Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, megáll (47 db)

Már 4. hónapja fogyókúrázok diétával és tornázással. Eleinte leadtam 8 kilót, de most megállt a fogyás. Mit tegyek? 166 cm és 70 kg vagyok.

Legjobb válasz: Van az úgy,hogy egy idõ után megáll. Nem tudom mit diétázol,vagy sportolsz,de próbálj vagy egy kicsivel többet tornázni a megszokottnál,vagy még egy picit csökkenteni az adagjaidat,vagy mindkettõt! 26/N

Van az úgy, hogy egy idõ után megáll. Nem tudom mit diétázol, vagy sportolsz, de próbálj vagy egy kicsivel többet tornázni a megszokottnál, vagy még egy picit csökkenteni az adagjaidat, vagy mindkettõt! 26/N
Folytasd tovább, most minden csak a kitartásodon múlik, nekem is ez volt és ahogy eltelt 2, 3 hét újból megindult a fogyás. Ha esetleg, csak "lightosan" diétázol pl "csak" semmi cukor és zsír, akkor egy kicsit keményíthetsz a diétán, de ha ennél szigorúbban akkor nincs értelme. Szóval kitartás. Esetleg segíthetnél az én kérdésem Milyen fitness dvd-t vegyek? Még nem válaszoltak rá hátha te tudsz. A kérdés alatt bõvebben leírtam a problémám. :)
Hogyan fogyókúrázol?

3 és fél hónap alatt lement 15kg de most valamiért megállt a fogyás, mit tegyek?

175cm vagyok, és most 85kg

Legjobb válasz: Gondolom itt az ideje levágni a másik lábad is! Most mi ez honnan tudjuk ha nem írod le a diétádat meg hogy mit mozogsz?

Gondolom itt az ideje levágni a másik lábad is! Most mi ez honnan tudjuk ha nem írod le a diétádat meg hogy mit mozogsz?
Gyakorlott diétázóként és fogyókúrázóként, 30 kilós veszteséggel a hátam mögött a következõt tudom mondani: Én azt tapasztaltam, hogy a kezdeti súlyveszteség után megállt a fogyás nálam is. A szervezet átáll takarékos üzemmódra egy idõ után és beosztja a kevesebbet. Ilyenkor a legjobb, amit tehetsz, hogy egyrészt fokozod a fizikai aktivitást másrészt becsapod a szervezeted. Ilyenkor ettem egy kis sütit vagy édességet, esetleg szénhidrátot. Egy két napig a szervezet megkapta, amit kívánt. Kikapcsolt a vészjelzõ már nem kellett takarékoskodnia. Aztán folytattam a diétát a következõ megállásig. Akkor kezdtem elölrõl: egy kis szénhidrát, édesség, egy kis üzemanyag majd megint diéta. Nem tudom milyen diétát követsz nálam ez vált be mert beleillett a diétámba.
hogy ment le annyi?:O
Ön elkezdett enni! Vagy tévedek? Ja nem, én? Ez ellentmondádos kérem. Amennyiben meg kíván szabadulni egynéhány huncut kilogramtól, ne egyen dúsan!

Mégis mit tegyek, ha vágyom egy rendes barátnőre, de valami negatív előítélet megállít abban, hogy odamenjek személyesen a lányokhoz ismerkedni?

Valahogy úgy érzem akárhányszor próbálom rávenni magam, hogy na most már nem neten kezdeményezek, hanem ott élőben kint a városban vagy akárhol, hogy felesleges ehhez a lányhoz is odamenni, úgyis ő is egy felszínes, szívtelen lány, aki vagy kigúnyol vagy durva módon elküld csak.

Legjobb válasz: Mégis mi honnan az istenbõl tudjuk, hogy mit tegyél? Az elõzõ 6000 önbizalomhiányos balféken sem tudtunk érdemben segíteni, rajtad sem fog tudni senki, max bedobálnak pár jól csengõ közhelyet.

