étkezés. A cél az, hogy három fö étkezésre álljon be és délelött-délután csak gyümölcsöt vagy valami hasonló kisebb dolgot egyen.
Ha nem akar enni, nyilván nem éhes. Szerintem fontosabb, hogy ebédet, vacsit egyen rendesen. Ha a tízórait kihagyja, nem nagy probléma. Reggelire meg elég tápláló a tej. Néha próbálkozz egy-egy falattal, ha éhes lesz elfogadja, de szerintem ha nem akarja, ne erõltesd.
Nálunk ugyanez van, de nem rõltetem a délelõtti evést, sõt, ha nagyon fáradt, elalszik, és csak utána, 2 körül ebédel.Ha éhes lenne, biztos felébredne, de én nem aggódom, ha a fiamnak igy jó, akkor nekem is.És abból a szempontból nem bánom, hogy ebédre viszont rendes adagot tüntet el.

Mit tegyek? Neki adjam a szüzességem vagy még ne? Bővebben lent!

Sziasztok!! Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát.. a korod már elfogadható a szüzesség elvesztéséhez, de nem gáz ha vársz még. A lényeg hogy bízz benne, bár szerintem 3 év után ez meg van. Ha nem akarod, ne tedd, ne bánd meg soha. :)

Hát.. a korod már elfogadható a szüzesség elvesztéséhez, de nem gáz ha vársz még. A lényeg hogy bízz benne, bár szerintem 3 év után ez meg van. Ha nem akarod, ne tedd, ne bánd meg soha. :)
A kérdező hozzászólása: Ja, azt el is felejtettem írni, hogy õ 17 éves :)
Feküdj le vele nyugodtan, de ne felejtsetek el védekezni és ezt most kicsit sem viccbõl mondom!
A kérdező hozzászólása: Igen Már 3 éve együtt vagyunk és szerintem a szex témát kb. 1 éve hozta fel és utána már semmi :) ma megemlítettem neki, hogy késze állok és nagyon aranyos volt még meg is kérdezte, hogy biztos vagyok-e a benne :) Nem hinném , hogy minden pasi megkérdezné h biztos-e ha egy csaj azt mondja neki, hogy jó lefekszik vele :D Majd egy randival összehozzuk az egészet egy romantikus estén :)
Bár amíg szüzek vagyunk, addig úgy gondoljuk, hogy az valami hatalmas egyszer odaajándékozható kincs.Miután nincs, már jelentõsége sincs neki.Visszagondolva én is adhattam volna másnak, , deszerencsére nem ez a belépõjegy egy új kapcsolatba.
kívánok sok boldog/élvezetes órát, napot, évet! :-)
Szia.:) Ha 3 éve jártok már akkor Õ biztos nem olyan aki csak ki használ..Mert ha olyan lenne a 2 hétben rárepült volna a témára, szal. sztem simán lefeküdhetsz vele..:)
én 3 hónap után vesztettem el, 14 évesen, 10 hónapos kapcsolat lett belõle, vágj bele csajszi :) ) ha ennyit várt rád és bízol benne igazán örülni fog h ennyire megbecsülöd :) )
A kérdező hozzászólása: Nem, nem csalt meg igen 14 éves korában vesztette el :) elment" bulizni" a barátaival és hát valahogy egy csajjal megtörtént, akivel akkoriban jóban voltak. Ez nyáron történt és mi októberben jöttünk össze :) De õ ezt mind elmesélte :)
Ha 3 éve jártok már akkor õ 14 volt amikor összejöttetek. Akkor ezek szerint õ 14 éves kora elõtt elvesztette a szüzességét?:O Vagy megcsalt idõ közben?
3 éve jártok, akkor õ 14 évesen már nem volt szûz? csak azért kérdezem, hogy ha már elõtte rájött a dolog ízére, akkor azóta biztos nem csalt meg?
A kérdező hozzászólása: Igen bízom benne ;) Nagyon is. lehet, hogy még egy fél évet vagy egy évet várok mert õ azt mondta neki nem gond ha várunk ha még nem állok készen õ kibírja értem azt az idõt :)
A kérdező hozzászólása: Igen már 3 éve :) Köszi a válaszokat :) DE még másokat is szívesen meghallgatok :) vagy akinek van véleménye ;)
Háát.. három év.. Necces. Ha eddig nem csalt meg, talán nekiadhatod. Elvégre, három évig bírta a srác. Respect. Egyébként meg, nem túl valószínû, hogy ennyi idõ múltán az elsõ után otthagy téged.
3 éve jártok már? ha bízol benne és szeret meg te is õt akkor mért ne?
Ha ennyire bizonytalan vagy még, akkor ráérsz várni egy kicsit....
A kérdező hozzászólása: Jövõ hét szombaton találkozunk "úgy" :) nem tényleg védekezni fogunk, én már szedem a fogamzásgátlót is :) és persze az óvszerrõl sem feledkezünk meg ;) Köszi a jó tanácsokat, válaszokat :D

Aki sűrűn félre nyel, és esetleg ne adj isten egyedül van otthon az mit tegyen?

