Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, ne élvezzek (14 db)

Ezek alapján alkalmatlan vagy egy felnõtt kapcsolatra.
Neked semmi közöd ahhoz, hogy az elõzõ barátaival mit csinált, ez nem befolyásolja a ti kapcsolatotokat.
csak mos fogat... a te farkad is járt már másban, ezt el kell fogadni és fel kell nõni.
Bocs, de errõl ez ugrott be: http://www.youtube.com/watch?v=gdCSsnBgwg4 Próbáld elfogadni, mert vagy ez vagy a szakítás.
Örülj neki inkább. Az én barátnõm soha nem volt hajlandó szájába venni a falloszomat. A lenyelés pedig szóba sem került... Ritka kincs, becsüld meg és ne foglalkozz mással. :)
Szerinted lent hányan jártak benne? Most meg azt nyalod... ez ugyanolyan. Neki is ugyanilyen, hogy hány nõben lehettél már elõtte, miközben õ a szájába veszi... Komolyan mondom, ennyi agyhalott embert a világon...
Add meg a számát. Engem is érdekelne. Aztán majd elmondom hogy engem zavart e!
Szerintem nem olyan durva dolog az, hogy más is megtette... A vaginájában is járt már más pénisze, az nem undorító? Szerintem azon kéne elgondolkodni, hogy ha a vaginájának egyáltalán nem tulajdonítasz ilyen jelentõséget, akkor esetleg a nõi test tiszteletét, ismeretét, szeretetét kellene gyakorolni. Imádd a csajt és akkor nem lesz gond :) Szerintem nem fog zavarni, ha már egyszer õt se zavarja hogy mással is szexeltél már.
Ajj ne idegesíts!!! CSak nõlj fel! Ahogy idõsebb nõkkel találkozol, egyre gyakoribb lesz a jelenség.
hmmmm:S hát, hát....ha ilyen csaj kell...fogadd el és kész, hogy amikor a nyelvedet beledugod a szájába és smároltok...ott abba a szájba jó pár férfi beleélvezett, de van fogkrém, meg fogkefe, de tudom...az érzés szar lehet.
Miért, te azt gondoltad, hogy aki ezt engedi, az csak és kizárólag neked engedi, és senki másnak nem engedte eddig? Azt gondoltad, hogy minden nõnél kiemelt helyed van, hogy csak neked fogják megengedni, hogy telespricceld a szájukat?
Gondolj arra mikor nyalod a puncusát, hogy lehet más már oda is élvezett! :D
# 8 Rohadt élet, elkéstem, én is ezt akartam belinkelni! :D

Mit tegyek hogy az első alkalommal ne élvezzek el olyan hamar?

Legjobb válasz: ne dugd be a farkad a puncijába.

ne dugd be a farkad a puncijába.
Csapd ki közvetlen elõtte, vagy ha nem megoldható, akkor pár órával elõtte 2x.
na és ha elélvezel hamar, utána addig játszadozik rajtad, míg újra lehet kezdeni, utána jobban bírod N
És gyakorlat teszi a mestert, ha majd sokszor csináltad már, magától elmúlik ez a kis kellemetlenség. Szerintem ezt a rendes lányok tudják és ha ilyet fogsz ki, nem fog cirkuszolni veled érte!

Mit tegyek hogy ne élvezzek el olyan hamar?

Még nem szexeltem, 14 éves fiú vagyok. Félek hogy hamar elmennék, ezért kíváncsi vagyok hogyan tudnám ezt megel?zni hogy ne legyen ez!

Legjobb válasz: Amikor önkielégítesz, akkor ne csinálj belõle gyorsasági versenyt, mert akkor ezt szokod meg, és az ágyban sem bírod majd tovább fél percnél. Próbáld meg minél jobban elhúzni, hogy legalább félóráig bírd. Amikor már közel jársz, akkor állj le, és/vagy szorítsd el a péniszedet a tövénél. Ha kicsit lehiggadtál, folytasd.

