Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, nagyobb (138 db)

Ha lúdtalpbetétet veszek akkor vagy nagyobb cipő kell. ha pedig kiveszem a gyári betétet nem lesz rugalmas a cipő. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Kérdezõ vagyok: az a baj.hogy ha veszek lúdtalpbetétet.akkor nagyobb cipõ kell.de a nagyobb cipõben esetlenül mozgok. ha nem veszek nagyobb cipõt akkor meg a gyári betétet kell kivenni ami sokszor egy vastagabb szivacsos betét(ez adja a rugalmasságot a ciplõnek ,nem pedig a talpba van építve) mit tegyek?

A kérdező hozzászólása: Kérdezõ vagyok: az a baj.hogy ha veszek lúdtalpbetétet.akkor nagyobb cipõ kell.de a nagyobb cipõben esetlenül mozgok. ha nem veszek nagyobb cipõt akkor meg a gyári betétet kell kivenni ami sokszor egy vastagabb szivacsos betét(ez adja a rugalmasságot a ciplõnek , nem pedig a talpba van építve) mit tegyek?

Mit tegyek hogy onkielegitesnel nagyobb legyen az elvezet?

17/f

Legjobb válasz: Az önkielégítésnél nagyobb élvezet? Talán a páros, fiú- lány kapcsolat. Na az nagyobb.

Az önkielégítésnél nagyobb élvezet? Talán a páros, fiú- lány kapcsolat. Na az nagyobb.
húzd el jó sokáig legalább egy órát akkorát fogsz spriccelni hogy még a nasa sem tudná kiszámolni a röppályát :-)
Az egyes vagyok, és javítok. Gondolj olyan dolgokra ami már megtörtént veled, vagy láttad filmen és izgató volt.
igyál sok folyadékot és amikor érzed hogy pisilned kell állítsd fel a [email protected] akkorát fogsz spriccelni,

Nem tudom mit tegyek, több mint két éve vagyunk együtt a párommal, kisebb nagyobb szakítások már voltak, és mindig teljesen össze törtem az alatt a pár nap alatt míg külön voltunk, hamarosan megint itt a vége, nem tudom mit tegyek?

de nagyon sok problémánk van, én akarok majd gyereket, õ nem, én közösnek tekintem a pénzt, õ nem, állandóan kényeztetem, õ sosem tett ilyet, és az utóbbi idõben minden este a fejemhez vágja hogy õ ezt már nem akarja, és elakar hagyni, mindenki szerint ez lenne a lejobb, de én abba szó szerint bele õrülnék , én nagyon kötõdöm hozzá, és szeretem,, de boldognak nem mondhatom magam, már szex sincs nagyon a kapcsolatunkban, régebben 1-2 naponta, most már olyan 2-3 hetente talán-talán ha van valami, akkor is én kezdeményezek. Sajnos olyan hülyeségek miatt aggódok mint pl : mi lesz amikor szakít és lesz új barátnõje, és vele bodlogabb lesz, meg ha már pár nap után talál valakit. Mondjuk ilyenr evolt példa, egyik szakításunk után már más nap kavart egy lánnyal , és ezt 100 % ban féltékenység nélkül mondom hogy tényleg egy ostromba kis csúnya tini lány volt. Ezt a fájdalma tmég a mai napig sem tudom feldolgozni, mindennap sírok, mindig megbánt valamivel, egyszer sem dicsért meg semmiért, én mindig maszírozom, megmosom a hátát, sütök-fõzök neki, reggel érte kelek hogy kávét adjak és a ruháját kikészítsem, ezek mellett persze nekem is vannak hibáim, túlzottan féltékeny vagyok, és sajnos ha épp nem a munka helyén van és nem is itthon akkor majd megõrülök hogy mit csinálhat, de szerintem ebbe az õ keze is benne van hogy ennyire féltékeny vagyok, hiszen szerintem ha valakinek nem adják a tudtára hogy szeretik, stb..... akkor kialakulhat a féltékenység. Én tisztában vagyok a saját problémáimmal is , de én akarok, és tudok is változni, mikor ezt felhozom neki, hogy õ is változzon, hogy együtt tegyünk kettõnkért, akkor õ mindig azt mondja : ezért õ semmit nem tesz, õt ez nem érdekli. Nem tudom mit tegyek, nagyon félek,és érzem lassan itt a vége. 2 év együtt lét után sem hanyagoltam el a külsõm, mindig változtatok magamon, próbálok napról napra jobban kinézni, a kedvébe járni , egy dicséretet sem kapok, Õt a saját jövõje érdekli, én mindig a mi jövõnket ervezem gyerekekkel . Õ nem ! Próbáltam röviden le írni, de így sikerült. :)

Legjobb válasz: hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...

hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...
Irtam neked privit...
hany evesek vagytok ???az is szamit !

