Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, ne a (1959 db)

Mit csináljak? Szőrös a fenekem a végbélnyílásnál is, de a barátomnak meg nem vettem észre, nagyon ciki, mit tegyek ha a barátom meglátja? Mit fog hozzá szólni? Mit tegyek h ne látszodjon vagy h tüntessem el?

Legjobb válasz: Amikor együtt vagytok borotváld le:) Ne sûrûn,csak ha láthatja. Akkor nem is erõsödik nagyon,szal ne csinálj belõle rendszert:))

Amikor együtt vagytok borotváld le:) Ne sûrûn, csak ha láthatja. Akkor nem is erõsödik nagyon, szal ne csinálj belõle rendszert:) )
Szerintem nem lehet mindig úgy szeretkezni, hogy ez ne tûnjön ki, mert hát oda is tévedhet a keze... Nyugodtan borotváld le, ha ez zavar téged, mert úgy együtt lenni, hogy gátlásaid vannak, nem az igazi.
Nekem is van ilyen "problémám", néha leborotválom. Ha már hosszabb ideje lesztek együtt, már nem lesz olyan kérdéses a dolog, mert természetes lesz hogy leborotválod. Csak ne a fiú elõtt. :)
Ha igazán szeret a barátod szerintem nem fog elhagyni mert szõrös a végbélnyílásod , de meg is beszélheted vele hogy õ miként vélekedik errõl .Gyakorlatilag nem rejtegetheted örökre a végbélnyílásodat elõle.Olyan is elõfordulhat hogy éppen így a jó neki.
Sötétbe szeretkezz, de félretéve a hülyeséget, ha szeret nem azt fogja nézni, meg ne hátulrol csináljátok ha neked ciki, akkorr sose fogja meglátni, amugy meg ha szert mindegy neki!
Ne nézd.
Miért nem? Mennyi idõs vagy? S csinos a tanárnõd?
A kérdező hozzászólása: Én ezt nem tudnám megtenni
Súgj a fülébe egy olyan dolgot, amitõl zavarba jön. De ha Te nem mered, írj neki levelet. Biztos egy jel, hogy tetszel neki. :) Én a helyedben...... ;)
A kérdező hozzászólása: Hát tudod mivel senki nem takart minket az órán nagyon észle lehetett venni..
...észrevetted, hogy néz.
Kérdezed meg, hogy talált-e valami furcsát rajtad, csak mert észrevette, hogy nézed.
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltam , de nagyon zavarba ejtõ ha egy tanárnõrvel nézzük egymást mi közbe nem is beszélgetünk..olyan mint ha szemeznénk , és még félreérti a helyzetet
Rosszul írtad ki a kérdést, arra reagált furcsán az elsõ válaszoló. Szerintem felesleges szólnod, vagy kérdezz tõle valamit(tök mindegy mit), tereld egyszer látványosan el magadról a figyelmét. Vagy nézd õt te is..ez akármilyen furcsán, vagy viccesen hangzik, de csináld ezt meg..lefog szállni rólad elõbb-utóbb.
A kérdező hozzászólása: ? Én nem is nézem, de észrevettem hogy õ néz
Fingj egy nagyot az órán XDD attól majd leszáll rólad :D

Mit tegyek, hogy a barátom ne vegyen engem garantáltnak? Szeretném, ha még ennyi idő után is 'megküzdene' a szerelmemért, de azt veszem észre, hogy azok az idők már elmúltak sajnos. :S

1 éve vagyunk együtt, az elején még persze éreztette velem, hogy istenn? vagyok, de mára már igazából úgy érzem, hogy 'velejárója' vagyok, és azt gondolja, hogy mindegy, mit tesz, én ott leszek neki. Én viszont szeretném, ha jobban becsülne engem! Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy nem becsül? Gondolom, te se úgy bánsz vele, mint az elsõ héten, meg az elsõ randin. Lehet, hogy neki nem az a célja, hogy folyton harcoljon meg rettegésben éljen, mikor fog téged elveszteni, és mit tegyen még, hogy ne lépj le. Ne vegyél rá mérget, hogy van olyan pasi, aki ilyen kapcsolatra vágyik hosszú távon. A romantika, egymásra figyelés, szerelem : az egészen más dolog, mint a mindennapos harc, hogy jogosult legyen megtartani. A tartós, stabil kapcsolatnak azért van értelme, mert az ember tudja, hogy a másik "garantált", nem koccol le az elsõ nézeteltérésnél, ha a világ összeszakad, a párja akkor is ott lesz neki, mint (az egyetlen) biztos pont az életében.

