Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, merjem (39 db)

Mit tegyek ha a fiu aki tetszik nekem egy evvel kisebb mint en. Viszont en halalosan szeretem! Nem tudom mit tegyek merjem elmondani neki az erzeseimet?

Legjobb válasz: Ha érzed, hogy te is tetszel neki akkor az az 1 év korkülönbség ne legyen választó ok! :)

Ha érzed, hogy te is tetszel neki akkor az az 1 év korkülönbség ne legyen választó ok! :)
Ez a fiú az oszt. társad?
A kérdező hozzászólása: nem osztalytarsam :/
A kérdező hozzászólása: raadasul nem tudom hogy tetszek e neki az igaz, hogy nagyon sokat beszelgetunk de ez meg akkor sem veheto keszpenznek...

Mit csinaljak, mit tegyek!? Merjem vagy ne?

Haaat en is az ugyes fejemmel egy osztalytarsnom irant taplalok erzelmeket! Nem tudom mit csinaljak eleinte csak tetszet mostmar nagyon meg is szerettem! Tobbszor is jarunk mas osztalytarsakkal ki szorakozni es nagyon jol erezzuk magunkat en nem tudom hogy o mit erez irantam de nekem ott a hezak hogy nagyon felek, mikozben be fogom vallani neki mit erzek hogy nemet mond es hat ez sztm eleg durva lenne! Amugy nem valami visszahuzodot lany nagyon nyitott rengeteget lehet vele hulyeskedni! De nem tudom mit csinaljak!? Oteletek ?

Legjobb válasz: hezak? visszahúzódott lány? seems legit.

hezak? visszahúzódott lány? seems legit.
A kérdező hozzászólása: az a hezak hogy mit tegyek valjam be neki vagy ne mert felek hogy nemet mond ki mint mond ?
szerintem beszélj meg vele egy találkát, hívd el fagyizni vagy sétálni egyszer ne csak tömegben dumáljatok pár szót...ha elmegy veled akkor már van esélyed..legalábbis én magamból kiindulva nem megyek el egy randira olyannal aki nem tetszik nekem vagy egyáltalán nincs esélye...ha úgy veszed észre hogy nem szeretne veled kettesben találkozni, akkor nem biztos hogy bejössz neki...ha elmegy veled akkor beszélgessetek és tereld rá a témát arra hogy tetszik neked...ha elég bátor vagy kérdezd meg hogy õ mit gondol rólad meg stb... mindenképpen személyesen dumáljátok meg, ne rohand le, légy kedves...ha nem akar tõled semmit az úgyis lejön ;) remélem tudtam segíteni ;) Lina
A kérdező hozzászólása: koszi szepen! ez hasznomra valik akinek meg van otlete nyugodtam irja le :! koszi

Van egy srác aki nagyon kedves velem naponta ir és fel is hiv. Emellett van barátom, de nem vagyok benne biztos h szerelmes belém. Mit tegyek? Merjek lépni? Meg fogom bánni?

lassan 4 éve vagyunk együtt és sztem már csak megszokásbol.

Legjobb válasz: ha nem lépsz, akkor mindíg ott fog motoszkálni benned, hogy mi lett volna ha... lehet, hogy megbánod, lehet, hogy nem, ezt senki nem tudhatja elõre.

ha nem lépsz, akkor mindíg ott fog motoszkálni benned, hogy mi lett volna ha... lehet, hogy megbánod, lehet, hogy nem, ezt senki nem tudhatja elõre.
aki mer az nyer ez általába bejön , de elöször is beszélj a barátoddal h õ mit érez ha azt mondja h szeret akkor csak rajtad áll a dolog ha meg nemet mondd akkor még minidg ott a lehetõdéged egy új kapcsolatra
Ha meg lép, és nem jön be, mindig ott fog motoszkálni benne, hogy mi lett volna, ha nem... Ezzel nem lehet érvelni. Dönts. Te ismered magad, õt, te rajtad múlik az egész. Bánnád, ha a jelenlegi barátoddal szakítanál? És ha a sráccal összejönnél? Melyikre látsz nagyobb esélyt, és megéri-e az új srácért kockáztatni a jelenlegi barátodat?
A kérdező hozzászólása: nem tudom. bizonytalan vagyok.azt se tudom szeretem e még és h ö valójában mit érez
A kérdező hozzászólása: hát... bánnám is meg nem is.a másik srác olyan más mint ö. a mostani barátommal már nem tudok ugy mindent megbeszélni , a másik viszont nagyon figyelmes. kedves és megértö.már több mint két honapja nem adja fel és azt mondja vár rám.
Ha már ezen el kell gondolkozni hogy szereted e vagy sem, meg ha már egy másik is ott van aki tetszik és úgy érzed lehetne vmi, akkor ez már régen nem szerelem! Ugyh merj lépni, sokat nem veszíthetsz, de lehet hogy sokat nyersz!