Hamar megunom az akváriumi látképemet. Mit tegyek? Több akvárium? Nagyobb akvárium többféle hallal? Mi a legjobb megoldás?

Előfordul veletek is, hogy az éppen aktuális állomány látképe megszokottá válik és újabb és több halat szeretnétek tartani? Szerencsére a halaim több éve élnek nincs elhullás sem nagyon én viszont el-el ábrándozom a változtatáson de a cserélgetni nincs szívem őket. Röviden ennyi a problémám.

Legjobb válasz: Hát nem tudom. Egy nagyobb akváriumot is megunhatnál ennyi erõvel. Meg ha veszel még egyet, még azt is megunhatod. Az meg szerintem nem feltétlen jó a halaknak, ha hetente átrendezed.

Hát nem tudom. Egy nagyobb akváriumot is megunhatnál ennyi erõvel. Meg ha veszel még egyet, még azt is megunhatod. Az meg szerintem nem feltétlen jó a halaknak, ha hetente átrendezed.
A kérdező hozzászólása: Tudom pont ezért inkább "szenvedek" a több akvárium talán jó megoldás lenne. Szeretem ha jól érzik magukat a halaim.
Igen, aztán a végén te is akvárium milliomos leszel
Szerinted egyes embereknek miért van 2-3-4-5 akváriuma? :D
Ha 5 lenne, utána kéne egy 6. De aztán megunnád állandóan a vele törõdést, mert egy csomó idõ. Ha kevesebb lenne, egy ideig jó, aztán megint kéne valami, mert tetszik. Szerintem ez a legtöbbeknél így meg.
Nekem nem megszokott sohasem a mienk :) Tetszik a halak változatossága és szépsége, de nem cserélném le a halaimat másokra :) Személy szerint Betta fan vagyok :) Gyönyörûeknek tartom õket. Persze ábrándozik az ember nálam is elõfordul, de ránézek az akira és el is hessegetem a változtatást :)

Elkezdett nőni a szakállam és szereném ha mihamarabb erőss és nagyobb lenne. Mit tegyek, borotválkozzak sűrűn, vagy esetleg hagyjam nőni, és ne vágjam le? F/17

Legjobb válasz: Sajna nem tudsz vele mit kezdeni, ha leborotválod akkor erõsebbnek fog látszani, mert a szõrszálaid közepe vastagabb mint a vége. És mivel ott nõ tovább ahol levágod, már a vastagabb rész fog kibújni ami miatt az elsõ borotválkozások után úgy látszik mintha erõsebben nõne vissza. Szóval ez a borotválkozás-dolog tévhit. Ja és mivel fokozatosan erõsödik a szakállad ezért ha már odáig eljutsz hogy elkezdesz borotválkozni, akkor attól függetlenül is egyre több és több nõ majd. Tehát tégy ahogy jónak látod, de nem tudod erõsebbé tenni, majd magától kifejlõdik :)

Sajna nem tudsz vele mit kezdeni, ha leborotválod akkor erõsebbnek fog látszani, mert a szõrszálaid közepe vastagabb mint a vége. És mivel ott nõ tovább ahol levágod, már a vastagabb rész fog kibújni ami miatt az elsõ borotválkozások után úgy látszik mintha erõsebben nõne vissza. Szóval ez a borotválkozás-dolog tévhit. Ja és mivel fokozatosan erõsödik a szakállad ezért ha már odáig eljutsz hogy elkezdesz borotválkozni, akkor attól függetlenül is egyre több és több nõ majd. Tehát tégy ahogy jónak látod, de nem tudod erõsebbé tenni, majd magától kifejlõdik :)
trágyázd

Mit tegyek a pasimnak hogy meg nagyobb orgazmust okozzak azon kivul hogy oralisan is ki elegitem? Es miert van az hogy nehezen megyek el? Mivel mehetnek el egy alkalommal tobbszor is?

armilyen tanacs most jol jon mert szeretnek felejthetetlen estet adni a szerelmemnek es o azt jobban szereti ha en tobbszor is elmegyek

