Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, nálam elmúlt a szerelem (2 db)

Mit tegyek, ha nálam elmúlt a szerelem és csak barátként szeretem?

Zzt közöltem vele és azt monta hogy nem érdekli ?t még mindig elvakítja a szerelem és azt teszek amit akarok csak ne hagyjam el mert belehal??!!!!!!

Legjobb válasz: Ne hagyd magad zsarolni. A te életedrõl van szó, az a fontos, hogy te boldog légy. Nem érdemes sínylõdnöd egy kapcsolatban ami neked nem jó. Lépj tovább, és mond meg neki, hogy a zsarolással nem ér el semmit, próbálja meg feldolgozni.

Ne hagyd magad zsarolni. A te életedrõl van szó, az a fontos, hogy te boldog légy. Nem érdemes sínylõdnöd egy kapcsolatban ami neked nem jó. Lépj tovább, és mond meg neki, hogy a zsarolással nem ér el semmit, próbálja meg feldolgozni.
Így van! A fenyegetõzés, hogy "öngyilkos leszek" meg "belehalok", csak arra szolgál, hogy vissztartson téged! Nyugodj meg túl fogja élni, mint mindenki más. A saját érdekeiddel törõdj! Persze azért kíméletesen szakíts. Mellesleg nagyon csúnya és önzõ dolog fenyegetéssel visszatartani a másikat!
Szakíts vele. ha tényleg szeret, akkor hagyja hogy a saját utadat járd.mert ha szerer, akko nem hagyja, hogy rosszul érezd mafad abban a kapcsolatban
Leányzó! A pasiknál van egy olyan tulajdonság, hogy BÍRTOKLÁSI VÁGY! Az egész csak duma, fáj az egójának, hogy elhagyod. Õngyikos nem lesz! Nehéz neki feldolgozni. Kicsit légy határozottabb. Ez van és kész!!!!!!

Barátnőmmel 1, 5hete szakitottunk, azt mondta már nem szeret, és legyen vége. 4hónapig jártunk, és nagyon szerelmesek voltunk. Azt mondta hogy egyszerűen csak elmult a szerelem nála. Mit tegyek? Mit csináljak?

Mindkett?nknek els? szerelem volt. Szerintetek probáljam elfelejteni és keressek mást, vagy probálkozzak még nála? vagy várjak még ? jelentkezik? vagy mit tegyek? (17éves srác)

Legjobb válasz: Bármit csinálhatsz, amit jónak érzel, mind2nek megvan az elõnye. Ha meg már most mások véleményére van szükséged párkapcsolataidban, akkor késõbb mi lesz?

Bármit csinálhatsz, amit jónak érzel, mind2nek megvan az elõnye. Ha meg már most mások véleményére van szükséged párkapcsolataidban, akkor késõbb mi lesz?
A kérdező hozzászólása: Épp ezaz hogy nehéz döntés, mindkét döntésnek van elõnye, hátránya, és nemtudom mit csináljak, és kiváncsi lettem volna mások mit gondolnak errõl a dologrol, hátha más is volt hasonlo helyzetben, és õ mit csinált, az jo döntés volt , és miért, stb. A döntésemet már meghoztam, már csak az érdekel hogy jol döntöttem e.
Tudod, ilyenkor az a legrosszabb, hogy szeretnénk mástól hallani a legjobb döntést. Ne kérd, hogy mások döntsenek helyetted, mindenkinek saját maga kell megtennie. Saját véleményem: ha szereted, el is tudod engedni, nem szabad senkit börtönbe zárni, sem magad, az élet úgyis újra Rád mosolyog!
hat ha o szakitott veled, nem hiszem hogy jelentkezni fog egyhamar. Elso szerelem, nagyon fiatalok vagytok, szerintem keress mast. Persze, hogy nehez tultenned magad rajta, nem vagy egyedul. Most kicsit tarts szunetet, elvezd az eletedet.
Szerintem küldd el õt jóerõsen a p*csába(mégis az van hogy te szakítasz vele és nem õ veled) Ha szeret akkor elõbb utóbb jelentkezni fog, rájön, hogy hülye volt. Ha meg nem akkor meg megérdemli. Jobbat nem tudsz tenni. Nekem bejött:)
Ugyanilyen kapcsolatban voltam a másik oldalról. 4 hónapot jártunk, a fiú szerelmes volt teljesen, én nem voltam biztos magamban.. Túl késõn jöttem rá, hogy ez igazából nem is szerelem, és sajnos nagyon megbántottam õt :S. Ha azt mondja "elmúlt a szerelem", akkor valószínûleg az nem is nagyon volt. Ne erõltesd a dolgot szerintem, engedd el, és próbáld elfelejteni.. Sajnálom, hogy így jártál, remélhetõleg a következõ lánnyal több szerencséd lesz..
Én is hasonló helyzetben voltam..3 hete szakítottam a pasimmal és 5 hónapig jártunk... az elején szerelmes voltam és õ is nagyon szeretett (szeret), de vhogy elmúlt.. és úgy gondoltam így jobb lesz mind2nknek. Õ sem értette h miért ilyen hirtelen... de meg kellett tennem... már nem úgy gondoltam rá és már vhogy.. nem olyan volt mint régen. Ha kicsit is fontos neked, vedd figyelembe h azért szakított mert neki már nem volt jó a kapcs...
A kérdező hozzászólása: Én eddig azt hittem értem a nõket, de rájöttem hogy nem:) köszönöm mindenki válaszát!
valaki egy életen át nem ismeri meg a nõket mit vársz egy 15 évestõl??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!