Mégis mi honnan az istenbõl tudjuk, hogy mit tegyél? Az elõzõ 6000 önbizalomhiányos balféken sem tudtunk érdemben segíteni, rajtad sem fog tudni senki, max bedobálnak pár jól csengõ közhelyet.
Egyik haverom pont így gondolkozik. 27 éves és 7 éve nem kúrt egy kiadósat. Hogy tetszik a lehetõség? Na ha nem tetszik akkor húzzál oda és tégy próbát. Vagy a farkadra szûkös idõk várnak majd.
vagy kivárod míg odajön egy és azt nem küldöd el néha vannak csodák

Behívással gondok, ha szólunk neki hozzánk jön de 1-2 méterrel előttünk megáll vagy ránk se figyel, mit tegyünk hogy oda jöjjön hozzánk?

9 hónapos havanese kutyusunk van, már régóta próbáljuk a behívást megtanítani, de nem megy ,tanácstalan vagyok, kb 6-7 hónapos korig maximálisan behívható volt oda jött mellénk, de most már 1 hónapja küzködünk ezzel,vagy ránk se bagozik vagy felénk jön de tovább fut,amikor megyünk haza sosem kötjük meg azonnal ,hanem rá tesszük a pórázt,de újból elengedjük, mert olvastam hogy ha behíváskor egyből megkötjük akkor az negatív hatás,ezért pont nem csináljuk ezt,így nem értem mért van ez ,egyedül ezzel van gondunk.. Valami hasznos módszer van erre???kérlek segítsetek..

Legjobb válasz: Szia!:) Lehet, hogy kamaszodik... Pontosan hogy zajlik egy behívás? (Mit mondtok neki? Hányszor mondjátok? Mit csináltok, ha nem jön oda? Használtok jutalomfalatot?) Klikkerrel hogy álltok?