Legjobb válasz: "azt õ jobban szereti" -írod, szerintem ezzel ne annyira foglalkozz, legalább is ne görcsölj rá! Legyetek együtt és élvezzétek egymást, szerintem a másik kedvéért többször élvezni, ez kicsit "izé". :) Nyilván egy férfinak nagyon jól esik, ha a nõ akivel van többször elélvez. Örüljetek annak ami van! :) van aki egész életében egyszer sem élvez el szeretkezés közben. Hogy az õ örömét hogy lehetne fokozni az kicsit személyfüggõ is. Olvasd el pl. a Csáth Géza Naplóban, hogy a hölgyemény milyen módon fokozta az állítólagos Géza (mert asszem ez egy hamis napló- de ez lényegtelen most) élvezetét. Pl. kis szerepjátékokat játszottak, hogy a lány kiment a szobából, majd rémületet megjátszva benyitott, hogy uram, üldöznek, mit tegyek, jöjjön elbújtatom, stb. ezek a mókák szinesíthetik. De szerintem néha jó húzni is egy pasit, látszólag ellenállni, de mégis kacérkodni vele. Vagy harisnyatartó :-) De ez lehet hogy csak engem nyûgöz le. :)

"azt õ jobban szereti" -írod, szerintem ezzel ne annyira foglalkozz, legalább is ne görcsölj rá! Legyetek együtt és élvezzétek egymást, szerintem a másik kedvéért többször élvezni, ez kicsit "izé". :) Nyilván egy férfinak nagyon jól esik, ha a nõ akivel van többször elélvez. Örüljetek annak ami van! :) van aki egész életében egyszer sem élvez el szeretkezés közben. Hogy az õ örömét hogy lehetne fokozni az kicsit személyfüggõ is. Olvasd el pl. a Csáth Géza Naplóban, hogy a hölgyemény milyen módon fokozta az állítólagos Géza (mert asszem ez egy hamis napló- de ez lényegtelen most) élvezetét. Pl. kis szerepjátékokat játszottak, hogy a lány kiment a szobából, majd rémületet megjátszva benyitott, hogy uram, üldöznek, mit tegyek, jöjjön elbújtatom, stb. ezek a mókák szinesíthetik. De szerintem néha jó húzni is egy pasit, látszólag ellenállni, de mégis kacérkodni vele. Vagy harisnyatartó :-) De ez lehet hogy csak engem nyûgöz le. :)
Én csiklóérzékeny vagyok, és csak úgy tudok elmenni, ha én vagy a párom izgatja a csiklómat. Nagyon ritka az mikor hüvelyi orgazmusom van. Hát a szexuális együttlétkor is kielégíted, és ha orálisan is, akkor mást nem igazán tudok mondani, ez a két variáció létezik amirõl én tudok, vagy kényeztesd a farkát, csókolgasd nyalogasd, s közben verd ki neki, játsz vele.Érezze azt h figyelsz rá, és azt akarod h jó legyen neki. Én is imádok a páromnak nagy örömet okozni, én olykor elkényeztetem mindennel.Így kezdõdik.Együtt fürdés, egymás teste megmosása, egy kis petting már ott a vízben, vagy egy kis elõszex:) Aztán megtörlöm mindenhol, õ is engem.Felöltözünk, aztán bemegyünk a szobába testápolózás, maszírozás, puszilgatás, harapdálás, csókolgatás a test minden pontja, de ezek a dolgok mindkettõnk részérõl megtörténnek. Nyaltad már a barátod fenekénél ott a kis nyílást? Próbáld ki mert nagyon izgató tud lenni neki és neked is, sõtt Isteni érzés a fiú számára!!!!!!

10 éve vagyok együtt párommal (kisebb nagyobb kihagyásokkal)! Már nagyon régota mondogatom neki hogy legyen babánk! Mit tegyek ha nem akarja?

30 vagyok ,? egy évvel fiatalabb!Nagyon sok mindenen keresztül mentünk már ennyi id? alatt,voltak szakítások is!

Legjobb válasz: hät a baj az hogy most hiàba mondod ogy elhagyod..30 vagy,és 10 év együttt valakivel az nagyon sok idö,szereted is persze,de a megszokàs is ott van mär..gondolj bele ha elhagynàd,éS ki tudja mikor talälsz tényleg egy olyat akivel nagyon jol megvagy és még babät is szeretne.sztem ha szakitasz,és tegyük fel talälsz màst...évekig gondolkozni fogsz azon hogy pl hiäba talältäl mäst,hiäba akar az "uj" pasi gyereket,de vajon miéRt alakult ez igy...én ugy gondolom ha 10 évet együtt vagy valakivel a szakitäs utän kell egy eléG hisszu idö mire tiszta lappal tudsz indulni màS felé..elhiszem viszon hogy nagyon bosszant,szomoru vagy és hogy eleged van!probäld meg..hogy elmentem vacsizni vagy pär napra menjetek ruccanjatok ki,éRdekes de akkor megnyilik az ember,és nyugodtan beséljétek meg,hogy ok 10 éve együtt vagytok är(nem vagy öreg!!ne érts félre!)csakhät mär 30vagy,és ugy gondolod hogy jöhetne a baba.ha meg kifogäsol,meg kitér elöle..kéRdezzz rà nyugodtan hogy miéRt.mond meg hogy nem vitäzni akarsz csak tisztän lätni..a munkahely meg az emberek 90%-ànak bizonytalan...a munkahely azert munkahely mert dolgol,mäsnak hiszen nem te vagy a magad fönöke...és akärkit a vilägon akärmikor kirughatnak bàrmiéRt..mégis mäsnak van gyerekük..tehät egyik munkahely sem biztos...ezt nyugodtan mond meg a pärodnak.