Beleszerettem a tánáromba, tiszta szėgyen. Mit tegyek, merjek kezdemėnyezni? (f)

Mėg általános 8.ban " tanitott"...akkor lehetett 23 kb...

Legjobb válasz: Ez nem szégyen!

Ez nem szégyen!
A kérdező hozzászólása: Szerintem az... ėn nem vagyok ilyen, de ez a lány tönkretesz: |
Milyen nem vagy? Attól nem vagy rossz ember, mert vannak érzéseid. Ha õ zavarba jön tõled és fogdos, meg dicsérget, akkor nyert ügyed van. :) Lassan haladj, bókolj neki azt szeretik a csajok ... ha lépsz egyet felé várd meg, míg õ is reagál, hogy ne maradj cikibe ha mégsem.
en mar megdugtam volna a helyedbe
Nem gáz, megesik, emiatt ne utáld magad. Viszont azért rizikós kikezdeni egy volt tanároddal... Attól is függ, hol laksz, mekkora a "nyilvánossága" ennek a dolognak. Az õ karrierjét ugyanúgy derékba törheti, mint a te jövõdet, egy esetlege kapcsolat. Szerintem, ha mint tanár csinálta ezeket (és miért ne?), hogy fogdosta a karodat, stb., ez mind valami laza, fiatalos forma akart lenni, haverkodás, jó kapcsolat tartása, stb. Nem kell feltétlenül mögé gondolni semmit. Sztem a legjobb, amit tehetsz: jó kapcsolatot tartani/kialakítani vele. Lehet, hogy így idõvel te is másképp nézel majd rá ("csak" úgy, mint egykori tanárod), vagy akár az õ hozzáállása is megváltozhat feléd... Mindenesetre, ne rohanj ajtóstul a házba, és inkább csak barátkozz vele.

Mit tegyek? Merjem vagy ne?

Szeretném kipróbálni a 3D mûszempillát,de csak light-osan...még sose volt ilyenem,nem is viszem túzásba a cicmázást...múltkor már kértem idõpontot a kozmetikustól csak a barátom nem engedte,hogy elmenjek. Most megint kértem,ma kell mennem,csak félek,hogy majd megint cirkuszol. Szerintetek helyén van ez? A saját pénzembõl csináltatnám,nem is az övébõl....annyira szeretném kipróbálni...õ még azt is ellenzi,ha (halvány)rúzst használok... S: 23 éves lány

Legjobb válasz: Mond meg a barátodnak, hogy ebbe ne szóljon bele. Te sem szólsz bele, hogy milyen kocsikat nézegessen. Nem jó hogy tilt, mert annál inkább szeretnéd. Ilyen vagy fogadjon el így. Az én barátom is megakart változtatni, de végül belátta, hogy nálam nem vezet sehova sem a tiltás. Ha mûszempillát csináltatsz mindenféleképpen megbízható kozmetikussal csináltasd!

Mond meg a barátodnak, hogy ebbe ne szóljon bele. Te sem szólsz bele, hogy milyen kocsikat nézegessen. Nem jó hogy tilt, mert annál inkább szeretnéd. Ilyen vagy fogadjon el így. Az én barátom is megakart változtatni, de végül belátta, hogy nálam nem vezet sehova sem a tiltás. Ha mûszempillát csináltatsz mindenféleképpen megbízható kozmetikussal csináltasd!
Miért akarod elcsúfitani magad? Iszonyat ronda ez a mû cucc. Igaza van a barátodnak.
Lehet, hogy a barátod a természetességed szereti...
Ha ki akarod próbálni, próbáld.

Win7 telepítésekor az új laptopomon nem talál NTFS fájlrendszerű partíciót a telepítő, mit tegyek? Merjek formázni?

Van egy Partíció 1 453.3GB Rendszer és egy Partíció 2 13.5GB Elsődleges. Csak Törlés és Formázás lehetőségekre lehet kattintani. Nem lesz abból baj, ha a 453.3GB-osat formázom? esetleg tudok ebből a nagyobbik partícióból két kisebbet létrehozni?

Legjobb válasz: Hát, törölj, minden partíciót, és hozz létre 2 újat ( a rendszer lére fog hozni magának még egyet, azt hagyd, had csinálja.) Aztán formázd mindkettõt, és amelyikre a rendszert szeretnéd tenni, azt kijelölöd, és telepítés ... A win7-nek minimum 20GB szükséges, de programokkal együtt legalább 50GB lemeztertületet érdemes létrehozni, hogy "kényelmesen" elférj :) Sok sikert :)

Hát, törölj, minden partíciót, és hozz létre 2 újat ( a rendszer lére fog hozni magának még egyet, azt hagyd, had csinálja.) Aztán formázd mindkettõt, és amelyikre a rendszert szeretnéd tenni, azt kijelölöd, és telepítés ... A win7-nek minimum 20GB szükséges, de programokkal együtt legalább 50GB lemeztertületet érdemes létrehozni, hogy "kényelmesen" elférj :) Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
...viszont, ha a programjaidnak letrehozol a D:-n egy mappát, oda telepited, akkor annyi sem kell neki, arról nem is szólva, hogy újratelepites eseten nem kell ezekkel bibelõdnöd, eleg, ha a parancsikonokat kiteszed az asztalra.