Amikor önkielégítesz, akkor ne csinálj belõle gyorsasági versenyt, mert akkor ezt szokod meg, és az ágyban sem bírod majd tovább fél percnél. Próbáld meg minél jobban elhúzni, hogy legalább félóráig bírd. Amikor már közel jársz, akkor állj le, és/vagy szorítsd el a péniszedet a tövénél. Ha kicsit lehiggadtál, folytasd.
Ezen most még gondolkozz. És ez normális válasz volt.
Valóban ne rendezz gyorsasági versenyt, a Forma 1 márciusban indul. Amúgy én paráztam ettõl, mert nekem volt, hogy 3 perc is elégnek bizonyult önkielégítésre, aztán a barátnõmmel kezdésnek lenyomtunk egy 3 órás menetet... :D Amit 5 másik követett, hasonló hosszokkal. xD
tartsd vissza! XD
hat szex kozben, ha erzed, hogy mar majdnem messz el, szolj a csajnak / bnodnekl, hogy fel percet, vagy akar 15 masodpercet varjon, mert akkor mar nem lessz olyan eros az erzes.

Mit tegyek az ellen, hogy a párom ne élvezzen el olyan hamar?

Az a helyzet hogy felizgat rendesen, már nagyon kívánjuk egymást. Kb kett?t hármat lök, és elment. Próbálkoztam már azzal, hogy nem izgatom fel annyira, de az sem használt. Persze hiába mondom neki, hogy engem nem zavar, mert utána befejezzük másként, nagyon bántja a dolog. Igazából én is szeretném azt, hogyha egyszerre mennénk el. köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Fiatal és nagyon kíván!Én párom is ilyen volt! Gyakorolni kéne azt,hogy amikor pisil,egyszercsak visszatartja a vizeletét!Ezt jó sokszor,és amikor az ágyban érzi,hogy el fog menni,akkor próbálja ezt utánozni,vagyis erõsen meg kell szorítani a PC izmot! Párom ezt gyakorlota,meg mindig leálltunk ha érezte hogy el fog menni!Mostmár 30-60 percig birja! És az idõvel amúgy változni fog,amikor kicsit majd megszokottá válik a kapcsolat,nem lesz akkora vágya! Csináljátok sûrûn,hogy ne legyen annyira kiéhezve!

Fiatal és nagyon kíván!Én párom is ilyen volt! Gyakorolni kéne azt, hogy amikor pisil, egyszercsak visszatartja a vizeletét!Ezt jó sokszor, és amikor az ágyban érzi, hogy el fog menni, akkor próbálja ezt utánozni, vagyis erõsen meg kell szorítani a PC izmot! Párom ezt gyakorlota, meg mindig leálltunk ha érezte hogy el fog menni!Mostmár 30-60 percig birja! És az idõvel amúgy változni fog, amikor kicsit majd megszokottá válik a kapcsolat, nem lesz akkora vágya! Csináljátok sûrûn, hogy ne legyen annyira kiéhezve!
vagy élvezzen el az elõjátéknál, és amíg újra készen nem áll, addig izgasson téged. a második menetet hosszabb ideig bírja majd!
Elszorítás, megszakítás, péniszgyûrû/feltét/mandzsetta, vastagabb óvszer, több maszturbáció...
durex performa
én is fél perc alatt megyek el !!! Szakitsatok
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindegyik tanácsot. Ki fogjuk próbálni, mert nagyon szeretnénk már végre egy olyan igazit együtt lenni :)

Mit tegyek, hogy ne élvezzek el korán?

A mostanni barátn?mmel nemrég felmerült a szex téma és panaszkodott, hogy a volt pasija gyakran váltott pózt mert hamar elment volna és a csajnak ez nem tetszett mert akkor váltottak mikor élvezni kezdte volna.

Legjobb válasz: Melegíts be elõtte otthon egyedül!Sokadjára már nem fogsz hamar elmenni. Esetleg gondolj valami lelombozóra közben( loncsos pulikutya- a volt pasimnak bejött, bár mikor elmondta betegre röhögtük magunkat). Végszükség esetén mielõtt érzed, hogy elmennél, szorítsd meg a tövénél. Ez állítólag késlelteti!