Legjobb válasz: Azt tegye hogy leül normálisan enni és nem kapkod, aki meg ezeket mellõzi fulladjon bele a csirkecsontba. Sose értettem hogy lehet sûrûn félrenyelni, a fogyatékost megértem ha etetni kell de az se ehet csak pépeset Ajánlom neked is a pépeset az csak a falra megy jóformán

Azt tegye hogy leül normálisan enni és nem kapkod, aki meg ezeket mellõzi fulladjon bele a csirkecsontba. Sose értettem hogy lehet sûrûn félrenyelni, a fogyatékost megértem ha etetni kell de az se ehet csak pépeset Ajánlom neked is a pépeset az csak a falra megy jóformán
köhögés?? de ez ösztönös..
Ne egyen olyankor. Csudi jó, nem fullad meg az ember.
Nem is kerdes, hogy kozben nem olvasunk, nem tevezunk. Ulunk az asztalnal nyugodtan, nezzuk a villat (kanalat) ahogy beleer az etelbe, majd kovetjuk a tekintetunkkel ahogy az evoeszkoz a szankhoz er, bevesszuk a falatot a szankba es jo alaposan megragjuk. Bo nyallal osszekeverve, igy elosegitve az emesztest. A falatot lenyelni; majd ismetelni az egeszet elolrol. Ha nagyon apro darabokra ragod az etelt, akkor nem kell attol tartani, ha felremegy megfulladsz, mert a pici darabokat konnyen visszakohogi a szervezet.
szia! Sajnos, én is hajlamos vagyok rá. A múltkor fésülködés közben nyeltem félre a saját nyálamat, egész délelõtt fájt a tüdõm tõle, és majdnem megfulladtam. Ha egyedül van otthon a fuldokló, szerintem nem sokat tehet. A saját hátára ütögethet, meg hányást kell ingerelni. Legalábbis elsõsegélybõl ezt tanultam. De nem hiszem, hogy egy Heimlich-fogást kivitelezhet magán. Inkább szaladjon ki az udvarra, hátha az utcán van valaki, aki segít.
Valószínüleg neked sincs mandulád. Én is félrenyelõs vagyok. tudatosan figyelj rá, ha pld iszol üvegbõl ne emeld fel a fejedet, mert könnyebben félremegy. Evésnél ülj le, ne csinálj mást közbe.

Mit tegyek hogy éjjel ne keljen fel arra hogy görcsöl a hasa és pukkizni nem tud? Mit adjak neki hogy jobban legyen ne keljen fel erre?

maszirozom neki de nem hat

Legjobb válasz: A Grape Water csodákra képes. Ánizsmagkivonatot tartalmaz ez az angol babavíz. Mi már adtuk a lányunknak 3 hetes korától, mostanra 9 éves lett 150 cm és makk egészséges!!:):) A kisfiunk 2 hetes, 'hál Istennek nem hasfájós -még nem!-!

A Grape Water csodákra képes. Ánizsmagkivonatot tartalmaz ez az angol babavíz. Mi már adtuk a lányunknak 3 hetes korától, mostanra 9 éves lett 150 cm és makk egészséges!!:) :) A kisfiunk 2 hetes, 'hál Istennek nem hasfájós -még nem!-!
Édeskömény tea, lehet kamillával együtt, Espumisan cseppek, meg van valami Water.... (sajna nem tudom a nevét), az is jó rá. A gyerekorvos ajánlhat infacolt, nálunk csak az vált be.
Grape water, de azt csak 1 hónapos kortól lehet adni. Ami még használhat, ha evés közben 2-3 percenként is akár büfizteted, nekünk csak ez használt (és akkor talán nem lesz belõle puki...). Hasfájós babáknak jó a hason fekvés sokszor, és melegben legyen a hasa, lehet rá tenni mikróban felmelegített textilpelust is (nem forrót, csak kellemesen meleget!)

Soha nem élveztem a szexet. Mit tegyek? Adjam fel, ne is gondoljak rá, vagy próbálkozzak tovább? (Konkrétumok lent, olvassátok el! )

20 éves egyetemista fiú vagyok, eddig soha nem volt barátn?m, nem is lesz. Eddig csak prostituáltakkal voltam (ezután is csak velük leszek), és ezek az élmények inkább negatívak, mint pozitívak voltak (most természetesen nem a lányokat hibáztatom). Elég gátlásos, zárkózott voltam mindig is, ezek után meg pláne, plusz még e három "élmény" (trauma?) még azt is el?idézte bennem, hogy (talán) már félek is a szext?l, egyre kevésbé kívánom, vágyok rá. Úgy gondolom, szépen lassan kiégtem, már régen gy?lölöm azokat akik élvezik a szerelmet, szexet, életet. Szóval mit tegyek? Adjam fel, ne is gondoljak rá, vagy próbáljak meg pozitívan hozzá állni?

Legjobb válasz: Elõször válaszolok: soha nem fogod prostikkal élvezni a szexet, mert egy másodpercig sem a két emberrõl szól a dolog, hanem csakis a pénzrõl. Ha ez neked nem felel meg, akkor ne szexelj, mert nem lesz jobb. Ennyi. Másodszor - sajnálom, de nem bírom megállni. Rohadtul szánalmas, amikor egy férfi nekiáll nyivákolni, ostorozni magát, játszani a mártírt, de két retkes szalmaszálat nem tenne keresztbe. Nincs az a testi hiba, ami taszítóbb lenne akármilyen lánynak, mint egy hisztis pasi. Azt mondod, hogy ismered az értékeidet, és ezért tudod, hogy csak prostikkal leszel. Akkor ezek szerint soha nem is próbáltál mást. Tudod mit? Ha ennyire életképtelen és hisztérikus vagy, akkor henteregj a saját nyomorodban, és gondolkozz azon naphosszat, hogy de [email protected] neked. Tényleg, meg se próbálj ismerkedni, tök lehetetlen dolog, elõtted csak párszáz milliárd embernek sikerült.