Honnan tudod, hogy nem becsül? Gondolom, te se úgy bánsz vele, mint az elsõ héten, meg az elsõ randin. Lehet, hogy neki nem az a célja, hogy folyton harcoljon meg rettegésben éljen, mikor fog téged elveszteni, és mit tegyen még, hogy ne lépj le. Ne vegyél rá mérget, hogy van olyan pasi, aki ilyen kapcsolatra vágyik hosszú távon. A romantika, egymásra figyelés, szerelem : az egészen más dolog, mint a mindennapos harc, hogy jogosult legyen megtartani. A tartós, stabil kapcsolatnak azért van értelme, mert az ember tudja, hogy a másik "garantált", nem koccol le az elsõ nézeteltérésnél, ha a világ összeszakad, a párja akkor is ott lesz neki, mint (az egyetlen) biztos pont az életében.
Utolsó vagyok 24/N
1 év után még dúlnia kellene a szerelemnek. Mi több mint 7 éve vagyunk együtt a párommal, együtt is élünk, és változatlanul azt érzem, mint az elején, hogy én vagyok neki a legszebb, legfontosabb. Persze mindketten teszünk azért, hogy a kapcsolatunk jól mûködjön, ne laposodjon el. Beszéld meg vele, hogy mi bánt, és próbáljatok együtt változtatni. 25/N
Hajaj, ha már 1 év után ilyen gondok vannak az nem ígér túl fényes jövõt.Mi 3 éve vagyunk együtt, de még mindig kimutatja az érzéseit, és hogy én vagyok neki a legfontosabb és a legjobb.Át kéne ezt értékelned, és le kéne ülnötök megbeszélni.
Az elõttem szólóval értek egyet.A férjem még most is kimutatja mennyire imád.Gondolom annak meg van az oka hogy azt írod nem becsül meg.Az elsõ válaszoló szerintem félreértette a kérdésed, gondolom te nem szó szerint érted azt a megküzdést.Kérdésedre válaszolva legyél vele távolságtartóbb, ne beszélj neki az érzelmeidrõl, bizonytalanítsd el, de a tapasztalataim alapján azt kell hogy mondjam, 1 év után ez nagyon nem jó.Egy ideig lehet ezt csinálni hogy mikor elszáll vele a ló akkor elbizonytalanítod, õ beparázik hogy elveszíthet, egy ideig minden jó lesz, aztán megint minden ismétlõdik..ezt évekig lehet játszani, de egy kapcsolatban szerintem nem kéne hogy taktikázásra legyen szükség, mindig meg kéne hogy becsüljön, akkor is ha bátran kimutatod hogy mennyire szereted.
Beszélj vele vagy csak egyszerüen vidd rá a saját cselekedeteiddel, hogy kimutassa az érzelmeit. Én rossz példát szenvedtem el, mert mindig kimutattam a szeretetem, csak a kedves ex próbára tett, hajlandó vagyok-e akkor is küzdeni, ha más pasi van a képben. 2-szer küzdöttem, mert hülye voltam, aztán rájöttem, hogy Nekem ilyen élet nem kell, hogy minden 3. hónapban egy másik palit birkózzak le....
"azt gondolja, hogy mindegy, mit tesz, én ott leszek neki" És szerinted egy tartós kapcsolat attól jó, hogy azt érezteted vele, hogy bármikor lelécelhetsz? pff


Két yorkim van panelben lakom. Sikerült barátoknál tényleg jó helyet találni neki. Õ érezheti hogy el fog holnap menni? Neki i rossz? Mit tegyek azzal a kutyával aki marad hogy ne viselje meg? Mi mit tegyünk hogy ne fájjon ennyire?