Melegíts be elõtte otthon egyedül!Sokadjára már nem fogsz hamar elmenni. Esetleg gondolj valami lelombozóra közben( loncsos pulikutya- a volt pasimnak bejött, bár mikor elmondta betegre röhögtük magunkat). Végszükség esetén mielõtt érzed, hogy elmennél, szorítsd meg a tövénél. Ez állítólag késlelteti!
ha érzed, hogy elmennél, akkor állj meg egy kicsit ( ne az legyen elõtted, hogy még egy kicsit, hanem akkor állj, minimális pihi, és mehet tovább ). Eleinte kicsit zavaró lesz, de egy idõ után egyre több idõt bírsz majd ki!
Nekem ez a te korodban nem okozott nagy gondot: ha véletlenül nem tudtam, kivárni a csajt, mindig kértem 10 perc türelmet, és aztán másodjára már mindig bármeddig tudja csinálni az ember :)
Igyál meg 1-2 felest, ha nem vezetsz utána. Nem rúgsz még be tõle, fel is áll, de tovább fogod bírni sokkal.
az utolsónak igaza van :) az én pasimnál is beválik :) de ha nem iszik, akkor csak annyit teszünk, hogy megszorítjuk a tövénél :) ennyi :) ... vagy esetleg ez hogy másra gondol, csak akkor neki meg az egésztõl elmegy néha a kedve, ha ilyenekre gondol, hogy mittomén : majom XD tát.. :D na de sok sikert:)
A megfeszítés is jó, viszont ezzel VIGYÁZNI KELL. Van egy ismerõsöm aki egy csaj miatt nagyon sokáig késleltette, és azután nem maradt minden okés a farkával. Ne tartsd vissza sokáig, max kis ideig, legfeljebb majd 10 perc után folytatjátok. Otthon is bemelegítheted találkozás elõtt pár órával, az jó ötlet.:-)
Verd ki dugás elõtt pár órával . Ha kell többször is . Ezután még állni fog , de nem lesz tele a zacsesz . Nekem bejött .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Mindent kifogunk próbálni:D

Mit tegyek, hogy ne élvezzek el 10 percenként mikor meglátom a pasim?

Mit tegyek, hogy ne élvezzek el ilyen hamar mert ez így nem jó mert a pasim észreveszi és megáll egy pillre és újra kell kezdeni

Legjobb válasz: Az nem baj, ha sokszor és hamar elélvez egy nõ. Erre a nõ is és a férfi is büszke lehet. Hogy volt "magömlésed" az is lehet, hisz nõknél is lehet. De fél liter fehér ragacsról még én sem hallottam.