Elõször válaszolok: soha nem fogod prostikkal élvezni a szexet, mert egy másodpercig sem a két emberrõl szól a dolog, hanem csakis a pénzrõl. Ha ez neked nem felel meg, akkor ne szexelj, mert nem lesz jobb. Ennyi. Másodszor - sajnálom, de nem bírom megállni. Rohadtul szánalmas, amikor egy férfi nekiáll nyivákolni, ostorozni magát, játszani a mártírt, de két retkes szalmaszálat nem tenne keresztbe. Nincs az a testi hiba, ami taszítóbb lenne akármilyen lánynak, mint egy hisztis pasi. Azt mondod, hogy ismered az értékeidet, és ezért tudod, hogy csak prostikkal leszel. Akkor ezek szerint soha nem is próbáltál mást. Tudod mit? Ha ennyire életképtelen és hisztérikus vagy, akkor henteregj a saját nyomorodban, és gondolkozz azon naphosszat, hogy de [email protected] neked. Tényleg, meg se próbálj ismerkedni, tök lehetetlen dolog, elõtted csak párszáz milliárd embernek sikerült.
menj orvoshoz most nem bunkó akarok lenni de amit itt leírtál...neked agy doki kell
Miért leszel CSAK prostituáltakkal? Miért nem vonzanak a korodbeli, szép, okos, vonzó, kedves lányok? Nem vágysz a szerelemre, a szeretre, törõdésre?
Hát én még mindig nem értem, nem találom az okot hogy miért nem keresel párkapcsolatra lányt... van olyan sejtésem hogy esetleg van valami fizikai elváltozás rajtad, súlyos sérülés nyoma vagy veleszületett valami, esetleg toloszékhez vagy kötve és emiatt nem mersz közeledni. Valami trauma biztosan van a háttérben, ami ezt kiváltotta, normális személyiségfejlõdés során ilyen elváltozás nem jöhet létre.
Én azt gondolom, hogy a kérdezõ azért zárkózott, mert a külsejével van problémája, nem is kicsi. Gondolok itt ajak és szájpad hasadékra, balesetbõl származó hegekre. Az, hogy nem élvezed az konkrétan azt jelenti, hogy nem jutsz el az orgazmusig? vagy eljutsz csak "lekileg" nem elégülsz ki? Ha az utóbbi akkor szakember segíthet a dologban. A gátakat, ami miatt nem akarsz barátnõt csak prostituáltat azokat le kell és valószínû, hogy le is lehet küzdeni!!!
Szerintem te magad megválaszoltad a kérdésed.Amég érzelem nlkül csinálod nem is fogod élvezni.Megkérdezhetem mi annak az oka h.csak prostikkal??
Elõször is! K.rvával azért nem élvezed, mert nem nedves a p.ncija egyrészt, másrészt meg nem izgat téged sem fel. Az max arra jó hogy nincs kedved kiverni van felesleges 5 ezer forintod pl. Szóval szexet élvezni úgy lehet hogy felizgul mindkét fél normálisan. Mégha alkalmi kapcsolatokat keresel is valami szexrandin akkor úgy talán lehet. Én azt javasolnám hogy ismerkedj és ha lenne barátnõd akkor lehetne élvezni a szexet, persze az nem úgy mûködik hogy megismerkedtünk és egybõl. Éppen az hogy amikor megkívánnátok egymást utána lehetne élvezni.
"szerezz magadnak egy csajt!" meg stb., ezek számomra teljesen használhatatlan tanácsok" azt akarom kérdezni az miért használhatatlan hogy szerezz 1 csajt ? ennyire félénk vagy ?
Az ilyen hülye gyerekekbõl lesznek a nõket erõszakoló, gyilkoló sorozatgyilkosok...
banyek hihetetlen vagy! te tényleg nem érdemelsz mást! MIT SAJNÁLTATOD MAGAD! AMÚGYMEG HA NEKED EZ JÓ AKKOR LEGYEN JÓ! figyelj ide az énbarátom 21 volt mikor összejöttünk, én 15 NA ÉS? nemgondoltuk volna, h. együtt maradunk sokáig! HA ÍGY ÁLLSZ A DOLGOKHOZ, MINT MOST AKKOR NEM IS LESZ EGY ÉRTELMES EMBER SEM AKI VÁLASZOKAT FOG ÍRNI! én falusi vagyok, a barátom is, nem vagyok plázacica, nem vagyok ronda(egoista sem) de a barátom sem az a kigyúrt állat egyszerû kajáló lélegzõ ember, nem követünk egy stílusirányzatot sem, és nem szórjuk a pénzt(igaz nincs is mit szórnunk) Mit rinyálsz? de most komolyan! ha nrmálisabban fognád fel a dolgokat, akkor minden másabb lenne! ÉN SEM GONDOLTAM H. LESZ PASIM, MERT ILYEN VOLTAM MINT TE(csak nem sexeltem senkivel) ADDIG NEM IS KAPSZ ÉRTELMES VÁLASZOKAT, MÍG NEM VISELKEDSZ ÉRTELMESEN könyörgom egyetemista vagy, elmondásod szerint nem agy csúnya, akkor miért gondolod h. nem lesz párod, csak azért mert nem vagy olyan mint a többi! MINDENKINEM MEGVAN A PÁRJA, AZ MEG EGY MÁSIK DOLOG H. MEGTALÁLJA-E és az ilyenek mint te ilyen hozzállással nem találják meg! VÁLTOZTASS ÉS BÍZZÁLMÁR MAGADBAN!!!!!!