Sajnos a fiu kutyánk ugy ugat ha postás jön hogy a felettünk lakó már a közös képvisel?vel jött és 2 hetet kaptam hogy megoldjam az elhelyezését!Barátoknál tényleg nagyon jó helyet siker?lt neki tal?lni kertes házban.M ielköltözni nem tudunk:((

Legjobb válasz: Ezt a postás dolgot már sehogy nem tudjátok megoldani? Például kikapcsolhatnátok a csengõt vagy valami. Alattunk pl.egy tacskó és egy beagle naponta órákon át hisztizik, mégsem panaszkodik senki. Pont egy yorkit akarnak tõletek eltávolítani?:(

Ezt a postás dolgot már sehogy nem tudjátok megoldani? Például kikapcsolhatnátok a csengõt vagy valami. Alattunk pl.egy tacskó és egy beagle naponta órákon át hisztizik, mégsem panaszkodik senki. Pont egy yorkit akarnak tõletek eltávolítani?:(
Nem ha ugyan ugy foglalkoztatokvelemint eddig
Túl fogja élni. Minden kutya túléli. Ha jó helye lesz, akkor ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Kaputelefon kikapcsolva, csengõ kikapcsolva de õ ha kopognak is rohan az ajtóra ezerrel:(((felettün kaz öreg lány egyedûl él tök csöndben senkihez nem szólva :((Szemben van egy francia buldog ha az röfizik arra is ugat azt sem birja az öreglány:(((Tényleg jó helye lesz royal canint fog kapni és szoba kutyus lesz egy pincsi mellett!Csak olyan rossz.
Én biztos nem adnám!!! A kutya azért van, hogy õrizze a házat/lakást. Természetes, ha ugat amikor vki az ajtóhoz megy. Ez a "dolga". Ezért nem kérhetik, hogy válj meg tõle!! Semmi "törvénybeütközõ dolgot" nem tett!! Majd, ha rendõrség szólít fel, hogy vmi gond van... De addig?? Bolond vagy, ha odaadod!! (Egy csecsemõ is sokat hangoskodik... Mégse kéri senki az anyát, hogy adja oda másnak a gyerekét...) Máshol kínozzák az állatot. Azért nem szól senki... :(((
Nem és ne is éreztesd vele. Megszokja majd az új helyét, ha szeretik. Nekem is el kellett ajándékoznom az egyik kutyámat. Fél év után elmentem meglátogatni. Örült nekem, azt sem tudta, hogy a fenekembe bújjon, vagy a nyakamba ugorjon. De mikor végre leültünk, akkor a gazdija lábához telepedett. Egyik szemem sírt, a másik meg nevetett, mert láttam, hogy szeretik egymást.
Az otthon maradó kutyussal meg foglalkozz sokat, hogy ne érezze a játszótárs hiányát.

Mit tegyek? 5 hónapos kismama vagyok és nem tudom mit tegyek, hogy a férjemmel való jó kapcsolat ne menjen tönkre! Nagyon szeretjük egymást, de én félek.

Félek, hogy tönkre megy a kapcsolatom. A párom szüleinél lakunk és mindenbe beleszólnak már. Nemtudom mit csináljak. Nem bírom tovább ?ket.Már lassan ott tartunk, hogy ?k nevelnék fel a mi kisbabánkat, amit nem hagyok!!! Az én szüleimhez a párom nem szívesen költözne.Ezért inkább ezt hagyom mert nem akkarok veszekedni emiatt.

Legjobb válasz: Tudom milyen nehéz,én is voltam ebben a helyzetben.Egyszerüen nem is nagyon lehet mit tanácsolni.A legjobb az lenne ha külön költöznétek.Egyébként a párod is hozhatna annyi áldozatot,hogy anyukádhoz menjetek,hogy te jol érezd magad.Türelmesnek kell lenned a párod szüleiddel,de nem kell mindent rájuk hagyni.Igenis mond meg a véleményed ha valami nem tetszik.A pároddal pedig ha igazán szeretitek egymást nincs ami tönkre tenne egy kapcsolatot.

