Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, mindkettonknek jo legyen (3 db)

Mit tegyek hogy mindkettönknek jó legyen?

Párom éjszaka dolgozik szinte minden nap, szünet nélkül.Van egy 5 hos babánk, és neki van egy nagy(8éves)fia.A problémám az ,hogy alig vagyunk együtt.Naponta kb fél orát találkozunk az alatt megfürdetjük a babát és ennyi.Ha van egy kis ideje megy a fiához,de mi mindig a háttérbe szorulunk.Nekem szükségem lenne közös programokra, vagy csak egy ölelésre, de ha 5 percet együtt tudunk tölteni ? csak sexet akar.Megkapja amit akar és megy is tovább.Sokszor ugy érzem magam mint egy kurva.De neki ez így is kevés ,mindig azt hallgatom hogy keveset adok stb.Ez igaz de én nem kapok semmit.Amire én vágyom az mindig elmarad.Nem tudom hogy értessem meg vele, hogy felfogja mit szeretnék, mert tudom ennek így nem lesz jó vége.Tudom hogy fáradt nekünk keresi a pénzt de ez így senkinek se jó

Legjobb válasz: Jo volna uj munka utan nezzen ha nem akarja elvesziteni a csaladjat.Mindenesetre erdemes meggondolja, mert ha ott a csalad, nehogy egy nap arra ebredjen, h a gyerekei felnottek, es nagyjabol annak resze se volt, mert egyszeruen nem volt mellettuk.HA akkora gyerekei vannak, akkor meg biztos nem idos, es kaphat mas munkahelyet konnyen.Nem kell otthagyni amig mas nem biztos, de ez igy megoplheti az egesz eletet, es lemarad sok fontos esemenyrol. Ezt beszeljetek meg!Es az egesz csalad jovojet kell nezzetek.

Jo volna uj munka utan nezzen ha nem akarja elvesziteni a csaladjat.Mindenesetre erdemes meggondolja, mert ha ott a csalad, nehogy egy nap arra ebredjen, h a gyerekei felnottek, es nagyjabol annak resze se volt, mert egyszeruen nem volt mellettuk.HA akkora gyerekei vannak, akkor meg biztos nem idos, es kaphat mas munkahelyet konnyen.Nem kell otthagyni amig mas nem biztos, de ez igy megoplheti az egesz eletet, es lemarad sok fontos esemenyrol. Ezt beszeljetek meg!Es az egesz csalad jovojet kell nezzetek.

Mit tegyek, hogy mindkettőnknek jó legyen a szilvesztere?

Van 1 kis problémám a szilveszterrel kapcsolatban.Barátomat meg engem meghívtak házibuliba ez mind szép és jó, de az a baj, hogy én utálok bulizni.Barátom mindenképpen akar menni, mert ott lesz a legjobb barátja, én pedig a barátommal szeretnék lenni kettesben.(múltkor is együtt szilvesztereztünk és nagyon jó volt)Nem tudom, hogy mit csináljakén mindenképpen 2-esben szeretnék Vele lenni,de ? meg a barátjával meg velem.Mi a fenét csinálja?Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: osszátok meg a szilvesztert: egyik felét kettesben, másik felét a barátod barátjával

osszátok meg a szilvesztert: egyik felét kettesben, másik felét a barátod barátjával
A kérdező hozzászólása: De semmiképpen sem akarok bulizni menni.Ha mégis ezt az osztásos féle módszert csinálnánk az se lenne jó, mert 18 km van a 2 helyszín között és buszok meg nem járnak, a taxi meg drága.

Mit tegyek, h mindkettonknek jo legyen? En szeretem a baratom, de szerinte ez nyalas dolog.

En nem mondtam neki, de en szeretem ot, es olyankor jon magatol h kifejezzem az erzelmeim..h leirjam neki mennyire boldogga tesz, megoleljem oromomben meg ilyenek. De ezt o nyalasnak veszi. Tudom, h szeret, es neha megolel...ritkan..zarkozott srac.

Legjobb válasz: hát szerintem nem érdemel meg téged...

hát szerintem nem érdemel meg téged...
Ezt így nehéz megmondani... de mindenképpen beszélned kéne vele, még többet. Mondd el, hogy te mennyire szeretnéd ezeket - és azt is, ha õ is jobban kimutatná az érzelmeit. Ha szeret, akkor megpróbál egy kicsit változtatni.
ne mond neki h szereted, mond heki h utálod XD ehez mit fog szted szólni?
sírjál. nem hiszti, hanem inkább pityergés. azt rosszul bírjuk. akkor talán meghallgatja, hogy mi a bajod.
A kérdező hozzászólása: en megertem ot, mert nem mindegyik srac olyan mezes mazas..voltak meg ilyen barataim csak azokat inkabb hagytam, nem erdekeltek annyira. de szeretjuk egymast, es szeretnem h mindkettonknek jo legyen. Ha azt mondom utalom, megijed, es elhiszi, ha sirok, akkor gyenge no vagyok a szemebe. megprobalok besz vele. De ha atermeszete ilyen hiaba probal meg valtoztatni rajta, meg ha szeret is, nem?
Az ember tud változni... Ha elmondod neki, h neked ez tényleg sokat jelentene, és õ meg tényleg annyira szeret, akkor megpróbál változni. De hha tényleg annyira szeretne, akkor õ is vágyna az ilyesmire, bár kivételek biztos vannak.
Utolsó hsz. vok. Én is most beszéltem meg a barátommal, h kicsit változzon ilyesmi dolgokban, mert már nem érzem, h szeret annyira mint rég, azt mondta uúgy szeret, és h megpróbál változtatni. Már láttam változást. Ezzel azt akartam mondani, hha télleg szeret, akkor megteszi én úgy gondolom, mert a kapcsolatokban lényeg, h mindkét fél jól érezze magát, ezt pedig úgy lehet elérni, ha a másik tesz ezért vmit.
A kérdező hozzászólása: ebben egyetertek. en is latom rajta a valtozast..s remelem idovel teljesen meglesz:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!