Az nem baj, ha sokszor és hamar elélvez egy nõ. Erre a nõ is és a férfi is büszke lehet. Hogy volt "magömlésed" az is lehet, hisz nõknél is lehet. De fél liter fehér ragacsról még én sem hallottam.
Szerintem ez nem hazugság. Nekem eddig a rekordom 7 orgamzus egy szex alatt. Igaz, nem ilyen menyiségben, de hallottam már olyat, hogy valaki õgy élvez, hogy sugárban lövel ki belõle a nedv. Ami normális, hisz a nõkbõl is kijön "valami" mikor elélveznek. Ezt nem kell szégyelni. A pasid csak örülhet neki, hogy ennyire jó vele, ilyen hatással van rád.
szerintem te egy ufó vagy!!
Azért ezzel a kérdéssel több dolog bibis... Mi az, hogy "a pasim észreveszi és megáll egy pillre és újra kell kezdeni"? Mit? "azt hitte kicsi volt az óvszer és õ élvezet" Azt hitte??? Az ember tudja pontosan, hogy volt-e orgazmusa. Azt is, hogy milyen, mennyire volt erõteljes. Nem "hiszi"... "újból jött fehéragacs" Áttetszõ, okés de fehér?? Nekem nagyon gyanús, hogy itt nem sorozatos orgazmusról van szó mert aki ilyeneket ír annak valahogy zûrzavar van a fejében ez ügyben.
Figyelj, szerintem nem a te dolgod ezen filózni, hogy most vajon kamu a kérdés vagy nem... Ha valaki csak szórakozik, sztem nem erõlteti meg ennyire magát, hogy még történetet is kerekít hozzá... Az tény, hogy nem fejezi ki jól magát a kérdés feltevõje, de szerintem sem az nem kérdéses, hogy fiú e vagy lány (számomra egyértelmûen kiderül, hogy lány), de kíváncsi vagyok, hogy neked is ilyen problémád van-e mint neki - pl. honnan tudod, hogy valóban nem fehéres a nedv... Jesszus, nekünk az a dolgunk, hogy segítsünk, és nem az, hogy ilyen kérdések tömkelegét írogassuk be, hogy vajha kamu-e vagy TÉNYLEG EZ A PROBLÉMÁJA... Egyébként a kérdés feltevõjének én is azt tanácsolom, hogy kérdezzen meg egy hozzáértõt, nõgyógyászt, tán tud segíteni!
Hi, a legelsõ hozzászólást én irtam, azt amelyik felsorolja a bibiket, nem...de én is irhattam volna, nem baj, vigasztal, h van más is, aki tud reálisan vélekedni a témáról:) elõfordul, h a nõk is spriccelnek, de nem ennyit...és ha ilyen mértékû elélvezések történnek, azt valoban csak megérzi az ember.. meg miután elélvez a kérdés feltevõje és vélhetõleg tökre összeszükül , milyen szörnyû is lehet h a pasi "megáll egy pillre és újra kell kezdeni " és ezen kivül több ellentmondás is van fél liter akármi is nem tud csak ugy ellenni benne anélkül h ne folyna ki...ha kicsi az ovszer nem az van h kifolyik belõle az a bizonyos, hanem fel se tudja venni a srác....nade nem is folytatom! asszem megérdemlitek az ilyen kérdéseket... elnézést kérek, amiért nem tudom beleélni magam a helyzetbe, és nem kezelem kellõ együttérzéssel. még egy annyit, h ezen az oldalon bmilyen véleményt ki lehet nyilvánitani sztem, aztán majd a kérdés feltevõje eldönti h hasznos volt e számára avagy sem.
Szerintem neked inkább vizelettartási gondjaid vannak! :) )
Szia! Én megértem, hogy ez valóban problémát okozhat neked! Az a helyzet, hogy nem vagyok tapasztalt ebben, de szerintem mindenképp segíthet, ha megbeszéled ezt a barátoddal (egyébként ha jó a kapcsolatotok, valóban szeret, szerintem még örül is neki, hogy ilyen hatással van rád:) ...)! És az is igaz, hogy erre õ is meg te is büszke lehetsz, mert ez azt jelenti, h mindkettõtöknek jó a szex! Viszont ha már ilyen mértékû a nedvképzõdésed, akkor lehet hogy beszélned kéne nõgyógyásszal, hátha tud valami okosat mondani, esetleg még segít is rajtad! És annak a hozzászólónak üzenem, aki ennyire nem tudja átérezni más problémáját, hogy legalább tartsa magában a "gondolatait", és ne ossza meg velünk, akik valóban segíteni szeretnénk!
Ez az oldal arra való, h ha valakinek VALÓS problémája van, akkor segítséget tudjon kérni...nem értem, az ilyen kérdéseket miért nem törlik ki azonnal??
Te fiú vagy, vagy lány?
pfffff.... ez gááááááz..... :D:D
hát szerintem fordits sokkal tobb idot arra, hogy Te kényetesd tobbet a pasidat és ne o téged. Mondjuk ez az utolso mondatod, hogy kiomlott beloled vagy fél liter, hát nem tudom mi omlott ki beloled valojában? nem értem...szerintem ez kissé valotlan.De te tudod...
jó lenne ha a csajom lennél xÐ:P:)

Mit tegyek h a vőlegényem is akarjon gyereket? Már 25éves és mégse akar gyereket. H csináljam h belém élvezzen és terhes legyek ugy h ő ne tudja?