Tudom milyen nehéz, én is voltam ebben a helyzetben.Egyszerüen nem is nagyon lehet mit tanácsolni.A legjobb az lenne ha külön költöznétek.Egyébként a párod is hozhatna annyi áldozatot, hogy anyukádhoz menjetek, hogy te jol érezd magad.Türelmesnek kell lenned a párod szüleiddel, de nem kell mindent rájuk hagyni.Igenis mond meg a véleményed ha valami nem tetszik.A pároddal pedig ha igazán szeretitek egymást nincs ami tönkre tenne egy kapcsolatot.
Mindenképpen beszéljed meg vele, mert ezzel nagyon elfajul a helyzet. Van idõd higgadtan , fokozatosan elõadni a problémádat, többekközt igazad van és mondd meg nyugodtan anyósodéknak, hogy megvan a te kis képzeleted, hogyan neveljétek a gyereket, õk már bizonyítottak, hogy tudnak gyereket nevelni, mert hiszen itt a párod, de köszönöd ha valami nem megy majd hozzájuk fordulsz elõször. Na igen és sajnos az a tapasztalat a körökben, hogy az együttélést le kell korlátozni, tehát külön kellköltözni! Biztosan nehéz, de vetsd fel a témát és én drukkolok, hogy sikerüljön, mert nem fog menni megváltoztatni azidõseket és nagyon akaratosak, ragaszkodnak a véleményükhöz, ezzel pedig nem lehet együtt élni.
Mikbe szolnak bele pontosan? Szerintem beszelj anyosodekkal, meg a paroddal is. A parod meg lehetne veled megertobb, hisz foleg hogy most terhes vagy, baromira nem hianyzik neked a stressz, idegeskedes.
sajnos a lányom születése után mi is anyósnál voltunk 3 hónapig.senkinek nem kívánom.már az elsõ nap elakartam válni a férjemtõl mert az anyós amibe csak tudott belekötött, utálaskodott és még sorolhatnám.a gyermekem látta ill.hallotta kárát a sok vitának, kiabálásnak.aztán sikerült az új lakásba elköltözni és azóta minden csodálatos.amúgy imádtuk és imádjuk egymást a párommal.
Na te is kifogtad! Szülõk és nagyik imádnak mindenhol tanácsot adni egyébként! Emiatt nálunk is van, volt vita! Ezt le kell ülni és megbeszélni, még ha aztán van egy kis sértõdés aztán! A másik, hogy minden kismama valamilyen szinten néha azért kívánós, ez van! nagyim erre azt mondta, hogy egy a fontos, ezt a vágyat ki kell valahogy elégíteni! Szerinte neki azért ment el egy baba, mert nem vették meg a barackot, mivel az éretlen volt. Jah és két füled van: egyiken be a másikon ki! Emeletes házban vagytok? Mert ott esetleg megoldható, hogy leminimalizáld a családi kapcsolattartást! Akkor el szoktak gondolkodni, hogy miért kerülöd õket! Ez tapasztalat! És hát sajna a "jótanácsok" sora végtelen a család, rokonság, barátok részérõl ilyenkor! Mivel férjed családjánál laktok õ tud jobban beszélni velük, hogy megértsék, kicsit szeretnétek magatok dönteni, ketten lenni!
Hát sajnos ezt jól kifogtad. Itt egyetlen megoldás van, az, ha különköltöztök, legyen az albérlet vagy saját lakás. Addig az anyósod úgy sem fog békén hagyni. A kicsi megszületése után pedig még csak rosszabb lesz. valamit próbáljatok meg tenni azért, hogy elköltözhessetek tõlük.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat!!!
Szia! Lehet mégis inkább jobb lenne a Te szüleidhez költözni, ha ott nyugalmad lenne, szerintem ez a minimum amit megtehet a nyugalmad érdekében. Inkább alkalmazkodjon õ hozzád, hiszen most Ti vagytok a legfontosabbak. Átérzem a bánatod, az én anyósom is gonosz. Nem értem legalább ilyenkor hagynának minket békén. Boldog babavárást: 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A párom megvéd és én örülök neki, de egy csomó olyan dolog akkor történik amikor nincs itt velem. Na és akkor mindí elmesélem neki, hogy ez volt meg az volt. Én mindíg kiakadok mert már unalmas, hogy olyan leszek már lassan mint egy árulkodós kisgyerek.
Nem irigyellek. Beszelj a paroddal, hogy az allando cseszegetestol nem fogod magad jobban erezni. Igenis vedjen meg teged ebben a helyzetben. Aztan beszeljetek kozosen a szulokkel. Szerintem a legjobb, ha mindannyian tisztazzatok a problemakat. Ha nagyon szeretitek egymast, akkor emiatt nem mehet szet egy kapcsolat.
úr isten!te is kifogtad az anyóst!amíg ott laktok addig nem leszel nyugodt fõleg ha a babád is meglesz.4.válaszoló voltam
A kérdező hozzászólása: sajnos nemtudunk hitelt felvenni.... válság is van.... albérlet meg drága :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszkat. Amibe beleszólnak: - nem táplálkozól tudatossan, hova menntek, miért menntek, minek menntek, minek veszed meg ezt, a cigifüst amit ha én belélegeznék nem ártana, DE IGEN ÁRT!!! nem mész eleget, minek fõzöl ilyet, milyen olajszag van, koszos a tûzhely, ne legyél kívános, fogd vissza magad a kajaügyileg, mit urgáltatod a párod ......sorolhatnám még. A lényeg, hogy semmi sem úgy van ahogy õk gondolják.
A kérdező hozzászólása: igen szeretnék a párommal együtt lenni, hogy mi neveljük a babát. panelban