bocsi, de taigetosz. elég paraszt voltál a válaszolókkal, akik szivük-lelkük beleadták a válaszokba(legtöbben).kérdem én:ha igy reagálsz, akkor egyáltalán miért kérdezel? fiatal vagy még, elõtted az élet.hihetetlennek tünik hogy lehet még jobb, de mindig uj dolgokat hoz a sors.lehet, hogy neked nem a szerelem jutott sorsként, hanem az, hogy megtaláld önmagadat.tanácsolom:egyszerûen csak barátkozz! ismerj meg új arcokat, keress barátokat, és ha nagyon szeretnéd, lehet, hogy jön egy olyan valaki, akivel élvezni is fogod a szexet.viszont ne görcsölj rajta.amin görcsölsz, soha nem fog sikerülni.mikor nekem mondták én sem hittem el, aztán lám, tényleg.fiatal lány vagyok, éltem viszont sokat.azt hittem, nem kellek majd senkinek.lám itt vagyok, élettársam és szerelmem van.és mindez akkor jött, mikor feladtam az álmaimat. szóval, lazíts! és ne bántsd azokat, akik segiteni akarnak, mert lehet, egyszer te jársz így!
na jo. azt akarod a kerdesedre valaszoljak, megteszem. konkret valasz: ha te igy kepzeled el a szexet, add fel es ne is probalkozz vele tobbet mert nem lesz soha jobb, csak rosszabb. es 1 nem direkt valasz, bar lehet h nem ilyet kertel de megirom ezt is: oke, eldontotted h neked ilyen olyan hibaid vannak, te TUDOD hogy mukodik a vilag, mit akarnak a nok (ezt szinte senki nem tudja de neked sikerult megfejteni:p), es levontad 2 helytelen allitasbol azt a kovetkeztetest h neked ez igy megfelel es nem is akarsz illetve mersz ennel tobbre vagyni mert nem jon ossze es nem erdemled meg. logikusan ha a felteves helytelen, ak ovetkeztetes sem az. tehat te nem tudod hogy mukodik a vilag, csak a vilagnak 1 kis resze. es a leirtak alapjan azt sem tudod h mit akarnak a NOK. a kis csitrik almait esetleg. de meg abbol sem az osszeset. na marmost, szerintem 2 opciod van: 1. tovabbra is kitartasz a felteveseid mellett, makacskodsz, tanacsot kersz de nem fogadod meg. folytatod a prostikkal a szexet amig vegkepp bele nem savanyodsz. utana hogyan tovabb? egy maganyos undok alak leszel. vagy nem? lehet. de valoszinubb h igen. nem csinalsz semmit csak sajnalod magad es ezzel telik el az eleted. 2. osszeszeded magad, talpra allsz. elmesz szakemberhez, javitasz az onbizalmadon es gatlasossagodon. nincs nagyobb kihivas int legyozni onmagad. egyet ertek. nem lesz konnyu. de egyedul nem fog menni. ugy meg vegkepp ha nem is akarod h menjen. de meglatasom szerint ez az egyetlen ut h javits az eletminosegeden. te dontesz. felolem azt csinalsz amit akarsz. de ha ram hallgatsz, ujraolvasod az ertelmes valaszokat, megfogadod a tanacsokat es megprobalsz javitan ia hleyzeten. a sult galamb nem fog a szadba repulni. ha boldog akarsz lenni tegyel erte, ha nem, ne sirankozz mert TE VALASZTOTTAD hogy igy legyen.
Te hasonlítasz rám. Olvasgass pszichiátriai területen, (gyanúm szerint) különösen ennek a témának: személyiségzavar Ismerd meg a kifejlõdésének a típusait (tizen valamennyi). Nekem elgondolkodtató volt, amikor a saját leírásomat olvastam egy pszichiátriai kézikönyvben... A legmocskosabb félelmeimrõl, és a legkülönlegesebbnek hitt erényeimrõl kiderült, hogy egyszerûen tünetei egy patológiai elváltozásnak... Majd te is összefosod magad, hogy mi lehet szövõdménye és elmész orvoshoz.
sexelni meg szeretkezni a 2 kulombozo dolog....ezenb gondoljodj el kicsit
Téged öcsém valaki csúnyán pofára ejtet...de kit nem?!
Nagyon makacs vagy!:D Ne tegyél fel kérdést, ha úgysem érdekel az, amit írnak. Ha kur.ákhoz jársz, akkor olyan életed is lesz... Egyetemista vagy, sokra viheted majd!Ne sajnáltasdd magad! Velem az volt, hogy mikor arra gondoltam, nekem nem kell pasi, egyetlen egy futó kalandocska sem, egyszóval SENKI(!)- akkor rámtalált ( nem én találtam rá) a Szerelmemre, akivel már régóta együtt vagyok boldogan.
Azért regisztráltam, hogy válaszolhassak neked, mert talán hasonló cipõben jársz, mint én - persze nem tudom. Mivel a te helyzetedet nem ismerem eléggé, ezért leírom röviden az enyémet (mert jól esik kiírni magamból): Sose volt barátnõm, de már nagyon korán érdekelni kezdett a szexualitás. Sokszor vertem ki, hosszú éveken át. Az utóbbi idõben rájöttem, hogy a tapasztalatlanságom miatt nem merek lányoknál kezdeményeni, ezért én is a fizetõs tanfolyamot próbáltam - ráadásul nem vagyok szerelmes a markomba és mégis tudtam élvezni, szóval szerintem nem kell érzelmi kérdést csinálni belõle. Több keserû élményben volt részem. Nagyon nehezen tudtak a lányok felállítani, és a reszelés fázisában