Szia!:) Lehet, hogy kamaszodik... Pontosan hogy zajlik egy behívás? (Mit mondtok neki? Hányszor mondjátok? Mit csináltok, ha nem jön oda? Használtok jutalomfalatot?) Klikkerrel hogy álltok?
A kérdező hozzászólása: Ki megyünk a parkba leültetjük és amikor megnyugodott akkor engedjük el, aztán amikor hívni akarjuk akkor mondjuk hogy 'ide' ránk nézz , de vagy tovább szaladgál vagy megáll elõttünk két méterre és ha felé indulunk akkor elrohan , sajnos amikor nem jön , sehogy nem tudjuk büntetni mert elszalad ha megyünk felé, így a pórázt mindig rajta hagyjuk mert könnyebb megfogni..jutifalattal is 3x-4x szólni kell mire oda jön.. klikkerezés vmiért nem megy , hiába tanítottuk meg neki hogy 'ide' és ha oda jött klikk és falat , itthon müködik minden , de kint a parkba leszarja illetve a kajára se figyel mindig (amúgy tesóm kutyája) az én kutyámmal egyszerû ha nem jön ha szólok elég ha rákötnöm a pórázt és 10 percig mellettem sétál rövid pórázon, elengedem és utána elsõ szóra jön is, de a tesóm kutyájával is eljátszottuk ezt amikor sikerült pont megfogni de nála nem használt.. amúgy ha ellenkezõ irányba futunk mindig jön utánunk, de nagyon közel akkor se jön csak 1-2 méteres távolságba..csak azt nem tudom mért csinálja ezt..
Hívásnál elindultok felé, ha nem jön, vagy elszaladtok a vele ellenkezõ irányba?
A kérdező hozzászólása: Köszi megnézem majd a liinkeket.. amikor nem jön akkor futunk az ellenkezõ irányba , de megfogni igyse sikerül mindig, de legalább utánunk jön.. De majd mindent elolvasok, csak még kõlyök kutyánk nem volt, mert a másik kutyánk 1, 5 évesen került hozzánk..
Hát egyrészt tuti kamaszodik, de ezt nem szabad annyiban hagyni. A klikkerezést hogy kezdtétek? Rögtön feladat, megcsinálja - klikk - jutalom, vagy rendesen végig csináltátok azt a 3-5 napot feladat nélkül, csak klikk - jutalommal? (Jó sokszor.) Az jó hír, hogy ha elszaladtok, utánatok fut. Másrészt a kistestû kutyák sokszor azért nem érkeznek be, mert a gazdi feléjük magasodik, láthatóan be akarja cserkészni, elkapni... Ez pedig vagy frusztrálja õket, vagy játéknak tekintik. Ha ingergazdag környezetben ennyire érdektelen a jutalomra, akkor egyrészt ne teli hassal menjetek gyakorlatozni (reggelit már ne kapjon), és érdemes valami extra finomsággal készülni - mondjuk sült csirkemájjal.) Az a baj, hogy ilyenkor látatlanul nagyon nehéz kitalálni, mi az igazi gond. Az is lehet, hogy nem veszitek észre, hogy valamivel elkényeztetitek csupán szeretetbõl, õ meg azt hiszi, õ a császár... Vagy túl sokszor (1-nél több már sok) ismétlitek a nevét és a hívószót, vagy csak a nevét, hívószó nélkül, ... Esetleg a hangotokon érez bizonytalanságot... (ne is szigorú legyen, csak kedves, de határozott) Minden esetre az nagyon jó, amit írtál, hogy a póráz nem = séta végével. De fontos, hogy behívni ne csak a póráz miatt hívjátok be, hanem csak úgy, vagy egy kis játékért... És MINDIG adjatok neki jutalmat. Akkor is, ha csak magától becsekkol egy pillanatra. (Erre is jó a klikker, különben a kutya észre sem veszi, hogy jutalmat kap.) Egyébként ha már 1 méterre ott van, klikkeljetek és jutalmazzátok meg. (Azért fontos a klikkelés, hogy a felé nyúló kéz egyértelmûen jutalmazó legyen, és nem elfogó.) Na most ennyire futotta, de még azt hadd kérdezzem meg, ezt az elrohanós módszert hol hallottátok? Csak mert ez tükörsulis, viszont nem úgy tûnik, mintha jártatok volna, ezért feltételezem, hogy félinformációkból próbáljátok kirakni az egészet, de láthatóan így nem megy. (De ez csak egy tipp volt, aztán lehet mellényúlok, csak hát ez az internet átka.)
A kérdező hozzászólása: elsõ két napon még nem csináltunk vele feladatot csak klikkeltünk és jutifalat utána kezdtünk neki tanítani dolgokat.. az elrohanósat a neten olvastam, ha lenne pénzem kutyasulira akkor elvittük volna, de mivel nincs így sajnos magunknak kell vhogy megoldani a problémát, majd a jövõhéten veszünk virslit jutifalat gyanánt és mivel tavaszi szünet lesz , lesz idõnk mindent gyakorolni :)
A kérdező hozzászólása: Igen sajnos elég drága a kutyasuli, mivel még suliba járok dolgozni nem dolgozok így nem tudok 50 ezret még õssze gyûjteni se.. amiket írtal kõnyvek azokat kikõlcsönzöm

Egy hete megallt a fogyasom? Annyira el vagyok keseredve, raadasul a menstruaciom is vasarnap kell megjojjon (igy meg nehezebb ezt elviselni) ; mit tegyek? Mikor fog megint megindulni?

Legjobb válasz: Valószínû egyensúlyba került a bevitt és a felhasznált kalória menyisége. Finoman csökkentsd a napi étel menyiségét és ismét fogyni fogsz.