Mit tegyek hogy a barátom ne érezze mellettem magát olyan biztosan, hogy semmit se tegyen azért, hogy tényleg az övé maradjak?

Úgy érzi, hogy nem kell értem harcolni, hogy már csak az övé vagyok! Nem akarom hogy ezt érezze...:// azt szeretném, hogy harcoljon értem a végsőkig.

Legjobb válasz: Van fogalmad róla, mennyi energiát emésztenek fel az ilyen játszmák? Rég rossz, ha egy pasi nem saját magától van oda érted. Keress egy olyat, aki anélkül él-hal érted, hogy erõlködnél.

Van fogalmad róla, mennyi energiát emésztenek fel az ilyen játszmák? Rég rossz, ha egy pasi nem saját magától van oda érted. Keress egy olyat, aki anélkül él-hal érted, hogy erõlködnél.
6! értek egyet, igaz nem írtad le hány éves vagy és mennyi ideje vagytok együtt, de Te tudod mit csinálsz N
Miért ki vagy te? Királykisasszony? Kislány ez nem a Disney, amúgy is ha már összejöttetek akkor harcolt eleget érted.
Mondjuk ne tedd olyan magától értetõdõvé. Akár ki is kezdhetnék veled, te pedig kacérkodhatnál kicsit feltûnõen.Amitõl féltékeny lesz.Amúgy meg semmi se magától értetõdõ, még az élet se.
Miért pontoztak le, hisz ha lefekszik az apjával, tuti semmit nem tesz azért, hogy az övé maradjon... Csak én nem értem a kérdést, talán...
Feküdj le az apjával.
ne add meg magad neki egykönnyen, ellenkezz vele
Az a baj, hogy belekényelmesedett a kapcsolatba, és természetesnek veszi, hogy Te vagy neki.Ilyenkor jön az a lépés, hogy szépen teret és levegõt kell hagyni neki, kicsit vegyél vissza magadból, és ne lesd a kívánságait, ne ugráld vagy rajongd körül, légy távolságtartóbb és hûvösebb.Fõleg ha már elmondtad neki, mi bánt, mégsem törõdik vele.Hidd el, ha kicsit visszafogod magad, elérhetetlenebbnek tûnsz, és õ tényleg szeret, fel fog neki tûnni a dolog.Hogy mondjuk eddig hívtad napi kétszer, most csak kétnaponta, hogy eddig elé raktad a kaját, most várod, míg õ szolgálja ki magát, hogy eddig féltékeny voltál és érzékeny, most közömbösebb vagy, stb. Ha valóban szeret, észbe fog kapni.
Ha meg ezek után sem változik semmi, keress olyat, aki tényleg becsül és rajong érted.