az is odalett. Vettem egy (szûk) mûvaginát, gyakoroltam rajta, jó is volt. Ugyanez óvszerrel kicsit rosszabb, de még tûrhetõ. Éles próbák - sikertelenség. Elmentem dokihoz, felírt Cialist (drága dolog). Segített, már elég kemény maradtam az aktushoz, de örömöm abból sem volt. Feltételezem, hogy a baj az, hogy alapvetõen másfajta örömhöz vagyok hozzászokva. A mûvagina egyrészt kellõen szûk volt, másrészt olyan ritmust diktáltam csuklóból, amilyet akartam. Nem hasonlít a szexhez, ahol meg kell érte dolgozni, vagy ha hagyod a lányt lovagolni, akkor csapkodja magát az ágyékodhoz. Itt tartok most és azon gondolkozom, hogy a következõ tervezett lépés találni valakit, akivel ki tudnám próbálni, mennyit javít az érzeten, ha nincs rajtam óvszer az aktus alatt, de nem tudok határtalanul optimista lenni.
Én is leírok egy történetet hátha segít. Én sem vagyok izomköteg... sõt.. Midig is szeretet hiányom volt és van, és ennek sosem lesz vége. Szeretem a romantikát, az igazi "szerelmet". Nem mondom, hogy nehezen jönnék ki bárkivel is, csak az elsõ pár közös érdeklõdésig nehéz eljutnom lányoknál, talán, mert nem is érdekelnek idazán pont azok akikel akkor beszélek, és nem figyelek rájuk eléggé, pedig eléggé sok dolog érdekel. Még nem voltam nõvel, de én k*rvákra nem fogok költeni soha, az biztos. Így meg ahogy te csinálod, hogy még nem is élvezed semmi értelme, mert csak pénz kidobás. Nekem sokat számítanak az érzelmek, - és tudnék akár egy k*rvával is jót kefélni szeretem ha a partneren látom, hogy neki is jó, lehet meg is szeretném az illetõt, mert könnyen megszeretek valakit, de pénzt nem költenék egyikre se sexért. - mert napjaimat az érzelmeim szerint élem meg, amit a környezetemtõl kapok, és gyakran, ha piszkálódnak, könnyen fel tudnak húzni. Ilyenkor nem érdekelki az illetõ jobb, ha elmegy megegebb éghajlatra, mert szinte mindenre képes vagyok, bármi negatívra. Nem vegyok már 20 sem, de megtaláltam azt akit szeretni tudok 100%-osan belezúgtam, úgy ahogy azt csak lehet. Igaz nem kapom meg tõle azt amire vágyom igazán, de már az is boldoggá tesz, ha amikor vele lehetek. Én személy szerint szeretem, ha foglalkozik velem az akit szeretek, és mástól viszont azt a foglalkozást nem tûröm el. Viszont mindent elmondok neki, nincs semmi titkom elõtte, és nagyon sokat segít abban amit beszélgetünk. Nem gondoltam volna, hogy lesz valaki aki így megért vagy meghalgat., és én is sokat "nyafogok", amit a nõk egyáltalán nem szeretnek mint ez köztudott, de már megszokta tõlem. Igaz közrejátszik az, hogy nagyon sokszor vagyok nagyon sokat egyedül, egyéb gondjaim is vannak még emellett, és ilyenkor depresziós idõszakaim is jönnek.... és annyi törödést kapok tõle, hogy sokszor úgy érzem nem érdemlem meg õt még annyira sem hogy a közelében lehessek. Pedig neki nem számítok semmiben sem, nem "szeret" és ennek ellenére eltûri azt amit vele teszek. Ezért mégjobban szeretem, és nem gyõzöm kimutati felé. Azt már tudom, hogy nekem csakis õ kell senki más, de sajnos ez nem lehetséges, mert õ meg mást szeret. Nem a legjobb helyzet, de megpróbálok együtt élni ezzel. Nekem csak az számít, hogy boldognak lássam õt.
te utolsó, mért ismerõs a sztorid..
Lõdd tarkón magad! Ezek az emberek segíteni akarnak! Legyél büszke arra, hogy k.rvákhoz jársz! Ha nem próbálod meg rendes nõvel, nem is fogsz sikerrel járni! Vagy menj el pszichológushoz! Te beteg vagy! Ilyen korcsokra nincs szüksége ennek az országnak, sõt, a világnak sem! Ne csodálkozz, hogy csak k.rvákkal k.félhetsz, ha ekkora tahó vagy! Még egyszer írom: LÕDD TARKÓN MAGAD!
Nem tudom, miért kell általánosítanod, hogy minden nõ a kigyúrt állatokra bukik. nekem kimondottan azok a ffiak az eseteim, akiknek van valami defektje. minden eddigi nagyobb szerelmem a barátnõim meg a környezetem szerint "ronda" volt és értetlenül állnak ez elõtt, mivel szerintük egy jó megjelenésû nõ vagyok és "jobbat érdemlek". ilyenkor mondom nekik, hogy sorry, nekem ez kell. utálom a kigyúrt, szolis, szõrtelenítõs faszacsávókat, komolyan mondom neked, ha utánam hajítanák ezeket, se kellenének. azt írod, hogy nyitott szemmel jársz, és abból következtetsz erre, hogy a nõknek ilyen ffi kell. elárulom, hogy tévedsz. a plázap.csáknak valóban az ilyenek kellenek, de te meg gondolom nem ilyen nõt akarsz. azt ajánlom, becsüld meg magad annál jobban, minthogy prostikhoz jársz és tényleg fejezd be azt a rívást.