Legjobb válasz: A legjobb technika erre, ha fogsz egy ásót, hátramész a kert végébe, és eltemeted magad :)

A legjobb technika erre, ha fogsz egy ásót, hátramész a kert végébe, és eltemeted magad :)
Ilyen aljas dolgot ne akarj tenni, a gyerek közös döntés, gerinctelenség a másikat át vágni, 17 évesen meg nem is értem miért kell neked gyerek, tanulni kéne még ebben a korban.
Sehogy, ha õ nem akarja akkor ne vágd át. Szánalom...-.- Ha meg utána elhagy akkor jössz a kérdéssel, hogy terhes lettem, elhagyott mit csináljak? Beszéld meg vele miért nem akarja, ha lehet oldjátok meg. Ha nem akkor keress mást aki felneveli a gyereked
Ha õ nem akarja a gyereket akkor szemétség lenne megtenni.
"H csináljam h belém élvezzen és terhes legyek ugy h õ ne tudja?" Ennél valamivel egyszerûbb megoldás, hogy keresel egy férfit magadnak aki akar gyereket. Ugyanis ha ezt a fentit megteszed, akkor a párod úgyis elhagy (jogosan), tehát jobb már elõre olyat keresni, aki melletted is marad gyerekestül.
Még csak 25 éves, miért akarod rákényszeríteni valami olyanra amire nem áll készen. Majd 10 év múlva is bõven ráér. Az meg hogy ilyen alatomos módon akarsz gyereket egyszerûen szégyen! Az ilyenek miatt alakúl ki a nõkrõl rossz vélemény. Húzd le magad a wc-n.
Na, ilyen dolgot nem szabad/illik csinálni. Ha a 96 a születési éved, ugye nem akarsz 17 évesen teherbe esni? Tönkrevágod az egész életed. De egyébként is, normális párkapcsolatban az ilyet megbeszélik az emberek. Utolsó féreg dolog az, ha a beleegyezése nélkül teszel bármit is. Inkább mondd meg, hogy nagyon szeretnél gyereket, és ha nagyon nem tudsz kibékülni az õ álláspontjával, akkor inkább hagyd el, és keress mást...
Cuki vagy, de biztos találsz spermadonort
Ugye nem csak 17 vagy?! Amúgy semmit, vagy ne csodálkozz, ha elhagy.
Talán te 17 éves vagy kb? csak a nevedbõl ítélve am... :) Am úgy, hogy nem veszed be a tablettát, beléd lõ párszor és huppp :) de am nem valami szép dolog ez
szerintem várd meg míg fölkészül rá nehogy végén még otthagyjon miután lebabáztál.... de hogy válaszoljak a kérdésedre vagy ne vedd be a foganzásgátlót vagy ha óvszerrel védekeztek szúrd ki. Van esély hogy teherbe ess 50-50% de jobb ha megbeszélitek ezt a problémát!
Nagyon remélem, hogy ez csak kamu! Mert ha nem akkor ritka hülye vagy! A gyereket mind a KETTÕTÖKNEK akarnia kell. Az egy utolsó aljas szemétség amit akarsz. De ha mondjuk 17 vagy és gyereket akarsz akkor hülyébb vagy a kelleténél :)
sehogy!
Boris Beckert úgy ejtette pofára egy prosti, hasonló esetben, hogy orálisan kielégítette szerencsétlent, a g*cipatront pedig a szájában pedig nem nyelte le, hanem utána benyomta a p*ncijába. A vége hosszú pereskedés és egy kislány lett...
Te lehetõleg ne szaporodj.
És pont az ilyenek akarnak szaporodni... mivé lesz ez a világ.
Tré vagy
talán egy párkapcsolat megoldaná a gondod ..
14-én telt el két hét a kérdésed szerint. Nyugi, már csak 3 nap a következõig!
A férfiak 99%-a rendszeresen, a nõk túlnyomó része szintén rendszeresen maszturbál. Természetesen akiknek van szexuális partnerük, ritkábban teszik. Teljesen normális dolog, csecsemõkortól öreg korig. Idõs korban csak az impotencia szab határt ennek.
A maszturbáció tudhatnád, hogy normális dolog.Hidd el minden második ember csinálja vagy ha úgy mondom inkább minden 3. nem...Ez nem egy gáz, szégyenletes dolog...Amúgy meg csak rád tartozik nem értem hogy miért akarod abbahagyni ha jó érzés..
Mit remélsz a három hetes gyötrõdéstõl? Én nem mondom, hogy éppen prostihoz, de azért csak bátran menj el...
Mi lenne, ha kevesebb pornót néznél? Akkor beindulna egy idõ után elég erõteljesen a fantáziád :)
Az még nem sok attól nem vagy függõ és ne menj el prostihoz! Én 19 vagyok és van hogy egy nap 5x kicsattintom szal nem para a dolog
Prostikat hanyagold, verd ki, amíg új nõd nem lesz.
most mire mész azzal hogy csak 3 hetente csinálod? attól még ugyanúgy magadnak csinálod .. nem értelek . csapd ki minden nap , ne szenvedj már .. prostihoz sem minden nap járnál gondolom , azzal sem mész sokra , jól meg..ád másnap meg már megint rád jönne és úgyis matyiznál.. nem ? meg ráadásúl valami retket is elkaphatsz a prostitól . utánna meg jönnél a kérdéssel hogy miért piros pöttyös a füt.yid ?! mert az az igazi :D
A kérdező hozzászólása: ma 22:01 Napi 2-szer 3-szor és mindig pornóra... Amúgy 25 vagyok..fél éve lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak..
Miért mennyi pornót néztél egy nap és hányszor csaptad ki egy nap ? Hány éves vagy ?
Szerintem rövidíts a határidõn. Holnap lenne aktuális, de akkor világvége lesz...