hät a baj az hogy most hiàba mondod ogy elhagyod..30 vagy, és 10 év együttt valakivel az nagyon sok idö, szereted is persze, de a megszokàs is ott van mär..gondolj bele ha elhagynàd, éS ki tudja mikor talälsz tényleg egy olyat akivel nagyon jol megvagy és még babät is szeretne.sztem ha szakitasz, és tegyük fel talälsz màst...évekig gondolkozni fogsz azon hogy pl hiäba talältäl mäst, hiäba akar az "uj" pasi gyereket, de vajon miéRt alakult ez igy...én ugy gondolom ha 10 évet együtt vagy valakivel a szakitäs utän kell egy eléG hisszu idö mire tiszta lappal tudsz indulni màS felé..elhiszem viszon hogy nagyon bosszant, szomoru vagy és hogy eleged van!probäld meg..hogy elmentem vacsizni vagy pär napra menjetek ruccanjatok ki, éRdekes de akkor megnyilik az ember, és nyugodtan beséljétek meg, hogy ok 10 éve együtt vagytok är(nem vagy öreg!!ne érts félre!)csakhät mär 30vagy, és ugy gondolod hogy jöhetne a baba.ha meg kifogäsol, meg kitér elöle..kéRdezzz rà nyugodtan hogy miéRt.mond meg hogy nem vitäzni akarsz csak tisztän lätni..a munkahely meg az emberek 90%-ànak bizonytalan...a munkahely azert munkahely mert dolgol, mäsnak hiszen nem te vagy a magad fönöke...és akärkit a vilägon akärmikor kirughatnak bàrmiéRt..mégis mäsnak van gyerekük..tehät egyik munkahely sem biztos...ezt nyugodtan mond meg a pärodnak.
Ezzel az a baj hogy õ 80 éves korában is tud gyereket csinálni de te nem tudsz ennyi idõssen szülni, tehát neked már nincs sok idõd fõlleg ha több gyereket szeretnél meg hát egy gyereket fel is kell nevelni nem elég megszûlni.Egyébbként õ szereti a gyerekeket, de mondjuk nem vagy elkésve ezzel nem azt akarom mondani.Én is 30 éves vagyok a kislányom meg 7 éves, én meg néha úgyérzem hogy talán hamar szûltem.De hát nem adnám oda semmiért jól van ez így ahogy van.Egyébbként a párod szereti a gyerekeket?Lehet hogy csak fél , a pasik hajlamosak bepánikólni attól hogy gyerekük lessz mert azért õ a férfi õ lessz a családfentartó és ez azért felelõsség, ha szereted ne hagyd el, ûlj le vele és egy jó vacsora mellett próbáld vele tényleg megbeszélni.Kérd meg rá hogy mondja el de tényleg õszintén hogy mi az oka hogy õ még nem akar, de szerintem csak fél.
Én azt gondolom, most elsõsorban a saját érdekeidet kell nézned. A párod is a saját érdekeit tartja szem elõtt, és nem azt, hogy Te mit szeretnél. Ez nyilván nem jelenti azt, hogy nem szeret, csak "kényelmesebb" így egyelõre.... és õ valóban ráér gyereket "csinálni", csak nem biztos, hogy ha sokáig vár, akkor Te leszel annak a gyereknek az anyja... Ha most nem lépsz, pár év múlva már lehet, hogy késõ lesz... Egy ismerõsöm hasonló cipõben járt, mint Ti, és most 40 évesen járják a Kaáli intézeteket, meg a meddõségi központokat, mert most már akar a férje, csak nem jön össze... Tudom, hogy nehéz egy 10 éves kapcsolatot felbontani, drukkolok, hogy a párod meggondolja magát! :)
Ha mindenképpen babát szeretnél, akkor mondd meg neki. Ha erre még mindig nem akar, akkor azt is, hogy akkor valószínûleg el fogod hagyni. De ezzel kár volt 10 évet várni... most hol találsz embert, akivel ilyen jól megértitek egymást, összeilletek, együtt tudtok élni - ÉS babát is szeretne? Az, hogy az elsõ hónapban mit mond... nem biztos, hogy késõbb is úgy gondolja. Vagy valami olyan tulajdonsága van, amit nem veszel rögtön észre...
Szia Mi kicsit több ideje vagyunk egyutt (kihagyasok nelkul). Aztan most februarban véletlen kiszakadt az ovszer, mi se akartunk babat, egymasraneztunk, hogy ezek utan tok felesleges vedekezni, es majusra ossze is jott a babó :D 15 hetes, és 5 napos terhes vagyok most :) ) Ha tablettat szedsz, ne szedd, ha gumit hasznaltok, próbáld addig húzni, hogy ne vedekezzetek :D ha meg fogja tudni, hidd el, maskepp reagal majd. Az elsõ idokben meg annyira nem, de ha meglatja az ultrahangon, akkor majd igen :) ja, én 29 multam, a parom harminc :)