A kérdező hozzászólása: Hogy miért prostikkal? A bicskanyitogató válasz: csak. Bõvebben: tisztában vagyok a hátrányaimmal és erõsségeimmel (nem mondom meg, melyikbõl van több). Ebbõl kifolyólag számomra evidens, hogy "csak" prostikkal voltam, leszek. Tudom, így érzelemnélkül csinálom, de érzelem nélkül tudom csak csinálni-anno két alternatíva közül választhattam: vagy csinálom (érzelem nélkül), vagy nem csinálom (valószínûleg soha). És akkor még reménykedtem, hogy (esetleg) élvezni is fogom. Vágyok (vágytam) szeretetre, törõdésre, de néhány sorral feljebb már leírtam, ezt mi gátolja. Ui.: Ezt ne értsétek félre! 4. válaszolónak: én interneten választok magamnak lányt(ezzel nem azt mondom, hogy az utcalányokkkal bármi problémám lenne), és ott azért sok minden másként van (többek között nem 5ezer...)
Itt csak egy pszichológus tud neked segíteni!
A kérdező hozzászólása: Mennyi marhaságot írtatok össze! Nincs semmilyen test hibám. Nem vagyok se púpos, se tolószékes, se félkezû, nincs szájpadhasadékom, nem volt balesetem, amibõl hegeket "örököltem" volna. Miért számítok kizárólag prostik "szeretetére"? Mert tudom, hogy nem lesz barátnõm, többek között azért, mert nem vagyok egy kigyúrt állat, mert nem szólítok le senkit és most már kiderült, hoyg "hisztis" viselkedésem is taszító. Tudom, hogy nem én vagyok az, akire a (mai) lányok vágynak. Errre mibõl jöttem rá? Onnan, hogy nyitott szemmel járok a világban...
jé:D biztos van olyan csaj akinek pont te vagy az esete..mennyi minden kimarad így az életedbõl úristen..
Heló én írtam, hogy a lányok hánynak a rinyálós pasiktól. Rohadtul szánalmas vagy, remélem tudsz róla.
elõzõ +1. nem azért nem kellesz senkinek mer nem vagy kigyúrt, hanem mer csak sajnálod és sajnáltatod magad. akkor meg is érdemled.
NApok óta nyomon követem valami miatt ezt a "csatát"... Örülök, hogy kiderült, hogy nincs különösebben komoly testi fogyatékosságod. A "hisztit", már ha az önbizalomhiányt annak lehet nevezni, az ember "kinövi". (hozzátenném, a kérdezõ még csak 20 éves, ami a fióknál még nem annyira az érettség éve, a lányoknál inkább....) Igazából nem tudok válaszolni egy fel sem tett kérdésre, mert kérdésed nemigen van... CSak megjegyezném: 30 éves BOLDOG feleség vagyok, a férjem nem kigyúrt, bár itthon súlyzózik, de õ nem lesz soha kigyúrt alkat. Félénk volt és visszahúzódó ha a NÕ, mint olyan szembejött vele. DE végtelenül UDVARIAS, ELÕZÉKENY ÉS KEDVES? nem mellesleg okos (írtad, h egyetemista vagy, tehát buta te sem lehetsz). És lehet, hogy úgy tûnik, fõleg BP-en, hogy ez, aki vagy, nem divat, de hidd el, mi NÕK (nem a nyafi plázacicákról beszélek), nem bukunk az OLyan pasikra, amilyen hála istennek, te sosem leszel, ne is törekedj rá.Persze mindenkinek vannak hibái, de ismerkedj, járj emberek közé normális helyekre, és nem feltétlenül tanácsolnám, hogy csajozz be, inkább ISMERKEDJ, ismertsd meg magad. HA megismernek, megszeretnek, ha megszeretnek, megkívánnak, ha megkívánnak, akkor te is kívánsz majd, no és ez az igazi szép SZERETKEZÉS, és nem szex... Kicsit hosszú lettem. Bocs. Lehet lepontozni, akinek úgy tetszik.
A kérdező hozzászólása: Átolvastam a az írásaimat, és még mindig nem látom, hogy "de miért pont nekem nem lehete barátnõm???" stílusú mondatokkkal HISZTIZTEM volna. De midegy, ha így érzitek, hát legyen... Egyébként kissé elkanyarodtunk a kérdésemtõl, kérném, hogy lehetõleg térjünk vissza diskurzus indító mondatra. És az ilyen "hajrá, hajrá, gyerünk, gyerünk!" mondanivalójú válaszokra sincs szükségem mint az utolsó. (Bocs, de ha akarnék is barátnõt, akkor sem szeretném, ha a másik fél felém irányuló vonzalmának alapja az legyen, hogy "jobb úgy sem lesz, akkor ezt kell szeretni"...)
hát te egy féreg vagy. undorító. vágd fel az ereidet kb ennyit is érsz. basszus belegondoltatok tényleg ilyenekbõl leszenk az ilyen nõket, gyerekeket elrablók és minden csúnyaságot csinálók... FORDULJ FEL!
Nekem sincs már évek óta barátnõm, sõt egy "normális" kapcsolatom sem volt és nem is dugtam még. Én is úgy gondolom, hogy soha többé már nem lesz Nekem sem csajom, Én is rohadt pesszimista vagyok, de Te MINDENT felül múlsz. 22/F
Hogy tudnánk kideríteni? :D