Mit tegyek hogy a macskám ne legyen depressziós?

Pár hete kaptunk egy 1 éves cicát. De mióta nálunk van depressziós. A sarok kád mögött bujkál. Az alomra végzi a dolgát de utána visszamegy. Enni is csak ritkán jön ki. Ha felé nyúlunk akkor meg fúj. Nem tudom mit tegyek. kérlek segítsetek. A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Sajnos vannak ilyen félénk macskák, de ne aggódj, van esély, hogy megváltozzon. Nekem van olyan cicám, aki 3 éves korára változott meg, és hasonlóan félénk teremtés volt az elsõ 3 évben. Esetleg próbálkozztál másik cicát vinni hozzá? Egy próbát ez is megérne, mivel lehet, hogy az újdonság kizökkentené...

Sajnos vannak ilyen félénk macskák, de ne aggódj, van esély, hogy megváltozzon. Nekem van olyan cicám, aki 3 éves korára változott meg, és hasonlóan félénk teremtés volt az elsõ 3 évben. Esetleg próbálkozztál másik cicát vinni hozzá? Egy próbát ez is megérne, mivel lehet, hogy az újdonság kizökkentené...
Szia! Hát én nagy macskabolond vagyok, és úgy gondolom, hogy a mivel már egy éves, meg volt szokva a régi otthonával, és most ezért szorong. Mivel nem tudom, honnan kaptátok, és ott milyen körülmények között élt, nem tudok afelõl tanácsot adni, hogy mit tegyél vele. Talán, ha leülsz mellé, és beszélsz hozzá mindenféle kedves dolgot, a hangsúlyodból megérzi, hogy szereted. ;) De semmiféleképpen ne nézz a szemébe, mert egy könyvben olvastam, hogy az a macskáknál a sértés, az agresszió jele. Hidd el, csak meg kell szoknia az új környezetét, és jobban fogja magát érezni. De azt se feledd, hogy minden macska egyéniség, és lehet, hogy õ ilyen kis zord, mint Grumpy Cat. Nekem is volt olyan cicám, aki ilyen kis mogorva volt mindig, de nagyon szeretett, beleült az ölembe, dorombolt, de mindig mogorván nézett rám. Próbálkozz, és hidd el, egyszer sikerrel jársz! ;)
Bár nem vagyok nagy macskás, de szerintem légy türelmes. Ne erõltesd a kapcsolatot, ne próbáld megfogni, simogatni, hagyj neki idõt. Hagyd, hogy õ kezdeményezzen. Kajálásnál próbálj a közelében lenni, adj neki finomságokat, de akkor se akard megsimogatni, csak ülj távolabb, ahol azért lát. Lássa, hogy tõled kapja a kaját, szerintem az is fontos.
Nekünk is volt egy ilyen macskánk jó rég, a kád mögött élte az életét. Enni, wczni járt csak ki. Amíg élt ilyen volt.
Én kb. 5 hónaposan kaptam meg a cicámat, és nekem is ilyen volt. Az elsõ 1-2 héten olyan volt, mint a tiéd, néha játszani már lehetett vele, de megfogni nem. Utána hagyta magát megsimogatni, de amint felvettem az ölembe, kiugrott és újra elszaladt. Ez december végén volt. Mostanra már bújós, hízelkedõs cicus lett belõle. :) Az a titka, hogy légy türelmes és szeresd :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Egy macskanevelõs mûsorban láttam, hogy a pasas azzal kezdte, hogy a macska bizonytalan, ezért nem szabad, hogy téged lásson támadónak. Éppen ezért, amikor ki kell csalogatni egy helyrõl, lehetõleg minél kisebbre kell összehúznod magad, hogy ne tûnj fenyegetõnek. A pasas az ágy alól akarta elõcsalogatni a fújó, ideges, karmoló macskát és lefeküdt elé és nagyon összehúzta magát és finomságot tett a közelébe és egyre távolabb tette a cicától, így annak elõrbb kellett jönnie míg végül kijött. Ehhez jön hozzá, hogy a pasas nagyon lágy, kedves hangon biztatta, és eloszlatta a saját félelmét, idegességét, mert a cica érzi az ember kisugárzásán. Sok türelem kell hozzá. És persze az, hogy a cica bízzon benned. Remélem segíthettem