Mit tegyek, hogy ne élvezzek el ilyen hama?

21 éves srác vagyok,nagyon hasonlítok Justin Bieber-re és sok csaj mindig körülöttem van,gondolom,mer tetszet nekik hát mimásért..nah a gond a következ?..néhány lány amikor a közelemben van,akkor mindig áll..akárhányszor verem ki,mindig,és ez gáz...az ágyban nem nagyon szeretem a gyors sexet,a barátn?mnek mindig azt mondom,hogy gyengéden simogassa a makkomat,ezt nagyon szeretem :))) vagy a heréimet lassan nyalogassa és csiklandozza,de persze a barátn?mért beleeggyezek a gyors sexre :))) de nem élvezem :((( én csak a lassú dolgokat szeretem.Ez lehet az oka,hogy hama elélvezek,valamint sokszor áll?

Legjobb válasz: A gond az elsõ mondatodban van. Bár ezt a betûhalmazt mondatokra tagolni...

A gond az elsõ mondatodban van. Bár ezt a betûhalmazt mondatokra tagolni...
Keress egy lányt akivel lassan csinálhatod. Vagy kérj tanácsot tõle: http://www.google.hu/imgres?q=selena+gomez&um=1&hl=hu&sa=N&t..
A kérdező hozzászólása: bocs, de én nem meleg vagyok :) )
A kérdező hozzászólása: kösz, egyébb tanács? ha még valakinek van ilyen gondja, akkor nyugodtan írjon privit.
Rajtad csak a rendszeres testmozgás, a sport és egy új frizua segíthetne.
A kérdező hozzászólása: második válaszolónak:nem kell mást keresnem lassú sex-re a barátnõmel is megy és nem szeretném õt megcsalni :) ) csak kicsit kéne gyakorolnom :) )

Mit tegyek, hogy ne élvezzek el túl hamar?

Néha nem veszi észre a párom, és ez eléggé kellemetlen!

Legjobb válasz: nemed?

nemed?
szomorú történet volt.
A kérdező hozzászólása:
váltsatok pózt. bár a nõk többször képesek egy menet alatt... vagy meg közben vedd a szádba a nyeles tojást, majd mehet tovább.
Szerintem meg örülj neki. Nem az a lényeg, hogy elélvezz, egy menet alatt akár többször is?
Miért baj, hogy hamar elélvezel? A pasid folytatja, és többször is elmész. Problem?
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!