Anyukám viszont folyton azzal próbál úszitani, hogy ne engedjem el hétvégén a családjához, ne adjak akkora szabadságot, mit tegyek?

Anyukám itt van a szomszédban és nem érti azt,hogy miért van a férjemnek is szüksége arra,hogy találkozhasson az ? szüleivel,testvérével.Azt mondja,hogy ? apámat már rég kirúgta volna,mert egy férjnek mindig iotthon a helye.

Legjobb válasz: bocsáss meg. nemszidom mások anyjád de...anyád akkoris elmebeteg.:)

bocsáss meg. nemszidom mások anyjád de...anyád akkoris elmebeteg.:)
Ne menj át hozzá, és õt se engedd be. Kb. egy hónap után mondd azt neki, hogy neki is otthon a helye, és neked is, nem normális, ha látni akar.
Anyukádnak elég érdekes a gondolkodása! Ha valakit, legyen az férj vagy feleség, arra kényszerít a párja, hogy állandóan otthon legyen, az hamar a házasság felbomlásához vezet! (Hacsak nem papucs a férj) A párod nagyon rendes, hogy segít a nagymamájának. Esetleg te is elkísérhetnéd idõnként.
Kérdezd meg az anyádat, hogy akkor ezek szerint az asszonynak is otthon a helye? mert akkor örülhet ha havi 1 fog látni... ez gondolom már annyira nem tetszene neki...
Egyetértek a többiekkel. Egy férfi miért ne mehetne el a családjához? Anyukád hozzáállása nagyon rossz.
A férjed teljesen normális ez alapján, ellenben édesanyáddal... bocs!
mért mennyi idõnként megy el??
sajnos nekem is az a véleményem, mint az elsõnek. Ez már beteges, nem is kicsit:S
Anyidnak az elmegyógyintézetben lenne a méltó helye, a párod helyében meg jól seggbe is rúgnám.
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen azt szoktam válaszolni, hogy ne foglalkozzon ezzel, had döntsem el én, hogy mit engedek meg a férjemnek (mintha rabszolga lenne a férjem :-) ) . Azt is szokta mondani, hogy biztosan nem is oda megy és totál ideges, hogy szerinte hagyom magamat hülyének nézni, erre azt szoktam mondani, hogy miért hazudna.
Miért nem állsz ki magatokért anyukáddal szemben??? Nagyon érdekes gondolkodásod lehet, ha tõlünk kérdezed ilyen esetben, hogy mi a jó. Te nem tudod megítélni egyedül, hogy helyes-e, ha a férjed nem törõdik a családjával, magára hagy egy 90 éves nagymamát??? Ha anyukád ennyire mérgezi az életeteket és te nem tudod megvédeni magatokat tõle, akkor rá fog menni a házasságotok. Egyébként te milyen gyakran beszélsz anyukáddal. Lehet ritkábban kellene. De tényleg, miért hagyod, hogy beleszóljon a ti életetekbe??? Az ilyenek miatt születtek az anyósviccek... Rosszindulatú, pasáskodó, akaratos és önzõ az anyukád. Ja és beteg!
"Ne menj át hozzá, és õt se engedd be. Kb. egy hónap után mondd azt neki, hogy neki is otthon a helye, és neked is, nem normális, ha látni akar." Csak ezt tudom én is tanácsolni, anyukád logikája szerint te se menj hozzá, õ se jöjjön hozzátok!!! Ez nem normális, bocs, tudom, anyukád, de én az elsõ ilyen után süvölteném le a fejét, többet nem hozakodna elõ vele...
A kérdező hozzászólása: Néha én is elmegyek, de általában mivel viszi a kisfiunkat is kihasználom az idõt és itthon behozom a lemaradást a házimunkában, kész kikapcsolódás ez ilyenkor nekem, mert nyugodtan csinálhatom a dolgomat.Ezért sem tiltom.
Szerintem kimondottan dicséretes, hogy a 90 éves nagymamájának bevásárol. Meg hogy találkozik havonta a testvérével meg az apjával, hát engem inkább az zavarna, ha nem tenné.
Hát nem nagyon.....
A kérdezõ nem kísérheti el a férjét annak nagymamájához, mert neki az anyja mellett van a helye folyton, hát nem értitek? :)
A kérdező hozzászólása: MInden hétvégén a 90 éves nagymamájához bevásárolni. Az apukájával és a bátyjával havonta kb 1x találkozik.
ez tényleg beteges. mi a párommal 2 éve élünk együtt, minden vasárnap az anyukájánál ebédel, beszélgetnek, vásárolnak. soha meg sem fordult a fejemben, hogy nõkhöz járkálna vagy kocsmázni... anyukád vagy féltékeny vagy csak simán kényszerképzetei vannak. csak annyit tudok tanácsolni, h xard le. mondd el neki, h a férjed felnõtt ember, oda megy, ahova jól esik.

Egy ilyen embernek miért adok oda ruhát? Mit tegyek? Ha velem rendes miért ne adjak? Magánélete, hogy kivel van, s mit csinál. Lent az eleje.

A férjem megsértõdött, mert az egyik ismerõsnek elhoztam egy ruhát a gyerekének, hogy jön a farsang, s kérte. A férjem nem bírja azokat a kapcsolatban lévõ embereket, akik a férjet, feleséget megcsalnak. Errõl meg tudja, hogy kavar. S most otthon áll a bál, mert egy ilyen embernek miért adok oda ruhát? Mit tegyek? Ha velem rendes miért ne adjak? Magánélete, hogy kivel van, s mit csinál.

Legjobb válasz: Miért fáj az a férjednek, hogy ki kivel van jóban?

Miért fáj az a férjednek, hogy ki kivel van jóban?
Szerintem a párod ezzel a viselkedéssel próbálja palástolni a hûtlenségét, hogy a kifelé lévõ kép róla illetve vele kapcsolatban még csak fel se merüljön a csalás lehetõsége. Egy valóban hûséges ember nem nyilvánul meg így, csak az aki maga is masszívan csal.Egy hûséges ember maximum sajnálja azokat akik ilyen kapcsolatokban tengõdnek, de nem számkivetettként viselkedik velük. Ezt egyébként csak egy nagyon rafinált és ravasz ember teszi.Jobb ha tudod.
A megismerkedésetekkor is ilyen volt a férjed?
2-es, túlpszichoanalizálod az egészet. Bárcsak ilyen szimpla lenne a világ, hogy aki csal, az ezt csinálja, aki nem, az meg azt.
Eléggé unatkozhat a férjed, ha ilyenen képes veszekedni :) Szerintem is mindenki foglalkozzon a saját magánéletével, aztán mit tud a férjed? Mindenkirõl össze-vissza pletykálnak, aminek a fele sem igaz.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem ilyen volt. De olyan helyen dolgozik most, ahol mindenki mindenkivel( barátok közt). S ez a baj, hogy amit hall, el is hiszi. Volt már rá példa engem is bele kevertek dolgokba, amire rájött, hogy nem igaz beletelt egy pár veszekedésbe. Igazán a csapat ahol van az festi meg a képet. JA, s van ideje gondolkodni rajta. Mert nekem nincs, ezt szoktam is mondani neki.
A 2-esnek igaza van. nem "túlpszichologiozálja", hanem nagyon pontosan látja a dolgokat. Kérdezõ: annak adsz, akinek akarsz, a te dolgod. Ráadásul a férjed nem csak beleszól abba, ami nem az õ dolga, de bunkó módon általánosít is: a gyereket akarja büntetni azért, mert annak a szülei megcsalják egymást. Mi köze van a gyereknek ahhoz, hogy a szülei hogyna élnek? Ez elég korlátolt és ostoba gondolkodás és ami még veszélyesebb: egy kalap alá sorolja a gyereket a szüleivel, így az, ha ki akarna törni késõbb a szülei jármából, mindig visszalökik. A férjedre tényleg figyelj oda! Nagyon nem jó jel az, ha valaki így reagál mások "erkölcsiségére".
Mikortól kezdte ezt a viselkedést? Végül is nem kell leírnod, mert attól az idõponttól számított negyedévet megelõzõn került kapcsolatba egy 3. személlyel.Azóta vagy csalva. Bevált módszer, és ha jobban kikérdezed az embereket, hasonló idõpont jön ki mindegyiknél. +/- egy-két nap.
#2 Marhaságokat hordasz össze.