Valószínû egyensúlyba került a bevitt és a felhasznált kalória menyisége. Finoman csökkentsd a napi étel menyiségét és ismét fogyni fogsz.
A kérdező hozzászólása: tenyleg nem tudom, hogy 800 kaloriabol meg mi a francot csokkentsek?
Na, nekem 1 hónapja, pedig paleózom és 1200 fölé is szoktam menni. xD 800 kcal kevés!!!
menzesz elõtt 1 héttel a szervezet elkezdi raktározni a vizet, ezért is megállhatott, menzesz után visszaáll normálisra :)
Na én pont emiatt nem mérem magam a menzesz elõtt. Mindig kedden jön meg na akkor már elõtte jó pár nappal rá sem állok, csak mikor elmúlt, általában vasárnap. Miért idegesítsem magam ezzel? Mikor úgy is nehéz megállnom hogy ne egyek össze vissza, ilyenkor mindent kívánok pedig nem is vagyok éhes.Tudom ha megmérném magam és több lennék akkor úgy gondolnám elkeseredésemben hogy na akkor már ehetek mert úgy is mindegy. Ha meg utána ráállok és lemegy az 1 kg, akkor meg büszke vagyok hogy betudom tartani.
Menzesz után mérd meg magad. Elõtte tartalékol a szervezet.
cserélsz tampont a hajóban Mi sokszor csináltuk túrázásnál.
Ha nincs lehetõség 2-3 óránként megállni én sem mennék el a helyedbe. Alapból ugye írtad, hogy nem bír ki a tampon 3 óránál többet, de nem is egészséges sokkal tovább bent hagyni. Ráadásul mérlegelni kell azt is, hogy a természetben mennyire higiénikusan tudnál megoldani egy tampon-cserét. Hiszen nincs wc, mosdó, stb. Megfontolandó, hogy érdemes-e elmenni. 17/L
Napi 2-3 szor pisilni iszonyú egészségtelen!!!! Ne haragudj, de hülye az a tanár, aki ilyet kér! Nincsen tisztában a nõi anatómiával. Menzesz alatt én kihagynám ezt a túrát, ha nem engednek legalább 3 óránként cserélni. Azt is végig kell gondolnod, hogy hol tudsz rendesen tisztálkodni. Nõk vagyunk, nem férfiak, figyelembe kell vennünk, hogy a testünk más, mást igényel. Az egészségedet pedig vissza nem lehet adni. Ez mindenféle versenynél, teljesítménynél fontosabb.
Sajna egyik éven én is így jártam. Én elõre szóltam a tanáromnak, hogy csak akkor tudok menni a tisza túrára, ha legalább 5-6 alkalommal megállunk. Nagyon nem tetszett neki, de nem akart otthon hagyni így mindig jeleztem neki a kezemmel, hogy ha éreztem, hogy most már cserélni kell, és megálltunk. Minden lány rohant pisilni szóval nem volt ciki, hogy miattam kell megállni. A tampon és betét csere viszont gázos volt ott az erdõ közepén. Egy fekete zacskóba gyûjtögettem, mert ugye eldobni nem akartam. Nap végén dobtam ki õket.
Ha nem tudsz gyakran tampont cserélni, akkor szerintem se menj el!
én ez esetben tényleg nem mennék. Egy folyó nem olyan mint egy tó, annak sodrása van, míg tampont cserélgetsz, csak egyfele(arra) tudsz koncentrálni, arra, hogy támaszkodj, fogódzkodj, meg még evezz is(az már nem is 2, az már 3 dolog)... én ha mástnem, lenyelnék egy krétát a helyedben, attól lesz lázad, szar lesz a gyomrod...és máris ürügy, hogy ne kelljen menned... én a helyedben NEM mennék...
A kérdező hozzászólása: nem 10 évesek vagyunk 15-17 korosztály
ugyanmár megmondod nekik, hogy nézzék a partot. Gondolom nem 10 évesek vagytok
Én se.
Én nem mennék ezesetben...
A kérdező hozzászólása: nem tudunk megállni sûrübben, az oföm igen beszabta a programot, így is hajnaltol késõ estig megyünk, a csónak meg kilõve mint lehetõség, mert fiúkkal megyünk vegyes csapatokban...
Kérd meg a többieket, hogy álljatok meg sûrûbben. Pisilni úgy is kell másoknak is.
Ha nem zavar használj Tena inkontinencia betétet, általában szülés után szinte minden nõ rászokik, vészhelyzetben jó megoldás.

A youtube állandóan megáll. mit tegyek?

Legjobb válasz: mien neted van?

mien neted van?
A kérdező hozzászólása: 3mb/s
A kérdező hozzászólása: arra gondoltam hogy valamit frissíteni kéne de mit?

A cod 4 el van problémám mert mikor elinditomk a telepítést és ugye mindent megadtam keyt telepitési utat akkor elinditja de a validating installnál megáll és vmi szöveget ir ki ( alul ) mit tegyek?