Mit tegyek? Merjek venni vagy ne?

Szeretnék venni egy kutyát olaszországból,de olvastam,hogy elég sok a C-s csíp?j? kutya amit tenyésztenek.De itthon nem igazán elfogadott ahogy néztem a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület oldalán(nincs C-s csíp?).

Legjobb válasz: Fogod magad és megnézed a venni kívánt kutya törzskönyvét és legalább a szülõk és nagyszülõk szûrési eredményeit. Egyébiránt C-s csípõjû kutyával még nem tilos tenyészteni, de illik csak A-s kutyával párosítani. Az meg h valakik általánosítanak h az olaszoknál tök sok a C-s csípõjû kutya ez így nem igaz. Az én kutyám Olaszországból való és A-s a csípõje és a felmenõi is mind mentesek.

Fogod magad és megnézed a venni kívánt kutya törzskönyvét és legalább a szülõk és nagyszülõk szûrési eredményeit. Egyébiránt C-s csípõjû kutyával még nem tilos tenyészteni, de illik csak A-s kutyával párosítani. Az meg h valakik általánosítanak h az olaszoknál tök sok a C-s csípõjû kutya ez így nem igaz. Az én kutyám Olaszországból való és A-s a csípõje és a felmenõi is mind mentesek.

Mit tegyek? Merjek vele együtt lenni vagy sem?

Mi sok évet voltunk együtt a párommal. Neki szemölcsei voltak a kezén, amit én elkaptam ott, alul. Már ezek elmúltak, de most szeretné velem újrakezdeni, de én nagyon félek, hogy ismét elkaphatom, Mit tegyek?

Legjobb válasz: ha szereted és kivánod kit izgatnaka bigyók...

ha szereted és kivánod kit izgatnaka bigyók...
Vidd el bõrgyógyászhoz :) a szemölcsöknek oka van...
Ha tényleg sok éves együtt voltatok már, akkor szerintem nem ciki megkérni rá, hogy menjen el bõrgyógyászhoz és szedesse le a szemölcsöket. :) Nem?
Ha beszélõ viszonyban vagy az exeddel, kérdezd meg, h zavarná-e!

Sok az anyajegyem, mit tegyek? Merjek így még babát vállalni?

Annyi mindent hallani mostanában,hogy bizony elbizonytalanodtam.Pedig nagyon vágyom még egy babára:)

Legjobb válasz: Nos én hajlamos vagyok a hypohonder-ségre. Khm..megbocsáss, de látszik. Nekem is sok az anyajegyem, de ennek semmi köze a gyermekvállaláshoz..én legalábbis nem látok összefüggést. Biztos szeretnél babát? Az viszont igen dicséretes, hogy ellenõrizteted õket bõrgyógyásszal.Ha már ezt megteszed, igazánmegbízhatnál a doki véleményében.. Sok szerencsét a döntésedhez!:))

Nos én hajlamos vagyok a hypohonder-ségre. Khm..megbocsáss, de látszik. Nekem is sok az anyajegyem, de ennek semmi köze a gyermekvállaláshoz..én legalábbis nem látok összefüggést. Biztos szeretnél babát? Az viszont igen dicséretes, hogy ellenõrizteted õket bõrgyógyásszal.Ha már ezt megteszed, igazánmegbízhatnál a doki véleményében.. Sok szerencsét a döntésedhez!:) )
ne aggódj semmi probléma nem lesz. Az anyajegyek és a terhesség nem igazán függnek össze. Ha nagyon aggódsz kérdezd meg a bõrgyógyászt a hasadon lévõ anyajegyrõl le is lehet szedetni és csak utána vállalsz babát. De semmi probléma nem lesz így sem, ha szeretnél vállalj másik babát. Bõrgyógyász is látott, ha bármi probléma lett volna szólt volna. Nincs miért aggódnod.
Csatlakoznék az elõttem szólókhoz, valamint a nõgyógyász aki majd elvégzi a császár nyilván látni fogja, hogy ott van egy anyajegy s nem fog belevágni. De ha félelmeid vannak, úgy gondolom lesz elõtte idõd szólni, s felhívni rá a figyelmét ;) Amúgy szerintem menj el egy kineziológushoz. Lehet nem ártana kicsit rendbe tenni magad elõtte, s ki tudja, lehet kiderül miért vagy hipohonder ;)
annyi anyajegyem van, hogy csak a hátamon van majdnem 60, karjaimon is vagy 40-40...amíg nem nõ, nem púpos, addig nem kell velük foglalkozni. császárnál meg látni fogja a doki és elkerüli. amúgy nem függenek össze a terhességgel. az anyajegy semminek sem a tünete, csak 1 jelenség, kinek kevesebb, kinek több. ne is foglalkozz velük.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!