Mit tegyek, hogy a legjobb barátnőm ne kövesse élete legnagyobb hibáját?

20 éves, egy tündérien kedves, aranyos, és nem mellékesen gyönyör? szép lány. A nyári munkája során összebarátkozott egy nála 10 évvel id?sebb férfivel, akibe elég rendesen belezúgott. A nyári munkának már rég vége, de még mindig beszélgetnek a neten a pasival, és találkozni szeretne a barátn?mmel. A pasi flörtöl vele a neten (bemásolta nekem), pedig neki felesége és 2 kisgyereke van! Mondtam a barátn?mnek, hogy ne találkozzon vele, látszik, hogy bejön a pasasnak, meg hát mégiscsak egy fiatal, csinos lányról van szó, kinek ne tetszene. De a barátn?m szerint ez teljesen baráti blabla, én viszont nagyon féltem, hogy valamiféle viszonyba keveredik, mert mikor szerelmes, nagyon naiv tud lenni. Nem hiszem, hogy meg bírná magának bocsájtani, ha valami hülyeséget tenni, és én se neki... :S egyel?re nem történt semmi 'olyan', de ha találkoznak, kapcsolatban maradnak, sose lehet tudni... Hogy éreztessem vele, hogy ez KOMOLY dolog?! Kérlek, minél több választ...

Legjobb válasz: Helyette nem dönthetsz. Ha már elmondtad neki az észérveid, miszerint is nõs pasival ne kezdjen, max a szeretõje lehet, de semmi jóra ne számítson, ne dúljon szét egy családot, stb...szal ha mindezeket elmondtad neki, TE MEGTETTÉL MINDENT amit megtehetsz. :)