1. kérdés A kép vibrál az új monitorommal.60 hertznél nincs nagyobb képernyő frissítési gyakoriság. Mit tegyek? 2. kérdés: Az új monitorral nem látszik a tálca. A tálca jobbra helyezésével ezt megoldottam, de a kép alja így sem látszik. Mit tegyek?

Samsung Smart televízió.

Legjobb válasz: Kaptál hozzá CD-t? Ha nem, nézd meg a honlapjukon, hogy mennyi az ajánlott képernyõfelbontás. Nekem 19-es monitorral 1440x900. És ez is 60Hz-s. Egyébként számítógépnél a Vezérlõpult/Megjelenítés/Beállítások. Itt kell a csuszkával beállítani.

Kaptál hozzá CD-t? Ha nem, nézd meg a honlapjukon, hogy mennyi az ajánlott képernyõfelbontás. Nekem 19-es monitorral 1440x900. És ez is 60Hz-s. Egyébként számítógépnél a Vezérlõpult/Megjelenítés/Beállítások. Itt kell a csuszkával beállítani.

Mit tegyek hogy nagyobbnak látszon?

Zavar a mellmerétem.Szeretném ha egy kicsikét is nagyobbnak tűnne.Milyen tippeket tudtok adni? 16éves lány vagyok 75/B-t hordok de a jobb cicim nagyobb az egész türhető de a bal kisebb.:S ötlet?

Legjobb válasz: Hordj olyan melltartót, amiben betehetõ/kivehetõ szivacska van, és a nagyobb mellednél vedd ki, a kisebbnél hagyd bent. A B meg nem kicsi. :)

Hordj olyan melltartót, amiben betehetõ/kivehetõ szivacska van, és a nagyobb mellednél vedd ki, a kisebbnél hagyd bent. A B meg nem kicsi. :)
nekem is pont ilyen, én push upot hordok, azzal eltûnik a különbség, vagyis nem annyira látszik. a Tezenisben a padded push up típust szoktam venni, az nem kivehetõ, de jó vastag és szép kerek cicit csinál. ennél többet sajnos nem lehet kihozni ebbõl a méretbõl :)
B az teljesen jó! :) Szerintem észre se venném, hogy nem egyformák... ne aggódj már ilyenen! 21f
Én soha nem teszek fedõt a pörköltre, és nem szokott leégni. Szóval én is a nagyobbat javaslom.
Most éppen zúzapörköltet fõzök olyan edényben, amelynek szintén nincs födõje. Fordított állásban ráborítol egy-két mérettel kisebb lábast, és akkor az egy olyan födõ, amely segíti is a fövés hatékonyságát, de marad is a széle mellett elég szabad hely, hogy a gõz el tudjon közben szállni. Vagy ha kisebb födõd van, azt használod, de egy fakanalat rakj alá keresztben a lábas szélére, és akkor azon megáll a födõ egyik széle, nem fog bele-esni a pörköltbe.
Fedõ nélkül fõzném, nagyobb edényben.
Fedõ nélkül is lehet fõzni a pörköltet. Bõvebb víz kell rá és akkor le sem ég. Majd közben figyelni, ha kell pótolni a vizet. A vége felé addig fõzöd még, amíg a kívánt sûrûséget el nem éri.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! :)
Lapostányér is jól használható fedõnek. Csak kell valami segédeszköz (pl. konyharuha) amivel meg lehet fogni miután átforrósodott.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!