Out of disk space---Volume: 'D:'; Requied space:6 495 302KB avaliable space : 0KB. Free some disk space and entry. (egyébként még fentvan a cod 4 mert mikor kijön a telepitési ablak aoot kiirja h uninstall de amikor rákattintok kilép az ablakbol és nemcsinál semmi. ja és különben 10 GB helyem van a C-n ahova akarom rakni :S)

Legjobb válasz: Aztán kiirja hogy OK és ha rákattintok akkor meg azt irja hogy FATAL ERROR és kilép a telipésböl.

A kérdező hozzászólása: Aztán kiirja hogy OK és ha rákattintok akkor meg azt irja hogy FATAL ERROR és kilép a telipésböl.
Pedig a hibaüzenet szerint a D:-re akarod telepíted, ahol nincs meg a ~6.5GB hely.
a D: meghajtón 0 KB szabad hely van, vagyis teli van, törölj róla valamit vagy másik meghajóra rakd, ahol legalább 7 GB szabadhely van
A kérdező hozzászólása: Pedig a c-t jelöltem be
A kérdező hozzászólása: és egyébként nincs is d meghajtóm mert az a meghajtó a cd-é

Megállt a fogyásom. Mit tegyek?

Nyár óta diétázok. Eddig szépen lassan csordogált le rólam a súly. Már ledobtam nagyjából 20 kg-ot. De mióta decemberben bejött az ünnepvárás, szinte egyállapotban vagyok. Pedig már január is elmúlt. Mit tegyek??

Legjobb válasz: A fogyás során vannak olyan idszakok, mikor egyáltalán nem megy lefele a felesleg. Diétázz tovább ugyanúgy, mint eddig. Egy idõ után biztos tovább fogsz fogyni.

A fogyás során vannak olyan idszakok, mikor egyáltalán nem megy lefele a felesleg. Diétázz tovább ugyanúgy, mint eddig. Egy idõ után biztos tovább fogsz fogyni.
Én azt javaslom, hogy pörgesd fel az anyagcseréd még gyorsabbra, ha biztosra akarsz menni. EGyszerû. A szénhidrátbevitellel/CH/ lehet úgy trükközni hogy naponta váltogatod, egy magas CH nap, aztán egy alacsony, úgy hogy kiadja a heti érték átlagban azt amit amúgy ennél naponta Ch-t. HA ez sem elég, akkor thermogenikus zsírégetõ, és ha még ez sem, akkor emeld meg az aerob edzésadagodat. A zsírbevitelt ne vidd le, tartsd a napi össz kcal bevitel 15-10 %-a között/ nap. PErsze csak jóminõségû zsír legyen.!! lenmagolaj, omega 3 !!! sok sikert !!! http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsireg..
A szervezetnek szüksége van egy bizonyos idõszakra, amíg fel tudja dolgozni a fogyást, és úgymond "elõkotorja" a többi tartalékot, amit le tud dolgozni. Nincs miért aggódnod, lassan megint el fog indulni a fogyásod. Szerintem. :)
LÉGY TÜREMMEL BE FOG INDULNI!!!!!! HETI 1 KILÓ A NORMÁLIS, NEKEM VALAMIKOR 2 HÉT ALATT MEGY LE ANNYI.
kezd el a 90 napos diétát, mert a másikat már megszokta a szervezeted, mozogj kicsit többet v. másfajta mozgást végezz mint eddig biztos hogy megindul újra a fogyás MINDENT BELE!

Bugos a TERA amikor letöltöttem. Mindig megáll, mit tegyek?

Nagyon jó játék, már egyszer fel is raktam a gépemre, de most ujra le akartam tölteni, csak mindig megáll a letöltés ott hogy Applying patches. Mi a halált kell csinálni???

Legjobb válasz: Varni mig telepiti a patcheket

Varni mig telepiti a patcheket
A kérdező hozzászólása: Úgyhagytam egész napra, van 50MB-s net. nemhiszem hogy nem fejezte be egész nap.
Restart :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!