Mit tegyek, hogy ne adjam fel? Eddig jo amit csinalok?

153 cm\58-60 kg. Ezek a parametereim. Tudom, hogy nem nagyon sok, de azert van mit fogyjak. Hetfon nekifogtam naponta szaladni. 30 percet futni ugy 5 rovidebb setalassal. Nem a legnagyobb teljesitmeny, de azert valami. Ugy gondoltam, hogy 2 hetet szaladok ennyit, majd novelem ugy 10-15 perccel. Ez igy jo lesz? Mit ajanlotok akkorra amikor zuhog az eso? A varosban szaladok, nem futogepen szoval nem hiszem, hogy elengednenek a nagy esoben szaladni(egyebkent is eleg hamar meg szoktam hulni). Naponta ugy 5-szor szoktam etkezni. Nagyon rossz egy ilyen etrend?: reggeli(6:30)- valtozo. pl. egy szelet bundaskenyer(barna) szezonbeli zoldseggel es kakaoval( 1-2 dl tej, egy kiskanal kakao es 1-2 kicsikanal cukor) vagy: 2 dl tej kukoricapehellyel(2 dl tul sok?) tizorai 1(11:00) :-egy kozepes szendvics valamivel megkenve tizorai 2 (13:00):- egy alma vagy valami gyumolcs ebed(15:00):-ugy 3-4 dl leves(pl. husleves, gyumolcsleves, salata leves stb) es egy kissebb adag masodik vacsora(18:00): meg nem tudom mit egyek (valami otlet:D) Sajnos nem tudunk minden nap hust enni. Tudom, hogy keves feherjet viszek be a szervezetembe, de ha nem engedhetjuk meg magunknak mit tegyek?! Kerlek mondjatok meg, hogy miben valtoztassak es irjatok tippeket amik nalatok bevaltak(pl. hogy ne adjatok fel vagy a fogyassal kapcsolatban). 15\L

Legjobb válasz: bundáskenyér hiába van barnából csinálva(ami mellesleg színezett fehérkenyér), az olaj miatt gáz. cukros kakaó.. erre írjak még valamit? kukoricapehely.. nem túl sok,hanem sz*r. a disznókat is kukoricával hízlalják. valamivel megkenve, az mit takar?? vaj, vagy valami te általad elkészített, egészséges zöldségpüré? vacsorára már inkább fehérjedús, minimális ch kaja kell. én sem tudok minden nap húst enni, egy hónapban csak 1-2×. ilyen esetben próbáld meg hüvelyesekbõl, zöldségekbõl, vagy néha-néha szójából fedezni a fehérjét.

bundáskenyér hiába van barnából csinálva(ami mellesleg színezett fehérkenyér), az olaj miatt gáz. cukros kakaó.. erre írjak még valamit? kukoricapehely.. nem túl sok, hanem sz*r. a disznókat is kukoricával hízlalják. valamivel megkenve, az mit takar?? vaj, vagy valami te általad elkészített, egészséges zöldségpüré? vacsorára már inkább fehérjedús, minimális ch kaja kell. én sem tudok minden nap húst enni, egy hónapban csak 1-2×. ilyen esetben próbáld meg hüvelyesekbõl, zöldségekbõl, vagy néha-néha szójából fedezni a fehérjét.
szia! reggelire inkabb sima barna kenyeret egyel e bunfasaz. ehetsz rantottat is! tizoraira lehetoleg hagyd el a kukoricapelyhet inkabb egyel zqbpehlyet ebedre jo amit eszel 2. legyen vmi salata plusz csirke vagy hal de en csinaltam egy 5 hetes etrendet...eleg valtozatos:) vacsorara abonett turoval, vagy alma narancs kivi eper, turmix! remelem tzdtam segiteni:) 14/l
Hol laksz?
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! Utolso elotti valaszolo(14\l): nem azt irtam, hogy tizoraira akarok kukoricapelyhet enni. Lehet felreolvastad. Utolso: Erdelyben lakok, Feher megyeben, de nem gondolom, hogy ez a kerdeshez kapcsolatos.
kako helyett legyen inkabb tea vagy gyumolcsle
15-14 éves lányok! ne sanyargassátok magatokat fogyókurával, egyetek egészségesen, mert ha nem teszitek akár a növés is megáll nálatok és 20évesen is 155 centisek maradtok csak 20kgmal többel.18éves korotokig nõttök, mi a jobb +20cm vagy most pár kg minusz?fogyni késõbb is lehet de nöni nem nagyon. sportoljatok, ne egyetek szutyok mesterséges kaját, ne a gép elött ülve áhitsátok a modelleket.Nem szépek. sokkal szebb a szabadban töltött idötöl piros arc, fénylö egészséges haj, ápolt külsö mint hogy a bordád kiláccik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!