Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, nagy a szemérem (2 db)

Mit tegyek, ha nagy a szemérem ajkam?

(sztem azért mert kiskoromban úgy tisztitottam h meghúztam a b?rt és megnyúlhatott vagy nem tudom. Most kilóg a középs? része (azt hiszem ez a bels? szeméremajak) ...

Legjobb válasz: nem valószínû, hogy a húzogatástól lenne. A tied egyszerûen ilyen és kész. Nincs semmi, amivel kenhetnéd, hogy visszahúzódjon. Ha nem bírod elviselni, akkor csak mûteni lehet. De mielött ilyen drasztikus lépésre szánnád el magad, inkább nézz körbe a neten. Egyrészrõl ajánlom figyelmedbe a különbözõ amateur oldalak képeit, másrészrõl a profi sorozatokat is. (pl. az ALS sorozatok) valóságos kultusza van a hozzád hasonló felépítésû lényoknak. Azt elhiszem, hogy számodra furcsa/zavaró lehet, de hegyekben állnak a pasik, akik meg ezt szeretik. Úgyhogy ne tessék elkeseredni.

nem valószínû, hogy a húzogatástól lenne. A tied egyszerûen ilyen és kész. Nincs semmi, amivel kenhetnéd, hogy visszahúzódjon. Ha nem bírod elviselni, akkor csak mûteni lehet. De mielött ilyen drasztikus lépésre szánnád el magad, inkább nézz körbe a neten. Egyrészrõl ajánlom figyelmedbe a különbözõ amateur oldalak képeit, másrészrõl a profi sorozatokat is. (pl. az ALS sorozatok) valóságos kultusza van a hozzád hasonló felépítésû lényoknak. Azt elhiszem, hogy számodra furcsa/zavaró lehet, de hegyekben állnak a pasik, akik meg ezt szeretik. Úgyhogy ne tessék elkeseredni.
uhh szerintem egyáltalán nem baj az... ti, figyi, itt kijelzi az e-mailomat?
nekem pl tök aszimetrikus
Szerintem vágass le belõle!
15 éves vagy. Vagyis még fejlõdhetsz. várj 21 éves korodik. és ha nem tötyög hanem nagyobb akkor hagyd. sok pasi arra gerjed. ha "husos" ott egy lány és nem szálkás. Tapasztalat.Régen sokat chat-eltem és ott azt kérdezték elsõnek. vagyis azt szeretik. szerintem necsinálj vele semmit.
A kérdező hozzászólása: mi aza ALS sorozat és mien kultuszra gondolt az elsõ válaszoló?
Szerintem add a számba..:)
Nyugi nekem is olyan és a pasim erre gerjed....azt mondja még sose látott ilyen szép puncit :DXD
Ne agoodj nekem is olyan szóval nekem is ezek a kérdések juttnak az eszembe (: én is 15 éves vagyok.(: puszi Picurka***

36 hetes kismama vagyok. Nagyon fáj a szemérem csontom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Igen, igaza van az elõttem szólónak. A medencéd elkezdett kitágulni, és elkezd beékelõdni a pici feje. Nekem a derekam fájt irgalmatlanul a héten, a dokim szerint ugyanezért. (csak nekem más idegeket "talált" el) A bébi feszíti már szét a medence-részt. Készülõdik a születésre! Ja, és nem elkeseríteni akarlak, de erre állítólag nincs gyógymód. Majd a szülés lesz az. Én is kérdeztem, hogy mit tehetnék, de azt mondta az orvos, hogy semmit nem tudok. Ez egy normális folyamat, és még a pihenés sem segít se rövid-, se hosszútávon, mert így is, úgy is feszít. Nekem se állva, se fekve, se ülve nem volt jó, de amikor négykézlábra ereszkedtem, akkor enyhült, és pár perc múlva el is múlt. De mondom, nekem a derekam fájt, a gerincem mellett. Azóta még nem éreztem, de állítólag erre számítanom kell. És a szemérem csont fájdalmára is. Már csak 4 hét! Tarts ki! Szintén 36 hetes kismami

Igen, igaza van az elõttem szólónak. A medencéd elkezdett kitágulni, és elkezd beékelõdni a pici feje. Nekem a derekam fájt irgalmatlanul a héten, a dokim szerint ugyanezért. (csak nekem más idegeket "talált" el) A bébi feszíti már szét a medence-részt. Készülõdik a születésre! Ja, és nem elkeseríteni akarlak, de erre állítólag nincs gyógymód. Majd a szülés lesz az. Én is kérdeztem, hogy mit tehetnék, de azt mondta az orvos, hogy semmit nem tudok. Ez egy normális folyamat, és még a pihenés sem segít se rövid-, se hosszútávon, mert így is, úgy is feszít. Nekem se állva, se fekve, se ülve nem volt jó, de amikor négykézlábra ereszkedtem, akkor enyhült, és pár perc múlva el is múlt. De mondom, nekem a derekam fájt, a gerincem mellett. Azóta még nem éreztem, de állítólag erre számítanom kell. És a szemérem csont fájdalmára is. Már csak 4 hét! Tarts ki! Szintén 36 hetes kismami
Miért lettem lepontozva?Mert nekem is fáj és ezt mondta rá az orvosom?
Ilyet én is tapasztaltam, meg barátnõm is, és rá pontosan 4 hétre megszültünk. Azt mondták nekem akkor, hogy tágul a medencecsont, meg ott lent a csontok, helyezkedik befele a gyerek.
Pihenj.Semmit nem tehetsz a gyerek és a hormonok dolgoznak szülésnél rosszabb lesz utánna elmúlik. Meleget tegyél rá v.mennyit csillapít.
Bocsi nem a kérdésre válaszolok, de neked ez milyen fájdalom?Én igen erõs talán szuró fájdalmat érzek, kicsit feszitõ is.Mozgásra erõsõdik.Pihenésre enyhül.Mikor mondtam a dokimnak, annyit mondott, hogy igyak kálcium pezsgõtabletát és hogy ez a fájdalom belefér.De nem tudom pontosan mi fáj.
A szurkálás és feszítés nem a csont, hanem a méh, a szalagok stb...arra jó lehet a kalcium v.magne b6. A szeméremcsont fájdalom az egészen más, nyomás van a csonton, mintha odarúgtak volna pl.
igen, tágulsz, ez ellen nem tudsz mit tenni, bármit szedhetsz rá, ez nem fog elmúlni :S hisz szülni készülsz, természetes dolog :) - ezt mondta a dokim. nekem is nagyon fáj már 1-2 hete. most az utolsó hetekben (napokban) még pihenj amennyit tudsz, utána már nem lesz lehetõséged rá... üdv, 37 hetes kismama
Nekem is kezd fájni, de nekem éjszaka, hogy aludni se tudjak. :) Mondjuk jobb lenne ha lejebb menne a baba, így is sokat fáj a gyomrom mert rúgdosa. Rettegek már a lefekvéstõl :( De kibírom. :) 36 heteske

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!