Helyette nem dönthetsz. Ha már elmondtad neki az észérveid, miszerint is nõs pasival ne kezdjen, max a szeretõje lehet, de semmi jóra ne számítson, ne dúljon szét egy családot, stb...szal ha mindezeket elmondtad neki, TE MEGTETTÉL MINDENT amit megtehetsz. :)
Rendes tõled, hogy aggódsz a barátnõd miatt, de mint írod - nem gyerek már a barátnõd. Fel kellene fognia, hogy nem veszélytelen, amit csinál, hisz tönkreteheti egy feleség és a gyermekek életét. Csak annyit tudsz tenni, hogy ezekre felhívod a figyelmét.... Mond meg neki nyíltan, hogy nem tetszik az, amit csinál. Vajon melyik ér többet neki? A pasi? vagy a veled való barátság?
elmondanám neki szépen hogy mivel jár, ha nõ pasival kavar. ha csak hajtja tovább a hülyeséget, akkor azzal zárnám le a beszélgetést, hogy oké, én megmondtam, téma lezárva, majd meglátjuk mi lesz pár hónap múlva. nem tudod befolyásolni a döntéseit, max tanácsot adhatsz.
Jó barát vagy, de annál többet hogy ezt elmondod neki nem tehetsz. Remélhetõleg nagy kalamajkába nem keveredik és tanul a dologból. Vagy ha õ tényleg úgy gondolja, hogy ez a dolog csak baráti mond neki, hogy ezt közölje a pasival is. Ha nem barátkozni akar akkor ezután magától is le fog lépni és nem keresi majd a társaságát.
Nem lehet egy fiatal, szép, de "szerelmes"(=vak) lánynak parancsolni. Ez olyan, mintha egy macskát kényszerítenél kötelezettségekre. Majd akkor fog észbe kapni, mikor a család már szétment, neki meg nem jön meg a havi penzum. Lesz sírás, meg nagy összeborulás. De hát így tanul az ember (a hülyébbje még így se...)
Az önbecsülését próbáld felébreszteni - ha tényleg olyan szép stb., akkor simán találna független barátot is magának. Mutass rá, milyen aljadék ember lehet a szerelme - milyen ember az, akinek felesége, két gyereke van, és fiatal, független lányokkal flörtölget? Biztos hazudik, hogy rossz neki a feleségével stb. de otthagyni úgyse fogja. (Ha mégis, akkor meg ha ilyen könnyen félrelép, megcsalja a barátnõdet is.)
Amit "emberileg" meg lehetett tenni, azt már megtetted. Most tedd meg azt, amit ember már nem tud megtenni, de Isten igen! Imádkozz a barátnödért és imádkozz a családért, hogy ne végzödjék tragédiában a dolog. Mert egy családot, pici gyerekekkel szétválasztani, az egy nagy bün, ami a végén minden résztvevöre csak rosszat hozna... Ilyen áron a barátnöd kapcsolata sem sikerülhetne, még ha a férfi el is venné a végén feleségül (ami egyébként nem valószínü, ö csak a könnyü (naiv) prédát látja benne)... Az imának NAGY ereje van, kár, hogy ezt ma már csak kevesen tudják és gyakorolják... Az ìmával ( a kitartó imával!) MINDEN (!!!) elérhetö, ezt egy hosszú élet tapasztalatából tudom és ajánlom Neked! Sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, ezek szerint nem sokat tehetek:( az a baj, hogy TUDOM, hogy a barátnõm NEM akarna semmit a pasitól, hiába szerelmes belé, mert a férfinek családja van. De a legtöbb férfit (tisztelet a kivételnek) egy szép, fiatal lány esetében nem igen szokták zavarni az ilyen tények... Szóval, ha a pasi próbálkozik stb., félek, hogy engedne neki vagy nem is tudom:S pont az a baj amúgy, hogy hiába szép és okos a lány, még sose volt igazi, rendes kapcsolata, mert minden srác kijátszotta eddig csak... Ez a férfi meg állítólag megérti... Én nem vagyok vallásos, de a barátnõm viszont komolyan az, emellett pedig erkölcsös és mélyérzésû, ezért is féltem annyira, mi van, ha pillanatnyi meggondolatlanságában butaságot csinál:(

Mit tegyek hogy a parom, hogy ne legyen ilyen bizonytalan, hogy tudja mit akar?

7 eve vagyunk egyutt es elmondasa szerint szeret hianyzom neki ha nem vagyok vele, de nemtudja hogy velem e akar elni nagyon bizonytalan a munkajaban is nemtudom mi lelte es sajnos o sem tudja, ket hete meg nem volt semmi gond, de most mintha nem is o lenne no sincs a dologban olyan depresszios. Nemtudom, hogy viselkedjek mit tedjek? En ot nagyon szeretem es nem akarom elvesziteni!

Legjobb válasz: Mondd neki h: Heee! Ne Legyé' bizonytalan oszt legyé' féfi'!

Mondd neki h: Heee! Ne Legyé' bizonytalan oszt legyé' féfi'!
Nem lehet hogy megcsalt és bûntudata van? Vagy történt valami megrázó?
A kérdező hozzászólása: Nemhiszem hogy megcsalt volna az a gond ha beszelunk is semmire sem tud valaszt adni eleg zarkozott tipus amugy is nem szereti megbeszelni a gondjait gyujti gyujti magaban mig ki nem robban es egyik naprol a masikra megvaltozik ez is igy tortent csak epp nemtudom miert.Szeretnek rajta segiteni aztmondja nincs onbizalma pedig okos ugye aranyszivu es ezt mondom is neki. Mit tudnak tenni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!